Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Feng Shui Renk ve Objeleriyle Tavşan Yılını En Yüksek Enerjiyle Karşılayın!

2023 Yılının En Şanslı Feng Shui Renkleri ve Objeleri

Çin Astrolojisine göre 2023'e göre Su Tavşanı yılı 22 Ocak 2023'te başlayıp 24 Şubat 2024'te sona erecek, çatışmaları erteleyip barışı getirecek, insanları ihtiyaçlara karşı daha açık ve dikkatli yapacak her birimizi.

2023'ün en şanslı renkleri kırmızı ve pembe ama aynı zamanda mavi ve yeşil.

Su Tavşanı 2023 yılında, enerji getiren, ev ve ofis dekorasyon ve mefruşatının yanı sıra giyimde de kullanılabilen, yılın uğurlu rengi Orman Yeşili . Bu şanslı renk, Çin burçlarının kişisel ve profesyonel yaşamlarında büyük bir etkiye sahip olacaktır.

Tavşan Yılı genellikle çimlenme, büyüme ve gelişme getirir. Bu nedenle, bazı burçlar için bu, bir işin temellerini atmak ve profesyonel olarak büyümek için harika bir yıl.

Ayrıca, iş ve finans alanında şans getirmek ve sağlığımızı çekmek ve sağlığımızı korumak için Feng Shui objelerini kullanmanız ve yılın şanslı renklerine dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

2023'ün uğurlu renklerinde kıyafetlerimizi seçip evi veya ofisi mobilyalarla dekore edebiliriz. Ayrıca bu renkleri saçınızı boyamak, tırnaklarınızı boyamak ve  evi dekore etmek için kullanabilirsiniz.

Bu dört şanslı renkte  sadece kıyafet değil  , takı, kemer, eşarp gibi   her türlü aksesuarı takabilirsiniz.

Daha da güçlü enerjileri çekmek için  pembe kuvars, granat ve akik yakut, turmalin veya malakit gibi yarı değerli taşlar ve doğal kristalleri evimizin kuzey doğu yönünde kullanmakta fayda sağlayacaktır.

Su Tavşanı Yeni Çin Yılı'nı beklerken ev için yeni bir şey satın alabilirsiniz yeni bir mobilya, bir halı, bir yatak veya birkaç sandalye, çarşaf veya Feng Shui nesneleri. Evinizi refah ve sağlığı çeken birçok kırmızı şenlikli nesneyle dekore edin. Ayrıca, ünlü Çin kağıt fenerleri 2023 Çin Yeni Yılı'nda çok rağbet görecek.

2023'te Her Burç için Şanslı Renk

Yılın sembol renkleri kırmızı ve pembe, aynı zamanda yeşil ve mavidir.

ŞANSLI RENKLER 2023

Tavşan Yılı 2023'ün Uğurlu Renklerinde Mücevher ve Objeler

Zümrüt Takı : (Yeşil) zümrütlerin gömülü olduğu takılar, özellikle yeşil taş bir yüzük veya bir çift küpe içine yerleştirildiğinde, takan için tılsım olabilir.

Yakut Takı : Yakut, antik çağlarda elmastan daha değerli kabul edilen, yoğun kırmızı renkli değerli bir taştır. Ayırt edici bir asalet işaretiydi ve kraliyet taçları ve mücevherleri genellikle yakutlarla süslenirdi.

Topaz Takı : Topaz, cesaret ve bilgeliğin simgesidir. Bu taş kendimize değer vermemize yardımcı olur.  

2023'e Uygun Giysi ve Cüzdanlar için Şanslı Renk

Her şeyden önce, eski giysiler, artık kullanmadığınız tüm nesnelerle birlikte dolaptan atılmalıdır. Bunlar serveti uzak tutar ve çevreyi temizlemezseniz para asla gelmez, geçmişin olumsuz mirasıyla yaşarsınız.

İster aşk , ister kariyer veya sağlık olsun, renkler başarımızı etkiler . Buraya kadar kıyafetlerimizin renklerini rastgele seçmişsek, bir kıyafetin kalıbından çok bizi zenginleştirdiği enerjinin önemli olduğunu unutmamalıyız. Renklerin ruh halimizi, düşüncelerimizi ve duygularımızı değiştirebilmeleri nedeniyle belirli bir enerjileri vardır ve bu nedenle başarının bir göstergesi olarak kabul edilebilirler.

Cüzdanın Rengi Önemlidir!

Cüzdanınıza daha fazla paranın gitmesi için onları cezbedecek pozitif enerji yaratabilirsiniz. Cüzdanınızı günlük olarak (işte, şehirde, alışverişte, tatillerde ve evde) yanınızda taşıdığınızı düşünürsek, maddi şansınızı artırmak için belli bir renge sahip olması gerekir.

2023'te başarı, şöhret ve güç söz konusu olduğunda,  kadın cüzdanları için uğurlu renk  kırmızıdır  çünkü bu, büyük bir bolluk akışı olan Tavşan yılı ile ilişkilendirilen renktir.

Ayrıca finansal güç ve 2023'te kar getiren müreffeh bir iş için koyu mavi renk, Feng Shui uzmanlarımızın tavsiyesidir. Mavi  suyun sembolüdür ve su bolluğu ve refahı temsil eder. Ayrıca bu kapsamda  koyu yeşil  bir cüzdan kullanılabilir.

Ev ve Ofis Dekorasyonu İçin Şanslı Renkli Objeler

Şanslı renkli Feng Shui öğeleri, aşka para, refah veya fırsat getiren pozitif enerjiyi çekmenize yardımcı olur.

2023 yılında olumlu bir enerji akışı için yapmanız gereken tek şey odaların güneydoğu köşelerine (para ve bolluk bölgesini temsil eden) aşağıdaki gibi objeler yerleştirmek:

Akar su şelalesi: Akan su ile bir çeşme, pozitif enerjilerin dolaşımını ve aynı zamanda hayatınıza girecek olan paranın dolaşımını da uyarır.

Kırmızı Renkli Kumbara: Feng Shui geleneğinde kırmızı, zenginliğin ve refahın rengidir. Madeni paralar için kırmızı renkli bir kumbara kullanın. Herhangi bir para toplamadan önce, kumbaraya parlayan dokuz altın veya dokuz yeni madeni para koyun ve bir gecede filizlenecek ve servetinizi artıracak tohumlar ektiğinizi hayal edin.

Zenginlik Köşesindeki Takılar: Başta altın olmak üzere ve özellikle (mor-mavi) ametist veya (yeşil) zümrüt olmak üzere değerli taşlardan oluşan mücevherlerinizi mülkün yatak odanızın güneydoğu tarafındaki köşesinde tutun.

Mandarin Ördeği: Pembe kuvars kristali Mandarin ördeği heykelciği, aşk ya da istikrarlı bir ilişki arayanların hayatından eksik etmemesi gereken bir aksesuardır. Bu dekorasyonu çantanıza, arabanıza veya evinize yerleştirebilirsiniz.

Göksel Su Ejderhası: Bu ejderhayı evin veya ofisin ortasına yerleştirin. Göksel ejderha, şansın en üstün sembolüdür ve yoğun mavi gökyüzü benzeri rengi, onun ilahi kökenlerini akla getirir. Böyle bir göksel su ejderhası, seçtiğiniz herhangi bir yolda sizi desteklemesi gereken müşteriler, akıl hocaları ve sözleşmeler gibi birçok yeni ve karlı fırsatı hayatınıza çekecektir.

 

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık