Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Aslan Sezonunda Burçları Neler Bekliyor?

Aslan Sezonu 2022, 22 Temmuz'dan 22 Ağustos'a kadar sürer. Bu pencerede, görkemli Aslan'ın enerjisini kanalize edebiliriz.

Hepimiz Aslan'ın ormanın kralı olduğunu ve gururlu, korkusuz bir enerji olduğunu biliyoruz, ancak daha derin seviyelerde Aslan enerjisi, sahte benliği atmak ve olduğumuz her şeye adım atmakla ilgilidir.

Aslan kendisinden başka bir şey olmak zorunda değildir. Aslan başlı başına o kadar harika ki, başka bir şey olmaya çalışarak zaman kaybetmemeli! Ve aynısı bizim için de geçerli.

Modern astrolojide Aslan'ın enerjisi başarı, şöhret, güven ve çekicilikle bağlantılıdır. Egolarımızın parlamasına yardımcı olabilir ve bize bir enerji artışı vererek yaratıcı fikirlerimizi oynamamıza ve keşfetmemize izin verebilir. Bununla birlikte, özünde Leo, gerçekten basitliği bulmak, kalbe liderlik etmek ve kendimizden başka bir şeye ihtiyacımız olmadığını hatırlamakla ilgilidir.

2022'de Güneş Aslan'a girerken, Tanrıça Asteroit Ceres de yaklaşıyor ve bize beslenmeye ve kişisel bakıma odaklanmamızı hatırlatıyor. Ceres bizi şu soruyu sormaya teşvik ediyor, hangi beslenmeyi özlüyorum ve bunu kendime nasıl hediye edebilirim?

2022 Aslan sezonu için belirleyici özelliklerden biri Uranüs Kuzey Düğümü kavuşumu. Bunun ne getireceğini burada ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz, ancak nihayetinde bu, kolektif kaderimizin yükselişte olduğu bir zamandır. Bu yolda ilerlerken çok fazla sarsıcı enerji görmeyi bekleyebiliriz, ancak Aslan Aslan'ı, içinden geçmemize yardımcı olması için ruh rehberimiz olarak kullanabiliriz.

Leo Season ayrıca 8 Ağustos'ta zirveye ulaşan ve Spiritüel Güneşimiz Sirius'un yükselişini işaret eden Lionsgate 88 portalını da getiriyor.

Aslan Sezonu 2022 ayrıca 28 Temmuz'da Aslan'daki en güzel Yeni Aylardan birini ve 11 Ağustos'ta üç Süper Dolunay'ın finalini sunuyor. ancak aşağıda 2022 Aslan Sezonu için Burçlarınızı bulacaksınız. Güneş, Ay ve Yükselen burcunuz için okuyabilirsiniz –

KOÇ

Yönetici gezegeniniz Mars, hem Uranüs hem de Kuzey Düğümü ile kavuşum yapmak üzere hareket ederken Aslan Güneşi altında çok meşgul olacak. Esasen, bu, yaşamınızda bazı köklü değişiklikler yapmak için zorlandığınızı hissedebileceğiniz yüksek bir zaman olacak. İşler sarsılabilir, ancak bu sarsıntı, neyin tutunmaya değer olduğuna ve neyi bırakmanız gerektiğine karar vermenize yardımcı olabilir. 28 Temmuz'daki Yeni Ay, bir ateş burcu olan Aslan'a düşer ve onu sizin için bir güç ayı yapar. Bu, yılın en güzel Yeni Aylarından biridir ve tezahür için inanılmaz enerjiler taşır. Bu Yeni Ay'da Jüpiter de Koç burcunuzda retro hareketine giriyor. Jüpiter10 Mayıs'tan beri Koç burcunda ve bu geleneksel olarak inanılmaz derecede şanslı bir yerleşim olarak görülüyor! Mayıs ayında bir proje üzerinde çalışıyorsanız veya iyi bir haber geldiyse, Leo Sezonu boyunca bunun daha fazlasını görebilirsiniz! Jüpiter bu gerileme sırasında Koç'tan çıkacak, ancak Aralık ayında tekrar geri dönecek ve o zaman bu gezegenin burcunuzda olmasından gerçekten faydalanmaya başlayacaksınız. Jüpiter genişleme gezegenidir, bu yüzden hayatınızda neyi genişletmek istiyorsanız ona odaklanmaya başlayın. Her şeyin büyümesine yardımcı olmak için Jüpiter'in enerjisini kanalize edin.

BOĞA

Kuzey Düğüm ve Uranüs burcunuzda bir araya gelecek. Bu büyük bir enerji ve bunun için tam tahmini okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu iki kozmik enerjinin bir araya gelmesi, kişisel bir enerjiden çok kolektif bir enerji olsa da, bunu çoğu kişiden daha fazla hissetmeye hazırsınız. Uranüs ve Kuzey Düğümün burcunuzda bir araya gelmesi dünyanızı biraz sarsabilir, neyin istikrarlı olduğunu ve neyin çok kararlı olmadığını görmenizi sağlar. Kayalık zeminde olan şeyler parçalanabilir. Bir şey hakkında şüpheleriniz varsa, bazı önlemler alınana kadar bu şüpheler kendilerini daha yüksek sesle ifade edebilir. Buradaki iyi haber şu ki, parçaların olabilecekleri yere düşmesine izin verebilirsiniz. Teslimiyet, özellikle Uranüs söz konusu olduğunda, burada gerçekten bir anahtar kelimedir. Uranüs, 2018'den beri burcunuzdan geçiyor ve 2026'ya kadar burada kalacak. Bu, sizin için uyanmanıza yardımcı olan ve hayatınızı daha büyük bir amacı olan bir şekilde yeniden şekillendirebilmenize yardımcı olan uzun bir yolculuk. Şu anda ortaya çıkan her şeyin muhtemelen hikayenin sadece bir parçası olduğunu bilin. 2026 yılına kadar, hayatınızın bu dönemine dönüp bakabilecek ve sizi bulan tüm değişiklikleri ve uyanışları yansıtabileceksiniz. Kova burcundaki 11 Ağustos Dolunayı sizin için Sezonun kilit noktalarından biri olacak ve bir şeylerin sona erdiğini görebilirsiniz. Bilin ki elinizden ne gelirse gelsin, daha iyi ve daha uyumlu bir şeyin ortaya çıkması için yer açmaktan başka bir şey değil!

İKİZLER

11 Ağustos Dolunayı'na dikkat edin, çünkü üzerinde çok çalıştığınız bir şeyin çiçek açtığını görebilirsiniz! Alternatif olarak, bu Dolunay altında bir şey sona ererse, bunun nedeni büyük olasılıkla onu aşmış olmanız ve yeni bir şeye dönüşmeye hazır olmanızdır! “Bloom” burada sizin için bir tür anahtar kelimedir, bu yüzden bu “çiçek açan” enerjiyi uygun gördüğünüz şekilde kanalize edin! Satürn de bu Dolunay altında çok aktiftir ve bazı zorluklar getirebilir, ancak yolunuzda ortaya çıkan herhangi bir zorluğun hediyelerini almak için en önemli konumlardan birindesiniz. Özellikle temmuz ayının son haftalarında sezginizin yüksek olması muhtemeldir. Sezgisel güçlerinizi güçlendirmek istiyorsanız, bu, gelen herhangi bir sezgisel ping veya önsezi ile çalışmak için iyi bir zaman olacaktır. Ayrıca gün boyunca bazı basit sezgisel egzersizler yapmak için kendinize meydan okuyabilirsiniz. Gerçekten yapmaktan hoşlandığım bir şey, taze meyve ve sebzelerimi sezgisel olarak seçmek. En sulu, en gevrek elmayı seçmek istiyorum gibi bir niyet belirleyin ve ardından sezginizin mükemmel meyveyi seçmenize rehberlik etmesine izin verin. Bu sezgisel kasları çalıştırmanın basit ama etkili bir yolu! 2022 Leo Sezonu boyunca, Tanrıça Asteroit Pallas Athena'nın güzel enerjileriyle de bağlantı kurabilirsiniz. Zodyak köşenizden geçerken, bilge, bağımsız enerjiyi parlayacak ve size kendi kaderinizin anahtarlarını elinde tuttuğunuzu ve aradığınız tüm bilgilerin içinizde olduğunu hatırlatacak. Pallas'ın dört Kraliyet Yıldızından biri olan Aldebaran ile aynı hizaya geldiği 24-25 Temmuz tarihlerinde özellikle dikkat edin. Bu enerji özellikle İkizler için tatlı olacak ve bolluğun kapılarını aralayacaktır. Tek yapmanız gereken izin vermek ve almaya layık olduğunuzu bilmek.

YENGEÇ

Aslan Mevsimi'nin ateşli enerjilerinden biraz yıpranmış hissedebilirsiniz, ancak asteroit Ceres'in yanınızda olduğunu bilin. Güneş Aslan burcuna geçerken Ceres tam oradadır, annelik, besleyici ve onarıcı enerjisini parlatır. Kişisel bakım departmanında ciddi bir eksiklik yaşadıysanız, Leo Sezonunun ilk haftalarını sadece kendinize biraz zaman ayırma şansınız haline getirin. Sizi dolduran ve sevildiğini hissettiren şeylerle kendinizi beslediğinizden emin olun. 28 Temmuz'daki Aslan Yeni Ay, bir süredir gördüğümüz en iyi Yeni Aylardan biridir. Ay sizin yöneticiniz olduğundan, bu Yeni Ay'ın getirdiği tüm faydaları emmek için mükemmel bir konumdasınız. Bu enerjiyi, hayatınızın ağır, ağır veya durgun hisseden alanlarını canlandırmak ve canlandırmak için kullanın. Hayatınızı pozitif, canlı bir yönde güçlendirmek için bu Yeni Ay enerjisini kullanın. Aslan, Yengeç gibi çok kalp merkezli bir enerjidir, bu nedenle kalbinizle çalışın, sunduğu bilgeliğe dikkat edin ve sizi dolduran yaratıcı projeler üzerinde çalışarak kalp enerjinizin yükselmesine izin verin. Leo Season 2022, yaratıcı bir projeye girişmek, her zaman denemek istediğiniz bir şeyi denemek, en sevdiğiniz kitaplardan birini okumak veya en sevdiğiniz filmle kendinizi şımartmak için mükemmel bir zaman. Seni heyecanlandıran bir şey yap! Ve kalp enerjinizin parlamasına izin verin. Sirius'un yükselişini takip eden Lionsgate 88 Portalı sizin için harika bir zaman olacak. 8 Ağustos enerjilerini tezahür çalışması için ve titreşiminizi daha yüksek frekanslara yükseltmek için kullanın. Bunu meditasyon yaparak, doğada vakit geçirerek ve minnettarlığa odaklanarak yapabilirsiniz. Sirius, Spiritüel Güneşimiz astrolojide sabit bir yıldız olarak kabul edilir ve sizin burcunuzda bulunur.

ASLAN

Bu sizin mevsiminiz ve parlama zamanınız! Güneş burcunuzdayken sizi ışık, güven ve canlılık ile doldurabilir! Hücrelerinizi yeniden şarj edebilir ve sağlığınızı ve refahınızı artırabilir. Sağlığınıza dikkat ederek bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın. Rahatsız edici semptomlar sizi rahatsız ediyorsa, araştırın, bir doktor, şifacı veya uzmanla randevu alın ve düşüncelerinizi sorundan ziyade çözüme odaklayın. Güneş Aslan'a girerken, Ceresyakınlardadır, besleyici ve iyileştirici enerjilerini parlatır. Leo Sezonunun geri kalanı meşgul olacağından ve bunu takip eden enerjinin akışını hissedeceğinizden, bunları ıslatmak isteyebilirsiniz! 28 Temmuz'daki Aslan Yeni Ay, gördüğümüz en güzellerden biri. Doğum gününüz bu Yeni Ay'dan 1-2 gün sonra düşerse, güzel enerjisinden iki kat daha fazla alacaksınız! Genel bir kural olarak, doğum gününüz Yeni Ay'a yaklaştığında, bu, önümüzdeki yılın yeni başlangıçlardan ve yeni fırsatlardan biri olduğu anlamına gelir. Bu Yeni Ay'ın altında tezahür gücünüz de yüksektir, bu yüzden açmak istediğiniz bir kapı varsa, bu Yeni Ay'da niyetinizi belirleyin ve gerisini Evrenin halletmesine izin verin. 11 Ağustos'taki Kova Dolunayı biraz ağır, çünkü meydan okumalar gezegeni Satürn çok aktif. Zorluklar zor olsa da, ayrıca inanılmaz derecede ödüllendirici olabilirler, bu yüzden bu Dolunay altında zor bir şey olursa bunu aklınızda bulundurun. Doğum gününüz bu Dolunay'a yaklaşırsa, önümüzdeki yıl karşılaşacağınız tüm zorlukların bazı güçlü hediyeler ve ödüller verme potansiyeline sahip olduğunu bilin!

Doğum gününüzün Dolunaydan sonraki 1-2 gün içinde olması, yıl içinde ilerlerken bir bitiş, doruk ve tamamlanma temasını da gösterebilir. Aslan Mevsimi sona ererken, zodyak bölümünüzü terk eden Güneş'in yandığını hissediyor olabilirsiniz. Bir kez daha sağlığınıza odaklanmanız veya tabağınızdaki şeyleri temizlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu sınırları belirleyin! Önümüzdeki yıl karşılaşacağınız her türlü zorluğun bazı güçlü hediyeler ve ödüller verme potansiyeline sahip olduğunu bilin! Doğum gününüzün Dolunaydan sonraki 1-2 gün içinde olması, yıl içinde ilerlerken bir bitiş, doruk ve tamamlanma temasını da gösterebilir. Aslan Mevsimi sona ererken, zodyak bölümünüzü terk eden Güneş'in yandığını hissediyor olabilirsiniz. Bir kez daha sağlığınıza odaklanmanız veya tabağınızdaki şeyleri temizlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu sınırları belirleyin! Önümüzdeki yıl karşılaşacağınız her türlü zorluğun bazı güçlü hediyeler ve ödüller verme potansiyeline sahip olduğunu bilin! Doğum gününüzün Dolunaydan sonraki 1-2 gün içinde olması, yıl içinde ilerlerken bir bitiş, doruk ve tamamlanma temasını da gösterebilir. Aslan Mevsimi sona ererken, zodyak bölümünüzü terk eden Güneş'in yandığını hissediyor olabilirsiniz. Bir kez daha sağlığınıza odaklanmanız veya tabağınızdaki şeyleri temizlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu sınırları belirleyin! Sağlığınıza odaklanmanız veya tabağınızdaki şeyleri temizlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

BAŞAK

Güneş, burcunuza girmeye ayarlanmadan hemen önce, tamamlama, bitiş ve kapanış enerjisi yaşamınız boyunca akmaya başlar. Güneş Aslan'a girerken bunu hissetmeye başlayabilirsiniz. Sona ermesi gereken şeyler doğal olarak bir sonuca varacaktır ya da sadece büyüdüğünüz ya da çok fazla zamanınızı alan şeyleri bırakma ihtiyacı duyabilirsiniz. İşler sona erdiğinde, yeni şeylerin çiçek açması için yaratıcı alan bırakır! Bu yeni şeyler hemen gerçekleşmeyebilir, ancak Aslan Yeni Ayının enerjilerini kullanarak önceden plan yapabilirsiniz. Bu Yeni Ay 28 Temmuz'da zirve yapıyor ve bir süredir yaşadığımız en iyi Yeni Aylardan biri. Güçlü tezahür enerjisi taşır, bu yüzden hayatınızda yaratmak istediğiniz bir şey varsa, bir niyet belirleyin ve zaman çizelgesini güçlendirmek için bu Yeni Ay'ı kullanın.Uranüs Kuzey Düğümü kavuşumu bu zamanda aktif olacak ve suları karıştıracak, kollektif bilincimize biraz rahatsız edici enerji getirecek. Uranüs ve Kuzey Düğümü'nün bir araya gelmesi, kaderimizi küresel düzeyde değiştirmeye yardımcı oluyor. Bir gezegen ve toplum olarak gelişmemize yardımcı olan derin ve kalıcı değişiklikler için tohumlar ekebilir. Dünyanın durumu hakkında birçok endişe olsa da, Uranüs Kuzey Düğümü kavuşumu, Evrenin daha yüksek bir yöne geçmemize yardım ettiğine dair olumlu bir alâmettir. Ancak oraya ulaşmak için eski kurumların ve varoluş biçimlerinin yıkılması gerekecek ve bu gürültü ve düşüş muhtemelen biraz rahatsız edici olacak. Yapabileceğiniz en iyi şey, titreşiminizi yüksek tutmak ve neyin kontrolünüzde olmadığına odaklanmaktır.

TERAZİ

Aslan Sezonu başladığında, birilerinin rehberliğinize, bakımınıza veya desteğinize ihtiyacı olabilir. Bu desteği vermek için içgüdülerinize ve yeteneklerinize güvenin. Yeterince bilge, yeterince yetenekli ve başkaları için bir ışık feneri olacak kadar şefkatli olduğunuzu bilin. Kendinize bu role adım atma izni vererek, kişiliğinizin yeni bir yanını veya geliştirmek istediğiniz yeni bir beceriyi de keşfedebilirsiniz. Leo Season, gerçek benliğinizi, gerçek doğanızı dünyaya getirmekle ilgilidir, bu yüzden sizin için tezahür eden ne olursa olsun bu fikri benimsemekten çekinmeyin. Birçok yönden Leo Season 2022, gerçek benliğinizin parlamasına ve yeteneklerinizi dünyaya açmasına izin verecek kartvizitinizdir! Yeteneklerinizi kapalı kapılar ardında geliştiriyorsanız veya bir şeyler yapmanın hayalini kuruyorsanız, Aslan Mevsiminin enerjileri, onları dünyayla paylaşmaya başlamanız için size güzel bir itici güç verecek! 28 Temmuz'da Aslan Yeni Ayını ilham almak veya bir şeyler başlatmak için bir tarih olarak kullanın. Bu Yeni Ay'ın tatlı enerjileri yol gösterici bir destek olacak ve ektiğiniz her türlü tohumu güçlendirmeye yardımcı olacak. Temmuz ayının sonuna geldiğimizde, Uranüs Kuzey Düğümü kavuşumunun sarsıcı enerjileri zirvede olacak. Bu, kolektif bilinci ve kolektif kaderimizi güçlendirmeye ayarlanmış güçlü bir uyumdur. Sonuç dört gözle beklenecek bir şey olsa da, oraya varmamız için bir miktar kaos söz konusu olabilir. Bu kaosun altında, bir şekilde başkalarını desteklemeye veya yönlendirmeye yardım etmek için tekrar çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. İç şifacınızın parlaması gerekebilir veya adım atmaya ve gerçeğinizi söylemeye çağrılmış hissedebilirsiniz. Leo Sezonu sona erdiğinde, yeniden şarj etme ve sıfırlama ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Bu pilleri doldurmak ve edindiğiniz tüm yeni bilgeliği yansıtmak için zaman ayırın.

AKREP

Uranüs Kuzey Düğümü kavuşumuzodyak çarkında tam karşınızda oturan ve bu enerjinin doğrudan ateş hattında olmanızı sağlayan Boğa burcunda gerçekleşir. Uranüs Kuzey Düğümü kavuşumu, bazı rahatsız edici enerjileri harekete geçirebilir ve değişmesi gereken temelleri ve kurumları sarsabilir. Bu kişisel bir enerjiden çok kolektif bir enerjidir, ancak kendinizi biraz huzursuz veya belki de hayatınızdaki şeyler hakkında belirsiz hissedebilirsiniz. Kendinizi taahhütlerde bulunmak için mücadele ederken veya belirli alanlarda nasıl ilerleyeceğinizi bilirken bulabilirsiniz. Bu yankılanırsa, zaman ayırmanın ve kendi hızınızda ilerlemenin gayet iyi olduğunu bilin. 28 Temmuz Aslan Yeni Ay, yeni başlangıçlar ve tohum ekmek için bir güçtür, bu yüzden hayatınızda tezahür ettirmek istediğiniz bir şey veya aradığınız bir rehberlik varsa, Bu Yeni Ay altında niyetler belirleyin. Ağustos ayına girerken, Lionsgate 88 portalının enerjileri sezginizi geliştirecek ve hassasiyetinizi artıracaktır. Bu yüksek frekanslı enerjiye kendinizi kaptırabilirken, enerjinizi korumanız ve sınırlarınızı belirlemeniz sizin için önemli olacaktır. Bu portalın ardından 11 Ağustos'ta Kova Dolunayı var. Bu Dolunay bir şeylerin sonunu getirebilir. Kapıyı kapatmak ve gevşek uçları bağlamak için adım atmanız ve sorumluluk almanız gerekebilir. Zorlu bir Dolunay ama sonunda yeni kapıların açılacağına güvenin! Kalbinizle ilgili konular aklınıza geldiyse, bu Dolunayın bir miktar kapanış veya aydınlanma getirdiğini görebilirsiniz. Aslan enerjisi kalp çakramızı harekete geçirme eğilimindedir, bu nedenle meditasyon veya niyet belirleme yoluyla kalbinizi harekete geçirmeye odaklanın ve onun pusulanız olmasına izin verin. Ağustos ayına girerken, Lionsgate 88 portalının enerjileri sezginizi geliştirecek ve hassasiyetinizi artıracaktır.

Bu yüksek frekanslı enerjiye kendinizi kaptırabilirken, enerjinizi korumanız ve sınırlarınızı belirlemeniz sizin için önemli olacaktır. Bu portalın ardından 11 Ağustos'ta Kova Dolunayı var. Bu Dolunay bir şeylerin sonunu getirebilir. Kapıyı kapatmak ve gevşek uçları bağlamak için adım atmanız ve sorumluluk almanız gerekebilir. Zorlu bir Dolunay ama sonunda yeni kapıların açılacağına güvenin! Kalbinizle ilgili konular aklınıza geldiyse, bu Dolunayın bir miktar kapanış veya aydınlanma getirdiğini görebilirsiniz. Aslan enerjisi kalp çakramızı harekete geçirme eğilimindedir, bu nedenle meditasyon veya niyet belirleme yoluyla kalbinizi harekete geçirmeye odaklanın ve onun pusulanız olmasına izin verin. Ağustos ayına girerken, Lionsgate 88 portalının enerjileri sezginizi geliştirecek ve hassasiyetinizi artıracaktır. Bu yüksek frekanslı enerjiye kendinizi kaptırabilirken, enerjinizi korumanız ve sınırlarınızı belirlemeniz sizin için önemli olacaktır. Bu portalın ardından 11 Ağustos'ta Kova Dolunayı var. Bu Dolunay bir şeylerin sonunu getirebilir. Kapıyı kapatmak ve gevşek uçları bağlamak için adım atmanız ve sorumluluk almanız gerekebilir. Zorlu bir Dolunay ama sonunda yeni kapıların açılacağına güvenin! Kalbinizle ilgili konular aklınıza geldiyse, bu Dolunayın bir miktar kapanış veya aydınlanma getirdiğini görebilirsiniz. Aslan enerjisi kalp çakramızı harekete geçirme eğilimindedir, bu nedenle meditasyon veya niyet belirleme yoluyla kalbinizi harekete geçirmeye odaklanın ve onun pusulanız olmasına izin verin. Lionsgate 88 portalının enerjileri sezginizi geliştirecek ve hassasiyetinizi artıracaktır. Bu yüksek frekanslı enerjiye kendinizi kaptırabilirken, enerjinizi korumanız ve sınırlarınızı belirlemeniz sizin için önemli olacaktır. Bu portalın ardından 11 Ağustos'ta Kova Dolunayı var. Bu Dolunay bir şeylerin sonunu getirebilir. Kapıyı kapatmak ve gevşek uçları bağlamak için adım atmanız ve sorumluluk almanız gerekebilir.

Zorlu bir Dolunay ama sonunda yeni kapıların açılacağına güvenin! Kalbinizle ilgili konular aklınıza geldiyse, bu Dolunayın bir miktar kapanış veya aydınlanma getirdiğini görebilirsiniz. Aslan enerjisi kalp çakramızı harekete geçirme eğilimindedir, bu nedenle meditasyon veya niyet belirleme yoluyla kalbinizi harekete geçirmeye odaklanın ve onun pusulanız olmasına izin verin. Lionsgate 88 portalının enerjileri sezginizi geliştirecek ve hassasiyetinizi artıracaktır. Bu yüksek frekanslı enerjiye kendinizi kaptırabilirken, enerjinizi korumanız ve sınırlarınızı belirlemeniz sizin için önemli olacaktır. Bu portalın ardından 11 Ağustos'ta Kova Dolunayı var. Bu Dolunay bir şeylerin sonunu getirebilir. Kapıyı kapatmak ve gevşek uçları bağlamak için adım atmanız ve sorumluluk almanız gerekebilir. Zorlu bir Dolunay ama sonunda yeni kapıların açılacağına güvenin! Kalbinizle ilgili konular aklınıza geldiyse, bu Dolunayın bir miktar kapanış veya aydınlanma getirdiğini görebilirsiniz. Aslan enerjisi kalp çakramızı harekete geçirme eğilimindedir, bu nedenle meditasyon veya niyet belirleme yoluyla kalbinizi harekete geçirmeye odaklanın ve onun pusulanız olmasına izin verin. enerjinizi korumanız ve sınırlarınızı belirlemeniz sizin için önemli olacaktır. Bu portalın ardından 11 Ağustos'ta Kova Dolunayı var. Bu Dolunay bir şeylerin sonunu getirebilir. Kapıyı kapatmak ve gevşek uçları bağlamak için adım atmanız ve sorumluluk almanız gerekebilir.

Zorlu bir Dolunay ama sonunda yeni kapıların açılacağına güvenin! Kalbinizle ilgili konular aklınıza geldiyse, bu Dolunayın bir miktar kapanış veya aydınlanma getirdiğini görebilirsiniz. Aslan enerjisi kalp çakramızı harekete geçirme eğilimindedir, bu nedenle meditasyon veya niyet belirleme yoluyla kalbinizi harekete geçirmeye odaklanın ve onun pusulanız olmasına izin verin. enerjinizi korumanız ve sınırlarınızı belirlemeniz sizin için önemli olacaktır. Bu portalın ardından 11 Ağustos'ta Kova Dolunayı var. Bu Dolunay bir şeylerin sonunu getirebilir. Kapıyı kapatmak ve gevşek uçları bağlamak için adım atmanız ve sorumluluk almanız gerekebilir. Zorlu bir Dolunay ama sonunda yeni kapıların açılacağına güvenin! Kalbinizle ilgili konular aklınıza geldiyse, bu Dolunayın bir miktar kapanış veya aydınlanma getirdiğini görebilirsiniz. Aslan enerjisi kalp çakramızı harekete geçirme eğilimindedir, bu nedenle meditasyon veya niyet belirleme yoluyla kalbinizi harekete geçirmeye odaklanın ve onun pusulanız olmasına izin verin.

YAY

Aslan bir ateş burcudur, bu yüzden bu enerjiyle her zaman iyi bir şekilde hareket edeceksiniz. Aslan Güneşi altında, daha yaratıcı ve kalbinizle daha bağlantılı hissedebilirsiniz. Romantizm arıyorsanız veya sadece yaratıcı kaslarınızı çalıştırmak istiyorsanız, Leo Season bunun için mükemmel bir zaman! Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve oyun oynamak için zaman ayırmak da yolunuza çok fazla ilham ve neşe getirecek, bu yüzden bunu bir öncelik haline getirin. 28 Temmuz'daki Aslan Yeni Ay, tatlı enerji taşıyor ve kalbinizi dolduran bir şey yapmak için mükemmel bir zaman. Kalbinizi neşeyle dolduran nedir? Kalbini şarkı söyleten nedir? Tutkularınızı ve yaratıcı yönünüzü keşfetmek ruhunuz için yatıştırıcı bir tonik olacak, bu yüzden kendinize bu hediyeyi verin. Jüpiter, yönetici gezegeniniz de 28 Temmuz'da geri hareket yapacak. sizi Mayıs 2022'den bu yana hayatınızda meydana gelen olaylara yeniden bakmaya davet ediyor. Bu zamana baktığınızda, nasıl büyüdünüz? Hayatınızda ne genişledi veya daraldı? Jüpiter genişleme gezegenidir, bu nedenle gerilemesi, yaşamınızda neyi genişletmek istediğinizi yansıtmak için iyi bir zamandır.

Enerji düşünceleriniz doğrultusunda akar, bu yüzden istemediğinize değil, yaşamınızda genişletmek istediğiniz şeye odaklandığınızdan emin olun! 11 Ağustos Kova Dolunayı biraz zor ve bazı sınırlar belirlemenizi veya bazı zor kararlar vermenizi gerektirebilir. İçgüdülerinize güvenin ve kalbinizin rehberiniz olmasına izin verin. bu nedenle gerilemesi, yaşamınızda neyi genişletmek istediğinizi yansıtmak için iyi bir zamandır. Enerji düşünceleriniz doğrultusunda akar, bu yüzden istemediğinize değil, yaşamınızda genişletmek istediğiniz şeye odaklandığınızdan emin olun! 11 Ağustos Kova Dolunayı biraz zor ve bazı sınırlar belirlemenizi veya bazı zor kararlar vermenizi gerektirebilir. İçgüdülerinize güvenin ve kalbinizin rehberiniz olmasına izin verin. bu nedenle gerilemesi, yaşamınızda neyi genişletmek istediğinizi yansıtmak için iyi bir zamandır. Enerji düşünceleriniz doğrultusunda akar, bu yüzden istemediğinize değil, yaşamınızda genişletmek istediğiniz şeye odaklandığınızdan emin olun! 11 Ağustos Kova Dolunayı biraz zor ve bazı sınırlar belirlemenizi veya bazı zor kararlar vermenizi gerektirebilir. İçgüdülerinize güvenin ve kalbinizin rehberiniz olmasına izin verin.

OĞLAK

Halının altına süpürülen veya uygun bir şekilde unutulan şeyler, Aslan Güneşi altında temizlemek için yüzeye çıkacak. Bu, 11 Ağustos'taki Kova Dolunayı altında en aktif olacak. Zorlayıcı olsa da, zaman geldi ve Evren sizin tarafınızda olacak ve siz bunu yaparken size yardım eli uzatacak! Bu işi yapmaktan geri adım atmayın, bunun yerine Aslan Aslan'ın kendine güvenen, cesur enerjisini kanalize edin. Aslan Mevsiminin ilk bölümü size çok daha hafif geliyor ve güzel, besleyici ve yeniden şarj edici enerjiler sunuyor. Aslan Yeni Ay bunun için bir işaret olacak ve yaratıcı enerjinizi harekete geçirecek. En son ne zaman sadece eğlence için bir şey yaptın? Yaratıcı enerjinizin öne geçmesine en son ne zaman izin verdiniz? Bu Yeni Ay, bu soruları ele almak ve kendinize yaratıcı olmak ve eğlenmek için izin vermek için harika bir zaman! 8 Ağustos'taki Lionsgate Portalı, size biraz ilham ve sezgisel indirmeler vermesi muhtemel olan yüksek frekanslı, yüksek titreşimli bir zamandır. Bilgelik veya rehberlik arıyorsanız, bu portalın altında bir niyet belirleyin ve Evrenin işaretlerine dikkat edin.

KOVA

Aslan, burç çarkında karşınızda oturur, bu nedenle enerjisi, ilişkileriniz ve etrafınızdaki insanlar hakkında bir şeyler ortaya çıkarma eğilimindedir. Bir ilişkide kalmalı mıyım yoksa devam etmeli miyim diye merak ediyorsanız, 11 Ağustos Kova Dolunayı aradığınız cevapları size vermeli. Bu Dolunay sizin burcunuzdayken, muhtemelen bunu çoğu kişiden daha fazla hissedeceksiniz. Bu Dolunay aynı zamanda son birkaç aydır yaşadığımız üç Süper Ay dizisinin de sonuncusu. Son Süper Ay olarak, kapanış bu zamanda da alabileceğiniz bir şeydir. Ayrıca, Uranüs Kuzey Düğümü kavuşumu sayesinde, Ağustos ayının ilk bölümünde bir miktar rahatsız edici enerji demleniyor.. Bu rahatsız edici enerji, işe yaramayan her şeyi karıştırmaya yardımcı olacak, böylece onu bir kez ve herkes için ele alabilirsiniz. İlişkilerinizin Aslan Sezonu boyunca öne çıkması muhtemel olsa da, ruhunuzu beslemek ve kendi refahınızın sorumluluğunu almak için fırsatlar olduğunu bilin. Bu enerji, Aslan Mevsiminin ilk bölümünde ve 28 Temmuz'da Aslan Yeni Ayı civarında zirve yapacak. Bu süre boyunca beslenmek ve yeniden şarj etmek için her türlü çaba artacaktır, bu nedenle kendinizi dinlemeyi ve tam olarak ihtiyacınız olanı vermeyi bir öncelik haline getirin. Annenizle olan ilişkiniz de bu dönemde öne çıkabilir. Bu konuda şifaya ihtiyaç varsa, Aslan Yeni Ay bu konuda da destek sunacak. Bu sizin için yoğun bir sezon, bu yüzden eğlenceli Aslan enerjilerinden bazılarını kullandığınızdan ve kendinize biraz zaman ayırdığınızdan emin olun!

BALIK

28 Temmuz'da, Yeni Ay ile aynı gün, Jüpiter geri hareketine giriyor. Jüpiter, Mayıs 2022'den beri Koç'ta, ancak ondan önce Jüpiter sizin burcunuzdaydı! Jüpiter geri hareket ederken, bir kez daha Balık'a geri dönecek ve bol miktarda ödül bırakacak! Jüpiter'i genişleme gezegeni olarak düşünün. Enerjinizi nereye odaklarsanız, Jüpiter onu aydınlatır ve ektiğinizin iki katını biçmenize yardımcı olur. Elde etmek için çok çalıştığınız her şey, önümüzdeki aylarda çiçek açacak ve gelişecek, bu yüzden pes etmeyin, ilerlemeye devam edin ve hayatınızın zamanlamasına güvenin! 28 Temmuz'daki Aslan Yeni Ay, tezahür etmek için bir güç portalıdır, bu nedenle, yaratmak veya rehberlik almak istediğiniz bir şey varsa, bir niyet belirleyin ve Yeni Ay enerjilerinin işinizi güçlendirmesine izin verin. 8 Ağustos'ta Lionsgate Portalı, aynı zamanda tezahür çabalarını destekleyebilecek yüksek frekanslı bir zamandır, bu yüzden zihninizi sorunlara değil, istediğiniz şeye ve peşinde olduğunuz çözümlere odaklayın! 11 Ağustos Kova Dolunayı zorlu geçecek ve sizi biraz ağırlaştırabilir. Kendinizi sınırlar belirlemeye veya daha fazla yapı ve rutin oluşturmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu Dolunay altında zamanınızı nasıl yönettiğiniz de sizin için vurgulanabilir, bu nedenle liderliği ele alın ve hem üretken, yönetilebilir hem de iyi hissettiren bir rutin üzerinde çalışmaya başlayın!

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık