Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Burçlara Astrolojik Tüyolar

KOÇ

Koç, içsel hayatın çok daha zenginleşmek üzere. Guru gezegen Jüpiter, yılı maneviyatla ilgili on ikinci eviniz ile benliğinizin ilk eviniz arasında geçiş yaparak geçirirken, yeni bir büyüme döngüsüne başlıyorsunuz! Şimdi ve gelecek arasındaki o eşik boşlukta durmak, askıya alınmış bir animasyonda olmak gibi hissedebilirken, hayatın bazı derin gizemlerine ilgi duyabilirsiniz. Maneviyat duygunuz gelişecektir, bu nedenle merakınızı ateşleyen konuları keşfetmekten çekinmeyin. Son olarak, gönüllü çalışma yapmayı düşünün. Çünkü şimdi ne kadar çok verirseniz, o kadar çok alacaksınız!

BOĞA

Ne kadar heyecan verici bir yıl bekliyorsun, Boğa. 2022'de, burcunuzdaki tutulmalar (30 Nisan güneş, 8 Kasım ay) sizi daha derin bir anlam duygusuyla hizalarken, kendi kaderinizle buluşmak üzeresiniz. Bir bakıma herkes sizin gibi olmayı arzulayacak, bu da sizi kendi merkezinizde rahat hissettirmeli.  Jüpiter bu yıl on birinci topluluk evinizi aktive ederken, insanlarla ne kadar çok bağlantı kurarsanız, bu yıl o kadar çok büyüyeceksiniz - özellikle Jüpiter Neptün (12 Nisan) ve Uranüs ve Plüton'un sekstilleri (17 Şubat, 3 Mayıs) ile hizalanırken.

IKIZLER

Kara Ay Lilith'in burcunuzdaki varlığı sizi daha derin bir güç duygusuyla temasa geçiriyor ve bu eğilim 14 Nisan'a kadar devam ediyor. Astroloji,  ve diğer ezoterik uygulamalara danışarak bu dişil enerjiden en iyi şekilde yararlanın. İçinizdeki ateşi uyandırın. Hükümdarınız Merkür, bu yıl üç kez (14 Ocak, 10 Mayıs, 9 Eylül) geri hareket edecek ve sizden nedenlerinize daha derin bir bakış ile değerlendirme yapmanızı isteyecek. Hayat sizin için inanılmaz hızlı ilerleyeceğinden, bu zaman dilimlerini hayata bir mola vermek  için kullanın.

YENGEÇ

Muhteşem bir yıla giriyorsunuz! özellikle nadir Jüpiter-Neptün buluşmasının yeni bir şeyler öğrenmeye olan ilginizi güçlendirecek bu enerji en yoğun hali ile  12 Nisan civarında geçerli olacak. Ay tarafından yönetiliyorsunuz ve gezegen yöneticiniz bu yılki tutulmalar sırasında (30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım) elektrikli Uranüs'ü aktive ederken, evren sizden değişimi kucaklamanızı isteyecek. Bunu yaparak, hayatınızda yeni keşfedilen yaratıcılığın kapılarını açacaksınız.

ASLAN

Sizler için 2022 in adı dönüşüm, çünkü bu yılın odak noktası eski benliğini bırakmanı ve böylece yeni bir versiyonunun ortaya çıkabilmesini istiyor. Kariyer açısından, zaman zaman bunaltıcı olabilen yoğun bir yıl olacak. Hayat telaşlı olduğunda, bir topraklanma ve neşe duygusu bulacağınız bu alanda olduğu gibi, maneviyat duygunuza güvenin. Özel hayatınıza gereken önemi gösterin ve sevgi ile besleyin ruhunuzu. Bu yılki tutulmalar (30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım) gezegensel yöneticiniz Güneş'i içerir; o zaman evren sizden akışa geçmenizi ve önemli yaşam değişiklikleri yapmanızı isteyecektir. Yapabilirsiniz!

BAŞAK

2022 yılın cesur enerjisi sadece hayata dair zihniyetinizi değiştirmekle kalmayacak, sizden ufkunuzu daha önce hiç olmadığı kadar genişletmenizi isteyecek. Uranüs ve Kader Düğümleri dokuzuncu felsefe evinizi canlandırdıkça, bilgi, deneyim ve kültüre olan merakınız artacaktır. Bu, okula kaydolmak, büyük bir seyahate çıkmak veya çok ilginç insanlarla etkileşim kurmak anlamına gelebilir. Ve konfor alanınızdan çıkmak bazen korkutucu gelse de, büyük riskler almaya cesaret ettiğinizde kullanabileceğiniz büyük ilham kaynakları var!  

TERAZI

Büyük olasılıkla 2021'de birkaç sürpriz yaşadınız ve 2022'de, sekizinci dönüşüm eviniz Uranüs'ün düzensiz etkisi ile harekete geçtiğinde bu eğilim daha da derinleşecek. Beklenmedik şeyler kapınızı çalarken, bazı kapılar kapandığında diğerlerinin açılacağını unutmayın. Yedinci evinizdeki Şanslı Jüpiter, romantik ve ticari ortaklıklar biçiminde yolunuza doğru desteği getirerek size göz kulak olacaktır. Ne de olsa Terazi, bu yıl tamamen gücünüzü kullanmanın ne anlama geldiğiyle ilgili. Bu nedenle, beklenmedik bir yolculuğun sizi dışarı atmasına izin vermek yerine, evrenin arkanızda olduğuna güvenin!

AKREP

Gerçek siz olmak için ne güzel bir zaman,  2021'de birçok değişiklik yaptınız ve 2022'de hayat daha da heyecan verici hale geliyor. Satürn, Uranüs ve Kader Düğümleri, haritanızın önemli bölgelerine elektrik getirmek için bir araya geldikçe, yüzeyin altında tamamen yeni bir versiyonunuz demlenmeye başlar.  Eski defterleri kapatırken kendinizi yenilerken  eşzamanlılıklara dikkat edin, çünkü onlar her yerde olacaklar ve size doğru yönü gösterecekler. Önümüzdeki yıl boyunca, yeni ortaklıklar (romantik ve iş), eğlence, yaratıcılık ve ilham, artık size hizmet etmeyen şeyleri bıraktığınızda sizi bulur.

YAY

Şimdiye kadarki en iyi yıllarından birine girdiniz, Yaylar! Balık burcunda güçlü bir şekilde konumlanmış gezegen hükümdarınız Jüpiter ile, büyük bir şeyin gerçekleşmesi için ihtiyacınız olan tüm kozmik yardıma sahipsiniz. Ancak en derin arzularınız ne olursa olsun, onları tezahür ettirmenin önemli bir anahtarı vardır: net bir hedefiniz olması! Bu, özellikle, aşırıya kaçma eğiliminizin bir karışıklık sisi içinde kaybolmanıza neden olabileceği Nisan ayı ortalarında geçerlidir. 2022'de büyüme, ilham ve romantizm parmaklarınızın ucunda. Gerçekçi, düzenli ve gözlerinizi ödülden ayırmayan biriyseniz her şeye sahip olabilirsiniz!

OĞLAK

Kendi kaderinle yüzleşmeye hazır mısınız sevgili Oğlaklar? Gezegen hükümdarınız Satürn, Kader Düğümleri ile çatışırken, önümüzdeki yılın sizin için eşsiz bir tadı var! Bu, istediğiniz yere ulaşmanıza yardımcı olacak insanlarla, yerler ve fırsatlarla karşılaştığınızı görecek, zamanda yolculuk yapan ve karmik bir etkidir. Bu özellikle, Jüpiter'in sözlerinize ve düşüncelerinize realitenizi yeniden şekillendirme gücü vermek için burcunuzda Plüton'a altmışlık açı yaptığı 3 Mayıs civarında geçerlidir. Son olarak, bu yıl sizin için eşzamanlılık önemli bir rol oynayacak, bu nedenle evrenin sizden istediği değişimlere açıkken işaretlere dikkat edin.

KOVA

Hayat amacına ne kadar uyum sağlıyorsunuz, sevgili Kovalar ? Hala çözüyorsanız  yardım yolda olduğundan endişelenmeyin. Yolunuza çıktıysanız, karmik ve beklenmedik güçler, onu gerçekleştirmenize yardımcı olmak için gelir. Her iki yöneticiniz Satürn ve Uranüs, Kader Düğümleri ile çatışırken, kendinizin daha yeni ve daha uyumlu bir versiyonu burada kalacak. Bu, yolculuğunuz boyunca ender ve çok özel bir andır, bu nedenle Şubat, Nisan, Ağustos ve Kasım aylarında işler doruğa ulaşırken, sezginizi topraklayarak ve bağlantı kurarak bunu en iyi şekilde değerlendirin.

BALIK

Bu sizin altın yılınız sevgili, Balıklar! Her iki gezegen yöneticisi Jüpiter ve Neptün ile burcunuzda nadir bir karşılaşma yaşarken, tüm kozmik kutsamaları almak üzeresiniz. Büyük bir tezahür penceresi 6 Nisan ile 2 Mayıs arasında gelir; bu, Venüs'ün de burcunuzu ziyaret ettiği zamandır. Büyümeyi birçok farklı biçimde deneyimlerken, maneviyat duygunuz büyük ölçüde derinleşecektir. Ruhsal bağlılığın asteroiti Vesta'nın 24 Mayıs ile 21 Ağustos arasında ve ardından 20 Kasım ile 31 Aralık arasında burcunuzda geçişine dikkat edin. Ruhunuzun yolculuğu boyunca yeni bir döngüye başlarken, Vesta size yardımcı olacaktır.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık