Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Önemli Astro Geçişler

2022 yılının ilk Venüs Yıldız Noktası 8 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek. İkincisi 22 Ekim'de Terazi'de gerçekleşecek. Güneş, Dünya ve Venüs bu birliktelikte birleştiğinde, hedeflerimizi belirleyebilir ve profesyonel geleceğimizi ortaya koyabiliriz.
Merkür gerilemesi 2022'de dört kez gerçekleşecek. 14 Ocak - 3 Şubat arası Kova ve Oğlak burcunda, 10 Mayıs - 3 Haziran arası İkizler ve Boğa burcunda, 9 Eylül - 2 Ekim arası Terazi ve Başak burcunda ve 29 Aralık - 18 Ocak 2023 tarihleri arasında Oğlak burcunda. Bu gezegensel ay yürüyüşleri işyerinde kargaşa yaratabilir, e-postalar kaybolabilir ve iş arkadaşları Zoom konferanslarına geç katılabilirler bu yüzden dikkatli olun.
Kaderin Kuzey Düğümü, 18 Ocak'ta Boğa'ya geçerek Güney Düğümü Akrep'e getirir. Kararlılık ve hırs arasındaki bu dengenin bir sonucu olarak, "daha akıllıca çalışmak " sloganını benimsemek için ilham alacağız.
2022'de ofiste sorumluluk almamızı ve statümüzü yükseltmek için yaratıcılığımızı kullanmamızı sağlayacak dört önemli tutulma var: 30 Nisan'da Boğa burcunda bir güneş tutulması; 16 Mayıs'ta Akrep burcunda bir ay tutulması; 25 Ekim'de Akrep'te güneş tutulması ve 8 Kasım'da Boğa'da ay tutulması 2022'de Venüs ve Mars iki kez birleşecek ve parlama yeteneğimizi artıracak: 12 Şubat Oğlak'ta ve 12 Mart'ta Kova.
Uranüs ve Kaderin Kuzey Düğümü, 31 Temmuz'da Boğa burcunda bağlantı kurarak ilerlememizi ve üzerinde bulunduğumuz profesyonel yolu değiştirmemizi sağlıyor. Ancak birkaç ay sonra enerjide küçük bir değişim yaşayacağız; Mars, 30 Ekim - 12 Ocak 2023 tarihleri arasında İkizler burcunda geri harekette olacak, bu da bize dilimizi ısırmamıza ve projelerin yönü hakkında yönetime gerçeklerimizi söylemememize neden olacak.
Genişleyen Jüpiter'e dikkat edin: Gezegen 10 Mayıs - 28 Ekim tarihleri arasında Koç burcuna girer, ardından 28 Ekim - 20 Aralık tarihleri arasında Balık burcuna geri döner ve ardından 20 Aralık - 16 Mayıs 2023 tarihleri arasında Koç burcuna yeniden girer. Balık'ta tekrar Koç'a girdiğinde büyük paralar getirecek. Ayrıca 12 Nisan'da Jüpiter ve anlaşılması güç Neptün Balık burcunda birleştiğinde kendi yeteneklerimize olan güvenimizi de artıracağız.

2022 için yeni olasılıkları kutlamaya hazır mısınız?  Jüpiter'in Balık burcuna son geçişi sayesinde ileride bir iyimserlik havası var . Genişleme Gezegeni, 28 Aralık itibariyle sezgisel Balık burcuna geçerek, 2022 için bizi bolca şans ve romantizmle güçlendirecek.
Bununla birlikte,  kendinize fazla yüklenmeyin. Venüs, 19 Aralık'ta Oğlak burcundaki retro yolculuğuna başladığından beri, ayrıntılar üzerinde dikkatlice düşünmeye teşvik edildik. (Hızlı kardeşi Merkür'ün aksine, Aşk, Güzellik ve Para Gezegeni her 18 ayda bir yalnızca tersine hareket eder.) Bu dönemde kozmetik prosedürler , büyük ev değişiklikleri, aceleci ilişkiler veya finansal kararlar yoluyla önemli değişiklikler yapmaya meyilli olabiliriz. , ama susmamız gerekiyor. Daha sağlam bir zemine hazır olmaya hazırlanın ve 29 Ocak'ta doğrudan istasyona geçtiğinde dönüşümü arayın.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık