Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Her Burç İçin Finansal Astroloji Değerlendirmeleri

2022 FİNANSAL ASTROLOJİ DEĞERLENDİRMELERİ

Kadın girişimcilerin 2022'de genel olarak başarılı olacağını güçlü enerjileri barındırmakta. "Finansal açıdan, bireyler kazanç potansiyellerini en üst düzeye çıkarmaya ve daha azıyla daha fazlasını yapmanın yeni, muhtemelen yaratıcı yollarını aramaya odaklanacaklar. Özgürlük, kendini ifade etme, ve yaratıcılık her şeyden önemli olacak" yıl boyunca. "Ay'ın Boğa ve Akrep burcunda faaliyet gösteren düğümleriyle birlikte mahremiyet, güvenlik, zenginlik, sanat, lüks, güzellik ve konfor gibi temalar yıl boyunca dikkat çekecek.

Koç Burcu
Kazanımlarınıza dair yeniden değerlendirme, 2022'nin başlarında başlayabilir ve bu, kariyerinizin yönünü değiştirebilir. Bu yıl, yeni fikirlerle gelişecek ve büyük olasılıkla para kazanmanın yeni yollarını deniyeceksiniz. Geleneksel normlarınızın dışına çıkabilir ve kısa vadede daha riskli hale gelebilirsiniz. Ancak bir şey uzun vadeli stratejinize ayak uydurmanız akıllıca olacaktır.  Yeni büyüme fırsatları arayın ve eninde sonunda ilerlemek için tamamen yeni bir şey öğrenmekten korkmayın.


2022, finansal olarak sizler için iyi bir yıl olacak. Ocak ayından Nisan ayına kadar altın gümüş gibi  değerli metallerde de iyi kazançlar sağlayabilir sizlere. Bu aynı zamanda mülk veya gayrimenkul satın almak için de uygun bir zaman olacaktır. Mayıs'tan Aralık'a kadar, yatırımlarınız ve ilişkilerinizde dikkatli olun. Aceleciliğinizi kontrol altında tutun. Baş harfleri S, G, R, T, M ve J olan şirketlere yatırım yapmak faydanıza olabilir.

Boğa Burcu
2022'de  Finansmanla çalışma şeklinizi yeniden icat etmek için derin bir arzunuz olacak. 2022, güvenlik bölgenizin dışında çalışmak için tam olarak doğru zihin çerçevesini sunuyor. Muhtemelen zaten kariyer değiştirdiniz veya bu fikirle ciddi şekilde oynuyorsunuz. Yaptığınız işi tamamen değiştirseniz de ya da bir yan iş bulsanız da, yararlanabileceğiniz ciddi kazanımlar var. Yeni fikirlerle büyümeye hazırsınız. Uyarı, sürüşün hem yüksekleri hem de alçakları içermesidir, bu nedenle uzun mesafe için hazırlanın.

Boğalar 2022'de başarılı olurlar. Nisan sonundan itibaren finansal olarak gelişirler. Yabancı yatırımların veya yurtdışındaki işletmelerin olumlu sonuçlanması olasıdır. Ani bir başarı ve kariyer dönüşü öngörüyorum sizler için. Boğalar lüks mallar veya giysiler (bu alanlardaki stoklar bile) işlerinden yararlanırlar. Sukunetini Koru. Nisan'dan önce acele kararlar vermeyin, aksi takdirde verimli olmazlar. Baş harfleri H, D, N, Y, B, V ve U olan şirketlere yatırım yapmak faydanıza olabilir.


İkizler burcu
2022'de daha fazla para kazanmanın anahtarı, kendinizi ön saflara koymaktan geçiyor. Yaptığınız şeye çok dikkat edilecek ve bu da kendinize olan güveninizi artırmaya yardımcı olacaktır. Eski borçları temizlemeye yönelik yenilenen odaklanma da yılın başlarında ön plana çıkacak. Sonuçta, ortaklardan ayrılmak istiyorsunuz. Oyununuzu tek başınıza geliştirmeniz ve kendiniz için tamamen yeni bir değer sistemi yaratmanız için baskı altında hissetmeniz olağan şimdi zekanızı ortaya koymalı yenilikleri takip etmelisiniz.
Mali açıdan bu, İkizler için en verimli yıllardan biri olacak. Yatırıma yeni başlayanlar bile ilk adımlarını atıp şanslarını deneyebilirler. Başarılı olacaklar çünkü tüm büyük Astro kombinasyonları onları destekleyecek. Bu belirtiler doğası gereği gönderileceğinden, ortaya çıkan fikirleri not edin. Baş harfleri A, L, E, K, P, S, G ve D olan şirketlere yatırım yamak faydanıza olabilir. Yiyecek, restoranlar, ve eğitim işletmeleri inanılmaz iş görecektir. Bu alanlarda herhangi bir teklif alırsanız, kabul edebilirsiniz.

 

Yengeç Burcu
2022'de yeni bolluk dalgaları bekleyin. Eski borçları temizlemek için çok çalışıyorsunuz ve önümüzdeki yıl sonunda biraz nefes alma imkanı  sunuyor gökyüzü sizlere. Hatta kendinizi her zamankinden daha fazla harcama yaparken bulabilirsiniz çünkü etrafınızı saran yeni bir özgürlük türü. Yeni bir ortaklık döngüsü gelişiyor, bu nedenle kaynakları bir şekilde birleştirmeniz mümkün. Hatta uzun vadeli bir yatırım kurma konusunda alışılmışın dışında bir şey yapabilirsiniz.

2022, Yengeçler için birazda karışık bir yıl olacak. Satürn onların doğru kararlar vermelerine izin vermeyecektir. 2022'de agresif yeni yatırım kararları önermiyorum. Ocak-Nisan ayları arasında yatırımlarda veya kariyerinizde duygusal kararlardan kaçının. 2 Mayıs'tan sonra hayatınızda ani bir değişiklik olacak. Bu gezegensel değişim dar alanlara odaklanacak. Sıvı (su, meyve suları, sıvılarl, kimyasallar vb.) ve gümüş ile ilgili şirketlerde iş yapın veya yatırım yapınmaya çalışın.

 

Aslan Burcu
Toplam bir yeniden yapılanma sürecinden geçmeye devam ederken çok disiplinli çalışıyorsunuz. Sizi yeni finansal büyüme araçlarıyla tanıştıran yeni insan ağlarıyla bağlantı kurmayı bekleyin. Başarınızın anahtarı, sabır ve sebat gerektiren finansal araçlardan geçer. Ayrıca eski yöntemlerinizi değiştirmek ve potansiyel olarak modası geçmiş ve külfetli varlıklardan kurtulmak için sizi çevreleyen yeni bir zihniyet var. İyi haber şu ki, diğer tarafta daha fazlası olduğunu bildiğiniz için bu mücadeleye hazırsınız. Kontrolün sizde olmadığı rahatsız edici anlar bekleyin, ancak bu büyümenin yoludur. Kendi ayaklarının üzerinde duran başarılı insanlar çabalarınızı fark edecek ve size yardımcı olacaktır.

Yılın başlangıcı yavaş olacak, ancak finansal olarak umut verici bir yıl. Aslanların metalleri veya madencilikle ilgili işleri düşünmelerini şiddetle tavsiye ederim. 2022 ortasından sonra yeni bir girişim olasılığı var. O fırsatı bekleyin. İyi haberler bekleyin. Jüpiter Aslanlar için uygun bir evden geçmeyecek, bu nedenle kredi almaktan veya vermekten kaçının. Temmuz ve Ekim ayları arasında büyük finansal başarılar elde edebilirsiniz. Baş harfleri S, G, K, A, L, E ve M olan şirketlere yatırım yapmak faydalı olabilir.

Başak  Burcu
2022'de sizin için her şey çekim yasasıyla ilgili. En güçlü finansal kazançlarınız yeni ittifaklar yoluyla gelecek. Önümüzdeki yıl, özellikle yeni olanlar olmak üzere, daha çok ilişki kurmaya odaklanıyor. Kendinizi hem romantik hem de iş odaklı ortaklıklardan yararlanırken bulabilirsiniz. Aynı zamanda organize olmanıza ve büyük resmi görmenize yardımcı olabilecek bir profesyonel kiralamanız için de harika bir yıl. Bu, olağan parametrelerinizin dışına çıkmanız ve daha fazlası için güçlü potansiyelinizi görselleştirmeniz için sizin yılınız.

Genel olarak, 2022 Başaklar için iyi bir yıl olacak. Büyük seyahat kararlarından veya işletmenizi yurt dışına taşımaktan kaçının. Ocak-Mayıs arası herhangi bir yeni girişim veya yatırım başlatmak için iyi bir dönem olacaktır. Gıda, restoran, ev eşyaları, kimyasallar, ilaç, kağıt veya ambalaj endüstrisi şirketlerine yatırım yapın. Bu sektörler sizin için çok iyi gidiyor ve size büyük şans getiriyor. Baş harfleri H, K, V, D ve J olan şirketlere yatırım yapmak faydalı olabilir.

Terazi Burcu
Çok yoğun bir önemli büyüme yılı bekleyin. İyi haber şu ki, potansiyel olarak gayrimenkul odaklı yeni bir şeye şans vermek için doğru zihin çerçevesindesiniz. Gerçekten ufkunuzu genişletmek isteyeceksiniz. Ancak daha fazlasını tezahür ettirmek için konfor alanınızın dışına çıkmanız gerektiğini bilin. Bazen sizi bunaltabilecek finansal ağaçlar arasında yolunuzu görmenize yardımcı olmak için yeni bir akıl hocası veya ittifak devreye girebilir. İki tarafı da bu kadar eşit gördüğünüzde karar vermek zor. Ancak 2022, istediğinizi elde etmek için ne yapmanız gerektiğine dair yeni bir vizyon kazandığınız bir yıl.
Paraya, kariyere ve işe odaklanın. Bu yıl finans sektörü dışında herhangi bir sektörde çalışarak veya yatırım yaparak büyük başarılar getirebilir. Bu dönemde altıncı hissiniz çok iyi çalışacak, bu yüzden düşüncelerinize dikkat edin ve kendinize güvenin. Sanat, tiyatrolar, filmler, restoranlar ve yaratıcılıkla ilgili herhangi bir iş veya yatırım sizin için çok iyi olacak. Genel olarak, 2022 çok başarılı bir mali yıl olacak. Para beklenmedik bir şekilde gelebilir. Piyasada bir tüccar veya yatırımcı olarak kısa vadeli bir yatırımcı olarak kalın. Borsada herhangi bir pozisyonunuz yoksa, satın alma avantajından yararlanın. Pozisyon tutuyorsanız, yatırımlarınız iyi gidiyorsa kar edin. Baş harfleri R, J, S, G, A, L, E ve M olan şirketlere yatırım yapmak faydalı olabilir.


Akrep Burcu
Her şey spekülasyon ve önümüzdeki yıl için daha büyük riskler almakla ilgili. Varlıklarınızı büyütmek için hesaplanmış bir risk almanız için size yeni fırsatlar sunulacaktır. Bunun yanında, kontrolü bırakmak için sürekli baskı olacak. İstediğiniz şekilde manevra yapamamak konusunda kendinizi zorlanmış hissedecek olsanız da, sizi bulacak büyük fırsat portalları da olacak. Yolunuzu görmek için keskin stratejik doğanızı kullanın.

Akrepler 2022'yi yönetiyor, çünkü bu her açıdan en iyi yıllardan biri olacak. Bazı yatırım kararlarını agresif bir şekilde verirseniz cömertçe ödüllendirileceksiniz. Gayrimenkul, çiftçilik, otomotiv endüstrileri, inşaat ve inşaat işleri ve teknolojiye yatırım yapmak büyük getiriler sağlayacaktır. Finans sektörüne yatırım yapmayın. Birçok Akrep mülk satın alacak; Zaten satın almayı planlıyorsanız, 2022'de yapın. Risk-ödül oranınız çok iyi çalışacaktır. Bu alanlara yatırım yapma fırsatlarını kaçırmayın. Baş harfleri N, Y, J, S, G, M ve H olan şirketlere yatırım yapmak faydalı olabilir.

Yay Burcu
2022'de sizin için yeni bir kaynak değerlemesi ortaya çıkmaya başlıyor. Gayrimenkul veya aile üyeleri aracılığıyla kazançlara rastlayabilirsiniz. Daha azıyla daha fazlasını biriktirmek için güçlü bir arzu etrafınızı sarmaya devam ediyor. Parayla ilgili yeni fikirleri deneyerek daha spekülatif olmanız da mümkündür. İşleri ne kadar ileri götürdüğünüz konusunda mantıklı olun.

Yay burçları özellikle Nisan ayının üçüncü haftasından sonra oldukça başarılı olacaktır. Yılın ilk kısmı da olumsuz olmayacak, ancak sihir Nisan'dan sonra gerçekleşecek. Bu, para, kariyer, zenginlik, yatırımlar ve kişisel yaşamınız için en iyi yıllardan biridir. Yeteneklerinizi kullanarak, %100 çaba sarf ederek ve çok çalışarak 2022'nin tüm avantajlarından yararlanın. Bunu yaparsanız, şimdiye kadar gördüğünüz en olağanüstü yıllardan birine sahip olacaksınız. Hisse senetlerine yatırım yaparsanız 2022 size bol şans getirir. Baş harfleri K, P, M, T, S, G, D, A, L ve E olan şirketleri tercih etmek faydalı olabilir.

 

Oğlak Burcu
Önümüzdeki yıl, daha fazla tezahür etmeyle ilgili konularda biraz daha riskli olmanız için iyi bir yıl. Gezegenler senin tarafında. Tamamen sizin tarzınız olmasa da, en büyük kazancı elde etmek için hesaplanmış bazı riskler almayı umabilirsiniz. Ocak ayının sonundan itibaren, parayla nasıl başa çıktığınıza dair sekiz yıllık yeni bir döngü sizi çevreliyor. Destek, hem kariyerinizde hem de dış yatırımlarınızda daha fazla kazanmanıza yardımcı olmak için sizi çeşitli açılardan çevreler. Ayrıca bazı spekülatif girişimlerle denemeler yapabilirsiniz. Bu, daha fazlasını elde etmek için para harcamanın faydalarını takdir edebileceğiniz bir yıl. Kendinizi, genel olarak nasıl para kazandığınız, yatırım yaptığınız veya parayla nasıl başa çıktığınızla ilgili olağan kalıplarınızın dışına çıkarken bile bulabilirsiniz. Olduğunuz doğal girişimci, sonuna kadar harekete geçirilir.

Oğlaklar 15 Ocak'tan sonra rahatlayacaklar çünkü çalışmak için yeni bir yönleri var. Yolda birçok yeni fırsat olacak. Son beş yıla kıyasla 2022 en iyi yıl olacak, bu yüzden Oğlaklar rahat bir nefes alabilir. Finansal olarak banka bakiyeniz iyileşecek ve daha fazla para kazanacaksınız. Yatırımlarınız büyük getiri sağlayacak ve mali durumunuz tanınacak. Bu, uzun zamandır gördüğünüz en iyi yıllardan biri olacak, bu yüzden para yolunuza akmaya devam ederken keyfini çıkarın. Tüm yatırımlarınızı daha uzun vadeli tutun. Madencilik, inşaat, emlak, ilaç, kimya ve teknoloji sizin için harika olacak. Baş harfleri R, T, B, V, U, J ve H olan şirketlere yatırım yapmak faydalı olabilir.

 

Kova Burcu
İyi haber şu ki, para sektörünüz 2022'de büyümeye ve genişlemeye başlıyor. Kazanmak için bir şeyler vermenizi gerektirebilecek kazançlar elde etmek için harika bir yıl. Eski şeyler yapma yöntemlerinizin dışına çıkmak için baskı, burcunuzu çevrelemeye devam ediyor. Yeniden icatlar ve yeniden yapılanma ana temalardır. Hayatınızdaki olası kısıtlamaları çevreleyen hatırlatıcılar gelmeye devam edecek, ancak yeni fırsat faktörleri de olacak. En önemli şey, kazançlarınızı gelecek için iyi bir şekilde kullanmak olacaktır. Yeniden inşa sürecindesiniz ve amacınız yeni yapınızı sağlam ve uzun ömürlü kılmak olmalıdır.

Kovalar yıla karışık bir başlangıç yapacaklar. 2022'nin ilk çeyreğinde iş, kariyer veya yatırımlarla ilgili herhangi bir karar vermeyin. Mevcut yatırımlarınızı veya nakdi tutun. Mayıs 2022'den sonra paranızı işe koymaya başlayın. Mayıs ayından itibaren özgüven hayatınıza büyük bir refah getirecek. O zaman, bir süredir düşündüğünüz yeni bir girişime yatırım yapmak veya yeni bir girişime başlamak için harika bir zaman olacak. Gıda endüstrisi, giyim, teknoloji, enerji ve güç sizin için harika alanlar olacak. Baş harfleri N, Y, R, T ve K olan şirketleri seçmeniz faydalı olabilir.

 

Balık Burcu
Büyük bir finansal büyüme yılına hazır olun. Hem kısa hem de uzun vadede daha fazlasını tezahür ettirme fırsatlarınız olacak. Daha fazla servet biriktirebilmek için burcunuz ön planda. Ufkunuzu genişletmek için, belki de birdenbire sizi bulan birçok yeni gelişme olacak. Bu, işleri değiştirmek ve sonuç olarak yeni bir güven kazanmak için harika bir yıl. Önümüzdeki yıl, yaratıcılığın ve uzun vadeli görselleştirmenin yeni rollerini sunacak. Bak. Buna inan. Bunu başar. Daha fazla ödeyen yeni bir rol üstlenebilir, hatta kendi başınıza bir şeye başlayabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta, uçacak yeni yerler ararken bir ayağınızı yerde tuttuğunuzdan emin olmaktır. O kadar çok şey oluyor ki kaybolma ve geri dönüş yolunu bulamama potansiyeli var. 2022  Balıklar için karışık bir yıl olacak. Büyük riskler almayın veya eğilmeyin. Paranı bankada tut. Bu yıl, sakin ol. Sert veya spekülatif kararlar vermeyin. Yatırımlarınızda, kariyerinizde veya işinizde yaptığınız şeye devam edin. Bu, tatile çıkma yılıdır. Doğa size rahatlama ve hayattan zevk alma fırsatı sunuyor. Gerekirse, baş harfleri H, P ve J olan şirketlere yatırım yapmak faydalı olabilir.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık