Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2019 Yıllık Burç Yorumları

Koç Burcu

 

2019'da Koç ve Akrep burçlarını ve 1. ve 8. evlerini yöneten Mars gezegeni, 1 Ocak - 14 Şubat arası Koç burcunda seyrinde olacak.

“Kızıl Gezegen”, size ulaşmak istediğiniz hedef için savaşacak ve kararlar alacağınız enerjiyi verecektir. Mars'ı tanımlayan terim “eylem” dir.

Mars, güçlüklerle başa çıkma, insiyatif alma, güç kullanma ve çaba gösterme, savunmacı ve saldırgan bir şekilde dayanma yeteneğinin motorunu temsil eder. 2019 Koç burcunda Mars yetkin olmaya, şansı kullanmaya teşvik edecek sizleri.

Cesaret ve davranış Mars gezegeni ile ilişkilidir. İradenin özünü ve kişinin kendi egosunun ifadesini temsil eder.

Mars aynı zamanda öfke, hayal kırıklığı ve öfkeyi ifade eder bu nedenle ilkeldir ve içgüdüsel enerjiye ilham verir.

Yaptığımız herşeyde cesur olmamızı sağlıyorolsa bile nezaket ve başkalarıyla başarılı ilişki kurmada pek yapabileceği bir şey yoktur.

Ocak 2019'un başlangıcında Koç burcundaki Uranüs eylem gezegeni, parlaklık, devrim, tutku, öngörülememezlik ve bencillik göstergesidir. Buda koç burçlarının kişisel isteklerinizi, arzularınızi yerine getirmekten hiçbirşeyin alıkoyamayacağı anlamına gelir.

Uranüs Koç burcunda 1-6 Ocak 2019 tarihlerinde gerilemede olsa da, koç burçları niteliklerini ve olumlu yönlerini daha da geliştirecekler, bu da sizleri 2019'da yükselişe geçirecek.

Nisan - Haziran 2019'da her şey fiziksel ve duygusal olarak daha da yoğunlaşıyor.

Uranüs beklenmedik değişiklikleri hızlı bir şekilde anlamanızı ve onlara adepte olmanızı sağlar. Uranüs, özgür olmanızı sağlayan gerçek bir filtredir ki bu da sizin siz olmanızı sağlar.

Bu dönem cesur projeler, yeni eylemler ve değişiklikler yapmak için iyi bir dönemdir.

Ayrıca, iş yerinizi veya mesleğinizi değiştirmek isterseniz, şu dönemde çok iyi bir şansınız var iyi değerlendirin.

Yılın sonuna doğru, 2019 Kasım ve Aralık aylarında, enerjiyle dolu olacaksınız. Her şeyin hemen gerçekleşmesini isteyeceksiniz. Sabır, artık yaşam sözlüğünüzün bir parçası olmayacak.

Negatif yönü ise sağlığınızı etkileyebilir; Pozitif - bu enerji size ruhsal uyanış hayata yeni ve devrimci bir bakış açısı getirecektir.

Koç Burcu 2019 Sağlık Yorumu

2019 yılı, Koç burçları için iyi bir gelecek vaat ediyor. Daha sağlıklı ve egzersiz dolu bir yaşam biçimini benimseyebilirsiniz bunun sonucunda daha ince bir bedene sahip olabilirsiniz. Koç burçlarının dikkatli, tedbirli olmaları gereken tarih aralıkları 13 - 30 Nisan, 24 Temmuz - 18 Ağustos ve 27 Kasım - 5 Aralık 2019’dur.

Koç burçları, daha sık evde kalmak ve anne yemekleri ev yemekleri yemeye isteklidirler. Bunun mümkün olmadığı zamanlarda ise yemeklerini  pişirmeye gayret ederler ve bunu kilolarına yansıtacak kadar iyi yapmayı başaracaklardır.

Şubat - Haziran 2019 ve Eylül - Ekim 2019 tarihleri özellikle dans veya  zarafet ve incelik içeren egzersiz türleri için ideal aylardır. Ayrıca, herhangi bir uyku bozukluğu yaşayan Koç burçları, egzersiz ve dinlenme arasında iyi bir denge kurmayı başarırlarsa bu durumuda düzene sokarlar.

Koç Burcu 2019 Aşk ve Sağlık Yorumu

Genel olarak, Koç burçlarının hepsi için bu yıl sağlıklarının mükemmel olacağının iyi haberini verebiliriz.

Koç'un enerjisi Haziran ayında iki aşamada azalmaya başlar. İlk olarak, 10 Haziran'dan itibaren, uyku ihtiyacı artacak ve lenfatik-ganglion sistemi tembelleşecek, bu da şişmiş bacaklara ve lenf düğümlerinin iltihaplanmasına neden olabilir.

Koç burçlarının refleksleri yavaşlayabilir ve duygusal dengeniz kararsızlık nedeniyle önemsiz kaygılara neden olabilir. Çevresel etkenler sinir sistemi sorunları yaratabilir ve dinlenmeye ihtiyaç duyar. Maksimum riskli günler 14 - 29 Temmuz 2019 'dur.

7 Nisan - 3 Mayıs 2019 ve 12 Ağustos - 24 Ekim 2019 tarihleri, Koç burçlarının kendilerini iyi hissettiği zamanlar olacak.

Koç burçları için maksimum enerji  20 Temmuz - 8 Eylül 2019 arasındadır. Koçlular, hipertansif kriz ve artan göz içi basıncından kaçınmak için enerjilerini, güçlerini boşa kullanmamalıdır.

Fiziksel olarak, Koç burçları profesyonel yada yaşam alanlarında değişimi hedefleyecek bir takım olaylar  nedeniyle strese maruz kalabilirler. 

Değişimlerin yıldız haritasına göre hayırlı olmasına rağmen, Koç burçları kendilerini aşırı yük altında, bazen yorgun hatta endişeli veya gergin hissedeceklerdir.

Ancak, tüm bu hissiyatlar arkadaşların etrafında olumlu ruh hallerine dönüşeceği Koç burçlarına, hiç bir fırsatı kaçırmadan daha  sık dışarı çıkmayı yada dinlenmeyi tavsiye ediyoruz.

Koç Burcu 2019 Aşk Yorumu

Yılın ikinci bölümünde çözümlenmesi hassas zor anlar olsada, genel olarak 2019 Koç burçları için heyecan verici bir yıl.

Aşkın ve güzelliklerin gezegeni Venüs, Koç burçlarını daha duygusal ve çekici hale getirecek ve onların fiziksel ve ruhsal niteliklerini vurgulayacaktır.

2019'da Koç burcunun altında doğanlar, ev hayatının sevinçlerini giderek artıracak ve alışkanlıklarının aksine, evlenmemiş insanlar için üzülecekler! Ve yıl sonunda bir çok sürpriz onları bekliyor! İstedikleri herşeyi başaracaklar.

Yalnız olan Koç burçları kalıcı bir ilişkiye başlamanın huzuru ve  sevincini hissedecekler.

2019 yılının Mart ayında, Koç burçları dışarıdan hiç bir şey değişmemiş gibi gözüksede sevgiyi tamamen sıcak, içten, mutluluk duygusunun en yoğun hali ile her zamankinden farklı şekilde yaşayabilirler.

İlişkilerde herhangi bir anlaşmazlık yaşanması halinde, açıklamalar barışcıl olacağı için herhangi ciddi bir sorun ile karşılaşmayacaklardır.

2019 Temmuz ortası, Koç burçları duygusal yaşamlarında farkedilir şekilde faydalı, başarılı değişiklikler yaşayabilirler.

Yıldızlar güzel sözler veriyorlar: Bekar olan Koç burçları, evlilik hakkında her zamankinden daha sık konuşabilirler (Koç burçları gözüktüklerinden çok daha duygusaldırlar). Ve ilişkilerinde yoğun bir şekilde aşkı yaşayıp yaşatacaklardır.

Eylül 2019 en sıcak en ateşli aşk ayı olacak Koç burçları için. Gökyüzü enerjileri Maceracı Koç burçlarının romantik taraflarını ortaya çıkaracak. İş hayatlarında ise, 2019 yılının geri kalanında Koç burçları verimli toplantılar gerçekleştirerek başarı çıtalarını yükseltecekler.

Örneğin, Karşıt burçları Terazi'yle ya da Aslan burçları ile yapılan son derece yapıcı ve verimli bir toplantı, Koç burçlarının yaşamlarında bazı önemli değişiklikler yapmaya teşvik edecektir. Böylelikle, 2019'un sonunda Koç'un hem kariyerlerinden hem de aşkta geçmişten tamamen ayrılması mümkün hale gelecektir.

2019'da aşık olan Koç burçları ile en uyumlu burçlar şunlardır: İkizler, Aslan, Yay ve Kova.

Bir ateş burcu olan, çevik, dinamik ve tutkulu olan Koç, aynı kendisine benzeyen yada her gün aşklarını alevlendiren o alevi koruyabilen biri ile birlikte olacak.

Koç, aslan ya da yay burcu ile kışkırtıcı aşk dolu bir ilişkiye sahip olabilecek iken, aynı zamanda hava burç işaretlerine göre kova ya da ikizler ile, heyecandan titretecek kadar heyecan dolu bir ilişki sürdürebilir. Gökyüzü işaretleri yeniliği ve çılgınlığı getirecek Koç burçlarına.

Koç Burcu 2019 Para ve Kariyer Yorumu

İşlerinizde, bazı zorluklarla karşı karşıya kalabilir ve bunu başarmak için yapılması gereken çok iş olduğunu kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Başkalarının çok fazla para kazandığı alanlarda bile Koç burçları 2019 yılı boyunca zorluklar yaşayabilirler.

Yine de, baharın başlangıcında, Koç burçları, daha fazla para kazanmak ve refah düzeylerini arttırmak için tasarruf etmek yerine, hızlı para harcayarak ve yatırım yoluyla başka yöntemler bulabilirler.

Bu nedenle, fiyatlar ve yatırım fırsatları hakkında mümkün olduğunca haberdar olmak iyi bir fikir olabilir sizler için. Yatırımla ilgili kararlar, Merkür geri hareketine girmeden önce alınmalıdır.

Nisan - Mayıs döneminde tek umut dürüst olmanız ve sürekli çalışmak. Burada bahsettiğimiz aylık maaş ile çalıştığınız günlük olarak yaptığınız işlerinizdir. Bu işten kazandığınız kazanç yıl boyunca karşılaşacağınız finansal olumsuzluklardan etkilenmeyecektir.

Kişisel gezegenlerin geçiş yaptığı dönemden beklenenin tam aksine, iyi haberler getirebileceği belirli zamanlar vardır. Baharın ortalarında, Nisan ayının ikinci kısmında ve Mayıs 2019  ayının tamamında, Koç burçlarının Ocak ve Şubat aylarındaki maddi durumlarıyla karşılaştırıldığında daha zengin olacağı enerjiler hakim gökyüzünde.

Doğum haritanızda 10. evdeki Pluto, özellikle Uranüs ile karesel bir hizaya geldiği nisan ve aralık aylarında Koç burçlarını profesyonel mesleki evrim ile ilgili olarak bir değişimi enerjisi ile teşvik edecek enerjileri barındırmakta.

Bununla birlikte, pek çok Koç burcu bu öneriyi takip etmeyecek ve çoğunluğu 2019'da da aynı işi yapmayı sürdürecektir.

20 Aralık 2019'dan başlayarak: kariyer gelişimine doğru küçük ama  emin adımlar atabilirsiniz.

20 Aralık 2019'da başlayan Yıldızların öğretmeni Satürn’ün enerjisi, Koç burçlarının kariyerini ve kamu imajını etkileyecektir.

Koç'un temel hedefleri, başarılı bir kariyer inşa etmeye ve toplumda saygınlık kazanmaya yönelik odaklanacak.

Öncelik hızlı promosyonlar, şatafatlı, abartılı olaylar değil. Bilgi, deneyim, işe yararlı beceriler kazanma üzerine odaklanmak olacaktır. Uzun vadede, şans veya şans eseri değilde kişisel ve mesleki gelişimin sonucu olarak olmasını tercih edeceksiniz.

Ay ve Ay Koç Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Koç Burcu Yorumu

21 Ocak 2019 (Aslan burcundaki Dolunay): Aşk hayatınızda bazı değişiklikler getirebilir sizlere direnmek yerine teslim olmalısınız.

Şubat 2019 Koç Burcu Yorumu

18 Şubat 2019 (Güneş Balık burcuna girer): Bazı sözde arkadaşlarla eski bağlantılarınız kopabilir  ve yeni arkadaşlıklar gelişebilir yaşamlarınızda.

Mart 2019 Koç Burcu Yorumu

20 Mart 2019 (Güneş Koç burcunda): Koç burçları için, bahar ekinoksu dönemi, yorgunluk, endişe, üzüntüye  yol açabilir. Doktor dilinde buna basit tabirle: bahar yorgunluğu denir.

Ayrıca, Koç burçları başarılı bir ortaklığın tabanını kurma şanslarının arttığı bu dönemde etrafındaki fısatları yakalamak için çok dikkatli olmalıdır. Ama önce sağlığınızda dikkat etmelisiniz.

5 Mart - 28 Mart 2019 (Merkür Balık burcunda R geri harekette): iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalara bağlı şiddetli tartışmalar yaşanabilir. Bu dönemde herhangi bir belge imzalamaktan kaçının.

Nisan 2019 Koç Burcu Yorumu

10 Nisan - 11 Ağustos 2019 (Büyük iyilik Jüpiter R geri harekette): İşyerinde hatalar ortaya çıkacabilir, tahliye ler hukuki sorunlar ve yeni çalışma alanları iş değişiklikleri olabilir.

30 Nisan - 19 Eylül 2019 (Yıldızların öğretmeni Satürn Oğlak burcundadır): Arkadaşlarınız ve sizin tutumunuza bağlı karşılıklık tavırlar ile hayal kırıklığına uğrayıp hayal kırıklığı yaşatabilirsiniz.

24 Nisan - 3 Ekim 2019 (Plüton, Oğlak burcunda R geri harekette): Bir çok haksızlık ile karşılaşabilir başkalarının hatalarından sorumlu tutulabilir hakkınızı arayamadığnızda bütün suçlar üzerinize kalabilir.

Mayıs 2019 Koç Burcu Yorumu

18 Mayıs (Akrep burcunda Dolunay): Para, borç, uyum arzusu, finansal sürprizlerle ilgili yeni bir vizyon kazanacağınız enerjiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Haziran 2019 Koç Burcu Yorumu

21 Haziran - 27 Kasım 2019 (Neptün Balık burcunda R geri harekette): Stres maksimum seviyeye ulaşıyor, Koç burçlarının yaşamlarında yeni mentorlar (danışman, yol gösterici, kılavuzlar…vb) ortaya çıkabilir.

21 Haziran (Güneş Yengeç burcuna giriyor Yaz Gündönümü): Yaz gündönümü, tüm Koç burçlarına normalden  çok daha fazla enerji aşılayacak. Koç burçları yeni şeyler, atılımlar için çok hevesli olacaklar iyi değerlendirilmesi gereken bir zaman dilimi.

Temmuz 2019 Koç Burcu Yorumu

23 Temmuz (Tam Güneş Tutulması): Özel hayatınızda ilişkinizi resmileştirmek ya da iş hayatınızda yeni bir ortakla tanışmak gibi konular etkili olacaktır.

16-17 Temmuz (Kısmi Ay Tutulması): Bir bebeğin ilişkinizi taçlandırması, iş ve hayat okulunda geçilen sınavlar, mesleki konuları yeniden biçimlendirmek anlamına gelecek sizler için.  

Ağustos 2019 Koç Burcu Yorumu

12 Ağustos (Uranüs, Boğa burcuna geri dönüyor): Finansal sorunlar zorluklar yaşanabilir sizler için.

8 Temmuz (Aslan'da) - 1 Ağustos (Yengeç’de) (Merkür R geri harekette): Sorunlarınıza çözümler bulsanızda bunun için gerekli kaynaklara sahip olmadığınız için bulduğunuz çözümleri  uygulamak zor hale gelebilir sizler için.

Eylül 2019 Koç Burcu Yorumu

23 Eylül 2019 (Güneş Terazi burcunda): Sonbahar ekinoksu, Sizlere gündelik problemlerinizden  kurtulmanız ve dengenizi bulmanız konusunda yardımcı olur.

30 Nisan - 19 Eylül (Oğlak burcunda Satürn R geri harekette): Profesyonel bir değişim gerçekleşebilir, İşleriniz normale dönmeye başlar.

Ekim 2019 Koç Burcu Yorumu

24 Nisan - 3 Ekim (Plüton, Oğlak burcunda R geri harekette): Stres sağlığınıza zarar verir, çalışma hayatınızda yaratıcı gücünüzü ortaya koymakta sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kasım 2019 Koç Burcu Yorumu

27 Kasım (Neptün, Balık'taki doğrudan yörüngesine geri dönüyor): Yılın başından beri yaşanan sorunlar, özellikle de borçlar ile ilgili sorunlar ortadan kalkıyor. Koç burçları çevrelerindeki insanlarla daha iyi bir ilişkiye sahip olacaklar.

29 Kasım (Jüpiter Yay burcunda): Profesyonel eğitime, sınava ve sertifikaya ihtiyacınız olduğunu farkındasınız ve bu anlamda kendinizi geliştirip başarılı olabilirsiniz.

31 Ekim - 20 Kasım (Merkür Akrep burcunda R geri harekette): Bir kimlik belgesi, vize ile bağlantılı düzensizlik, usulsüzlük sınavlara girerken sorun yaşatabilir sizlere.

Aralık 2019 Koç Burcu Yorumu

22 Aralık 2019 (Kış Gündönümü - Güneş Oğlak burcunda): Koç burçları için kış gündönümü yeni bir proje başlatmak için iyi bir zaman. Yıldızlar, elde etmeyi planladıkları her şeyi sonuçlandırmak için sizlere yeterli enerjiyi sunuyor.

26 Aralık 2019 (Güneş Tutulması): Tüm tutulmalar, değişikliklerin belirtileridir, ancak tutulmalar  her bireyin kaderine uygun olarak değişir. Güneş tutulması sırasında, ay dünya ile güneş arasında geçer ve güneş ışığı geçici olarak engeller.

Bazı Koç burçları için, tutulmanın etkisi fazla göze çarpıcı olmaz iken, diğerleri için, yeni başlangıçlar, radikal değişiklikler, beklenmedik haberler ve türlü sürprizleri belirten oldukça yoğun etkileri olabilir. Bu Güneş Tutulmasından en çok etkilenenler Ay'ın yönettiği kova, Aslan, Boğa, Akrep ve Yengeç burçları olacaktır.

2019'un tüm Koç burçlarına sağlık başarı ve güzellikler getirmesini diliyorum.

Boğa Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019'a GENEL BAKIŞ

Venüs boğa ve terazi burçlarını ve aynı zamanda Doğum haritalarımızda 2. ve 7. evi yönetir. Herkesin bildiği gibi “Akşam Yıldızı”, ilişkilerde partnerlerin birbirlerine olan sevgisini, ilgisini de temsil eder.

2019 yılında boğa burçları kendi sağlıkları kadar çevresindeki sevdikleri içinde neyin daha iyi olacağına karar verecekleri enerjiler ile karşı karşıyalar.

Venüs, başkalarıyla işbirliği yapma isteğini, bilinç altı arzusunu temsil eder.

Hayatın tadını çıkarmamıza yardımcı olur ve bize estetik fiziksel olarak güzellikler ve keyif verir.

Astrolojik olarak önümüzdeki 6 yıl, Uranüs Boğa burcunda kalırken, bağımsızlık, özgürlük, iyimserlik, iş gücü konularında (dürtüsellik) Boğa burçlarının davranışlarına limit koymada problemler yaşamalarına neden olabilir. 

Boğa burçları, profesyonel olarak başarılı olmak için daha kararlı ve istekli olacak. Dağları yerinden oynatmak isteyecekler ve bazıları bunu başaracak.

Yönetici gezegenleri Venüs’ün etkisi ile 2019 boyunca Boğa burçları başkalarıyla olan ilişkilerini geliştirecek daha hoşgörülü olacak ve ilişkilerde ki uzmanlıklarını gösterecekler.

Uranüs’ün, 15 Mayıs 2018'de Koç burcunda ki yolculuğu sona erene kadar Oğlak burcundaki Pluto ile aralarında gergin bir ilişki vardı.

Uranüs’ün boğa burcunda seyri ile  – sabit dünya işareti -maddi, kişisel veya toplu devrimlerin somut sonuçlarını izleyeceğimiz bir döneme girdiğimiz söyleyebiliriz.

Bu bağlamda, Satürn'ün Oğlak burcunda ki yaklaşık iki yıl sürecek seyri, bazı sosyal veya politik sistemlerin reformuna dayalı olduğunu kanıtlayacak bazı devlet kurumlarının kurulmasına yardımcı olacaktır.

15 Ağustos 2019'da, Uranüs, Boğa burcunda R geri harekette olacak, günlük yaşantınızda diğer kişiler ile karşılaştığınız olaylarda yaşadığınız durumlar kişiliğinizi güçlendirecek.

Boğa burçlarının karakteristik özellikleri - sükunet, sabır, azim, takdire bağlı bu enerji sizlerde yeni kişisel bir özelliğin ortaya çıkmasını sağlayabilir ve sizler birilerini güçlendikçe rahatsız edebilirsiniz.

Boğa burçları ilişkilerinde yada karşılarına çıkan fırsatları mahvetmemek için kendi duygularını ve tepkilerini kontrol altına almak zorundalar bu yıl boyunca.

Mali olarak, Boğa burçları için önemli bir farklılık yoktur, ancak para, ortaklıklar / işbirliklerinde ki ve fikirlerini takip etmelerinde ki cesaretlerinin sonucu olarak mali durumlar daha kolay hale gelecek sizler için.

Profesyonel olarak bazı ciddi ayarlamalar yapmanız gerekecek. Gereksiz yere uzun süre şımartılmanın onur kırıcı olduğunu fark edip, bu duruma karşı bazı radikal değişiklikler yapabilirsiniz.

Boğa burçları aşk hayatların da uzun zamandır yaşamadıkları kadar huzurlu ve sağlıklı bir ilişki bir dönem yaşayacaklar. Birlikte zaman geçirip ortak zaman geçirmekten zevk aldıkları bir dönem.

Bazı Boğa burçları 2019'da evlenecekler veya ilişkilerini farklı bir yönde boyuta taşıyacaklar.

Boğa Burcu 2019 Aşk Yorumu

2019 aşk, Aşk hayatınızda engebeli bir süreci arkalarında bırakıyor. Boğa burçları, partnerinin ya da yeni bir ilişkinin güvenini kazanmak için çok çabalayacak. Hayatta hiçbir şey göründüğü kadar kolay değildir.

İyi haber şu ki, yapmayı planladığınız her konuda aileniz size destek olacak ve bu açıdan huzurlu ve mutlu bir yıl geçireceksiniz.

Kararlar, genellikle yaptığınız gibi aceleyle değil, akıllıca düşünülerek alınmalı yıl boyunca. Ancak bu şekilde yılın ilk yarısından sonra iç huzurunuzu sağlanmayı başaracaksınız. Bu yıl boyunca Terazi, Balık ve Yengeç burçları  ile mükemmel bir uyumluluk söz konusu olacaktır.

Boğa burçları, Akrep ve Koç kişilerinden uzak kalmak isteyeceksiniz. 2019 yılı boğa burçları için biraz daha zor olacak, bir yardım yaparken ya da alırken bir iş yaparken kime güvenip kime değer vereceğinizi öğrenmeniz gerekecek.

Nisan, boğa burçları için lütuf ayıdır. Venüs sizlere ilk andan itibaren harika zaman geçirmek için olanaklar getirecek, hayattan zevk almanızı mutlu olmanızı ve kalplerinizin aşkla donatılmasını sağlayacaktır.

Boğa burçları güzellik, sanat, eğlencenin çekiciliğinin akışına teslim olacaksınız 2019 da yok saydığınız yüreğinizde sakladığınız her şeyden tam olarak faydalanmanız gereken enerjiler ile dolu. Aşk ilişkilerinde Boğa burçlarının en uyumlu olduğu burçlar şunlardır: Aslan, Yengeç, Başak, Oğlak ve balık.

Boğa burçları güçlü bir kişilik, inatçı, ama inkar edilemez aile odaklı, güvene önem veren Bu sebepten ötürü ayakları yere sağlam basan insanlardır. 

Boğa burçlarının inatçı, güçlü, inkar edilemeyecek kadar aile odaklı ve güvene laik bir kişilikleri vardır.

2019 yılında gerçekleşen diğer dünya işaretleri, Boğa burçlarının, oğlak ve başak ile mükemmel bir aile oluşturabileceği, ama aynı zamanda yengeç veya balıklar ile de sevgi dolu bir çift hayatı yaşayarak duygusal tatmin elde edebileceğini göstermektedir..

2019'da, Boğa burçları, özel hayatlarında da refaha kavuşurken kendi kişisel refahınızda da pozitif enerjiler ile karşı karşıya kalacaklar.  

Bazı boğa burçları özgür olma ihtiyaçlarının yükselmesinden ötürü bir takım zorluklar yaşayabilirler. Öyle ki bazı Boğa burçları evlilik ilişkilere bile yönelebilirler bu onların uzun vadeli ilişki aramalarında değil hayatın onlara sunabileceği bir takım şeyleri kaçırmak istememelerinden kaynaklı olacaktır. 

Bekar Boğa burçlarının karşı cins ile bir çok bağlantı kurabilecekleri enerjiler söz konusu fakat birden fazla fethettiğiniz kalpler de seçimlerinizi yaparken kendinizi düşünerek seçici davranacaksınız. 

Boğa Burcu 2019 Para ve Kariyer Yorumu

2019 burçlarında, Boğa burçlarının kariyeri, bazı eski projelerin yeniden değerlendirilmesinden oluşan bir öncelik sürecinden geçebilir. 

Merkür'ün geri dönüşüm döngüleri, Boğa burçlarının mesleki evlerinde gerçekleşiyor: sosyal konumları, itibarları, iş ve para konuları.

Boğa burçları, para konusunda usta olmanın yanı sıra; Merkür akıl, bilgi, iletişim, belgeler, müzakereler, hesaplamalar, yolculuklar, alışverişler (ticaret dahil) ile bağlantılıdır.

Bu sebeplerden ötürü Boğa burçlarının para kazançları ve meslekleri  bu konularla bağlantılı olacaktır.

Planlanmış büyük kazanç durumları olsa bile bunların gerçekleşmesi zaman alacak.

Boğa burçlarının nisan ve mayıs aylarında durumları iyileşecek ve bütçelerini düzenleyebilecekleri 2 ayları olacak. 

Bundan sonra, daha önemli kazanımlar getiren Kasım - Aralık ayına kadar, yine ufak tefek durgunluklar olabilir. 

Özellikle 5 Ocak - 13 Mart, 1 Mayıs - 8 Temmuz ve 27 Ağustos - 2 Kasım 2019 tarihleri arasında karar alırken çok dikkatli olmanızda fayda var. 

Boğa burçlarının kariyer evinin efendisi, Yıldızların öğretmeni Satürn; Siz Boğa burçlarının finansal yönü üzerinde özellikle işletmeler, yatırımlar, krediler, para geri kazanımları, miraslar, medeni varlıklar ve bu bölümler ile banka ve finans kurumları arasındaki bağlantıları ile ilgili uzun dönem etkili olacak. 

Satürn huzurlu bir gezegen değildir ve gelecek yıllarda bazı hayal kırıklıkları ve kısıtlamaları getirebilir sizlere. 

Ancak bunun yanı sıra, organizasyon ve finansal stratejilerin mükemmel bir habercisidir ve bu sizlerin başarınızın devamlılığı olan iyi kazançlar sağlaması adına yardımcı olacaktır. 

İlk beş ay boyunca Satürn ile Jüpiter ve Uranüs arasındaki iyi ilişkiler, siz Boğa burçlarının 2019 yılının yarısında yatırımları ve kazançlarını konusunda kolaylık sağlayacak.

Boğa Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Fitness etkinlikleri, siz Boğa burçları için gerçek bir meydan okumayı temsil ediyor. Hayatınızda ki monotonluğu ortadan kaldırmaya farklılık yaratmaya çalışıp başarılı olacaksınız. Ve kendiniz ile yarışmayı başarıyı yavaş ve emin adımlarla kazanmayı tercih edeceksiniz. 

Boğa burçları yavaş metobolizmalarına rağmen güçlü bir yapıları vardır. Spor salonunda ağırlık kaldırmak, güçlü ve güzel şekilli bir vücut için tavsiye edilen bir egzersizdir. Ayrıca Boks tercih edeceğiniz sporlar arasında size fayda sağlayabilir. Takım oyunlarında koordinasyon edici bir rol almaları Boğa burçlarını mutlu edecektir. 

Ayrıca, Boğa burçları esneklik gerektiren fiziksel egzersizleri de severler ve yoga yapmaya eğilimlidirler.

2019 yılı Boğa burçları için iyi ve pozitif olaylarla dolu olsada bunları elde etmek için sürekli bir çabalama içerisinde olmaları gerekecektir. 

Boğa Burcu 2019 Sevgi ve Sağlık Yorumu

Boğa burçlarının, yılın ikinci yarısında kendilerini yorgun, bazen stresli hissetmeleri de mümkün.

Tüm bu ruh halleri uzun sürmez ve dinlenme zamanlarınızı ihmal etmeyerek ve aynı zamanda daha düzenli takip edebileceğiniz rahatlama yöntemleri bularak bu hissiyatları önlemeleri mümkün olacaktır. Bu hayata bir kez geldiğinizi UNUTMAYIN!

Sindirim sistemi, kemik sistemi ve özellikle ayak bilekleri bu yıl daha da hassaslaşıyor Boğa burçları için. Diyetinizi bile değiştirmeniz mümkündür ve bu yıl boyunca yaptığınız her türlü sağlıklı adım sonuçsuz kalmayacaktır.

21 Mayıs'a kadar, sinir sisteminde ki birikimden kaynaklı, baş bölgesinde kaynaklanabilecek sürekli bir risk söz konusu olabilir DİKKATLİ olmalısınız. 

Bu risk, 26 Temmuz'a kadar azalacak biçimde devam ediyor. Mars'tan gelen kuvvetli enerji yorulmadan çaba sarf etmenize yardımcı olacak.

Bununla birlikte, yüksek tansiyona yol açabilecek gıdaların, maddelerin tüketilmemesi önemle tavsiye edilir. Keskin ancak geçici baş ağrılar temmuz ortasında ortaya çıkabilir.

Boğa burçları için, 2019'un son ayı coşku, enerji ve heyecan verici haberler getiren bir ay.

Ancak ne zaman yorgun olacağınızı bilemeyeceğiniz için aşırı strese dikkat etmeniz gerekiyor.

Sindirim sisteminiz hassas olsa da, bu dönemde hoş olmayan bir durumla karşılaşmayacaksınız.

2019 yılında Boğa Burcu için Diyet

2019 yılında Boğa Burcu Kadını için Diyet

Boğa kadınları hızlı ancak sağlıksız biçimde kilo vermeyi hedefleyen diyetleri tercih etmez sağlıkla kilo verebilecekleri diyetleri tercih ederler. Boğa kadınları spor yapmayı sevmedikleri ve metabolizmaları yavaş olduğu için hızlı kilo veremezler. 

Bunun yerine, bir diyetin takip edilmesi, boğa kadınlarının metodik yapısı ve sabrı açısından dolayı daha kolaydır.

Kilo verme aşaması Boğa burçları için yavaş ama emin bir süreçtir. Boğa kadınları risk almayı sevmediklerinden ötürü sağlıklı bir diyet izlemeyi tercih ederler. Bu süreçte ki avantajları büyük sabırlarıdır.

İstedikleri kiloyu elde etmek zaman alsa da, Boğa kadınları diyetlerinden ve benimsedikleri egzersiz programından vazgeçmezler.

Boğa burçları da kilo; tatlılar, yavaş çalışan metabolizma, egzersiz eksikliği, değişim korkusu gibi faktörlerin bir kombinasyonunun sonucudur. 

2019 yılında Boğa Burcu Erkeği için Diyet

Boğa erkeklerinin şekerlemeleri ve lezzetli öğünleri tercih etmesi  bir yana yavaş çalışan metabolizması ve egzersiz sevmemesi boğa erkeklerinin kilo verme döneminde karşısında ki zorluklardır. Buna ek olarak tüm diyet programlarına kuşkuyla bakarlar.

Boğa insanının en büyük avantajı, herhangi bir durumda başarılı olma isteğidir. Bu nedenle, inatçı doğası, gerektiği takdirde kilo vermesine yardımcı olacaktır.

Boğa insanı iyi organize edilmiş, düzenli, sistemli  ve sabırlıdır - tüm bu özellikler kilo verme aşamasındayken çok faydalı olacaktır.

Hypocaloric diyetler Boğa burçları için uygun değildir. Boğa erkekleri yemek yemeyi severler ve istedikleri kadar yiyebilecekleri diyetleri seçerler.

Ancak, Boğa burçları sabır ve azimlerinden dolayı kendilerine uygun bir diyeti seçip takip ederek hedeflerine ulaşmayı başaracak.

Önerilen gıdalar tam tahıllı gıdalar, elma, üzüm, armut ve meyvelerdir.

Ay ve Ay Boğa Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Boğa Burcu Yorumu

21 Ocak 2019 (Dolunay Aslanda): Bir miras, daha iyi ücretli bir iş veya önemli bir olay hakkında fırsatlar ve önemli bilgiler edinebilirler.

Şubat 2019 Boğa Burcu Yorumu

18 Şubat 2019 (Güneş Balık burcunda): Güneş burcunun balık burcuna girmesi ile ilk ay tutulmasında, gerçekleşen kazançlar, değişimler iyice belirginleşecek sizler için.

Mart 2019 Boğa Burcu Yorumu

20 Mart 2019 (Güneş Koç burcunda - İlkbahar Ekinoksu): İlk ilişkisel sorunlar bu dönemde ortaya çıkabilir, bekarlar sorunlu bir ilişki yaşayacakları biri ile tanışabilirler. Evli ya da partneri olanlarda ise eşlerinin ailesi ile tartışmalar dan etkilenebilirler. 

5-28 Mart 2019 (Merkür, Balık burcunda R geri harekette): Hayatınızın pek çok noktasında kartlarınızı masaya atma şansı; Boğa burçları birisini aldattıysa, yada aldatıldılarsa bu dönemde gerçeklerin ortaya çıkması çok muhtemeldir.

Nisan 2019 Boğa Burcu Yorumu

10 Nisan - 11 Ağustos 2019 (Jüpiter R geri harekette): Jüpiter geriye doğru gittiğinde, boğa burçları idealleri, inançları ve yaşamları hakkındaki görüşlerini gözden geçireceklerdir.

30 Nisan - 19 Eylül 2019 (Satürn, Oğlak burcunda R geri harekette): Daha iyi bir gelir yönetimine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönem iyileştirmeleri sağlayabilmek adına sınavlara girmek için uygun bir dönemdir.

24 Nisan - 3 Ekim 2019 (Plüton, Oğlak burcunda R geri harekette): Boğa burçları, kendi ülkelerinde elde ettikleri sonuçlardan memnun kalmazlarsa, bu dönemde profesyonel gelişim için yurt dışına çıkma şansına sahipler.

Mayıs 2019 Boğa Burcu Yorumu

18 Mayıs 2019 (Dolunay Oğlak burcunda ): Boğa burçları her adımda sürprizler yaşayarak bazı insanlar hakkında yanıldıklarını fark ederek hayal kırıklığı yaşayabilirler özellikle iş hayatınızda dikkatli olmalısınız.

Haziran 2019 Boğa Burcu Yorumu

21 Haziran - 27 Kasım 2019 (Neptün, Balık burcunda R geri harekette): Boğa burçları, var olan sorunların cevaplarını arayacak bulacak ve değişimin içinde ki yerlerini alacaklar.

21 Haziran (Güneş Yengeç burcunda Yaz Gündönümü): Yaz gündönümü arifesinde, boğa burçlarının duyarlılığı sürekli olarak artar ve etraflarında kilerin tarafından anlaşılmaya ihtiyaç duyarlar.

Temmuz  2019 Boğa Burcu Yorumu

23 Temmuz (Tam güneş tutulması): Ocak ayında karşılaşılan sorunların tekrar ön plana çıkmasından ötürü aile üyeleri hoşnutsuz durumla olabilir. Boğa burçları taşınma kararı alabilirler.

16-17 Temmuz (Kısmi ay tutulması): Boğa burçları planlarını kendilerini yeniden üretken hale getirerek yeni bir işe başlayıp özel yaşamlarında önemli pozitif düşüncelerini uygulamaya geçebilirler.

Ağustos 2019 Boğa Burcu Yorumu

12 Ağustos (Uranüs, Boğa burcunda R geri harekette): Boğa burçları yalnızlıklarını bırakıp, varlıklarından öfkelendiği, hoşlanmadığı ancak oluşan borçlarını ödeyebilme olasılığı olabilecek eski ortaklarıyla tekrar iş birliğine girebilirler.

8 Temmuz (Aslan burçlarında) - 1 Ağustos (Yengeç burcunda)(2019'da Merkür R geri harekette): Finansal ve sosyal statü, itibar ve imaj ile ilgili radikal kararlar alınması söz konusu.

Eylül 2019 Boğa Burcu Yorumu

23 Eylül 2019 (Güneş Terazi burcunda): Takip eden 3 ay  içinde boğa burçları işlerinde başarıya ulaşacak, onların fikirlerini küçümseyenler ise onları hafife aldıklarını kabul edecek. Bu dönemde sağlıkları genel olarak iyi; meydana gelecek sağlık sorunları ise fazla yükümlülük alıp strese girmekten kaynaklı olabilir. 

30 Nisan - 19 Eylül (Satürn oğlak burcunda R geri harekette): Yaşanılan bir çok deneyimden sonra boğa burçları hak ettikleri ödülleri kazanır, sınavları geçerler ve yabancı ortaklarla işbirliği yapabilirler bu dönemde.

Ekim 2019 Boğa Burcu Yorumu

24 Nisan - 3 Ekim (Plüton, Oğlak burcunda R geri harekette): Geçtiğimiz 7 yılınızın analiz dönemi, geçmişten bir insanı tekrar görme olasılığının olduğu bir dönem. Olgunluğu bilgeliğe yenilgileri yengiye dönüştüreceğiniz özel bir dönem.

Kasım 2019 Boğa Burcu Yorumu

27 Kasım (Neptün, Balık burcunda): Bu dönemde takım çalışması önerilir, boğa burçları kendilerini daha üretken hissedecek, profesyonel ve ruhsal olarak ne kadar geliştiklerini fark edeceklerdir.

29 Kasım (Jüpiter Yay burcunda hareket ediyor): boğa burçlarının iş yerinde yada iş seyahatleri sırasında hayatlarının aşkını bulma şansı çok fazla. Taşınma isteği olan boğa burçlarının bunu sonbaharda gerçekleştirme imkanı elde edebilirler.

31 Ekim - 20 Kasım (Akrep burcunda Merkür R geri harekette): Bazı yanlış anlamalar sonucunda, boğa burçları daha önceden kalan bir miktar borcu ödemek zorunda kalabilir; Bu dönemde romantik maceralar yaşayabilirler.

Aralık 2019 Boğa Burcu Yorumu

22 Aralık 2019 (Kış Gündönümü - Güneş Oğlak burcunda): Kış gündönümü boğa burçlarına normalden daha fazla enerji ve ikna gücü sağlar. Boğa burçları bu özellikleri sayesinde, normal doğası ne olursa olsun, uzun zamandır istedikleri şeyleri elde edecekler. Özellikle işyerinde önemli ve hak ettikleri avantajları elde etmeyi başaracaklar.

26 Aralık 2019 (Güneş Tutulması): Boğa burçları bu ay, özellikle aşk ve ortaklık ilişkilerinde faydalı olacak birçok deneyimler yaşayacaklar. Bolca yaratıcılık sevdikleri ve sevildikleri kişilerle ilişkilerde açık olacakları sevginin aşkın büyüyüp kalıcı olacağı özel enerjiler ile karşı karşıyalar.

Sevdikleri ve önemsedikleri kişilere karşı yaratıcı ve açık olma eğilimindeler.

İkizler Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019'a GENEL BAKIŞ

Astrolojide üçüncü sırada yer alan ikizler burcu, MERKÜR gezegeni tarafından yönetilir. İkizler burcu terazi ve kova gibi bir hava burcudur.

İkizler 2019 yılın hangi bölümünde doğduğunuza bağlı olarak 2019 yılında birçoğunuz yeni bir iş bulur ya da mesleki ilginizde değişiklik yapabilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs ve 21 Haziran arasında doğanlar):

1. Dekan: 21 Mayıs - 1 Haziran, Jüpiter ve Merkür tarafından yönetilen –bu dönemde doğan ikizler burcu ilişkilerinde ve evliliklerinde mutluluğun tadını çıkaracaklar.

2. Dekan: 2 Haziran - 11 Haziran tarihleri arasında Mars ve Merkür tarafından yönetilen - 2019'da, burcun ikinci bölümünde(ikinci 10 günlük dönemde) doğan ikizler burcu özellikle hırslı, iddalı davranışları ile kariyerlerine adamış olacaklar kendilerini.

3. Dekan: 12 Haziran - 21 Haziran arasında, Güneş ve Merkür tarafından yönetilen - Üçüncü dekan (son 10 günlük dönem) sırasında doğan ikizler burcu, özellikle 2019 boyunca, diğer insanlarla  ilişkilerine yönelik olacaktır.

3ncü dekanda doğanlar ocak ayında yada nisan ayının başlarında değişiklik talep edebilirsiniz, ancak çoğunuz bu değişiklik için mayıs ortalarından haziran 2019 sonlarına kadar zaman bulabilirsiniz.

İlişkiler ve para da bu zamanlar da önemli konular olacak ve bazılarına yıl ortalarında uzun zamandır beklenen finansal ödüller gelebilir.

Bazıları için büyük sorun yakın ilişkiler içinde olacak. İlişkileri nereye gidiyor, ne olacak bunlar yıl ortalarında belli olacak.

2019 ikizler burcunda ilişkiler ve seyahat açısından eylül ayının sonlarından yılın sonuna kadar en iyi zamanlar olacaktır.

2019 İkizler Burcu için Kişisel Fırsatlar:

Venüs 4 Nisan'dan 7 Ağustos'a kadar sizin burcunuzda kalacaktır ve bu süre size fırsatların sunulduğu bir dönem olacaktır. Venüs parayı, sevgiyi, ilişkileri ve aynı zamanda sizin en değer verdiğiniz şeyleri yönetir. Bunlar hayatın önemli bir bölümü olduğu için bu süreç içinde geliştirilebilir.

2019 İkizler Burcu için Kişisel Sınırlamalar:

Venüs 17 Mayıs'tan 30 Haziran 2019'a kadar R 'gerilemede' olacaktır. Bu  finansal olarak sınırlayıcı olmayabilir ama çok iyi bir sınırlayıcı olabilirde sizler için bu enerji 4 Nisan'dan 16 Mayıs'a kadar geçirdiğiniz  dönemde ki harcamalarınıza bağlı olacaktır. 

İkizler Burcu 2019 Finans Yorumu

Nisandan haziran ayına kadar alacağınız bazı kararlar, bütçenizde ölçeğin dışına çıkıp çıkmayacağınızı belirleyecektir. Venüs R gerileme aşamasındayken borçlanmaya ihtiyaç duyulabilir.
Ortak mali işler, bu yıl içinde çok geç olmamak kaydıyla bir miktar iyileşme sağlayabilir sizler için.

İkizler Burcu 2019 Aşk Yorumu

AŞK’ın gezegeni Venüs yine etkisini gösteriyor sizler için. Kişisel ve aşk ilişkileri Mayıs ve Haziran aylarında önemli değişiklikler getirebilir sizlere. Bu süre boyunca kendi zihinsel boyutunuzda olan birçok önemli kişiyle de tanışabilirsiniz.

Eski problemler ve sabırsız teşhisler, Ağustos/Eylül aylarında ilişkinizde ki uyumu etkileyebilir. Eylül ayının sonlarından itibaren ortaklıklarda bir iyileşme ve büyüme süreci başlıyor.

İkizler Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Venüs eğer daha yüksek ücret talep ediyorsanız ve bu talebiniz reddedilirse mayıs ve haziran aylarında değişiklik  olması mümkün olabilir sizler için.

21-28 Mayısta doğanlar, mart ayının sonlarından itibaren tamamen yeni bir alana girmeye karar verebilirler.

1-7 Haziran doğumlu olanlar yaratıcı veya sanatsal alanlarda iş aramak başarınızı fazlasıyla arttırabilir.

İkizler Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Haziran ayında doğan ikizler burcu için boğaz bölgesi çoğunda olduğu gibi hassas, zayıf  bir alan olabilir.

Venüs burcunuzda iken gerçek duyguların ifade edilememesinin insanları kırmak konusunda nasıl etken bir faktör olduğunu farkına varmalısınız. 

Solunum veya bronş rahatsızlığı yaşayanlar için, 10 Ağustos - 2 Eylül arası tedaviye ihtiyaç duyabileceğiniz enerjiler hakim gökyüzünde. 

İkizler Burcu 2019 Spor ve Diyet Yorumu

2019’un Şubat ayından itibaren hem ruhsal hem de fiziksel olarak kendinizi yenileyeceğiniz sportif faaliyetlere ve diyetlere başlayabilir yaşam şeklinizde köklü değişimler içine yönelebilirsiniz. Özellikle şeker hastalığı olan ikizler burcu yıl boyunca dikkatli olmalı ve sağlığınızı önemsemelisiniz. İlgi duyduğunuz her hangi bir spor dalında kendinizi geliştirebilir sporu yaşamınızın merkezine alarak pek çok zararlı alışkanlığınızdan uzaklaşabilirsiniz. Yoga, Muay, Thai, Boks, Aikido tercih edeceğiniz spor dalları arasında olabilir.

Ay ve Ay İkizler Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 İkizler Burcu Yorumu

Kariyeriniz ve hayatınızında ki tutkularınız ile ilgili çok yeni ve benzersiz fikirleriniz var.

Bazı insanlar bu yeni fikirlerinize  tuhaf diyebilir, ama bu ilk defa olmayacaktır. Unutmayın, ki tüm DAHİLER ortak kitleler tarafından alaya alınmıştır. Kendinize zekanıza yeteneklerine inanarak ilerleyin. Amaç ve hedefe ulaşma yolunda, beklenmedik yardımlar alabilirsiniz.

Şubat 2019 İkizler Burcu Yorumu

Ay başlangıcı oldukça sakin olacaktır sizler için. Ay boyunca iş ve özel yaşamınızda özel günleri randevularınızı atlamamaya gayret edin. Ay ortasından itibaren çok iddialı ve dinamik olacaksınız.

Ancak, Sevgililer Gününden itibaren ikili ilişkilerinizde yanlış şekilde sürtüşmeler içinde olmamaya dikkat edin. Otokontrolü elden bırakmayın kendinizi işlerinize yükümlülüklerinize karşı sorumlu hissetmeli dikkati elden bırakmadan ilerlemelisiniz.

Ay sonuna kadar garip değişik bir şeyler arayışında olabilirsiniz, bu saç şeklinizi değiştirmekten başlayıp pek çok konuda farklılık arayışı içine girmenize neden olabilir.

Mart 2019 İkizler Burcu Yorumu

Ayın ilk haftası muhtemelen sizi küçük bir kasırga gibi gezdirecek. Bu dönem etkileyici, büyüleyici olacaksınız, bu nedenle son zamanlarda sinirlendiğiniz tüm insanlarla ilişki kurmak durumu telafi etmek için iyi bir zaman olabilir silzer için. Ay bitiminde işler kontrolünüzden çıkabilir dikkatli olun. Muhtemelen huysuz bir ruh halinde olacaksınız ve ailenizle kötü bir tartışma içine girebilirsiniz.

Nisan 2019 İkizler Burcu Yorumu

Sizin için tuhaf olan bir şey bu ay gerçeğe dönüşebilir. Bir gün işe yarayacağını düşünmediğiniz şeyler size fırsatlar getirebilir. Özellikle “kariyeriniz söz konusu olduğunda”, “olağandışı fikirleriniz” ile bir izlenim bırakarak yıldız gibi parlayabilirsiniz. Bu ay görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz, ancak yine de mükemmeliyetçiliğiniz yüzünden müdahale etmek isteme yedebilirsiniz. Bu ay kendinize biraz zaman ayırmaya çalışın. Kendinize derinlemesine düşünmek için zaman ayırın kimseyle konuşmadığınız bir zaman. Yalnız oturun ve aklınıza yeni fikirler gelmesi için zihninizi dinlendirin keskin kararlar almaktan uzak durun. 

Mayıs 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu, çoğu insan için çok mutlu bir aydır. Bazılarınız yetkili kişiler ile tartışmalar fikir çatışmalarına girebilir. İnsanlara yanlışlarını gösterme ya da kabullendirme gibi konulardan uzak durun. Bu çok iyi bir fikir değil sizler için. Özellikle iş ve eğitim hayatınızda güç mücadelesi gelecekte sizin için aksilikler anlamına gelebilir. Bunun dışında, oldukça iyi enerjiler ile dolu bir ay sizleri karşılamakta. Dinamik ve enerjik olacaksınız ve fikirlerinizi başkalarına aktarabileceksiniz. Aşk hayatınızda ise iyi bir ruh halinde olacak ve  birlikte olduğunuz insan ile yaşamaktan gerçekten keyif alacaksınız.

Haziran 2019 İkizler Burcu Yorumu

Doğum günü pastasındaki mumları üflerken hayatınız bir film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçebilir. Nerede olduğunuza ve geçmişte neler yaptığınıza  bakmak için biraz zaman ayırın  kendinize. Bu yeni bir döngünün başlangıcıdır ve eğer yeterince sessiz kalabilirseniz (Hem akıl hem de fiziksel olarak ), zaman içinde yeni bir bakış açısı kazanabilir ve geleceğe dair yeni fikirler yeni oluşumlar içinde olmayı başarabilirsiniz.

Temmuz 2019 İkizler Burcu Yorumu

Kariyer fırsatları ufukta olabilir, ancak bazı fazlalıkları  geçmişle olan kavgalar bilinçaltı korkularınız tam anlamı ile ruhunuzdan yüreğinizde atmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşam desteği ile devam eden bir  ilişkiniz varsa k henüz fişi çekmiyorsunuz. Kendinizi sorgulayacağınız farkındalığınızın yüksek olduğu yanlışı doğruyu ayırt edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Temmuz sizler için tepeden tırnağa yenilenme ayı mazeretleri bırakın! Eğer korkarsanız, başarı şansını kaçırabilirsiniz.

Ağustos 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay "kötü çocuk"  dürtüsü , özellikle ikizler burcu kadını için gerçekten bir sorun olabilir. 

Bazılarınız hala işte başarı için bazı eğlenceli şeylerden vazgeçmek zorundaymış gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak bunu yeterince görmezden gelirseniz bu durumun geçici olduğunun farkına varabilecek sizi engellediğini düşündüğünüz kişiler ile sözlü düellolara girmeden işinize odaklanıp başarıyı yükseltebileceksiniz. Özel yaşamınızda da kıskançlık duygunuzu kontrol altına alamazsanız beklenmedik bitişleri kendi tutumunuz sonucu deneyimlemeniz mümkün olabilir dikkatli ve gerçekçi olmalısınız. 

Eylül 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda uzun saatler  çalışmak zorunda kalabilir ve eğlence için ayırabilecek bir zaman bulamayabilirsiniz ancak bu yorucu enerjileri doğru yönetebilirseniz başarılı olmak için çok önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Ay ortasından sonra, zihninizi net tutmakta  zorlanabilirsiniz. Dua edin meditasyon yapın ve bir an önce kendinizi toparlayın. Ay sonuna kadar tekrar öz benliğinize geri dönmelisiniz. 

Ekim 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay sizler için muhteşem denilebilecek enerjileri barındırmakta. Esprili, çekici ve etrafınızda olanlar ile  sonsuz fikirlerinizi paylaşmaya istekli olacaksınız ay boyunca. Maddi manevi rahat bir dönem geçireceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ay içinde, özel yaşamınızda huzursuz gergin moda girebileceğiniz bir kaç gün olabilir, ama bunu kontrol altında tutabilir maddi manevi duygusal dengeleri koruyabilirsiniz.

Kasım 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay otorite konumundaki kişiler ile çatışmalardan kaçının ve olabildiğince pozitif ilişkiler ile onların desteğini almaya çalışın. Hukuki ve kanuni meseleleri iletişime vereceğiniz önemle çözüme kavuşturmanız mümkün olacaktır. Özel yaşamınızda ise sürpriz birliktelikler kurabilir hızlı duygusal gelişmeler içinde olabilirsiniz. Bu ay sağlığınıza özen göstermeniz gereken enerjiler de hakim.

Aralık 2019 İkizler Burcu Yorumu

Ayın başlangıcı çoğunuz için oldukça zayıf enerjileri barındırmakta. Ortaklıklarla ilgili sorunlar, yaşça büyük veya yetkili bir kişinin çirkin iç yüzü ve hayatınızda ki önemli bir kişi ile yaşayacağınız sizi hayal kırıklığına uğratacak bir olay beklemeniz gereken olaylardan sadece bir kaçı olabilir. Bazılarınız da hiç kimsenin sizden hoşlanmadığı hissine kapılabilir. Bu durumda sizlere önerim  daha sonra pişman olacağınız bir şey söylememeye çalışın. Agresif ve huysuz bir  tutum sizi tuzağa düşürecektir. Neyse ki, her şey ay sonuna kadar çoğunuz için çok daha iyi olacak. 

İkizler Özellikleri

İkizler burcu çok yönlü, tez canlı, hümanist kişilerdir.  

Burçların doğal iletişimcisi, hayatı boyunca konuşmayı öğrenmeyi ve bilgi aktarmayı severler. 

Aynı anda birden fazla proje, düşünce veya fikirle ilgilenmeyi severler, bir çoğuyla disiplinsizce ve devamsız bir ilgi ile ilgilenirler. 

Yeni fikirler söz konusu olduğunda genellikle zeki ve maharetli olurlar, bu yeteneklerini genellikle kariyerlerinde veya işlerinde kullanırlar.

Zihni disipline etmek ve yeterlilik kazanması için bir zamana ihtiyaçları vardır. 

Rutini sevmiyorsunuz dışarı çıkmayı ve ilginç fikirlere meraklısınız. 

Öğrenmeye olan ilginizden dolayı, pek çok kişiye nazaran yaş alsanız da yaşlanmazsınız. 

İktidar Gezegeniniz – Merkür

Merkür, ikizler burcu için İktidar Gezegenidir. Merkür (Yunanlılarda tanrıların habercisi olarak bilinir) Tanrılar arasındaki elçidir. Hızlı uçabilen kanatlı ve sandaletleri olan şeklinde tarif edilir. O gezginler, ticaret, iş yapanların ama aynı zamanda da hilebazların ve hırsızların koruyucu tanrısıdır.

İktidar Sembolü – İkizler

12 burcun her biri bir sembolle temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, sembollerin burçların birçoğunu yansıttığını görürsünüz. İkizler burcunun sembolü ikizler, bu işaretin ikili doğasını temsil eder. İkizler burcu yaşam sevgisi olan çocuklardır. Sembollerinde el ele tutuşuyor, ama çatışan enerjileri tarafından diğer tarafa doğru çekiliyorlar. İlginç bir şekilde, ikizler burcunun bir çoğu Güneş ikizler burcunda olduğunda doğarlar.

Aslan Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek,

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019'a GENEL BAKIŞ

Aslan Güneş tarafından yönetilen bir ateş burcudur. Ve yaz döneminin 2. burcudur.

Aslanda bu yıl büyük gezegeni geçişleri olmadığı için 2019' un sonuna doğru emeklerinizin iyi niyetinizin mükafatını alacağınız hayatınız üzerinde daha fazla söz sahibi olacağınız olanaklarınızın değişeceği enerjiler ile karşı karşıyasınız bu yıl.

Aslan Burcunun Dekanları (23 Temmuz-22 Ağustos arasında doğanlar):

1. dekan: 23 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Satürn ve Güneş tarafından yönetilen - 2019 da, aslan burçları hemen her şeyi yüzlerinde bir gülümseme ile yapacakları mutlu olup mesleki konularda ait oldukları yere ulaşıp madden manen duygusal olarak gelişecekleri enerjiler ile karşı karşıyalar. 

2. dekan: 2 Ağustos'tan 12 Ağustos'a kadar, Güneş ve Jüpiter tarafından yönetilen- aslan burçları çok fedakar  olacaklar ve bu fedakarlık arkadaşlara, aynı zamanda aileye ve onların yaşam partnerlerinde de ortaya çıkacak.

3. dekan: 12 Ağustos - 22 Ağustos tarihleri arasında Mars ve Güneş tarafından yönetilen– Bu dekanda doğan aslan burçları 2019 yılında fazlasıyla şımartılacakları enerjiler ile karşı karşıyalar. 

İlk birkaç ay, arkadaşlara, ilişkilere daha fazla odaklanacaksınız. Gerçek dostluğun ne olduğunun bilincine erişmiş olmanız geçmiş hatalarınızdan uzaklaştıracak sizleri. Hem sevgi hem de mali odaklanma söz konusu sizler için.  Başka bir kişi aracılığıyla yılın başlarında gelen birkaç sürpriz ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Haziran ayının sonlarından ekim ayına kadar kişisel gelişim için en verimli aşamadır, bu dönemde enerjiniz son derece yüksek olacaktır ve bu enerjinizi  genel olarak kişisel gelişimizin de kullanmak faydanıza olacaktır.

Aslan Burcu 2019

Aslan için Kişisel Fırsatlar:

Bu yıl ki kişisel ilerleyiş döneminiz haziran ayı sonlarında başlayıp ve ekim ayı başlarına kadar sürecektir. Hayatınızda geçmişin karanlıklarından kaygılarından kurtulmuş olmanın avantajı ile genel olarak daha fazla enerjiniz ve coşku sahibi olacaksınız. Şimdi ki konumunuzu biraz daha yükseğe çıkarabilirsiniz.  

11-17 Ağustos tarihleri arasında  doğanlar bu yıl büyük bir büyüme aşamasındadır ve ağustos ayı sonlarında hedeflerinize ulaşırsınız.

2019 da zayıf planlamanın bazı endişelere neden olabileceği birkaç dönem mevcut sizler için. Nisan ayının ortasına kadar ve 26 ağustos ile 10 eylül tarihleri arası gerekli yeniden planlama dönemlerine denk gelebilir.

Aslan Burcu 2019 Finans Yorumu

Bu yıl yaptığınız iş sayesinde kişisel para akışını artırma fırsatınız var. Bunun için eylül ve ekim ayları en iyi aylardır ve bu noktadan itibaren bir ortakla çalışmak da bu alanı geliştirecektir.

Aslan Burcu 2019 Aşk Yorumu

Ocak ve şubat aylarının çoğu, diğer insanlarla ve onların kişisel yaşamınız üzerindeki etkileriyle ilgilenebilirsiniz. Bu, yıl yeni ilişkiler kurma zamanı. Gerçek AŞK hayatınızın da köklü ve etkili değişimleri getirebilir. Geçtiğimiz yıl ortasında başlayan ilişkinizi hayatınızın merkezine alabilirsiniz. Aşka teslim olup gelişip yaşamdan keyif alacağınız keyif vereceğinizi enerjiler ile karşı karşıyasınız. 1-9 Ağustos tarihleri arasında, yeni insanlarla tanışırken, gruplar içinde bir karışıklık ya da gizem olabileceğinden, yeni insanlarla tanışırken seçici olmalısınız. 

Aslan Burcu 2019 Kariyer Yorumu

İşinizde önemli değişiklikler için hiç kimseden yardım beklemeden kendiniz karar vermeli ve değişimlerin içinde yer almak için harekete geçmelisiniz. Aksi takdirde yetenekleriniz körelir ve sevmediğiniz ait olmadığınız bir işi yapmaya devam edersiniz. Bırakın SEÇİMLERİNİZ gerçekçi olsun. Bu konuda değişiklik için daha profesyonel olmalı sizi destekleyen kişilerin söylemlerini dikkate almalısınız. Yılın Son 6 ayı  ilk 6 aydan daha iyi olacaktır kariyer hayatınızda. 

Aslan Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Bu, doğum haritanızın yengeç gezegenler içerip içermediğine bağlıdır, eğer içeriyorsa, sindirim veya diyetle ilgili meseleler mayıs ve temmuz aylarında önem kazanacak sizler için. 1-9 Ağustos doğumlular özellikle enfeksiyonlara eğilimli olabilirler. Ağustos ayı ortalarından eylül ayı başlarına kadar bronşiyal alanlar olarak zayıf olabilir.

Ay ve Ay Aslan Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay hayatınızda pek çok şeye  yeni bir özgünlük duygusuyla yaklaşacaksınız. 

Nankörlükler İhanetler farkındalık ve neyin değerli neyin gereksiz olduğunun idrakine vardırıyor sizleri eski ilişkilerle  arkadaşlıklar ya da özel hayatınızla ilgili nokta koyacak. Kangren olmuş her şeyi kesip atacaksınız yaşamlarınızdan. Bu durum sizden sürekli yararlanan kişileri büyük bir şoka uğratacak olsa da sizin için bir şey ifade etmeyecektir. Bu ay, muhtemelen hem aşk hem de kariyer durumlarında her şey güllük gülistanlık olacaktır. Yeni Yılınız kutlu olsun!

Şubat 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay aşk hayatınız fazlası ile önem kazanıyor. Başkalarına olan kızgınlığınızla eş ya da sevgilinize karşı yanlış anlaşılabilecek cümleler kurmamalısınız. Kıskanç insanlar başarı ve mutluğunuzdan rahatsızlık duyarlarken onları sevindirmek istemezsiniz. Yaklaşan, Sevgililer Günü'nü huzursuzluk içinde geçirmek istemezsiniz değil mi? Bunu düşünün ve tepkilerinizi cümlelerinizi özenle seçin. Bu ay sonunda iş ve eğitim hayatınızda da sürpriz gelişmeler içinde yer alarak sevinebilirsiniz. 

Mart 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ayın ilk 10 günü  gelirleriniz ve işiniz hakkında endişelenmemeli kararlı bir şekilde işinizi sahiplenmelisiniz. Aslan burcunun 2nci 10 gününde doğanlar iş hayatlarında kazançlarını arttıracakları önemli bir iş fırsatı ile karşılaşabilirler memuriyetten özel sektöre geçiş gibi. Öyleyse, şimdi fırsatları değerlendirmeli kendinizi değişimin getirdiği enerji ile yenilemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal yoğunluk sizleri sevginin gücü ile daha güçlü kılacak. Dikkat etmeniz gereken tek konu duygularınızı kendinize saklamadan hak eden kişi ile paylaşmanız olmalı. 

Nisan 2019 Aslan Burcu Yorumu

Kendinizi çok fazla baskı altında hissedebilir, etrafınızdakilere bu yüzden parlarsanız bu durum için çok fazla endişelenmeyin kırıcı olmamaya dikkat edin yeter kendinizle baş başa kalın ve ne kendinizi hasta edin sinirden nede sizi sevenleri üzün sakinleşmenin yollarını arayın yeni fikir ve önerilere açık olarak ilerleyin.. Bunu yaptıktan sonra , dünyaya yeni bir bakış açısıyla bakabilir yolunuzu her anlamda belirleyebilmiş olmanın getirdiği kazanımları yaşayamaya başlayabilirsiniz. 
 
Mayıs 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay sizler için rahatlamalar ile dolu enerjiler söz konusu.  İş ve eğitim hayatınızda iddialı, dinamik benliğinizle hayat sahnesinde ki yerinizi alacaksınız. Başarınız la mutluluğunuzla çok fazla konuşulacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay özellikle yakınlarınızın sağlık sorunlarında yaşanacak gelişmeler ile sevinebilir uzun zaman sonra gelen güzel haberler ile kendi işlerinize yönelecek huzur ve zamanı bulabilirsiniz. 

Haziran 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay kariyeriniz ve aileniz tüm zamanınızın büyük bir bölümünü alabilir ve etrafınızdakilerin sizi kısıtladığını hissedebilirsiniz. Bazı insanlar sadece tüm hayatınızı onlara adamanızı bekleyebilir. Bu durum için kendinizi üzmek yerine tepkinizi ortaya koymalı size ve özel hayatınıza saygı duymaları gerektiğini ifade etmelisiniz. Bu ay bekar ve ilişkisi devam Aslan’lar beraberliklerini söz nişan gibi resmiyete dökme kararı alıp uygulayabilirler.

Temmuz 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda, parlak, esprili, dinamik ve cazibeniz ile herkesi hemen kendinize çekebileceksiniz. Bu sayede özellikle iş hayatınızda istikrar ve kazanımları arttırma şansı elde edebileceksiniz. Bu ay boyunca sık kısa seyahatler yapabilir özel yaşamınızda romantizmi aşkı daha yoğun duygular ile  en güzel hali ile yaşayabilirsiniz. Bu ay arkadaşlık ilişkilerinizde para alışverişlerinde kontrollü olmalısınız.

Ağustos 2019 Aslan Burcu Yorumu

Doğum günün kutlu olsun! Yılın bu zamanı, olayların iç yüzünü anlamanın mümkün olduğu zamandır. Yani, gerçekleri düşünüp taşınmak için kendinize biraz zaman ayırın. Bir çoğunuz tüm yıl boyunca ilgi odağı olmayı seviyorsunuz, ancak bu yıl her zaman kinden daha çok  parlayacağınız bir yıl. Etkileyici, açık ve iddialı olacaksınız. İsteklerinize ulaşacağınız madden manen ve aşktan yana yüzünüzün yüreğinizin güldüğü özel enerjiler ile kuşatıldığınız bir aydasınız. İnanın önce kendinize sonra sizi sevene ve hayatın size getirdiklerine.

Eylül 2019 Aslan Burcu Yorumu

Çoğunuz bu ay iyi bir ruh halinde olacaksınız. Bu haliniz özellikle eğitim ve finansal konular da istikrar ve başarı çıtanızı yükseltmenizi sağlayacak. Hakkın adaletin sizden yana olduğu enerjiler hakim gökyüzünde. Bu ay  pek çok konuda yükselişe geçeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız etrafınızdaki herkesi  her zamankinden çok daha fazla etkileyebileceksiniz. Kendinize belirlediğiniz hedeflerinizi uygulamakta tereddüt etmeyin ve işle ilgili yapacaklarınızı çok fazla duyurmadan yürütmeye özen gösterin geliyor.

Ekim 2019 Aslan Burcu Yorumu

İşler bu ay bir çoğunuz için gayet güzel olacak. Her zaman ki gibi esprili, dinamik ve etkileyici olacaksınız! İnsanların sürekli  size ne kadar çılgın olduğunuzu söylemesinden bıkmış olmalısınız. Varsın desinler kimin ne söylediğinin değil sizin nasıl hissettiğinizin önemli olduğunu unutmayın ve kendinize inanarak doğrularınız ile ilerleyin. Aksi takdirde bencil, aile bireylerinizin sorunları ay boyunca sizleri yoracak şekilde devam edebilir. Durumun kontrolünü elinize almanız gerekecek yoksa işler kontrolden çıkabilir.

Kasım 2019 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay ortaklıkları olan aslan burçları anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Dikkatli olmalı çekip gitmek yerine çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Eğer enerjinizi yanlış şeylere harcarsanız, sadece hayal kırıklığına uğramış ve pişman olmuş olacaksınız. Ortak noktalarda buluşmaya gayret ettiğiniz takdirde sorunları aşarsınız aksi sizi zarara uğratır. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuzu kontrol altında tutamazsanız eğer eş ya da sevgilinizi üzebilir kendiniz bu duyguyu kontrol edemediğiniz için daha fazla üzülebilirsiniz.

Aralık 2019 Aslan Burcu Yorumu

Ay’ın ilk günlerinde trafikte tartışmamaya dikkat edin bir anlık sinir sizlere pahalıya patlayabilir dikkatli olmalısınız. Eğitim hayatınızda başvurularınız kabul görebilir sıkıntı yaşadığınız konuları pozitife çevirebilmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Bu ay önemli bir  kariyer yükselişi elde edebilir ve hayatın zorluklarına karşı kolay çözümler bulabilirsiniz. Yetkili bir kişi veya sizden büyük bir kişi size maddi ve hukuki konularda fayda sağlayabilir. Aşk hayatınızda ise büyük sürprizlere hazır olmalısınız.

Aslan Özellikleri

5. Burç olan Ateş grubu aslan burçları gururlu, dinlenmeyi ve iltifatı seven kişilerdir. Doğuştan bir lider ve organizatörsünüz. Yardım sever ve cömertsiniz. Güven sizin için son derece önemlidir.

Yönetici Gezegeniniz – GÜNEŞ

Güneş, Aslan için İktidar Gezegenidir.

Güneş, her antik uygarlıkta yaşamın kaynağı olarak resmedilmiştir. Güneşten aldığımız sıcaklık ve enerji olmadan, hayatta kalamazdık. Aslan burçları bunu, buluştukları günleri aydınlatmak, canlandırmak için kullanıyor. Eğer yeterince saygı duymazsan Güneş yakıcı gücünü ortaya koyabilir.

İkon Sembolü – Aslan

12 burcun her biri bir sembolle temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, Sembollerin burçların karakteristik özelliklerini yansıttığını görürsünüz.

Aslan burcunun sembolü aslan, hayvanlar aleminin kralı ve ormanın efendisidir.

Türün erkeği bir ağacın altında tembel bir şekilde dinlenip "Gururlanırken", özellikle dişi aslan burçları yiyecek toplarlar. Gençleri korumak için savaşır. Tahrik edildiğinde sessizce yukarı, aşağı gezinir ve üzüldüğünde pençe atıp kükrer.

Başak Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek,

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019'a GENEL BAKIŞ

Bir Dünya burcu olan Başak, değişimi simgeleyen Merkür gezegeni tarafından yönetilmektedir. Başak burçları ile uyumlu burçlar Oğlak, Akrep, Yengeç ve Boğa'lardır.

2019, başak burcu altında doğanlar için hem kişisel gelişim, hem de ortaklık ve ilişkiler açısından tüm kozmik olasılıklara sahiptir. Eylül 2018’den bu yana hissedilen değişim bu yıl da devam edecektir.

Başak burcu (23 Ağustos ve 23 Eylül arasında doğanlar):

1. dekan: 23 Ağustos ile 3 Eylül arasında doğanlar, Güneş ve Merkür tarafından yönetilen - 2019'da, Başak burçları çoğu zaman neye ihtiyaç duyduklarının ve ne yapmaları gerektiğinin bilincinde oldukları için bu yıl boyunca başkalarının yapmadığı şeyleri yapacaklardır.

2. dekan: 4 Eylül'den 13 Eylül'e kadar doğanlar Venüs ve Merkür tarafından yönetilen - İkinci dekanda doğan Başak burçları, anlatım yetenekleri ve yaratıcı doğasıyla herkesi şaşkına çevirecekler bu yıl.

3. dekan: 14 Eylül'den 23 Eylül'e kadar 3ncü dekanda doğanlar, Merkür’ün hükümdarlığında 2019'da, kusursuz ilişkiyi, ideal aileyi arayacak ve mükemmel işi isteyeceklerdir. Evlilik için ideal bir yıl ve ya bütünleşmeler sonucu bir çok başak burcu ebeveyn olabilir bu yıl.

Mayıs ayına kadar, bazı kısıtlamalar koymaya ihtiyaç vardır  ve o zamandan Eylül'e kadar bir artış dönemi sizleri maddi manevi zenginlikler ile karşılaşayacaktır.

Ağustos / Eylül ayları arasında diyetinize ve kilonuza dikkat etmeniz gerekebilir.

2019 Başak Burcu

Başak için Kişisel Fırsatlar:

Kendinize olan inanç ve yaşama karşı daha iyi bir tutum, en iyi fırsatları fark edip değerlendireceğiniz bir yıl karşılıyor sizleri. 

Büyük iyilik Jüpiter, Eylül 2019 'a kadar sizleri destekleyecek, hayatınızda ilerlemek istiyorsanız, size olanaklar sağlayacak enerjiler hakim gökyüzünde. Yılın ortasında da ekstra  şanslar yanınızda olacak.

Başak için Kişisel Sınırlamalar:

Yeni kişilerin tehdit altında hissetmeden hayatınıza girmesine izin verin, ve başkaları için yaşamayı bir yana bırakıp kendiniz için ayağa kalkmayı öğrenin.

2019'da kendiniz için yapacağınız her şey size ödül gibi mükafatlar olarak yansıyacaktır.

Başak Burcu 2019 Finans Yorumu

Kişisel çabalarınız ve ortaklıklarda var olan sorunları gökyüzünün şanslı enerjileri ile ilerlemeye devam etmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca görüşmelerinize nisan ayında başlayabileceğiniz yeni bir finansal ortaklığa girebilirsiniz. Taahhütlerden haberdar olun ve Ağustos ayında sözleşmeyi imzalarken tüm belgeleri iyice okuyun.

Başak Burcu 2019 Aşk Yorumu

Artık ilişkiniz boyunca ilerleyen sürpriz ve öngörülemeyen olaylar ve durumlar yaşayabilirsiniz. Değişime hazır olun. AŞK anlam ve boyut değiştiriyor 2019 da sizler için.

Artık farklı olan insanlara daha çok ilgi duyuyorsunuz, bu yüzden yeni arkadaşlıklar ve gruplara dahil olmayı başarabilirsiniz. Bekar Başak burçları yeni romantizm, ilişkiler kurabilirler bunun yanı sıra 2018 yılında başlayanlar ilişkiler mayıs ayından itibaren hızlanacak.

Eğer bir ruh eşi arıyorsanız, seyahat edin ya da aradığınız kişiyi bulmak için bulunduğunuz yerden çıkın. 14 Ekim de ve sonrası aşk hayatınızda günlerin sizin için özel bir anlamı olacak.

Başak Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Pek çoğunuz bu yıl özellikle de Nisan ile Ağustos ayları arasında iki işte çalışabilir. Aynı anda birden fazla alanda başarı sağlayabilir. Ağustos ayının ortasından eylül ayının sonlarına kadar çalışmak için büyük heves duyacaksınız ve bu sizin en yoğun zamanınız olacak. Finansal ödüller Eylül ayında gelebilir.

Başak Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Bir istisna dışında, Büyük iyilik Jüpiter daha sağlıklı olma eğiliminde olmanıza katkıda bulunacak. Bu gezegen eğlenmeyi, şımartılmayı ve hoşuna giden şeylerin peşinde olmayı seviyor buda kilo artışına sebebiyet verebilir. Dikkatli olmalısınız.

Sağlık bilincine sahip olsanız da, mayıs ayından itibaren daha uygun, sağlıklı bir rejime başlamanız gerekecek.

Ay ve Ay Başak Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Başak Burcu Yorumu

İşler düzeliyor! Bugüne kadar etrafınızda sizi yoran pek çok insana katlandınız. Sadece almaya suçlamaya yönelik kişilerden uzaklaşıp arındığınız bir ay sizleri karşılıyor. Uyanın ve kendinize değer verin. İş ve eğitim hayatınızda, kişisel takıntı ve kaygılarınızdan bazılarını bıraktığınız anda büyük başarıların zamanı geldi! Sizler için Yeni Yılınız kutlu olsun! Kendinize güvenin ve değişimin size kattıklarına tereddütle yaklaşmayın.

Şubat 2019 Başak Burcu Yorumu 

Bu aya iyi haberler alarak başlayabilirsiniz. Yaşam yönünüz ve kariyeriniz için bir destek almalısınız. Hayatınızda büyük değişimlere vesile olabilecek önemli biriyle tartışabilirsiniz. Zor beğenen, biri olarak aşırı detaycı olursanız karşılaştığınız şansı değerlendiremeyebilirsiniz. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğü konusunda endişeleniyorsunuz. Endişelenmeyin, muhtemelen her zaman düşündükleri şeyi düşünüyorlar siz buna takılıp kaldığınız sürece yaşanacak güzelliklerden kendi tutumunuz yüzünden mahrum kalırsınız. 

Mart 2019 Başak Burcu Yorumu

Mart sizler için, yeni disiplin seviyelerine ulaşacağınız yenilikçi ve organizasyon becerilerinizin yüksek seviyede olacağı bir ay olacak. Ayın ilk haftası boyunca iyi şansın sizden yana olacağını göreceksiniz her konuda. Kariyeriniz yükselişe geçiyor ve küçük sorunlara gerçekçi yaklaşarak kolay çözümler bulacaksınız. Özel hayatınızda ise her şey yoluna giriyor güven duygunuzun pekişeceği özel enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Nisan 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay Küçük projelerinizle, özellikle de detaylara büyük bir dikkat gerektiren işlerde Yıldızların öğretmeni Satürn’ün desteği ile olağanüstü başarılar elde etmeniz mümkün. 
Öğretmen Satürn özellikle finansal ve kanuni işlerinizi daha kolay halledilebilir hale getirmenize katkıda bulunacak. Bu ay çok fazla şey başaracaksınız. Ayın ilk 10 günü pek çok konuda çok iddialı ve dinamik olmayı başaracaksınız. Hayallerinizden peşinden gidebilme cesaretini gösterin ve ilerleyin.

Mayıs 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay iş hayatınızda yeni stratejiler bulmaya çalışmanız krizleri lehinize çevirmeniz açısından fazlası ile önemli. Bu ay yakın çevrenizde bulunan içten pazarlıklı kişilere dikkat etmeli onların planlarını uygulamalarına olanak vermemek için uyanık olmaya gayret etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise istikrar sizden yana. Sürpriz gelişmeler Aşk hayatınızı renklendirecek enerjiler hakim gökyüzünde.

Haziran 2019 Başak Burcu Yorumu

Ayın ilk haftasında güvenlik açığı duygularıyla rahatsız olabilirsiniz. Sadece yaşamdaki yolunuzu sorgulamanıza neden olacak güvensiz bir öz inceleme yapabilirsiniz kendi içinizde. Kaygılarınızı kontrol altında tutun ve sakın korkularınızın sizi yanlış kararlar alacak noktaya taşımasına izin vermeyin. 

Ay sonunda, gerçekten iyi haberler alacak ve sizden yaşça büyük insanlardan gelecek öneriler ile iş ve eğitim hayatınızda krizleri başarıya çevirebileceksiniz. Özel hayatınızda ise takıntılarınız huzursuzluklara yol açabilir. 

Temmuz 2019 Başak Burcu Yorumu

Bir çoğunuz için her şey güzel olacak. İyi şanslar yolunuza geliyor olabilir ve işler sizin lehinize sonuçlanarak lehinize gelişmeler ile yükselişe geçtiğiniz bir aydasınız. Başak burcunun 2nci 10 gününde doğanlar için ise, bu ay gerginliklerin tavan yapmasından ötürü kırılmalar, duygusal patlamalar yaşayabilirler. Özellikle aile bireylerinizden kaynaklı sorunlara ciddi tepkiler verebilir özellikle miras ya da işle ilgili ortaklıklarınız varsa sonlandırabilirsiniz. Başak burcunun 3ncü 10 gününde doğanlar ise iş ve eğitim hayatlarında köklü kalıcı başarılar ile karşı karşıya kalacaklar. Bu ay delici kesici ve yanıcı aletler ile iş yaparken dikkatli olmalısınız özellikle ay sonuna doğru kazalar yaşanabilir.

Ağustos 2019 Başak Burcu Yorumu

Ağustos Başak burçları için  bir keşif zamanı olabilir. Arkadaşlarınıza farklı tepkiler verebilirsiniz, tutkulu eski bir ilişkiniz gündeme gelebilir ve ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz. Finansal konularda ise ayın ilk yarısı küçük bir öfke nöbeti geçirebilirsiniz. Sakin olun seçici davranın ve zorluklara çözüm odaklı yaklaşın. 

Eylül 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay her konuda gizliliğe önem verdiğiniz takdirde iyi şansın tadını çıkarabilirsiniz. Gerginliklerden uzak keyifli enerjiler ay boyunca sizleri destekleyecektir. Bu ay yeni başlangıçlar alım satımlar ile karlı girişimler gerçekleştirebilir. Seyahat planlarınızı başarılı bir şekilde uygulayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Başak burçları çocuklardan kaynaklı sorunların çözüme kavuşması ile sevineceğiniz gurur duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Ekim 2019 Başak Burcu Yorumu

İyi bir izlenim bırakabileceğiniz enerjiler ayın ilk yarısına kadar etkili gökyüzünde. Bir iş ya da iş değişikliği düşünüyorsanız en iyi zaman sizler için. Başak burcunun 2nci 10 gününde doğanlar için ayın ilk haftası yeni başlangıçlar için fazlası ile olumlu enerjileri getirmekte. Başak burcunun ilk 10 gününde doğanlar için ise işler biraz daha karmaşık ilerleyebilir. Panik yapmadan süreci yönetirseniz kazanırsınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızın dışında kararlar almayın. Aşkta mantık her zaman fayda sağlamaz farkına varmalısınız. 

Kasım 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay karışık enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bir günden diğerine neler olabileceğini düşünerek zaman kaybetmeyin. Bazılarınız net bir şekilde düşünmekte zorlanabilirsiniz. Sizlere önerim  sakin ve gözlemci olun bu sayede her şeyi sorunsuz bir şekilde halledebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gergin yakınlarınızın ilişkiniz üzerinde olumsuz enerjiler yansıtmasına izin vermemelisiniz. 

Aralık 2019 Başak Burcu Yorumu

Bu ay iniş ve çıkışlar olacak. Bazen gergin olabilirsiniz, ama aynı zamanda mutlu, sevgi dolu bir ruh hali  içinde olduğunuz zamanlar da olacaktır. Önemli kararlarınızı ayın ilk haftası almamaya dikkat etmeli kendinizi baskı altında tutmamalı hiç kimsenin de sizi baskılamasına izin vermemelisiniz.  

Başak Özellikleri

Burçlar kuşağının 6. burcu olan Başak burçları, ayrıntıyı seven analitik kişilerdir. Değerlerine bağlı hassas, bazıları size mükemmeliyetçi ya da işkolik der, bu sadece ayrıntılara sürekli dikkat etmenizdendir. Çok titiz olup başkalarının göremediği hataları görebilirsiniz.

Zihninizi başkalarının çok önemsiz bulduğu problemlere zaman ayırarak yorabilirsiniz. Fakat siz öğrenmenin olduğu her yerde mutlusunuz.

Stres ve endişe sizin için önemli derslerdir. Kendi bilginizi yargılamamayı ve değer vermeyi öğrenin.

Yönetici Gezegen – Merkür

Merkür başağın geleneksel iktidar gezegenidir. Modern Astrolojik düşünce arasında, Chiron'un (1977'de keşfedilmiştir) Merkür aynı zamanda İkizler burcununda yöneticisidir.

Chiron efsanesi, ormandaki mağaralarda yaşayan büyük bir şifacıdan bahseder. Bitki ve hayvan bilgisine derinlemesine bilgi verir.

İktidar Sembolü – Meryem Ana

12 burcun her biri bir sembolle temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, sembollerin burçların karakteristik özelliklerini yansıttığını görürsünüz.

Başak burçlarının sembolü Meryem Ana’dır. Bereketi temsilen kulaklarında başak ve kucağında bir bebek ile tasvir edilir. Bu saf, bozulmamış, hatta iffetli bir durumu, saflık ve mükemmellik arzusunu temsil eder. Roma'nın Hasat Tanrıçası Ceres'e benzetilir.

Terazi Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019'a GENEL BAKIŞ

Burç kuşağının yedincisi olan Terazi burcu, Venüs gezegeni tarafından yönetilir. Terazi, İkizler ve Kova gibi, hava burcudur.

2019 Terazi burcunda doğanlar için oldukça yaratıcı ve sanatsal bir yıl olabilir.

Avantajlar size şubat ayından nisan ayına kadar yakın partneriniz veya arkadaşınız aracılığı ile gelebilir.

Terazi Burcu (24 Eylül - 23 Ekim tarihleri arasında doğanlar)

1. dekan: 23 Eylül - 3 Ekim arası ilk 10 günlük dekanda doğanlar, Ay ve Venüs tarafından yönetilen – 2019 yılında ilk defa yurtdışına çıkma, bürokrasiler, yeni ücretler ve vergiler, yeni sınavlar gibi konularda engellerin olabileceği enerjiler ile uğraşabilirler.

2. dekan: 4 Ekim - 13 Ekim arası 2nci 10 gününde doğanlar, Satürn ve Venüs tarafından yönetilen - bu dönemde doğan terazi burçları yurtdışında tanınmak isteyecek veya yeni bir dil öğrenmeye başlayarak, mesleki gelişimlerini sürdürecekleri enerjileri iyi değerlendirebilecekler.

3. dekan: 14 Ekim - 23 Ekim arası 3ncü 10 günde doğanlar, Jüpiter ve Venüs tarafından yönetilen 2019 yılında terazi burçları tadilatlarını sonuçlandıracak, aile etkinlikleri gerçekleştirecek, ofislerini veya evlerini değiştirme imkanı yakalayabilecekler.

Nisan ayının başından Ağustos ayına kadar, kişisel gelişiminize bağlı olarak, eğitim ve öğretim imkanları elde edebilirsiniz. 

İkizler ve özellikle de bu burcun kadınları ile işbirlikleri yapmak size fayda sağlayacaktır. 

Eylül ayı sonlarında hayatınız yükselişe geçiyor. Seyahat için veya ilgi alanınızı genişletmek önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

Terazi Burcu 2019

Terazi için Kişisel Fırsatlar:

Eylül ayına kadar mimarı olduğunuz ya da kendi gelişiminizle ilgili bir konuda, nisan ayından ağustos ayına kadar olan süreçte önemli destekler görebilir ve başarılı olabilirsiniz. 

Bu süre boyunca, Venüs’ün, hava grubunu desteklemesi sizlere kendinizi daha kolay bir ifade imkanı sağlayacak. Jüpiter 25 Eylül ayından 2020 Ekim’ine kadar geçişi ile sizleri tepeden tırnağa dönüştürecek enerjileri getirecek.

Terazi İçin Kişisel Sınırlamalar:

Mayıs ayı ortalarından haziran sonuna kadar olan zamanda harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir aksi halde sosyal yaşam ve eğlence hayatınız etkilenebilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmalı kazanırken biriktirmeyi de bilmelisiniz.

Terazi Burcu 2019 Finans Yorumu

Bu yıl büyük sorunlara işaret eden enerjiler yok sizler için ancak paraya dikkat etmenin akıllıca olacağı Mayıs - Haziran dönemine dikkat etmelisiniz. Eylül ayının sonundan itibaren para akışında önemli bir artış potansiyeli var. Bu potansiyel, bu noktadan devam edebilir ve aralık ayının sonuna kadar daha da iyi noktalara gelebilir.

Terazi Burcu 2019 Aşk Yorumu

Ocak ve nisan ayının ortasından mayıs ayının ortasına kadar yakın çevrenizde tarafından oldukça zorlanabilirsiniz. Özellikle şubat ve mart aylarında da dikkatli olmalı ilişkinizi sahiplenmeli etki altında kalarak yanlış kararlar vermemelisiniz.

İkizler burcunda ki Venüs bu yıl önemli bir rol oynayacak sizler için AŞK'a emek verirseniz mutlu olmayı başarırsınız. Vazgeçişlerinizin pişmanlıklara yol açmasını istemiyorsanız dikkatli olmalısınız.

Ekim ayının sonundan Kasım ayının sonuna kadar olan zaman aşk için en iyi zaman sizler için evlilik kararı alabilir ilişkinizi resmiyete taşıyabilirsiniz. 

Terazi Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Yıldızların öğretmeni Satürn'ün burcunuza yansıması ile, bu yıl büyük bir mücadeleler sizleri beklemekte.  Seçimlerinizin hayatta bazı koşullarla sınırlı olduğunu hissedebilirsiniz;  nitelik eksikliği, yaşınız ve hatta yaşadığınız yer gibi. Bunun için kararlı olmalı size destek veren kişilerin kıymetini bilmeli yapıcı yönlendirmeleri dikkate almalısınız. Mart ayının başındaki bir karar sizin için seçenekleri artırabilir ve bu sizin takıldığınız noktalardan uzaklaşmalı yenilikçi olmayı başarmalısınız. 

Terazi Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Mayıs ve Ağustos,  zindeliğin az olduğu iki ay olabilir sizler için. Özelikle alkol kullananlar bu süreç içinde tıbbi müdahaleler ile karşılaşabilirler. Bağışıklık sistemi ve ciğerleriniz ile ilgili hassasiyetlerin yüksek olacağı enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Hayatınız dengeden çıktığında sağlık problemlerine maruz kalmaya daha meyillisiniz ve bu ayların her ikisi de size bunu yapabilecek etkilere sahip.

Ay ve Ay Terazi Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Terazi Burcu Yorumu

Yeni Yılınız kutlu olsun! Ay boyunca hemen her konuda iletişim kurmakta zorlanmadan ilerleyebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda başarıya uçan bir kuş gibi kanatlarınızı çırpmaya hazır olun bu ay. Pek çok kişi için hakkınızda farklı görünebilecek olan şey, başkaları ile karşı karşıya gelme şeklinizdir - kuvvetli, dinamik ve iddialı. Bu ay size saldırgan diyebilecek yakınlarınızı dikkate almayın. Her zaman olduğu gibi kendinize has özellikleriniz ile ilerlediğiniz için  bunu kabullenmemekte ısrarcı olacaklardır. Özel yaşamınızda ise güven ve uyumu sağlamak adına biraz daha özverili olmalısınız. 

Şubat 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay yakın çevrenizden biri ile küçük bir dargınlık yaşayabilirsiniz .Muhtemelen bu kişiye söyleyeceklerinizden çekinmeyecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bazen kişilere hassas sınırları aşmamaları gerektiği vurgusunu yapmak fayda sağlar. Ay boyunca iş ve eğitim hayatınıza daha fazla odaklanabileceksiniz. Başarı kazanımlar ay ortasından itibaren sizleri destekleyecek şekilde artmaya başlıyor. Sahte yüzlü sözde dostların yanınızda yer almak istemelerine şaşırmamalı kontrolü de elden bırakmamalısınız. 

Mart 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay  hayatınızın genelinde keskin kararlar almaktan hırsla sağlıklı düşünceden uzak her türlü değişimden uzak durmalısınız. Anlık kararlar uzun vadede pişmanlıklara zararlı sonuçlara yol açabilir. Oto kontrolünüzü dengede tutmalısınız. Özel yaşamınızda ise yüzleşmeler ile karşılaşabilirsiniz. Kendi hatalarınızı karşı tarafa yüklememeli her şeyden önce kendinize dürüst olmanız gerektiğini aklınızdan çıkartmadan hareket etmelisiniz.

Ay ortasından itibaren amaçladığınız hedeflerinize ve heveslerinize ulaşmanıza yardımcı olacak yüksek enerjiler sizler ile birlikte. Önümüzdeki aya kadar üzerlerinde yük taşıyacak! Aziz Paddy'nin Günü kutlu olsun!

Nisan 2019 Terazi Burcu Yorumu

Eğer risk almaktan korkmadan hareket edebilirseniz bu ay yapabileceğiniz çok fazla şey var.

İşin püf noktası kimsenin dengenizi bozmasına izin vermemeniz olmalı. Başka bir deyişle, bir konuda bir şansınız varsa, nasıl bir sonuç çıktığını  görmeden önce kendinizi yanlış bir seçim yaptığınıza inandırmaya çalışmayın. Ve eğer bir şeyler ters giderse, sadece başka bir yöne gitmeyi seçmiş olsaydınız neler olabileceğine odaklanmayın. İş eğitim ve özel yaşamınızda ay boyunca pozitif olursanız her şey iyi olacak. 

Mayıs 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay sesli bir kasırga gibi olabilirsiniz. Çevrenizde ki pek çok kişi sizi pervasız, bencil ve agresif olarak görebilir. Öfke kontrolü yapmalı iş ve eğitim hayatınızı alt üst edebilecek enerjilere karşı sakin olmalısınız. Zihniniz çok keskin olacak bu enerjiyi pozitif olarak kullanın.

İş hayatınızda planlamalı hareket etmek zararlı sonuçlardan uzak tutacaktır sizleri. Bu ay tanıtımlar organizasyonlar istediğiniz gibi ilerlesin istiyorsanız gelenekçi tutumunuzdan uzaklaşıp yeni olanı kabullenmelisiniz. Özel yaşamınızda da kıskançlık duygunuz ilişkinize zarar verebilir. 

Haziran 2019 Terazi Burcu Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilere değer vermek sizden yaşça büyük kişilerin yapıcı yöndeki önerilerini dikkate almanın karşılığını sonunda alacaksınız. Otorite konumundaki kişilerden göreceğiniz destek sizi iş ve eğitim hayatınızda oldukça yüksek yerlere getirebilir. Özel yaşamınızda ise ektiğinizi biçeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız bu ay. Bu enerji yaptığınız negatif ve pozitif yaklaşımlara göre şekillenecektir.

Ayrıca, bu ay bekar terazi burçları sizden olgun ‘’Belirli biri" ile özel bir ilişki içine girebilirsiniz. 

Temmuz 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay son derece dinamik, enerjiler ile karşı karşıyasınız. İkili iletişime vereceğiniz önem sayesinde finansal konularda önemli adımlar atmanızı sağlamak açısından önem taşımakta.  
Hayatınızda ki sorunlardan kaçmak yerine, üzerine gitmelisiniz. Her şey ay sonuna kadar mükemmel bir hal alabilir!

Ağustos 2019 Terazi Burcu Yorumu

Çoğu Başak burcu bu ay iyi bir ruh hali içinde olacak. Pozitif olacaksınız, bazılarınız enerjik olacak ve tabii ki çevrenizdeki herkesi etkileyebileceksiniz. Ayın ilerleyen günlerinde iş ve aile hayatınızda olayların dönüp durduğunu görebilir öfkelenebilirsiniz. Bu durum ilişkilerinizi sınırlandırmanıza ve bazı yakınlarınız ile ilişkilerinizi tam anlamıyla sonlandırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise romantizm hakim olacaktır. 

Eylül 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay  olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Maddi manevi hukuki konularda hakkınız olanı alabilirsiniz. Aleyhinize gelişen pek çok konuda lehinize dönmesi ile sevinebilirsiniz. Özellikle başak burcunun ilk 10 gününde doğmuş olanlar ilgi çekici olacak ve ilgi odağında olmaktan keyif alacaklar. Bazıları sizi  kıskandığı için, gösteriş düşkünü olduğunu söyleyebilirler. Kulak asmayın ve hayatın size sunduğu güzelliklerin tadını çıkarmaya bakın. Başak burcunun 3ncü 10 gününde doğanlar ise ay ortasından itibaren hiçbir şeyin doğru olmadığını ve yapmaya çalıştığınız her şeyi başarmanın daha zor olduğunu düşünebilirsiniz. Haklı olabilirsiniz, ama sonunda her şey yoluna girecek bunu bilin ve kendinize inanarak ilerleyin. 

Ekim 2019 Terazi Burcu Yorumu

Doğum günün kutlu olsun!

Bu ay ekstra esprili, çekici ve zeki olacaksınız! Terazi burcunun 3ncü 10 gününde doğanlar dışında her şey çoğunuz için iyi olacak. Son 10 günde doğanlar Endişe etmeyin! İşler ayın ortasından sonra istediğiniz gibi ilerlemeye başlayacaktır. Bu ay öğrenciler iyi kariyer seçimleri yapabilir  ve yollarına istikrarlı şekilde devam edebilirler. Finansal konularda da karlı yatırımlar yapmanız söz konusu olacaktır. Özel yaşamınızda ise hızlı kararlar almamanız gereken bir aydasınız.

Kasım 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay  iş ve eğitim hayatınızda herkesle fikirlerinizi paylaşmak için istekli olacaksınız.

Çok sevimli, etkileyici  ve konuşkan olacaksınız. Bazı insanlar bu tavrınızdan dolayı sizleri kıskanarak suçlayabilir, enerjinizi düşürmeye kalkabilirler bunu yapmamalısınız. Seyahatler iş birlikleri bu ay büyüme gereken konularda size fayda sağlayabilir. Sağlığınıza dikkat etmeli sert sporlardan uzak durmaya dikkat etmelisiniz. 

Aralık 2019 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay finansal ve hukuki konularda zorlandığınız bir konuda çıkış yolunu bulabilirsiniz.

Bu ay boyunca verdiğiniz her karar doğru gibi görünüyor. Bitişler ve başlangıçlar sizleri daha iyi noktalara taşıyacak mesleki konularda. Dikkat etmeniz gereken konu fikir hırsızlıklarına karşı temkinli olmanız olmalı. Özel yaşamınızda ise gergin enerjiler tam anlamı ile arkanızda kalıyor.

Terazi Özellikleri

Burç kuşağının yedinci burcu olan terazi bir hava burcudur.

Barış ve uyum bir terazi burcu önceliğidir, bu da sizi yalnız olmaktan çok ideal bir arkadaş ve sevgili olmanıza öncelik sağlayan özelliğiniz. 

Terazi burçları özellikle sabahın erken saatlerinde çevrelerinden gelen yüksek seslerden rahatsız olabilir.

Diplomatik ve ideal müzakereci yetenekleriniz vardır.

Yönetici Gezegen – Venüs

Venüs Terazi için yönetici gezegendir.

Venüs, Güneş ile 'Sabah Yıldızı' ve Ay'la 'Akşam Yıldızı' olarak yükselen tek gezegendir.

Terazi burcunda Venüs (ayrıca toprak Boğa burcunun da yönetici gezegenidir ) Afrodit olarak tasvir edilir. Aşk tanrıçası

İktidar Sembolü - Ölçekler

12 işaretin her biri bir sembol ile temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, işaretlerinin özelliklerini yansıttığını göreceksiniz. Terazi sembolü, adaletin terazisidir.

12 Burçlar kuşağında ki semboller sadece  bir hayvan veya insan olarak tasvir edilmemiştir.

Birbirlerine karşı bir tartı, denge ve adalet duygusu verir.

Ölçekler sürekli eşitlikte dururlar.

Akrep Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Akrep burcu, Mars ve Pluto tarafından yönetiliyor. Akrep, tıpkı yengeç ve balık gibi, su grubundandır. 

Akrep 2019 Burç Tahminleri:

2019'da Akrep burcu altında doğanlar kendilerini yeni bir kuruluşun önemli bir parçası olarak bulabilir, çünkü sizsiz hiçbir şey ilerleme kaydetmeyecek bu yıl kariyer ile ilgili konularda. 

Akrep burcu (24 Ekim - 22 Kasım tarihleri arasında doğanlar için):

1. dekan: 24 Ekim'den 2 Kasım'a kadarı ilk 10 günde doğanlar, Mars tarafından çifte yönetilen - 2019 burç kuşağı, akrep burçları için finansal başarıları beraberinde getirebilir. Aşk hayatınızda ise yeniliklere açık olduğunuz takdirde yeni biri size gerçek aşkı öğretebilir.

2. dekan: 3 Kasım - 12 Kasım arası ikinci 10 günde doğanlar, Güneş ve Mars tarafından yönetilen – Eş ya da sevgiliniz ile anlaşmazlıklar yaşanacak ve akrep burçlarının aşk hayatında başka bir kişinin ortaya çıkma ihtimali oldukça yüksek.

3. dekan: 13 Kasım - 22 Kasım arasında üçüncü 10 günde doğanlar, Mars ve Venüs tarafından yönetilen - 2019 yılında, hayatınızda aşk ilk etapta yer alacak, akrep burçlarının hayatlarının aşkıyla karşılaşabilirler.

Özellikle de mart ve eylül ayları arasında iki ya da üç kişiyle birlikte çalışmak, bu yıl kazanımlarınızı arttırmanıza katkıda bulunacaktır. 

Ayrıca arkadaşlarınızla seyahat etmek gibi daha zevkli meşgalelere karşılaşabilirsiniz.

Mayıs ve haziran ayları ideal aylardır. Yakın ilişkilerde ekim'den yıl sonuna kadar ani değişimler olabilir. Ekim ayının son haftası ve 1 Kasım haftası doğanlar bunu daha yoğun olarak hissedecektir.

Akrep Burcu 2019

Akrep için Kişisel Fırsatlar:

Diğer su grubunda ki ve Dünya'daki iki gezegenle, bu yıl denediğiniz şeylerin çoğunda iyi şekilde destekleniyorsunuz. Boğa burcunda ki gezegenlerle şubat ayından haziran ayına kadar seçimlerinizin önemini vurgulamakta.

Kendi fikirleriniz veya duygularınız üzerinde yoğunlaşabilmek için ekim aralık aylarını beklemeniz faydanıza olacaktır. 

Akrep için kişisel sınırlamalar:

2019 geçmişi unutmak ve yapmış olduğunuz yaşadığınız şeyleri modernize etmek için ideal bir yıl. Bunu ne kadar yılın başında fark edersiniz, hayatınız o kadar kolay olur. Etrafınızdakilerle artık değiştiremeyeceğiniz eski konular üzerinde tartışmak  gereksiz çatışmalara sebep olacak. Mart ayı özgürleşme, bırakma ayı sizler için. 

Akrep Burcu 2019 Finans Yorumu

Nisan ve Mayıs aylarında ortak finansmana nasıl baktığınıza bağlı olarak, ilerlemeler sağlamanız açısından önemli.

4-7 Nisan ve 1-13 Mayıs tarihleri arası büyük yatırımlar için iyi bir zaman değil, eylül ayı yıl sonuna kadar yatırımlar için en iyi zaman sizler için.

Akrep Burcu 2019 Aşk Yorumu

Bu yıl gerçekleşecek iki Ay tutulması da sizler için tüm kişisel ilişkiler üzerinde etkili olacak. Yeniliklere açık olup geçmişin gölgesinden kurtulmanız mümkün yeter ki isteyin ve yeni insanlar tanımaktan çekinmeyin. Bekar ve ilişkisi olmayan akrep burçlar Enerjiniz Mart ve Nisan başlarında tanıştığınız kişiler ile kalıcı beraberliklere adım atabilirsiniz.

Şubat ve Mayıs ayının ortasından haziran ayının başına kadar iş arkadaşlarınız ortaklıklarınız çalışma planlarınızda değişiklikler gerçekleşebilir.

Akrep Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Birlikte çalıştığınız insanlardan bazıları şubat ayında kendi yollarına gidebilirler. İş değişikliği ya da yeni bir iş imkanı haziran ayının sonundan ekim ayının başlarına kadar uygun olacaktır sizler için. Ağustos ayının sonlarından eylül başına kadar sorumluluklarınızı takip edip yerine getirin aksi halde itibarınız etkilenebilir madden manen zararlar görebilirsiniz.

Akrep Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Nisan ayında bronşiyal ya da göğüs hastalıkları ile ilgili şikayetler yaşayabilirsiniz. Bu yıl önemli bir zorluk yok, ancak birçok gezegen burcunuzun sözde sosyal sektörlerinde duruyor. Bu kilo vermek isteyenlere yardımcı olmayabilir ama kendi irade gücünüzü ortaya koymalısınız.

Ay ve Ay Akrep Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay boyunca süratli araçları kullanırken dikkatli olmalısınız. Aksi halde üzücü durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay her zamankinden çok daha fazla bir bağımsızlığa ihtiyaç duyuyorsunuz ve dikkatli olmazsanız başınız ağrıyabilir Dikkat edin. Pireyi deve yapma huyunuz var. Hayatınızda olup bitenlerden kaçış olarak maneviyatı kullanmadığınız sürece, sorun değil. Kendi amaçlarınıza bir gözden geçirin. Hatalarınızla yüzleşin ve yenilenin. 

Sizi üzen kişilere hayatınıza girme izni vermeseydiniz, enerjinizi tüketemeyeceklerdi. Şimdi geçmişi arkanızda bırakın ve güzelliklerin içinde yer almaya bakın. Yeni Yılınız kutlu olsun!

Şubat 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bazılarınız iyi şansa sahipken bazı Akrep burçları da hemen her şeye isyan etmek için ani dürtülerini kontrol etmekte zorlanabilir. Ancak, pek çok Akrep burcu bu ay çok pozitif bir ruh hali içinde olacaklar. Kendinizi sinirli ve stresli hissediyor olabilirsiniz ve etrafta olan biten şeyler sizi rahatsız edebilir. Muhtemelen ayın ilk haftasında birkaç gün odanıza çekilip yalnız kalmak isteyeceksiniz. Günleri kendinize zehir etmek yerine sorunlara sebep olanlardan uzaklaşmak onlara ders vermek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Pozitif olmak ve yaşanan zorlukları aşmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın!

Mart 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay her konuda normalde olduğunuzdan daha sezgili hissedeceksiniz. Sanki başkalarının bilmediği şeyleri biliyor hissi ile hareket edebilir iş ve eğitim hayatınızda doğru seçimler yapmakta zorlanabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ama gerçeklerden uzaklaşmadan hareket edin. Özel yaşamınızda ise tereddütlerinizden uzak durmalı ilişkinizi şüphe ile yıpratmamalısınız. 

Nisan 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay kendinizi enerji dolu hissedebilirsiniz iş ve eğitim hayatınızda yaşanan olumlu etkileri etrafınızdakilerle paylaşmak için heyecan duyabilirsiniz. Paylaşın korkmayın güzelliklerin içinde yer alırken kendinizi toparlayın ve olumlu enerjileri doğru değerlendirin. İşle ilgili konularda girişimci olmaktan korkmadan ilerleyin. 

Mayıs 2019 Akrep Burcu Yorumu

Kendinizi bu ay evinize ve ailenize konsantre bulabilirsiniz. Bakış açınızı kaybedip hayatınızda ki her şeyi sadece ailenize odaklamadığınız sürece bu kötü bir şey değil.

Bu ay yatırımlar krediler ile ilgili konularda da şanslısınız. Özel yaşamınızda ise yaşanan gerginliklerin tek suçlusu sizmiş gibi düşünerek kendinizi kandırmadan hareket etmelisiniz. Bunun dışında, her şey güzel gibi görünüyor! Sadece bir, iki şeyden vazgeç. Hak etmeyen hiç bir şeye gereğinden fazla değer verme! 

Haziran 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay iş hayatınızda engeller sizler için yorucu olabilir iş değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz dikkatli olun hesabınızı kitabınızı yapmadan hızlı kararlar almayın. Bu ay ortasından itibaren finansal kaynaklarınızda artış yaşanabilir. Ayın ilerleyen zamanlarında bir çok fırsat hayatınıza girebilir, ancak hepsi mevcut durumunuza meydan okuyor gibi hissedebilirsiniz. Şimdi,  hayatınızdaki büyük bir değişimin ilerleme şansı olup olmadığına karar vermeli seçimlerinizi buna göre belirlemelisiniz.

Temmuz 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ayın iniş çıkışları var sizler için! Aya İdealist bir ruh hali içinde başlayacaksınız. Ancak siz normalde yapmayacağınız gibi baştan aşağı risk alma eğilimi içinde olabilirsiniz. Hayalleriniz çok derin  ve tüm gerçeklik duygunuzu kaybedebilirsiniz dikkatli olun. Ay ortalarında sivri dilli olabilir ve yanlış kişiyi kızdırabilirsiniz. Bu da sizlerin hayatında ciddi zorluklara yol açabilir dikkatli davranın.

Ağustos 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay, uzun zamandır ulaşmayı beklediğiniz bir hedefe beklemediğiniz bir kaynak yada kişilerden alacağınız yardım sayesinde ulaşabilirsiniz. Öyleyse, bu ay çevrenizde ki herkese iyi davranın. Özel yaşamınızda ise dikkatli olun! Her şeyi bildiğini düşünüyor olabilirsin, ama muhtemelen kendinizi  kandırıyorsunuz ve yanlış kararlar sahip olduğunuz güzelliklerden olmanıza neden olabilir.

Eylül 2019 Akrep Burcu Yorumu

İyi ve kötü haberlerim var. Bazılarınız, için şans ayağınıza gelecek ve her şey sizin yararınıza olacak. Zihniniz keskin olacak, düşüncelerinizi diğer insanlara açıkça aktarabileceksiniz fakat bazı insanlar söyleyeceklerini duymak istemeyecek. Eğer alıngan olursanız bu anlamda iş ve eğitim hayatınızda başarı sizden uzaklaşacaktır. Kendi doğrularınıza sarılın ve kimseyle inatlaşmadan hareket edin. 

Ekim 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay geçen ayın avantajlarını görmeye devam ediyorsunuz ve bu avantaj ay ortasına kadar bu şekilde devam edecek sizler için. Özel yaşamınızda aileniz ve yakın çevreniz yüzünden problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızın patronu siz ve partneriniz olmalı başkaları değil aksi halde üzülürsünüz.

Kasım 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay yakınlarınızın sorunları ile uğraşabilir hukuki konularda zorluklar yaşayabilirsiniz. Mücadele ederseniz kazanırsınız. İş ilişkisinde bulunduğunuz kişilerin hoş olmayan tutumları karşısında hiddetlenerek yanlış kararlar almamaya dikkat etmeli hayatta hep güzellikler olmayacağının bilinci ile sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sürpriz bir evlilik söz konusu olabilir sizler için. 

Aralık 2019 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay her konuda organize ve disiplinli olacaksınız. Kainatın her şeyi sizin yararınıza ilerleyecektir. Bir çoğunuz çok güzel bir ay geçirecek. Etkileyici ve pozitif enerjiler sizler ile ilerlerken kendi doğrularınıza güvenerek alacağınız kararlar etkili ve olumlu sonuçları beraberinde getirecek her konuda sizlere. 

Akrep Özellikleri 

Burçlar kuşağının 8. Akrep'tir. Derin, karmaşık ve yoğun bir kişiliğe sahipsiniz. Sevdiği yada sevmediği çoğu konu hakkında fikirleriniz vardır.

Geniş kişisel alanınızla, gizemli gibi gözükseniz de  başkalarında hissettiğiniz güçten etkilenirsiniz.

Hayata bakış açınız zayıflık gösterseniz bile asla pes etmemektir.

2019'da, eski acıları sonlandırmak geçmişin izlerinden kurtulmak için kendinize izin vermek tam bir dönüşümün gerçekleşmesine izin verme ihtiyacı fazlası ile ön planda olacak sizler için.

Yönetici Gezegen –Mars ve Pluto

Akrep için Hükmedici enerjileri veren Gezegen, Pluto'dur (1930'dan beri ) ve geleneksel olarak Mars'tır.

Efsanevi Pluto, koyu saçlı, sert görünümlü; siyah atların çektiği bir araba süren bir figürdür. Yer altı dünyasının kralıdır. Sadece yaşam ve ölümün içine  girmeye çalışır.

İktidar Sembolü - Akrep

12 işaretin her biri bir Sembol ile temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, işaretlerinin özelliklerini yansıttığını göreceksiniz. Akrep Sembolü, Akrep'tir.

Yalnız bir hayat sürmek için tasarlanmış bu yaratığın yaşam tarzını düşünün. Geceleri avlanır ve gündüzleri görülmediği bir kayanın altında uyur. Kuyruğu ile sokma ihtimali bir çok insanı uzakta tutar.

Yay Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019'a Genel Bakış

Yay burcu, astrolojinin dokuzuncu burcudur ve Jüpiter tarafından yönetilmektedir. Yay burcu, koç ve aslan gibi bir Ateş burcudur.

2019 Yay burç tahminleri: Yöneticiniz Jüpiter, 4 Ocak'ta geriye doğru hareket ediyor ve 5 Mayıs'a kadar geri harekette. 

Bu zaman diliminde ilerleme kolay olmayabilir sizler için. Ancak hayatınızda ki gereksiz bir aktiviteyi azaltmak yada bazı kesintiler yapmayı düşündüğünüz konular varsa sizin için çok değerli bir zaman.

Yay burcu (23 Kasım ile 21 Aralık arasında doğanlar):

1. dekan: 23 Kasım ile 2 Aralık arasında ilk on günde doğanlar, Merkür ve Jüpiter tarafından yönetilen - 2019'da pek çok insan Yay'ın uzmanlıklarına ve onların ılımlı fikirlerine ihtiyaç duyulacak enerjiler ile karşı karşıyalar. Dönüşüm enerjisine hoş geldin diyebilirsiniz.  

2. dekan: 3 Aralık'tan 12 Aralık'a kadar ikinci on günde doğanlar, Ay ve Jüpiter tarafından yönetilen - 2019 Yay burçları için pek çok açıdan zor bir yıl olacak, ancak kendi kaynaklarına dayanarak ve çok çalışarak, her şeyin  üstesinden gelinebilir .

3.dekan: 12 Aralık'tan 21 Aralık'a kadar üçüncü on günde doğanlar,  Satürn ve Jüpiter tarafından yönetilen – Bu dönemde doğan yaylar için  için yurtdışına gitme, yurt dışı merkezli  bir şirketle sözleşmeler yapılması veya ruhsal, manevi geziler gerçekleştirebilirler. 

Yönetici gezegeniniz Jüpiter eylül ayına kadar hayatınızın bazı bölümleri test edecek. 

Jüpiter enerjisi ile  yeni bir grup arkadaş ya da özel bir insan hayatınıza girebilir ve hayat enerjinizi yükseltebilir.  

2019 yay burcunda Plüton hala sizin burcunuzda iken 12-16 Aralık'ta doğmuş olanları etkiler ve bu yıl her zamankinden daha yoğun olacaktır.

Venüs, nisan dan ağustosa kadar  burcunuzda  kalacaktır.Daha önceki planlarınıza yön değişikliği kasım aralık ayı sonlarında gelir.

Yay için kişisel fırsatlar:

Mayıs ayına kadar, doğal şansınızın sizi terk ettiğini ve hayatınızda ilerleme kaydedemediğinizi hissedebilirsiniz. Bunun sizin için daha iyi olduğunu ne kadar çabuk fark ederseniz, yılın ilk yarısı sizin için daha kolay olacaktır.

Kararlaştırılmış sağlıklı bir diyet ve fitness yarar sağlayabileceğiniz bir alandır.

Mayıs ayından itibaren, hayatınızda ki daha önce kısıtlamalar ilerlemeye başlıyor. Eylül ayının sonundan yıl sonuna kadar, iyimserliğiniz geri dönüyor ve hayata  daha iyi bakabiliyorsunuz..

Yay için kişisel sınırlamalar:

22-29 Kasım tarihlerinde doğduysanız, hayatınızın kontrolünüz dışında olan bir yönde ani bir değişiklik geçirmesi muhtemeldir. Diğer tüm yay burçları 17 Mayıstan haziran ayının sonuna kadar, hem finansal hem de ilişkilerinde kısıtlama ve test dönemindeymiş gibi hissedebilirler.

Yay Burcu 2019 Finans Yorumu

Venüs’ün  elimize geçen parayı yönetmemizde de büyük bir rolü vardır. 

Ortaklıklar, bu yıl size kalıcı kazanımlar getirebilir. 

Venüs’ün, mayıs ve haziran ayları arasında geri safhaya geçmesiyle birlikte, bir ortaklığı durdurma veya bir borcu kapatmayla ilgili yasal görüşmeler yapılabilir.

Yay Burcu 2019 Aşk Yorumu

Bu yıl, Venüs'ün Nisan ayından ağustos ayına kadar uzun bir süre ile ikizler burcunda kalması nedeniyle sizler için önemli bir dönemdir. Haziran ayı başlarından Ağustos ayı başlarına kadar ilişkinizi çok daha iyi noktalara taşıyabilirsiniz ve yeni tanışacağınızdan biri ile kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 

Yay Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Jüpiter, eylül ayı sonlarına kadar kariyer sektörünüzde sizleri destekleyecek. İlk 4 ay, yeni bir yapıyı hayata geçirme zamanı sizler için, bazılarınız bu süreçte kendiniz geliştireceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Mayıs ayından eylül sonuna kadar bir miktar ilerleme kaydettiğinizde. Ağustos/ Eylül başlarında doğanlar için iş değişikliği gerçekleşebilir.

Yay Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Mart veya haziran aylarında spor yapan kişilerde vücudunuzun pelvis ve üst bacak bölgesine normal yada fiziksel aktivite sırasında aşırı zorlama kaynaklı zarar verebileceğinizi bilmelisiniz.  Bazıları bu vücut bölgelerinde düzeltici ameliyatlara ihtiyaç duyabilir. Ayrıca sindirim şikayetlerinden de mustarip olabilirsiniz ve bu şikayetleri kesmek için ihtiyacınız olan şey şekeri kesmektir.

Ay ve Ay Yay Burcu 2019 Yorumları 

Ocak 2019 Yay Burcu Yorumu

Bu ay konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız. Bu ay her zamankinden daha meraklı olursunuz Kişisel konulara burnunuzu sokmaktan asla çekinmeyeceksiniz bu durumda özellikle iş ve arkadaşlık ilişkilerinizde sorunlara yol açabilir ve sonunda zarar görebilirsiniz dikkatli olun. 

Özel yaşamınızda ise her türlü olumlu gelişmeye açık olun zira karşı cinse fazlası ile tutkulu ve derin görüneceksiniz.

Şubat 2019 Yay Burcu Yorumu

Ay sonuna doğru birkaç aksi gün hariç, işler yolunda görünüyor ay boyunca. Diğer insanlarla iyi geçinmeye, iyi çalışmalar içinde olmaya  başlıyorsunuz. Ay boyunca dinamik ,enerji dolu ve iddialısınız. İş ve aşk hayatınızda önemli gelişmeler aya damgasını vurabilir ne istediğinize karar verin ve ilerleyin. Sevgililer gününüz kutlu olsun !!!

Mart 2019 Yay Burcu Yorumu

Bu ay dünyayı almaya hazır bir  şekilde harika bir ruh hali içinde olabilirsiniz, iddialı ve  enerjik olarak başlıyorsunuz aya. Sadece aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Bu ay bir çoğunuz iş ve eğitim hayatınızda yine çevrenizdekilerin altından girip üstünden çıkıp olmadık şirinliklerle istediğinizi tekrar elde edeceksiniz. Ay sonuna doğru, puslu bir ruh hali içinde olabilirsiniz, bu yüzden önemli insanları sinirlendirmemeye dikkat edin. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalar iş ve özel hayatınızda gerginliklere neden olabilir. 

Nisan 2019 Yay Burcu Yorumu

Bu ayda pek çok konuda istikrarlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Yaşlı veya yetkili bir kişiden beklenmedik bir yardım alabilirsiniz. Hayatına iyiliğin için bir erkek ya da öğretmen girebilir. Umarım çekici biri olur.

Sanki ihtiyacınız varmış gibi aktif hayal gücünüz daha da canlıdır.

Fark şu ki, bu fikirlerinizden bazılarını hayata geçirebileceksiniz.

Mayıs 2019 Yay Burcu Yorumu

Bu ay, pek çok küçük can sıkıntısı dışında pek bir şey olmuyor. 

Bu ortaklık ilişkilerini güçlendiriyor gibi hissetseniz bile, muhtemelen birisini sinirlendirdiğiniz yada denklemde ki diğer kişi yüzünden size küçük, işe yaramaz bir hisse verme modunda olacak.

Özellikle ayın ikinci yarısında doğru olanı söyleyemezsiniz. Ağzınızı kapalı tutmadığınız sürece, bu Anma Günü şenliklerinde yaşlı bir kişi ile tartışacağınızı söyleyebilirim. Hayat muhtemelen senin için kolay olmayacak.

Haziran 2019 Yay Burcu Yorumu

Bu ay bir çoğunuz için güzel ve kolay olacak. Engellere takılabileceğiniz sadece birkaç gün olacak. Sizin için yaygın bir durum olsa da etrafında ki insanlar bu zamanlarda sizin gerçekten neyiniz olduğunu anlayamazlar. Patronunuzla ya da sizden daha büyük biriyle olan ilişkilerinizde gerginlikler, sorunlar yaşayabilirsiniz. Ağzınızı kapalı tutup ve birkaç gün boyunca kimseyi kızdırmamaya çalışırsanız, gerginlikler kısa sürede son bulacak rahatlamış hissedeceksiniz. 

Temmuz 2019 Yay Burcu Yorumu

Arkadaşlarınızla ve ailenizle ilgili konular önemli hale gelecek. Sorunlarınız ile ilgili hassas ve anlayışlı olmanız işlerin daha karmaşık hale gelmesini engelleyecektir. İş hayatınızda kariyer fırsatından yararlanmak için, çok değer verdiğin bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz – öz benliğiniz, saygınlığınız gibi? Neyse ki, benzersiz çözümler bulmak için hayal gücünüzü kullanabileceksiniz. Ya da her şeyden kaçmak için yanlış kararlar ile hareket etme eğiliminize yenilebilirsiniz! Size kalmış.

Ağustos 2019 Yay Burcu Yorumu

Bazılarınızın bu ay özgürlüğe çok ihtiyacı olacak geleneksel olan alışageldik düzenden bahsetmiyorum. Etrafınızda ki insanlar haklı olarak  bağımsızlık isteğinizi isyan olarak  düşünebilirler. Yapılabilecek en iyi şey ani kararlar almamanız olmalı. Eğer maceraperest ruhunuzu kontrol edemezseniz. Eve döndüğünüzde, sinirleri tepesinde şekilde sizi bekleyen insanlar olabileceğini unutmayın. Bu sizin için ilk olmayacak muhtemelen fakat göreceğiniz tepkiler beklediğinizden çok fazla olabilir. 

Eylül 2019 Yay Burcu Yorumu

Bu ay iş hayatınızda inatçılık zararlı çıkacağınız olaylara neden olabilir. Stres altında kararlar almayın maddi manevi zararlar görebilirsiniz. Özel yaşamınızda da  ani ve sert tepkiler gösterir anlayıştan uzak davranırsanız hata yapıp üzülebilirsiniz. İş değişikliği ya da yeni bir proje gibi konularda dikkatli olmalı anlık kararlar ile yol almamalısınız.

Ekim 2019 Yay Burcu Yorumu

Bu ayın başında keskin bir fikriniz olacak, düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşmaya istekli olacaksınız. Ne kadar akıllı olduğunuzu gösterdikten sonra, kazanım ve başarılarınızı kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Ay ortasından itibaren finansal konularda oldukça iyi haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise devam eden birlikteliğinizi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz. 

Kasım 2019 Yay Burcu Yorumu

İşler gayet iyi görünüyor! Ay boyunca. Bazılarınız aya iddialı ve dinamik başlayacak dikkatleri üzerinize çekip pek çok teklif alabileceksiniz. Ve sonra kazanmanın cazibesi ile ilerleyeceksiniz. Aşk hayatınızda ise açık sözlülüğünüze devam ettiğiniz takdirde kazanacaksınız. Bekar ve ilişkisi belli belirsiz devam eden Yay burçları ki siz kendinizi biliyorsunuz, ay sonuna kadar zeka faktörünüzü devreye sokmazsanız (treni) tamamen kaçıracak ve üzüleceksiniz. 

Merkür ay sonunda yay burcunda gerilemeye giriyor!

Aralık 2019 Yay Burcu Yorumu

Doğum gününüz kutlu olsun! Özel gününüz için tam zamanında, esprili, parlak ve çekici olacaksınız! Ayrıca insanlar sizi özellikle dinamik ve iddialı bulacaklar.

Oldukça şanslı bir çizgide olacak ve her şey yolunda gidecek!

Yay Burcu Özellikleri

Astrolojide dokuzuncu sırada yer alan yay burcu keşfetmekten hoşlanan bir gezgincidir.

Dört duvar içinde sınırlı olmaktansa daha geniş açık alanlarda açık havada olmayı tercih eden özgürlüklerine düşkün kişilerdir.

Farklı yerlerden insanlarla tanışmaktan ve sizi büyüleyen felsefeleri veya inançları keşfetmekten hoşlanıyorsunuz.

Hayatınız boyunca gerçeği arayacaksınız ve genellikle hayata iyimser ve olumlu bir bakış açısına sahip olacaksınız. Bazen bu bakış açınız sizi gerçek mutluluk ve başarıya ulaştıracak anahtarınızdır.

En büyük dersiniz, kendi fikirleriniz dışındaki fikirlerin hoşgörülerini öğrenmek ve her düzeyden insanla iletişim kurmayı öğrenmektir.

İktidar Gezegeni - Jüpiter

Yay için iktidar gezegeni Jüpiterdir, Güneş sistemimizdeki en büyük gezegendir.

Jüpiter ayrıca Mitolojide Zeus olarak da biliniyordu. Onun daimi görevleri şöhret, zafer ve servet idi.

Dünyada göklerin ve yerin hükümdarı olarak tarif ediliyordu.

Karar sembolü – Centaur

12 burcun her biri bir sembolle temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, Sembollerin burçların birçoğunu yansıttığını görürsünüz. Yayın sembolü olan Centaur insan başlı bir attır.( yarı insan, yarı at ).

Bu efsanevi yaratık, geniş açık ovalarda dörtnala koşarken ve bazı masumları ele geçirip onları taşırken görülmüştür. 

Yay burçları her yere gitmeye istekli oldukları için, çoğu kez başlarının bedenlerini yönetmesine izin verme ve plansız bir şekilde dürtüsel olarak bir yere koşma istekleri ile dikkat çekmektedir.

Oğlak Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019'a Genel Bakış

Oğlak astrolojinin 10. burcu olup gezegen Satürn tarafından yönetilir. Boğa ve başak burcu gibi toprak grubundandır.

Oğlak 2019 Burç tahmini:

Bu yıla, Aralık 2018'de alınamayan bir karar nedeniyle hayatınızdaki bazı belirsizliklerle başlayabilirsiniz. 6 Ocak - 6 Şubat arasında karar verilir veya bir konu hakkında kararınızı verirsiniz..

Oğlak burcu (22 Aralık - 20 Ocak arasında doğanlar):

1. dekan: 22 Aralık - 31 Aralık tarihleri arasında ilk on günde doğanlar Jüpiter ve Satürn'ün yönettiği- 2019 yılında oğlak burçlarının önemli miktarda para kazanacağı enerjiler ile karşı karşıyalar.

2. dekan: 1 Ocak ile 10 Ocak arasında ikinci on günde doğanlar, Mars ve Satürn tarafından yönetilen - 2019’da, özel yaşamınızda partnerinizin, barışma veya ayrılma gibi ilişkinizle ilgili söyleyecek sözleri olacaktır. İnatçı davranmadan hareket etmeniz doğru kararlar almanız açısından önem taşımakta.

3. dekan: 11 Ocak - 20 Ocak arasında üçüncü on gününde doğanlar, Güneş ve Satürn'ün yönettiği - Bu dekanda doğan oğlak burçları için finansal gelişme çok olumlu gidecektir, önemli sözleşmeler gerçekleşecek, yeni  iş, yeni işbirlikleri ve başarılar ile sevinecekleri gelişmeler ile karşı karşıyalar.

İlişkiniz ve diğer insanlara yaklaşımınızda, özellikle de kendinizden farklı bir yaş grubundakilerse, farklı deneyimler kazanmanızı sağlayacaktır.

Ortaklıklarla ilgili olanlar için, Mart ayının başından kasım ayına kadar olan süreçte (daha önce yapamayacağınızı unutmayın) işlerin çoğunda ilerleyebileceksiniz.

Mayıs - Ağustos ayları arasında başkalarından alınacak önemli dersler olacak sizler için.

Oğlak Burcu 2019

Oğlak Burcu için Kişisel Fırsatlar:

Genel olarak gezegenlerin çoğu bu yıl güneş yıldızınızda dik açıda duruyor ve bunun çevrenizdeki iletişimi açtığını fark edebilirsiniz. Ayrıca, daha sık seyahat edebilir ve böylece sizleri daha iyi hale getirmek isteyen kişilerle tanışabilirsiniz. Ocak ayında, bu  yıl ki hedefinizi belirleme konusunda önemli bir taahhütte bulunabilirsiniz. Temmuz -Eylül ayları aralığı bunun için en iyi zamandır.

Oğlak burcu için kişisel sınırlamalar:

Bu yıl karşınıza, cesaretinizi kıracak, size meydan okuyabilecek veya planlarınıza çeşitli alanlarda karşı çıkabilecek insanlar çıkacak.

Yetkili pozisyonlarda olanlar, üst düzey devlet  yetkilileri ile bir yolunu bularak amacına uygun hale getirecekleri enerjiler ile karşı karşıyalar. Öğretmenler de bu grup içinde mart ayından itibaren isteyerek bir öğrenme sürecine girebilir ya da daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.

Oğlak Burcu 2019 Finans Yorumu

Ortak mali işler, özellikle hukuksal sisteme dahil olanlar için eylül ayı bitene kadar endişeli bir süreç olabilir.

Borç almak isteyenler bu konuda veya girişimlerinizde engellen ile karşılaşabilirsiniz bu konuda ısrar etmeniz gerek ekebilir, ancak bu sayede yolunuza devam etmeniz gerekecek. 20 Haziran - 4 Temmuz, paylaştığınız finansman veya yatırımlarla ilgili ortak kararlar için önemli bir dönemdir.

Oğlak Burcu 2019 Aşk Yorumu

Haziran 2018'den bu yana ilişkileri temsil eden noktada ilerleyen yönetici gezegeniniz Satürn ile zaten diğer insanlardan gelen bir baskı ile yanlış kararlar aldınız ve pişmanlıklar sizi hatalarınızı görebilme konusunda oldukça fikir sahibi kıldı. Bu pozisyonda Satürn, ilişkinin gücünü test eder ve bazıları zaten sona erdirir. Bitmiş ilişkiler ile ilgili yılın ikinci yarısında bazı fırsatlar yakalamanız mümkün. Bu döngü ne kadar zorlayıcı olsa da, Mart ayından itibaren yeni ilişkiler kurabilir size uygun bir ilişkinin içinde olmayı başarabilirsiniz.

Nisan ve ekim, aylarında nasıl iyi ilişki kurduğunuzu gösteren bir sınama olabilir. Ağustos ve Eylül ayı başları da, aşk için bir uyum zaman sizler için.

Oğlak Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Kariyer alanında 6 Ocak'tan şubat ayının başına kadar herhangi bir zamanda yeni bir işe başlamak için kesinlikle fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz iyi değerlendirin. Birçoğunuz bu zamandan itibaren istikrarlı bir şekilde çalışacaktır. Yeni bir iş üzerine çalışan ya da yeni bir alanda eğitim alan oğlak burçları, eylül ayının sonlarından itibaren çabalarınızın fark edileceğini ve bunların konumunuzu iyileştirmenize yardımcı olacağını farkında olun. Oğlak burçları yılın ilerleyen zamanlarında yeni bir bölgeye taşınarak başarınızı arttırabilirsiniz.

Oğlak Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Bu yıl size yakın olan birinin sağlığı ile ilgili her zamankinden daha fazla endişe duyabilirsiniz.

Kontrol edilmesi gerekebilecek alan sizin ve özellikle yakın ailenizin ne tarz yiyecekler yediği olabilir. Mide rahatsızlıklarıyla ilgili sorunlar ortaya çıkarsa muhtemelen süt ve yağ ürünleri içeren ürünlerden kaynaklı olacaktır. Bu yıl sağlık sorunlarınız muhtemelen yeni değil geçmişe dayalı sorunların ortaya çıkmasından kaynaklanabilir. Yaşam kalitenizi arttırmak için alternatif bir yöntem bulmak için iyi bir yıldasınız. 

Ay ve Ay Oğlak Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Hala o kadar ağır bir his içindesiniz ki, büyük değişim tekerleği, ayağınızın üzerinden geçerken çamura saplanmış ve sanki son  birkaç aydır hiç hareket etmemiş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu ay ile birlikte biraz rahatlamalısınız. Eğitim ve Kariyerinizle ilgili iyi haberler gelmeye başladığında kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Özel hayatınızda ise gerçekten ne istediğinize karar vermelisiniz. Emeksiz çabasız mutlu olunamayacağına idrak edebilmeli mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz.

Mutlu Yıllar ve Doğum gününüz kutlu olsun!

Şubat 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Sevgililer günün kutlu olsun! Bu ay, özellikle Oğlak burcunun ikinci on gününde doğanlar için, biraz sıkıntılı başlayabilir sakin kalırsanız süreci doğru yönetirsiniz. Harika bir fırsat ayağınıza gelebilir, ancak bu fırsatı değerlendirmek için bazı fedakarlıklar yapmanız gerekecektir. Sadece maddi bir başarı veya sosyal kazanç için sevdiğiniz her şeyden vazgeçmeye hazır mısınız?  Aşk hayatınızda ise daha neşeli bir ruh haline sahip olacaksınız ufak tefek sorunları büyütmeyin ve ay sonuna kadar sessizliğinizi korumaya çalışın.

Mart 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay eğitim ve finansal konularda şans sizden yana. Geleneksel şeyler yapmaktan ne kadar çok hoşlandığınızı biliyorum, ama daha sonra biraz değişik şeyler denemek sizin için iyi  olabilir. İş ve eğitim hayatınızda yenilikçi olun ve sizden farklı düşünen kişiler ile çatışmak yerine onlar ile kendinizi geliştirmeye gayret edin. Özel yaşamınızda ise paylaşmak mı tartışmak mı kararınızı verin ve tavrınızı buna göre belirleyerek ilişkiniz için doğru olanı yapmaya gayret edin.

Nisan 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay iş hayatınızda sizin dışınızda yaşanan gelişmeler sebebi ile, biraz kafa karıştırıcı olabilir sizler için. İşiniz çok zaman ve dikkat gerektiriyor olabilir. Özel hayatınızda huzursuzluklar yoğun olsa da, muhtemelen işle ilgili alanlarda adım atarken, hız kaybetmek istemiyorsunuz. Problem çözme yeteneğiniz ay boyunca ön planda olacaktır.

Mayıs 2019 Oğlak Burcu Yorumu 

Bu, ay sizin için oldukça sessiz bir zaman olmalı, aslında, ayın ikinci yarısına kadar yavaşlamalar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Fakat 15 Mayıstan itibaren işler yolunda gidecek ve her şey sizin lehinize sonuçlanacaktır. Özel yaşamınızda ise şikayet edip haklı olmak yerine hatalarınızı düzeltmek adına yüzleşmelerde bulunmanız faydanıza olacaktır.

Haziran 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Haziran her yeri çiçeklendiriyor ve size de şans enerjilerini getiriyor. Hayatınızdaki her şeyi organize etmeye devam edebilecek ve öz disiplini koruyabilmenin güzelliklerini yaşayacaksınız. Bunun yanında sorunların sihirli bir şekilde sizin lehinize sonuçlandığını göreceksiniz. Koşulların sizin isteğinize bağlı olarak şekillendiğini ve isteseniz bile yanlış bir şey yapamayacağınızı hissetmeye başlayabilirsiniz. Umarım herkes sizinle aynı fikirde olur, ancak olmasalar bile bunu hissederseniz, herkese hak ettiği gibi davranarak özel olanı koruyarak hareket etmelisiniz.

Temmuz 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ayın ilk bölümünde, özellikle de yükselen burcunuzda Oğlaksa, bir çok muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Bu çatışmaları kişisel olarak alabilir ya da gözlerini kapatarak bir öğrenme deneyimi olarak görebilirsiniz. Bunu yaptığınızda anda iş ve eğitim hayatınızda hedeflerinize ulaşmanız daha kolay olacaktır. Özel yaşamınızda ise ektiğinizi biçeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Ağustos 2019 Oğlak Burcu Yorumu 

Bu ay yolunuza çıkan bazı ilginç fırsatlar söz konusu olabilir. Gökyüzü hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek kişiler ile tanışabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçen ay bir ilişkiye başladıysanız yeni arayışlara girmemeniz faydanıza olacaktır. Aksi halde, özellikle erkekseniz itibarınız zedelenir.

Eylül 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay gerçekten karışık bir bohça gibi sizler için beklenmedik kaynaklardan biraz yardım alarak hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam edebilirsiniz fark edebildiğiniz sürece tabiki.  Birçoğunuz, ayın ilk haftası ve ikinci haftası iyi şansa sahip  olacaksınız.

Ancak Oğlak burcunun ikinci on gününde doğanlar, evrensel kanalınızın hiç olmadığı kadar yoğun bir şekilde tıkandığını hissedecekler.

İşler şimdi zor görünse de, bu sizin için bir dönüm noktası, öğrenme ve büyüme şansı olabilir. Aşk hayatınızda kural koyan olmayı değil kurala uyan olmayı denemek size kazandırır. Tabi o yüksek inatçılık duygunuzu yenebildiğiniz takdirde!

Ekim 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay iş ve sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Herkes üzerinize gelebilir özellikle aileniz baskı kurabilir üzerinizde. Bu karşılaşılan engeller bir öğrenme deneyimi olabilir. Uyanan ruhunuzu uykuya daldırmamalı öğrenmeli öğrendiklerinizi yaşamınıza yansıtmalısınız.

Kasım 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Bu aya sinir bozucu bir ruh hali ile başlayabilirsiniz, ancak birkaç gün içinde geçecektir bazılarınız için geçmesi daha uzun sürebilir. Ne söylediğinize dikkat edin, Söyledikleriniz ağır bir fatura olarak karşınıza çıkabilir dikkat edin. İşinizle ilgili detaylar sizlere yeni fırsatlar kazanımlar sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise duygu dolu davranmalı ve bencilce tek taraflı kararlar almamalısınız.

Aralık 2019 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay oldukça, etkileyici, konuşkan ve hayat dolu olacaksınız. İş başvurusu yapmak veya randevu almak için iyi bir aydasınız. Tüm enerjinizi çok sevdiğiniz biri için harcayabilir ve daha sonra iş yerinizde  ekstra saatler geçirmek zorunda kalabilirsiniz! Bunu dert etmeyin, Sadece yapmanız gerekeni yapmalısınız! Aşk ve Başarı için fırsaları kaçırmayın. Değerli bir hayat dersi öğrenebilirsiniz.

Oğlak Burcu Özellikleri

Burçlar kuşağının onuncusu olan; eylem planları yapan güvenilir, pratik çalışkan bir kişi olan Oğlak burcu topraktır. Genellikle hedef odaklı kalarak kendinizi geliştirmeye çalışırsınız.

Oğlak burcu olgunlaşmış bir burçtur ve bazıları çocuklukta büyük sorumluluklar almış veya yalnızlık dönemi geçirmişlerdir. Asıl hayat dersin, aydınlanmayı ve eğlenmeyi öğrenmektir.

Yönetici Gezegeni – Satürn

Oğlak burcu için iktidar gezegeni, halkalarında ki belirginlikten dolayı gezegen Satürn'dür.

Efsanevi olarak, Satürn, şansa güvenenlere hiçbir şey vermeyen, ancak çabaları belli olan emeklerinin karşılığında meyve elde eden herkesi ödüllendiren yaşlı, gülmeyen bir erkek olarak tasvir edilmiştir. Ayrıca, Yunan Zaman Tanrısı Kronos olarak da adlandırılmıştır.

İktidar Sembolü - Keçi

12 işaretin her biri bir Sembol ile temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, işaretlerinin özelliklerini yansıttığını göreceksiniz. Oğlak burcu Simgesi Keçidir. İki ayrı Keçi türü var. Dağ Keçisi, zirveye ulaşmak için kendisine atılan her engeli sabit bir şekilde aşar, tırmanır.

Deniz Keçisi tanıdık yerlere çok yakın durur, asla evden ve aileden uzaklaşmaz. Keçi, başkalarının dayanılmaz bulabileceği çok sert koşullar altında  bile hayatta kalır.

Kova Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019'a Genel Bakış

Astrolojinin 11. burcu olan kova Uranüs tarafından yönetilir ve ikizler ve terazi gibi hava grubundandır.

Yılın başından itibaren kendinizi farklı hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

– Ne kadar farklı olacağınız son 2 yıl içerisinde aldığınız kararlara bağlı olacak.

Kova burcu (21 Ocak ile 19 Şubat arasında doğanlar):

1. dekan: 21 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında ilk on günde doğanlar, Venüs tarafından yönetilen - 2019 Kova burcu için finansal başarılar, ilişkilerde mutluluk ve ilişkinizi resmileştirme imkanları sunuyor sizlere.

2. dekan: 1 Şubat - 10 Şubat ikinci on gün arasında doğanlar, Uranüs tarafından yönetilen – 2019 yılında eski iş arkadaşları ile iş birliği yaparak dikkatleri üzerine çekebilirler, yeni iş müzakereleri ve mesleki gelişim imkanları söz konusu.

3. dekan: 11 Şubat - 19 Şubat arasında üçüncü on gün arasında doğanlar, Ay ve Uranüs tarafından yönetilen – 2019'da, ekstra enerji ve ruhsal gelişim kaynaklarından yararlanabilir veya yeni bir şeylere başlama arzusunda olabilirsiniz.

Bir çoğunuz yeni istihdam alanında olacağı için, bu yılın çoğunda mali durumunuz biraz düzensiz olabilir.

Nisan-Ağustos ayları, sosyal yaşamınızın iyileşme zamanı olabilir. İkizler insanlarıyla ya da daha entelektüel olan kişilerle arkadaş ya da grup aktivitelerinizi artırabilirsiniz. Eğer seyahat planlıyorsanız bunun için en iyi zaman kasım ayıdır.

Kova burcu 2019

Kova Burcu için Kişisel Fırsatlar:

Neptün, burcunuzda kalan tek büyük gezegen ve bu yıl özellikle 1-7 Şubat tarihleri arasında doğanları etkileyecek.

Sanatsal, müzikal veya mistik arayışlarla ilgilenenler şimdi hayalinizi takip edebilir, bilginizi bu alanda kullanabilir veya bilginizi artırabilirsiniz.

Tüm kişisel gezegenlerin burcunuzda hareket ettiği ocak ayından şubat sonuna kadar önemli kararlar alıp uygulayabilirsiniz.

Kova burcu için kişisel sınırlamalar:

Gerçeklik duygunuzu kaybetmek, şansa güvenmek ya da sadece finansal sözleşmelerle ilgilenirken dikkatli olmamak, bu yıl  gereksiz hayal kırıklıklarına neden olabilecek olaylardır.

Kova Burcu 2019 Finans Yorumu

Değişim gezegeni ve yenilikçi eylem gezegeni Uranüs, 7 yıl boyunca finans sektörünüz de etkili olacak.

Birçoğunuz kendisini gelir dalgalanmaları altında, değişen koşullar altında kalabilirler.

Mayıs ayı ortaların, özellikle alım satımlar için önemli bir zaman olabilir sizler için.

Kova Burcu 2019 Aşk Yorumu

Bu yıl hayatınıza yaratıcı, farklı ilginç insanlar girebilir. Ay başlarında katıldığınız yeni gruplar sayesinde arkadaş çevreniz genişleyebilir.

Haziran ayından Ekim ayının başlarına kadar ki zaman, her türlü ortaklık ve ilişkiler için çok önemli bir zamandır. Temmuz ve eylül ayının ortasından ekim ayının başlarına kadarki zaman ise en iyi dönemdir sizler için.

26 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında anlaşmalar zor olabilir.

Kova Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Bazılarınız bu sene serbest meslek sahibi olabilirsiniz; diğerleri  ise yeni gereksinimlerinizi karşılayabilecek bir pozisyon bulmayı isteyebilirler.

Ağustos ayının sonundan eylül ayının ortasına ve kasım ayı ortası, çalışma alanınızda değişiklik yapabileceğiniz zamanlar olabilir.

Kova Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Bu yıl, fiziksel bedeninizde bir miktar baskı hissedebildiğiniz için, biraz dikkat etmeniz gerekli özellikle sert sporlar ile ilgilenenler ciddi sakatlanmalar yaşayabilirler. Bu kısıtlamayı temmuz-eylül ayları arasında eski bir soruna çözüm bulana kadar yaşama riskiniz yüksek.

Ay ve Ay Kova Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Kova Burcu Yorumu

Bu ay sizi mistik arayışınız size farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Günlük yaşamınızda neler olup bittiğini gözden kaçırmadığınız sürece bu size fayda getirir. Muhteşem bir hayal gücünüz var, ama bazen kontrol edemediğinizde kendinize yabancılaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise başkalarına güçlü ve etkileyici gözükmek için yanınızda yer alan kişilere dikkat edin ve gerçekten size değer veren insanların kıymetini daha iyi anlamaya çalışarak hareket edin. Sonunda işe başladığınızda, gerçekten her  şeyi başarabileceksiniz. Aslında, iş ve aşk hayatınızda geçmişte elinizden kaçan fırsatlar bu ay yeniden karşınıza çıkabilir iyi değerlendirin.

Şubat 2019 Kova Burcu Yorumu

Doğum gününüz kutlu olsun! Bu ay yine çok konuşkan bir ruh hali içerisindesiniz, Bu enerji sizi iş ve eğitim hayatınızda yukarıya çıkartacaktır. Kendinizi sevin yapmak istediklerinizi netleştirin ve ilerleyin. Şimdi çılgın fikirlerinizi anlatmak için harika bir dönemdesiniz iyi değerlendirin.

İlgi odağı olmanın tadının çıkarırken geçirmiş olduğunuz on iki ayı düşünmek için birkaç dakikanızı ayırın. Hatta bu ay önümüzde ki yıl ne yapmak istediğinize dair iç güdülerinize güvenerek kararlar alın. Sevgililer gününüz kutlu olsun!

Mart 2019 Kova Burcu Yorumu

Mart ayının ilk birkaç günü şubat ayının devamı gibi. Özel yaşamınızda sorunları olan bir ilişkinin içindeyseniz eşinizle ortak kararla ilişkinizi bitirebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda ay sonuna kadar karşınıza çıkabilecek büyük değişiklikler olabilir. Kendinizi yeniden keşfetme duygusu içinde olabilirsiniz. İyi değerlendirin ve aktif olmaktan korkmadan ilerleyin. 

Nisan 2019 Kova Burcu Yorumu

Bu, ay yeni fikirler ve kendinize ve yaşamınıza yönelik tutkulara ilişkin sezgilerinizi dinleyerek kararlar almalısınız. Bu ay yeni ve farklı bir yaşam tarzı sizlere cezbedici gelse de sizin gibi biri için tehlikeli olabilir. Sakin olmalı farklı olmak adına değerlerinizden uzaklaşmamalısınız. İşler yoluna girecek ve doğru kişilerin yönlendirmeleri arayışınızda size rehberlik edecek, yönlendirecek gerçek dostlarınızdan özellikle biri  gelecekle ilgili vizyonunuzu görmenize yardımcı olacak biri. Öyleyse dostlara ve kendinize güvenin ve hayatınızı yeniden fethetmek için hazır olduğunuza inanarak hareket edin.

Mayıs 2019 Kova Burcu Yorumu

Ayın ilk birkaç gününün tadını çıkarmaya çalışın çünkü ondan sonra muhtemelen etrafınızdaki herkesin enerjinizi bozmaya çalıştığını hissedeceksiniz. İşiniz üzerinizde baskıya neden olan  kişiler ile çatışmalar yaşayabilirsiniz. Hiç kimse evden işe kendini hapishanede gibi berbat hissettiği, bir yerde bir gün geçirmeyi sevmez. Sizde sevmediğiniz şeyleri yapmaktan uzaklaşmak isteyebilirsiniz ay ortasından itibaren gelişmeler sizi bu yönde söz sahibi kılacak enerjileri getirebilir. Özel yaşamınızda ise güven duygunuzu arttırarak sorunları aşabilmeniz mümkün. 

Haziran 2019 Kova Burcu Yorumu

Haziran ayı iş ve eğitim hayatınızda aleyhinize gelişmelerin lehinize dönmeye başlaması ile rahatlayacaksınız. Fakat ayın ilk 10 günü iş hayatınızda baskılardan kaynaklı özel yaşamınızda zorlanabilir eş ya da sevgilinizin kızgınlığını dengelemekte zorlanabilirsiniz. İlişkinizde dengeleri ve huzuru korumak için büyük uğraş vermeniz gerekebilir. Bu sadece ilişkinizi testten geçirecek küçük kozmik bir sınav olabilir.

Temmuz 2019 Kova Burcu Yorumu

Bu ayın başında otoriter birini (bir polis, patronunuz veya eşinizi gibi) kızdırabilecek bir şey söyleyebilirsiniz. Buda gerginlikleri ve ilişkide huzursuzlukları ortaya çıkartabilir fakat sorunlara rağmen siz muhtemelen hala iyi bir ruh hali içinde olacaksınız ve o kadar çekici olacaksınız ki hiç kimse size uzun süre kızgın kalamayacak. Manevi bir yolculuk gerçekleştirebilir bilinç altı korkularınızdan tamamen uzaklaşabilirsiniz. Bekar kova burçları bu yolculuklar esnasında karşınıza çıkacak biri sizleri bir hayli etkileyebilir.

Ağustos 2019 Kova Burcu Yorumu

Aynı anda birçok farklı şey hayatınızı renklendirebilir. İş ve özel hayatınızda muhtemelen sizin istediğiniz sevdiğin gibi gelişecek her şey! Ayın ilk bölümünde mutlu ve etkileyici olacaksınız, aynı zamanda ortaklıkla ile ilgili sorunlar yaşayacaksınız. Gerginliği azaltmanın tek yolu uzlaşma ve anlaşma ile olacaktır, aksi halde işler gerçekten çirkinleşebilir ve pişmanlık duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Eylül 2019 Kova Burcu Yorumu

Ay’ın ilk haftası yolculuklarda sorunlar hukuki problemler zorlayabilir sizleri. İş hayatınızdaki önemli bir kişiyle oldukça şiddetli bir tartışma meslek hayatınıza zarar verebilir dikkatli olun ve çekişmelerin haklı olsanız dahi size zarar vereceğinin bilinci ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise dedikoducu arkadaş ve yakınlarınızın etkisi altında kalmamalısınız. 

Ekim 2019 Kova Burcu Yorumu

Zihinsel olarak keskin olmaya, başkalarıyla iyi çalışmaya başlıyorsunuz. Ayın ortalarından itibaren, geçen aya nazaran daha  dinamik ve enerji dolu olacaksınız. Finansal konularda iyi haberler geliyor olabilir, ancak işler sonra daha da kötüye gidebilir; kontrolcü olmalı işinizi şansa bırakmamalısınız. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuz zarar görmenize yol açabilir.

Kasım 2019 Kova Burcu Yorumu

Kasım ayına zihinsel olarak keskin ve düşüncelerinizi başkalarına aktarabilecek durumda olarak başlayacaksınız.

İş ve ailevi konularda mızmız yakınlarınız yüzünden stresli ve sinirli  olabilir iş hayatınızda yapmanız gereken şeyleri yapamayabilirsiniz dikkat edin. Özel yaşamınızda ise sakin, anlayışlı etkileyici tavrınızla ilişkinizi iyileştirebilirsiniz.

Aralık 2019 Kova Burcu Yorumu

Bu ay, kariyerinizde yükselme söz konusu olabilir. Hayatın zorluklarına karşı kolay çözümler bulmanız gerekiyor. Fikirlerinizi diğer insanlara aktarabilmeniz için uygun enerjiler ile karşı karşıyasınız. Kötü haberse, söylemek zorunda olduklarınızı duyduklarında pek çok kişiyi kızdırabilirsiniz.

Ve duygusal baskı yanlış insanla zor bir ilişkinin içinde zarar görmenize yol açabilir. Endişe etmeyin! Ve bir an önce yanlış ilişkiyi noktalayıp yolunuzu yeniden belirleyin.

Kova Burcu Özellikleri

Genellikle burçların isyancısı olarak adlandırılan havadar Kova burçlar kuşağının on birincisidir. Arkadaş canlısısınız ama insanları sevseniz de duygusal bağ kurmaktan daha çok insani bir düzeyde ilişki kuruyorsunuz. Geleneklere uymayan yenilikçi, yaratıcı ve modern bir düşünürsünüz.

Bağımsızlığınız çok önemli ve adanmış ilişkileri boğucu buluyorsunuz.

Özellikle değişim ve yeni bir yaklaşım amacına yönelik çalışma olduğunda gruplarla çalışmak sizlere cazip gelebilir. Ani değişiklikler hayatınızı etkiler, bazıları şaşırtacak, bazıları şok etkisi yaratacak, ama hepsi hayatınızı değiştirecek.

Hayat dersiniz, samimiyetinizi ve içtenliğinizi geliştirmektir.

Yönetici Gezegen – Uranüs

Kova burcundaki yönetici Gezegen, Gökyüzü Tanrısı olarak bilinen Uranüs'tür.

Her zaman herkese nazik olmayan tahmin edilemeyen ruh halleri vardı. Çocuklarını reddetti, karısını Gaea'dan uzaklaştırdı, kendi bölgesini tek başına dolaşmayı tercih etti. Ekseni, diğer tüm gezegenlerin tersine döner.

İktidar Sembolü – SUCU

12 burcun  her biri bir sembol ile temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, burcunun özelliklerini yansıttığını göreceksiniz.

Kova burcunun sembolü, su taşıyıcısıdır. Su grubundanmış gibi bir izlenim verse de aslında, bilgi ile ilgilenen hava grubundandır. Sembol, dünyaya toprağa su döken yakışıklı bir genci gösterir.
Bu, tüm insanlık ile paylaşılacak bilginin dökülmesini ifade etmektedir.

Balık Burcu

 

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Balık astroloji kuşağının12. burcudur. Yengeç ve akrep gibi Neptün tarafından yönetilir ve SU grubundandır.

2019 Balık burcu tahmini:

2019 yılında Balık burcunda doğanlar için birçok yeni ve beklenmedik olay meydana gelebilir bu yıl.

20 Şubat - 20 Mart arasında doğan Balık Burcu Dekanları:

1. Dekan: 20 - 29 Şubat tarihleri arasında ilk on günde doğanlar, Satürn ve Neptün tarafından yönetilen - 2019 yılı, bu dekanda olanlar için promosyonlar, yeni bir iş ve yeni finansal işbirliği fırsatları doğuracak enerjileri barındırmakta.

2. Dekan: 1 - 10 Mart tarihleri arasında ikinci on günde doğanlar, Jüpiter ve Neptün tarafından yönetilen - 2019 yılında, bu dekanda doğanların ilgi odağında para olacak; para kazanmak ve bu parayı arttırmak için yeni fikirler bulacaklar.

3. Dekan: 11 – 20 Mart arasında üçüncü on günde doğanlar, Mars ve Neptün’ün yönettiği Balık burçları - 2019'da, yurtdışına çıkma olasılığı yeniden planlanacak, olası bir terfi, başka bir dil, başka bir yerde okuma durumları söz konusu gibi görünüyor.

Kendi adınıza deneyimler aradığınız, kalıplarınızı kırmak istediğiniz bir sürece girebilirsiniz. Başkaları tarafından sınırlanmaya kalktığınız durumlarda isyankar bir tavır sergileyebilirsiniz. Haziran sizin için böyle bir zaman dilimi olacak.

Mayıs ayı başlarında size uzak birinden bir şans ve çok eğlenceli bir ilişki fırsatı yakalayabilirsiniz. Önemli ortak kararlar ağustos ve eylül aylarında alınacak.

2019’da Balık Burcu

Balık burcu için kişisel fırsatlar:

Bu yıl kendinize karşı dürüst olmanız ve hayatınızın aynı kalması için sahip olduğunuz bazı benzersiz fikirleri izlemeniz gerekecek. Ancak yıl ortasında asi ve sizden beklenmedik bir eyleme girişebilirsiniz.

Ocak ayının ortasından Mart ayının ortasına kadar, hayatınızın yeni alanlarında size yardımcı olacak birçok gezegeniniz var - desteklenecek ve fikirlerinizin sunmak için doğru zaman olduğunu anlayacaksınız. En çok 19-27 Şubat tarihleri arasında doğanlar, bu değişimlerden etkilenecekler.

Balık burçları için kişisel kısıtlamalar:

Mayıs ayına kadar, verdiğiniz sözler sonrası bir gelişme olmadığından başkalarına karşı yükümlülüklerinizin size bazı kısıtlamalar getirdiğini hissedebilirsiniz. Bu süreyi uzun süreli bir çalışmayı sonlandırmak ya da diğerleriyle aranızda yasal bir sonuca varmak için kullanabilirsiniz.

Balık Burcu 2019 Finans Yorumu

Yılın başlarından itibaren bu alanda teklifler ve fırsatların ortaya çıkacağı görünüyor. Bazı ortaklıkların Mayıs ayına kadar geri verdiklerinden daha fazlasını aldığını hissedebilirsiniz, ancak sabırla davrandığınızda ödülü Ağustos ve Eylül ayları boyunca bu insanlardan göreceksiniz. Temmuz ayı sonundan eylül ayı sonuna kadar işler ve yasal konuları kapsayan bir süreç olacak.

Balık Burcu 2019 Aşk Yorumu

Muhtemelen sizin için yeni bir sevgili ya da arkadaşlık kuracağınız en heyecanlı yıllardan birindesiniz. Farklı bir kültürel kökene sahip, başka bir ülkeden veya uzak bir yerde yaşayan  birini ile yollarınız kesişebilir. Devam etmeniz gerekli olmasına rağmen bazı eski ilişkiler hayatınızdan çıkabilir ancak ekim ayıyla beraber eski arkadaşlıklar ve sevgililer hayatınıza geri dönebilir.

Balık Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Kariyeriniz değişebilir çünkü kendi kendinizin patronunuz olmak veya bu alanda daha fazla özgürlüğe sahip olmak istiyorsunuz. Bazı balık burçları artık aynı şekilde çalışmayabilir, belki aynı şirkette daha serbest koşullarda çalışmaya devam edebilirler. Mart ve Haziran ayları yeni fırsatlar ortaya çıkarabilir.

Balık Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Ağustos ve Eylül aylarında bronşlarla ilgili bazı problemler ortaya çıkabilir ve mevsimsel alerjik reaksiyonlardan sıkıntı yaşayanlar için, uzun süreli rüzgar altında kalınmaması gerektiğinin bilincinde olun. Bu süre zarfında bir aile bireyi ya da eş operasyon için hastanede kalabilir.

Ay ve Ay Balık Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Balık Burcu Yorumu

Kendinizi yatağın altına saklayıp hayatınızı düşünmek isterseniz, şaşırmayın. Derinlere dalmak için doğru zaman.. Bazı yeni fikir ve bilgilerin bulunması için daha fazla içinize dönmeniz gerekir. Aklınız başkalarının yönlendirmelerine tabi olduğunda bunu yapmazsınız! Kariyerinizle ilgili bazı iyi kararlar alabilirsiniz. Muhtemelen, ne değişiklik yaparsanız yapın doğru olanı yapmış olacaksınız. Bu sizin için şanslı bir zaman. Mutlu yıllar!

Şubat 2019 Balık Burcu Yorumu

Görünüşe göre bazılarınız sonunda bu ay bir çok yönden şanlı olacaksınız. Balık burcunun ilk on gününde doğanlar, nihayet kariyerleri hakkında cesaret verici haberler alacaklar. Hepiniz bu ay etrafınızdaki herkesi sempatikliğinizle etkileyebileceksiniz, bu nedenle aşk hayatınızda fazlası ile dikkat çekip kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz  bu sizin için büyük şans! 

Mart 2019 Balık Burcu Yorumu

Doğum gününüz kutlu olsun! Çok iş çıkarmaya çalışıyorsanız, bu sizin için harika bir ay. Normalden daha disiplinli olacaksınız, bu hızlı iş yapmak yerine daha doğru iş yapmayı seçeceğiniz anlamına geliyor. İşleriniz tatil boyunca yolunda gidecek ve bir çok konuda yolunuzu bulacaksınız. Bu eğlenirken  şanlı olacağınız anlamına mı geliyor? Her şey mümkün diye düşünüyorum ama organize olduğunuzda bu fırsat daha kullanılabilir olacaktır.

Nisan 2019 Balık Burcu Yorumu

Bu ayın anahtar kelimesi enerji! Olağandışı bir güdü ve hırsınız var ve normalden daha iddialı ve baskın olduğunu görüyorsunuz. Ay ortasında birkaç gün, kendinizi sizden yaşça büyük insanlarla sözlü tartışma içinde bulabilir veya patronunuzla tartışmaya girebilirsiniz  fakat her şey daha güzel olmalı diye düşünüyorsunuz! İletişim kurmak konusunda iyi olduğunuz için sizi sinirlendiren insanlara bunu dile getirmek daha iyi bir fikir olabilir fakat siz söylemekten korkmamalısınız.

Mayıs 2019 Balık Burcu Yorumu

İşler sizin için o kadar iyi görünüyor ki bu ay boyunca modunuz sürekli yükselecek. Bu durum çevredekiler tarafında garip olduğunuzun düşünülmesine neden olabilir ancak bu sizi durdurmasın! İşler sizin için yolunda  ve her şey sizin için avantajlı görünüyor. Sadece kendinizi özel bir güce sahipsiniz gibi kandırmayın. Sadece bazılarımız ona sahibiz.

Haziran 2019 Balık Burcu Yorumu

Bu ay hayatınızda yeni bir şey olmayacağını duyacağınıza mutlu olacaksınız. Her şey geçen ay olduğu gibi güzel olacak. Hatta daha bile iyi olabilir. İşler bu ay sizin için çok iyi gidiyor olacak, muhtemelen kutlama havasında olacaksınız. Siz ve oğlak arkadaşlarınız bir araya gelmeli ve yaz gün dönümünü kutlamalısınız. Bu ay son zamanlarda ortaya koyduğunuz tüm öz disiplin ve sıkı çalışmalardan sonra biraz dinlenip rahatlayabilirsiniz. Keyfini çıkarın!

Temmuz 2019 Balık Burcu Yorumu

Bu ay pek çoğunuz için harika bir ay! Bazılarınız için iç görü ve öz farkındalık zamanı. Kişisel ilişkilerde bir atılım olabilir. Gelecekle ilgili bir vizyonunuz olabilir, ya da sadece bazı kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz. Bazılarınız daha organize olacak ve bu sayede işinize yarayacak şeyler bulacaksınız. Ve hala bir çoğunuzun karşısına çıkacak bir çok fırsat olabilir ancak günlük yaşamınızdaki değişiklik potansiyeli çok riskli kazalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda ise telaşlı olma, cesur ol! Sonunda mutluluk gelsin.

Ağustos 2019 Balık Burcu Yorumu

İçgörü ve öz-farkındalığınız hala devam ediyor. Yükseleni balık burcu olanların kişisel ilişkilerinde alışılmadık davranışlar ile gerçekleşecek bir atılım olabilir. Ayın sonlarına doğru çok sempatik olacaksınız, bu iş ve eğitim başvurusu için iyi bir zaman. Aslında, birkaç gün sonra iş teklifi gelebilir - ama muhtemelen beğenmeyeceksiniz. Aşk hayatınızda ise kelimelere takılıp kalırsanız üzüleceğiniz deneyimler yaşayabilirisiniz.

Eylül 2019 Balık Burcu Yorumu

Balık burcunun son on gününde doğanlar anlık kararlar ile iş ve eğitim hayatınızda değişikliklere yönelmemelisiniz. Önemli bir ilişkide, muhtemelen eş, yetkili veya daha yaşlı bir kişi ile ilgili bir sorun olabilir. Sakin kalmak ve bu durumdan taviz vermemek en iyisidir, çünkü bir tartışmaya girerseniz, kaybeden siz olursunuz. Ay sonuna doğru ise hayatınızın genel anlamında çok daha  iyi şeyler sizleri bekliyor!

Ekim 2019 Balık Burcu Yorumu

Balık burcunun ilk on gününde doğanlar için ay iyi başlıyor. İşler tamamen sizin lehinize, Ayın 10 ve 15 arasında otorite konumunda ki kişiler ile çatışmalar içinde olmaktan uzak durduğunuzda doğruyu yaparsanız, yaklaşık bir hafta sonra bu konularda söz sahibi olacağınız aleyhte gelişmeleri lehe çevireceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız kendi yönteminizle konuşarak istediklerinizi elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz kişinin duygularına dokunarak aşkı uyandırabileceksiniz.

Kasım 2019 Balık Burcu Yorumu

Bazılarınız ay boyunca finansal konular ve işiniz ile ilgili sorunları konuşmakta ve düşünmekte zorluk çekebilirsiniz. Ayın ortalarından itibaren her şey daha iyi hale gelecek olacaksınız. Bu ay yakınlarınızın harcamaları ve bilginiz dışında yaptığı şeylerden dolayı sinirli, öfkeli hissedebilir ve ciddi bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Aralık 2019 Balık Burcu Yorumu

Bu ay öğrenci akademisyen ve dikkat gerektiren işler ile ilgilenenler, disiplin gerektiren ve çok çalışmayı gerektiren projeleri tamamlayabilirler, ancak bu ay çoğunuz için gerçekten karmaşık. Etkileyici, sempatik ve sevgi dolu olabilirsiniz ve birkaç gün boyunca  engellenebilir gizli düşmanlıkları fark edene kadar zorlanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise net bir şekilde düşünmekte zorluk çekebilir ve tutarlı davranışlar içinde olmakta güçlük çekebilirsiniz.

Balık Burcu Özellikleri

Burçlar kuşağının on ikinci burcu, hassas ve şefkatli bir birey olan duygulu Balıktır. Duygusal ve dış etkenlere karşı duyarlı olmanız, sizi olaylardan kolayca uzaklaştırabilir. Görünmeyen güçlerle uyum içinde, değişen koşulları algılar ve rotayı değiştirirsiniz. Önemli konular aradan kaçabilirsiniz.

Doğanız gereği şefkatli kişiliğiniz başkalarına yardımcı olmak için yaratılmış. Birçoğunuz hastanelerde veya bakımın gerekli olduğu yerde çalışmayı seçeceksinizdir. Tek başına ya da sahne arkasında iyi çalışırsınız.

Doğanız gereği psişik ve sezgiselsiniz, kendi yaşamınızın dışında da güçlü inançlarınız vardır. En büyük hayat dersiniz, kişisel başarınızın önemini tanımak ve 'Ben' kelimesini kullanmaktır.

Yönetici Gezegen – Neptün

Balık burcunun yönetici gezegeni Neptün'dür. Denizler ve Gizemler Tanrısı olarak, tüm derinlikleri yönetiyor. O, Denizcilerin Tanrısıydı. Sinirlendirildiği zaman yarattığı dev dalgalar ve şiddetli fırtınalar yüzünden ondan korkuluyordu.

İktidar Sembolü – Balık

12 işaretin  burcun her biri bir sembol ile temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, burçların özelliklerini yansıttığını göreceksiniz. Balık burcu sembolü, iç içe geçmiş fakat ters yönlerde yüzen iki balıktır.

Bazı örnekler, iki balığı sürekli daireler halinde göstermektedir. Balığın birleşmesi, her zaman seçtikleri herhangi bir yöne hareket edebilmesi - bazıları gelgit tarafından taşınması – gibi ikililik durumlarını gösterir.

 

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık