Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Yılbaşı Gecesi Şanslı Renkleriniz

Renkler hayatımızda gerçekten çok önemlidir. Duygusal varlıklar olmamız, renklerin psikolojimiz, ruh halimiz ve düşüncelerimiz üzerinde etkisi olduğu anlamına gelir. Renk nedeniyle dünya daha ilgi çekici ve çekicidir. Ton, dünyamızdaki iyi enerjiyi de güçlendirir. 2023'te burçlar için şanslı renkleri kristalleri neler yılbaşı gecesi enerjinizi renk ve kristalleriniz ile en yüksek noktaya taşıyın.

Astrolojiye göre, her burç için uygun renkleri kullanmak, iyi enerjimizi artırmamıza ve negatif enerjimizi düşürmemize yardımcı olabilir. 2023'ün uğurlu renkleri kıyafetlerimizi seçmek, evi veya işyerini döşemek için kullanılabilir. Ayrıca tırnaklarınızı boyamak, tatil için evinizi dekore etmek ve saçınızı renklendirmek için bu tonları kullanabilirsiniz.

Bu dört uğurlu renk sadece giyimde değil, eşarp, kemer, takı ve diğer eşyalar gibi çeşitli aksesuarlarda da kullanılabilir.

Koç burcu

Koç burcu için; Zodyak için uğurlu renk kırmızıdır. Bu renk, kişiliğinizi karakterize eden canlılığı, gaddarlığı ve saflığı sembolize eder. Parlak kırmızının yanı sıra beyaz ve sarı da sizin için uğurlu renkler olarak görülüyor.

Koç, beyaz ve sarı gibi tonları seçebilir. Bunların Koç burcunun yararlanabileceği tonlar olduğu söyleniyor. Mavi, siyah ve yeşil, Mars'ın zıt tonları olduğu için Koç burcunun giymekten kaçınması gereken renklerdir.

Boğa burcu

İki renk pembe ve beyaz, Boğa burcu bireyleri tarafından kendilerine en uygun iki renk olarak algılanacaktır. Venüs Boğa burcunu yönettiği ve Dünya onun mecazi unsuru olduğu için yeşil Boğa burcu için de enerji verici olabilir.

Özellikle Boğa burcuna, aşk ve para açısından çok şanslı bir yeni yıl arzuluyorlarsa, fazla eşya satın almaları veya özel etkinliklerde veya yılın başında beyaz ve pembe kıyafetler giymeleri tavsiye edilir. iyi şans için. Astrolojiye göre burçlar için uğurlu renkler olan sarı ve kırmızı Boğa burcunda gazabı ve şiddeti kışkırttığı söylenir ve bu burç altındaki kişiler tarafından kaçınılmalıdır.

İkizler burcu

Sarı ve yeşil, İkizler burcunu birçok başarıya imza atacak tonlardır. Renkler başarı ve mutluluğu temsil eder. Yukarıda belirtilen iki renk, pembe ve beyaz, İkizler için uğurlu renkler olabilir çünkü Merkür'ün burcun yönetici yıldızı olduğu söylenir.

Gerginlik veya öfke zamanları yaşadıktan sonra, bu renkler bu burcun huzurlu ve rahat hissetmesine de yardımcı olur. Ayrıca yeşil aksesuarlar takarak ve takarak şanslı olabilir ve daha çekici ve zeki olabilirsiniz.

Yengeç burcu

Beyaz, kızıl, gümüş, altın ve limon sarısı gibi renkler siz Yengeçler için çok şanslı olabilir. Ay, bu takımyıldızın altında doğan herkesin yönetici yıldızıdır. Yukarıda belirtilen tonlar, Kanser hastalarına iyi hisler çekmede yardımcı olabilir.

Bunlar nazik ve çekici tavrınızı anlatır ve bir kişi olarak ne kadar sıcak, güvenli ve destekleyici olduğunuzu gösterir. 2023'te, Yengeç'in hayatının neşeli olması bekleniyor ve şanslı tonlar öneminizi artıracak gibi görünüyor. Aşırı koyu veya çok soluk tonlar, şanslarını azaltacağı için Yengeç tarafından kaçınılmalıdır.

Aslan burcu

Kendine güven ve profesyonel başarıyı çekmek için Aslanlar turuncu, sarı ve saf kırmızı gibi tonları seçebilirler. Güneş İkizler burcunun yönetici yıldızı olduğu için Güneş ve yukarıda belirtilen renkler birleştiğinde Aslan daha özgüvenli ve ışıltılı hale gelecektir. Aslanlar, altın renkli mücevherlerle çok mükemmel olduğunu söyleyebilirler.

Güneşin burcunuzu yönettiği ve etkilediği göz önüne alındığında, ateşli turuncu, kraliyet moru ve altın gibi renkler, küstah doğanızı yansıtır. Bu tonlar, parlak kişiliğinizi ifade etmenize ve toplum içindeki görünümünüzü daha da vurgulamanıza olanak tanır. Aslanlar bu yıl koyu veya gri tonlar giymemeli çünkü bunlar arka planla bütünleşmelerini, uğursuzluk getirmelerini ve üzerlerindeki faydalı enerjiyi artırmalarını sağlayacaktır.

Başak burcu

2023 burcu mavi, yeşil ve açık sarı tonlarının Başak burcu insanının hem hayatta hem de iş yerindeki başarısını büyük ölçüde artırabileceğini öngörüyor. Bu zodyak, yukarıda belirtilen renklerle nasıl eşleştiği konusunda oldukça basittir, ancak yine de bir kalabalığın içinde görüldüğünde göze çarpmaktadır.

Ek olarak, yeşil renk, Başak'ın iletişim ve kişilerarası becerilerini yükselterek, eskisinden daha az titiz ve eleştirel olmalarına neden olur. Sonuç olarak, Başak bu yıl daha tatmin edici ortaklıklar kuruyor. Merkür tarafından yönetilen Başak burcunda doğan herkes kırmızı renkten kaçınmalıdır. Kırmızı, gelecek yıl için tüm kararlarınızı söndürecek ve engelleyecek, bu da herhangi bir şeyi başarmayı zorlaştıracak.

Terazi burcu

2023 yılında Terazi burcunda doğanlar, yönetici yıldızları Venüs'ü tamamlayan turuncu ve beyaz renk seçeneklerine sahipler. 2023'te ailenizle evde vakit geçirmenin ve manevi ihtiyaçlarınızla ilgilenmenin zorlu durumlarla yüzleşirken sizi daha net hale getireceğini göreceksiniz.

Terazi takımyıldızının tercih ettiği seçenek parlak renkler olsa da, açık mavi de uygun bir renk tonudur. Turuncu ve beyaz söz konusu bile olamazken, bunun yerine açık maviyi tercih edin. Bunlar, zorluklarla karşılaşıldığında zihni inanılmaz derecede sakinleştiren şanslı renklerdir.

Akrep burcu

Kısa bir sigortaya sahip olmasına rağmen, Akrep sabırlı ve yüreği ile yaşayan bir kişidir. Bazen inatçı ve otoriter, bazen de derin ve duygusaldırlar. Benim önerim, beyaz, kırmızı ve turuncu tonlarının 2023'te Akrep burcunda doğan herkes için son derece şanslı etkiler getireceği.

Hayatın inceliklerine ve size yardım etmek için orada olan insanlara alışmanızı sağlar. Efsaneye göre akrep burcuna en çok bu tonlar yakışıyor. Yukarıdaki renkler, kişilerin daha sönük bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur, bu nedenle artık gösterişli bir görünüme sahip bir insan değilsiniz.

Yay burcu

Yay burcu insanlar, tercih ettikleri renk tonu olarak koyu sarı veya turuncu sarıya yönelmelidir. Yeşil ayrıca Yay burcu için önerilen bir renktir çünkü burcun yönetici gezegeni Jüpiter'dir. İyimser mavi ton, iyimserlik, heyecan ve yaşam sevgisiyle dolu bir burç olduğu için Yay için mükemmel bir eştir.

Hayatınızı güzelleştirmek, zevk ve şansla giyinmek için bu rengi seçin. Yay güçlü, sarsılmaz bir iyimserliğe sahiptir, ancak aşırı iyimser olduklarında kolayca yanlış şeyleri görebilir ve bunlara inanabilirler. Akıl sağlığınızı korumak ve sizi doğru rotaya yönlendirmek için şanslı bir renk seçin.

Oğlak burcu

Siyah ve mor gibi renkler, Oğlak burcu insanlarının daha fazla pozitif enerji çekmesi için iyi seçimlerdir. Çünkü Oğlak burcunun yönetici yıldızı Satürn, bu iki ton için harika bir uyum. Ayrıca siyah renk Oğlak burcunu sakinleştirecek ve daha sabırlı olmalarına yardımcı olacaktır. Sonuç olarak, hem erkekler hem de kızlar muhtemelen siyah giysiler ve aksesuarlar giyeceklerdir. Oğlak bu yılki favori burcum.

Sarı ve kırmızı, uzak durulması gereken tonlardır. Oğlak burcu, 2023'te çok dikkatli olmalısınız çünkü bu sizin için zorlu bir yıl olacak. Zorlu görevlerin üstesinden gelmenize neden olabileceği için şanssız renkler giymekten kaçının ve aceleci davranmaktan kaçının çünkü ilerlemenizi engellemek isteyen küçük beyinli insanlar tarafından sömürülebilirsiniz.

Kova burcu

Açık mavi ve mor renklerin Kova burcunda doğan kişilere şans getirdiğine inanılır. Sebebi Satürn Kova burcunun yönetici gezegenidir. Şanslı bir renk seçtiğinizde işiniz iyi gidecek ve hem romantik hem de sosyal bağlarınız ideal olacaktır. Yeni yılda yıldızlardan daha az kısmete rağmen, onu daha iyi hale getirmek için şanslı renkleri kullanabilirsiniz. Kova için yeşil oldukça olumsuz olabilir.

Zodyak’ ta sizin için şanslı renkler, hayatınızdaki istikrarı ve dengeyi korumak ve zorlukları önlemek için mavi olabilir. Su grubunun çift kişilikli bir üyesisiniz ve 2023 yılında 12 burç için şanslı renklere göre sarı ve turuncu size iyi geliyor.

Balık burcu

Turuncu ve sarı Balıklar için iyi renklerdir çünkü burcun astrolojik yöneticisi Jüpiter'i tamamlarlar.

Pembe ayrıca, ilişkilerinizde ve işinizde başarılı olmanız için ihtiyaç duyduğunuz içgörü ve motivasyonu sağladığı için sizin için çok şanslı. 2023'te sarıyı kız gibi pembe ile başarılı bir şekilde eşleştirebilirseniz, Balık daha şanslı olacaktır.

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık