Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Mart Ayı Gökyüzü Enerjilerine Genel Bir Bakış

Genel Bakış: Mart 2023 Aylık Burç - 12 Burcun Özel Astrolojik Olayları

Mart 2023 ayı, astrologlar için büyüleyici bir ay çünkü zodyakın 12 burcunun tümü gezegensel hizalanmalardan etkilenecek. Nereye bakacağınızı biliyorsanız, yıldızlar size profesyonel ilerlemeden romantik doyuma ve hatta kişisel gelişime kadar birçok olanak sağlayabilir.

Ayın  cazibesi Satürn, 7 Mart'ta Kova'dan Balık'a geçecek. Bu çok uzun bir süredir gerçekleşmedi, bu nedenle astrolojik olarak konuşursak, baharın ilk ayındaki olaylar son derece önemli olacak ve insan yaşamının temel bir yönünü değiştirecek. varoluş. Öte yandan, Mart 2023 akıl almaz bir şeyi de beraberinde getirecek, bu yüzden fazla strese girmemelisiniz. Satürn'ün baharın başlangıcında beraberinde getirebileceği dönüşümler ne olursa olsun, Satürn'ün her burçtan geçiş döngüsü yaklaşık iki buçuk yıl olduğu için kendisi için yeni bir duruma dalar. Bu değişimler bir anda olmayacak, bunun yerine tamamen yeni bir duruma geçiş noktasına ulaşana kadar önceki gelişmeler üzerine inşa edilecek.

Mart 2023'ün ilk yarısının, Şubat ayında yaşananların doğrudan bir sonucu olacağını söylemek yanlış olmaz. Venüs ve Merkür, ayın başında bize yardımcı olacak, muhtemelen daha sonra neyin yanlış gidebileceğini aklımızdan çıkarmak için. Merkür ve Satürn 2 Mart 2023'te kavuşacak ve Venüs ve Jüpiter aynı gün kavuşacak. Bu nedenle, 2023 baharı geldiğinde, kader bizim için ne sürprizler hazırlamış olursa olsun, Dünya'daki herkesin aklı tamamen maddi olan şeylerle meşgul olacak. Bir noktada, birinin sevginize ihtiyacı olacak. Birileri için ticaret ve finans dünyasında sıkıntı olacak. Sonunda, yıldızların herkesin mutluluğu üzerinde bir nebze etkisi olacak, ama hepimiz hala planlarımızın harekete geçmesini bekliyoruz.

2023 Mart ayının ilk yarısında daha büyük bir hareketlilik olacak. Kendinizi bir trende, güzergah boyunca çeşitli duraklara ve kasabalara bakarken hayal edin. Bu noktada Mart ortasındaki olayların tarafsız gözlemcileri olarak yapabileceğimiz tek şey etrafa bakmak; Girdaplı olayların "tren"i bizim seçmediğimiz bir rotada sürüklenmeye devam edeceğinden, herhangi bir işlem yapmak beyhude olacaktır. Siz ve sevdiğiniz kişi henüz resmen bir çift değilseniz, ancak hala "kur yapma" aşamasındaysanız, onun davranışları üzerinde biraz kontrol sahibi olmaya çalışın. Hedeflerine tamamen bağlı olanlar ve sebat etmeye istekli olanlar başarılı olacaktır.

Mart 2023'ün ikinci yarısı, profesyonel arayışlara ağırlık verileceği için ayın önceki bölümlerinden farklı olacak. 21 Mart'ta Koç burcundaki Yeni Ay'ın önemi göz önüne alındığında. Ancak şimdi gündeminizi zorlamanın veya birkaç özensiz kurumsal performans ölçüsünü düzeltmeye çalışmanın zamanı değil. Gelecek için planlar ve temeller, ilişkiler kurmak ve itibarınızı güçlendirmek, Mart ayının sonunda odaklanmanız gereken şeylerdir. Ama Mart'a baharın ilk ayı diyemeyiz aşktan bahsetmeden. Gerçek şu ki, bu zamanda evli olmayan herkes aktif olarak aşkı arayacak ve birçoğu başarılı olacak.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık