Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Temmuz Ayı Gökyüzü Enerjileri

Temmuz 2023, Gökyüzünün Kozmik Ajanları Ay Düğümlerinin burç değiştirmesi ve Venüs'ün geri hareket etmesiyle yoğun bir ay olacak. Tüm bu kozmik enerji, yılımızın enerjisinde bir dönüm noktası oluşturur. Daha fazla sabra ihtiyacımız olduğunu görebiliriz ve durup düşünme isteğimiz artabilir.

Venüs geri hareketindeyken, aşk sevgi kalp meseleleri dikkatimizi çekebilir ve hayatımızdaki ilişkilere ışık tutulduğunu hissedebiliriz. Gözünüze çarpan bazı zorlayıcı şeyler olabilir, ancak bize daha derin bir kalp uyanışı fırsatı da sunulur. Temmuz ayı bu nedenle biraz ağır gelebilir, ancak Evren desteğini vermek için burada ve etkili enerjiler sunuyor her birimize.

Ay Düğümlerinin burç değiştirmesi, son 18 ayda tamamladığınız şifa çalışmalarını kutlamak için iyi bir fırsattır. Ayrıca bu sıralarda doğal bir doruk veya tamamlanma duygusu hissedebilirsiniz. Ayın başlarındaki Sirius Geçidi aynı zamanda şükran, uyanış ve şifa için fırsat sunan yüksek titreşimli bir zamandır.

Bu ay akan tüm kozmik enerjiler ve gökyüzümüzdeki artan sayıdaki geri giden gezegenlerle, Temmuz, akışa ayak uydurmak için mükemmel bir zaman. Beklentilerinizi kontrol altında tutun ve herhangi bir günde en iyi benliğinizi ortaya koyun. İşler biraz zorlu gelebilir, ancak kendimizi akışa bırakırsak, olmamız gereken yer için mükemmel olan bölgeye geldiğimizi görebiliriz.

Temmuz Ayı İçin Önemli Astroloji Tarihleri

2 Temmuz - Venüs Aslan Karesinde Uranüs Boğa burcunda

Venüs şu anda gölge evresinde ve ayın sonlarında geri gitmeye hazırlanıyor. Bu sıralarda, Venüs Retrosunun bizden neyi bırakmamızı istediğine dair içgörüler almaya başlayabiliriz. Uranüs burada değişken bir varlık olabilir, bu yüzden belki de bıraktığımız şey beklediğimiz şey değildir. Hayatınızdaki belirli bir ilişkiyle ilgili olarak bu zamanlarda işler karışıyorsa, Venüs gerileme yolculuğunun derinlerine inerken büyük olasılıkla tam resim ortaya çıkacaktır.

3 Temmuz - Oğlak Dolunayı

Oğlak Dolunayı bize zor şeyleri başarabileceğimizi hatırlatıyor! Bu Dolunay bize şu anda karşı karşıya olduğumuz zorlukların üstesinden gelme motivasyonunu, kararlılığını ve güdüsünü verecek. Bu Dolunayın etrafında bir miktar ağır enerji varken, herhangi bir ağırlığı alıp üstesinden gelmek için Evrenin desteğini yanımızda bulunduruyoruz. Önümüze çıkabilecek herhangi bir zorluğun üstesinden gelirsek, burada büyük başarı fırsatı var. Oğlak burcunun topraklama titreşimleri, ister sınırlar oluşturarak, bir programa saygı duyarak, ister sadece hızlanarak ve eylemlerimiz için daha fazla sorumluluk alarak olsun, yaşamlarımıza istikrar getirmemizi de hatırlatacaktır. Hayatınızda bazı zorlu zorluklarla veya mücadelelerle karşı karşıyaysanız, bu Dolunay bir yolu aydınlatacak, sadece ortaya çıkmanız gerekiyor.

4 Temmuz- Sirius Geçidi

Bu yılın en inanılmaz kozmik olaylarından biri! 4/5 Temmuz'da Güneş, Sirius ile aynı hizaya geliyor, Ruhsal Güneşimiz, yüksek frekanslı enerjinin bir geçidini aktive ediyor. Sirius, birçok farklı kültürde oldukça önemli bir yıldız olarak kabul edilir. Bu ağ geçidi altında bize sunulan ve ekstra güçlendirilmiş inanılmaz derecede yüksek bir titreşime sahiptir. Sirius, özgürlüğü ve zekayı parlatır ve psişik enerjilerimizi yükseltir. Sirius'un ayrıca, özellikle teknoloji söz konusu olduğunda, psişik yetenekleri ve zekasıyla tanınan inanılmaz derecede gelişmiş bir uzaylı ırkına ev sahipliği yaptığına inanılıyor. Sirius, yönlendirebileceğimiz ve bedenlerimize ışınlayabileceğimiz parlak mavi bir ışık titreştirir. Bu mavi ışık kendi titreşimimizi yükseltebilir, ileriye dönük fikirlerle bize ilham verebilir ve hayatımızda bir özgürlük duygusunu harekete geçirebilir. Niyet belirlemek, meditasyon yapmak ve enerji alanımızı temizlemek için harika, yüksek titreşimli bir gün. Daha fazla bilgi ve yapılması gereken çalışma için İnsagram AstrodehA yı takipte kalın.

10 Temmuz - Mars Başak burcunda

Eylem, enerji ve motivasyonun ateşli gezegeni dünyevi, ayakları yere basan ve iyileştirici Başak burcuna geçer. Başak'taki Mars, sağlığınız ve esenliğiniz hakkında ilham almak için harikadır. Bu, kendinizi beslemek, çok fazla kişisel bakım uygulamak ve sağlığınızı iyileştirmek söz konusu olduğunda harekete geçmek için iyi bir zamandır. Başak'taki Mars inanılmaz derecede azimli ve bağımsız olabilir ve bu harika olsa da, yardım istemenin uygun olduğunu hatırlatır. Hepsini tek başına yapmak zorunda değilsin.

17 Temmuz - Yengeç Yeniayı

Yengeç Yeni Ayı, ruhumuzu besleme ve bizim için gerçekten neyin önemli olduğunu hatırlama zamanıdır. Kanser hassas bir enerjidir, ama aynı zamanda inanılmaz derecede cesur ve cesur bir enerjidir. Kendimiz için ayağa kalkmak, kalbimizi dinlemek ve bize iyi ve saf gelenin peşinden gitmek cesaret ister. Bu Yengeç Yeniayı altında, taze bir enerjinin içeri aktığını da hissedebiliriz. Ay Düğümlerinin aynı gün burç değiştirmesi nedeniyle bu durum artacaktır. Ay Düğümleri derslerinin bir doruk noktası ve zodyakın yeni burçlarına ulaştıklarında yeni bir başlangıca hoş geldiniz hissedebiliriz. Yengeç Yeni Ayı aynı zamanda güçlü şifa enerjisini barındırır ve hayatımızda ortaya çıkan sorunlarla biraz daha barışık hissetmemizi sağlar.

17 Temmuz- Ay Düğümleri Burçları Değiştiriyor

Bu yılın en büyük kozmik olaylarından biri! Ay Düğümleri 18 ayda bir burç değiştirir ve tutulmaları hangi burçlarda yaşayacağımızı belirler. Ay Düğümleri Güneş ile Ay arasında hesaplanan matematiksel bir noktadır. Astrolojide kaderimizle ve kaderimizle bağlantılıdırlar. Geleceğimizle ve nereye gittiğimizle ilişkili bir Kuzey Ay Düğümü ve geçmişimiz ve geçmiş yaşam deneyimlerimizle ilişkili bir Güney Düğümü vardır. Son 18 aydır Ay Düğümleri Boğa ve Akrep burcunda.ve her birimizin bu yerleştirmede ustalaşmamız gereken dersleri olurdu. Şimdi dersler tamamlandı ve Düğümler Koç ve Terazi'ye geçiyor. Kuzey Düğümü Koç burcuna düşecek ve kolektif olarak dikkatimizi nereye vermemiz gerektiğini gösteriyor. Koç burcundaki Kuzey Düğümü ile ilerlemeye, bağımsız olmaya, ateşli doğamızla bağlantı kurmaya ve kendi benzersiz öncülerimiz olmaya odaklanmalıyız. Güney Düğümü Terazi'ye düşecek ve kolektif olarak büyümeye devam etmek için neyin üzerine inşa etmemiz gerektiğini ve aynı zamanda ondan uzaklaşmamız gerektiğini gösteriyor. Terazi'deki Güney Düğümü ile, yarattığımız ortaklıkları, adalet için nasıl savaştığımızı ve nasıl işbirliği yapmayı öğrendiğimizi onurlandırmaya çağrıldık. Ancak bu bilgiyi almanın ve daha fazla Koç temasına geçmenin zamanı geldi. Ay Düğümlerinin sihirlerini ve derslerini nasıl tezahür ettireceklerini göreceğiz, ancak her Tutulmada, bu yeni kozmik yerleşimin bizim için ne gibi içgörü ve derslere sahip olduğunu açıklamaya biraz daha yaklaşacağız. Bu alanı izle! Ay Düğümlerine gelmek için daha fazlası olacak.

21 Temmuz- Plüton'un Karşısındaki Güneş

11 Haziran'da Plüton, Mart ayından bu yana Kova burcunda kaldıktan sonra Oğlak burcuna geri döndü. Oğlak burcundaki Plüton ile artık Yengeç Güneşi'nin tam karşısındadır. Plüton, ölüm ve yeniden doğuşun gezegenidir ve 2008'den beri Oğlak burcunda dolanmaktadır. O zamandan beri hayatın açıkça değişti, ama bugün sen kimsin? Nasıl farklısın? Bu, özellikle gücünüzü, yapılarınızı ve kurumlarınızı nasıl tuttuğunuz ve sizi neyin sağlam hissettirdiği ile ilgili konularda, metamorfoz sürecinize eğilmek ve üzerinde düşünmek için iyi bir fırsat.

22 Temmuz - Venüs Retrosu

Bu, yılın başka bir büyük kozmik olayı! Venüs, 3 Eylül'e kadar Aslan burcunda geri gidiyor. Venüs aşk, ilişkiler, güzellik, para ve değer verdiğimiz şeylerin gezegenidir. Gerilemeyi durdurduğu için, tüm bu konular, özellikle ilgilenilmesi gereken sorunlar varsa, bakılması ve ele alınması için yüzeye çıkar. Aslan burcundaki Venüs eğlenceli, eğlenceli ve sosyal bir enerjidir, bu nedenle burada biraz sıkı çalışma olsa da, umarız biraz daha neşeli hissettirir! Aslan çok kalp merkezli bir yerleşimdir, bu nedenle bu dönemde hepimizin bir tür kalp uyanışı yaşayacağımızdan neredeyse emin olabiliriz. Kalbimizi daha derin bir seviyede uyandırmak ve açmak için bir şeylerin temizlenmesi ve uzaklaştırılması gerekecek. Bazı zor kararlar vermek zorunda kalabiliriz, ya da belki kendimizi, özellikle de ilişkilerimiz ve onların içinde nasıl hareket etmeyi seçtiğimiz söz konusu olduğunda, bazı acı verici farkındalıklardan geçerken bulabiliriz. Daha fazlasını okuyabilirsinizVenüs Retrosu burada.

22 Temmuz- Aslan Sezonu Başlıyor

Güneş su grubu hassas Yengeç'ten ateşli, kalp güdümlü Aslan'a geçer. Güneş Aslan burcuna geçerken, biraz daha enerjik ve canlı hissetmeyi bekleyebiliriz. Daha sosyal hissedebilir ve kalbimizle liderlik etmek için cesaretlendirilebiliriz. Aslan Mevsimi bize ateşli bir tutku ve ilham getirse de, aynı gün Venüs Retrosu ile birlikte, özellikle ilişkilerimiz söz konusu olduğunda, kendimizi biraz hassas hissediyor olabiliriz. Öz saygımız pek iyi hissetmeyebilir veya kendimizi birisi hakkında ne hissettiğimizle mücadele ederken bulabiliriz. Başa çıkmaktan rahatsız olduğumuz başka bir kişiyle bile bir çatışma ortaya çıkabilir. Ancak Aslan Mevsimi bizim için yolu aydınlatacak ve kendi iç pusulamızı takip etmemizi hatırlatacak. Aslan ışıkla bağlantılıdır ve ışığımız parlayarak kendimizi göstermeye devam ettiğimiz sürece yolumuzu bulacağız.

23 Temmuz - Chiron Retrosu

Yaralı şifacı olarak bilinen asteroit Chiron geri hareketine giriyor. Chiron yaralarımız ve travmalarımızla bağlantılıdır. Bunlar o kadar derine inen yara türleridir ki, sonsuza dek bizimle kalma eğilimindedirler, dünyayla etkileşim şeklimizi şekillendirir ve değiştirirler. Chiron, yaralarımızı kendimizi keşfetmenin güçlü portalları olarak görmemizi sağlar ve kendi yaralarımız aracılığıyla içimizdeki şifacıyı, öğretmenimizi ve rehberimizi bulmaya teşvik eder. Chiron istasyonları geri giderken, gözden geçirmemiz gereken yaraları ortaya çıkarabilir. Chiron bunu bize sunmaları gereken gücü bulabilmemiz için yapıyor.

27 Temmuz - Merkür Aslan'da Geri giden Venüs Aslan'da Kavuşuyor

Merkür ve geri giden Venüs Aslan burcunda bir araya geliyor. Bu uyum, sizi rahatsız eden şeyler hakkında sevdiklerinizle konuşma veya tartışma zamanı anlamına gelir. Konuşulan kelimeler aracılığıyla meydana gelen bir miktar iyileşme olabilir. Alternatif olarak, bu, zihninizi bulandıran konuları günlüğe kaydetmek ve üzerinde düşünmek için iyi bir gün olabilir. Bunu takip eden bir netlik dalgasına sahip olabilirsiniz.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık