Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2018 Yıllık Burç Yorumları

Koç Burcu

 

2018, geçen yılın belirsiz ve zorlu zamanlarından sonra rahatlama ve umut ışığı getiriyor sizlere. 2018 son iki yılın kariyeriniz ile ilgili gölgelerin tam olarak kalkacağı fırsatların geleceği enerjileri barındırıyor sizler için. Özellikle yurt dışından gelen fırsatları iş ve eğitim hayatınızda iyi değerlendirin gelecekteki kariyerinizde nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda netliğin arttıracak enerjiler ile karşı karşıyasınız. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlamayı yaptığınız takdirde başarı kaçınılmaz olacaktır. Özellikle uluslararası işlerle ilgili alanlarda ilerleyen Koç’lar yeni iş birlikleri ve büyüme için kontrollü olmalı kimsenin sizin adınıza yetkili olmasını kontrolsüz bırakmamalısınız. İş hayatınızda temkinli olduğunuzda fırsatları doğru değerlendirebileceksiniz, 18 Nisan ile Eylül başı arasında gerilimler yaşayabileceğiniz için bu süre zarfında işiniz ile ilgili hiç bir risk almayın ve yeni projeler içinde olmayın. İş ve finansal konularda 27 Haziran 28 Ağustos arası istikrar büyüme şans sizden yana son birkaç yıldır yaşamadığınız kadar iyi bir enerji ile karşı karşıyasınız. Ekim ve Kasım aylarında, Ortaklıklar la sorunlar gizli ve açık düşmanlıklar yaşayabilirsiniz çok dikkatli davranın.

Koç 2018 Evlilik ve Aşk

Evlilikler 2018'de mutlu bir evreden geçerken mutluluğunuzu bozma çabası içinde olan kişilerin kıskanç davranışları daha da artacaktır. Evli değilseniz, bu yıl Mart ve Temmuz arasında çok iyi olasılıklar ile karşı karşıyasınız. Son 2 yılın hayal kırıklıklarını unutturacak bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 6 Ekim - 17 Kasım 2018 tarihleri arasında ani bir şekilde EVLİLİK kararı almaktan kaçınmalısınız duygularınız ne kadar yoğun olursa olsun. Bu kadar önemli bir karar için Kasım ayının sonuna kadar bekleyin. Genel olarak evlilik hayatınız ve ilişkileriniz için 2018 sizler için güçlü enerjileri barındırmakta.

Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günler de tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklenmedik sonuçları doğurabilir. Ay’ın hangi burçta olduğunu öğrenmek için Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;

31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE KOÇ BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistemine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedic Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Koç: 15 Nisan-14 Mayıs

2018 yılı boyunca Koç burcu kişileri, genel anlamda bu sene finansal açıdan şanslı bir yıl geçiriyor olacak ve bol bol seyahat etme fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda yavaş ancak istikrarlı finansal büyüme kaydedilmesi ve yeni ilişkilerin başlangıcı için iyi bir dönem de sizleri karşılamakta. Ne yazık ki, ev ve kariyer hayatları onları zorlayacak ve ilişkilerinde tartışmalar yaşayabilecekler, Evli ve devam eden birliktelikleri olan Koç’lar uzlaşı zeminini bularak birlikte mücadele ederek ortak düşmanlarını alt edecekler. Mart sonu itibariyle Koç burçları mensupları maddi anlamda iyileşmeler kaydedecekler ancak kadın akrabalarınızın sağlık sorunlarıyla uğraşmanız gerekebilir, Mart ayından Haziran’a kadar ev hayatlarında kendinizi biraz yabancılaşmış hissedecek olsanız dahi şansınız genel anlamda iyi olacak. Temmuz ve Eylül ayları arasındaki dönemde sizleri zor bir dönem bekliyor, ailenizdeki erkeklerle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak kazançlarınız artarken harcama dengesine özen göstermelisiniz. Yıl boyunca parasal anlamda çok da fazla bir sorun yaşayacak olmasanız da, yeni iş alanları ve kariyeriniz ile ilgili gelişmeler ile meşgul olacaksınız.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında ki geçişinin burcunuza yansıması, Profesyonel ve kamusal imajınızı itibarınızı bulunduğunuz sektörü etkileyecek enerjileri getirecek sizlere. Bu döngü boyunca, kariyeriniz ile ilgili kritik kararlar alabilirsiniz. Başlıca projelerinizi hayata geçirebilirken bazıları için de beklentilerinizin karşılanmadığı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Sizi doğru yönlendiren insanların söylemlerini dikkate almanız faydanıza olur.

Bu transit ile birlikte daha üst düzey bir konuma gelebilir ve artan sorumlulukların ağırlığını hissedebilirsiniz. Aile bireyleriniz anne baba aile büyükleriniz ya da iş hayatınızdaki bir patron yönetici / otorite figürüyle ciddi sayılabilecek sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bu dönem sizler için biraz zor olsa da özellikle uzun vadeli faydalara daha fazla odaklanırsanız ödüllendirici bir dönem haline gelecektir sizler için. Koçlar kariyer zirvesinin ne olduğunu emeklerinizin karşılığını alabilecekleri etkiler ile karşı karşıyalar disiplinli ve yapıcı eleştirilere kulak verip kendilerini disiplinli bir şekilde geliştirebildikleri takdirde. Öğretmen Satürn emeklerinin haşatını almanızı sağlayacaktır. Haklı olanlar alın teri dökenler büyük mükafatlar ile karşılaşabilirler.

Bu dünyada ki amaçlarınız beklentileriniz istekleriniz zayıf yönleriniz ve tercihlerinizi sorgulayacağınız bir süreçtesiniz. Kendiniz ile yapacağınız öz değerlendirme ile kendinizi geliştirebilecek keskin yanlarınızı törpüleyerek özün güzelliklerini yenilenerek dış dünyaya yansıtabileceksiniz.

Bu transit altında mesleki ve kamusal hayatınızda güvenli sağlam temeller üzerine başlangıçlar yapma şansınız yüksek. Toplumdaki duruşunuz şimdi Satürn'ün incelemesine tabi tutulmakta. Tam olarak ortaya koyduklarınızla ilgili bir dizi testten geçecek. Bazılarınız meslek hayatınızda tanınmış ve kariyer "ödülleri" ni alır konumdayken , Bazıları ise şimdiye kadar alınan yanlış kararların ağırlığını daha da derinden hissedebilirler.

Satürn'ün onuncu evden geçişi, Hayata karşı daha gerçekçi kılacak UYANDIRACAK sizleri; Sahip olduğunuz ve şimdiye kadar başaramadığınız şeylerin farkına varacaksınız. Hataları yanlış kararları telafi etmek için şansınızı doğru değerlendirebilme imkanı ile karşı karşıyasınız. İşiniz veya başarılarınız artık daha görünür durumda olacak.

Bu dönem, kaç yaşında olursanız olun yetişkinliğe olgunluğa geçiş ve sorumlulukların kabulü için etkili bir dönem sizler için.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak. Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Genel Koç 2018 Burçlar

Genel olarak 2018, finansal konularda yükseleceğiniz etkiler söz konusu. Ocak ayından Nisan ortasına kadar olan zaman dilimi büyüme için en iyi dönem olarak. Nisan ayının ortalarında Haziran ve Ekim ayı sonlarında iş eğitim ve sağlıkla ilgili konularda temkinli olmalısınız.

Ocak Koç 2018

Bu ay inançlarınıza maneviyatınıza daha fazla önem verecek ve ruhunuzu ağırlıklardan uzaklaştırabileceksiniz. İş hayatınızda başarınızı çekemeyen insanların patırtılı söylemlerini çok fazla önemseyerek hareket etmemeli bu kişileri muhatap almamayı öğrenmelisiniz. Hukuki ve finansal konularda uzun süreli uğraşlar ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Enerji seviyeniz, yeni şeyleri başlatmak adına yüksek olmalı bunu unutmayın.. Resmi işlerde veya aile çalışan bir Koç kişisiyseniz, çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız .Toplumdaki saygınlığınız artacak, ancak aile ve akrabalarınız ile ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçici iş bulanlar için, bu onların işlerinin kalıcı olabilmesi için çabalamalı istemeyi bilerek hareket etmelisiniz. Bu ay Miras ve eğitim hayatınızda beklenmedik sorunlar ile ilgilenebilir özel yaşamınıza yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz.

Şubat Koç 2018

Şubat sizler için mali kazanç vaat eden ay. Devlet resmi kurumlar ile ilgili işler yapan Koçlar bu alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz ay boyunca. Hangi sektörde iş yapıyor olursanız olun, Profesyonelliğinizi korumalı duygularınızı işinize yansıtmamalısınız. Bu ay nakit akışı ve yüksek gelirler elde etseniz de endişeleriniz kaygılarınız yüksek bir şekilde sizi zorlayabilir. Özel yaşamınızda ise 14 Şubattan itibaren sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Mart Koç 2018

Mart, ayı Mali kazanımlarınız için orta derecede iyi enerjileri barındırmakta. Bununla birlikte mesleki konular ve eğitim hayatınızda ödüller almaya başlayabilirsiniz. Negatif insanlar sizleri bu ay enerjileri ile yorabilir. Bu etkilere karşı sadaka vermek ihtiyaç sahiplerine bağışta bulunmak faydalı sonuçlar getirebilir. Arkadaşlık Skandallarla sonuçlanabilecek şeylere fazla karışmayın arkadaşlarınızın özel yaşamları ile ilgili konulara ay boyunca karışmayın.

Nisan Koç 2018

Bu ay her konuda çaba harcamayı gerektiren enerjiler ile karşı karşıyasınız. Mali kayıplardan yaşamamak için her en iyi adımınızı düşünerek atın. Bu ay baş ağrısı, ateş, deri ve mide rahatsızlıklarına ay boyunca dikkat edin. Özel yaşamınızda ise, Çekiciliğiniz yükselirken tutkulu beraberliklere adım atabilirsiniz. Evliliğinizde ise her iki tarafın yakınlarından kaynaklı gerginlikler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Mayıs Koç 2018

Koç, bu ay sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken ay. Ancak endişelenmeyin tedbirli olup rahatsızlıklarınızın kendi kendine iyileşmesini beklemezseniz şayet şifa enerjisi sizlerle olacaktır. Bu ay parlak fikirlerinizi hayata geçirmekte tereddüt etmemelisiniz. Bu sayede nakit akışınızı arttırabilir önemli iş birlikleri yaparak birden fazla kaynaktan gelirler elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden kaynaklı finansal gerginlikler yaşanabilir dikkatli olmalı yanlış gördüğünüz şeylere tepkinizi koymalısınız.

Haziran Koç 2018

Bu, ay cesaretiniz her konuda şansınızı yükseltecektir.. Zenginlik bu ay maddi manevi, Kısa yolculuklarınız iş hayatınızda istikrarlı. Din sizin yardımınıza gelecek ve maddi durumunuz güçlenecektir. Akıllıca kararları uygulamakta tereddüt etmeden hareket etmeniz çok iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacak güçte. Parlak kaynaklı geçim kaynaklarıyla pürüzsüz maddi başarılar elde etme ihtimaliniz yüksektir.

Temmuz Koç 2018

Temmuz ayında kararlar alınması konusunda dikkatli davranın. İlahi anlamda büyük bir bütünsel yolculuğa başlayabilirsiniz ruhsal olarak. İş hayatınızda Akıllıca kararınız, bu dönemde saygı ve takdir kazanmanızı sağlayacaktır. Sosyal arenada popülerliğinizin yükseldiği enerjiler ile karşı karşıyasınız. Meslektaşlarınızdan sözlü saldırılar ile karşılaşarak zorlanabilirsiniz. Fakat liderlik niteliklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Bu ay sahip olduğunuz tüm güçlü özellikleri ve prestijinizi arttırmak için kullanmakta tereddüt etmemelisiniz. Merhamet duygunuz size kayıplar yaşatabilir. Dikkatli davranın.

Ağustos Koç 2018

Bu ay hayatınızın genelinde huzuru sağlamak korumak için her ne pahasına olursa olsun çatışmalardan kaçınılmalısınız. Yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler için devlet kurumlarından fırsatlar elde edebilirler. İş ilanları için, finansal kazançlar ve yeni şeyler elde etmek için girişimci olmanız gereken bir aydasınız. Özel hayatınızda kıskançlıklar çatışma ve krizleri beraberinde getirebilir dikkatli davranmalısınız.

Eylül Koç 2018

Kariyeriniz ile ilgili başarılı çıkışlar içinde olabilir her türlü engellemeye rağmen büyük bir yükseliş içine girebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda projeler ve girişimler istenilen sonuçları almanızı sağlayacaktır. Kısacası, iş arkadaşlarınızla birlikte yolunuza engeller yaratan kaktüsleri ayıklayın ve siz her türlü şeye rağmen köklü ve sağlıklı bir ağaç gibi güçlü olmayı seçin. Hukuki konularda kimse ile uzlaşma içine girmeden hakkınızı aramanız gereken bir süreçtesiniz merhamet duygunuza yenilmeden ilerleyin.

Ekim Koç 2018

Bu ay iş hayatınızda fazlası ile rekabet söz konusu olacaktır. Çabalarınızı biraz daha geliştirirseniz kazanan siz olursunuz. Bu ay hiç bir konuda acele ile kararlar almamaya özen gösterin sakin ve rahat olun ve sağlığınız ile ilgili hiç bir şeyi ihmal etmeyin. Evli Koçlar eşinizin kendi akrabaları ile yaşayacağı finansal gerginliklere karşı dikkatli olmalı yanlışlar ardı sıra hızla ilerlerken bu duruma seyirci kalmamalısınız eşiniz size muhalefet etse bile sakinlikle ilerleyin.

Kasım Koç 2018

Bu ay özel yaşamınızda karşılıklı ego savaşları içine girmeden hareket edin aksi takdirde haklı olduğunuz konularda bile üzülebilir ilişkinizde ciddi gerginlikler yaşayabilirsiniz bireysel konularınızı başkalarının yanında tartışmamamız gereken bir aydasınız. Mali konularda büyüme ve istikrar sizlerle ilerlerken kıskanç insanların kendi menfaatleri uğruna size zarar verme çabalarını görmezden gelmemeli tedbirli olmanız gerektiğinin bilinci ile ilerlemelisiniz. Çalışma alanınızda büyüyeceksiniz.

Aralık Koç 2018

Bu ay her bakımdan şans senden bu ay sizden yana. Bu ay başlayacağınız yeni bir ilişki iç uzun vadeli huzur verici ve kazançlı olmanızı sağlayacaktır. Cesaret, bilgi ve büyüme aralık ayına damgasını vuracak gibi görünmekte. Bu ay gizliliğe önem vermeli ve her türlü iş ilişki gibi konuları dallandırıp budaklandırmadan kendi içinizde yaşamaya başlatmaya özen göstermelisiniz.

Boğa Burcu

 

Yıl boyunca Ay’ın karşıt burcunuz Akrepte olduğu günler de önemli kararlar almamalı cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;
31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Boğa için 2018 zorluklarla birlikte 2018 sizler için BÜYÜK değişimleri beraberinde getirecek enerjiler ile dolu bir yıl. Çok çeşitli yeni fırsatlar ve büyüme elde edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yeni olan her şey yorgun ruhunuzu DİRİLTECEKTİR. Yeter’ ki planlı ilerleyin ve içinize sinmeyen hiç bir şeyin içinde olmama prensibini ortaya koyabilin. Sizi yoran kıran canınızı defalarca aynı yerden yakanların büyük imtihanlarına seyirci olurken siz yeni yolların başrolünde olabilirsiniz bu yıl. İş hayatınızda yılın ilk 2 ayı birtakım zorluklar mücadele gerektiren şartlar söz konusu olsa da azminizden hiç bir şey kaybetmediğiniz takdirde zorluklar aşılabilir olacaktır. Kararlı tavrınızı hiç bir şey için bozmadığınız takdirde hiç bir zorluk gözünüzü korkutmaya yetmeyecektir. Mart ve Haziran ayları arasında pek çok yeni fırsat sizleri karşılayacak olacağından sahte gülüşlü YALAN dostların etrafınızda bulunmasına da izin vermemelisiniz. Bunlar ile birlikte, meslek ve eğitim hayatınızda rekabet artacaktır hatta rakipleriniz bir olup sizi başarısız kılmak için türlü oyunlar çevirebilirler. Fakat endişelenmeyin korkulacak bir durum olmayacaktır. Birlikte hazırladıkları oyunlar yasal olarak baş ağrıtıcı gelişmeler olarak başlarına dönecektir. Siz bu tarz şeylerle vakit harcamak yerine kendinizi geliştireceğiniz iş hayatınızda eğitim hayatınızda büyüme sağlayabileceğiniz her şeyin içinde yer almak için çaba göstermeye devam edin ve bırakın herkes seçtiği yolun şekline göre hayattan ya mükafatını ya boyunun ölçüsünü alsın. Nisan ve Ağustos ayı ortalarında çalışmalarınızı etkileyecek olaylar söz konusu olabilir. Hesabınızı kitabınızı iyi yapmalısınız.. Bu süreyi ciddiye almalı başkalarından kaynaklanabilecek gecikme ve aksamaları size engel teşkil etmeyecek şekilde en aza indirmeli her zamankinden daha fazla sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Ekim 2018'den itibaren önümüzde ki 3 yıl boyunca maddi olarak ta iş hayatınızda da büyük bir yükselişin içinde olabileceksiniz.

Aşk hayatınızda evliliğiniz ve ilişkileriniz için bu yıl biraz çalkantılı enerjiler söz konusu olacaktır. Eşinizin sağlık sorunları söz konusu olabilir. Özellikle Ocak Nisan ve Ağustos aylarında dikkatli olmanızda fayda var. Eşinizin yakınlarının haddini aşan sabır sınırlarınızı zorlayan ve direk evliliğinizi hedef alan söylemlerine karşı tepkileriniz oldukça şiddetli olacaktır bu durumda eşiniz ile sorunlar yaşanmasına ve ondan daha fazla sorumluluklarını yerine getirme arzunuzun netleşmesine neden olacaktır. Bu olası krizler eşinizin tavır ve davranışları ile ya dengelenecek ya da zorlaşacaktır. Gerçekten seven bir eşe sahipseniz size yapılan haksızlıklar karşısında sessiz kalmayacaktır. Bekar ve ilişkisi devam eden ve yeni beraberliklere adım atan Boğalar; Evlilikle ilgili ani kararlar, 27 Haziran ve 28 Ağustos tarihleri arasında ortaya çıkabilir. Bu konuda kararlarınızı Eylül ayına kadar almamanız faydanıza olacaktır. Ekim 2018'den itibaren evlilik ve ilişkiler çok olumlu enerjiler sizler ile ilerleyecek. Evli değilseniz, evlilik şansınız bu sene oldukça yüksel olacak. Bununla birlikte, aşk hayatınızda 6 Ekim - 17 Kasım 2018 tarihleri arasında çok çalkantılı ve zorlu enerjiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Büyük yatırım planlarınızı kişisel doğum haritanıza göre yapmanız bu yıl fazlası ile önem taşımakta. Beklediğiniz gibi ilerlemeyen konular yüzünden ciddi sıkıntılar yaşanabilir. 6 Ekim - 17 Kasım tarihleri arasında iş ve eğitim hayatınızda dikkatli kararlar almaya çalışmalısınız. Bu süre boyunca önemli kararlardan kaçınmalı anlık öfke ve duygularınız ile kararlar almamalısınız.

Genel olarak, Ekim ve Aralık ayları kalıcı ilerleme için en uygun dönem olabilir, sizler için. Yılın finansal konularda ve ikili ilişkilerde dikkat edilmesi gereken en önemli ayları Mart ve Ağustos 2018 olacaktır.

Merkür Retrosu

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.
2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.
3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu
Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu
Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu
Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.
Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu
Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.
07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu
Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu
Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON

Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

13 Temmuz 2018 ve 27 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleşecek tutulmaların Aile hayatınzıda seyahat planlarında ve şans düzeyinde birçok değişiklik getirecek sizlere.

Adhi Yoga
Adhi Yoga, 20 Eylül'den yıl sonuna kadar burcunuzda oluşturulacaktır. Bu benzersiz geçiş kombinasyonu, yılın erken dönemlerinde zorlu anlardan sonra bir destek olarak ortaya çıkacaktır. Durum, maddi büyüme ve en önemlisi, mutluluk ve ilerleme sağlayacak eş ve ortaklıklardan özel bir destek elde edebileceksiniz. 2018 son çeyreği için çabalarınızı çekinmeden hayatınızı yeniden şekillendirip yön vermek adına ortaya koymalısınız.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE BOĞA BURCU
Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistmenine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedic Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

2018 Sizler için ŞANSLI etkileri getirmekte. Boğa burcu kişileri oldukça şanslı bir yıl sizleri karşılamakta pek çok noktada arzu ettiklerinize kavuşabileceksiniz. Aileniz ile güzel vakitler geçirip, seyahat ederek yeni şeyler deneyimleme cesaretini kendinizde bulabileceksiniz. Yasal konularda zaferler kazanarak düşmanlarınıza galip geleceksiniz ve uzak diyarlardan kişilerle temasa geçerek, İlişkileriniz ve kariyer hayatınız da şanslı olduğunuzdan yıl boyunca karşılaşacağınız beklenmedik gelişmelerle iyi geçecek. Ocak ayından Mart ayına kadar herkesin gözleri üzerinizde olacak ve tanınırlığınız artacak. Nisan’dan Haziran’a kadar olan süreç, verimli ortalıklar ve yeni temaslar kurmak için ideal bir dönem olacak sizler için. Temmuz ayından Eylül sonuna kadar olan dönemde maddi anlamda iyileşmeler, ortaklarından gelecek şanslar söz konusu olabilir ve yılsonunda beklemediğiniz seyahatlere çıkıp ününüze ün katabilirsiniz.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında ki geçişinin burcunuza yansıması,
Bu transit, bilginiz, inançlarınız eğitiminiz, ve yasal konularla ilgili gelişimin dönüşümün başlangıcı olacak sizler için. Kendinizi ideallerinizi geliştireceğiniz, Düşünmeden kabul ettiğiniz uzun yıllar birlikte çalıştığınız kişiler ile alakalı konularda size verilen sözlerin yerine getirilmemesini hayal kırıklıklarınızı aniden kabullenerek keskin bir dönüşüm gerçekleştirebilir sadece kendi inançlarınız doğrultusunda yol almaya karar verebilirsiniz. Satürn Oğlak geçişinde inancınız bir şekilde test edilir ve yaşamın kendisi ile ilgili en temel varsayımlarınızı şüphelerinizden arındırarak doğruya erişebilirsiniz.

Yaşamınızda, yüksek öğrenim, inanç sistemleri, seyahatler, yasal konular hukuk mahkemeleri gibi maceracı deneyimlerin etkili olacağı yeni bir süreç başlıyor. Yarım kalan eğitiminizi tamamlayabilir yurt dışı hayallerinizi gerçekçi bir şekilde ele alarak akılı adımlarla ilerleyerek bunu başarabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken konu yasal konularda iyi niyetli olmayan kişilerden görebileceğiniz zararlar olmalı.

Bilinçaltınızda yatan korkularınız ile her hangi bir müdahale olmadan yüzleşeceksiniz. Bu transit altında ait olmadığınız pek çok şeyden kendi isteğiniz ile uzaklaşacaksınız. Bakış açınız kişisel felsefeniz umutlarınız gerçekçi yönde bir dönüşümün içine girecek. Doğum haritanızda ki Satürn yerleşimi ve diğer gezegenler ile yaptığı açılara göre Yüksek öğrenim ve seyahatlerle ilgili alanlarda bu anlamda kısıtlanmalar veya yeniden değerlendirilmesi yönünde gelişmeler söz konusu olabilir. Özellikle bu transitin ilk evrelerinde biraz kasvetli belirsizlikler hayal kırıklıkları yaşanabilir. Bunu dengelemek için kendinize sorun inançlarınız yeteri kadar güçlümü? Kalbinizin sesini duyuyor mu? Yoksa duymazdan mı geliyorsunuz? Hayattan beklentiniz ne? Bunları sorgulamalı net cevapları kalbinizin sesine kulak vererek vermelisiniz. Bu transitin sonuna gelindiğinizde, gerçekçi ve dürüstçe sizi güçlü kılan her şeyin ne olduğunu keşfedeceksiniz. Bu, kendinizi gerçek anlamda ortaya koyacağınız ideallere ve hedeflere bağlılık yoluyla inançlarınızı yeniden inşa edeceğiniz bir süreç. Bu geçişle, öfkenizi yenen tutumunuz ve yanlışlarınızdan vazgeçmeyi öğreniyorsunuz; tam olarak beklentilerinizi netleştireceksiniz zorlukları yanlışları aştığınızı öğrenecek. Yeni olan şeylerin getirdiği maddi manevi zenginliklerden payınıza düşeni alabileceksiniz. Amaçlarınız değişecek yalnızca gerçekleri, bilgiyi ve bilgelik için gerekli olana yöneleceğiniz azminizle istikrarı yakalayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Öğrenecek başkalarına da öğreterek büyüyeceğiniz gelişeceğiniz enerjiler. Çoğunuz için yayıncılık ve eğitimde önemli başarılar elde edilebilir. Zamanınızı, özellikle öğrenme gelişme adına uzun vadeli hedefler ile verimli bir şekilde kullanmak için bu transiti çok iyi değerlendirmelisiniz. Şimdi yoğunlaşın, odaklanın ve uzmanlaşmanız gerektiğinin bilinci ile kendinize kesin hedefler belirleyerek süreci doğru yönlendirin. Yayınlar, yazı yazma, fikir paylaşma ve çalışmalarla mükemmel bir noktaya erişebilirsiniz.

Ocak Boğa 2018
Ocak 2018 için sizler için şanslı etkileri getirmekte. İş ve eğitim hayatınızda daha önceden verdiğiniz emeğin gösterdiğiniz sabrın mükafatını bu dönemde tatmin edici nakit akışına sahip olarak eğitim konusunda burslar yeni eğitim alanları ile ilgili kolaylıklar olarak alabilirsiniz. Ay boyunca net cesur ve araştırmacı olursanız kazanacaksınız. Manevi yönünüzde bu ay gelişecek pek çok zararlı alışkanlığınızı sigara alkol gibi bırakma kararlılığını gösterebileceksiniz. İş hayatınızda anlaşma sözleşme ortaklık ve bu alanlarda yenileme gibi şeyleri dikkatle incelemeniz faydanıza olacaktır. Gözünüzden kaçan şeyle sorunlara yol açabilir.

Şubat Boğa 2018
Şans maddi ve manevi anlamda sizlerle ilerleyebilir bu ay. İş hayatınızda
Profesyonel yönünüzü ön plana çıkarabildiğiniz anda hızlı bir şekilde ilerleme ve istikrar elde edebilirsiniz. Sabit çalışmalarınız boyut değiştirebilir yenilikçi yaklaşımlar bu anlamda yapılan öneriler sizi başka noktalara taşıyabilir istikrar maddi manevi büyük bir rüzgar olup eserken hayatınızda yavaş ağır ilerleyen her şeyi de gücüyle sizden uzaklaştıracaktır. Eğitim ve özel yaşamınızda ise şansı kendi çabalarınız ile ortaya çıkaracaksınız ne istediği bilen biriyseniz seçiminizi yapmalı yolunuzu belirlemeli ve kararlılıkla ilerlemelisiniz.

Mart Boğa 2018
Ay mali kazançlar açısından olumlu görünüyor. Aile işi yada devlet resmi kurumlardan birinde çalışan bir Boğa burcuysanız terfi yeni bir görev gibi yetkilerinizin ve imkanlarınızın artacağı enerjiler ile karşılaşabilirsiniz. Profesyonel olarak, farklı sektörlerden gelen destek ve işbirliği ile iş hayatınıza bambaşka bir değer yükleyebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay boyunca kendinizi geliştirebileceğiniz vizyonunuzu yükseltebileceğiniz her fırsatı iyi değerlendirmeye gayret edin. İş hayatınızda devlet katkısı alabilir güçlü kişiler ile önemli iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda evliyseniz ya da devam eden beraberliğiniz varsa eş ya da sevgilinizin duyarsızlıkları önceliğini sizden başkasına vermesi tartışmaları ve sizden sakladığı bir takım şeylerin ortaya çıkması ile krizleri tetikleyici olabilir.

Nisan Boğa 2018
Bu, ay her bakımdan masrafları kontrol etmeniz gereken ay. Bir önceki aya kıyasla keyif aldığınız kadar finansal özgürlüğün tadını çıkaramazsınız. Akıllıca harcayın ve ani yolculukların iş ve eğitim hayatınızda hızlı bir şekilde gündeminizde yer alabilmesi ihtimaline karşı pasaportunuzu hazır tutun. Özellikle iş ve eğitim hayatınızla ilişkili olarak yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu ayın 13 ve 19 unda dolandırıcılardan hırsızlardan zararlar görebilirsiniz dikkatli olmalı güvenlik tedbirlerinizi arttırmalısınız. Bu ay hayır işleri yapmak için güzel bir zaman gibi görünmekte. Ruhunuzu arındırır negatif enerjileri kendinizden ve sevdiklerinizden uzaklaştırırsınız. Bu ay İşyerinizde ne dedikodu yapın nede başkalarının dedikodu yapmasına izin verin aksi halde dostlarınız ile ilişkileriniz anlık kızgınlıklar ile söyledikleriniz yüzünden bozulabilir.

Mayıs Boğa 2018
Görünüşe göre bu ay iş aile aşk hayatınızda ince eleyip sık dokumalı her zamanki tavırlarınızdan daha yenilikçi davranış ve düşünceler içinde olmalısınız. Finansal konularda risk almaktan başkalarına kefil olmaktan ay boyunca uzak durmalısınız. Sağlığınız ile ilgili konularda hassasiyetler yaşanabilir kendinizi yormamalı baskı altında hissettiğiniz ortam ve kişilerden uzaklaşmalı ruh halinizi ağır enerjilerin yoruculuğundan arındırmalısınız. Özel yaşamınızda ise kendinize inanıp güvenerek hareket ettiğiniz takdirde ay sonuna doğru hoş gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz.

Haziran Boğa 2018
Boğalar bu ay adeta enerjilerini şarj edecekler. Önceki ayın disiplinli enerjilerinden sonra Haziran, istikrarlı ve sağlıklı gelişmeleri getirecek sizlere. Güvenilir insanlar ile iş hayatınızda tanınırlığınızı arttırabilir önemli iş birliklerinin baş rolünde olabilirsiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizden gelecek maddi ve manevi destek ile birlikte olduğunuz kişi için ne kadar önemli olduğunuzu uzun bir aradan sonra yeniden hissetmeye başlayacak ilişkinizi sahiplenerek 3ncü şahıslardan kaynaklanan sorunları tam anlamı ile uzaklaştırmayı başaracaksınız.

Temmuz Boğa 2018
Geçen aylara nazaran, Bu ay her zamankinden daha güvende ve korkusuz hissedecek ve bunu başarılı bir şekilde çevrenize yansıtmayı başarabileceksiniz. Aile üyeleriniz ve çalışma arkadaşlarınız ile ekip çalışmaları büyük kazanımları ve tanınırlığı getirecektir sizlere. Ay boyunca alacağınız akıllıca kararlar size yeni kapıları yeni seçenek dolu hayat yolarını aralayacak enerjiler olarak karşınıza çıkacaktır. Gelir kaynaklarınızın büyüdüğü bu ay boyunca akrabalar ve çok yakın olduğunuz arkadaşlarınızın iş ya da eğitim hayatınızda ki tercihlerinize sözlü müdahalelerde bulunmalarına dahi izin vermemelisiniz.

Ağustos Boğa 2018
Sahip olduğunuz cesareti ve güveni ön planda tutmaya devam etmeniz gereken bir aydasınız . Bir manevi yolculuğa çıkabilirsiniz. Bilgelik ve hevesiniz tüm davranışlarınıza yansır. Kardeşleriniz arkadaşlarınız enerjinizi paylaşacak ve onlardan gelecek faydalar ile büyümeler elde edebileceksiniz. Kararlarınız, herkes tarafından takdir edilecektir, ancak iş yerindeki sorunları kontrol altında tutmalısınız. İş hayatınızda ki ilerlemeler veya genel imajınız için ciddi bir tehlike oluşturmamalıdır. Bu ay tüm liderlik özelliklerinizi ortaya koymalısınız.

Eylül Boğa 2018
Çevrenizde ve etrafınızda olan biten her şeyi daha derinden bir şekilde anlamlandırarak hissedeceksiniz. Otoritenizi iş yerinde koruyacaksınız ve rakipleriniz bilginiz azminiz karşısında isteseler de istemeseler de size saygı duyacaklar. Başkalarıyla çatışmalara girmek istemiyorsanız egonuzu yenin ve yenilenin . Öğrenci Boğalar yüksek eğitim almayı tercih etmeleri için iyi bir zaman dilimindeler. Yeni bir proje başlatmayı planlıyorsanız, bu ay doğru zamandır sizler için. Sosyal arenada kazançlı çıkacağınız gelişmeler söz konusu fakat bu ay özel yaşamınızda ilişkinizi bozmak isteyen kişilerin çok yoğun düşmanlıkları ile karşılaşabilirsiniz dikkatli davranın.

Ekim Boğa 2018
Bu Ay, parasal kazançları ve büyümeyi vaat eden önemli teklifler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni projelere yatırım yapmak ve yeni insanlarla tanışmak için elverişli bir aydasınız. Bu ay Koyun postu giymiş kurtlara dikkat edin, çünkü bazı insanlar ilerlemenizi engellemeye kalkışacaklar dikkatli olun. Sağlık ile İşinize odaklanın, İş hayatınızda ve komşularınız ile gereksiz uyuşmazlıklar davalık olacağınız durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kasım Boğa 2018
Bu ay hayatınızda İş yerinizde değişiklikler büyüme odaklı gelişmeler söz konusu olabilir. Bu ay bilgi hırsızlıklarına karşı dikkat etmeli yeni elemanlar ya da mesai arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu, ay hiç kimse ile bireysel çatışmalar içinde olmamalı çatışmaların önüne geçmelisiniz ve işlerinize her zamankinden daha fazla odaklanmalısınız. Bu ay ateşe bağlı sağlık sorunlarınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yurt dışı bağlantılı önemli ortaklıklar gerçekleştirebilirsiniz. Bu ay resmi işlerinizde kolaylıkla sizden yana ilerleyecektir. Ayrıca Yurtdışına seyahat, iş dünyasında önemli gelişmeler yaşamanız açısından önem taşımakta.

Aralık Boğa 2018 Burç
Bu ay eşinizin başarısını paylaşacağınız sevindirici gelişmeler söz konusu. Bununla birlikte, Biraz ben merkezli olarak kendinizle ilgili kişisel şeylerinizi tamamlayabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay ek gelirler elde edeceğiniz başarılı girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Bekar Boğalar ayın ilk günlerinde küçük hayal kırıklıkları olsa da ilerleyen günlerde AŞK galibiyetini ortaya koyacaktır.

İkizler Burcu

 

Sevgili İkizler, 2018 yılı pek çok yeni fikir proje karşınıza çıkabilir , ancak sonuçlar açısından beklenenden daha düşük ilerlemeler ile karşılaşabilirsiniz. Bu yıl, işle bağlantılı yaratıcı fikirlere çok yüksek önem vermeli işleriniz fikirleriniz istediğiniz anda kabul edilmedi diye geri çekilmemelisiniz. Aksi takdirde gergin enerjileri doğru yönetemez ve zor durumda kalabilirsiniz. Bu yıl çok büyük projelerde yer alabilirsiniz. Çelişkilerinizden kurtulabildiğiniz takdirde. Eski alışkanlıklar ve yeni olan arasında çelişkiler sizi yorar ve başarısızlığı tetikleyici olur bunun bilincine idrak etmeniz 2018 enerjilerini doğru değerlendirmeniz açısından çok fazla önem taşımakta. Bilinç altınızda yer etmiş korkularınızla yüzleşmeli ve yılmaz bir savaşçı olarak hayatınız zorluklarına karşı mücadele vermelisiniz. Bu yılın en büyük öğretisi bir çok şeyi aynı anda yapmaktan kaçınmak ve kişisel yaşamda ve ortak çalışma alanlarında engeller ile karşılaşmaya hazır olmaktır. İlkeniz her zorluğun ardından kolaylıklar ve güzellikler vardır’ı benimsemek olmalı.

2018 boyunca iş ve eğitim hayatınızda çok yaratıcı olacaksınız, büyük projeleri ele alma ve planlama kabiliyetine sahip olduğunuzdan bu yılın en çok ödüllendirici parçası olacak sizler için. Zihinsel kabiliyetiniz görev görebilme yeteneğinizi arttırarak. Geçmişle ilgili pek çok olumsuzluğu arkanızda bırakmayı öğrenmelisiniz. 12 Ekim'den sonra yıl sonuna iş ve eğitim alanlarınızda LİDER konuma gelebilirsiniz. Bu yıl yeni bir aşk ilişkisi ortaya çıkabilir. Şubat ve Mayıs 2018 arasında özel hayatınız ile ilgili çok iyi şanslar söz konusu. Ayrıca, Ekim ve Kasım aylarında ilişki kaderini değiştirebilecek bir kasırga yaşanabilir evli ve ilişkisi devam eden İkizlerin hayatlarında ya yıkacak ya romantizmi tekrar yaşamaya ve yaşatmaya başlayacaksınız. Her iki durumda yılın başında ilişki profilinize nasıl baktığınızla ilişkili şekillenecektir. Sevgiyle evlenmeyi planlıyorsanız, bu yıl sizler için çok olumlu enerjiler hakim gökyüzünde. Öfkeniz ve tutumunuz Temmuz ve Ağustos aylarında ilişkilere zarar verebilir, bu yüzden temkinli olun.

Sağlığınız 27 Haziran - 28 Ağustos 2018 tarihleri arasında dikkat li olmanız için önem taşımakta kazalar sonucu yaralanma riskiniz yüksek olabilir. Bu süre zarfında daha fazla öfkeli olmamaya özenli olun. 2018 de, kendinizi dinlemeniz gerektiğinin farkına varmalısınız başkalarını değil, bir yıl. Öğrenme ve kendini geliştirme zamanı sizler için.

Ay karşıt burcunuz Yay’da olduğu günler de enerjiniz düşebilir. Yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;

31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Merkür Retrosu

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.

2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.

3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE İKİZLER BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistemine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedic Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

İKİZLER Finansal konulara dikkatli olmalı gereken bir yıldalar. Özellikle para ve sağlıkla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz, ya da içinde bulunduğunuz ortaklıkların ya da ilişkilerin sonlanması veya aşırı bunaltıcı bir hal almasıyla karşılaşabilirsiniz. Kuzey ay düğümünün Yengeç’teki yerleşimi aile içerisinde ve para konularında bazı sorunların ortaya çıkmasına sebep olurken, 8. evdeki Ketu kazançlar ve ilişki içerisinde olunan ortaklar konusunda bazı kısıtlamalara neden olabilir. Ancak bu sene, çocuklar ve iş hayatınızda iyi şans sizinle ilerleyecek bu açılardan iyi bir yıl olacak. Mart ayından itibaren bazı finansal zorluklarla karşılaşılabilirsiniz ve para konularında bunaltıcı bir dönem atlatabilirsiniz. Nisan-Haziran ayları arasında kariyer hayatında oldukça şanslı bir dönem sizleri karşılarken ilişkilerinizde de gerilim yükselecek, ilişkiler ortaklıklar oldukça yoğun stres altında kalacağınız enerjilere neden olabilir. Temmuz ve Eylül ayları arasındaki dönemde gelirleriniz konusunda bazı sorunların yaşanması söz konusu olabilir ancak Ekim ayından Aralık ayına kadar rahat bir şekilde gelir elde edeceğiniz imkanlarla borçlarınızı kapatma imkanı bulabileceksiniz.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında ki geçişinin burcunuza yansıması,
Satürn, samimiyeti, paylaşımı ve paylaşılan finansı kendi kişisel gelirinizden başka bir kaynaktan gelen para ve mülkiyet ile ilgili konularda etkili olacak. Satürn, 19 Aralık 2017’den 2020’ye kadar bu yaşam alanlarında bir tür testlerden geçirecek sizleri sanki evren bu alanlarda kurduğunuz temellerin güçlü olup olmadığını kontrol edecek. Zayıf temellere dayanan şeyler bu testlerin baskısı altında dağılabilir.

Bu etki, Bu yıl, İkizle burcunun ilk 11nci gününde doğanları fazlası ile etkileyecek.

Testler, bu döngü boyunca finansal alanlarınızda iş yaptığınız insanlar ile ilişkilerinizde etkili olacak. Kendinize, duygusal olarak yada maddi olarak başkalarına bağlı hissediyorsanız dikkatli olmalısınız. Başkalarından gelen destek geçmişte olduğu gibi olmayabilir. Örneğin, bir iş ortağının geliri düşebilir veya bu süre zarfında başka bir mali destek biçimi alınabilir ya da zayıflayabilir. Kısaca işinize 4 elle sarılmalı başkalarından beklentilerinizin yeterli olamayacağını göz önünde bulundurmalısınız.

Duygusal olarak, başkalarının destekleyici olmadığı hissi sizleri zorlayabilir. Duygularınız ile değil gerçekler ile hareket etmelisiniz. Finansal konuları, özellikle borç ve vergileri mantıksal ve gerçekçi bir şekilde ele almak için güçlü bir zaman dilimindesiniz. Bu anlamda sorunlarınız varsa çözüme kavuşturabilirsiniz.

Bu dönem bazen sizleri zorlayacak enerjileri barındırsa da uzun vadeli fayda ve ödüllendirici bir dönem haline gelebilir sizler için. Çalışın kendinize güvenin riskli ve bilmediğiniz başkalarının yönlendirmeleri ile işlere yönelmeyin. Bu transit altında kendinize şu soruları sorun;

Gücü nasıl ele alıyorsunuz? Arzularınız lamı ilerliyorsunuz? Samimi ilişkiler gerçekten dürüstlük üzerine mi kurulu? Ne çeşit takıntılar ve bağımlılıklarınız var? Bu sorulara doğru ve dürüstçe cevap vermeyi başarmalısınız. Bu Transit başlangıcında, en derin istek ve korkularınızı sorgulamanızı zorlayan 3ncü şahıslar ve dış dünya baskısına karşı özellikle hassas olabilirsiniz. Bunlar arasında cinsel hayatınız, Finansal konular (özellikle borçlar, yükümlülükler ve ortak finansmanlarla ilgili) ve kontrolü elden bırakmamalısınız.

2014 2015 yıllarında neler yaşadığınızı hatırlayın ve bu dönemde temkinli kararlar almaya özen gösterin. Oğlak burcundaki öğretmen Satürn geçişi ile birlikte, finansal paylaşım, güç birlikleri ya da bir ortak olmadan hayatınızı yaşamak mecburiyeti uzun vadeli bir ortaklığın zorluklarıyla karşı karşıya kalmış olabilirsiniz. HATIRLAYIN.

Bu transit ile birlikte şimdi kendinizi motivasyonunuzu geliştirme zamanı. Bu transit altında pek çok bağımlılığınızı korkunuzu batıl inançlarınızı arkada bırakabilecek ve kendi gücünüzü doğru şekilde yaşam sahnesinde ortaya koyabileceksiniz.

Ocak İkizler 2018

Bu, ay evliliğinizde eşinizin sizinle olan ilişkisinin önem taşıdığı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bahaneleri bir yana bırakıp ilişkiniz için karşılıklı fedakarlıkları ortaya koyma zamanı. Mümkünse, iş seyahatlerinizde bile eşiniz ile birlikte gitmeyi deneyin. Bu sadece iş açısından faydalı olmayacak, aynı zamanda ikiniz arasındaki bağ da güçlenecektir. Karlı gelişmeler her yönden geliyor gibi görünüyor, ancak iş ortaklarının tutumu da bu işleyişin devamı açısından önem taşımakta. İşyerinde büyümeyi sağlamak için maddi olarak akıllıca kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Tasarruflarınızı yönetin ve herhangi bir mali taahhütte bulunmadan önce iki kez düşünün bu ay boyunca.

Şubat İkizler 2018

Şubat ayı öğrenciler için biraz zorlayıcı enerjiler ile başlasa da azmin elinden hiç bir şey kaçmaz ilkeniz bu olmalı. Küçük kısıtlamalarla, bu süre zarfında tatmin edici bir nakit akışı için mücadele etmeniz gerektiğinin farkındalığı ile ilerleyin. Mali konularda ortaklardan zararlar ve hukuki sorunlar yaşanabilir kontrolü elden bırakmayın. İçinizdeki ruhsal arayışı önemseyin ve ay boyunca maneviyatınıza önem verin. Ailevi ilişkilerde hâkim olan huzur uyumu güçlü hale getirecektir.

Mart İkizler 2018

Şans, bu ay yeni şeyleri başlatmak sorunsuz bir şekilde ilerlemek için uygun enerjilerin hakim olduğu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay Devlet görevlileri için ödüller ve tanınırlığı arttıracak etkiler söz konusu. Geçici işlerde çalışanlar için kalıcı olma şansı var olacaktır. Eğitim ve varlıkları arttırmak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Akrabalık ilişkilerinizde miras mülkiyet anlaşmazlıkları gibi konularda arabuluculuk yapmaya çalışın. Sonunda madden manen iyi enerjiler ile mükafatlandırılabilirsiniz.

Nisan İkizler 2018

İkizler, Nisan 2018, sizin için iyi finansal potansiyelleriniz netleşeceği bir ay. İş ve eğitim hayatınız ile ilgili yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Yasal sorunlarınız varsa bu ay gelişmeler beklentilerinizi karşılayacak enerjileri barındırmakta. Devlet iş ve aile işletmeleri tatmin edici sonuçlar verebilir. İş değişikliği görev değişikliği ya da yeni bir iş birliği ile gelir sağlayarak lehinize olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Mayıs İkizler 2018

Mayıs, diğer aylara kıyasla maddi konularda dikkatli olunması gereken enerjileri barındırıyor sizler için. Bazı kayıplar oluşabileceğinden dikkatli olun. Bununla birlikte, resmi işlerinizde gözden kaçan ayrıntılar zorluklara neden olabilir. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin yeteri kadar yanınızda yer almadığı düşüncesi ile yalnız kalmış hissedebilir bunun yansıması ile gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kısacası ay boyunca özel yaşamınız ile ilgili konularda kararlar almadan önce iki kez düşünün.

Haziran İkizler 2018

Haziran, ayında da kazançlar çok yüksek olmayabilir, ancak makul ve orta düzeyde kalıcı enerjiler söz konusu. Bu ay sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Üst solunum yolları ve karaciğerleriniz ile ilgili sağlık sorunlarına dikkat edin. Arkadaşlarınızla para alışverişlerinde bulunurken dikkatli olun ve vereceğiniz finansal desteğin geri ödemesinin yapılmayacağının bilinci ile hareket edin.

Temmuz İkizler 2018

Bu ay çekiciliğiniz artıyor özellikle bekar İkizler aşk hayatınızda sürpriz kalıcı her şeye açık olmalısınız. Evli İkizler ilişkinizde huzurun hakim olması ile işinize gereken önemi verebilir yapmayı planladığınız projelerinizi uygulamaya geçebilirsiniz. Finansal konularda yatırım planları ile ilgili 10 Temmuzdan itibaren gelişmeler önemli fırsatlar yaratabilir sizlere.

Ağustos İkizler 2018

Bu ay maddi manevi zenginliğiniz büyük olasılıkla artacak. Herkes tarafından takdir edilecek akıllıca kararlar alma gücüne sahip olacaksınız. Mali durumunuzdaki iyileşmeleri yatırım planlarınızı değerli bir şeylere sahip olmak için uygulamaya geçebilir kredi başvurusu gayrimenkul gibi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise Aşk ve romantizm ay boyunca etkili olacaktır.

Eylül İkizler 2018

Bu ay kardeşlerinizden gelecek faydalar söz konusu birlikte iş ve eğitim hayatınızı ilgilendiren ortak kararlar alabilir uygulamada sorun olmaksızın başarı elde edebilirsiniz. İş hayatınızda ise yükselişle beraber, Popülerlik elde edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay merkezi sinir sistemi ve strese bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz çok dikkatli olun ve ne olursa olsun sağlığınızı riske edecek kadar stres altında kalmamaya özen gösterin.

Ekim İkizler 2018

Bu ay iş hayatınızda otoriteyi korumak için ekstra çaba göstermeli iş hayatınızda tereddütlere yer vermemelisiniz. Sakin bir şekilde kararlar almalı itibarınızın yükseldiği bu özel zaman diliminde zihninizi berrak tutmaya çalışın. Bu ay boyunca ç. öğrenci ve çalışan İkizler için, devlet kuruluşları ile ilgili işler de oldukça iyi gelişmeler yaşanabilir. Bekar İkizler sosyalliğiniz yeni beraberlikler ve aşkın tam merkezinde yer almanızı sağlayacak güçte.

Kasım İkizler 2018

Bu ay her konuda pozitif düşünmenin mükafatlarını alabilme şansınız yüksek. Yeni projeler ve ittifaklara girmek için iyi bir zamandasınız özellikle yurt dışı ile bağlantılı gelişmelerin üzerinde hassasiyetle durun ve kararlarınızı kontrolden geçirerek hızlı şekilde ilerlemek adına gayret edin. Bu ay hukuki konularda şansınız yaver gitmeyebilir iş bilmez kişilerden kaynaklı tekrar ödemeler ve aksaklıklar yüzünden haklı olduğunuz bir davanızda beklenmedik aleyhe gelişen durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin akrabaları ile finansal konular yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Aralık İkizler 2018

Aralık ayında iş hayatınızda rekabete hazır olun. Bu sizin için kendinizi yetenek ve becerilerinizi ortaya koymak için mükemmel bir zaman dilimi olabilir. Kendinize güvenin iş yaptığınız kişileri güven testinden geçirin ve harekete geçin uzun vadeli işlerin vazgeçilmez kişisi siz olabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa ilişkinize sürpriz bir şekilde evlilik kararı alabilirsiniz. Evli İkizler de bu ay eşinizden gelecek faydalarla ortak kararlar la maddi manevi aşkı huzuru yakalayabilirsiniz.

Yengeç Burcu

 

Yengeç 2018 sizler için , İş hayatınızın yüksek öncelikli olmaya devam edeceğini vurgulamakta. İş hayatınızda beklentileriniz yavaş ilerlese de hiç vazgeçmemelisiniz. Agresif davranışlar içinde olmak size zararlar verebilir. Rekabet entrika ve engelleri gözünüzde büyütmeden hareket etmelisiniz. Yılın ilk ayları sıkı bir çalışma muazzam büyümeyi beraberinde getirecek ve 2018 boyunca kazanımlarınızı arttırabileceksiniz.. Yılın ilk 2 ayı zorlansanız da mücadeleden vazgeçmediğiniz takdirde anda işyerinde mevcut olan tüm tehditleri ortadan kaldırabileceksiniz. İş hayatınızda hangi sektörde olursanız olun , yeni müşterilerinizin yanı sıra iletişim tabanınızın genişlemesi geçmişte çalıştığınız kişiler ile bir araya gelmek sizi daha iyi noktalara taşımaya yetecektir konusudur. Gayrimenkul toprak gibi yatırım planlarınızı Temmuzdan itibaren gerçekleştirebileceksiniz. Siz ortaklıkları olan biriyseniz yol ayrımları sizler için hayırlı sonuçlar verebilir ve kendi başına çalışmanın, ortaklıktan ziyade daha iyi sonuçlar verdiğini yaşayarak öğrenebilirsiniz. Yılın ortasında kariyerinizde biraz zorlu bir dönem sizleri bekliyor. Büyümenin ve ilerlemenin artması nedeniyle, ortak projelerde karşılıklı egonun artması sonucu finansal görüş ayrılıkları ve krizler yaşanabilir.

Bu durum özellikle, 27 Haziran - 28 Ağustos 2018 tarihleri arasında oldukça şiddetli olabilir. Bu süre içinde radikal kararlardan kaçınmanız gerekir. Büyüme ve ilerlemenin artması nedeniyle ortak projelerde ve ortaklıklarda karşılıklı egonun artabileceğini göreceksiniz. Bu, 27 Haziran - 28 Ağustos 2018 tarihleri arasında şiddetli olabilir. Bu süre içinde ortaklık içinde çalışmak konusundaki tartışmalara ve radikal kararlardan kaçınmanız gerekir. 2018 de aşk ve evlilik için, Gökyüzü pembe bir tabloyu göstermiyor. Romantizmle ilgili meseleler arzuladığınız gibi ilerlemeyebilir. , Evli Yengeçler eşinizi çok sert ve bazen de haksız yere yargılıyor olabilirsiniz. Dikkatli olun onunda sabrı bir yerden sonra taşabilir. İlişkilerde bu yıl beklentilerinizi düşürmek ve ilişkilerde beklemek yerine vermek üzerine odaklanmak faydalı olacaktır sizler için. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeçler Ekim 2018'den sonra yeni bir aşk ilişkisi ile daha önce tatmadığınız duyguları yaşayabilirsiniz. Evlilik ve devam eden birliktelikler ile ilgili Temmuz ve Ağustos 2018 boyunca zorlu bir dönem olabilir. Oluşacak olayları göz önünde bulundurursanız, bu dönemde sakinlikle yanlış kararlar almamış olursunuz.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE YENGEÇ BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistmenine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedic Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Yengeç burcu kişileri, özellikle de tutulma dönemlerinde, bu yıl ciddi zorlanmalar ve eşsiz fırsatlarla karışılacaklar. Yengeç burcunun doğum haritalarında 2018 transitleri 1nci ve 7nci evlerinizdeki ay düğümleri, Yengeç burcu kişilerinin huzursuz ve tatminsiz hissetmesine neden olurken aynı zamanda büyük işler başarabilecek bir potansiyele sahip olduğunuzu da sizlere hatırlatarak ilişkilerle ilgili konularda gelişmeler yaşanmasını sağlayacak. Maddiyat ve yeni arkadaş edinme konularında şanslı olduğunuz bir yıldasınız çocuk sahibi Yengeçler hem çocuklarınızdan yana, hem de genel anlamda bahtınızın açık olacağı, şansınızın yaver gideceği bir sene geçireceğiniz anlamına gelmekte diye değerlendirebiliriz. 2018 Boyunca Yengeç burcu kişileri en büyük sorunları kadınlarla ve patronlarınızla ilişkilerinde ve yasal konularda yaşayacaklar. Ocak-Mart arasındaki dönemde finansal anlamda yaşanacak bazı gelişmeler olsa da bunun karşısında mutsuzluk elde edecekler ve gelişmeleri Şubat ayı sonunda kaydedecekler. Nisan-Haziran arasındaki dönemde yine finansal gelişimleri açısından iyi enerjiler sizinle ilerlese de, yasal konularda ya da hükümetle sorunlar yaşayabilirsiniz. Haziran-Eylül arasındaki dönemde ilişkilerinizde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Sonunda, Ekim ayından Aralık ayının ortasına kadar, 2017 maddi anlamda kazançlı olacağınız özel yaşamınızda mutluluklar yaşayacağınız bir dönem olacak.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında kigeçişinin burcunuza yansıması,
Bu transit altında ilişkileriniz önem kazanıyor ilişkileriniz aracılığıyla yaşanacaklar ayna olacaktır sizlere her konuda. HASSAS ve ETKİLİ bir dönem başlıyor sizler için.

Bu gerçekçi gezegenin sizlere hayatınız adına büyük bir “Bahar Temizliği” yaptıracağı kesin. bu transit sırasında ilişkileriniz bir dizi testten geçecek. Satürn, zayıf bağlantıları arar ve onları ortaya çıkarır görmezden geldiğiniz her şey gözünüzün önünde beliriverir. Zayıf temeller üzerine kurulan ilişkileri bitirmek yada tam tersi güçlendirmek için büyük çabalar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Bu, başkalarıyla olan ilişkilerinizi tanımlamanız, anlamanız ve iyileştirme ya da bitirmeniz gereken bir döngüdür. Hâlihazırda bir ortağınız varsa, uzlaşma, esneklik ve sabırla krizleri aşabilirsiniz. Aksi bir tutumsa bitişlere neden olacaktır. Deneyimleyeceğiniz İlk hayal kırıklığı, bu yaşam alanında eleştirilen ve “incinen” duygularınız olacaktır. Ancak, bu transitin sonuna kadar, taahhüt ve uzlaşma hakkında çok şey öğreneceksiniz. Özel hayatınızda evliliğinizde devam eden beraberliğinizde taktığınız PEMBE GÖZLÜKLERİ çıkarttıracaktır Satürn sizlere ve gerçekçi bir bakış açısı kazandıracaktır.

Yalnız olanlarınız için, Satürn’ün transiti yalnızlık hissini daha yoğun hale getirebilir Artık hayatınızda ciddi bir boşluk hissedebilirsiniz. İş hayatınızda da (önemli bir ortaklığa sahip olup ya da olmamanıza göre) devam taahhüt etmek yerine, ortaklığa duyduğunuz ihtiyacı inceleyeceksiniz. Özel yaşamınızda anlık kararlarla bir aşk ilişkisine adım atarsanız, Satürn sizlere hayal kırıklıkları ve zorluklar yaşatabilir.

Sağlıklı ortaklıklar, yeni işbirlikleri veya mevcut ortaklıkların güçlendirilmesi olumlu sonuçları getirebilir.. Satürn, gerçeklik ve nesnelliğin adil bir ölçüsü olacak sizler için. İlişkiler şimdi ciddi meseleler olarak hayatınızın merkezinde yerini almaya başlıyor.. Ortaklara karşı sorumluluklar, uzlaşmaya duyulan ihtiyaç ve başkalarının ihtiyaçlarının gerçekleri açıklığa kavuşturma zamanı.

Yaş ve yaşam koşullarınıza bağlı olarak, “Önemli ortaklıklar”, sevdiklerinizle, iş ortaklıklarıyla ve hatta derin dostluklarla olan ortaklıklar ile ilgili pek çok deneyim yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır süre gelen dostlukları yüzeysel ve tatmin edici görmeyebilir ve daha fazlasını isteyebilirsiniz. Özel yaşamınızda bir ilişkideki sorunlu alanların bu geçişin başlangıç aşamalarında kusurlar olduklarından daha büyük görünebilir gözünüze. Kararları, hem güçlü hem de zayıf yanları ile ele alırken haksızlık etmeden dengeleri korumaya özen gösterin.

Satürn’ün transiti süresince ilişkileri veya yaşamınızda ki ilerlemeleri her zamankinden daha zorlu bulabilir ve özellikle düzenli uyku ve uygun beslenme alışkanlığına sahip olmak gibi sağlığınızla ilgili hassas durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Şimdi daha disiplinli olmalı sağlığınızı önemsemeli yaşam kalitenizi arttırma gayreti içinde olmayı başarabilmelisiniz.

Bu transit ilerledikçe gerçek ihtiyaçlarınızı keşfedeceğiniz gerçekçi olarak iş yada özel yaşamınızda ne istediğinizi ve karşı tarafa ne verebileceğinizi keşfedersiniz.

Satürn geçişi ile mevcut projelerinizi veya taahhütlerinizi yeniden değerlendirmeye kişisel plan ve hedeflerinize muhalefet ve engellerle de karşılaşabilirsiniz. Sizler için, Bir olgunlaşma süreci devam ediyor yaptığınız değişiklikler daha sonra hayatınızı daha basit, daha kolay ve daha sağlıklı hale getirecek.

Bu döngü sırasında, ilişkilerinizde oynadığınız rolü belirleyip “KENDİNİZ” olduğunuzdan emin olun. İlişkilerinizdeki karmaşık duyguları, onları incitmeden göz ardı etmeden ortaya koymaya çalışın. İkili ilişkilerinizde ortaya çıkan herhangi bir sorunun kökenine baktığınızda korkusuz olun.

Merkür Retrosu İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.

2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.

3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

Ocak Yengeç 2018

Ocak Ayı Burçları 2018, sizin için rekabetten uzak durulması gereken enerjiler söz konusu siz iş ve eğitim hayatınızda kendinizi geliştireceğiniz şeylerle ilgilenmeli başkaları ile bu tarz rekabetlere yönelmemelisiniz. Başkalarına karşı haklı olsanız bile kışkırtıcı davranışlara yönelmemeli sakinlikle hareket etmelisiniz. Bu ay sağlığınız ile ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Bu ay eş yada sevgiliniz ani ruhsal değişiklikler yaşayabilir kibirlilik egolu davranışlar sergileyebilir. Tepki vermek yerine buna sebep olan konunun ne olduğunu anlamaya çalışın. İş ve eğitim hayatınızda yolculuklar karlı ve başarılı sonuçları beraberinde getirebilir.

Şubat Yengeç 2018

Şubat ayı aşk hayatınızda ilerlemeleri getirecek olumlu yönde. Evli Yengeçler Eşiniz kariyer veya finans alanında iyileşmeler yaşayabilir. Bu, onunla ilişkinizi size olan yaklaşımında daha sevgi dolu olmasını sağlayabilir anlayış her şeyin üstesinden gelecektir. İş hayatınızda ortaklık teklifleri alabilirsiniz. fırsatları değerlendirdiğiniz takdirde doğru adımlar ile finansal konularda iyileşmeler ile karşılaşabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise kuşkularınızı ilişkinize yansıttığınız sürece krizler kaçınılmaz olacaktır.

Mart Yengeç 2018

Bu ay şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Birkaç engeli olmasına rağmen nakit akışı bu dönemde olumlu şekilde ilerleyecektir. Bu ay dini duygularınızı suiistimal edebilecek kişilere karşı dikkatli olun. Maddi ve manevi zararlar görebilir etki altında kalarak hayatta yapmam dediğiniz şeyleri yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Aile ve özel yaşamınızda size yapılan yapıcı yönde ki uyarıları dikkate almanızda fayda var. Aşk boyut değiştirerek çok daha özel bir hal alabilir sizler için.

Nisan Yengeç 2018

Nisan Şans, bu ay iş ve özel yaşamınızda etkili olacaktır. Bilginiz sakinliğiniz ve dürüstlüğünüzün mükafatını alacağınız bir aydasınız iyi değerlendirin. Bu ay ailevi konularda mirasla ilgili sorunlar çekişmeler yaşanabilir. Hakkınızı ararken haksızlığa uğrayarak zor durumda kalabilirsiniz. Bu süreçte kime güvenip kimden uzak durmanız gerektiğini iyi belirlemeniz de fayda var. Özel yaşamınızda ise uzun soluklu bir ilişki aniden başlayabilir bekar Yengeçler için.

Mayıs Yengeç 2018

Mayıs 2018 umut verici bir ay olmanın izlenimini veriyor birden fazla konuda. Mali açıdan yatırım planlarınızı gerçekleştirebilir ailenizin de desteği ile gayrimenkul ile ilgili arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda ek işler yaparak gelirler elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise başkalarının etkisi altında kalarak ilişkinize zarar verecek şeyler yapabilme potansiyeliniz yüksek çok dikkatli davranın.

Haziran Yengeç 2018

Haziran 2018 Bu ay finansal konularda dolandırılabilir ortak bir işte bilginiz dışında yapılan işlemler yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalı resmi belge ve evraklarda yetkiniz dışında imzanızın kullanılmamasına her zamankinden fazla önem vermelisiniz. Bu ay özel yaşamınızda bitti diye endişelendiğiniz ilişkinizde gerçek arkadaşlardan gelecek öneri ve teklifleri değerlendirmeniz barışma ve kaldığınız yerden daha güçlü bir aşkla başlangıç yapabilme enerjisini sizlere sunmakta.

Temmuz Yengeç 2018

Bu ay burcunuzda gerçekleşecek tutulma enerjisi başta olmak üzere her şeyi iyi gözlemlemeli ani fevri kararlar almamalı 28 Temmuza kadar öfkenize yenilmemelisiniz. Bunu yaptığınız anda zorluklar kolaylıklara dönüşebilir. Bu ay her türlü girişim yatırım gibi konuları çok büyük bir fırsat olduğundan emin olmadıkça yapmamalısınız. Aksi takdirde aksaklıklar ve ertelemelerden dolayı sorunlar yaşanabilir. Bu ay cildiniz ile ilgili sağlık sorunlarına çok dikkat edin. Ani gelişmeler sağlıkla ilgili sorunlara neden olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz i hayattan bezdirir suçlamalarda bulunmamalısınız. Aksi takdirde arzunun gerçekleşebilir fakat en çok üzülen pişmanlık yaşayan siz olabilirsiniz. Her ihtimali düşünmeli ve kararlarınızı buna göre belirlemelisiniz.

Ağustos Yengeç 2018

Ağustos 2018 yavaş bir döneme işaret ediyor sizler için. İstikrarlı bir büyüme, maddi ve manevi alanlarda etkili olacak ayrıca sağlığınızın iyileşmesi ile rahatlayacaksınız. Finansal kazançlar ancak sabır ve sürekli çaba harcamayla gelir bu ay sizlere. Özel yaşamınızda evlilik yada süregelen beraberliğinizi başkalarının ki ile kıyaslama birlikte olduğunuz kişinin gururun kırılmasına ve sizden uzaklaşmasına neden olabilir. Aklınızı başınıza almalı var olan ilişkinizin sorumluluklarını almalısınız.

Eylül Yengeçi 2018

Bu ay finansal konular eğitim sektörü ile ilgili gelişmeler beklentilerinizin üzerinde ilerleyecektir. Statünüz yükseliyor çevreniz gelişmeye büyümeye başlıyor iyi değerlendirmeli sosyal olmalı arada derede kalmadan sorumlulukları cesaretle almaya çalışmalısınız. Bekar Yengeçler umutlarınızı gerçek kılacak o özel insanla karşılaşabilirsiniz çekimser kalmamalı beğeninizi ifade edip göstermelisiniz. Bu ay internet üzerinden alışverişler de parasal kayıplar yaşayabilirsiniz.

Ekim Yengeç 2018

Bu ay pek çok konuda keskinlik netlik hakim olacak. Sağlam temele dayalı her şey sizin için faydalı sonuçları beraberinde getirecek. Bu ay taşınma yerleşim değişikliği gibi düşüncelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile kıskançlık kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Doğruluğundan emin olmadığınız suçlamalar yaparsanız sonuçlarına da katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Sağ duyu empati çerçevesinden uzaklaşmamalı kalbinizde gerçekten bitirme kararı aldıysanız çirkin ve yanlış yollara sapmadan bunu yapmalısınız.

Kasım Yengeç 2018

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda yaptıklarınızla dikkat çekerek tanınabilirsiniz. İyi değerlendirin. Bu durum çevrenizde ki pek çok kişi tarafından hazmedilemeyebilir bu kişiler ile kavgadan kaçınmalısınız. Kimseyi amacına ulaştırmayın. Yüksek öğrenim gören öğrenciler için devlet kurumlarından gelecek faydalar söz konusu. Bu ay Yengeç burcu kadın ve erkekleri cinsel bölgeler ile ilgili sağlık komplikasyonları yaşayabilirler. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen tıbbi bir müdahaleden kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Aralık Yengeç 2018

Aralık 2018 Burçlar, iş için muhteşem enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş sahipleri maddi anlamda önemli ölçüde etkili olacak büyüme sağlayabilirler. İş hayatınızda Yeni arayışlara girmek olumlu sonuçlar doğurabilir. Düşmanlarınız, başarıya yaklaşımınızı engellemeye çalışabilir. Tedbirli olmalı güvenliğinizi önemsemelisiniz. Bu ay Mevsimsel rahatsızlıklar nedeniyle sağlık sorunları olabilir. Bu süre zarfında herhangi bir hukuki meseleye karışmamak için özenli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise aşk beklemediğiniz arkadaşlarınızın vesilesi ile sizi bulabilir bu ay.

Aslan Burcu

 

Ay karşıt burcunuz Kova’da olduğu günler de enerjiniz zayıflar. Yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ile kararlar almamalısınız. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;
31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2018 gerçekliğin ve algılamanın karıştığı ve son zamanlarda hissetmediğiniz belli zorluklara neden olabilecek enerjileri barındırıyor sizler için. Kötümserlik ve olumsuz düşünceleriniz kademeli olarak artabilir siyahı beyazdan ayırt etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle yılın ilk ayı burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile endişeleriniz bilinçaltınızda ki korku ve kaygılar büyüyebilir ve kendi kendinizi engelleyecek davranışlar sergileyebilir insanlar üzerinde ki iyi bir izlenim bırakamayabilirsiniz. Bu yıl zihninizi tüm olumsuz düşüncelerden uzaklaştırmak için çaba göstermelisiniz. Bunu başardığınız anda gelecek günlerin enerjilerini dengelemeyi başarabileceksiniz. Bu yılın en büyük sürprizi mesleğinizin yanı sıra kişisel hayatınızda da yeni başlangıçların olabileceği. İş hayatınızda son 2 seneye göre daha talihli enerjiler ile karşı karşıyasınız İletişime çok etkin bir şekilde önem vermeli hiç bir işinizi ertelememelisiniz. İş ve eğitsel konularda yeni seçenekleri değerlendirmediğiniz takdirde ilerlemeleri gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bu yıl tercihleriniz yenilikçi yaklaşımlarınız çok fazla önem taşımakta. Şunu bilmelisiniz ki seçimlerinizi doğru yaptığınız takdirde önümüzde ki 4 yıl süre ile karşılığını olumlu anlamda alacaksınız.

Temmuz ve Ağustos aylarında çok dikkatli olmalısınız birlikte çalıştığınız kişiler ile tartışmalar iş hayatınızın alt üst olmasına neden olabilir. 6 Ekim'den 27 Kasım 2018 ortasına kadar işiniz ile ilgili her konuda dikkati elden bırakmamalısınız. Bu yıl aşk ve evlilik hayatınızda ise zorlanabileceğiniz etkiler söz konusu. Kırgınlık kızgınlık ve şartlardan kaynaklı zorluklar ilişkiniz evliliğiniz ile ilgili konularda ani gelişme ve ayrılıkları tetikleyici olabilir. Hırs kin ve ego ilişkilerinize her şekilde zarar verecektir. Kalbiniz bir başkası tarafından kırıldıysa ve siz yıkılmadım ayaktayım düşüncesi içinde bir başkası ile duygudan uzak bir beraberliğe adım atma kararındaysanız işler hiçte tahmin ettiğiniz gibi gitmeyebilir büyük krizler ve sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Evli ve ilişkisini sorunsuz bir şekilde devam ettiren Aslanlar ise eşin yakınlarından kaynaklı gerginliklere yılın ilk 3 ayı dikkat ettiğiniz takdirde her şey istikrarlı şekilde ilerleyecek ve birbirinize güvenmenin güzellikleri ile aşkınız yeniden alevlenecektir. Temmuz ayı ilişkilerinizi bir dizi testten geçirecek enerjiler ile karşı karşıyasınız. Evliliğinizin yada devem eden beraberliğiniz dışında fiziksel bir ilişki arayışının olasılığı mümkündür. Bu da size büyük sorunlar büyük pişmanlıklar yaşatabilir dikkatli davranın. Ekim ve Kasım 2018 süresince yeni bir ilişki şansı oldukça yüksek görünüyor sizler için.

Genel olarak , 2018, istikrarlı ilerlemeler ile dolu Ekim ayına kadar zorluklar söz konusu olsa’ da Hayata karşı olumlu bir bakış açısı yakalarsanız, iyi bir ilerleme yakalayabilirsiniz. Mayıs ve Ağustos 2018 arasında hayatınızın daha iyi hale gelmesi için daha özel bir çaba içinde olmanız faydalı olacaktır.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE ASLAN BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistmenine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedik Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

2018 Aslan burcu kişileri için , Ay düğümlerinin yerleşimi ve harcamalarla ilgili olan doğum haritalarınızda 12. Evinizde 12’nci ev: “RUH” şifreli bu ev gizli benliğiyle doğal olarak Balık’ın ve Neptün’ün evidir. Onun içinde bu ev esrarlı, dışa kaplı bir yerdir. Herkesten gizlenen düşünce ve hayallerle ilgilidir. Ayrıca hapishane, hastane gibi kısıtlayıcı yerleri de temsil eder. Vücutta ayakları, lenf damarlarını temsil eder. Uykuyla da ilgilidir ve ufak tefek rahatsızlıklarla ilgili 6. Evinizde ki Bu ev günlük işler, disiplin, sağlık, giyim ve insana bağlı kimseleri temsil eder. Sağlık yönünden en önemli evlerden biridir. Bu evde etkili olacak tutulmalar sizleri bu sene fazlasıyla etkiliyor olacak. Ay ise doğum haritalarınızda kariyeri temsil eden 10.ncu evde yücelmiş durumda olduğundan, kariyer hayatınız bu sene çok iyi olacak, aynı şekilde yeni bir eve yerleşme ve birikimlerini arttırma şansınızda yüksek olacak.

2018 Transitlerinizde 5.nci Evde yoğun bir etkileşim var, bu nedenle uzun bir süredir üzerinde çalışmakta olduğunuz şeylerde bu sene ilerleme gerçekleşmeye başlıyor. Ancak özel yaşamınız ile ilgili konularda öfkenin ateşini körükleyecek davranışlardan uzak durmanız fazlası ile önem taşımakta. Ocak’tan Mart ayına kadar istikrarlı bir dönem sizleri karşılıyor, bu dönemde Şubat ayının ortasından sonuna kadar olan süreçte harcamalarınızda bir artış gözlemlenebilir. Nisan ayından Haziran’a kadar olan dönemde maddi anlamda iyileşmeler, iyi şanslar söz konusu olmasına rağmen Haziran ayında beklenmedik bir kıskançlıkla başa çıkılması gereken durumlar söz konusu olabilir sizler için. Temmuz ayından Eylül ayına kadar olan dönemde Ağustos ayının sonu hariç bu kıskançlık devam edecek olsa da sizin için yararlı sonuçları getirecek. Ekim ayından Aralık ayına kadar olan dönem kariyeriniz için iyi olacak ancak Aralık ayında gereksiz harcamalara dikkat edin.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında ki geçişinin burcunuza yansıması, İş hayatınız, günlük işlevler, alışkanlıklar ve sağlık alanlarında belirli bir baskı seviyesi hissetmek olasılığınız yüksek.

Transit başlangıcında, bu konular hakkında her zamankinden daha fazla sorumluluk altında hissedebilirsiniz. Başlangıçta rutinlerinizdeki veya gündelik hayatınızdaki aşırı baskı gibi görünen şeylerle tıkanmış hissedebilirsiniz. Aslında, Satürn iyi bir öğretmendir ve zamanı nasıl değerlendirmemiz aynı şeyleri tekrarların fayda getirmediğini anlamamızı sağlar.. Daha önce ihmal etmiş olduğunuz şeyleri şimdi daha sorumlu bir şekilde karşılamalı, yönetmeyi seçmelisiniz.

Zamanınızı nasıl en iyi şekilde kullanırsınız? Günlük yaşamınızı ve bedeninizi daha iyi hale nasıl getirebilirsiniz? Bu soruları kendinize sorun ve cevapları dürüst bir şekilde vermekten korkamayın.

Bu uzun geçiş sırasında düzenli egzersiz, zamanınızın daha yapılandırılmış ve üretken kullanımı ruh ve beden sağlığınızı iyileştirmek yeni rejimlere başlamak için mükemmel bir zamandır. Çalışma alanınızı organize etmek uygundur ve günlük programınızı da yeniden düzenleyerek daha verimli olmayı başarabilirsiniz. Aslında, size bunları yeniden yapılandırmaya zorlayan ya da en azından birlikte hareket etmenize neden olan motivasyonu sağlayacak enerjiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Altıncı ev bir hizmet evidir ve yaptığımız işler bazen çok rutin veya sıkıcı olabilirken sizlere güçlü bir amaç hissi verebilir. Enerjinizi dağıttıysanız ve gerçekte ne kadar çok şey yaptığınızı bilmiyorsanız ve onaylamadıysanız, Satürn bu anlamda toparlamanızı sağlayacak enerjileri getirmekte sizlere.

Sağlık ile ilgili konularda Satürn sizi endişelendirebilir. Bununla birlikte, sağlıkla ilgili endişeler bu transit sırasında dikkate alınırsa erken teşhis başta olmak üzere riskli rahatsızlıklara sebebiyet vermeden yaşam kalitenizi arttıracak aktiviteleri kendi arzu ve kararlılığınızla edinebilir köklü değişimler içinde olabilirsiniz. Bu Transit sonuna kadar, daha verimli olmak, daha sağlıklı bir şekilde yaşamanız gerektiğinin bilincine erişeceksiniz.

Ayrıca kötü alışkanlıklarınızı bırakabilmek için motivasyon ve kararlılığın olumlu deneyimlerini yaşayabilirsiniz.

2020 yılına kadar iş, sağlık, günlük rutinler, çalışanlar, evcil hayvanlar ve alışkanlıklarınız ile ilgili pek çok deneyim yaşayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Zayıf temellere dayanan şeyler Satürn ün baskısı altında kalabilir. Günlük hayatınızdaki sorumluluklarınız daha fazla ağırlığa neden olabilir. İşinden mutsuz ya da işsiz olanlar bu süreçte biraz daha zorlanabilirler. Daha iyi şartlarda uzun vadeli ve değerlerinizi yansıtan bir iş arayışı içindeyseniz sabırla hareket etmelisiniz. Hızlı kararlar beklentilerinizi karşılamayabilir.

Merkür Retrosu İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.

2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.

3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

Ocak Aslan 2018

Ocak 2018 kariyer için olumlu bir dönem olabilir sizler için. Kendi işinin sahibi olan Aslanlar için maddi menfaatler ve işteki gelişim son derece iyi sonuçlar verebilir. Yenilikçi bakış açınız ile önemli projeleri hayata geçirebilirsiniz.. Rakipleriniz arasındaki kıskançlık çalışma ortamınızı zorlaştırabilir. Başarı için artan temponuz sağlığınızı etkileyebilir dikkatli olmalısınız. Hukuki konular da ise maddi olarak zarara uğrayacağınız durumlar yaşanabilir. İnatçı davranışlarla yanlışlarda ısrarcı olmamalısınız. Dolayısıyla, bu dönemlerde bu gibi meselelerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Kariyerinizin daha iyi bir şekilde büyümesi için, iş ve eğitim hayatınızda hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermeli üzerinize gelinse bile bu durumlardan dikkatle kaçınmalısınız.

Şubat Aslan 2018

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda istikrarlı gelişmeler kıskanç kişilerin gözlerinizi üzerinize çevirebilir. Dikkatli olun kıskançlığın dışa vurumu sonucu çıkabilecek a kavgaları önlemek için diplomatik yaklaşımlar ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise Eşinizin size olan yaklaşımlarından rahatsızlık duyabilir her yaptığı şeyi farklı yorumlayarak tartışmaları başlatan ve sonrasını yönetemeyen kişi siz olabilirsiniz. Dikkat edin. Bu ay işbirlikleri sayesinde ek girişimler size kazanç sağlayabilir. Çalışma alanınızı genişletmek için inatla aynı şeyleri yapma arzusundan uzaklaşmalısınız.

Mart Aslan 2018

Bu ay evli Aslanlar eşinizin işlerinde olağandışı ilerlemeler yaşanabilir. Uzun zamandır ekonomik sorunlar ve hukuki mücadeleler veriyorsa ayın ilk günlerinden itibaren emeklerinin karşılığını almaya başlayacaktır. İş yolculukları önemli kazanımlar elde edeceği anlaşmalar yapabileceği etkileri barındırmakta. . İş ortaklığı yapmayı düşünen bir Aslan burcu kişisiyseniz bu ay beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Bu ay parasal konularda taahhütlerde bulunmaktan başkalarının parasal konularına müdahale etmekten uzak durmanız faydanıza olacaktır. Aksi takdirde zarar görebilir özel yaşamınızda da bu durumdan kaynaklı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Nisan Aslan 2018

Nisan 2018 eğitim ve aşk hayatınızda şans akışını yaşayabilirsiniz. Kişiliğiniz daha iyi yönde gelişecektir bu ay isyanlar yerine şükretmenin hırs yerine sakin kalabilmenin güzelliklerine idrak edeceksiniz ve hayatta daha cesur olabilmenin mükafatları ile karşılaşabilirsiniz. Kariyer istikrarlı bir şekilde ilerleyecektir bu ay. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu bankalar ve resmi dairelerde ki işlerinizde yaşanacak aksaklıklar olmalı.

Mayıs Aslan 2018

Mayıs 2018 Boyunca Gökyüzü size inanılırlık, liderlik ve bilgeliği lütfedebilir. İşinizdeki bir değişiklik planınız varsa bu ay bundan kaçınmalısınız. Var olan işiniz sizi çok iyi noktalara taşıyabilir. Aile ve özel yaşamınızda ise geçmişte yaşanan konuların gündeme gelmesi ile tartışmalar huzursuzluklar ay boyunca bu anlamda zorluklara neden olacaktır. Dikkatli olun ateşe körükle gitmeyin. Siz bir ev hanımıysanız kısa süre önce başladığınız geçici işiniz kalıcı olabilir. Mülk edinmekle ilgili konularda da dikkatli olun yatırımlarınız uzun vadede zarar etmenize neden olabilir.

Haziran Aslan 2018

Bu ay , Kariyer hayatınızda da eğitim hayatınızda da olağanüstü bir büyüme yaşanabilir. Yeni projeler beklenmedik kazanımlar elde etmenize finansal kaygılarınızdan uzaklaşmanıza yardımcı olacaktır. Güçlü insanlarla ile yapacağınız diyaloglar sayesinde yurt dışında önemli gelişmelerin içinde yer alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin ilişkinize karşı dürüst olmayan yaklaşımlarının ortaya çıkması ile güvene bağlı problemler söz konusu olabilir.

Temmuz Aslan 2018

Bu ay her konuda temkinli olmanız gereken bir dönem sizler için. Finansal kayıp olasılıkları söz konusu olacağından dikkatli olmalı parasal konularda her türlü riskten kaçınmalısınız. Bu ay kişisel güvenliğiniz ile ilgili konularda da dikkatli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır hayatınızda kimse yoksa bu ay çekiciliğiniz yükseliyor birden fazla insanın baş döndürücü tekliflerini almanız mümkün aceleci olmadan tanımaya çalışmanız akıllıca olacaktır.

Ağustos Aslan 2018

Ağustos 2018 İş ve eğitsel konularda en yetenekli ve en iyi yanınızı ortaya çıkaracak enerjiler ile karşı karşıyasınız bu ay. Finansal konularda paranızı bir şekilde yönetmek ve finansal kayıplardan kaçınmak için bilgisine güvendiğiniz uzmanlar ile fikir alışverişleri yapmanız olumlu sonuçlar almanıza katkıda bulunacaktır. Bu ay. Mevsimsel rahatsızlıklara karşı dikkat edin. Özel yaşamınızda ise başkalarının yanında tartışmalar içinde olmamaya özen gösterin. Siz barışsanız bile başkalarının ilişkinize bakış açıcı ve yaptıkları yorumlar yüzünden ay sonuna doğru sorunlar yaşayabilirsiniz. Karizması sosyal açıdan bir düşüş görebilir. Genel olarak pasif bir ay gibi görünüyor.

Eylül Aslan 2018

Eylül 2018 Bu ay, Sağlıkta yaşanan sıkıntılarınız devam edebilir dikkat edin ve tıbbi anlamda yapmanız gereken hiç bir şeyi ihmal etmeyin İş hayatınızda ise ayın ilk günlerinde ani kararlar pişmanlıklara yol açabilir hesabını bilmediğiniz işlere anlık kararlar ile evet dememelisiniz. Özel yaşamınızda ise bir dargın bir barışık bir ilişkiniz varsa bu ay sizin kararınız ile ilişkinizi bitirebilirsiniz.

Ekim Aslan2018

Bu ay seyahatleriniz sıklaşabilir gerek iş gerek eğitim hayatınızda istikrarı yakalamanız açısından sizlere tahmin etmediğiniz faydalar sağlayabilir yolculuklar. Fakat aşırı yorgunluk dikkat dağınıklığına neden olabilir zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi güçlü tutmak için yorgunluğu dengelemelisiniz. Özel yaşamınızda ise küçük meseleleri hayatın en büyük sorunu gibi değerlendirmelerde bulunmak mutlu giden ilişkinizi bozmaktan başka hiç bir şeye yaramayacaktır.

Kasım Aslan 2018

Bu ay, Liderlik yetenekleriniz size işte yeni fırsatlar getirebilir ve meslektaşlarınız arasında saygınlık kazanabilirsiniz. Eğitim hayatınızda ise başvuruda bulunduğunuz kurum yada kuruluşlardan beklediklerinizi alabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda ise aşka verdiğiniz emeğin karşılığını yine aşkla alabileceğiniz bir aydasınız.

Aralık Aslan 2018

Bu ay hukuki ve resmi işlerde zarar görebileceğiniz olaylar ile karşılaşabilirsiniz yılın ilk ayı öfke ile yaptığınız şeyler beklenmedik şekilde bu ay sizleri bu konularda zorlayabilir dikkatli davranın. Özel yaşamınızda aile bireylerinizin baskın tavırları ve sürekli eş ya da sevgilinizi eleştirmeleri yüzünden duygusal patlamalar ve tartışmalar yaşanabilir. Evli ve bebek bekleyen Aslan kadınları ise bu ay boyunca gebeliğiniz ile ilgili kontrollerinizi yaptırmalı biraz daha dikkatli davranmalısınız. Genel olarak, ay olumlu enerji ve gelişmeleri getiriyor sizlere.

Başak Burcu

 

Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günler de enerjiniz düşebilir sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Ay’ın Balıkta olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;

31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2018, Sizler için işinizde ilerlemenin yanı sıra geçtiğimiz senelere göre 2018'de daha iyi mali büyümeyi barındıran enerjiler ile dolu. Bununla birlikte ailenizde sorunlu ilişkilerin hafifleyeceği enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yıl boyunca Yaratıcılığı, ifade gücü ve iletişim becerilerinizi ortaya koymalısınız. Pek çok hayaliniz belki rüyanız bu sene gerçeğe dönüşebilir. Yıl boyunca çalışma hattınızda varyasyonların var olabileceğini ve mevcut çalışma alanınız dışında yeni insanlar tanıyarak onların önerileri ile ek bir gelir kaynağıyla büyüme ve istikrar yakalayabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız iyi değerlendirin. Bu yıl iş ve eğitim hayatınız ile ilişkili olarak Nisan 2018 sonrasında seyahat şansınız ve yerleşim değişikliği olasılığı Ağustos 2018 yılına kadar söz konusu olabilir..

Ekim 2018'den itibaren iş ve finansal konularda zarar edebileceğiniz beklenmedik gerginlikler ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde çok dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda ise en olumlu enerjiler Haziran ile Ağustos 2018 sonuna kadar son derece güçlü şekilde etkili olacaktır. Bu yıl sizleri dürtü sel bir aşk olayına iten beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir. Mevcut ilişkiler yoğun baskı altında olabilir. Bu noktada başkalarının baskıları ile kararlar almak zorunda olduğunuz bir pozisyona girmekten kaçınmalısınız. Böyle bir şey yapmadan önce Eylül 2018'e kadar beklemelisiniz.

Genel olarak , yılın ilk 9 ayı önemli kazançlar vaat ediyor. 2018 yılında mesleki riskleri almaktan kaçının tecrübelerinize güvenerek hareket edin.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE BAŞAK BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistmenine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedik Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Başak burcu için 2018 ağırlıklı olarak ev, yerleşim ve eğitim konularına odaklanmanız gereken enerjileri barındırmakta. Bu konularda harcamalar yaparak ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ayrıca, bu yıl boyunca oldukça sık seyahat etme imkanı da bulabilirsiniz. Sizler için kazançlar çok iyi olabilir ancak maddi kazanımları güvenceye almaya da odaklanmanız fazlası ile önem taşımakta sizler için. Dostluklarınızda değişiklikler olabilir ve şans kapınızı aniden çalabilir bu sene ve bu güçlü yoğun ansızın gelen enerji hayatlarınızda karışıklık yaratabilecek. Para konularında bazı çekişmeler yaşansa da, ilişkileriniz Aşk hayatınızda olumlu şekilde devam edecek. Tutulmalar ün ve tanınmanız noktasında sizlere büyük imkânlar sağlayabilir. 2018 yılının Ocak ayından Mart ayına kadar finansal kaynaklarınız oldukça iyi olacak. Nisan ayından Haziran ayına kadar olan dönemde maddiyatı ve mülklerinizi güvenceye almaya odaklanabilirsiniz, Temmuz ayından Eylül ayına kadar maddi anlamda büyüme ve seyahatlerle kazanımlar elde etme imkânlarınız olacak. Ekim ayından Aralık ayına kadar olan dönemdeyse artık hayatınızda yeri olmayan arkadaşlarınızla kopuş ve onlardan uzaklaşabilirsiniz.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında ki geçişinin burcunuza yansıması, Cesaret eksikliği sebebi ile ortaya koyamadığınız potansiyelinizi fark etmenizi uyanışa geçmenizi sağlayacak enerjileri yansıtacak hayatlarınıza. Bu Transit ilerledikçe sizi motive eden şeyler konusunda daha güçlü bir his bulacak ve kendinizi yaratıcı bir şekilde daha etkili ve belki pratik yollarla en iyi şekilde ifade edebilmenin yollarını bulup ortaya koyacaksınız. Kendinizi nasıl eğlendiriyorsunuz, nasıl eğlendiğiniz ve egonuzu nasıl yönettiğinizle ilgili konular fazlası ile etkili olacak sizler için Bu Transitin sonunda, ideal olarak daha güçlü bir amaç anlayışı ve yenilenmiş biri olmayı başarabilirsiniz. EĞER GERÇEKTEN İSTERSENİZ.

Şimdi kendinize sorun sizi diğerlerinden ayıran farklı kılan şey nedir? Gururunuzla nasıl başa çıkıyor yada Gururunuz yüzünden neleri kaybediyorsunuz? Yaratıcı yetenekleriniz neler? ” Bu, transit geçiş sırasında yüzleşeceğiniz konuların başında sizi başkalarından farklı kılan şeyleri ve kendi yaratıcı yeteneklerinize gerçekçi ve somut bir şekilde ortaya koyabilme becerinizin gelişmesi olacaktır.

Bir çoğunuz bu geçişle yeteneklerini yeniden değerlendirme döneminden geçecek yeteneklerinizi bugüne kadar ne kadar boşa harcadığınızı fark edecek daha pratik ve faydalı bir şekilde kendinizi nasıl ortaya koymanız gerektiğinin idraki ile ilerleyeceksiniz. Bazılarınız hobilerinizi ve eğlencelerinizi işletmelere dönüştürebilirsiniz.

Satürn’ün bu transiti aynı zamanda başkalarından gelen sevgi ve dikkatin yanı sıra romantik ilişkiler kalıcı aşk ilişkileriyle de ilişkilidir. Bu süre boyunca yüzleşebileceğiniz psikolojik sorunlar arasında, başkaları tarafından nasıl değersiz hissettirildiğinizi kavrayabilir öz değerinizin öneminin bilincine erişebilirsiniz. Bu transitin derslerini doğru değerlendirdiğinizde kendinizi sevmeyi kendinize gerçekçi, dürüst davranmayı ve kendiniz ile gurur duymayı öğreneceksiniz. Bu geçiş sürecinde kendinize güvenmeyi yalnızca diğerlerinin sizi nasıl gördüğünü değil kendinizi görmek istediğiniz yerin ne olduğunun idraki ile kararlar alıp uygulayabileceksiniz.

Romantik ilişkiler bu transit boyunca test edilebilir. Bazılarınız için romantik bir aşk hikayesi sona erebilir. Sağlam temeller üzerine kurulu romantik bir ilişkiniz varsa daha da güçlenir..

Doğum haritalarınızda 5nci ev aynı zamanda çocuklarınızı ve özellikle de ilk çocuğunuzu yönetir. Çocuk sahibi olmayan Başaklar ilk çocuğunuzda hoş geldin diyebilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızda yeni kurulumlarla ilgili kısıtlamaları ve artan sorumlulukları da beraberinde getirecek bu transit. Çocuk sahibi olan Başaklar disiplin konusunda zorluklarla karşılaşabilir veya çocuklar taleplerini artırabilir.

Bekar ve kalıcı bir ilişki yaşama aruzunda olanlar romantik ilişkiler kurma noktasında güven sorunlarını aşmakta zorlanabilirler. Armudun sapı üzümün çöpü ve başkalarının yaşadığı hayal kırıklıklarını kendinize mal etmeden şansı ve size değer vereni fark etmelisiniz.

Çocuklar, romantizm, yaratıcılık gibi tüm bu yaşam alanlarında etkili olacak bu geçişi iyi değerlendirmeli olabildiğinde dengeli ve istikrarlı hissetmek için gerçekten gayret göstermelisiniz. Hayatınız bu süre zarfında daha istikrarlı bir hal alacaktır çünkü muhtemelen kendinize gerçekçi ve makul bir şekilde bakabileceksiniz. Bu transit, belirsizliği azaltma etkisi gösterir.

Merkür Retrosu

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.

2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.

3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

Ocak Başak 2018

Ocak Sizler için pozitif enerjileri barındırmakta. Yükselişe geçeceğiniz hırpalandığınız konulardan uzaklaşacağınız bir ay olacak fakat dikkat edin kendinizi söylemleriniz ile eksiye düşürecek bir davranış sergilemeyin. Bu ay maddi konularda sizden beklenti içine girecek arkadaşlarınızın gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Bu ayın ortasında saygı ve beğeni toplayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda öğrenciler devlet kurumlarından olumlu haberler alabilirler. Bu ay alım satımlar ile ilgili konularda şans sizden yana ay sonuna kalmadan değerli bir şeylere sahip olabilirsiniz.

Şubat Başak 2018

Şubat 2018 kariyer umutları için mükemmel fırsatları barındırıyor sizler için bu ay terfi ve yeni pozisyonlar ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.. Yeni girişimlere girmek olumlu sonuçlar doğurabilir ve iş sisteminizi genişletebilirsiniz. Düşmanlarınız muhtemelen kıskançlık yüzünden ilerleme yolunda sizlere barikat lar kuracaklar dikkat edin ve ne olursa olsun polemiğe girmeyin. Sağlığınız ile ilgili sorunlarınızın azalmaya başladığı bir aydasınız. Özel yaşamınızda ise evliliğinizde ya da devam eden ilişkinizde gereksiz tartışmalardan kaçının haklı olmaya değil mutlu olmaya bakın.

Mart Başak 2018

Bu ay kıskanç kişilerin iş ve özel yaşamınızda huzurunuzu kaçıracak davranışları ile karşılaşabilirsiniz dikkatli olun ve bu anlamda bir durum olduğunda yasal yollarla hakkınızı arayın emin olun işe yarayacaktır nerede durmaları gerektiğini bu davranışınız sayesinde öğreneceklerdir. İş hayatınızda keskin kararlar ve uygulamalardan uzak durmalısınız. Bu ay gıda ve ilaç zehirlenmelerine karşı da tedbirli davranın bilmediğiniz yerde yemek yemeyin kendi başınıza ilaç kullanmayın. Özel yaşamınızda ise evli Başaklar eşinizin ani sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz bu ay. Yurt dışı ile ilgili finansal ya da eğitsel konularda bağlantılarınız varsa ay boyunca her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir.

Nisan Başak 2018

Bu ay evli yada ilişkisi devam eden Başaklar eş yada sevgilinizin yaşayacağı beklenmedik başarılar ile sevineceğiniz gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. Yeni kararlarını desteklemeli korkuyla fikirlerinizi söylememezlik etmemelisiniz. Bu ay sizler içinde yeni iş başvuruları istenilen sonuçları verebilir. Yeni iş girişimlerinin verimli olabileceği etkiler hakim gökyüzünde iyi değerlendirin. Bu ay çok güvendiğiniz arkadaşlarınızın geçmişte size zarar vermiş bir durumun sorumlusu olduğunu öğrenebilir büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Mayıs Başak 2018

Bu ay her bakımdan şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız güçlü inançlarınız her konuda yaşanan gerginliklerden en az şekilde etkilenmenizi ve yanlış insanlardan kaynaklardan korunmanızı sağlayacak. İş hayatınızda riskli yaklaşımlardan uzak durmalısınız yeni insanlar tanıyabilir onlar ile yapacağınız fikir alışverişleri ile iş hayatınızda tanıtıma yönelik girişimlerinizde başarı sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise vicdanınıza ters düşecek bir yaklaşım içinde olmamaya özen gösterin.

Haziran Başak 2018

Bu ay sizin için genel anlamı ile manevi bir yolculuğun idrakinde yenileneceğiniz ruhsal olarak arınacağınız bir ay olacaktır. Genel olarak gökyüzü bu ay iş ve eğitim hayatınızda mutlu ve başarılı kılacak sizleri. Aile ilişkilerinizde ise özellikle üvey kardeşleri olan Başaklar sorunlar ve haksızlıklar ile karşılaşabilirler dikkatli olun ve tepkinizi yerinde ortaya koyun. Bu konuda haklılığınızı bilen insanlarda sessiz kalmayacaklardır. Bu ay yerleşim değişikliği ya da yeni başlangıçlar içinde olmamaya da özen gösterin.

Temmuz Başak 2018

Gökyüzü bu ay parasal kazançlar konusunda son derece güçlü enerjileri barındırıyor sizler için görünüyor. Resmi işler başvurular ay boyunca istikrarlı bir şekilde ilerleyecektir. Önemli ortaklıklar gerçekleştirebilir gayrimenkul gibi yatırım planlarınızı uygulamak için kredi kullanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ayın 2nci yarısından itibaren pek çok gerginlik söz konusu olabilir gerginlikler eş ya da sevgilinizin bencilce isteklerinden dolayı kaynaklanabilir. Sabırlı olmalı fakat her dediği şeyi de yaparak kendinize haksızlık etmemelisiniz.

Ağustos Başak 2018

Gökyüzü bu ay menfaatleri için size maddi zararlar yaşatabilecek kişilere karşı uyanık olmanız için uyarıyor sizleri. İçinize sinmeyen her şeyin takipçisi olup zarar göreceğiniz olaylardan kendinizi korumayı başarabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yeni bir beraberlik gerçek dostlarınızın vesilesi ile tutkulu bir şekilde başlayabilir ve sürpriz kararlar alabilir çevrenizde pek çok kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Eylül Başak 2018

Bu ay iş hayatınızda ani değişimler gerçekleşebilir ve siz çok daha iyi şartlara kavuşabilir kendi işinizi kurma hayaliniz varsa gerçekleştirebilirsiniz. Bu ay sağlığınız ile ilgili konular gündeminize gelebilir tıbbi küçük müdahaleler yaşayabilirsiniz. Akrabalık ilişkilerinizde ise gergin etkiler söz konusu miras ya da hukuki haklarınız ile ilgili geri çekilmenizi uzlaşmaya girmeniz istenebilir. Aman dikkat iyi niyetli olmayan kişilerin ısrarlarına evet demek ilerleyen günlerde krizlere pişmanlıklara neden olabilir.

Ekim Başak 2018

Gökyüzü ayın ilk haftası sağlığınızı korumak konusunda sizleri uyarıyor. Merkezi sinir sisteminize bağlı sorunlar yaşanabilir. Başkaları için gereğinden fazla yükümlülük alarak kendinizi zorlamayın. Size yanlış yapan üzen kıran insanları değiştiremeyeceğinize göre bu kişileri hayatınızdan çıkartarak kendinize iyilik yapabilirsiniz. Sabır, eninde sonunda başarının anahtarıdır. Her cephede istikrarlı bir ilerleme görülebilir. Nakit akışınız ayın ilerleyen günleri ile birlikte artabilir. Yaşam tarzınızı iyileştirmek için harcamalar yapabilirsiniz.

Kasım Başak 2018

Bu ay her bakımdan cesur olmanız için destekliyor gökyüzü sizleri. İş ve özel yaşamınızda doğru kararlar alabilir yarım kalan şeyleri tamamlama cesaretini ortaya koyabilirsiniz. Bu ay yaptığınız işe bağlı olarak şöhretiniz artabilir daha popüler olmayı başarabilirsiniz. Bu ay boyunca çocuk sahibi Başaklar onlar ile iletişim kurmakta zorlanabilir fikir ayrılıkları ve çatışmalar yapabilirsiniz.

Aralık Başak 2018

Bu ay kardeşleriniz ile ilgili gelişmeler yaşanabilir olumlu anlamda alacağınız ortak kararlar ile düşmanlarınızı bertaraf etmeyi başarabilirsiniz. Bilgelik ve hevesle, kendinizi her zaman hayal ettiğiniz toplumsal statüye eriştirecek imkanları doğru değerlendirerek atacağınız adımlar size olumlu anlamda geri dönecektir. Bu süre zarfında, liderlik nitelikleri geliştirebilir ve hatta yetkili bir konumda çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Terazi Burcu

 

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;

31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Ay karşıt burcunuz Koç’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalısınız. İşler ilişkiler beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Ay’ın Koç burcunda olduğu günlerde ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

2018 Terazi Burcuna göre sizin için iyi ve kötü olanın bir araya geldiği enerjileri barındıran bir sene olacak. Bu yıl boyunca tanınırlık arzunuz sürekli yükselecektir. Ve ürettiğiniz dinamizm yeni bir büyüme döngüsünü harekete geçirecektir. 2018 boyunca kendinizi keşfetme aşamasında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz Şubat ve Mayıs 2018 arasında pek çok değişiklikle karşılaşmanız olası. Yıl ın ilk yarısı mesleki konularda aynı anda birden fazla şeyi yönetmeye kalkışmak zararlı sonuçları pişmanlıkları getirebilir sizlere dikkatli olun. Bununla birlikte zorluklar fırsat olarak görülebilir doğru gözlem ve hamleler gerçekleştirebilirseniz eğer.

Mayıs ve Ağustos 2018 tarihleri arasında çalışma arkadaşlarınız ile tartışmalar sen ben üstünlüğü içine girmemelisiniz. Sizin için çok önemli bir çalışma arkadaşınızın ayrılması ile zor durumda kalabilirsiniz. Siz kendi işinizin sahibi değilseniz işinize dört elle sarılmalı başkalarının dolduruşuna gelerek ben daha iyi yerlere ait olmalıyım gibi düşünceler le yanlışlar yapmamalısınız. Bu yıl sorunlar acele alınan kararlar ve bilmediğiniz işlere yönelmenizden kaynaklanacaktır. Aşk hayatınızda ise olumlu enerjiler hakim bu yıl genel olarak. Ekim ve Kasım 2018 boyunca heyecan verici ve kalıcı bir ilişkiye adım atabilir bekar Teraziler. Evli Teraziler ise eşinizi geçmişi ile yargılamaktan vazgeçmeli size böylesi büyük bir sevgi ile bağlı olan kalbi kıracak yaklaşımlardan vazgeçmelisiniz. Mayıs Temmuz ve Ağustos 2018 süresince ilişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir iyi niyetten uzak kişilerin oyunları yüzünden pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz dikkat edin ve özele yaşamınıza kimsenin müdahil olmasına izin vermeyin mahremiyetinizi korumak için sevginiz için emek vermeniz gerektiğinin farkındalığı ile ilerleyin.

Finansal konularda Ekim 2018'e kadar gidiş olumlu olarak ilerleyecektir, ancak küçük baskılar ile karşılaşabilirsiniz Bu yıl gayrimenkul konusunda yanlış kararlar alınabilir dikkatli davranın.

Çocuk ve kardeşler ile ilgili sorunlar Nisan-Ağustos 2018 döneminde önem taşıyacaktır.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE TERAZİ BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistmenine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedic Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Bu senenin büyük çoğunluğu boyunca Jüpiter in yansıması sizlere pek çok konuda ilerleme imkânları ve şans sağlayacak. 2018 Boyunca Terazi kişileri üzerinde fazla düşünmeden yeni bir şeylere yönelmek ve bir anda çok fazla şeyi denemeye çalışmak, daha sonra sorun olabilecek pek çok ayrıntıyı gözden kaçırmanıza neden olabilir. Karşılaşacağınız her türlü imkanı ölçülü ve planlı bir şekilde değerlendirildiğiniz sürece bu iyi bir yıl olacak sizler için. Doğum haritalarınızda 4.ncü ve 10.ncu Evlerdeki ay düğümleri nedeniyle Ev aile ve iş hayatınızda bazı sorunlar yaşanabilir dikkatli olunmaması halinde skandallar ve hatta itibar kaybı söz konusu olabilir sizler için. Özellikle de Şubat ve Ağustos aylarında bu konulara dikkat edilmesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Burcunuzda Güneş ve Jüpiter’le üç gezegenin daha kavuşumu yıl içerisinde despotluk eğilimlerinizi ortaya çıkarabilir. Özellikle Mayıs ayında olmak üzere ekstra kazançlar söz konusu olacak sizler için. Bu sene alacaklarınız terfiler kısa süreli olabilir. Ocakla Mart arasında çok hırslı olacak ve sık sık seyahat ederek Pek çok kaynaktan gelir elde edebilme fırsatı yakalayabileceksiniz. Nisan ve Haziran arasında aileden gelen bazı taleplerin ve muhtemel aşırı gerilimlerin sonucunda, ev aile kaynaklı endişeler yaşayabilirsiniz. Temmuz-Eylül arasındaki dönemde mesleki anlamda büyük ilerleme kaydedebilirsiniz. Ancak Ağustos ayında mevcut olanın çözülüp dağılmaması konusunda dikkatli olmalısınız. Bu gizlenenlerin sırlarınızın gözler önüne serilmesine neden olabilir. Ekim ayından Aralık ayına kadar olan dönem ilginç bir süreç olabilir sizler için özellikle sahne sanatları sanatla ilgilenen Terazilerin spot ışıklarından bir dönem uzak kalmalarını gerektirebilir.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında kigeçişinin burcunuza yansıması,
Ruhsal olarak “Yeniden yapılanma” zamanını betimliyor sizin için. Bu transitin sonuna doğru, hayatınızı değiştirecek kişisel ve psikolojik gelişmeler ve gelişmeler le yaptığınız pek çok yanlışı düzeltme şansını yakalayabilirsiniz.

Bu döngü boyunca köklerinizi (Nereden geldiğinizi sizi siz yapan özellikleri) keşfederek önemli bir dönüşümün içinde olacak ruhunuzu ego ve kibirden arındırmayı başarabileceksiniz.. Fakat bu transit altında aileniz ilgili sorunlarla karşı karşıyasınız. Bu enerji tüm sorunları anlamıyla yeniden düzenlenmesi olarak kendini gösterir. Ya öfkenize yenilecek sorunları kendi merkezinize göre değerlendirip zorlaştıracak yada empati kurarak ilişkilerinizi yeniden inşa edeceksiniz.

Terazi burçları genel anlamda bu transit altında, duygusal anlamda büyük bir “ARINMA” yaşayacak. Şu anda sorumluluklarınızı külfet olarak görebilir daha önce yaptıklarınızdan daha fazla baskı altında hissedebilirsiniz. Ama unutmamalısınız her zorluktan sonra bir kolaylık vardır.

Bu transitin ilk evrelerinde yalnız ve yaşamda desteksiz hissi hakim olabilir ruhunuzda. Sağlık, hareketlilik ve kariyer alanlarında yaşanan bazı gecikmeler söz konusu olabilir. Fakat Satürn Oğlak burcunda ilerledikçe, hayat sahnesinde ustalığa erişeceksiniz. Ev hayatınızı yeniden organize etmek ve yeniden yapılandırmak için oldukça güçlü bir dönemdir. Hedefiniz aşkı aileyi daha güvenli hale getirmek olmalı bunu yapmak için gerçekten muhteşem bir zaman. Geçmişte yaptığınız hataları düzeltmenin zamanı geldi. Bu döngü sonunda, daha güçlü bir temel inşa etmiş olacaksınız.

Bu transit zarfında, hayatınızdaki önemli bir insana, bir otorite figürüne karşı bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Seçtiğiniz yaşam yolunda ilerlemenin engellendiğini güvende olmadığınızı “Bırakılmış terkedilmiş” hissi içinde olabilirsiniz. Fiziksel bedeninizi daha gerçekçi bir şekilde incelemeye başlayarak kusurlarınız ile ilgili çok takıntılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Hayatınızı şimdiye kadar yaşadığınız olayları iyileştirme çalışmalarına başlayın. Gelişmeler bir gecede gelmeyecek, ancak yavaş ve istikrarlı bir yaklaşım, daha sonra ödülleri getirecektir. Bu enerji ile kariyer başlangıçları için önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zemin hazırlamanız ve sonunda hayatınızda çok önemli olan uzun vadeli bir proje inşa etmeniz gerekebilir. Bu zamanı, onarım ve yeniden yapılanma için ideal bir dönem olarak düşünün.

Merkür Retrosu

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.

2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.

3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

Ocak Terazi 2018

Bu ay boyunca iş hayatınızda riskten yanlış anlaşılmalara bağlı kaprisli davranışlar içinde olmaktan uzak durun zira size değer veren seven çalışma arkadaşlarınızın sabrını zorlayabilir beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sosyal paylaşım ağlarından tanıyacağınız biri ile yakın hissederek hayaller kurmaya başlayabilirsiniz aman dikkatli olun bu durum hayal ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir maddi manevi zararlar görebilirsiniz. Bu ay eğitim hayatınızda da istikrarlı olmak için biraz daha gayret göstermeli çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız gerçeğini kabullenmelisiniz. Evli Teraziler kıskançlık ve şüphe özellikle ay sonuna doğru ilişkinize zarar verebilir.

Şubat Terazi 2018

Bu ay iş yerinizde yenilikler söz konusu olabilir bu yenilik le birlikte daha rahat ve huzurlu bir çalışma ortamına kavuşmuş olmak sizleri de daha enerjik kılacaktır. Ailevi konularda ise sürekli beklentilerini maddi olarak size yüklemeleri karşısında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu ay yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler devlet kurumlarından fırsatlar elde edebilirler. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyen Teraziler bu ay tıbbi müdahaleler ve tedavi ile ilgili aksaklıklar yaşayabilirler bu durum duygusal olarak baskı altında hissetmenize ve nedensiz bir şekilde bu durumdan eşinizi sorumlu tutan bir yaklaşım sergilemenize neden olabilir dikkatli olun ve empati yaparak dengeleri korumaya özen gösterin.

Mart Terazi 2018

Bu ay iş verenseniz çalışanlarınız için çalışansanız işvereniniz için kiminle nerede ne konuştuğunuz dikkat edin söyledikleriniz zor durumda kalmanıza ya da gizli kalması gereken bir konunun dışarıya sızarak krizler yaşanmasına neden olabilir. İyi niyetle ya da kızgınlıkla söylediklerinize ve gizliliğe önem vermelisiniz bu ay. Özel yaşamınızda ise kıskanç arkadaşlarınız ilişkiniz ile ilgili konularda olur olmadık söylemlerle içinizde ki şüpheyi arttırarak huzurunuzun bozulmasına neden olabilirler dikkat edin. Ay’ın son günlerinde yolculuk ve seyahatlerinizde aksaklıklar yaşanabilir .

Nisan Terazi 2018

Bu ay aile bireylerinizin sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Endişe etmeyin elinizden geleni yapın ve sakin olmaya özen gösterin. Bu ay miras ya da hukuki konularda beklenmedik gelişmeler ile haksızlıklara uğrayabilirsiniz. İşinin ehli bir hukuk insanı ile çalıştığınızdan emin olmak için başkaları ile fikir alışverişleri yapın ve işinizi şansa bırakmayın. İş hayatınızda bu ay daha iyi enerjiler söz konusu ayaklarınızı yere sağlam basan size güvenen insanların güvenini sarsmadan hareket edebilmenin mükafatları ile maddi manevi gelişmeler yaşayabilirsiniz bu ay. Özel yaşamınızda ise özellikle bekar Teraziler yeni bir şeylere başlamak için aceleci olmamalısınız.

Mayıs Terazi 2018

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda daha önce gitmediğiniz yerlere gidecek imkanlarla karşılaşabilir hem maddi hem manen kendinizi geliştireceğiniz enerjiler hayata karşı bakış açınızı yenileyebilirsiniz. Bu ay aile bireylerinin tartışmaları sizleri fazlası ile etkileyebilir sizlere önerim olabildiğince konunun dışında kalmanız sizin bilginiz dışında yapılan şeylerin olduğunu biliyorsanız karışıp ta sinirlerinizi bozmamalısınız. Evli Teraziler bu ay eşinizle duygusal bağınız daha güçlü hale gelirken ailenizin büyümesini düşünerek çocuk sahibi olmayı arzu edebilirsiniz.

Haziran Terazi 2018

Bu ay dedikoducu arkadaşlarınız gerçek dostlarınız ile ilişkilerinizin bozulmasına neden olabilir dikkatli olun ve kimsenin dolduruşu ile dostlarınızı sorgular bir tutum içine girmeyin sonunda üzülen siz olabilirsiniz. İş hayatınızda ise var olan şartlarınızın kıskanıldığını daha da yakından anlayabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız gözünüzü dört açın özellikle iş hayatınızda aranıza yeni katılan insanlara karşı dikkatli olun. Bekar Teraziler bu ay ansızın olacak gelişmeler ile duygusal yoğunluğu doyasıya yaşayacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Temmuz Terazi 2018

Bu ay tutulmaların da yansıması ile özel yaşamınızda her zaman olduğunuzdan daha hassas daha alıngan davranışlarınızla sevdiğiniz insanı yorabilirsiniz. Manevi yönünüze önem verin ihtiyaç sahiplerine elinizden geldiğince yardımcı olun ve sahip olduğunuz her şey için şükredin. Ayın ilk günlerinde alım satım ya da hukuki konularda sorunlar yaşamak istemiyorsanız bu tarz önemli işlerinizi 15 Temmuzdan sonraya bırakın. Bu ay akrabalarınız ile para alışverişlerinde bulunmamanızda fayda var yeni toparlanan ilişkilerinizden bu yüzden bozulabilir.

Ağustos Terazi 2018

Bu ay maddi manevi kazanımlar ile umutlarınızın gerçekleşmeye başlaması ile hayata karşı daha cesur bir tutum içinde olmayı başarabilirsiniz. Sözde arkadaşlarınızın size verdikleri maddi manevi zararları daha net kavrayacak zamanında vereceğiniz tepkiler ile onlara iyi birer ders vererek ağırlıklarınızdan kurtulabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise süregelen beraberliğinizi evlilikle taçlandırma kararı alabilirsiniz.

Eylül Terazi 2018

Bu ay yakın akrabalarınızın özellikle hanımların özel yaşamı ile ilişkili olarak skandallar toplum tarafından hoş karşılanmayan olaylar la ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizden geleni yapın ama kimsenin avukatlığına soyunmayın ay boyunca. Ayrıca bu ay iş değişikliği yeni bir işe yönelme başlatma gibi düşünceleriniz varsa beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Evli Teraziler eşinizin sağlığı ile ilgili konular söz konusu olabilir bu ayın ilk 10 gününde.

Ekim Terazi 2018

Bu ay her konuda adımlarınızı hızlandırmalı düşüncelerinizi hayata geçirmek için tereddütlerden sıyrılmalısınız. Bunu yapmalısınız ki huzur ve başarı sizinle ilerlesin. Bu ay baş ağrısı, ateş, deri, mide ve kemik ile ilgili sağlık sorunlarınızı önemsemeli kulaktan dolma bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye yeltenmemelisiniz. Mutlaka uzman bir hekime başvurmalı söylenenleri ciddiye almalısınız. Özel yaşamınızda ise bu ay eş yada sevgiliniz ile iletişim kurmakta zorlanabilir sıklıkla tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kasım Terazi 2018

Bu ay yatırım planlarınızda aksaklıklar ile karşılaşabilir zorluklar deneyimleyebilirsiniz. Yarım kalan tamamlanmayan işler ay boyunca yorabilir sizleri varsın yorsun sonunda sabrınızın da emeğinizin de karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise yeni tanıyacağınız kişilerle kuracağınız sıcak bağ sayesinde iş ve eğitim hayatınızda beklenmedik destekler alabilir önemli ilklerin altına imza atabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkta her şey beklediğiniz düzeyde ilerleyecektir.

Aralık Terazi 2018

Bu, ay özel yaşamınızda vaatlere değil gerçeklere odaklanmalı yapabileceğinizden fazla sözler vermemelisiniz şimdi olmasa bile ilerleyen günlerde söylediklerinizi yapamıyor olmanın zorlukları ile karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise sağ duyu size yeni kapılar açacaktır. Gizliliğe önem vermeli yol arkadaşlarınızı iyi seçmelisiniz. Ve seçerken de gerçekçi olmanız önem taşımakta aksi halde yarı yolda kalacağınız sizi arkanızdan vuracak insanlar la yola çıkma yanılgısına düşebilirsiniz.

Akrep Burcu

 

Ay karşıt burcunuz Boğa’da olduğu günler de enerjiniz düşebilir. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz Ay’ın Boğa da olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;

31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2018 yeni projeler ve fırsatlar açısından büyük ölçüde çaba sarf etmeniz gereken enerjileri barındırıyor sizler için. Bu yıl bütçenizi ve finansınızı iyi kontrol etmeniz gerekiyor, aksi takdirde bu alandaki zorluklar yaşanabilir. 2018 yılı size bir mesaj gönderiyor : "Tasarruf et gereksiz para harcama ve mantıksız hedeflerin peşinden gitme" Buna dikkat etmediğiniz de finansal zorluklar sizleri oldukça fazla hırpalayabilir, İş hayatınızda yurtdışı kaynaklardan elde edebileceğiniz fırsatlar olacaktır. Bu kaynaklardan gelen fırsatları doğru anladığınızdan ve doğru anlatıldığından emin olmanız gerekli, Mayıs ve Eylül 2018 boyunca savaşçı bir ruh hali ile ilerleyebileceksiniz. Yüksek dinamizm bu dönemde sizi çok yönlü hale getirecektir. Ancak iş ve eğitim hayatınızda Temmuz ve Ağustos 2018 boyunca çalıştığınız ekip ve astlar ile herhangi bir tartışma içine girmekten kaçınmalısınız. Ortaklıkları olan Akrepler, Eylül-Kasım 2018 sırasında zorlu zamanlar geçirebilirler. Ekim ve 2018 yılının Kasım ayı ortasında varsa ortağınıza ve çalışma arkadaşlarınız karşı büyük bir karar almaktan ve saldırgan bir tutum içinde olmaktan kaçının. Aşk hayatınız karışık enerjilerden geçecek bu yıl. Bazı anlar çok heyecan verici gelişmeler yaşayacak bazı anlarda da görüş ayrılıklarının 3ncü şahısların yarattığı üzücü olaylardan dolayı isyankar bir tutum içinde olabilirsiniz. SEÇİMLERİNİZİ SİZ KALBİNİZ ile vermeyi kendinizi yok saymadan hareket etmeyi başardığınız an her şey değişecektir. Şubat ve Mayıs 2018 arasında bekar Akrepler sizin için doğru olacak insanla yollarınız kesişebilir seviyeli saygın ve sevgi dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Akrepler 8 Ekim - 17 Kasım 2018 arasında evlilik hayatınızda büyük krizler ve haksız ithamlar ile mücadele vermek zorunda kalabilir bu sürecin sonunda ise kendi isteğiniz ile ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Nisan ve Ağustos 2018 arasında dikkatli olun. İş için sık seyahatleriniz aile konularında sorunlar yaratabilir.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE AKREP BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistmenine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedik Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Merkür Retrosu İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez

Akrep kişileri için 2018 para ve mülk kaynaklı aktivite ve harcamalarında artış olacak. Ayrıca, bu sene haritadaki tutulma noktaları iyi yerleşmiş enerjiler ile karşı karşıyasınız, Bu enerji şansla ilgili doğum haritanızda 9.ncu evde seyahatle ayrıca iletişim ile ilgili 3.ncü evde etkili olacak. Bu tutulmalar için iyi enerjileri barındıran evler. Ancak, bu sene içerisinde belli dönemlerde seyahatle ilişkili sorunlarla karşılaşma olasılığınız var. Büyük iyilik Jüpiter’in on ikinci evde olması yeni kazanımlar için iyi bir etki olmasa da birikim yapmak için iyi bir etki getiriyor sizlere. Fakat yılsonuna doğru beklenmedik harcamalarla karşılaşılabilirsiniz. Ay’ın 7.nci evdeki yerleşimi Aşk ilişkilerinde şansınızı arttıracak. Ocak ayından Mart ayına dek iş hayatınızda baskılar söz konusu olabilir, seyahat ederken özellikle 15-28 Şubat tarihleri arasında temkinli olunması gerekiyor. Nisan ayından Haziran ayına kadar olan dönem nispeten daha sakin geçecek olsa da harcamaların bir kısmında artış gözlemlenebilir. Temmuz ayından Eylül ayına kadar olan dönem sizler için her bakımdan çok mutlu bir zaman olacak, özellikle de aşk ilişkileriniz için. Ekim ayından Aralık ayına kadar olan dönem de ruhani anlamda gelişim için iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bilinç altınızda yer etmiş her türlü olumsuzluktan uzaklaşabileceğiniz önemli enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında kigeçişinin burcunuza yansıması, Fikir üretme iletişimle ilgili becerilerinizi çok daha verimli yenilikçi bir şekilde yönetmenizi sağlayabilir. Bu transit altında her zamankinden daha fazla endişeli hissedebilirsiniz. Kardeşleriniz ile aranızda sorunlar artabilir ve iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Her ne kadar iletişim kurma arzusu içinde olsanız bile aynı konuşmaları tekrarları zaman kaybı ya da daha az öncelik olarak görebilirsiniz. Bu transit ilerledikçe bilgi ve iletişim üzerinde durarak, ideal bir şekilde daha derin bir anlayış derinliği kazanmış olacaksınız. Olumlu bir şekilde, yaptığınız işte veya iletişiminizde önemli bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz.

Aslında, bu önemli geçişin sonunda olumsuzluklardan daha fazla pozitif enerjiler hakim sizler için. Organize öğrenim becerilerinizi geliştirmek için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca, iletişim becerilerinizi geliştirmek için yeni yollar bulabilirsiniz. Kurslara veya diğer eğitim programlarına katılıyorsanız daha fazla derinlik veya uyarı isteyebilirsiniz. Bu geçiş sırasında ulaşım ile ilgili sorunlar olabilir ve mekanik arızalar zorluklara neden olabilir. Çalışmalarınız projeleriniz ve hedeflerinizi daha da ileri götürmek için muazzam bir çaba gösterebilirsiniz. Bu döngü esnasında, Günlük işlerinizi ve her türlü iletişime ait konuyu yapılandırmanız ve düzenlemeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Yetkili kişiler ile ve hayatınızdaki sizden yaşça büyük insanlarla olan güçlendirilmiş ilişkiler, büyük ölçüde hayatınızdaki destekleyici bir rol oynayabilir. Yaptığınız iş ve üstlendiğiniz sorumluluklar size güçlü bir güven duygusu sağlar. Kendi yetenekleriniz hakkında daha olgun bir kavrayışa sahip olduğunuz için, başkalarına karşı da daha sorumlu olduğunuzun bilinci ile ilerleyebileceksiniz. Kendinize gerçekçi ve mantıklı bakarsanız, kendinizi ve yeteneklerinizi daha açık ve gerçekçi görürsünüz. Hayatınızda şu an sorumluluklarınızın ne olduğunu biliyorsunuz ve onlarla tanışıyorsunuz. Kendinizi doğru ifade edemediğiniz konular yüzünden iş ve özel yaşamınızda ki hatalarınızı telafi edebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Merkür Retrosu

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.

2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.

3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

Ocak Akrep 2018

Bu ay Kozmik güçler sizleri bir dizi testten geçirecek ilişkileriniz ve seçimleriniz ile ilgili olarak. Yanlış olanın peşinde gitmeye kararlıysanız güvenin sevginin karşılıklı olmayanın dağılabileceği enerjiler ile karşılaşabilirsiniz. Temeli sağlam olmayan pek çok şey sonlanabilir sizler için. Paniğe kapılmayın sizin yapmaya cesaret edemediğiniz pek çok sizden farklı fedakarlıkla beslenen sadece alan vermeyi bilmeyenlerin yanlışları ile gerçekleşecektir. İş hayatınızda ise istikrar için başkalarına değil kendinizin yenilikçi bir bakış açısı kazanmaya ihtiyacınız var bunu fark edin ve farklılığınızı yaptıklarınızla ortaya koyun. Bekar Akrepler bu ay yeni bir ilişkiye başlamak yada pişmanlıklar ile karşınıza gelen eski eş ya da sevgilinize şans vermek gibi yaklaşımlarda bulunmamanız hayrınıza olacaktır.

Şubat Akrep 2018

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda şeref ve saygınlığınız artabilir. Göksel hareketler sizin & ailenizin refahı için lehte etkileri barındırıyor bu ay . Spiritüalizm sizleri uyanışa geçirecek gördüğünüz bir rüya okuduğunuz ya da okuyacağınız bir kitap sizleri bambaşka birine dönüştürebilir pozitif anlamda. Zorlu alışkanlıklarınızı değiştirmek te zorlandığınız yaklaşımlarınızı kendi iradenizle dönüştürebilir bırakabilir yenilenebilirsiniz. İş hayatınızda, Akıllıca kararlar almakla birlikte, çalışma alanında yeni bir lider olarak üst sıralara çıkabilir önemli başarılar elde edebilirsiniz. Ailevi ve özel yaşamınızla ilgili konularda ise sükunet sizlere çok fazla şey kazandırabilir.

Mart Akrep 2018

Bu ay gerek fiziksel özellikleriniz gerek zekanız ve kendinizi ifade ediş tarzınız her anlamda şans olarak geri dönebilir sizlere iş arıyorsanız kalıcı bir işe başlayabilir devam eden işinizde yeteneklerinizin takdir edilmesi ile yeni bir pozisyona gelme şansını yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda ufak tefek ayrıntılara vereceğiniz önem sizi bambaşka noktalara taşıyabilir ve finansal olarak hatırı sayılır bir iyileşme yaşayabilirsiniz. Resmi kurumlarla işleriniz varsa bu ay her şey istediğiniz gibi sonuçlanacaktır. Özel yaşamınızda ise bir şeyi başlatmak konusunda aceleci olmamanız da fayda var öğreneceğiniz gerçekler olabilir.

Nisan Akrep 2018

Bu ay iş hayatınızda tanıtım ve promosyona önem verin bu sayede. Yeni projeler ve girişimlerinizde arzu ettiğiniz kazanımları sağlayabilirsiniz. Kariyer ve iş hayatınızda ki başarınız arkadaşlarınız arasında kıskançlık ve rekabetin artması ile devam eder. Bunlara dikkatli olmalısınız ve arkadaşlarınızla iyi niyetli olmadıklarınızı bilseniz bile herhangi bir tartışmadan kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise ilişkiniz ya da evliliğiniz hakkında yorumlar yapmamaya özen gösterin kırgınlıkla söyledikleriniz eş ya da sevgilinize çok farklı bir şekilde anlatılabilir ve buna bağlı zorlukları aşmakta zorlanabilirsiniz.

Mayıs Akrep 2018

Bu ay her bakımdan rekabetçi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Kariyer gelişiminiz, iş ve eğitim arkadaşlarınız tarafından ilham kaynağı olmanızı sağlayabilir buda masum arkadaşlarınızın bile hırsla hareket ederek size zarar verme arzularına yenik düşmelerini başarılı olamasalar bile sizi duygusal olarak üzmelerine neden olabilir. Aklınızı başınıza toplamalı ve hayatın kişisel mücadelelerle ilerleyen zorlu bir yol olduğunu unutmadan dostun düşman düşmanın dost olabileceğinin bilinci ile ilerleyin. Özel yaşamınızda ise yükselen tutku arayışınızdan dolayı zararlar ile karşılaşabilirsiniz.

Haziran Akrep 2018

Bu ay kredi yatırım gibi planlarınızı Ay’ın ilk haftası yapmamaya özen gösterin. Verilen sözler yerine gelmeyebilir dolandırılabilir ortaklıklardan zararlar görebilirsiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin başına buyruk tavırları yüzünden sert tartışmalar yaşayabilirsiniz onu uyarırken Bununla birlikte, nakit problemleri yaşanabilir. Bu nedenle, bu ay boyunca finansal yönetime dikkat etmeli tasarruf planlarınızı dikkatle yapmaya özen göstermelisiniz. Genel olarak, bu dönem her seviyede yeni büyüme ve ilerleme umutları getirmelidir.

Temmuz Akrep 2018

Temmuz 2018 Boyunca takıntılı aile bireyleri ve arkadaşlarının söylemlerini çok fazla önemsememeye özen gösterin aksi takdirde iş ve eğitim hayatınızda zor durumda kalabilirsiniz. İş eğitim ve özel yaşamınızda hiç kimseyi değil kalbinizi hayalleri değil gerçekte yaşananları görmeyi seçin ve kararlarınızı gerçekçi bir yönde belirleyerek uygulamayı düşündüğünüz şeyleri geciktirmeden gerçekleştirin. Bekar Yay’lar iki insan arasında kalabilir duygularınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz.

Ağustos Akrep 2018

Gökyüzü bu ay hayatınızda karışık enerjileri barındırıyor sizler için. Manevi Dini eğilim daha da hakim olabilir daha da gelişebilir ruhunuzda .. Şanslı dönem, olumlu bir kazanç akışı ile devam edebilir. Mevcut çalışma hayatınızda önemli bir gelişme sizleri saygınlık ve finansal güç kazandırabilir. Bu ay boyunca bir iş değişikliği son derece yanlış olabilir sizler için. Sözleşmeye dayalı olarak çalışıyorsanız, işiniz bu süre zarfında kalıcı hale gelecektir. Bununla birlikte, zenginliğin veya akademik anlamda başarınızı engellemeye çalışan kişilerin kimler olduğunu öğrenerek oyunlarını bozacak hamleler gerçekleştirebilirsiniz. Ailevi konularda ise miras yada ortak gelirler ile ilgili konularda uyuşmazlıkların ortaya çıkma olasılıkları var.

Eylül Akrep 2018

Önceki aylara kıyasla bu ay başarı büyük olasılıkla hakim olacak yaşamlarınıza. Ay, boyunca yaşamın tüm kesimleri için daha iyi bir istikrar söz konusu olmaya başlıyor. Çalışma hayatınızda istikrarlı bir büyüme gösterebilir. Mesleğinizde tanınma ve takdir edileceğiniz öneli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda başvuruda bulunduğunuz Teşvikler i almayı başarabilirsiniz. Özel yaşamınız isse bu ay fırtınalarla karşı karşıya kalabilir yaşadığınız her şeyi incelikle ele almalı keskin çıkışlar sergilememelisiniz.

Ekim Akrep 2018

Bu ay her türlü spekülasyon ve riskten uzak durun yasal olmayan işler başınıza büyük çorapların örülmesine neden olabilir. Dolayısıyla, parasal konularda sizi kendi yanlışlarına alet edebilecek herkesten uzak durun bu ay.. Yalnızlık duygunuz bu ay yükselebilir gerçek ve size değer arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi bu ay yakınınızda tutun. Özel yaşamınızda ise sınırları tanımlamak ve korumak ilişkinizde oluşabilecek her türlü krizi önleyecektir. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiç bir şeyi sizi seven kişiye de yapmamanız gerektiğinin bilincine idrak etmelisiniz.

Kasım Akrep 2018

Bu ay köklü değişim enerjisi sizleri karşılıyor tepeden tırnağa yaşam tarzınızdan giyiminize yenileneceğiniz etkiler söz konusu. Kilo aldıysanız fiziksel olarak kendinizi eskisi kadar beğenmiyorsanız bu yenilenme enerjisini iyi değerlendirin. Spora başlayın diyet yapın ve her şeyden önemlisi enerjinizi bir sünger gibi çeken enerji vampirlerinden uzaklaşmaya deneyin. Bu öneriyi takip ettiğiniz takdirde aşkta da işte de olumlu gelişmeler ile karşı karşıyasınız.

Aralık Akrep 2018

Aralık 2018 Yılın önceki aylarında kaybedilen her şeyin istikrarlı bir şekilde iyileşmesi ile karşılaşabilirsiniz bu ay. Sabrınızla, sağlık maddiyat ve aşkta istikrarlı bir oranda kayıplar kazançlara dönebilir sizler için. İş hayatınızda da eğitim hayatınızda da sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yolu ciddiye alın bakıp geçiştirmek yerine anlamaya gerçeklerin içinde söz sahibi olmaya bakmalısınız.

Yay Burcu

 

Ay karşıt burcunuz İkizler’ de olduğu günler de enerjiniz diğer günlere nazaran düşük olacağından keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;

31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Yay 2018 Sizler için kendinizi kanıtlama yılı olacak diyebiliriz. 2014 ve 2016 yılları arasında engellendiğiniz zorlandığınız konuları çözüme kavuşturabilir konumunuzu geri kazanabilir ve 2018'de yeni ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda akılcı ve dürüst olduğunuz sürece hiçbir sorun sizin için çok büyük olmayacaktır. Bu yıl iş ve eğitim hayatınızda kendinize yeni arkadaşlar edinebilir fikir alışverişleri ile büyüme elde edebilirsiniz. Bu yıl iş hayatınızda Ekim 2018'in başlarına kadar iyi kazanımlar ve kazançlar elde edebilirsiniz. Kişisel zorluklar, Nisan ve Ağustos 2018 arasında etkili olacaktır. Bu tarihler arasında iş hayatınızda da zorluklar yaşanabilir. Zorluklara rağmen azmettiğiniz takdirde yükseleceksiniz ve sonuçta siz galip çıkacaksınız. Diplomasiyi büyük ölçüde kullanmalısınız bu tüm durumlara kişisel bir dokunuş kazandırmak adına önem taşıyor sizler için.

Temmuz ve Ağustos 2018 boyunca iş ve özel yaşamınızda hırsla tek taraflı kararlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Bu dönemde, çok dikkatli olmalısınız. Çalışma ortamınızda, Eylül ve Kasım 2018 tarihle4ri arasında dikkat dağıtıcı enerjiler söz konusu olacaktır. Aşk ve evlilik için 2018, konuları iyi enerjileri barındırıyor sizler için. Özel hayatınızda Mayıs ve Ağustos 2018 tarihleri arasında gereksiz sorunları büyütmeyin. Özellikle Ekim ve Kasım 2018 arası döneminde heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu tarihlerde aşk hayatınızda geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Evlilik ya da süre gelen ilişkinizi bitirmek için. Yine bu tarihlerde Eşin sağlığı endişe kaynağı olabilir sizler için. Parasal konularda şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yıl boyu spekülasyonlardan kaçının. Gelirleriniz 2018 yılı boyunca iyi olsa da tasarrufu elden bırakmamaya özen gösterin.

Bu yıl ruhsal yolculuğunuzda önemli gelişmeler ilkler yaşayabilirsiniz. Rüyalarınızı dikkate almanızda fayda var.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE YAY BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistmenine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedic Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Üç büyük gezegenin burcunuz ile yapacağı güçlü enerjiler ile büyük ihtimalle yılın en aktif kişileri Yay burçları olacak. Mars ve Jüpiter’in doğum haritalarınızda 11.nci Evdeki yerleşimi sizler için maddi kazanımlar anlamında mükemmel bir yıl anlamına gelebilir sizler için. Yay kişileri çok fazla sorumluluk alacakları enerjiler ile karşı karşıyalar. Özellikle yıl boyu gerçekleşecek Ay ve Güneş Tutulmaları bu sizleri çok fazla etkilemeyecek. Doğum haritalarınızda 6.ncı Evdeki Ay yücelmiş konumda bu nedenle de iş hayatlarınız ön plana çıkacak. Ocak ayından Mart ayına kadar olan dönem birçok sorumluluk üstlenecek ve para konusunda bazı engellemelerle karşılaşacaksınız. Nisan ayından Haziran ayına kadar olan dönemde rekabet ve düşmanlık söz konusu olabilir sizler için ancak bunlar çarçabuk bertaraf edilebilir şeyler olacaktır. Temmuz ayından Eylül ayına kadar olan dönemde gelişme için yeni fırsatlar söz konusu olacak sizler için. Ekim ayından Aralık ayına kadar olan dönemse finansal
ilerlemeler için çok iyi enerjiler hakim sizler için.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında ki geçişinin burcunuza yansıması,
Sizleri finansal konular gelirlerinizi ne şekilde kazandığınız mali başarı gibi konularda etkileyecek. Hayatınızın bu aşaması, 2020 yılına kadar sürecek, pratik bir aşama. Mali başarı olağanüstü olmayabilir. Yavaş ama genelde istikrarlı bir şekilde yapılanma dönemi olacaktır sizler için. Bu geçiş bazen maddi kayıp ile ilişkilendirilir, ancak gerçekte, şimdiye kadar finansal düzeyde ne kadar etkili olduğunuzu gözden geçirmek ve ilerlemenizden memnuniyetsizlik duyuyorsanız kendinizi geliştirmenin yollarını bulmanızı da sağlayacaktır. Bu transitin amacı, kendi öz-değer duygularınızla gerçek dünyada ürettikleriniz arasında ki bağlantıyı kurmanızdır. Maddi konularda tek başına mücadeleden yorgun düştüğünüzü hissedebilirsiniz. (Bir çoğunuz “Çok çalışıyorum ama bu kadar çalışmanın karşılığını alamıyorum?”) gibi düşüncelere yönelebilirsiniz. Ancak transit ilerledikçe daha doğru gözlemlerde bulunmayı öğrenirsiniz kendinizi netlik ve gerçekçilikle keşfedebilir ve kazanımlar ile ilgili konularda çok daha doğru sonuçlar elde etmek için neyin yanlış olduğunu fark ederek düzeltme şansını elde edebilirsiniz.

Kendinizi finansal anlamda sağlam bir yere yerleştirmek için bu transitin güçlü enerjisini iyi kullanın. Bütçeler hazırlayın, harcama biçiminizi inceleyin ve boşa harcamış uygulamaları ve tutumları ortadan kaldırın. Kredileriniz sizi yorduysa (Başkalarından borç para ödünç aldıysanız), Satürn bir şekilde bu tutumun sağlıksız olduğunu ve bu alışkanlıkların değişmesi gerektiğini öğretecek sizlere. Paranızı daha doğru kullanmayı öğreneceksiniz. Daha az harcayarak paranızı biriktirmenin yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Doğum haritalarınızda 2nci ev gelirlerinizi kendi çabalarınız ile kazanımlarınızı temsil eder. Kişisel eşyaları, öz saygıyı, kişisel yetenekleri ve kişisel değerleri de yönetir. Yaşamın bu alanlarında, evren temellerin güçlü olduğunu kontrol ediyormuş gibi türlü testler yaşatabilir sizlere.

Zayıf temellere dayanan şeyler bu testlerin baskısı altında dağılabilir. Güçlü olanlar dayanacak ve daha da güçlenecektir. Bu dönemde ağır mali taahhütlere girme konusunda mutlaka daha ihtiyatlı olabilirsiniz ve harcama konusunda genelde her zamankinden daha temkinli olabilirsiniz. Kazançlarınız hakkında endişelenseniz de zaman ilerledikçe tasarruf alışkanlıklarınızın daha gerçekçi olmanın güçlü geri dönüşümleri ile karşılaşabilirsiniz. Bazı lüks harcamalarınızı kontrol altına almayı öğrenerek emeğinizin değerini daha iyi kavrayabilirsiniz.

Merkür Retrosu

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.
2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.
3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.
Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

Ocak Yay 2018

Gökyüzü bu ay için istikrarlı başlangıçları barındırıyor sizler için. Her şey yavaş ilerliyor gibi görünse de, istikrarlı bir büyüme için en iyisi olabilir sizler adına. Ay geçtikçe sağlık sorunlarınız azalmaya başlayacaktır. Mali durum istikrarlı bir şekilde artırabilir. İş ve eğitim hayatınızda istikrarlı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Heyecana kapılıp yaşanan güzellikleri herkesle paylaşmayın.

Şubat Yay 2018

Bu ay cesaret sizleri çok daha iyi yerlere getirebilir. Ailevi konularda yaşanan gerginlikleri kararlı davranışlarınızla çözüme kavuşturabilirsiniz. İş hayatınızda ise korkusuz yaklaşımlarla yeni girişimler ve projelerden hoşnutluk duyabilir arzulanan sonuç ve kazançlarla üstlendiğiniz şeyleri başarabilirsiniz. Bu ay risklerden uzak durmalısınız bilmediğiniz alanlara para yatırmaktan uzak durun. Özel yaşamınızda ise karışık etkiler söz konusu eş ya da sevgilinizin geçmişiniz ile ilgili konuları bir dedektif gibi araştırması gerginlikleri tetikleyebilir.

Mart Yay 2018

Bu ay Hayata karşı pozitif bir yaklaşımla, hem kendiniz hem de aile üyelerinizin hayatında ilerlemeler kaydedebileceğiniz olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay iş birlikleri iş değişikliği yeni girişimlerle ilgili teklifler alabilirsiniz. İş hayatınızda başarınızın artması sizi kıskanç meslektaşlarınızın kötülüğünün tam merkezine getirebilir. Dikkatli olun özellikle özel yaşamınızı gündeme getirmemeye özen gösterin sizi bu noktadan vurmak isteyebilirler. Yaşadığınız olumlu olumsuz güzel çirkin her şeyi içinizde tutmalısınız.

Nisan Yay 2018

Bu ay İşyerinizde otoriter bir konumda bulunarak itibar ve saygınlık artışı yaşayabilir yaptığınız işe bağlı olarak önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu ay çalışma arkadaşlarınızla aile bireyleriniz ile ego çatışmaları zihinsel strese neden olabilir ve ne pahasına olursa olsun bundan kaçınmalısınız. Yeni taahhütlerin kabul edilmesi başvurularınızın olumlu sonuçlanması mümkün olacaktır. Yüksek öğrenim gören öğrenciler başarınızın artacağı burs ya da teşvik gibi fayda göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evli ve bebek bekleyen bu konuda tedavi gören anne baba adayı Yay burçları ise dikkatli olmaları gereken bir aydalar. En ufak bir rahatsızlığa zamanında yapılan müdahale etkili sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Mayıs Yay 2018

Bu ay kariyer odaklı hareket etmelisiniz. Yeni girişimlere ve projelere adım atmanın verimli sonuçlar doğurması muhtemeldir bu ay. İş hayatınızda ki büyüme iş arkadaşlarınız arasında sürtüşmeler yaratabilir. Maddi olarak sizi engellemeye çalışan kişiler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Her adımınızı akıllıca atmalısınız sağlıklı kararlar alabilmek için gerektiğinde dinlenin. Hukuki konularda ise haklıyken haksız duruma düşebilir yanlış yönlendirmeler sonucu avukatınızın önerilerinin dışında başkalarını dinleyerek kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise heyecan verici gelişmeler ile karşı karşıya olduğunuz özel bir dönemdesiniz.

Haziran Yay 2018

Bu ay yolculuklar iş ve özel yaşamınızda şansınızı arttıracaktır. Bu ay zarfında hedeflerinize karşı çok çalışmaya hazır olmanız gerekir. Çatışmalar ve karşıt fikir çatışmalarından ay boyunca kaçınılmalıdır. Bu ay evli Yay’lar eşinizin aşırı duygu değişimi ve farklı bir mizaç sergilemesi sizleri şaşırtabilir ve onu anlamakta zorlanarak ilişkinizin gidişatından dolayı endişelenebilirsiniz. Dikkatli davranın sabırlı olmaya özen gösterin. Ay’ın ilerleyen günlerinde eşinizle ilişkiniz düzelecektir ve onun iş hayatında yaşanan olumlu gelişmeler sizleri rahatlatacaktır.. İş ortakları, bu dönem boyunca finansal kazanç getirerek önemli gelişmeler ile faydalı olabilirler sizlere.

Temmuz Yay 2018

Geçen ay başlayan Eşiniz ile ilgili finansal büyüme bu ay da devam edecektir. Bu etki ile birlikte kararlar alarak taşınmaz mallara yatırım yapabilir yerleşim değişikliği kararı alabilirsiniz. İş amaçlı yolculukların verimli sonuçlar doğurması muhtemel işinizin büyümesine yeni insanlar ve dostlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Bekar Yay’lar bu ay tanışacağınız insanlar sizler için heyecanlandırıcı olsa da yeni bir ilişkiye adım atmak için acele etmemenizde fayda var. Sonrasında hayal kırıklıkları yaşamamak adına ani kararlar almamalısınız.

Ağustos Yay 2018

Bu ay, Göksel güçler zorlukları lehinize çevirecek enerjileri barındırıyor sizler için finansal olarak ta alamadığınız ödemeler verdiğiniz borçlar ödenebilir ve rahatlayabilirsiniz. Bu ay dini inançlarınız spritüal alana ilişkin daha fazla anlayışa yönlenerek ruhunuzu gerçek anlamda arındırmanızı sağlayabilir. Cesaret, güç ve bu dönemde yeni girişimler yapma kabiliyetinizle karşı karşıya kalırsınız; bu da sizi daha büyük bir yaşam yoluna götürebilir.

Eylül Yay 2018

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda sizin dışınızda yaşanan gelişmeler ile ilgili konularda dikkatli davranmalı fevri yaklaşımlarda bulunmamalısınız. Bunu yaptığınız anda aleyhinize yaşanan gelişmeler bile sizin lehinize sonuçlanacaktır. Ay boyunca iş değişikliği ya da yeni bir alana yöneltmekten uzak durmalı iş birlikleri ya da ortaklık tekliflerine sıcak bakmamalısınız. Yatırım planlarınız konusunda da uyarıyor gökyüzü sizleri. Alım satımlar beklenmedik finansal kayıplar yaşatabilir sizlere.

Ekim Yay 2018

Ekim 2018 Burç, bundan böyle parlayan finansın parıltılarını gösterir. Kartlar üzerinde bol miktarda finansal kazanç sağladığı için ay boyunca parasal kârlar ve iyi nakit akışı vaad ediyor. Kariyer, büyüme işaretleri gösterebilir ve çalışma ortamı genel olarak hoş olmalıdır. Devlet makamlarından gelen teşvikler beklenebilir. Bu ay boyunca bolluk servetinin birikimi ile istekleri yerine getirilebilir. Genel olarak, bu ay bu yılın hazine sandığı olabilir.

Kasım Yay 2018

Bu ay aile hayatınızdan dolayı giderleriniz artabilir gelir gider dengesini sağlamakta zorlanabilir eşinizin de yardımcı olmamasından dolayı huzursuz hissedebilirsiniz. Kendi hatalarınızı tekrar eden yaklaşımlarda olmamaya özen göstermeli sakin ve dikkatli bir tutum içinde olmaya gayret etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bir ilişkiniz yoksa bu ay hayatınıza girecek kişi tüm dengenizi alt üst edebilir bir anda kendinizi tutku dolu bir aşkın içinde bulabilirsiniz.

Aralık Yay 2018

Aralık 2018 omuzlarınızda ki pek çok ağırlığı söküp atacak enerjileri barındırıyor sizler için. İş ve aşk hayatınızda şanslı gelişmeler ile karşı karşıyasınız. Bu ay aile büyükleriniz ile ilgili gelişmeler sizler için yorucu olabilir onların sağlık sorunları vb. Konular gündeminize gelebilir. Eş ya da sevgiliniz ile bağınızın güçlendiği sıradanlaşan ilişkinizin aşkla beslenmeye başlayacağı özel ve değerli enerjiler ile karşı karşıyasınız. Aşkta yüzünüzün gülmeye başladığı olumlu enerjiler hayatınızın tüm karanlık noktalarını aydınlatacaktır.

Oğlak Burcu

 

Ay karşıt burcunuz Yengeç’te olduğu günler de enerjiniz düşebilir doğru kararlar alamayabilirsiniz. Ay’ın Yengeç burcunda olduğu günlerde her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;

31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Yıl 2018 yılının önemli olayları iş, ilişkiler ortaklıklar ile ilgili konularda etkili olacaktır. Yıl içinde sizi yoğun bir şekilde meşgul edecek olan yeni projeler ve iş yerindeki fırsatlar doğru değerlendirildiğinde kalıcı işlerin kazanımların teminatı olacaktır sizler için. Son derece etkin olacağınız yetenekleriniz ile fark edileceğiniz bir yıl 2018 sizler için. Dolayısıyla, etkin bir yılda, ilişkileri geliştirmek ve size gelen fırsatlarla ilerlemek önceliğiniz olmalı. Baskılar ve engeller kendi yakınlarınızın aç gözlüğünden kaynaklanan sorunlar olsa da yıl sonuna doğru önemli kazançlar elde etmeyi başarabileceksiniz. . Tüm çalışmalarınıza rağmen, bazen kazançlarınızın düşük olduğu endişesi ile paniğe kapılacağınız enerjiler ile karşılaşabilirsiniz. Endişelenmeyin ve istikrarı korumaya gayret edin. 2018'de başladığınız işler 2020'de mükemmel bir büyüme potansiyeliyle sonuçlanacağı için şüphelerin sizi yanlış yönetmesine izin vermemelisiniz. İş değişikliği yeni bir iş var olan işinizde yenilikçi bir yaklaşım bu yıl başarınızın anahtarı olacaktır. Ancak, Sevgili Oğlaklar kendi yakınlarınız ile para alışverişleri konusunda dikkatli olun ve onların geçmişte size maddi menfaatleri için yaptıklarını hatırlayarak yeniden güvenmeyin ve mümkünse bu yıl yakınlarınız kan bağınız olan akrabalarınız ile iş yapmayın. İstikrar ve başarı için birlikte yol alacağınız iş ortaklarınızı iyi seçerseniz, sizin için büyük fırsatlar söz konusu olacaktır.

Şubat-Mayıs 2018, büyüme ve istikrar için harika bir zaman olacaktır. Bu yıl Ekim ve Kasım 2018 döneminde iş ve eğitim hayatınızda önemli zorluklar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuyla ilgili hazır olmanız gerekir. Bu süre zarfında, iletişim kanallarınızı açık tutun ve bu dönemde büyük riskler veya yeni projeler içinde olmamaya özen gösterin ayrıca fikirlerinizin projelerinizin dışarıya sızdırılmasına karşı dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda ise, Şubat 2018'den sonra bekar Oğlaklar yeni bir ilişki ye adım atabilirler. Temmuz ve Ağustos 2018'de bazı özel durumlar konularda fedakarlık etmeyi başarır sevdiğiniz insanla ilgili kalpten arzu ettiğiniz her şey, duygusal hayatınızı iyileştirici enerjiler olarak hayatınıza yansıyabilir. Haziran Ekim ve Kasım 2018 boyunca yakınlarınız ve arkadaşlarınızdan kaynaklı gerginlikler evlilik hayatınızda büyük gerginliklere neden olabilir buna izin vermemeli yanlışlarınızı tekrarlardan uzak durmalısınız kendi yakınlarınız ya da arkadaşlarınızı yaptıkları tüm yanlışlara olumsuzluklara rağmen bağrınıza basmak sevdiğinin insanı kaybetmenize neden olabilir ve bu kez kaybetmenin size oldukça ağır sonuçlar getireceğinin bilinci ile hareket etmelisiniz. Aşk konusundaki netlik 18 Kasım'dan sonra mümkün olacaktır. O zamana kadar önemli kararlar almaktan kaçının. Evli değilseniz ani bir evlilik beklenmedik bir şekilde gerçekleşebilir.

Genel olarak , yılın ilk üç çeyreği sizleri bir dizi testten geçirecek olsa da 2018 yılı sizlere muazzam kazançlar getirecektir. Güvendiğiniz insanları iyi seçmeli yanlışları ile hayatınızda büyük zorluklara neden olan kişilere sürekli şans tanımanın size getireceği zararları iyi hesap etmelisiniz.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE OĞLAK BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistemine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedik Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Oğlak burçları için 2018 ay düğümleri ve yıl boyunca gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları ile etkileşim içerisinde olacak bu enerjiler, Şubat ve Ağustos aylarında sizleri hayatın farklı oyunları ile karşı karşıya bırakabilir Pozitif ve Negatif anlamda. Bu durum Oğlak burçlarının bu sene hayatlarına bir yön vermekte zorlanacakları ve ilişkilerinin genelinde bir tatminsizlik yaşayacakları anlamına gelebilir. Diğer gezegenlerin yerleşimi sizlere iyi talih getirirken ilişkilerinizde de büyük ölçüde yardımcınız olacak. Bu enerji Büyük iyilik Jüpiter ve Mücadelenin gezegeni Mars’ın doğum haritalarınızda 10.ncu Evinizde olması kariyer hayatı için çok olumlu bir enerjiyi getirmekte. Zorluklar doğum haritanızda 12nci evde ki enerjilerden kaynaklanarak harcamalarınızda artışa neden olabilir. Özellikle yakınlarınızın ya da çok yakın gördüğünüz kişilerin kendi çıkarları uğruna sizi zarara uğratabileceklerini çok iyi düşünün. Kendiniz içinse iş ve eğitimsel amaçlar doğrultusunda yarar getirecek harcamalarda bulunabilirsiniz. Ocak-Mart ayları arasında harcamalarınız yükselecektir. Nisan-Haziran ayları maddi anlamda ve ilişkilerde şansınızı arttırma fırsatı yakalayabileceğiniz bir dönem sizler için. Temmuz-Eylül ayına kadar kariyer hayatınızda büyüme için oldukça iyi bir dönem olacak sizler için ve her ne kadar senenin sonunda harcamalar olsa da, kariyer hayatınız2018 yılının Ekim ve Aralık aylarında beklenmedik bir şekilde büyüyecek.

Yıldızların öğretmeni yönetici gezegeniniz Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında ki transitinin burcunuza yansıması, Bu transit sırasında kişisel seviyede başkalarına nasıl davrandığınızı sorgulayacak empati yapmayı öğreneceksiniz. Fiziksel bedeniniz de bir odak noktası haline gelecek sizler için. Yaşınızın ağırlığını hissettiğiniz bedeniniz ile ilgili ihmalkarlıklarınızın farkına vararak olumsuz alışkanlıklarınızı tiryakiliklerinizi kendi iradenizle değiştirebileceksiniz. Kilo probleminiz varsa sağlıklı i, diyetleri ve spor gibi aktiviteleri başlatmak için mükemmel bir zaman.

Hayata dair bakış açınız, daha ciddi, olgun ve sorumlu bir tutum benimsediğinizde değişecektir. Bu Transit in ilk sürecinde özgüven eksikliği ve muhtemelen kendinizle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geçmişte güvenerek zarar gördüğünüz kişilere karşı yenildiğiniz merhamet duygunuz ile yine güven sarsılması yine yumuşak karnınızdan sizi vurmaları karşısında çaresiz hissederek hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Artık tam anlamı ile İYİ’yi KÖTÜ’yü ayırt etmeli kötüye inanmayı seçip iyi olanı kaybedecek yaklaşımlar içine girmemelisiniz. Bu transit altında özgüveninizi dönüşümünü yukarı çekmeyi başarabilirsiniz. Satürn yüzeysel olanı dağıtıp parçalamaya başlıyor. Bencillikleriniz kurgularınız ardınızda kalıyor. Rüya gerçeğe yeniliyor. Bu transit altında sonuç, yeni keşfedilen bir kimliktir ve kendinizle ilgili gerçekçi bir anlayışın sizlere katacağı maddi manevi zenginliklerdir.

Kariyer hayatınızda yeni projeler açısından dışa dönük ilerleme işaretleri olağanüstü olmayabilir, ancak bu geçiş sırasında yaptığınız iş gelecekte başarı ve ilerleme için güçlü bir temel oluşturacaktır. Kariyer hayatınızda yıllardır kısıtlı imkanlarla ilerleyip kısır döngülere yenildiyseniz çıkış kapılarını bulup açacak ve kalıcı işlerin içinde yer alabileceksiniz. Yönetici gezegeniniz bu transit sırasında Olgunluk, gerçekçilik ve sorumluluk seviyenizi test edecek. Kendiniz için belirlediğiniz hedefler karakteriniz, şimdi tekrar değerlendirilir ve gerçeğe karşı testlerle sınanır. Satürn, hayatınızda yaşanmışlıklara keskin bir bakış ile görebilmenin anlayabilmenin bir yoludur. Bu yolculukta nerede durmanız gerektiğini öğretir sizlere. Her bakımdan gerçekçilik kazandıracak takıntılarınızı kuşku ve şüphelerinizi arındırıp güzel olanın kıymetini anlamanızı sağlayacak enerjiler söz konusu.

Zaman zaman enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilir başkalarının meydan okumalarına engellemelerine rağmen kazanımlarınızı yükselterek tanınırlık elde edebilir önemli başarıların altına imza atabilirsiniz. Hayatınızı yeniden değerlendirmek için sizi değersizleştiren utandıran kendi hatalarından sorumlu tutan kişiler ile ilişkilerinizi tam anlamı ile noktalayarak. Kendinize değer vermeye başlayıp hayatınızı daha anlamlı hale getirmeye başlayabilirsiniz. Böylece daha güçlü bir amaç duygusu ile ilerleyebilirsiniz. Bazı taahhütlerin veya planlarınızı bırakabilirsiniz. Şimdiye kadar hayatınızı nasıl yaşadığınıza ilişkin bazı pişmanlıklar hissedebilirsiniz. (İleriye doğru ilerlemek için gerekli gibi görünüyor) iyileştirme yapmak için daha iyi bir konumdasınız artık. başkaları tarafından tanınırsa sizin için özellikle önem kazanır. Hayatınızı yeniden değerlendirmek için gerekli süreyi doğru yönlendirmek için kendinizi zararlı insanlardan uzak tutmayı başararak istikrarı yakalayabilirsiniz. Satürn’ün geçişini en iyi şekilde değerlendirmenin yolu, sorumluluklarınızı en iyi şekilde karşılamaktır. Yanlış insanlara tekrar değer vererek yaşadığınız hayal kırıklığının hüznünü yaşayın ancak bunun pişmanlığa veya kızgınlığa dönüşmesine izin vermeyin. Bunun yerine, ruhunuzu da kendinizi de iyileştirmeye hayat yolunuzda sizi seven değer veren insanlar la yürümeye odaklanın. Bu transit altında Sabırsızlığa değil sabır ve olgunluğa ödüller gelecektir hayat okulunda.

Merkür Retrosu

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.

2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.

3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

Ocak Oğlak 2018

Tüm çabalarınızı en iyi şekilde ortaya koymanız gereken bir aydasınız. İş eğitim ve özel hayatınızda. Kime fedakarlık yapmanız gerektiğini iyi belirlemeli sizi kendi çıkarları için kullanma arzusu içinde olanlarla aranızda ki mesafeyi korumayı bilmelisiniz. Finansal kazançlar yılın ilk ayında beklediğiniz gibi olmayabilir ve artan masraflardan dolayı zorlanabilirsiniz. Bu ay finansal kayıplara karşı da dikkatli olmalısınız riskli yatırımlardan uzak durun ve hiç kimseye borç vermeyin verilen sözler yerine gelmeyebilir finansal zorluklar ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay özel yaşamınızda ise kıldan ince kılıçtan keskin enerjiler söz konusu özellikle evli ve ilişkisi devam eden Oğlak burçları için, Başkalarını bunlar akraba arkadaş gibi kişiler olabilir onları mutlu etmeye çalışırken sahip olduğunuz güzellikleri ihmal eden rahatsız eden davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Son pişmanlık fayda etmeyebilir.

Şubat Oğlak 2018

Bu ay sağlığınız ile ilgili konularda daha duyarlı olmalısınız. Özellikle Oğlak erkekleri alt batın ile ilgili rahatsızlıklarınızı zaman geçirmeden bir hekime göstermeniz fazlası ile önem taşımakta zamanında yapılacak müdahaleler olası büyük sağlık sorunlarının üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Bu ay iş ilişkilerinizde büyük başarılar sizleri karşılamakta aktif girişken ve çalışkan olduğunuz takdirde. Hukuki ve resmi işlerinizde bu ay tam istediğiniz gibi ilerleyecektir. Bu anlamda yapacağınız girişimlerin olumlu geri dönüşümleri ile karşılaşacağınız finansal olarak rahatlayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda ise tek taraflı kararlar almamaya özen göstermeli haklı olmadığınız konularda inatçı bir tutum sergilememelisiniz.

Mart Oğlak 2018

Mart, daha cesur ve korkusuz kararlar alarak yanlışa dur diyeceğiniz enerjileri barındırıyor sizler için. Size yanlışlar yapan iyi niyetinizi suiistimal edenleri hayatınızdan tek tek ayıklayacaksınız. Bu ay iş hayatınızda yaptıklarınızla ününüz de yükselişte artacak. İnançlarınız sizi güçlü ve söz sahibi kılacak pek çok konuda. İş hayatınızda son 3 yıldır mücadele ettiğiniz bir işiniz istediğiniz gibi tamamlanabilir çok önemli bir finansal gelir elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise güçlü duruşunuz eş ya da sevgiliniz tarafından da takdir görmenizi ve ilişkinizde ki gerginliklerin birlikte alınan kararlar ile çözüme kavuşmasını sağlayacaktır.

Nisan Oğlak 2018

Bu ay kardeşlerinizin çıkarcı yaklaşımları sabrınızı taşırabilir işi düşünce sizi aramalarına daha fazla katlanmayacağınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Öncelikleriniz işiniz ve sizi çıkarsız sevenler olmalı bu ay boyunca. İş ve eğitim hayatınızla ilgili başvurular yurt dışı ile ilişkiler bu ay önem kazanıyor. Girişimlerinizin çabalarınızın olumlu geri dönüşümü ile karşı karşıyasınız. Fakat özel yaşamınızda bitmiş bir ilişki ya da evlilikle ilgili gerginlikler haksız suçlamalar ile karşılaşabilirsiniz. Bu evlilikten çocuklarınız varsa onların özel yaşamlarında yaptıklarından dolayı üzülebilir hatta utanç verici durumların sizden gizlenmesi ile hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Elinizden geleni yapın ama kendinizi başkalarının yaptığı kişisel hatalardan sorumlu tutmayın. İlahi ve maneviyat arayışında, kendinizi kısa bir hac yolculuğu ile bulacaksınız.

Mayıs Oğlak 2018

Bu ay her türlü fikir hırsızlığına karşı eğitim ve iş hayatınızda dikkatli olmalısınız. Yeni tanıdığınız kişilerin yanında konuşurken dikkatli olun hiç beklemediğiniz durumlar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu ay işle ilgili konularda güçlü iş birlikleri yapabilir eşinizden ya da sevgilinizden gelecek faydalar yaşayabilirsiniz. Devlet kurumları, yüksek öğrenim ile ilgili konularda önemli şanslar söz konusu girişimci olarak kendiniz için mükemmel yollar bulabilirsiniz. Bu ay sonuna doğru yatırımlar ile ilgili konularda da gökyüzü sizleri desteklemekte eşinizle ortak yatırımlar ile değerli bir şeylerin sahibi olabilirsiniz. Bekar Oğlaklar sizler de bu ay duygusal olarak bir arayış içine yönelerek pişman olacağınız beraberlikler kurabilirsiniz. Özellikle Oğlak burcunun 2nci 10 gününde doğanlar fazlası ile dikkat etmeli yanlış seçimlerle kendilerini zora sokmamalılar.

Haziran Oğlak 2018

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda Yeni projelere girmek değişimleri gerçekleştirmek için olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız iyi değerlendirin. Başarınız kayıpları kazanca çevirmeniz. Çevrenizdeki kıskanç insanları saldırgan bir tutumla harekete geçirebilir ve sizi zayıf karnınızdan vurmaya kalkabilirler. Dikkat edin. Bu ay hukuki ve resmi işlerinizde dikkati elden bırakmayın ve kendi işinizin takibini kendiniz yapın aksi takdirde üzülebilirsiniz. Ayın 2nci yarısında direksiyon başına geçerken dikkatli olmalısınız anlık dalgınlıklar yüzünden maddi hasarlı kazalar yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise hassasiyetin önem kazandığı enerjiler söz konusu. Hata yaptıysanız özür dileyin ve olaylar kontrolünüzden çıkmadan çabuk bir şekilde hareket edin.

Temmuz Oğlak 2018

Bu ay sağlığınız ile ilgili konularda olumlu enerjiler söz konusu. Uzun süredir tedavi gördüğünüz konularda şifa bulabilirsiniz. Bu ay spora başlayabilir daha sağlıklı bir yaşam stiline geçiş yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda Evli Oğlaklar, Eşinizle samimi bir ilişki kurmaya çalışın ve yaşanan karanlık günlerin ilişkinizi daha fazla hırpalamasına izin vermeyin. Finansal kazançlarda büyüme ile karşılaşabilirsiniz bu ay . Dış ticaret yada , ticaret ile ilgili bir iş yapıyorsanız girişimleriniz bu ay her zamankinden daha iyi sonuçlar verecektir. Bekar Oğlaklar sizlerde katılacağınız bir organizasyonda tanışacağınız birinden çok etkilenebilirsiniz. Fakat bu ay gerçekleşecek tutulmalar olduğundan aceleci olmamalı hayatınıza alacağınız kişiyi daha yakından tanımaya çalışmalısınız.

Ağustos Oğlak burcu 2018

Bu ay finansal konularda risklerden uzak durun. Kimseye ticari anlamda aracılık etmeyin maddi olarak kayıplar yaşayabilir hukuki sorumluluklar yüzünden zarar görebilirsiniz. Bu ay aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile ilgili konularda yaşanabilir. Özel yaşamınızda sürpriz bir beraberlikle aşka kapalı yüreğinizi aşka teslim ederek kısa süre içinde evlilik kararı alıp çevrenizde ki pek çok kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Eylül Oğlak 2018

Bu ay size zarar veren kişilerin yaşadıklarına şahitlik edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Her şey sizin lehinize doğru gelişecek. Bu ay, Ruhsal anlamda rahatlamalar kendi içinize yapacağınız manevi yolculukla şifa bulacağınız enerjiler hakim gökyüzünde. İş ve aile hayatınızda dengeleri başarılı bir şekilde koruyarak istikrarlı gelişmeler ile sevinecek size güvenen inanan destek veren eş yada sevgilinizin de yüzünü güldüreceksiniz. Bu ay yeni evli Oğlaklar aileye katılacak yeni bir bebek haberi ile sevinebilirler.

Ekim Oğlak 2018

Bu ay, yetenek ve yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız son derece şanslı enerjiler ile dolu bir ay sizler için kararlı olmalı seçimlerinizi iyi yapmalı tereddütlerinden dolayı bir arpa boyu yol kat edememiş kişilerin söylemlerini dikkate almamalısınız. Bu ay miras yada ortak maddi değerler ile ilgili konularda ise kardeşlerinizin haksızlıkları ve entrikaları ile karşılaşabilirsiniz ikili diyaloglara girip eğriyi doğru edemeyeceğinizi bilmeli hakkınız olanı yasal yollarla aramayı seçmelisiniz.

Kasım Oğlak 2018

Bu ay, hükümet işlerinde veya aile işletmelerinde çalışan Oğlaklar için mali kazançlar açısından umut verici görünüyor. İş hayatınızda başarı çıtanız yükseliyor iş değişikliği ya da kendi işinizi kurma hayalinizi bu ay gerçekleştirebilir farkınızla azimli çalışmalarınızla tüm dikkatleri üzerinizde toplamayı başarabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuzu abartmamaya özen gösterin aksi halde eş ya da sevgiliniz bu duruma dayanamayarak size karşı ciddi tepkiler verebilir ve uzun süren tartışmalar ile karşılaşabilirsiniz.

Aralık Oğlak 2018

Bu ay yabancı kaynaklar yurt dışı ile ilgili eğitsel ve işinizle ilgili gelişmeler beklentilerinizin çok üzerinde ilerleyebilir ve istikrarlı bir sürecin kapılarını aralayabilirsiniz bu ay boyunca yapacaklarınızın uzun vadeli olumlu geri dönüşü olacağını bilmeli ve bunun bilinci ile ilerlemelisiniz. Bu ay ihtiyaç sahipleri ile yardımlaşmalarda bulunmak sizlere çok iyi gelecektir. Özel yaşamınızda ise yaşanan güzellikleri başkaları ile paylaşmamalı kıskanç insanların enerjisini üzerinize çekmemelisiniz.

Kova Burcu

 

Ay karşıt burcunuz Aslan’da olduğu günler de enerjiniz düşebilir sağlıklı ve doğru kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Bu yıl 5 tutulma gerçekleşecek. Sırası ile;

31 Ocak 2018 Türkiye saati ile 16:30 itibariyle Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01 de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22 de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

11 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 12:47 ile Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2018, sizin için uzun bir başarı periyodu anlamına gelmekte! Çok telaşlı bir 2016 ve 17'den sonra, geçmişte sizin tarafınızdan yapılan hatalarınızı düzeltebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu yıl kazanımlar için şanslı enerjiler söz konusu. Yurtdışından gelen fırsatlar eğitim ile ilgili konularda son derece olumlu sonuçlar almanızı hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir. Uzun zamanıdır iş arıyor ve bulamıyorsanız bu yılın ilk yarısında istediğiniz işe kavuşabilirsiniz. Maneviyatınız yükseliyor ve niyetinizin güzelliğinin mükafatları ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu yıl iş hayatınızda başarılı olmak için , yeni insanlar, yeni işler ya da yeni projeler yerine, son 6 ayda yaptığınız işlere odaklanmalı ve bunları devam ettirme çabası içinde olmalısınız . Bu sizin için en tutarlı büyümenin anahtarı olacaktır. Yeni fikirler ve fırsatlar çok heyecan verici olabilir, ancak size hemen beklediğiniz kazanımları vermeyebilir sabretmeli ve uzun vadede başarıya odaklanmak için gayret etmeye devam etmelisiniz. 2018 boyunca iş ve eğitim hayatınızda yurtdışında birçok fırsat yakalayabilirsiniz.

Kova iş ortamınız da şimdi biraz diplomasi size çok şey kazandıracaktır. Çalışma planlarınızı disiplinli bir şekilde uygulamalı hiç kimse ile tartışmadan ilerlemenin stratejisini sürdürmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin sinsi oyunlarına karşı, Akıllı olun ve gerçek planın ne olduğunu görmeye çalışın. 2018 yılında yeni yatırımlar ve finansal riskler den uzak durmanız da fayda var yatırım planlarınız için bireysel doğum haritanızın analizi sizlere çok daha doğru sonuçlar verecektir. Mali konularda Temmuz ve Ağustos 2018 döneminde kısıtlamalar ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Yıl boyunca spekülasyonlardan kaçınmalısınız. Bu yıl bekar Kovalar alışılmadık ile yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Evli kovalar ise anlık duygular ile evlilik dışı bir ilişkiye yönelerek maddi manevi zararlar büyük pişmanlıklar yaşayabilirler özellikle Kova burcunun ilk 10 gününde doğanlar bu enerjiye dikkat etmeliler. 8 Ekim - 17 Kasım 2018 döneminde bekar ve ilişkisi olmayan Kova’lar istikrarlı enerjiler ile kalıcı bir beraberliğe başlayarak hayat arkadaşınızı bulabilirsiniz.

Genel olarak, başarılı bir yılı sabırsızlıkla beklemelisiniz. Dürüst ve disiplinli bir şekilde yaşamak size iş ve eğitim hayatınızda mükemmel sonuçlar verecektir.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE KOVA BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistemine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedic Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Kovalar bu sene şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız. (Güneş, Venüs ve Satürn) ün etkileri size ve evli Kovaların eşlerine maddi anlamda kazançlar getirecek. Yine doğum haritalarınızda 9.ncu ve 4. Ncü evlerinizde de iyi etkileri olan gezegenler sizleri güçlendirecek. Ketu’nun doğum haritalarınızda 12.nci evinizde ki etkisi Rahu’nunsa yine doğum haritanızda 6.ncı Evde bulunması ay ve güenş tutulmaların ın düşmanlarınızı bertaraf edeceği uzlaşma sağlayacağınız daha ruhani bir yola yönleneceğiniz hatalarınızı sürdürmek yerine kendinize geliştireceğiniz enerjileri iyi değerlendireceğiniz anlamına geliyor. Dikkat edilmesi gereken tek konu yıl boyunca mideyle ilgili rahatsızlıklar olmalı. Ocak-Mart arası iş ve eğitim hayatınızda faaliyetlerin genişletilmesi hakkında planlar yapmak için oldukça iyi bir dönem sizler için. Nisan-Haziran arasındaki dönem süresince ev ve eğitim hayatı için olumlu enerjileri iyi değerlendirmeye bakın. Haziran-Eylül arası şansınınız artacağı bir dönem olacak, ancak Ağustos ayında mide rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalı en ufak bir rahatsızlığınızda uzman bir hekime tetkiklerinizi yaptırmalısınız. Ekim-Aralık ayları kariyer maddi kazançlar ve aşk hayatınız çin iyi bir dönem olacak.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında ki geçişinin burcunuza yansıması, Bu transit ile birlikte, varlığınızın anlamı, başarılarınız ve “başarısızlıklarınız” üzerinde etkili enerjileri getirmekte. Bu transit, özellikle dönem başında karışıklıklara neden olabilir. Satürn, eleştirel gözünü, yüzeyin altında yatan her şeye çevirir ve zihninizde benliğinizde yenmekte zorlandığınız pek çok şeyler yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu geçiş sırasında, kendi iblislerinizle karşı karşıya kalacaksınız sizi rahatsız eden belirsiz korkular. Hepimizin ruhunda iyilikler de kötülükler de barınmakta. Şimdi mutluluk ta mutsuzlukta ruhunuzda ki hangi özelliği besleyerek ön plana çıkaracağınız ile ilişkili ilerleyecek. Bu süreç rahatsızlık verici mi? Bazılarınız için olabilir.

Eskiden bu yana devam eden hırslar öfke kin ego gibi yorucu enerjilerden uzaklaşmayı başardığınız takdirde büyük bir rahatlama ile zincirlenmiş ruhunuzu özgürleştirebilirsiniz. On ikinci evde geçiş yapan Satürn, Geçmişteki başarısızlıkları başkalarını suçlamadan başarıya çevirmek için elinizden geleni yapma fırsatı verebilir sizlere. Mümkün olduğunca bu tarz şeylerden kendinizi ayırın. Yasal konularda dikkatli olun daha büyük hatalara neden olacak yaklaşımlar içinde olmamaya özen gösterin. İçsel anlamda Öz-değer meseleleri ile mücadele ediyor olabilirsiniz ve bu, hayatta istediğin ve hak ettiğinizi düşündüğünüz şeylerin peşinden gidip gelemeyeceğinizi gerçekten keşfetmek için iyi bir zamandır. Şimdi size düşen kendi ruhunuz başta olmak üzere farkına varamadığınız düşmanlarınızı tanımak dost bildiğiniz düşmanların gerçek yüzlerinin ortaya çıkması ile kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğinin olgunluğuna erişmek olacaktır. Bu transit olumsuz özelliklerinizi dönüştürmek için bir fırsatta olabilir sizler için. Alışkanlıklarınızın ve ben benim arzularım benim isteklerim benim önceliklerim gibi ısrarlardan uzaklaşabileceğiniz takdirde.

Merkür Retrosu

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.

2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.

3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

Ocak Kova 2018

Kova için dengeli bir ay gibi görünüyor. İşinizin ve finansal istikrarın korunması için temkinli olunması gereken aydasınız. Siz resmi bir kurumda çalışan biriyseniz bu ay sıklıkla, seyahat etmek zorunda kalabilirsiniz. Özel hayatınız ve arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi izole edilmiş gibi hissedebilirsiniz, bu nedenle çevrenizdekilerle dost olmaya çalışın ilişkilerinize keskin sınırlar çizerek arkadaşlarınızla aranızı açmamaya özen gösterin. Bu ay boyunca özel yaşamınızla ilgili olumlu olumsuz kararlar almamanız da faydanıza olacaktır.

Şubat Kova 2018

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda çabalarınızı arttırmanız gerekebilir düşmanca davranışlarını ileri noktalara taşıyacak kişiler yüzünden ekstra emek vermeniz gerekse de pes etmemelisiniz. İşinizle ilgili konularda şansınızı kendinizin yaratacağının bilinci ile ilerleyin. Bu ay, Bulaşıcı hastalıklar, baş ağrısı, ateş, mide ve kemikler ile ilgili problemlere karşı çok dikkatli olun. Aşk hayatınızda ise genel anlamı ile huzur hakim olmaya başlıyor ufak rüzgarların esintisi ile ilişkinizi sarsmamayı öğrenmelisiniz.

Mart Kova 2018

Bu ay iş hayatınızda farklı kaynaklardan gelirler elde etmeye başlayabilirsiniz. Nakit akışı artacak ve değerli bir şeylere sahip olma imkanını yakalayacaksınız. Yatırımlarınızı başkalarının yönlendirmeleri ile değil kendi istekleriniz ile yapmanız karlı sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Kova’lar onların özel yaşamları ile yaşanan stresli gelişmelerden duygusal olarak yoğun bir şekilde etkilenseniz de yaşanan olayların çok fazla içinde olmamaya özen gösterin. İlişkisini sorunsuz şekilde devam ettiren Kovalar bu ay maddi ve duygusal konularda daha istikrarlı enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Nisan Kova 2018

Kendiniz için sürekli başkaları ile uğraşmaktan yapmadığınız yapamadığınız ertelediğiniz pek çok şeyi cesur kararlar ile uygulamaya geçeceğiniz bir ay Nisan. Bireysel olarak alacağınız her karar sizleri özgürleştirecektir. Sorunlu kişilerle ki bunlar yakınlarınız olsa bile ilişkilerinizi sınırlamak kendinize zaman ayırıp yapmak isteklerinizi uygulamada daha rahat kararlar almanızı sağlayacak. Bu ay mali konularda da rahatlamalar söz konusu. Ortak işleri olan Kova’lar ortağınızın zamanında yapmadığı eksik işler yüzünden maliye ssk gibi resmi kurumlar ile sorunlar yaşayabilir ve finansal konularda sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise seçimleriniz aşkın şekillenip kalbinizde ki yerini yeniden almasını sağlayacak kadar etkili olacaktır.

Mayıs Kova 2018

Bu ay anlık kararlar ile iş ve eğitim hayatınızda değişimlere gitmek pek te iç açıcı enerjileri barındırmamakta. Plansız programsız akıllıca olmayan duygusal kararlar almamaya özen gösterin bu alanlarda. Bu ay akrabalarınız ile ilişkilerinizde geçmişte yaşanan bir durum yüzünden sorunlar tırmanabilir ve birbirinize karşı ego yarışına girerek gizli kalması gereken karşılıklı sırların ortaya dökülmesine neden olup özel yaşamınızda da iş hayatınızda da itibarınızı sarsacak olaylar ile karşılaşabilirsiniz dikkatli olun söz ağzınızdan çıkana kadar sizin esiriniz çıktıktan sonra son pişmanlık fayda etmeyebilir. Bekar Kovalar özellikle bu ay sosyal olmaya çalışın ve davetleri geri çevirmeyin. Aşk sizi hiç beklemediğiniz bir anda bulabilir ve heyecan dolu bir birlikteliğe başlayabilirsiniz.

Haziran Kova 2018

Bu ay iş hayatınızda sorumluluklarını yerine getirmeyen ve arkanızdan iş çeviren çalışma arkadaşlarınızdan dolayı zorluklar yaşayabilir kızgınlıklar la kendinize zarar veren davranışlarda bulunabilirsiniz. Dikkat edin. Yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler bu ay olumlu enerjiler bu anlamda sizleri desteklerken girişimci olmalı ve istemeyi bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise Evli Kovalar eşinizle başkalarının etkisi altında kalarak tartışmalarda bulunmamaya özen gösterin bu ay yapmadığı şeylerle suçlamalarda bulunabilir gerçekler ortaya çıktığında yaptıklarınızdan dolayı derin bir vicdan azabı çekebilirsiniz. Özel hayatınızda mahremiyetinize önem vermeli yaşadığınız duygusal ya da cinsel durumları arkadaşlarınız ile paylaşmamanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

Temmuz Kova 2018

Temmuz 2018 iş hayatınızda yeni projelerinizi başlatmak için uygun enerjileri barındırmakta. Fakat kimse ile sen ben üstünlüğü içine girmeden hareket eden parlayan yıldızınız sırf bu tarz yaklaşımlarınız yüzünden sönsün istemiyorsanız gökyüzünün bu anlamda yaptığı uyarıları dikkate almalısınız. Hukuki konular mirasla ilgili meseleler bu ay gündeminizde yer alabilir ve buna bağlı olarak hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmeyin ve kendinize yeni yollar aramaya gayret gösterin. Bu ayın sizler için en önemli ve faydalı yanı özel yaşamınızda yaşanan sorunları aşmanız adına dostlarınızdan gelecek faydalar olacaktır.

Ağustos Kova 2018

Bu ay’ın ilk 15 günü duygusal olarak gergin hissedebilir geceleri uyku sorunu yaşayarak güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Bu durumu önemsemeli gerekirse tıbbi yardım almayı ihmal etmemelisiniz. Bu ay özellikle mideniz ile ilgili sağlık sorunlarını dikkate almalısınız. İş hayatınızda finansal konularda ödemelerin zamanında yapılmamasına bağlı olarak kısa süreli maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Paniğe kapılarak iş ilişkisi içinde olduğunuz kişiler ile sorunlar çıkarmamalı bunun geçici bir enerji olduğunun farkındalığı ile ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli ya da uzun süreli devam eden bir ilişkisi olan bir Kova burcuysanız Ay’ın ilk yarısı ilişkinizden sıkılıp farklı arayışlara yönelme eğiliminde olabilir ilişkinizi bitirmenin size iyi geleceği düşüncesi ile hareket edebilirsiniz. Dikkat edin bu süreçte bilinçaltınız sizleri yanlış yönlendirip hayatınızı derinden etkileyecek yanlış kararlar almanıza neden olmasın.

Eylül Kova 2018

Bu ay yasal konularda beklenmedik gelişmeler ile karşılaşarak maddi olarak beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğinin farkına varmalı ve iş yaptığınız çalışma arkadaşlarınızı seçerken daha titiz davranmalısınız. Bu ay ortak yatırımlar yeni oluşumlar ve başlangıçlar beklediğinizi bulamamanıza finansal olarak zarar etmenize neden olabileceğinden beklemede kalmalı daha iyi şartların oluşmadan harekete geçmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise yaşanan zorlu günlerden sonra sevginin iyileştirici gücü ile ilişkinizi toparlayabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız iyi değerlendirin.

Ekim Kova 2018

Bu ay merakınız özellikle etrafınızda bulunan kişilerin hayatları ile ilgili merakınız başınızın ağrımasına hukuki anlamda sorunlar ile karşılaşmanıza neden olabilir. Aman bu duygunuzu kontrol edin ve komiser columbo’luğa soyunmamalısınız. İş hayatınızda ise bu ay rakiplerinizin yaptığınız işte ki hatalı bir detayı yakalamalarından dolayı zorluklar yaşayabilir birlikte çalıştığınız kişilerin tepkilerini alabilirsiniz. İkili tartışmalara girmeden hatanızı düzeltmeli ve bir an evvel ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek için sakin bir tutumla ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise devam eden beraberliğinizi resmileştirme kararı alarak sizin için asla evlenmez diyen pek çok kişiyi şaşkına çevirebilirsiniz.

Kasım Kova 2018

Bu ay ailevi konularda sorunlar söz konusu olabilir. Aile bireylerinizin sağlık ve finansal sorunlarına yardımcı olmaya çalışırken duygusal olarak gergin hissedebilir yapmanız gereken işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Elinizden geleni yaparken bireysel olarak kendinizi çok da fazla zorlayarak kurban rolüne bürünmemelisiniz. Bu ay varlıklar ve eğitimle ilgili konularda daha fazla önemle durmanız gerekebilir. Özel yaşamınızda ise evli Kovalar eşinizin iş hayatında ki istikrarı sizleri finansal konularda rahatlatabilir yatırım planlarınızı küçük çaplıda olsa gerçekleştirebilirsiniz.

Aralık Kova 2018

Aralık ayı sabit gelirleriniz de artışa neden olabilecek pozitif enerjileri barındırmakta. Bu ay yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilir ve özel yaşamınızda buna bağlı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz yeni bir ilişkiye başlamak ya da eski sevgilinizle karşılaşarak eskiye dayanan ama kalbinizde varlığını sürdüren sevginin yeniden başlaması ile mutluğu yeniden yakalayabilirsiniz. Gökyüzü bu ay kadın yada erkek Kova burcu kişilerini kadın akraba ve arkadaşlardan gelecek maddi manevi zararlara karşı uyarıcı enerjiler ile dolu.

Balık Burcu

 

2018 kontrolünüzün ötesinde pek çok faktörün etkili olabileceği enerjileri barındırmakta sizler için. Zihninizi aktif hale getirecek değişim enerjisi ile karşı karşıyasınız fakat bunu doğru kullanmalısınız aksi takdirde zaman zaman akıl dışı düşünmeyi ve planlamayı sağlayabilecek duygularınız sizlere yanlışlar yaptırabilir. Bu enerji iş ve eğitim hayatınızda yeni şeyler yapmak için kullanmalısınız. Siz bireysel bir danışman, aracı uzlaşmacı gibi bir alanda meslek sahibiyseniz iş yaptığınız projelerde büyük kazançlar elde edebileceğiniz bir yıldasınız işinize gereken disiplini ve özeni gösterebildiğiniz takdirde. Ayrıca, Evli Balıklar eşten dolayı finansal rahatlamaların olabileceği bir yıldasınız. Siz iş arayan ve yolunu bulmakta zorlanan bir Balık burcu insanıysanız bu yıl fikirleri ile kendini iş hayatında ispatlamış kişilerin önerilerini dikkate almalı ve arayışınızda ki rotanızı yeniden belirlemelisiniz. Kendi işinin sahibi Balık burcu patronlar ise çalışma sisteminize katacağınız yenilikler yeni ekip arkadaşları iş hayatınızda memnun olmadığınız alanlarda da dikkat çekmeyi kazanımları arttırmanızı sağlayacak enerjileri getirecektir sizlere. Bu yıl Nisan ve Ağustos 2018 tarihleri arasında bazı engeller ve yavaşlamalar oluşabilir. Bu aşamada iş ve eğitim hayatınız ile ilgili ciddi adımlar atarken her şeyi en ince ayrıntısına kadar incelemeniz gerekir.

İş yaptığınız kişiler ile yollarınızı ayırma yada devam etmek gibi birtakım önemli kararlar alabilirsiniz. 12 Ekim 2018'e kadar yükselmeyi başarabileceğiniz olumlu enerjiler söz konusu. Bu, Yüksek enerji sizleri mesleki alanda önemli bir dönüm noktasına ulaştırabilir. Eylül 2018 den itibaren Zihniniz aktif olmaya ve olumsuz düşünceye duyarlı kalmaya devam edecektir. Bu halinizde sizi çok daha dikkatli biri haline getireceğiniz girişimleriniz ve zamanı iyi kullanmanız sayesinde pek çok fırsatı yakalayarak iyi değerlendirebilirsiniz. Yılın ilk 3 ayı özel yaşamınızla ilgili konularda özellikle evli ve uzun süreli ilişkisi olan Balık burcu kişileri eş ya da sevgilinizin gerçek duygularını ilişkiniz ile ilgili niyetini açıkça anlayamayabilirsiniz. Çeşitli sorunlar ve kafa karıştırıcı davranışları yüzünden mutsuz hissedebilirsiniz. Bu enerjilerin bireysel olarak değerlendirilebilmesi için mutlaka bireysel harita analizin yapılması faydalı olacaktır.

Zorlayıcı enerjileri dengelemenin en iyi yolu iyi bir gözlemci olmak ve onun ısrarla konuşmaktan kaçtığı konuların üzerinde aynı ısrarla konuşmak için çabalamak olacaktır. Aksi halde Arafta kalmış hissederek iş ve hayatınızın diğer sorumluluklarına karşı yeterli kadar etkin davranışlar içinde olamayabilirsiniz. Bu karışıklık, aşk hayatınızda büyük değişiklikler meydana getirebilir. Nisan ve Ağustos dönemi bu anlamda sorunlu ilişkileri olan Balık burcu mensupları için daha da zorlu olabilir. Şüphe nedeniyle eş ile olan ilişki bitme tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir. Ekim 2018'den sonra iyileşme göreceksiniz. Evlilik konularında çok iyi bir iyileşme, Ekim ayından sonuna kadar yıl sonuna kadar mümkündür. Kardeşler veya arkadaşlarınızla ilişkiniz ile ilgili sırlarınızı konuşmaktan kaçının. Evliliğinizde ya da ilişkinizde kendi aranızda sorunları çözüme kavuşturduktan sonra söyledikleriniz gün yüzüne çıkabilir ve kaçınılmaz bir ayrılıkla kararı ile karşılaşabilirsiniz.

Genel olarak , 2018. İlk 9 ay boyunca ortaya koyacağınız tüm çabaların, yılın son üç ayında mükemmel sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekmekte.

HİNT ASTROLOJİSİNE GÖRE BALIK BURCU

Klasik ve Vedik Astroloji burçların başlangıç ve bitişleri konusunda birbirlerinden ayrılırlar, bunun nedeni de özünde Vedik sistemi takımyıldızlara dayanarak hesaplanmasından kaynaklanmaktadır. İşte bu yüzden de sizlerle Vedik sistemdeki her bir burcun tarih aralıklarını sizinle paylaşıyorum. Hint Astroloji sistemine göre BURCUNUZU lütfen verdiğim tarih aralıklarını göz önüne alarak okuyunuz. Vedik Doğum Haritasında ise belirgin yöntemler ve kurallar vardır. Hint Astroloji analizlerinde kişilik, karakter gibi davranışlarımızı yönlendiren olgular ile ilgilenmez. Doğrudan gezegen geçişlerinin hangi alanlarda etkili olacağını ortaya koyan bir sistemdir.

Balıklar için 2018 bu sene yoğun bir şekilde iş odaklı olacaksınız. Büyük iyilik Jüpiter’in doğum haritalarınızda sosyalliği yapılan işi, istekleri, hayalleri temsil eden 11.nci Evdeki konumu maddi kazançlar için çok olumlu enerjileri getirmekte. Fakat diğer gezegenlerin yerleşimi fırsatların değerlendirilmesi konusunda tereddüt edebileceğinizi gösteriyor. 5. Ve 11. Evlerde olacak tutulmalar sene boyunca şansızlıklarla karşılaşılmanıza tereddütlerinizden dolayı fırsatları değerlendirememenize neden olabilir. Ocak-Mart ayları arasında seyahatler ve kariyer hayatınızda ilerleme konusunda fırsatlarla karşılaşılacak olsanız da bunlara temkinli bir şekilde yaklaşmalı bilmediğiniz yeni tanıdığınız abartılı konuşan kişilere hemen güven duyarak altında kalmamalısınız. Nisan-Haziran ayları arasında bazı talihsizlikler yaşayabilirsiniz ancak yine de yeni ilgi alanları söz konusu olabilir zararları telafi edecek oluşumların içinde yer alabilirsiniz. Temmuz-Eylül arası dönem sizlere maddi kazançlarda, özellikle de eş ya da iş ortakları vasıtasıyla elde edilen kazanımlarda artış getirebilir. Ekim-Aralık ayları kariyer hayatınızda iyi seçenekler sunarken bu yıl yenilikçi olmayı başardığınızda maddi kazanımlarınızı arttırmayı başaracaksınız.
Yıldızların öğretmeni Satürn’ün 20 Aralık 2017 & 17 Aralık 2020 tarihleri arasında kigeçişinin burcunuza yansıması,

Kişisel hedefleriniz bu enerji altında komutan Satürn’ün incelemesine girer. Başkalarına nasıl uyduğunuz, insanlarla ve gruplarla olan bağlarınız ve akranlarınızın hepsi şimdi sizin için önemli konular haline gelmeye başlıyor. Satürn’ün geçişlerinin başlangıcı biraz hayal kırıklığı hissetmeye meyilli olmanıza neden olabilir. Transit başlangıcında kariyerinizde ilerlediğiniz kişilerin hatalarını yerinde sayan sorumluluk almadan sadece beklentilerini bireysel olarak değerlendirdiklerini yüzeysel ilişkilerin size verdiği zararları gerçekçi bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz. Yüzeysel olan pek çok ilişkiyi bu transit altında fark ederek sonlandırma kararı alabilirsiniz. Ayrıca bu geçiş sırasında ciddi arkadaşlıklar kurarak gerçek dostluklar doğru yönlendirmeler ile kariyer hayatınıza yeni bir soluk getirmeyi başarabilirsiniz. Kişisel olarak hayatınızda ne istediğinizi daha ciddi şekilde değerlendirdikçe doğru adımlar ile büyüme sağlayabilirsiniz.

Başkalarının hayatında ki konumunuza gördüğünüz değer ve değersizliğe dikkatle bakabilir ortaklıklar, romantizm, kariyer, gibi konuları gerçekçi şekilde değerlendirerek size zarar veren pek çok şeyi hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Satürn Oğlak burcunda ilerlemeye devam ettikçe en derin dileklerinize ve kişisel yolunuza umutlarınıza yenilikçi yaklaşımlar getirmenin başarılı geri dönüşümü ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız grup üyelikleriniz, toplumsal yükümlülükleriniz konusunda stresli hissedebilirsiniz. Bu transit sırasında iş hayatınıza kariyerinize sosyal ilişkilerinize farklı yaklaşımlar da bulunarak, Yeni arkadaşlıkları gerçek dostlarınız aracılığı ile kurabilir doğruların er ya da geç ortaya çıkmasının size kattığı olgunluklar için şükredebilirsiniz. Mevcut dostluklar bu döngü sırasında bazı testler veya denemeler yaşayabilir uzun yıllara dayanan pek çok arkadaşlığınız sona erebilir. Bununla birlikte doğru olanları güçlendirecek enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Ayrıca otorite konumunda ki kişiler hayatınızdaki sizden yaşça büyük insanlarla olan güçlendirilmiş ilişkiler, büyük ölçüde kendi mütevazi tavrınızdan ötürü hayatınızdaki destekleyici bir rol oynayabilir. Yaptığınız iş ve üstlendiğiniz sorumluluklar sizi amaçlarınıza ulaşmak için daha güçlü kılacaktır. Kendi yetenekleriniz hakkında daha olgun bir kavrayışa sahip olacağınız için, başkalarına daha sorumlu, ve güven veren bir konumda olacaksınız. Kendinize gerçekçi ve makul bir şekilde bakabiliyor olmanız sizlere pek çok konuda avantaj sağlayacaktır. Hayatınızda şu an sorumluluklarınızın ne olduğunu biliyorsunuz ve onlarla tanışıyorsunuz.

Bu dönemde uzun süreli bağlantılar kurmak için güzel fırsatlar olabilir. Bir grupta daha fazla nüfuz sahibi olabilirsiniz, bu muhtemelen doğal olarak öncülük edeceğiniz ilklerinde habercisi sizler için. Geleceğiniz için sağlam planlar yapmanın zamanı geldi. Özellikle uzun vadeli olana odaklanmak ve bu alanlar ile ilgili çalışmalara yönelik sabırla hareket etmek kazanımlarınızı da arttıracaktır.

Merkür Retrosu

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar buna bağlı tartışmalar elektronik eşyalarda sorunlar maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir. Kişisel doğum haritalarınızda Merkür hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evi temsil eden konularda iletişimle ilgili problemler yaşayacağınızı ve dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart 2018 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak.

2nci Merkür Retrosu 26 Temmuz 2018 Arasında Aslan burcunda geri harekette olacak.

3ncü Merkür Retrosu 16 Kasım 2018 06 Aralık 2018 arası geri harekette olacak.

Jüpiter Retrosu

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı, ideallerimizi ve inanç sistemimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir. Kırılma toparlanma çözümsüzlüklere karşı çözümü üretme yetimiz gelişebilir. Jüpiter geri hareketi 9 Mart'tan 2018 den 10 Temmuz 2018'e kadar etkili olacak ve Jüpiter'in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek. Kasım 2017 ile Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder. İşle ilgili fırsatlarda ani bir sıçramayı, rekabetin artmasını ve genel mali konularda dikkatli olunması gereken enerjileri uyandırır. Jüpiter'in tekrar doğru ilerleyeceği 11 Temmuz 2018 sonrası perspektifinizin olgunlaşması nedeniyle her şey belirgin olarak artacaktır.

Satürn Retrosu

Satürn geri hareketlerinde, Her türlü sorumluluklar ve görevler üzerinde çalışmak, gerçeğimizi tezahür etme biçimimizi yeniden yapılandırmanın ve engellere karşı yeni bir tutum izlemenin yollarını bulmayı öğrenebiliriz farkındalığımız doğrultusunda. Öğretmen Satürnün geri hareketi 18 Nisan - 6 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İşiniz ile ilgili zorluklarınızı derinleştirebilir ve fırsatlar şimdi fark ettiğiniz sürece hayatınızı aydınlatacaktır. Bu transit altında sabrınızı kaybetmeme dönemi olacak sizler için. Yeni projeler hatta alternatifler için farklı yollara yönelmek sizler için bir seçenek olmamalı. Mucizevi bir şekilde, sorunlar 5 Eylül civarında ortadan kalkacaktır. Bu tünelden çıktıktan sonra daha gelişmiş bir zihin ve ruha sahip olmuş olacaksınız.

Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, yada yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde, ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Uranüs Retrosu

Uranüs yaklaşık 148 gün boyunca yaklaşık olarak her yıl geri harekette bulunur Kitleleri etkileyen Uranüs retrolarında iç özgürlük odak noktası olur.

07 Ağustos 2018 06 Ocak 2019 arasında geri harekette olacak.

Venüs Retrosu

Venüs geri hareketi süresince para ve sevgi alanlarımızı gözden geçirerek eski ilişkileri devam ettirilebilir ya da sonlandırabiliriz. Daha güvenli yollar keşfedebilir hatalarımızın farkına varabiliriz. Venüs direkt gittiğinde yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyebilir. Venüs'ün Retro geri hareketi evresi boyunca yapılan yatırımlar değer kaybedebilir.

Venüs'ün geri hareketi 6 Ekim - 16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu kişiler için bir iç karışıklık dönemi olacaktır. Kendi kendinize bir çatışma hissedeceksiniz, size yakın olan insanlardan rekabet ve bazen diğerlerinin düşman olduğunu hissedeceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Bu enerjiyi doğru dengelemenin en iyi yolu, yaşadığınız akışla birlikte gitmek ve büyük kararlar almadan hareket etmek olacaktır. Aile ve iş ortakları ile çatışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. . 16 Kasım'ı herhangi bir hasar almadan geçirdikten sonra, tüm güçlüklerin kötü bir rüyadaymış gibi sona ermesi ile doğru kararlar ile istikrarlı bir sürece kavuşabileceksiniz.

Pluto Retrosu

Plüton gerileme sürecinde, değişim ve dönüşümle ne şekilde çalıştığımız üzerine düşünmek iyi olur her birimiz için. PLUTON
Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 22 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 30 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir. Oğlak burcunda 22 Nisan 2018 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geri harekette olacak.

Ocak Balık 2018

Bu ay sizler için finansal kazançlar ile ilgili şanslı etkiler söz konusu. Resmi kurumlar basın yayın ile ilgili işler yapan Balıklar özellikle aktif enerjileri iyi değerlendirmeye çabalamalılar. Son derece önemli anlaşmalar ve sürekli gelir elde edebileceğiniz işler gerçekleştirebilirsiniz. İş ve Eğitim hayatınızda Devlet makamlarından destek görebileceğiniz enerjiler söz konusu Siz uzun zamandır iş arıyorsanız hayalini kurduğunuz kalıcı işi bu ay bulabilirsiniz. Ailevi konularda ise kardeşleriniz ile ilgili sorunlar sizi yorabilir. Mümkün olduğunda kendi merkezinizde kalmalı haklı söylemlerinizi dinlemeyen yakınlarınız yüzünden kendinizi bu kadar çok yıpratmamalısınız. Özel yaşamınıza ise biraz daha fazla önem vermeniz faydanıza olacaktır.

Şubat Balık 2018

Şubat sizler için her zamankinden daha fazla ihtiyatlı davranmanız gereken enerjileri barındırmakta. Büyük yatırım planlarınızı devir ya da satın alma ile ilgili konuları tekrar gözden geçirmeli varlıklarınızı riske edecek hiç bir oluşumun içinde yer almamaya özen göstermelisiniz. Özellikle geniş çaplı bir işletme sahibiyseniz resmi kurumlar ile ilgili çalışmalar için yurtdışına seyahat etmeniz gerekebilir. Özel yaşamınızda ise gece hayatına düşkün arkadaşlarınız yüzünden skandallara karışabilir ve bir anda yapmadığınız şeyler ile sırf bulunduğunuz ortam yüzünden suçlamalar ve ciddi eleştiriler ile karşılaşabilirsiniz. Başkalarını kırmamak adına taviz vermemeyi öğrenmelisiniz.

Mart Balık 2018

Bu ayın ilk 10 günü ayak ve eklem sağlığınız ile ilgili sorunlara dikkat etmelisiniz. Dikkatsizliğiniz sonucu yaralanmalar ve kazalar tıbbi müdahaleler yaşanmasına neden olabilir. Ayrıca bu ay Enfeksiyonlar, ateş, deri ve mide rahatsızlıklarına dikkat edin. Özel yaşamınızda ise bekar Balıklar iş ya da eğitim hayatınız gereği katılacağınız bir seminer eğitim programı ya da organizasyonda sizi çok etkileyecek o özel insanla karşılaşabilir duygu dolu bir birlikteliğe başlayabilirsiniz. Aman dikkat kıskanç arkadaşlarınız mutluluğunuzu bozmak için kafanızı karıştıracak yorumlarda bulunarak başarıya ulaşabilirler. Kimseyi değil kendinizi kalbinizi dinleyerek kararlar aldığınızda mutluluğunuzu koruyabilirsiniz.

Nisan Balık 2018

Nisan ayında yavaş ama sürekli ilerleme kaydedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay özellikle 15 19 Nisan tarihleri arasında siber hırsızlıkların şifrelerinizin ele geçirilmesi gibi konulara dikkat etmelisiniz. Size ait alan maddi ve manevi şeyler zarar görebilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin önerilerine ön yargılı olmamalı onun fikirlerini de dikkate almalısınız. Bunu yaptığınız anda hem aşk hayatınız hem de kendi yakınlarınız ile ilgili sorunları çözüme kavuşturabilmenin yollarını bulabilirsiniz.

Mayıs Balık 2018

Mayıs ayı iş hayatınızda da eğitim hayatınızda da başarısızlıkları başarıya çevireceğiniz enerjileri barındırıyor sizler için. Doğru yer de doğru kararlar alabileceğiniz başkalarının yaptıklarını bir kenara bırakıp kendi yaptıklarınız ile uğraş vereceğiniz her şeyin mükafatı sizleri memnun kılacaktır. İş hayatınızda da özel yaşamınızda da talihsiz süreçler arkanızda kalıyor yatırım planlarınızı uygulamaya geçebilir miras ya da hukuk yolu ile uğraş verdiğiniz konularda hakkınız olanı alarak maddi anlamda ciddi rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Bu ay eş ve eşin yakın çevresinde bulunan kişiler yüzünden sorunlar yaşanabilir.

Haziran Balık 2018

Haziran ayı boyunca hiç kimsenin avukatlığına soyunmamalısınız. Kişisel ilişkileriniz yakınlar ya da dostlarınız ile ilgili pek çok doğru bildiğiniz şey yanlış çıkabilir sizin değerlerinizden çok uzak kişileri tanıyamamış olmanın hayal kırıklıklarını yaşayabilirsiniz. Siz kendi geminizi doğru götürmeye çalışın ve tama olarak gerçekliğini bilmediğiniz hiç bir işin içinde olmamaya özen gösterin bu ay. İş ve özel yaşamınızda ise aşırı bencil aşırı duygusal yaklaşımlar içinde olmamalısınız. Aksi takdirde bu durum küçük sorunların büyük meseleler haline gelmesine ve çevrenizde yayılan dedikodular yüzünden zor durumda kalmanıza neden olabilir.

Temmuz Balık 2018

Bu ay yeni bir terfi işiniz ile ilgili farklı bir alanda söz sahibi olabilme gibi olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay tanıyacağınız yeni insanlar iş hayatınızda ki istikrarı arttırabilir ve ertelediğiniz önemli bir projeyi gündeminize taşıyarak yurt içi ve yurt dışında önemli kazançlar elde etmeniz adına sizlere yeni kapılar açabilir iyi değerlendirin ve işlerinizi gizlilik çerçevesi ile prensipli bir şekilde yönetmeye gayret edin.

Ağustos Balık 2018

Ağustos 2018 İş olanakları parasal kazanımları ve profesyonel yaklaşımlarınız ile pek çok olumlu etkiyi barındırmak ta sizler için. İş hayatınızda beklediğiniz olumlu haberleri 10 Ağustostan itibaren alabilir köklü ve kalıcı işlerin mimarı olmayı başarabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı eğitim ve iş hayatınızda ise her türlü kısıtlı imkana rağmen başarılı olabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız vazgeçmemek başarınızın sırrı olacaktır. Özel yaşamınızda ise süregelen bir hukuki durum söz konusu ise bu ay karşı tarafın beklenmedik hamleleri sizi zora sokabilir duygusal tepkiler vermek yerine hukuki işlerinizi takip eden kişi ile konuşarak kararlar almanız olası problemlerin daha da büyümesinin önüne geçecektir. Özel yaşamınızda ise ay sonuna doğru sürpriz bir evlilik kararı almanız mümkün görünüyor.

Eylül Balık 2018

Ay’ın ilk 10 günü iş hayatınızda yetkili yetkisiz hiç kimse ila tartışmalar içine girmemelisiniz. Gökyüzü sabrınızı ciddi bir testten geçirebilir ve bu testi geçtiğiniz anda bambaşka bir konuma ulaşacağınız durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay uluslararası işler ve Dış ticaret ile ilgilenen Balık burcu mensupları için son derece olumlu enerjiler söz konusu iyi bir ekip doğru zamanlama ve ani gelişen olaylara soğukkanlı bir şekilde çözüm üretmeniz sizi bir yıldız gibi parlatmaya yetebilir. Özel yaşamınızda ise evli ve çocuk sahibi Balıklar onların özel ve eğitim hayatlarında yaşanan gelişmeler ile endişelerinizden kurtulacak ve yaşanan güzellikler ile mutlu olacaksınız.

Ekim Balık 2018

Ekim 2018 Evli ve sorunlu ilişleri olan Balık burcu mensupları kendi istekleri ile ilişkilerini noktalama kararları alabilecekleri enerjiler ile karşı karşıya. Kutsal değerlerinizden dolayı tek taraflı fedakarlıklar ile sürdüğünüz evlilik partnerinizin çabasız kalması her şeyi tek taraflı düşünmesi bu kararı almanızda en etkin rol olabilir. Finansal kazançlar, işle ilgili seyahat olumlu sonuçlar verebileceğinden bu ay bu anlamda yoğunluklar yaşayabilirsiniz. İş alanınızda, ortaklar iyi bir kâr kaynağı elde edeceğiniz fırsatları ve yeni iş birlikleri olanaklarını sağlayabilirler sizlere. Tasarruflarınızı dikkatli bir şekilde yönetmelisiniz, aksi takdirde parasal kayıp olasılığı artabilir bu ay.

Kasım Balık 2018

Kasım 2018 manevi öğrenme arzunuzu yerine getirmek için yapacağınız yolculukları vurgulamakta. Bu enerji ile kendinize gelebilir yaşamınızda köklü ve olumlu değişimler yapma kararı alabilirsiniz. Bu ay boyunca yeni şeyler başlatmak için olumlu enerjiler söz konusuyken hiç kimsenin bahaneleri yüzünden ertelemelerde bulunmamalısınız. Özel yaşamınızda ise geri dönüşler barışmalar karşılıklı uzlaşı bitti diye baktığınız ilişkinize sevgi dolu bir boyut kazandırabilir. NOT: Bu etkilerin bireysel doğum haritası analizinizde detaylandırılarak incelenmesi çok daha doğru sonuçlar almanız açısından fayda sağlayacaktır.

Aralık Balık 2018

Bu ay uzun seyahat ve yolcuk planlarınızda sizin dışınızda yaşanan gecikme iptal ve aksamalar söz konusu olabilir. Hiç bir şeyi zorlamamalı bu ertelemelerin size kazandıracağı farklı deneyimler olabileceğini dikkate almalısınız. Bu ay gerek ailevi konular gerek iş hayatınızda keskin radikal değişimler içinde olmadan önce ne kazanıp ne kaybedeceğinizi iki kere düşünerek kararlar almalısınız. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir aldığınız kararlar dan zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise her tülü olumlu sürpriz ayın 2nci yarısından itibaren sizleri karşılamakta.

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık