Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Mart Ayı Hint Astrolojisi Aylık Burç Yorumları

Koç Mart 2023

5 Mart'ta Satürn'ün yükselişi, rahatlamanız için iş yerindeki durumlarla barışık olmanıza büyük ölçüde yardımcı olabilir. Bu ayın 13'üne kadar, burcunuz Mars, parasal konularda size rahat bir denklem sunmak, yolculuğunuza devam etmek ve tatmin olmuş hissetmek için ikinci mali evinizde Boğa burcunda seyahat edecek. Buna ek olarak, Güneş, Merkür ve Satürn'ün Kova burcundaki birlikteliği, iddialı planlarınızı gerçekleştirmenize olanak tanımak için tatmin edici fon akışını öngören nadir 'TeenGrahee Yog' yaratıyor.

Jüpiter ve coşkulu Venüs, size verimli yabancı bağlantılar getirmek için bu ayın 12'sine kadar on ikinci evinizde bulunuyor. Bu ayın ikinci yarısında Mars İkizler burcunda olacağından, ailenizin kıdemli üyeleriyle etkileşim kurarken önlem almalısınız. Satürn, düşüncelerinize uzun vadeli planlar eklemek ve buna göre hareket etmenize, yaşamda önemli ilerlemeler kaydetmenize izin vermek için şimdi burcunuza açı veriyor. Merkür, 16 Mart'ta burç değiştirecek ve on ikinci harcama evinize, zayıflama burcu Balık'a girecek, orada Güneş ve Jüpiter ile birleşecek ve gerçek nedenlerle harcamalarınızı artıracak.

Boğa Mart 2023

Boğa Burcu 20225 Mart'ta Satürn'ün yükselişi size umut ışığı gösterecek. Burç yöneticiniz Venüs, bu ayın 12'sinde harcamalarla ilgili on ikinci evinizde Koç burcuna girecek ve gelecek ayın 6'sına kadar orada kalacak. Venüs, aynı zamanda altıncı evinizin yöneticisi olarak 'Vipreet Raaj Yog'u yaratırken, bu transit size kılık değiştirmiş nimetler yağdıracak. Bununla birlikte, Rahu'nun Koç burcundaki varlığı sizden uyanık olmanızı istiyor, çünkü Rahu öngörülemeyen sonuç veren doğasıyla tanınıyor. Mars, bu ayın 13'ünden itibaren ikinci konuşma evinizde, sözlerinizle size emir vermek, tuhaf durumlara cesurca karşı koymak için orada olacak.

Güneş'in Balık burcundaki on birinci gelir evine geçişi, 15 Mart'tan sonra mali konularınız için çok fazla güneş ışığı getirebilir. O halde 16 Mart'tan itibaren Güneş, Merkür ve Merkür'ün kazançlar evindeki birlikteliği, finansal işlerinizi gözle görülür şekilde düzene sokabileceği için sizin için bir başka iddialı nokta olacaktır. Kuruluşunuz için kazançlı iş anlaşmaları getirmek amacıyla iş amacıyla seyahat etme olasılığı vardır. Fitness bölümünüzü sağlam tutmak için fiziksel sağlığınıza mümkün olan en iyi özeni gösterin.

İkizler Mart 2023

İkizler Burcu, Bu ayın ilk gününden itibaren burcunuzun efendisi Merkür'ün yanması, Güneş ve Satürn ile şans dokuzuncu evinde bir 'Kendra-Trikona Raaj Yog' yaratmasına rağmen, dikkatli olmanızı öneriyor. Sizin için en uğurlu gezegen olan Venüs, finansal denkleminizi daha iyi bir nedenle yeniden yazmak için 12 Mart'tan sonra tekrar eden gelirle ilgili on birinci evinizde olacak. 13 Mart'tan sonra Mars'ın burcunuzda olacağı, sizi aşırı özgüvenli ve kibirli yapacak tavırlara kapılmayın.

Merkür bu ayın 16'sında zayıflayacak, yani güçsüz olacak, ama O'nun Güneş ve Jüpiter ile ilişkisi, size kılık değiştirmiş nimetler sunmak için 'BudhAditya Yog'un yanı sıra 'NeechBhang Raaj Yog'u da yaratacak. Bu ayın 30'unda burç lordunuz Merkür'ün yükselişi, etrafınızda sizin yararınıza hayırlı titreşimler yaratacak. Gökyüzündeki gezegenlerin büyük bir hareketinde, Jüpiter bu ayın 31'inde, işle ilgili konularda sizi şaşırtmak için engeller çıkarmak için yanmaya kayacak. Kariyerle ilgili onuncu evinizdeki Güneş, Merkür ve Jüpiter'in birlikteliği, önünüzdeki fırsatları değerlendirmenizi ve senaryoyu tamamen değiştirmenizi söyleyen, sizin için oyunun kurallarını değiştiren bir geçiş olabilir.

Yengeç Mart 2023

Yengeç Burcu Jüpiter, şans evinizin efendisidir ve tüm bu ay boyunca dokuzuncu şans evinizi işgal ederek, kariyer gelişimini ve refahı deneyimlemenizi sağlar. Kova burcunda Güneş, Merkür ve Satürn'ün varlığı, size kılık değiştirmiş nimetler sunmak için ender bir 'TeenGrahee Yog' yaratacak olsa da, yine de dikkatli olmalı ve hayatınızın hiçbir alanında aşırı güvenden kaçınmalısınız. Mutlu Venüs, parasal konularda sizi desteklemek için Jüpiter ile birlikte 12 Mart'a kadar şans evinizde yer alıyor. 13 Mart'ta Mars'ın İkizler burcuna girerek harcama baskısı yaratması sizin için hayırlı bir transit olayı olmayacak.

Beşinci evin lordunun on ikinci eve bu geçişi, rahatsızlığınız için 10 Mayıs'a kadar yürürlükte kalacak. Güneş, bu ayın 15'inde Jüpiter ile ilişki kurmak ve sizin yararınıza verimli fırsatlar getirmek için dost burcu Balık'a girecek. Merkür hemen ertesi gün Güneş ve Jüpiter'e katılarak şans evinizde 'TeenGrahee Yog' ve 'NeechBhang Raaj Yog'u oluşturacak. 31 Mart'ta Jüpiter'in bir ay boyunca zayıflamak için yanmaya kayacağı büyük bir geçiş gerçekleşecek.

Aslan Mart 2023

Bu ayın başından itibaren, bu ayın 15'ine kadar, nadir bir 'TeenGrahee Yog' oluşturmak ve mali konularda size üstünlük sağlamak için, burcunuzun efendisi Güneş, yedinci evinize, yanan Merkür ve Satürn'e yerleştirildi. Dokuzuncu şans eviniz, 12 Mart'tan sonra size yeniı bağlantılardan veya potansiyel iş fırsatlarından fırsatlar getirmek, profesyonel ürünlerden oluşan bir imparatorluk yaratmak için Venüs ve Rahu tarafından işgal edilecek.

13 Mart'tan itibaren Mars'ın İkizler burcundan geçişi, başarı şansınızı artıracak ve iddialı hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanıza yardımcı olacak. Durum nasıl görünürse görünsün, yaşamdaki iddialı hedeflerinize ulaşmak için tam bir özveri ve odaklanma ile sürekli çalışmanız gerekir. Zorlu rekabetçi pazarda iş kalitesini artırmak ve ayakta kalmak için büyük adımlar atarken tereddütlerinizi bir kenara bırakın.

Gelir evinizin yöneticisi Merkür bu ayın 30'unda batıda yükselecek ve Balık burcunda güçlenerek size iddialı değişiklikler getirecek. Özel hayatınızda aşkın güven ve sadakatin güçleneceği enerjiler ile karşı karşıyasınız. Jüpiter, bu ayın 31'inde Balık burcunda, konfor alanınızı bir dereceye kadar daraltmak için zayıf yanma durumuna kayacak.

Başak Mart 2023

Bu ayın ilk gününden itibaren burcunuz Lord Merkür'ün yanık hali, önemli adımları dikkatli bir şekilde almanız için size bir alarm veriyor. 5 Mart'ta Satürn'ün yükselişi, profesyonel arenanızda ön plana çıkabileceğiniz fırsatları doğru değerlendirmeniz adına uyarıyor sizleri. Bununla birlikte, Ketu'nun kariyer evinizdeki yönü, olayların bu gizemli dönüşlerine başarılı bir şekilde karşı koymak için önlemler almanızı istiyor. 13 Mart'tan itibaren İkizler burcunda Mars'ın varlığı da sizi finansal istikrarla buluşturacak.

15 Mart'ta Güneş'in Jüpiter'e katılmak için Balık burcuna girmesi, sosyal imajınızı parlatmak için önemli olayların habercisidir. 16 Mart'ta Merkür'ün zayıflama burcu Balık'a girmesi, iş yerinizde masayı alt üst etmek için önünüze yeni olasılıkların çıkacağına işaret ediyor. Jüpiter, Merkür'ün zayıflamasını iptal edecek ve size kılık değiştirmiş bir kutsama getirmek için yedinci sosyal itibar evinizde 'NeechBhang Raaj Yog' ve 'TeenGrahee Yog' yaratacak, bu kariyer gelişiminiz için büyük avantajlı bir durum olacak. .
Burç yöneticiniz Merkür, 31 Mart'ta Rahu ile ilişki kurmak için Koç burcuna girecek, sosyal alanda etkileşimde bulunurken sözlerinize dikkat etmenizi istiyor.

Terazi Mart 2023

Şans evinizin lordu Merkür, bu ayın ilk gününden itibaren doğu ufkunda, yaşamla ilgili önemli kararlar alırken önlem almanızı önermek için yanık durumuna kayacak. Ancak, bu ayın 5'inde doğuda Satürn'ün yükselişi, amiral gemisi projelerinizi büyük bir başarıya dönüştürmek için size beklenmedik değişiklikler gösterebilir. Yeteneklerle ilgili beşinci evinizde Güneş, Merkür ve Satürn'ün 'TeenGrahi Yog' oluşturması, sıkı çalışmanızın ve içten çabalarınızın tatmin edici sonuçlarını almanıza yardımcı olacaktır. Bu ayın 15'inden sonra Güneş'in altıncı evinizden geçişi, başarıya giden yolda süregelen mücadeleleri azaltmanız için uygun olacaktır.

12 Mart'tan sonra, burç yöneticiniz Venüs'ün sosyal itibarla ilgili yedinci evinizdeki Rahu ile birleşmesi, durumla başa çıkma kapasitenizi parlatmak için zorluklar getirebilir ve arenanızda parlamanıza ve öne çıkan bir figür olarak ortaya çıkmanıza yardımcı olabilir. Adalet gezegeni Jüpiter, anlaşmazlıklardan kaçınmanızı önermek için bu ayın 31'inde zayıf bir yanma durumuna giriyor. Merkür'ün Jüpiter'e katılmak üzere Balık burcuna girişi, Merkür'ün zayıflamasını iptal etmeye ve 'NeechBhang Raaj Yog' yaratmaya yardımcı olacaktır. En uğurlu gezegeniniz Satürn de şu anda beşinci yetenek evinizde, tüm bu ay boyunca size sürekli ilham kaynağı olmak için orada.

Akrep Mart 2023

Burç yöneticiniz Mars, bu ayın başından itibaren sosyal konumunuzu gözle görülür şekilde daha iyi hale getirmek için Boğa burcunda orada. Ancak Venüs ve Rahu'nun Koç burcundaki geçişi, geçerli bir sebep olmaksızın gerginliğinizi ve huzursuzluğunuzu artırabilir. Mars, 13 Mart'ta ikizler burcunu işgal etmek ve sezgi gücünüzü artırmak için burç değiştirecek. Jüpiter de bu ay boyunca imdadınıza yetişiyor ve durumu dostane bir şekilde dengeliyor. Bununla birlikte, Jüpiter, ikinci aile evinizin ve mali durumunuzun yöneticisi olduğu için mali konularda dikkatli olmalısınız.

Bu ayın 15'inde, Güneş'in yeteneklerle ilgili beşinci evinize girişi, Jüpiter'e katılması, size yetenek ve yeteneklerinizi parlatmak için doğru fırsatlar sağlayacak. Merkür 16 Mart'tan itibaren 'TeenGrahi Yog' ve 'NeechBhang Raaj Yog'u sizin yararınıza olacak şekilde yaratmak için onlarla birlikte olacak. Kapınızı çalan herhangi bir teklifin potansiyellerini gözlemlemek için kendinize zaman ayırın. Maneviyatınız ve  aklınızdaki o cevaplanmamış soruların cevaplarını bilmeniz için sizi dürtüyor. Otantik bilgi kaynakları aramak, doğru zamanda doğru akoru vurmak için daha önemlidir.

Yay Mart 2023

Burç lordunuz Jüpiter, iş yerinizdeki senaryoyu değiştirmek için şu anda tüm bu ay boyunca dördüncü konfor evinizi işgal ediyor. 12 Mart'a kadar coşkulu Venüs ile birleştiğinde, finansal denkleminizi tamamen farklı bir refah dilinde yeniden yazacak. Yetenek ve cesaretin mükemmel birleşimi, başarı merdiveninde yukarılara tırmanmanıza yardımcı olmak için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır. 5 Mart'ta Satürn'ün yükselişi, olayların akışını hızlandırmak için finansal ilerlemeyi garanti edecek. Bu ayın 15'inde Güneş, 'Trikona-Kendra Raaj Yog' yaratmak ve kazançlı anlaşmalar için fırsatlar yaratmak ve servet birikiminizi artırmak için arazi mülklerinden oluşan dördüncü evinizde olacak.

Üç gezegenin, Güneş'in varlığı, dördüncü evinizdeki Merkür ve Jüpiter'i zayıflattı ve bu ayın 16'sından sonra sizi iş yerinde olumlu bağlantılar ve aile sorunları ile kutsamak için nadir bir 'TeenGrahee Yog' yarattı. Çevrenizdeki mükemmeliyetçi imajınızı korumak için becerilerinizi gösterin. Sindirim sistemi ile ilgili sorunlar için önlem almanız önerilir. Ancak, Jüpiter'in 31 Mart'taki yanık hali, hayatınızın hayati noktalarında harekete geçmeden önce iki kez düşünmenizi istiyor.

Oğlak Mart 2023

”Yog Kaarak' gezegeni burcunuz Venüs, bu ayın 12'sinden 6 Nisan'a kadar burada kalmak ve finansal refah sağlamak için dördüncü konfor evinizde olacak. Bu ayın geri kalanında Koç burcunda Venüs ve Rahu'nun varlığı, lüks cihazların konforunu yaşamanız için hayırlı olmaya devam edecek. Mars, 13 Mart'tan sonra mücadelelerinizi ortadan kaldırmak için İkizler burcuna giriyor olacak. Bu ayın ikinci yarısında, Güneş'in Jüpiter ile ilişki kurmak için Balık burcuna girmek üzere burcunu değiştireceği zaman, zaman omzunuza daha fazla sorumluluk yükleyebilir.

Merkür, 16 Mart'ta 'TeenGrahee Yog' oluşturmak için onlara katılacak. 'NeechBhang Raaj Yog' da orada olacak, çünkü Jüpiter Merkür'ün zayıflamasını iptal edecek ve Merkür'ü yakmak için güç sağlayacak, bunun sizin için kılık değiştirmiş bir kutsama olması gerekiyor. Saatin ihtiyacı olduğu için başkalarına katı benliğinizi gösterin. Bu ayın sonunda uzak bir yerden sizi neşelendirecek güzel bir haber alma ihtimaliniz var. 30 Mart'ta Merkürün enerjisi ile destek almanıza ve durdurulamaz bir şekilde devam etmenize yardımcı olacak.

Kova Mart 2023

Bu ayın 5'inde burç yöneticiniz Satürn'ün yükselişi, çalışma alanınızda yeni alanlar edinmeyi düşünüyorsanız, size keşfedilecek yeni ufuklar sunuyor. Merkür'ün 30 Mart'a kadar olan yanık hali, deneyimli kişilerin fikirlerini almanızı ve kusursuz bir oyun planı yapmanızı öneriyor. Şans evinizin yöneticisi Venüs, 12 Mart'tan sonra üçüncü çaba evinizde, etrafınıza gümüş astar getirmek için Koç burcunda Rahu ile orada olacak. Güneş, bu ayın 15'inde, sizi girişimlerinizde büyük başarılarla kutsamak için, ikinci mali evinizde, dost burcu Balık'ta Jüpiter'e katılacak.

Mali konulardaki ikinci evinizdeki üç gezegen Güneş, zayıflamış Merkür ve Jüpiter'in birlikteliği oldukça iyi bir senaryoya işaret ediyor ve hayallerinizi gerçekleştirmek için size serbest bir el veriyor. 'TeenGrahee Yog', zevkiniz için kazançlı fırsatlar getirecek şekilde olacak. Merkür'ün 'NeechBhang Raaj Yog'u da başarı sınırınıza bir tüy daha eklemek için Jüpiter'in birleşimiyle oluşturulmuştur.

Taşınmaz mal satın alacaksanız, tüm önemli belgeleri gözden geçirmeniz tavsiye edilir. Burç lordunuz Satürn, uzun vadeli projeler getirmek ve beklentilerinizden daha güçlü olan ortaklarla başa çıkmak için şu anda burcunuzu işgal ediyor, bu da konumunuzun kesinlikle dik bir şekilde yükseldiğini gösteriyor.

Balık Mart 2023

Burç lordunuz Jüpiter, manyetik çekiciliğinizi çoğaltmak ve toplumdaki imajınızı parlatmak ve mümkün olan en iyi sonuçların keyfini çıkarmanızı sağlamak için şimdi burcunuzu ve coşkulu Venüs'ü işgal ediyor. Merkür, harcamalarınızı kontrol etmenizi önermek için 1 Mart'ta zayıf yanma durumuna giriyor. Güneş ve Satürn de on ikinci evinizde Merkür ile orada, sizin için sorunların yoğunluğunu artırmak için oradalar. Mars, kariyer evinizi doğrudan etkilemek ve çalışma alanınızı genişletmek için 13 Mart'ta dördüncü konfor evinize gelecek ve bu doğrultuda liderlik kalitenizi göstermenize yardımcı olacak.

15 Mart'ta Güneş'in burcunuza girerek burcunuz Jüpiter'e katılması, sağlıkla ilgili sorunların olabileceğini gösteriyor. Mümkün olan en iyi özeni gösterin. Nadir 'TeenGrahee Yog', Merkür'ün burcunuza geçiş yaptığı 16 Mart'ta burcunuzda oluşacak. 'NeechBhang Raaj Yog' aynı zamanda size kılık değiştirmiş nimetler sunmak için oluşturulmuştur. Ancak Jüpiter'in bu ayın 31'indeki yanık hali sizden zamanın talebine göre hareket etmenizi istiyor. Fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlığınız ile ilgili konularda, sakin düzleminizde mükemmel senaryonun tadını çıkarmanın tam zamanı.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık