Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023' te Hangi Doğal Taşları Kullanmalısınız?

2023 YILBAŞI GECESİ  KRİSTALİNİZ ve YIL BOYU HER BURCA GÖRE ENERJİNİZİ DOĞRU KULLANMANIZ İÇİN GÖKYÜZÜNÜN BİZLERE MESAJLARI

Kişisel Doğum haritası  analizimizi yaptırdığımızda hangi gezegenimiz zayıf ve güçsüz durumda olduğunu öğrenir ve o gezegenin renk ve kristallerini belirlenmesi ile yaydığı titreşimle olumsuz negatif ilerleyen enerjileri kontrol altına alıp doğru bir enerji akışı sağlayabiliriz. Bu konuda özellikle Hint Astrolojisinde binlerce yıldır başarı ile uygulanan yöntemler vardır. Renkleri ve kristallerimizi doğru kullandığımızda ruhsal ve bedensel anlamda bir çok rahatsızlığımıza şifa bulabiliriz. Kristaller daha doğrusu doğanın kendi içinde doğal bir şekilde meydana gelen her şey mutlaka belli bir enerjiyi içinde barındırmaktadır. Evrende hiçbir şey sebepsiz yere yaratılmamıştır. Hiç bir burcun kristali yoktur. Her burcun bir yönetici gezegeni ve yönetici gezegeni ile ilişkilendirilmiş bir kristali doğal taşı vardır. Yılbaşı gecesini burçlarımızın yönetici gezegenine göre belirlenmiş renk ve kristalleri kullanarak enerjimizi yükselterek gökyüzünün olumlu enerjilerinden daha fazla faydalanabiliriz.  2023  Tüm İnsanlığa ülkemize barış sevgi bolluk bereket getirsin. İyi kalpler iyi ruhlar BİR olsun BİRLŞESSİN artsın İYİLİK Kötülüğe GALİP Gelsin. Ve her şeyden önemlisi kalplerimize sevgi tohumları ekip dünyamızı sevgi ile yeniden yapılandıracağımız bir yıl olsun.  

Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Öfkemi kontrol altına alıyor kalbimi sevgi ile şifalandırabilmenin mucizelerini yaşıyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Turmalin ya da Lal taşı.  

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Tüm yaşamsal alanlarımda şifa şans başarı benimle  birlikte tüm hücrelerimle her anda sevip sevilmenin güzellikleri ile ruhumu bedenimi kalbimi hayatımı yeniden yapılandırıyorum.  
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Firuze ya da Zebercet

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Cesur ve kararlı olmayı başarıyor değişimin içinde yerimi almanın kazanımlarını deneyimliyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: PERİDOT ya da ZULTANİT

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Geçmişimle barışıyor anda kalıp yaşamın bana sunduklarını sevgiyle kabule geçiyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Peridot yada Kalsedon

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Bilinçaltımı sevgiyle iyileştiriyor geçmiş kaygılarımdan gelecek endişelerimden uzaklaşmayı seçiyorum. Sevgiye inanıyor kalbimi ruhumu hayatımı sevgiye teslim ederek AŞK’ile yeniden var olmayı mutlu ve başarılı olmayı seçiyor ve başarıyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Akik yada Sarı Topaz

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Kendimi seviyorum alışkanlıklarımı dönüştürüyor hayatımı daha kolay hale getirmenin huzurunu bolluğunu yaşamayı seçiyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Yeşil Peridot yada Sarı Topaz

Güneş Yükselen yada Ay burcu Terazi olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Atalarımdan bugüne beni zorlayan tüm enerjilerden arınıyor pozitif olanla tepeden tırnağa şifa bulup yeni başlangıçları kucaklamayı seçiyorum.  
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Kırmızı Mercan ya da Opal

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Yeniliklere hazırım, Değişimin içinde ki yerimi alıyor ruhumu esaretten kurtarabilmiş olmanın karşılığını alıyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Turmalin yada Akumarin

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Bolluk bereket şans hayat kapımı aralıyor tekrarlardan uzaklaşıp yeni olanla maddi manevi zenginliklere hoş geldin diyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Güneş Taşı ya da Hematit

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Ben sağlıklıyım. Evrenin bana sunduğu güzellikleri fark ediyor şükrediyor her hücremle yenilenmeyi arınmayı seçiyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Kalsit yada  Dumanlı Kuvars

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Yeteneklerimi geliştirip kendime olan güvenimi yükseltiyorum. Başaracağıma inanıyor zayıf yönlerimi güçlendirip kendimle hayatımla barışmayı seçiyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Opal, Beyaz Zirkon yada Zultanit.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Gökyüzünün bu yıl  sizlere mesajı: Ruhumda ki iyiliği sevgi ile yüceltmeyi seçiyorum. Sevip seviliyor saygınlıkla başarılara ulaşmaya niyet ediyorum.
2023 yılbaşı gecesi kristaliniz: Labradorit yada Mavi Topaz.

KULLANACAĞINIZ KRİSTALLERİNİZİ KİŞİYE ÖZEL OLARAK PROGRAMLAMALISINIZ

KRİSTAL PROGRAMLAMA

Kristalinizi ¾ Süt ¼ Su da bekletin. Daha sonra kristalinizi sol elinize alın sadece kristaline odaklanın ve yüksek sesle şu sözleri söyleyin;

Nefes aldığım ilk andan bugüne kadar ruhumda bedenimde çevremde işimde ilişkilerimde aşkımda sağlığımda yaşamımın tümünde etkili olmuş ruhsal saldırı ve negatif enerjilerin tümünden arınıyor yenileniyor ‘’KRİSTALİNİZİN ADINI SÖYLEYİN’’ ( ÖRNEK: Akik )

Senin kozmik Enerjilerinden faydalanmaya niyet ediyor doğum haritamdaki tüm gezegenlerin zayıf enerjilerini yükseltiyor  dengeliyor olumlu enerjiler olarak yaşamıma sevgi ile aktarman için Yüzyıllardır yeryüzünden ve gökyüzünden  aldığın tüm kozmik şifa yüklü güçlü koruyucu enerjilerini faaliyete geçiriyorum.

Kristallerinizi AstrodehAShop' tan temin edebilirsiniz.

2023 TÜM İNSANLIK VE ÜLKEMİZ İÇİN İYİLİĞİN BÜYÜDÜĞÜ KÖTÜLÜKLERİN SONLANDIĞI DOĞANIN YENİDEN HAYAT BULUP YENİLENDİĞİ SAVAŞLARIN BARIŞA DÖNÜŞTÜĞÜ ARINMA BÜYÜME İSTİKRAR VE SEVGİ GÜVEN SADAKATİN HAKİM OLDUĞU ÖZ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKTIĞIMIZ UMUTLARIN YENİDEN DOĞDUĞU ŞİFA ENERJİSİNİN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ SAĞLIK SEVGİ AŞK HUZUR BOLLUK BEREKET ŞANS DOLU BEKLENTİLERİMİZİN MUCİZELERİN GERÇEK OLDUĞU BİR YIL OLSUN.

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık