Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2020 Yıllık Burç Yorumları

KOÇ BURCU 2020
Bu yıl 6 tutulma gerçekleşecek.

KOÇ 2020 GENEL

Yıl boyunca tüm yeteneklerinizi kullanabileceğiniz çaba gösterip çok çalışıp kazanacağız enerjilerle dolu bir sene karşılıyor sizleri. Artık kendinize odaklanmalı ve bu muazzam enerjinizi işinize ilişkilerinize sağlığınıza maneviyat ve hedef ve isteklerinizi gerçekleştirmek odaklamalı sınız.

2020'de seyahatler özellikle Ocak ve Mart aylarında daha sonra Ekim ve Aralık aylarında iş ve aşk hayatınıza yön verici olabilir 2020'de finansal konuları ele alma konusunda bakış açınızı geliştireceğiniz yeni planlamalar ile hareket ettiğinizde kazanacağınız etkiler söz konusu doğum haritalarınız da parayı temsil eden 2nci evdeki gezegen geçişleri özellikle, Eylül ayından itibaren yatırım planları harcamalar gibi konularda kontrolü elden bırakmamak için uyarıcı özellikle yıl boyunca tanışacağınız iş ve eğitim hayatınızdaki önemli insanlarla hayatınızı değiştirecek son derece önemli gelişmeler  yaşayabilirsiniz. Bu yıl profesyonel hayatımızda ani fırsatlar son derece etkili olabilir. İş hayatınızda büyük değişiklikler ile karşı karşıya kalabilirsiniz özellikle yıl ortasında işinizi değiştirmemeli yeni bir iş başlangıcı yapmamalısınız. Satürn'ün yerleşimi 11 Mayıs ve 29 Eylül 2020 arasında kariyeri temsil eden 10 evinizde geri harekette olacak bu da kazanımları elde etmek için çok çalışmanız gerektiği anlamına gelmekte var olan şartları korumalı önemli başlangıçlar ortaklıklardan uzak durmalısınız. 22 mart 4 Mayıs döneminde İş hayatınız da beklentileriniz için çok hassas bir dönem yeni bir iş kurma işiniz değiştirme ile ilgili herhangi bir karar almanız gerekebilir çok dikkatli olmalısınız. Mars ve Satürn'ün yer özellikle 30 Kasım 2020 den itibaren İş hayatınızda Yükselişi terfi yi beraberinde getirebilir. Önemli projeler bekleyen işlerinizi hiçbir engel olmadan başarıyla sonuçlandıran bilirsiniz. 30 Mart 30 Haziran tarihlerinde Jüpiter Satürn ile birlikte geri harekette olacak ve bu  süreç arasında kontrollü hareket ederek ani kararlar almamak faydanıza olacaktır.  Özellikle doğuştan gelen yeteneklerinizin size eğitim ve İş hayatınızda önemli kazanımlar getireceği enerjiler söz konusu sizlere tavsiyem finansal konularda yatırım planlarınızı suistimal edecek kişilere karşı dikkatli olmak ve işsel dürtülerle anlık yatırım planları ve bilmediğiniz işlere yönelmeden var olanı koruyarak ilerlemelisiniz. 23 Eylül 2020 20 Kasım 2020 tarihleri arasında önemli yatırımlardan uzak durmalı harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Çünkü maddi kayıplar ve zorluklar söz konusu olabilir bu dönemde 14 Mayıs 13 Eylül tarihleri arasında ise arazi veya gayrimenkullerle ilgili yatırım yapmaktan kaçının iş dünyasında uluslararası bağlantıları olan önemli çalışmalar büyük kazançlar ve karlar elde edebilirsiniz. Ayrıca 2020'de anneniz de ilişkili konularda yaşanacak miras ile alakalı konular sizin için Sevindirici olabilir yaptığınız geçmiş yatırımlar 2020 boyunca büyüme sağlayacaktır sizlere tavsiyem kazanımlarınız ile ilgili konularda işinin uzmanı insanların önerilerine kulak vermeniz.

AŞK ve İLİŞKİELER

2020'de Aşk hayatınızda yılın başlangıcı evli ve ilişkisi devam eden koç burçları için Mutluluğun tadını çıkaracaklar Enerjileri barındırmakta bekar ve ilişkisi olmayanlar sa 23 Şubat'a kadar yeni bir ilişkiye başlamaktan uzak durmanız da fayda var. Evli ve çocuk sahibi olanlar, çocuklarınızla ilgili konularda ise son derece keyifli enerjiler söz konusu onların eğitim hayatları ve özel hayatlarında yaşanacak gelişmeler sizlere yıl boyunca gururlandırabilir.  Ayrıca yeni bir ilişkiye başladıysanız Eğer Mayıs ve eylül ayında evli koç burçları da dahil yanlış anlaşılmalar ve çatışmalar söz konusu olabilir bu dönem içerisinde eş veya sevgilinizin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz 14 Şubat ve 16 Nisan 2020 tarihleri arasında ilişkisi olmayan Koçlar hayat arkadaşınız olacak biriyle kalıcı beraberliğe  başlama şansınız oldukça yüksek işyerinizde tanışacağız bir insan sizin için yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. Ayrıca bu yıl sevgi ile bağlı olup yolların ayrıldığı eski sevgili ya da eşinizin geri dönme isteği ile karşı karşıya kalabilirsiniz duygusal olmamaya ve gerçekçi davranmaya odaklanmasınız.  Fakat bu  yıl aşk ve romantizm hayatınızda yeniden canlanıyor özellikle eylül ekim ve kasım aylarında ilişkilerle ilgili konularda dikkatli olmalısınız yanlış seçimler yanlış kararlar alabilir devam eden ilişkinizde veya evliliğinize kendi tercihlerinizle yanlışlarınız dan dolayı nokta koymak zorunda kalabilirsiniz. Jüpiter 23 Eylül 2020 den itibaren çok güçlü enerjilerle dargınlıkları ve kırgınlıkları ortadan kaldıracak ve ortaklıklarınız finansal konular, Özel hayatınızla ilgili meseleleri çözümleyebilirsiniz.  Bu yıl sağlığınıza dikkat etmelisiniz özellikle kronik sağlık problemleri olan Koçlar yılın ilk 3 ayında sağlıkla ilgili konularda hassasiyetleri özen göstermelidirler baba ile ilgili konular sa 30 Kasım 2020 27 Aralık 2020 tarihlerinde etkili olacak gibi görünüyor. 2020 Koç burcunda sağlık özellikle 18 Nisan ve 18 Eylül tarihleri arasında sağlık problemlerinize dikkat etmelisiniz fiziksel olarak daha aktif olmaya çalışmalı diyetinize beslenmenize dikkat ederek mutlaka bir sporla ilgilenerek kendinizi daha güçlü hale getirmek amacınız olmalı. Özellikle Şubat ayından itibaren sağlıksız yaşam tarzınızdan uzaklaşmanız adına gökyüzü destekliyor sizleri.

OCAK 2020
Ocak ayında yeni bir işe başlayabilir kariyer değişikliği ile ilgili önemli olanaklar ve karşılaşabilirsiniz girişimci davranmalısınız çalışma hayatınızdaki zorluklar arkanızda kalıyor. Başarılar tamamen şekillenecek özellikle Ocak ayı boyunca çalışma hayatınızda eğitim hayatınızda başarılı olmak istiyorsanız iletişime çok önem vermelisiniz. İlişkilerle ilgili konularda ise aile ve aşk hayatınızda uyum sabır ve sakinlik de beraberinde gelecek.

ŞUBAT 2020
Çevrenizin genişlediği bir ay karşılıyor sizleri.  Özellikle şubat ayının ilk on gününde daha sosyal olabilir, Yeni insanlar yeni arkadaşlar edinerek özellikle işinizle ilgili konularda güçlü işbirlikleri sağlayabilirsiniz yatırım planlarını ile ilgili noktada ise yeni tanıdığınız insanlarla hemen fikir alışverişleri ve yatırım planları yapmak yerine güvendiğiniz insanlar da hareket etmek çok daha olumlu olacaktır özel yaşamınızda ise özellikle 29 Şubat'tan itibaren sürpriz beraberliklere adım atabilirsiniz

MART 2020
Bu ay boyunca finansal konular ve yatırımlarınızı ertelemeli akıllıca planlamalar yaparak dikkatli olmanız gereken enerjiler söz konusu iş hayatının stresinden kaynaklı uyku düzeninin bozulması sağlığınız üzerinde endişeye sebebiyet verebilir ve bu ay beklenmedik harcamalar özellik ve sağlık ile alakalı konularda yapılacak harcamalar sizler için yorucu olabilir sizlere tavsiyem dua edin meditasyon yapın ve faaliyetlerini de eksiksiz bir şekilde tamamlamak için Ruh ve fiziksel bedeninizi güçlendirmeye çalışın bu ay boyunca yeni inançlar sizin kendinizi psikolojik anlamda iyileştirmez açısından etkili olacaktır özel yaşamınızda ise haklı olmaya değil anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz.

NİSAN 2020 
Kısıtlamalarla karşı karşıya kalabileceğiniz enerjiler söz konusu özellikle iş ve eğitim hayatınızda alakalı konularda hür iradenizi akıl süzgecinden geçirip ortaya koymalısınız sağlığınızla ilgili konularda ise son derece olumlu enerjiler söz konusu yaptığınız diyet yaptığınız spor fiziksel ve ruhsal anlamda yenileyebilir sizleri.  İş hayatınızda ortaklarınız varsa anlaşmazlığa neden olabilecek  her türlü yaklaşımdan uzak durmalı diplomasiyi korumalısınız. Özel hayatınızda ise eş veya sevgilinize karşı yaklaşımınız da sakin bir tutum içerisinde olup ona anladığınızı hissettirmek ilişki ile ilgili krizlerin aşılabilir olmasını sağlayacaktır.

MAYIS 2020 
Bu ayın özellikle ilk 10 günü sağlıkla ilgili özellikle kronik sağlık sorunlarınız varsa kontrollü olmalısınız özellikle işinizle ilgili konularda finansal anlamda önemli gelişmeler yaşayabilir işinizle ilgili teknolojiden faydalanarak büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz özel yaşamınızda ilişkilerle ilgili konularda ise kendinizi ifade ederken hep ben Benim isteklerim gibi cümleler kurmaya Özen göstermelisiniz.Mayıs  boyunca aile hayatınızda huzur ve istikrarlı enerjiler söz konusu fakat finansal konularla ilgili yaşanacak gelişmeler  iyiniyetli olmayan yakınlarınızın ve arkadaşlarınızın entrikaları ile karşı karşıya bırakabilir sizlere ve bu durum sizlere oldukça sinirlendirilir arkadaşlık ve yakınlarınızla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz özel hayatınızda ise son derece huzurlu bir ay sizlere karşılarken İş hayatınızda yaşadığınız karmaşayı aile ve arkadaşlarınızla yaşadığınız problemleri özel yaşamınızda yansıtmamaya gayret etmelisiniz.

HAZİRAN 2020 
Bu ay iş yeri ile ilgili konularda önemli kararlar alabilir her zamankinden daha aktif olabilirsiniz kendinize güveninizin profesyonel davranışlarınız ile işinize yazacağınız enerjiler söz konusu özellikle yeni alanlara yönelmek yeni başlangıçlar içerisinde ilerlemek bu ayın gökyüzü enerjilerini doğru kullanmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ilgili konularda ise dışarıdan gelen müdahalelere dikkat etmeli kıskanç insanların ilişkiniz ile ilgili konularda etkili olmasına izin vermemelisiniz.

TEMMUZ 2020 
Bu ay Annenizin ve  kendi sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmanız gereken enerjiler söz konusu. İş hayatınızda sürpriz değişiklikler gerçekleşebilir değişimin önceliğine bağlı olarak hem pozitif hem zorlayıcı enerjilere karşı karşıyasınız fakat iş değişikliği büyük ölçekli yatırım planlarınızda dikkatli olmalı içinize sinmeyen hiçbir işi yapmamalısınız özel yaşamınızda ise uyumun romantizmin yükseldiği bir ay Temmuz sizler için.

AĞUSTOS 2020 
Bu ay boyunca iyimserlik size çok fazla kazanım sağlayabilir özellikle İş hayatınızda alacağınız olumlu haberler yeni fırsatlar iş değişikliği veya iş başvurularının kabul olması gibi enerjiler son derece pozitif görünmekte kişisel hayatınızda da işinizle ilgili konularda da aşk hayatınızda da göstereceğiniz alçak gönüllülük ve tevazu sizlere son derece mutlu edecek önemli gelişmeler de karşı karşıya bırakacaktır. Ayrıca bu ay yatırımlarını hızla ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

EYLÜL 2020 
İş hayatınızda büyük fırsatlarda karşı karşıya kaldığınız sürpriz seyahat planlarıyla önemli kazanımlar elde edebileceğiniz özellikle yurtdışı ile ilgili bağlantılar da beklentilerinizin üzerinde gerçekleşmesini deneyimleyeceğiniz etkiler söz konusu. Ay  boyunca tartışmacı tavırlar içerisinde olmak inatlaşmak iş hayatınızda kariyerinizi ve Finansal durumunuzu etkileyebilir kontrolü elden bırakmamalısınız.

EKİM 2020 
İyi şans sizden yana özel hayatınızda aşkla ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilir bekarsınız ilişkinizi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz özellikle işiniz ve eğitim hayatınızla ilgili yapacağınız yolculuklar büyük fırsatları beraberinde getirebilir sizlere asım 2020 İş hayatınızda baskılara karşı karşıya kalabileceğiniz enerjiler söz konusu yasal ve mali konularda her zamankinden dikkatli olmanız gereken bir arkası ani ve beklenmedik olaylara karşı kontrollü ve soğukkanlı olmanız fazlası ile önemli.  Ayrıca bu ay iş ve eğitim hayatınızda yapacağınız Araştırmalar kazanımlarımızı ve itibarınızı yükseltmeniz de katkıda bulunacaktır.

KASIM 2020 
Aile büyüklerinizin desteğini alacağınız iş ve eğitim hayatınızda iyi şansın sizden yana olacağı bir ay olacak özel yaşamınızda ilgili konularda ise sevginin emeğin karşılıklı olarak kıymetini bileceğiniz eş veya sevgilinizle ortak kararlar alıp Maddi manevi Fera erişebileceğiniz etkiler söz konusu Ticaret hayatınızda ise ortaklıklarla ilgili konularda dikkatli olmaları özellikle Bilginiz dışında yapılan yasal işlemler olup olmadığını kontrol altında tutmalısınız bu ay sonuna doğru yapacağınız seyahatler finansal konularda önemli kazanımlar elde etmenizi sağlayabilir.

ARALIK 2020
İş hayatınızda son elde edebileceğiniz kazanımlarımızı yükseltebiliriz enerjiler söz konusu öğrenci Koçlar yükseköğretimde görev yapan koç burçları başarınızın mükafat dalıp ödüllendirileceği bir dönemdesiniz özellikle aileden gelecek destek kendi işini kurmak isteyen Koç burçlarının hayallerini gerçeğe dönüştürebilir özel yaşamınızda ise zorlukları açtığınız Bugünlerde eş veya sevgilinize Sevginizi göstermeli onu anladığınızı hissettirmeli birlikte planlar kararlar alıp uygulamayı tercih etmelisiniz.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu

https://www.astrodeha.com/wp-content/uploads/2016/11/ay-burcu-tablosu.pdf
 
2020 BOĞA GENEL

Sizler için  önceki yıllara göre 2020'de gerçekleşmemiş hayallerinizi yaşayacağınız kararlı olmanın güçlü kişiliğe sahip olmanın getirdiği motivasyonla Arzu ve isteklerinize kavuşacağınız özel bir yıl sizler için.  İş hayatınızda eğitim hayatınızda her şeyden en iyi şekilde yararlanabileceğiniz kendinize güvenerek kararlı olacağınız bir yıl sizleri karşılıyor.  Özellikle 23 ocağa kadar sağlığınızla ilgili konularda içgüdülerinizi takip etmeniz pek çok noktada faydanıza olacaktır.

2020 yılının ilk yarısı size hayatın farklı noktalarında yeni fırsatların sunulacağı zaman dilimi her mücadeleyi kazanabilir her mücadeleden muzaffer olarak çıkabilirsiniz disiplinli çalışmanız sizi çok daha iyi noktalara taşıyacak özellikle,
8 Şubat 2020 22 mart 2020'ye kadar doğum haritanızda 8nci evinize yerleşmiş gezegenler dikkatli olmanız gizli düşmanlarınızı farkedip yerinde müdahalelerle kendinizi ve size ait olanı korumanız açısından önem taşımakta. Nisan ve Mayıs aylarında pek çok seyahat söz konusu olabilir Yeni bağlantılar kurmak noktasında tedbirli davrandığınız takdirde akılcı girişimlerinizi doğru yönetebilirsiniz. 30 Haziran 2020 20 Kasım 2020'ye kadar araştırma çalışmalarında son derece istikrarlı ve başarılı etkiler söz konusu. 11 Mayıs 2020 ile 29 Eylül 2020 tarihlerinde yeni bir işe başlamak dan büyük yatırım planlarından kaçınmalısınız bu süreç içerisinde sorumluluklarınızı bozacak gereksiz harcamalardan uzak durmanız faydanıza olacaktır kafanızı karıştıracak diploması ile birlikte sizi rahatsız eden insanlara karşı tedbirli olmanız gereken bir yıl. Özellikle 23 Eylül 2020 burç değiştirmesi ile birlikte sağlığınızla ilgili konularda kontrollü olmalı diyetinize beslenmenize uyku düzeninizi önem vermelisiniz. 24 Ocak 2020 den itibaren mesleki konularda son derece büyük fırsatlar ve büyüme sizler için etkili olacak gibi görünüyor özellikle sizden yaşça büyük insanlardan gelecek öneri ve teklifleri dikkate almanız faydanıza olacaktır. 22 Mayıs 2020 ve  18 haziran 2020 tarihleri arasında yurt dışı ile ilgili bağlantılar kurup iş ve eğitim hayatınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. A rıca iş hayatınızda yatırım planlamalarını söz konusuysa bunu 11 Mayıs 2020'de 29 Eylül 2020 tarihleri arasında almamaya dikkat etmelisiniz sizlere tavsiyem ortaklıklardan yıl boyunca kaçınmanız işbirliklerini açık olup kontrolü davranmanız. Özellikle Mayıs ve Haziran 2020 tarihleri arasında İş hayatınızda ödüller alabilir gelirleriniz de ciddi bir artış yaşayabilirsiniz işinizle ilgili konularda daha disiplinli hareket etmeniz sosyalleşmek bu yıl size hak ettiğiniz başarının da ötesine taşıyabilir hedeflerinize kararlı ve odaklanmış olmanız doğuştan gelen güçlü kişiliğiniz tüm zorlukları arkanızda bırakıp iş hayatınızı eğitim hayatınızı yeniden şekillendirme sağlayacak gibi görünüyor.  Özellikle finansal konularda gelirlerinizi arttırmak için yeni yollar bulabilirsiniz gelirinize katkıda bulunacak ek gelirler ile büyüme sağlayacak işbirliklerine de yıl boyunca açık olmalısınız. Ağustos 2020 den itibaren finansal konularda tasarruflu hareket etmek yatırımlarınız ile ilgili konularda detaylara önem vermek faydalı olacak sizler için.  14 Mayıs ve 15 Temmuz 2020 tarihleri arasında yatırımlarınızı gerçekleştirebilir yeni bir araç ev alma gibi düşünceleriniz varsa gerçekleştirebilirsiniz.

AŞK ve İLİŞKİLER
Aşk hayatınıza gelince. Bu sene ilişkilerle ilgili konulara zaman ayırmanızı kalbinizde var olan güzellikleri ortaya koymayı sağlayacak enerjilerle dolu özellikle evde ve ilişkisi devam eden bu aralar ilişkinizi koruyacak karşı tarafın adına kararlar alıp yanlış düşünce ve endişelerinizden kaynaklı kaygılarınızı aşıp mutlu olup mutlu etmeyi başaracaksınız AŞK Romantizm ve güven dolu günler sizleri karşılıyor.  Bekar ve ilişkisi devam eden boğa burçları 14 Mayıs 15 Haziran tarihleri arasında son derece duygusal ve romantik gelişmeler yaşayabilirler bekar boğalarda bu tarihlerde ruh eşleri olacak insanla karşılaşıp kalıcı beraberliğe adım atabilirler özellikle eş veya sevgiliniz ile ilgili konularda kendi kafanızda yarattığınız düşüncelere başkalarının dolduruşuna gelip de yanlış anlaşılmalara izin vermemeli bu sürecin sizin için sadece kayıp ve pişmanlık getireceğini unutma ilerlemelisiniz bekar boğalar Sizlerde bu sene sürpriz evliliklerle aşk dolu günleri karşılayabilirsiniz evli ve çocuk sahibi olan bu ağlarsa 16 Ağustos 2000 24 Ekim 2020'ye kadar onların yarışmalarda eğitim hayatlarında kazanacakları başarılar ödüllerle gururla nabilir eğitim hayatlarında gerçekleşen önemli gelişmeler ile gurur duyabilirsiniz.

2020'de aşk ve romantizm ruhunuzu kalbinizde güvenle beslerken iletişime önem vermenizin mutluluğun anahtarı olduğu gerçeğini kabullenerek bunun farkındalığı ile ilerleyin eş veya sevgiliniz de son derece romantik zamanlar geçirebilir yaşamış olduğunuz problemleri arkanızda bırakıp yanlış anlaşılmaları tamamen ilişkiniz den uzaklaştırıp iniş ve çıkışları dengede tutarak birlikte kararlar alıp İş hayatınızda finansal konularda büyümenin getirdiği refahıda yaşayabilirsiniz.

 Ailevi konularda ise özellikle  kardeşlerinizle çatışmalar sorunlar söz konusuysa biraz kendi içinize çekilmeli sizi anlamayan insanlara doğruları anlatmak için çaba göstermekten uzak durmalısınız.Aile ile  ilişkileriniz özellikle Mayıs ayından itibaren daha iyi hale getirecek daha istikrarlı sevmenin ve sevilmenin değer vermenin karşılıklı huzurunu yaşayabileceksiniz hiç kimsenin sizden daha değerli olmaması gerektiğini kabullenin ve size değer vermeyen her kim olursa olsun sınırlarınızı çizin ve kendinizi üzdürmeyin.

Menkul veya mirasla ilgili konularda devam eden hukuki problemleriniz varsa olabildiğince tedbirli ve kontrollü davranmanız faydanıza olacaktır Aksi takdirde kâr elde edeceğiniz sizinle ilgili olumlu gelişmeleri Başkaların idaresine bırakıp ayrıntıların değerlendirme mesleğinden dolayı zarar görebilirsiniz 12 Temmuz ve 20 Eylül tarihleri arasında Ailenizle ilgili konularda daha iyi enerjilere karşı karşıyasınız Ama hakkınızı başkalarına kaptırmadan kendiniz için koruyup mücadeleci olmalısınız.

OCAK 2020
Yeni yıla son derece güçlü isteklerle gireceğiniz güven verip güvende hissedeceğiniz enerjilerle Merhaba diyeceksiniz.  Ocak ayı boyunca iş ve eğitim hayatınızda sürpriz destekler görebilir size rehberlik eden insanların doğru yönlendirmeleriyle önemli başarı ve kazanımlara imza atabilirsiniz. Ayrıca bu ay uzun mesafeli seyahat olasılığınız oldukça yüksek kişisel farkındalığınızı özel yaşamınızda ilgili konularda da doğru kararlar almanızı mutluluğun karşılıklı fedakarlık tarla hayatınızda daha etkili olmasını sağlayacaktır Ayrıca eğitim hayatınızda boğalar son derece yüksek motivasyonlu her zorluğun üstesinden gelebilecek siniz.

ŞUBAT 2020
Bu  ay, İş hayatınızda da ikili ilişkilerinizde de verdiğiniz sözleri yerine getirmekle ilgili konularda şans sizden yana İş hayatınızda çok daha iyi ilişkiler kurabilir zorlandığınız problem yaşadınız insanlarla uzlaşı sağlayıp tartışmalardan kaynaklı problemleri çözümlü yiyebilirsiniz kariyer değişikliği Büyük olasılıkla ay ortasına itibaren etkili olacak sizler için yolunuza çıkan zorlukları açabileceğiniz de inanmadı pozitif diye odaklanmalı başarı Bu sayede gelecek Ayrıca baba ve babanızın ailesi ile ilişkilerde gerginlikler söz konusu olabilir yaşanan problemler haksız durumlar söz konusu işler resmi haklarınızı hukuki olarak ortaya koyarak Siz daha fazla üzmelerine izin vermeye bilirsiniz Aşk hayatınızda ise karşılıklı duygu yoğunluğu ilişkinizde farklı bir boyut kazandırabilir bu ay.

MART 2020
Mart ayı boyunca kariyer ve yatırımlarla ilgili konularda kazançlarınızı yükseldiği başarınızın arttığı enerjiler söz konusu özellikle kazançlarınızı en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olup destek göreceğini insanlarla ilişkilerimizde ki takıldığınız dürüst tutum size çok fazla şey kazandıracaktır takdir edilecek şöhretin izin arttığı bir ay içerisinde olmanın getirdiği heyecanı sonuna kadar yaşayabilecek siniz özel yaşamınızda ise kıskançlığını za bağlı sonuçsuz tartışmalar yaşamamak için gerçekçi davranmalı eş veya sevginize haksızlık yapmamalısınız bunu da engellediğiniz takdirde uyum içerisinde beraberliğinizi devam ettirebilecek siniz arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde ise Her doğruyu her yerde söylememeniz gereken bir ay olacak var sizler için.

NİSAN 2020
Nissan genel anlamda ruhsal ve fiziksel anlamda aradığınız Yeni öğrendiğiniz taze öğrendiğiniz enerjilerle daha refah günler sizleri karşılıyor kişisel girişimlerin izle İş hayatınızda başkalarından kaynaklı aksaklıklar sizleri Ayın ilk on gününde biraz Zorlayacak olsa da sabırlı davranarak diplomasiye eden bırakmadığınız da başarılı olacaksınız bu ay uykusuzlukla ilgili konuların Sağlık sorunlarına yol açabileceğini unutmadan spor yapmalı diyet yapmalı uyku düzeninize mutlaka önem vererek kendi sağlığınıza her şeyin üstünde tutmalısınız özel hayatınızda ise maddi ve manevi olumlu enerjilere karşı karşıyasınız eş ya da sevgiliniz ile ortak kararlar alıp uygulayabilmenin avantajları her bakımdan şartlarınızı daha iyi noktalara taşımanızı sağlayacaktır.

MAYIS 2020
Psikolojik ve bedensel anlamda sağlık sorunlarınızdan uzaklaştığınız sağlığınızda ki olumlu ilerlemelerin sevincini yaşayacağınız etkiler söz konusu özellikle ayınilk on gününde iş ve eğitim hayatınızda acele kararlar vermemeli gelecek planlarınızı gözden geçirip fikirlerine güvendiğiniz insanlardan görüş alarak hareket etmelisiniz devletle ilgili alanlarda çalışan boğa burçları bu anlamda büyümeye tanıklık edecekleri terfi yükseliş yeni bir görev gibi olumlu enerjilere karşı karşıyalar özel yaşamınızda ise dengeleri korumak için soğukkanlı olmalı eş veya sevgiliniz de anlamaya çalışmalı onun zor günlerinde ona destek olup sizin sevginize ihtiyacı olduğu bugünlerde ilişkinizi koruyup Kollamalısınız bekar ve ilişkisi olmayan bu aralar bu ay ilişkiye başlarken duygularınızla değil aklınızda kararlar alarak hareket etmeniz faydalı olacaktır.

HAZİRAN 2020
Haziran 2020 bu ay abartılı konuşmalardan uzak durmalı aynı şekilde size abartılı yaklaşımlarda bulunan kişilere karşı dikkatli davranmalısınız aksi taktirde İş hayatınızda zararlar görebilir başkalarına fayda size zorluk getiren olaylar deneyin diyebilirsiniz bu ay boyunca harcama yapmayı ilminiz yüksek olacağından kontrollü olmalı sonrasında pişmanlık duyabileceğiniz yatırımlardan uzak kalmalısınız Tuncer ustael enerjiniz dengelemek manevi tarafınıza güçlendirmek için çalışmalar yapabilir Bu anlamda yolculuklar tavsiyeler alarak kendinizi besleyebilirsiniz özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizden kaynaklı ufak tefek kıskançlıkları tolere etmeniz gereken bir ayda sınız bunlarda sevginizin cilvesi olmalıdır.

TEMMUZ 2020
Bu ay gene çevrelerin içerisinde yer olabilir sosyal Çevrenizde statünüzü yükselmesi ile Yeni insanlar tanıyabilirsiniz gerçek dostlarınızdan uzaklaşma malı Yeni insanlar tanıyıp Onların her söylediğini aldanmamalı sınız Sizler güçlü karakterler siniz nerede nasıl davranmanız gerektiğini bilmeniz bu tavrı ortaya koymanız her zaman artar hanenize yazılacaktır Ayrıca bu ay boyunca eş veya sevgiliniz de hafta sonu Gezileri planlayabilir romantik tatiller gerçekleştirecek imkanı elde edebilirsiniz İş hayatınızda ise karmaşık durumlarda görev alıp itibarınız da yeni bir boyut kazanacak önemli bir fırsatı yakalayabilir kazanımlarını za pek çok insanın kıskançlığında üzerinize çekebilirsiniz dikkatli ama başarıdan ödün vermeyen tavrınızla ilerlemeye devam etmelisiniz

AĞUSTOS 2020
Bu ay iki önemli gezegen Jüpiter ve Satürn Ağustos ayında geri hareket halinde olacak ve sizin iş ve sağlıkla ilgili konularda değişimlerle karşılaşabileceğiniz konusunda uyarıcı planlanan planlanmayan yatırımlar konusunda dikkati elden bırakmamanız  gereken bir ayda sınız bu ay boyunca herhangi büyük bir kritik kararlar almaktan iş ve eğitimsel  konularda radikal kararlardan  kaçınmanız faydalı olacak Ayrıca annenizin sağlığı ile ilgili konularda da hassasiyetinizi yüksek olacağı enerjiler söz konusu bu anlamda endişeler söz konusu olsa da doğru müdahaleler zamanında alınan önlemlerle sürece daha iyi hale getirmeniz mümkün.  İş hayatınızda ise önemli bir değişim ile karşı karşıya kalabilir mütevazi tavrınızla bilgilerinizi birleştirip önemli bir konuma gelebilirsiniz özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizin ilgisinin ay boyunca üzerinizde olması ruhunuzu son derece huzurlu kılacaktır.

EYLÜL  2020
Bu ay iş hayatınızda son derece önemli yükselişler elde edeceğiniz  kazanımların maddi manevi  artacağı fi promosyonlardan gelen faydalar göreceğiniz enerjiler söz konusu bu ay boyunca önemli işbirlikleri iş değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz.  İş arıyorsanız hayalini kurduğunuz işi bulabilirsiniz özellikle yatırımlar ve finansal konularda güvendiğiniz insanların tavsiyesi ile kritik yatırım planlarınızı istediğiniz noktaya taşımanız da mümkün. Aşk hayatınızda ise karşılıklı güven verip güven tazeleyeceğiniz aşkın sevginin emeğin mükafatını alacağız enerjilere karşı karşıyasınız bu ay kendinizle ilgili konularda yapacağınız yorumlar tanıtımlarda içinize sinmeyen hiçbir şey kabul etmemeli Sizi ancak kendi sözlerinizin doğru şekilde yansıtabilir unutmayın.

EKİM 2020
Jüpiter ve Satürn geri harekette iken  zihninizi işgal eden her türlü korkudan kaygıdan uzaklaşmalı önemli ve hayatınızı değiştirecek her türlü kararlar almaktan uzak durmalısınız. Ay boyunca davranış değişikliklerini kontrol altında tutmanız için otokontrolü olmanız önem taşımakta. Bu ay ani seyahat fırsatları stresli  enerjileri beraberinde getirecek olsa da son derece olumlu enerjiler olarak geri döneceğinden değerlendirmeli tereddütlerin fırsatları değerlendirememenize neden olmasına izin vermemelisiniz. İş hayatınızda ise değişim sizleri karşılıyor yeni bir mekana geçebilir yeni bir yer açabilir doğru yaklaşımlarınız sayesinde hızlı büyümeler elde edebilirsiniz olumlu gelişmeler de dolu bu süreçte anksiyeteye bağlı sağlık sorunlarına da dikkatli davranmalısınız.

KASIM 2020
Bu ay ilişkilerinize her zamankinden daha fazla odaklanmalısınız ister kişisel ister profesyonel ister özel yaşamınızda.  Her şeyi derinlikli bir şekilde incelemeli ele almalı  ve hırslarınız da değil kalbinizde duygularınıza anlayışlı olmaya odaklanmalısınız. Ay boyunca işinizle ilgili konularda belirsizliklerin netlik kazanması ile huzur bulacak İş hayatınızda size zarar vermeye çalışan kişilerin deşifre olması ile zarar görmeden bu insanları hayatınızdan uzaklaştırma şansına kavuşmuş olacaksınız ay boyunca iş veya özel yaşamınızda ilgili yapılacak yolculuklardan son derece iyi sonuçlar alabilir bebek sahibi olmayı düşünüyorsanız bu ay istediğimizin gerçekleşmesi ile Heyecanlı bir sürecin içerisine girebilirsiniz bekar boğalar Sizlerde sürpriz bir kararla ilişkinize evliliğe taşıyabilirsiniz ay  sonuna doğru.

ARALIK 2020
Yeniden düzenlemelerle yılın son ayında sağlık ve yasal konular da dikkatli olmanız gereken enerjiler söz konusu ay boyunca hiç kimseyle  yasal anlaşmazlığa girmekten kaçınmalı bu ay için planlamış olduğunuz Büyük ölçekli yatırımların takip davranmalısınız Analitik ve araştırmacı tavrınız pek çok ayrıntıyı fark edip zarar göreceksiniz hukuki anlamda sizi Zorlayacak her türlü enerjiden uzaklaştırılacaktır sizleri büyümeye odaklanmalı yenilenmeli  tekno O yüzden faydalanma lı yeteneklerinizi Çan zenginlikleri ile harmanlayarak yeni bir sürecin kapılarını aralarken hiç kimsenin sizi yolunuzdan alı koymasına izin vermeden kararlı bir şekilde değerlerinize sahip çıkmalısınız.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu
 
İKİZLER 2020 GENEL

Umut verici enerjilerle karşı karşıya kalacaksınız kendi yapacaklarınıza odaklanıp fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabileceğiniz enerjiler karşılıyor sizleri. Yeni yıl bir önceki yıldan beri üzerindeki baskıları yanlış anlaşılmaları ve stresin neden olduğu olaylardan uzaklaşmanız için yeni bir rota belirleme adına sürprizlerle dolu özellikle 24 Ocak 2020'den sonra önemli gelişmelere karşı karşıya kalacaksınız.  İş hayatınızda araştırma ve çalışmalarınızda yeni bir gündemi başlatacağınız özel bir döngü özellikle Jüpiter ve ketunun birleşimi dini eğilimleriniz ile ilgili konularda etkili olacak kendinizi maneviyatla da besleyeceğiz sorunlu alanlarınızı ruhsal anlamda arındırabileceğiniz enerjiler olarak yansıyacak sizlere. 22 mart ve 4 Mayıs 2020 tarihleri arasında iş eğitim ve ilişkilerle ilgili konularda uyuşmazlıklar takıntılar öfkenizi kontrol altında tutmanız ın fazlasıyla önemli olduğu enerjiler söz konusu yıkıcı değil yapıcı davrandığınız hatalarınızı fark ettiğiniz düzeltmeye çalıştığınız takdirde dengeleri koruyabileceksiniz. 1 Haziran ve 20 Eylül 2020 arasında iş ve eğitim hayatınızda başarı ve büyüme sizden yana Daha yaratıcı bir yol seçmelisiniz kendinize bunu başardığınızda anda hiç tahmin etmediğiniz fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz yıldızların öğretmeni Satürn'ün sizlere mesajı çaba göstermeniz disiplinli olmanız ve kendi iyiliğiniz için sorumluluklarınızı yerine getirmeniz anlamına gelmekte kariyerinin yanı sıra finansal konularda da kazanımların yükseleceği enerjilerle ilgili fırsatlar fark edebildiğiniz sürece kazanımlarımızı yükseltmeniz adına destekleyecek sizleri yıl boyunca iş ve eğitim hayatınızda söz sahibi olmak kazanmak için yeteri miktarda sabır ve azim göstermeniz şart. 2020 hem yurtiçinde hem de yurtdışında seyahatler için daha önce olmadığı kadar fırsatlarla dolu bir yıl. Yıldızların öğretmeni Satürn doğum haritalarında 10.ncu ev yani kariyer evinde etkili olacağından her kararınız da dikkatli ve sabırlı olmalısınız kararlılık samimiyet profesyonel çabayla istediğiniz kazanımları elde edeceğiniz enerjilere karşı karşıyasınız odaklanmalı işinizle ilgili reklama önem vermeli ve mesleğinizde başarılı olmak için doğru yoldan ayrılmadan ilerlemelisiniz . 22 mart ve 4 Mayıs 2020 tarihleri arasında Mars'ın yansımasıyla özellikle ailevi konularla ilgili pek çok sürpriz gelişme ile karşı karşıya kalabilir kritik sorunları aşıp ortak kararlar herkesin adaleti doğru kabul edip birleşmesiyle hak ettiğiniz değeri ve hakkınız olanı alabilirsiniz. 10 eylül ve 14 Kasım 2020 arasında önemli iş fırsatları iş değişikliğine gidebilirsiniz işinizle ilgili konularda büyüme sağlayabilirsiniz .Fakat bu dönemde resmi ortaklıklardan geçmişte iş yapıp ayrıldığınız insanlardan gelebilecek yeni zararlara karşı da tedbirli olmalı denenmişi denememek gerektiğinin farkındalığı ile kararlar almalısınız. 4 Kasım 2020 20 Aralık 2020 arasında hem iş hayatınızda hem eğitim hayatınızda yaratıcı yenilikçi fikirlerin şekilleneceği isim ve şöhret kazanacağınız ilerici bir yıl olacak sizler için.

Mesleki konularda da eğitim hayatınızla ilgili konularda da uyumlu olmanız açık görüşlü davranmanız doğuştan gelen becerilerinizi ortaya koyup yeteneklerinizin kazanıma çok iyi yansımasını sağlayacaktır Bu yıl ufak tefek maliye iniş çıkışlar söz konusu olsa da temkinli olmak uzun vadeli olan odaklanmak kazançlarınız artması açısından önemli harcamalarınızı kontrol altında tutmalı özellikle Yılın ortasına doğru ilerlerken gereksiz harcamaların artmasına karşı savurganlığa dikkat etmelisiniz 2020 yılının sonunda mali zararlarla uğraşmak istemiyorsanız başkalarından kaynaklı Borç alacak gibi konularda yasal haklarınızı kullanmalısınız. Bu sayede başarılı bir yıl sizlere karşılayacak özellikle 22 mart 4 Mayıs 2020 tarihleri arasında mülk arsa gayrimenkul satın almaktan ve kredi çekmekten uzak durmalısınız 13 Eylül 2020 ile birlikte yatırım yaparken 29 Ekim'e kadar dolandırabilir vaat edilenlerin yerine getirilmemesinden dolayı yasal problemler yaşayabilirsiniz 18 Eylül 2020 den itibaren finansal anlamda kazanımlarımız yükselecek.
 20 Eylül 2020 den itibaren finansal konular satışla ilgili noktalarda gelirleriniz giderlerinizi artacaktır Spekülatif yatırımlar için özellikle yılın ilk iki ayında doğru değerlendirmeniz de fayda var çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak için de oldukça ciddi miktarlarda harcama yapabilirsiniz bu yıl Bu nedenle yıl sonunda makul bir finansal statüye sahip olmak için işlerinizi dengelemelisiniz.

AŞK ve İLİŞKİLER:
Aşk hayatınızda son derece mutlu ve kalıcı enerjiler söz konusu özellikle ikizler burcunun ilk on gününde Doğanlar için aşk ve romantizm artması şaşırtıcı olmayacaktır mevcut Aşk ilişkinizi eş veya sevginizde güçlendirebilir mek için yıl boyunca yeterli Sevgi jestleri Duygularınızı ifade etmeniz birlikte kaliteli zaman geçirmek yılının başlangıcında en önemli nokta olacak sizler için özellikle ilişkinizde problem varsa akşam yemekleri birlikte izlenecek filmler sürpriz davetler sizi birbirinize yakınlaştıracak ve sorunlarınızı açmanıza alacaktır Biz olmak için elinizden geleni yılın ilk iki ayında yapmanız önem taşımakta özellikle bekar ve ilişkisi olmayan ikizler burçları yılın ilk ayından itibaren sizi heyecanlandıracak ve kalıcı bir aşk hikayesi ile ulaşabileceksiniz etkiler söz konusu ortasından itibaren Aşk hayatınızda birtakım gerginlikler üçüncü şahıslardan kaynaklı sorunlar küçük anlaşmazlıklar ve Tartışmalara yol açabilir fakat ilişkinizi korumalı ilişkinizi dışarıdan gelen zararlara karşı muhafaza etmeli Güven vermeli güvendiği hissettirmeli şeffaf bir şekilde iletişim kurmaya Özen göstermelisiniz özellikle Ekim 2020 den itibaren eşinizle ilişkiniz Son derece güzel bir noktaya taşınırken bekar ve ilişkisi olmayan ikizlerde Ekim ile birlikte evlilik düşünmeye başlayacakları o özel insanla kararlar alabilir yolunuzun doğru insanla kesişmesi ile aşkı gerçek anlamı ile yaşayabilirsiniz.

Eşinizle ve aşk hayatınızda mutlu anları paylaşmak için şeffaf olmanız zarar vermemek ilişkiyi yaralama kadına acil davranmanız önem kazanmakta Ayrıca eş veya sevgiliniz için profesyonel hayatta büyük fırsatlar söz konusu olabilir bu konuda Merkezi bir rol oynayabilirsiniz yılbaşında evlilik hayatınızda Özellikle takip eden 10 gün boyunca hırçınlık kadar ilişkiye zarar verebilir dikkatli olmaları gerçekçi davranış Sorunları çözmek için sakin ve dinleyen taraf olmaya odaklanmasını Yol ortasına itibaren pek çok konuda doğru yolu bulacak eş veya sevgilinizle zaman geçirip birbirinizi anlayacaksınız özellikle uzun zamandır sorunlarınız varsa ilişkinize Yeni Bir Başlangıç yapmak için eşinizle zaman geçirip geziler yemekler düzenleyip sorunları saygı çerçevesi içerisinde çözümleme niz mümkün özellik ve sizlere tavsiyem fikir farklılıklarının nerede olduğunu bilmek için yargılayıcı olmadan eş veya sevgilinizin fikirlerini anlamaya çalışın bu dürüst yaklaşımınız ilişkinizdeki karmaşıklık lardan tam anlamıyla uzaklaştırılacaktır sizleri baskın olmak eşinize hatta çocuklarınız ile huzursuzluklara neden olacağı için dikkatli davranmalı ve baskınlığın sadece zarar getirdiği kavramalı ve daha sakin bir tutum içerisinde olmalısınız sağlığınızla ilgili konularda ise özellikle boyun merkezi sinir sistemi ve iltihaplarla ilgili konularda dikkatli olmanız gereken bir yıl 2020. Ayrıca çocuklarınızın eğitim hayatları özel hayatlarında yaşanacak olaylarşLada gururlanacaksınız emeklerinizin karşılığını alacağınız etkiler söz konusu güzel anılar biriktirin e her anın tadını çıkartın e yanlış anlaşılmaların ilişkinize verdiği zararları telafi edebileceğiniz etkiler söz konusu ayrı tartışmak yerine ortak noktalarda buluşup sorunları minimalize etmek faydanıza olacaktır herkesin bakış açıları sizden farklı olabilir. Siz kendi değerlerinize sahip çıkmalı benzer hayal kırıklıklarını yaşamamak adına kontrollü davranmalısınız. Hayal kırıklıklarından sonra gelen güzel günleri iyi değerlendirin. Ayrıca bu yıl Ataların mülkleri  ile ilgili konularda mirasla alakalı problemler yıl ortasına kadar sizleri zorlayabilir.

Miras ve mal paylaşımı ile ilgili kardeş ve Akrabalarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz aile üyelerini bir araya getirme konusunda biraz daha ısrarcı olmalı biraz daha  çabalamalsınız Ayrıca sizlere tavsiyem yıl boyunca özellikle göz ile ilgili konularda en ufak bir sağlık probleminiz de ihmal etmeden hareket etmeniz özellikle sizi seven insanlarla yürekten yapacağınız konuşmaların iş ve mirasla ilgili konularda çözüm bulmanızı açısından önemli olacağını unutma da hareket etmelisiniz Bu yıl boyunca Arkadaşlarınızdan gelebilecek iyi fırsatlar şansınızı arttırmanıza yaşamın çeşitli önlerinde daha iyi bir yer edinmenizi yardımcı olacak güçte.

Temmuz-Kasım döneminde Sağlığınız için, düzenli bir fitness rutininin eşlik ettiği iyi bir diyet rejimi ile  hem beden hem ruh sağlığınızı güçlendirebilirsiniz.
Nisan ve Temmuz ayları sağlığınız için elverişli değildir. Yıldızların öğretmeni Satürn bu dönemde  ağrıların artmasına ve yorgun hissetmenize neden olabilir. Ailenizde ebeveynlerden birinin sağlığı endişe kaynağı olabilir sizler için .

OCAK 2020
Ocak sizler için İş hayatınızda eğitim hayatınızda kurallara uyarak hareket etme zamanı kısıtlama hissetseniz de kanatlarınız kırılmış düşüncesiyle hareket etmekten uzaklaşıp büyüme sağlamak için daha azimli mücadeleci davranıp kuralların size sunduğu imkanları en iyi noktalara taşıma sınız Ayrıca Ocak ayı boyunca İş ilişkilerinizde önemli aktiviteler toplantılar gerçekleştirebilir size muhalefet eden insanların bile desteğini almaya başarabilirsiniz Ocak boyunca özel yaşamınızda ilgili konularda da yapıcı bir tutum içerisinde olmanız enerji yükseltmeniz karşı tarafa Güven verip onun kaygılarını anlayarak hareket etmeniz önem taşımakta.

ŞUBAT 2020  
Şubatta hayatı daha fazla seveceğiniz ilişkilerinizi yapılandırıcağınız enerjiler hakim.  İş hayatınızda hukuksal ve maddi anlamda yaşadığınız sıkıntıları çözümleyebileceğiniz güçlü ve güvenilir insanlardan göreceğiniz destek sayesinde İş hayatınızda önemli yerlere gelebileceğini etkiler söz konusu özel yaşamınızda ise seviyorsanız ve gerçekten sevildiğini de inanıyorsanız in antlaşmalardan karşılıktır sen ben çatışmalarından vazgeçmeli ortak noktalarda buluşmak için özverili ve açık sözlü olmayı tercih etmelisiniz Ayrıca bekar ikizler Sizlerde sürpriz beraberliklere adım atabilirsiniz bu ay.

MART 2020
Özel hayatınızın merkezde olduğu enerjiler ile karşı karşıyasınız bekarsanız eski eş veya sevgilinizin geri dönüşü ile büyük bir şaşkınlık ve heyecanı bir arada yaşayabilirsiniz bu ay boyunca işinizle ilgili konularda özellikle arabuluculuk alım-satımlar gibi alanlarda dolandırabilir maddi kayıplar yaşayabilir hukuki problemler yüzünden zorlanabilirsiniz bilmediğiniz işlere yönelmekten başkalarının sizin adınıza iş yürütülmesinden zarar görebileceğiniz etkiler söz konusu kontrollü olmalı bilmediğiniz sorup araştırıp öğrenmeli ve işinizin takibini mutlaka kendi aklınız ile  yapmanız gerektiğinin idrakinde ilerlemelisiniz evli ve ilişkisi devam eden ikizler burçları ise çocukları ile ilgili konularda yaşanacak gelişmeler ve aile olmanın saadetinin farkına varabilirler.

NİSAN 2020
Bu ay iş ve eğitim hayatınızda zorluklar engeller yaşanabilir sağlığınızla ilgili konularda dikkatli davranmalısınız annenizin sağlığı ile ilgili konularda da zaman ve para harcayacağız etkiler söz konusu bu ay ev değiştirmekten evle ilgili konularda tadilat da alakalı meselelerde zorluklar yaşayabilirsiniz ortaklıkları olan ikizler beklenmedik zararlarla karşılaşmak istemiyorsanız resmi işlerinizin takibine iyice yapmalı ve ortaklıklardan geçmişte yaşadığınız zararları dersler olarak çıkartıp olabildiğince kontrollü olmalısınız Aksi takdirde hukuki anlamda baş ağrıtıcı olaylar sizleri fazlasıyla zorlayabilir bu ay özel yaşamınızda ise sağlığınızla ilgili konularda eş veya sevgilinizin duyarsız tavırları ondan uzaklaşmanıza neden olabilir.

MAYIS 2020
Bu ay düşündüğünüz pek çok şey gerçekleştirebileceğiniz daha özgür olacağınız iş ve eğitim hayatınızda daha fazla seçenek ile karşılaşıp hızlı düşünüp parlak zekanızı ortaya koymanın avantajlarını değerlendireceksiniz enerjiler söz konusu sevgi dolu Yüreğiniz iyimser yaklaşımınız ve güçlü vizyonunuz sayesinde kalbinizde ruhunuzla kararlar alıp hayatınızda önemli gelişmeler işaretli olabileceksiniz Sizi gerçekten seven anlayan insanların desteği ile yepyeni bir sürecin kapılarına Hoşgeldin diyebilirsiniz.

HAZİRAN 2020
Adeta güneş gibi parlayacak sınız İş hayatınızda yurtdışı ile ilgili bağlantıları istediğiniz seviyeye getirmenin takdirini göreceksiniz güçlü enerjiler söz konusu fakat Kardeşler ve aile ile ilgili konularda problemler sizler için yorucu olabilir onların size karşı baskın tavırları anlayıştan uzak yaklaşımları ilişkileri kopma noktasına taşıyabilir kararlı ve gerçekçi davranmalısınız öğrenci olanlarsa Maddi manevi kendilerine güvenerek Azimli çalışmalarının karşılığını alacaklar enerjilerde karşı karşıyalar özellikle eğitim hayatınızda güçlü etkiler güçlü enerjiler başarı çıtanızı yükseltmenizi sağlayacaktır.

TEMMUZ 2020
Eğitim hayatınızda da İş hayatınızda da enerjiniz maksimum seviyede yükselecek hayatınızda ilerlemek istediğiniz noktalarda daha güçlü hissedecek daha önce almadığınız ertelediğiniz kararları alıp kendi gücünüzün farkındalığıyla son derece istikrarlı etkilerle karşı karşıya kalmanın avantajları Niye değerlendireceksiniz özel yaşamınızda ise kontrollü olmalısınız haksızlığa uğramak istemiyorsanız haksız düşünceler içerisinde olmamaya özen göstermelisiniz.

AĞUSTOS 2020
Bu ay sevdiklerinizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor özellikle endişelendiğini konularda yaşanacak gelişmeler sizleri dostlarınızla sevdiğiniz insanla aile bireylerini de daha iyi anlaşır noktaya taşıyabilir kızgınlıkların kırgınlıkların arkanızda bıraktığınız takdirde yeni başlangıçlarla dolu özel bir döngü deseniz işinizle ilgili konularda ise borç para alışverişleri hukuki konular resmi daireler kredi başvuruları ile ilgili konularda aksamalar Zor durumda kalmanı da sebebiyet verebilir. Bu alanlarda kontrollü olmalısınız.

EYLÜL 2020
Finansal konularda rahat lamaların sizi daha iyi noktalara taşıyacak enerjiler söz konusu özellikle yatırım planlarınızda engellerin ortadan kalkması ile rahat bir nefes alabilecek biriken borçlarınızı Ödemiş olmanın rahatlığı ile yatırım planlarınızı yeniden yapılandırabileceksiniz bu ay iş değişikliğine gitmek yeni bir ortaklık kurmak gibi düşüncelerinizi gözden geçirmeli neleri kazanıp neleri kaybedeceğinizi hesaplayarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise Ayın ilk 10 günü yanlış anlaşılmalara bağlı tartışmalar sizler için yorucu olabilir ayın ikinci yarısından itibaren yeni bir ev araç almak gibi düşünceniz varsa fırsatları doğru değerlendireceksiniz enerjilerde karşı karşıyasınız.

EKİM 2020
Duygusal iyileşme lerle geçmişinizden gelen her türlü negatif enerjiden uzaklaşabilir yeriniz daha affedici daha yapıcı tutumunuz da özel yaşamınızda ilgili konularda olumlu olaylar yaşayabileceğiniz etkiler söz konusu bu ay kazalar ve ani gelişen olaylara karşı güvenlik tedbirleri ve dikkatinizi arttırmalısınız. Ayrıca geçmişten gelen hukuki sorunlar maddi anlamda Problemleri ortadan kaldırmak için size destek vermeye çalışan kişilere de etmemeli anlayıp dinlemeli ve geçmişte yaptığınız hataları tekrar etmeden yenilikçi davranıp sizin olanı sahiplenmeli siniz.

KASIM 2020
İş değiştirmek yeni başlangıçlar yapmak bu ayın size yansıyan en güçlü etkiler arasında özellikle şehir değişikliği yeni bir işle ilgili yapılan planlamalar da yeni bir görev almak bu ay size gökyüzünün armağanı olabilir. Gizliliğe önem vermeli işinizle ilgili gelişmeleri Kendi içinizde güvendiğiniz insanlar dışında paylaşmaya Özen göstermelisiniz özel yaşamınızda ise tutkulu bir aşk hikayesinin kahramanı olmanız mümkün Duygularınızı hareket ederken gerçeklerden de uzaklaşmamanız gerektiğini unutmamalısınız.

ARALIK 2020
Yılın son ayında aile ve İş hayatınızda son derece önemli gelişmeler yaşayabilir önemli konumdaki insanlarla güçlü bağlantılar kurup iş ve eğitim hayatınızda büyük bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz sevgi ve romantizmle Aşk hayatınızla huzur bulacağınız gelecekle ilgili planlarını netleştirip korkularınızdan kaygılarımızdan uzaklaşmanın gücüyle hayatınızda yeni başlangıçların dönüm noktalarının olduğu bir ay olacak Aralık kendinize güvenmeli kendiniz sevmeli geçmişte olan kavgamızı arkanız da bırakarak hayatınıza yeni bir sayfa açabilirsiniz.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.
 
 
YENGEÇ 2020 GENEL

2020 Sizler için dönüşüm yılı, tüm yıl boyunca çok çalışma, sebat ve mücadelelerden elde edilen sonuçların bir birleşimi olacağını enerjileri barındırıyor sizler için. 2020 yılı, doğru zamanda beklediğiniz gibi istenen sonuçları elde edebileceğiniz enerjileri barındırmakta.Yıldızların öğretmeni Satürn'ün geçişi nedeniyle beklenmedik sürprizlerin olmasını bekleyebilirsiniz. Sadece onlarla yüzleşmeye hazır olmanız gerekir.
2020 yılının başlangıcında, size başarıya ulaştırmak adına çeşitli fırsatlar karşılayabilir büyümeniz ve işinize gerekli itici gücü sağlamak için kazandığınız her ayrıcalıktan yararlanmanız gerektiğinin farkında olmalısınız.  22 Mart 2020'den 4 Mayıs 2020'ye kadar, Mars ve Satürn'ün kavuşumu ile  duygusal değişimleriniz çok yoğun olabilir bu neden ile  duygularınızı  kontrol edin, yaşadığınız durumları sabırla ele almaya çalışın ve  bir şeyler için son kararı vermeden önce İYİ düşünün.
Kariyer, finans, aşk / evlilik, aile ve sağlık ve 2020 sonuçlarının aylık olarak dağılması hakkında ayrıntılı bilgi için özel doğum haritanıza dayalı bir rapor daha isteyebilirsiniz. 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar geçmiş sağlık sorunları tekrar yükselebilir, bu yüzden sağlığınız hakkında bilinçli olmaya çalışın ve tedavi için gerekli önlemleri alın,. Öğrenci Yengeç burçları 18 Haziran  ve 16 Ağustos 2020 tarihleri arasında oldukça şanslı enerjiler ile karşı karşıyalar eğitim hayatınızda önemli bir sıçrayış gerçekleştirebilirsiniz. Bunun nedeni, Mars'ın geçişi olacaktır. Bu enerjiyi  en iyi şekilde kullanmaya hazır olun. 22 Mayıs 2020'den 4 Mayıs 2020'ye kadar, Mars ve Satürn, doğum haritanızda ki yerleşimi , daha fazla depresyona ve üzülmenize neden olabilecek endişe ve saldırgan bir tutum içine büründürebilir sizleri dikkatli ve kontrollü olmalısınız.
İş hayatınızda, Sabrınız, azminiz ve sürekli olarak en iyisini sunma çabalarınız, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Satürn'ün enerjisi temkinli olmanız için uyarıyor sizleri ufak tefek engelleri sorun etmemelisiniz.  Siz sadece ısrarlı olun , aceleci kararlar almadan doğru zamanın gelmesini bekleyerek ilerleyin.
 
Gökyüzü sizleri, 22 Mart 2020'den 4 Mayıs 2020'ye kadar, mesleki hayatınızda işinizi değiştirmekten veya yeni değişim fırsatları aramama konusunda uyarıyor. Ayrıca, işyerinizde  kariyeriniz için zararlı kararlar alabileceğinizden dolayı meslektaşlarınızla ve iş ortaklarınızla olan anlaşmazlıklara ve kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz. 16 Ağustos 2020'den 4 Ekim 2020'ye kadar, Mars'ın geçişi nedeniyle iş hayatınızda  yeni fırsatlar sunulabilir sizlere. 18 Haziran 2020'den 16 Ağustos 2020'ye kadar zam ve iyi maaş skalası ile terfi için yeni haberler alacağınız etkiler söz konusu.  Finansal kazanımlarınız şansınız bu dönemde iyi görünüyor. Ayrıca, iş için yeni fırsatlar ve yurtdışından sizin için yararlı olabilecek yeni kaynaklar elde edebilir ve uzun yıllar sürecek başarı dolu büyük bir potansiyel yakalayabilirsiniz. 2020 Yılının ortaları sizler için iş hayatınızda zorlayıcı olabilir. Bu nedenle istikrarlı bir iş profili oluşturmaya çalışın. Bu aşamada herhangi bir yeni ortaklıktan veya yeni bir iş fikrini projesini başlatmaktan kaçının, Çünkü bu durum karışıklıklara ve yanlış anlamalara yol açabili  olumsuz maddi manevi sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz dikkatli olmalısınız.

FİNANSAL KONULARDA RİSKLİ KARARLARDAN UZAK DURUN!
Parasal konularda 2020 yılının oldukça ortalama olacağını ve yaptığınız işe göre gerekli sonuçları vereceğini gösteren gezegen yerleşimleri dikkat çekici. Yılın başında, harcamalarınızı sarsacak ve finansal taahhütlerinizi bozacak her türlü yeni ve büyük yatırımdan kaçınmaya dikkat etmelisiniz. Yılın başında, her türlü yeni ve büyük yatırımdan kaçınmaya dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde ekonomik anlamda fazlası ile zorlanabilirsiniz. 23 Eylül 2020'den itibaren, Rahu'nun transit geçişi nedeniyle çoklu ve düzenli gelirler elde etme şansınız var. Bu dönem, bir veya birden fazla kaynaktan istikrarlı ve düzenli gelirinizi artıracak ve böylece  daha iyi bir finansal istikrara sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Bu süre boyunca istediğiniz her dilek ve her arzu bu dönemde gerçekleşebilir. Eğlence dolu aktiviteler yapmak için de zaman bulabilirsiniz.
4 Mayıs 2020'den 18 Haziran 2020'ye kadar her türlü hisse senedi piyasasına yatırım yapmaktan kaçınmanızı öneririm. Bu süreden sonra, yatırım için iyi bir zaman olacak ve yatırımdan iyi getiri elde etmeniz mümkün hale gelecek. 16 Ağustos 2020 ila 4 Ekim 2020 arasında yatırım yapmak için uygun bir zaman sizler için. Ayrıca, 2020'nin bu döneminde ailenize kendi işiniz varsa şirketinize yatırım yapabilir ve size iyi getiriler  olarak dönüşünü bekleyebilirsiniz. Kişisel veya ticari konular için kredi almak istiyorsanız, bu süre boyunca kredi onayı yüksek gibi göründüğü için yıl ortasında başvurmayı deneyin. 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar, 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar her türlü ortaklığa yatırım yapmadan önce dikkatli olmalısınız.

AŞK ve İLİŞKİLER
2020 yılında Aşk ve Romantizm, yıl boyunca şaşırtabilir sizleri eş ya da sevgiliniz ile olan ilişkinizi geliştirmek ve aranızda ki bağı daha güçlü ve derin hale getirmek için mücadele vermeli anlamadan dinlemeden kaçmadan cesur bir tavır ile kararlı olarak ilerlemelisiniz. Bu, ikinizin de birbirinizde şifa bulmasına yardımcı olur ve  birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Rahu'nun geçişi ile, 23 Eylül 2020'den itibaren ilişkinizde beklenmedik bir karışıklık yaşanabilir. Birbirinizi ve bu dönemler arasındaki endişelerinizi anlamaya çalışın ve hiçbir şeyin zihinsel huzurunuzu rahatsız etmesine izin vermeyin. Herhangi hoş olmayan  bir durumda, Sakinliğinizi, huzurunuzu korumaya çalışarak hareket edin. Bununla birlikte, bu zaman periyodu, bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç burçları için şanslı enerjileri barındırmakta  sonsuza dek aşık olabileceğiniz gelecekteki partnerinizle ne zaman karşılaşabileceğinizi asla bilemeyeceğiniz için etrafınıza bakın farkındalıkla hareket edin ki AŞK sizi bulsun. Evli ve beraberliği devam eden Yengeç burçları,  Her türlü istenmeyen olaydan kaçınmak için birbirinize olan güveninizi sağlam tutmanız ve eşinizi her ne pahasına olursa olsun tam olarak anlamaya çalışmanız ve onu  kalbinizle desteklemeniz öneririm. Bu dönemi bir öğrenme dersi olarak kabul edin ve bu dönemde huzurunuzu korumak için çok fazla anlaşmazlık ve karışıklıktan kaçının.

22 Mart 2020'den 4 Mayıs 2020'ye kadar dikkatli olun, çünkü bu süre zarfında işler griye dönebilir ve daha sonra pişman olabileceğiniz aceleci kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde karışıklıklardan ve anlaşmazlıklardan kaçının ve ikiniz arasında her şeyi açık tutmaya özen gösterin. Mars ve Satürn Evlilik evine geçecek ve aranızdaki şeyleri kötüleştireceği için ilişkiniz ciddi bir sınavdan geçebilir. Bu dönemi zorlu bir sınav gibi  görmeli ve bir öğrenme aşaması olarak algılayarak hareket etmelisiniz boşanma ilişkinizi sona erdirebilecek kararlar almaktan kaçının.
Bu yıl eviniz ile ilgili değişiklikler taşınma tadilat gibi işlemler ile ilgilenebilirsiniz.  Dolayısıyla, beraberinde gelen yüksek masrafları yönetmeniz ve kendinizi daha önce hazırlamanız gerekir. Aile içinde Aile içinde parasal konularda çatışmalar sizi rahatsız edecek miras mülkiyet ile ilgili konularda sabırlı davranmakta zorlanabileceksiniz.  Ancak, herkesle tartışmayın büyüklerin güvendiğiniz kişilerin katılımı ve uygun planlama ile çözüme kavuşturulması için çaba gösterin. 2020, kardeşlerle iyi ilişkiler kurmak için çok iyi bir yıl gibi görünmüyor ve ciddiı sorunlarla karşılaşabilirsiniz, Kardeşlerinizin uydurma senaryolardan kaçınmak için  dikkatli olun.

OCAK 2020
Anlaşmaya doğru çalışmanız sabırla hareket etmeniz gereken bir ay Ocak sizler için İlişkilerde uyum sağlamaya daha fazla odaklanarak hareket etmeniz önem taşımakta.  Profesyonel ilişkilerinizde ciddiyetle hareket etmelisiniz, Kişisel ilişkiler özen ve dikkat gerektirir. İş ortaklarına karşı kibar olmak, ticaretin sorunsuz işlemesine yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda  zor durumlarla başa çıkmak için  dostlarınızın uyarı ve tavsiyelerine kulak verin pişman olmayacaksınız .Uzun yolculuklar, Ocak ayında yeni büyüme koridorlarını açabilir sizlere  iyi değerlendirin.
 
ŞUBAT 2020
Şubat ayı sağlık ve finans açısından biraz zorlayıcı olacak. Yasal konular ise dikkatli olmalısınız. Bu tür konularda dürtüsel bir şekilde hareket etmek, kişisel ve profesyonel büyümenize zarar verecektir. Bu alanlardaki karmaşıklıklardan kaçınmak için kontrollü ve tedbirli olmalısınız. Yoga, meditasyon yaparak ve profesyonelce önerilen bir diyet programını takip ederek hava değişimi ve yaygın hastalıklarla başa çıkmanız da mümkün. Özel yaşamınızda ise takıntılı ve sorumsuz yaklaşımlar içinde olmamanız için uyarıyor gökyüzü sizleri.

MART 2020
Bu Ay Yengeç burcu  öğrenciler için oldukça iyi bir ay olacak, çünkü akademik arzularınızı gerçekleştirebileceksiniz.  Öğretmenlerinizden ve mentorlarınızdan alacağınız destek eğitim yollarını aydınlatacak ve beklentileri daha net görebilme lerini sağlayacak. Benzer şekilde, babanızdan, evinizden ve iş yerinizdeki  uzman kişilerden destek almak, üstün sonuçlar için ilerici yolda kalmanıza yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda ise kıskançlık oluşturabilecek yaklaşımlar içinde olmamalı eş ya da sevgilinizin hassasiyetlerine saygı duymalısınız.

NİSAN 2020
Gökyüzü bu ay işinizde ve kişisel yaşamınızda dengeyi korumanız için ekstra çaba harcamanızın önemine dikkat çekmekte.  Kariyerinizdeki değişim, bu ay içinde, hayatınıza yeni sorumluluklar katabilir kaygı ile hareket etmemeli dengeleri korumak için oto kontrollü olmaya gayret etmelisiniz.  Bununla birlikte, eş ya da sevgilinizin iş ya da ailesi ile yaşayacağı olumlu gelişmeler sizlere de pozitif enerjiler olarak yansıyabilir.

MAYIS 2020
Bu ay öğrenci Yengeçler burs kazanabilirler. İş hayatınızda ise önemli miktarda kazanç vaat edecek bir teklif alabilir geçmiş başvurularınızın kabul edilmesi ile işinizi büyütme imkanı elde edebilirsiniz.  Profesyonel çabalarınızda büyüme ve takdir sağlamak için bu ay şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Yeni arkadaş çevresi içinde yer alabilir kalıcı iş birlikleri sağlayabilirsiniz. Gerçek dostlarınız da size mesleki konularda  destek verecek başarınızı büyütmeniz için yol gösterici olacaklardır. Bu ay  güvenli yatırımlar, belirli bir süre boyunca iyi getiri sağlayabilir sizlere. Barış ve ilerlemeyi sağlamak için, bu ay sadece eş yada sevgiliniz ile arkadaşlarınızla, aile üyelerinizle  tartışmaktan kaçınabilirsiniz.

HAZİRAN 2020
Jüpiter ve Satürn'ün gerilemesinin ortasında, Haziran ayında kapsamlı yatırımlar planlamak kötü bir fikir olabilir sizler için. Dolayısıyla, bir mülk veya araç satın almayı düşünüyorsanız, bu dönemde,  beklemede kalmanız faydanıza olacaktır.  Sağlığınız ile ilgili konularda ise rahatsız hissedebilirsiniz ve ay boyunca garip bir huzursuzluk hissi yaşayabilirsiniz. Sağlığa özen ve dikkat göstermeniz gereken bir aydasınız.  Manevi anlamda da kendinizi geliştirmeli iç huzursuzluğunuzu yenmeye gayret etmelisiniz.  

TEMMUZ 2020
Temmuz ayı geçmiş hastalıklarınızdan hızlı bir şekilde iyileşmenize yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, ilişkilerde  aile üyeleri, eş sevgili ya da meslektaşlarınız  ile anlaşmazlıklar ve kavgalara karşı sakin olmalı anlamadan tepki vermemeye çalışmalısınız. Mütevazi ve sakin bir tutum sizlere çok şey kazandırırken hırsla hareket etmek üzücü olaylara neden olabilir dikkat li olmalısınız. Güvendiğiniz bir büyüğünüz ya da dostunuzun rehberliği size kişisel ve profesyonel olarak daha iyi seçimler yapmada yardımcı olacaktır.

AĞUSTOS 2020
Bu ay,  Sağlık ve yakınlarınızın ihtiyaçlarının karşılanması için beklenmeyen harcamalar  zorlayabilir sizleri.  Zor günler için yeterince tasarruf etmek için alışveriş, kaliteli yemek ve pahalı geziler için merakınızı azaltmalı kontrollü olmalısınız. İnancınıza göre dini manevi faaliyetler, hayattaki çeşitli şeylere daha dengeli ve mantıklı bir yaklaşım  içinde bakmanızı sağlayabilir. İç sesinize güvenin.  Daha iyi bir insan olmak için kendinizi geliştirmeniz oldukça yararlı olacaktır.
 
EYLÜL 2020
Eylül ayı kardeşler, arkadaşlarla kısa mesafeli yolculuklar veya işle ilgili fırsatlar sunacak etkiler ile dolu sizler için. Durum ne olursa olsun, bu geziler, sizler için maddi manevi  aydalı olacaktır. İş hayatınızda ise yaptığınız işe bağlı olarak  yaratıcılığınız ve becerikli olmanız size isim ve şöhret kazandırabilir. Eş yada sevgiliniz ile gizli düşmanlıklar yaşayabilirsiniz  birbiriniz ile iletişiminize özen gösterin ve aranızda kalması gereken konuların duyulmaması için çok dikkatli olun.

EKİM  2020
Bu ay, Annenizin sağlığını kontrol ettirmeniz önemlidir.  Doğru zamanda teşhis olası problemleri aşılabilir kılacaktır. İş hayatınızda ise çalışma ortamındaki değişim hem karmaşıklık hem de memnuniyet getirebilir sizlere.  Kişisel ve mesleki yaşamla ilgili önemli kararlar bu dönemde verilmemelidir, Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir yanlış kararlar alıp pişmanlıklar duyabilirsiniz.  Bu dönemde eş ya da sevgilinize karşı hassas ve anlayışlı olmanız fazlası ile önem taşımakta kaybetmeden kıymet bilmek sevmeye emek vermek gereken günlerdesiniz.

KASIM 2020
Dürtüsellik baskın tavırlar özel yaşamızda bitişlere neden olsun istemiyorsanız sakin olmalı kırıp ta kırılmayacağınızı ummalısınız.  Eşinizle sevgiliniz ile inatlaşmalar ilişkinizde büyük krizlere yol açabilir. Mesleki konularda ise  işyerinde tanınma ve sorumluluklarınızın artabileceği bir süreçtesiniz. Bilgiye kendinizi işiniz ile ilgili geliştirmeye önem vermelisiniz. İş hayatınızda ise yatırımlar söz konusu olursa dikkatli ve gerçekçi olun aksi halde erliler başarısızlık ve finansal kayıplar yaşayabilirsiniz.
 
ARALIK 2020
Sağlık ve zindelik kazanacağınız enerjiler hakim gökyüzünde sizler için, hem kişisel hem de profesyonel alanda etkili bir şekilde çalışmak kendinizi göstermek adına her fırsatı değerlendirmeniz gereken bir ay Aralık.  İş değişikliği göstergesi Aralık ayında mevcut. Ancak, son kararı vermeden önce bu kararı vermek için acele etmemeli ve tüm artıları ve eksileri tartarak harekete geçmelisiniz Bu ay içinde iş arkadaşlarınızla anlaşmazlık olasılığı yüksektir, bu nedenle huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak için  iyi düşünerek kararlar alın. Özel yaşamınızda ise bekar ve ilişkisi devam eden Yengeç burçları ani kararlar söz nişan gibi evliliğe giden yolda ilk adımı atabilirler.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.
 

ASLAN 2020 GENEL

2020'yi hayatınızın çeşitli yönleri üzerinde farklı beklentilerle karşı karşıya kalacağınız KELEBEK ETKİSİ yaşayabileceğiniz bir yıl. Kelebek etkisi, bir sistemin başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesinin tanımı. Bu yasa evrenin işleyiş prensibinin en temel çekirdek noktalarından biridir. Düşüncen konuşmana, Konuşman hareketine, Hareketin kaderine yansır. Artık biliyorsunuz, 2020'de güzelliklere doğru yelken açmaya hazır olun ve iç ışığınızın tüm aydınlığı ile parlamasına izin verin!

Bu yıl siz Aslanlar için şanslı enerjileri barındırmakta ve 2019'un yerine getirilmemiş arzularının veya hayallerinin bu yıl gerçekleşeceği güçlü gezegen geçişleri ile dolu. Genel olarak, bu yıl oldukça iyi görünüyor ve iç arzularınızı gerçekleştirmenize ve amaçlarınızı gerçekleştirmede başarılı olmanıza yardımcı olacak bol fırsat sunacak gökyüzü sizlere.

Nelere dikkat etmelisiniz?

İş hayatınızda yükseliş yapılanma sürecindesiniz  işiniz ile  ilgili sizi  strese sokacak her şeyden uzak durmalısınız aksi halde fırsatları değerlendiremeyebilirsiniz.  16 Şubat 2020'ye kadar, çok çalışmanız zor olanı başarmanız gereken bir dönem olacak sizler için. Sizi köstekleyenlere değil destekleyenlere kulak vermelisiniz. 6 ve 24 Ocak tarihleri arasında yıldızların öğretmeni Satürn'ün geçişi , size zor görevleri yerine getirmek için çok güç verecek çok fazla mücadele vermeniz gerekebilir emin olun altın fırsatlar bu sürecin sonucunda mükafatınız olacaktır.

16 Şubat 2020'ye kadar, hayatınızın tüm alanlarında çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve bu sizin için zor bir dönem olabilir azmedin vazgçemeyin ve başarın.  Azim ve sıkı çalışma ile kesinlikle zorlukları aşacaksınız.

Kendinizi bu yıl mahkeme  ve hukuki sorunlara dahil etmemeye dikkat edin ve 2020 boyunca aile ya da arkadaşlarınızdan kaynaklı  yasal  konulara neden olabilecek durumlardan uzak durun.

14 Nisan 2020'den itibaren, iktidar gezegeniniz GÜNEŞ sizler için destekleyici konumda olacak ve sizlere aşk huzur başarıyı getirecek enerjiler olarak yansıyacak. 22 Mart 2020 - 4 Mayıs 2020 günleri arasında öfkenizi azaltmaya çalışmanız ve agresif bir şekilde tepki verme isteğinizi kontrol etmeniz önem taşımakta. Çünkü bu dönemde Mars ve Satürn geçişi nedeniyle, mücadeleleriniz artacaktır, hem kendi değerinizin farkına varacak hem de sizin için değerli olanlar için maddi manevi mükafatlar alacaksınız. Fakat bu dönemde  sizi yargılama durumlarından geçirebilecek bir davaya karışmaolma olasılığınızın yüksek. . Bu nedenle, öfkenizi her zaman kontrol etmeye ve iyi niyetli olmayan arkadaşlarınızın savunuculuğuna soyunmayın.

2020, kariyeriniz ve mesleğiniz açısından  önemli değişimleri beraberinde getirecek enerjileri barındırmakta. Bu yıl yeni bir şey başlatmayı veya kariyerinizle deneme yapmayı planlıyorsanız vazgeçmeden kararlı ilerlediğiniz de isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz ödüllendirici gelişmeler de gökyüzünün sizlere yansıyan etkileri arasında. Satürn, 23 Ocak'ta doğum haritalarınız da 6ncı evinizde etkili olacak, gerçekten çok çalışmanız ve kendiniz için yeni bir kimlik bulmaya çalışmanız önem taşımakta. Gerçek sizi özgür bırakma zamanı geldi.

Bununla birlikte, Mart ayına kadar yeni bir çalışma farklı alanlara yönelme gibi konularda kontrollü olmalı ani kararlar almamalısınız. Var olanı korumalı tutarlı olup kendinize yaptığınız işe inanmalısınız. Rüzgarlar essin geçsin siz yolunuz da ilerleyin.

11 Mayıs 2020 ile 20  Eylül 2020 arasında, iş değiştirmek veya mevcut işinizi bırakmaktan kaçının . Ayrıca, bu tarihler de kârınız tehlikede olabileceğinden, iş ya da yatırımlar ile ilgili konularda  büyük miktarda para yatırmaktan kaçının. Ağustos 2020'den Aralık 2020'ye kadar olan süreçte gelirleriniz artabilir birikim yaparak   ek sorumluluklar alarak  kazanımlarınızı yükseltecek değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

İş ve eğitim hayatıız ile ilgili olarak yabancı bir ülkeye seyahat etmek veya bir iş anlaşmasını düzeltmek için şanslar elde edebilirsiniz.  Çalıştığınız Şirket sizi oraya bile gönderebilir. Bu yabancı gezinin sonuçları olumlu sonuçlar getirebilir sizlere.

AŞK ve İLİŞKİLER
Sevgi ve romantik meseleler söz konusu olduğunda, 2020'deki ilk birkaç ay emek vermeniz sabırlı olmanız evliliğiniz ya da devam eden ilişkiniz açısından önem taşımakta. Seviyor ve seviliyorsanız emek vermeli duygularınızı hissettirmeli geçmişle olan korkularınızın sizi alt edip yanlış kararlara yol açmasına izin vermemelisiniz. Tutarlı ve kararlı olduğunuzda AŞK SEVGİ kazanacak.
Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan burçları ise  yıl ortalarında, eski eş ya da  eski sevgilinizin 2020'de sizinle geri dönmeye çalışması olasılığı yüksek. Neden ayrıldığınızı hatırlayarak kararlar almalısınız. Ağustos sonundan itibaren yeni birini tanıyabilir ve uzun zamandır aşka kırgın kalbinizi aşk ile şifalandırabilirsiniz. . Zaten bir ilişki içinde olanlar ise, Eylül 2020 ayından sonra sevginizi daha iyi ifade edecek ilişkinizi resmiyete taşıyarak mutluluğunuzu pekiştecek kararlar ile pek çok kişiyi şaşırtacaksınız.   2020 boyunca eş ya da sevgilinizi karşı tamamen dürüst olmalı onu anlamaya çalışıp kendinizi de doğru anlatmalısınız bunu yaptığınızda sizden uzaklaşmamasını sağlar ve ilişkinizde sevgi güven bağını güçlendirirsiniz. Kıskanç insanların korkularınızı uyandırmasına izin vermeyin aksi halde bu durum kafanızın karışmasına sevginizi ifade edememeye neden olacaktır. ilişkinize karışıklığın girmesine izin vermeyin., Eylül 2020'den sonra  aşk hayatınız bambaşka bir boyut kazanacaktır mücadele ettiğiniz takdirde. Bu yıl boyunca eş yada sevgiliniz ile kısa ve uzun seyahatler gerçekleştirebilir ilişkinizi daha derin, daha güçlü ve daha romantik hale getirmeyi başarabilirsiniz. Hatta onunla her türlü araştırmayı başlatma düşüncesi altında olabilirsiniz birlikte yapacağınız fikir alışverişleri ufkunuzu genişletmenize doğru kararlar almanıza katkıda bulunacaktır.  Tüm evli ve beraberliği devam eden çiftler için 2020, hem muazzam bir uyumla hem de sevgi ile kuşatılacakları enerjileri barındırmakta.  Bu yılın ilk aylarında romantizm  yaşamınızın zirvesinde olacak, her anın tadını çıkaracaksınız.

Ailevi ilişkilerinizde ise sizi yoran enerjilerden uzaklaşmaya başlayacaksınız tabi burada sizin tutumunuzda önemli ve belirleyici olacak.

Temmuz 2020'den Eylül 2020'ye kadar geçen süre boyunca, sakinliğinizi korumaya çalışın ve aile üyelerinizin önünde mantıklı konuşun, böylece onlarla kavga etmemeniz ve onlarla olan ilişkinize zarar vermemeyi zarar görmemeyi başarabilirsiniz.  Ailenizin mirası ya da taşınmaz malları ile  ilgili herhangi bir anlaşmazlık bu yıl boyunca çözülebilir. Bu nedenle, bu tür konularla ilgili kazanımlar için iyi bir süreç sizler için.  

Finansal konularda ise  birden fazla kaynaktan artan bir gelirle kutsanacağınız için,  Artan mali durumunuz sayesinde özgür bir zihinle kararlar yatırımlar yapabilirsiniz. Fakat yine de fazla harcamaya ve zorluklarla karşılaşmamaya dikkat edin.  Bu yıl yeni bir mülke yatırım yapılması, karlı ve huzurlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Ayrıca mevcut değerlerinize ek bir varlık olacak bir miras mülküne bile erişebilirsiniz. Bu yıl 2020 yılında kendi evinizi satın alabilirsiniz. Ayrıca Ekim ve Aralık ayları arasında arazi ve mülklere yatırım yapabilirsiniz.

2020 Eylül ayından sonra, geçmişte yaptığınız çeşitli yatırımlardan büyük kazançlar elde edersiniz. Rahu, 23 Eylül 2020'de doğum haritalarınız da onbirinci gelir evine geçecek ve size birçok kaynaktan kazanç sağlayama imkanı kazandırabilir. Bu nedenle, genel olarak, bu yıl sizin için finans açısından iyi getiri sağlıyor gibi görünüyor.

Bu yıl  Seyahat beklentileriniz iyi ve yeterli sonuç vermeyebilir seyahatleri planlarken engellerle karşılaşabilirsiniz. İster iş ister kişisel olsun, seyahat etmeyi düşündüğünüzde gecikmeler veya öngörülemeyen engeller olabilir. Olmayanı oldurmaya çalışmayın aksi halde yakın gelecekte gereksiz kayıplara neden olabileceğinden, seyahat veya seyahat sırasında aşırı masraflardan kaçınmaya dikkat edin.

2020 yılında Aslanlar için önemli gezegen geçişi
2020 boyunca, 29, Mayıs 6 Eylül  14 Mayıs 14 Eylül tarihleri arasında yolcuklarda dikkatli olmanız da fayda var.

OCAK 2020
Bu, iş değişikliği için uygun olanaklar sunacak gökyüzü sizlere hayal ettiğiniz meseleğe yönelip azimli çalışmalarınız ile kendinizi kanıtlayıp başarılı olabilirsiniz.  Bu aynı zamanda beklenmedik ama faydalı bir yolculuk yapmanızı da sağlayabilir. Yeni insanlar arasında yeni bir çalışma ortamında uyum sağlamaya çalışacağınız için ruh ve fiziksel sağlığınıza önem vermelisiniz. Evlilik, yatırım, yeni iş planı ile ilgili önemli kararlar bu ay askıya alınmalıdır. Çevrenizde bulunan kıskanç arkadaşlarınızdan zarar görmeniz olası kimseyi zihninizde iyi olarak tanımlayarak gerçekleri görmezden gelerek hatalı seçimlerde bulunmayın. Eğri doğru olmaz eğrilerin oyununa gelmemeniz gerektiğini geçmiş deneyimlerin ile öğrendiniz şimdi öğrendiklerinizi uygulama zamanı.

ŞUBAT 2020
İş temponuz artıyor istikrarlı günlerin sizi karşıladığı bir aydasınız bunun için yoğun bir şekilde seyahat etmeniz mümkün bavulunuzu hazırlayın. Bu yolculuklar dan bazıları, evinizi kontrol altında tutmak için ebeveynlerinizin desteğinin gerekli olacağı uzun mesafeli yolculuklar olabilir. Sevdiğiniz insanın yönlendirilmesi, karmaşık iş durumlarının ele alınmasında kritik öneme sahip olacaktır. İş hayatınızda gizliliğe önem vermeli her yaptığınızı ve olacak olanı anlatmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise romantizm eş ya da sevgiliniz ile olan bağınızı daha da güçlendirecek bu ay boyunca.

MART 2020
Bu ay Sağlığınız dikkat gerektirecek, çünkü bir önceki ay yapılan kapsamlı çalışmaların yorgunluğu bünyenizi zayıf düşürebilir.. Enfeksiyonlara karşı oldukça savunmasız olacaksınız, bu ay stresli durumlardan uzak durmak ve yiyecek içecek olarak tükettiğiniz şeylere dikkat etmek iyi olacaktır. Ay içinde sorun yaşama şansı yüksek olduğundan, yasal ve mali konulara dikkat edilmesi gerektiği konusunda gökyüzü uyarıyor sizleri.  Analitik zekanız ve becerileriniz yeni ve verimli kariyer yollarını çizmede yardımcınız olacak. Bu ay eş ya da sevgilinize karşı daha anlayışlı olmalı aile ve arkadaşlarınızdan kaynaklı sorunları ona yansıtmamalısınız.

NİSAN 2020
Bu ay, Eğitim ve  kariyer gelişimi için yeni teknolojiden faydalanmalısınız.  Yeni şeyler geliştirmek ve öğrenmek isteyenler için son derece uygun enerjiler hakim gökyüzünde. Nisan ayında yüksek öğrenimde başarı şansınız çok yüksek. Bu ay iş ve aşk hayatınızda babanızın desteği özel iş ve eğitim yaşamınızda doğru seçimleri yapmanıza yardımcı olacaktır. Acil çözüme ihtiyaç duyan zor durumlara takıldığında işyerinizde ki deneyimli insanlara başvurun. Bu ay özel hayatınızda babanız başta olmak üzere ailenizden göreceğiniz destek mutluluğunuza mutluluk katacaktır.

MAYIS 2020
Mayıs ayı, iş hayatında fırsatlar arayan Aslan burçlarının bir çoğunda kariyer değişikliğini destekleyecektir. Yeni işyerinde bazı zorluklarla karşılaşacaksınız, ancak çabalarınızla daha sonradan daha kısa sürede tanınma şansınız olacak. Mevcut organizasyonlara  ve işlerine devam edecek olanlar için, sizden yaşça büyük olan kişiler ve meslektaşlarınız ile fikir alışverişleri size oldukça fayda sağlayacaktır. Aşk hayatınızda ise eş yada sevgilinizin sevgisi desteği sizi daha güçlü kılarken öz güveninizi de yükseltecektir.

HAZİRAN 2020
Haziran ayına adım attığınız andan itibaren, Sizi kıskançlığından zehirlemeye hazır sahte arkadaş ve dost görünümlü düşmanlara dikkat etmelisiniz. Etki altında kalarak yanlış kararlar verirseniz büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Yaptığınız işte bir yıldız gibi parlayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Önemli bir göreve getirilebilir yetkili kişilerin kabulünü ve onayını almayı başarabilirsiniz. Bu ay içinde büyük kardeşlerden de kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca İŞ çevrenizin genişlemesine tanık olacaksınız çünkü ona yeni bağlantılar ekleyeceksiniz. Üstün sonuçlar için etkili yatırım kararları verirken araştırmanız çok önemli faydaları beraberinde getirebilir sizlere.

TEMMUZ 2020
Bu ay içinde, mantıklı düşüncelerinizi ve eylemlerinizi hayata geçirmenize yardımcı olacak manevi bir eğilim içinde olacaksınız. Güçlü sezgilerinizin kalbinizin sesine kulak verin.  Meditasyon ve yoga, sağlık ve refahta olumlu değişiklikler yapılmasında önemli bir rol oynayacaktır. Ay boyunca önemli sağlık sorunlarından kaçınmak için yemek yeme düzeninizi sağlıklı hale getirin. Bu ay Beklenmedik şeylere ani harcamalar yapabilirsiniz bu da zor kazanılan paranızın kaybı olacaktır. Hayır demeyi bilmeli oyuna gelmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise heyecan tutku karşılıklı olarak ilişkinizi oldukça keyifli ve huzur verici bir hale getirecektir. Bekar Aslanlar sizlerde kalbinizi aşka teslim edebilirsiniz.

AĞUSTOS 2020
Ağustos ayına girer girmez, fiziksel ve zihinsel sağlık durumu olarak çok  daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Görüş farklılıkları, eşlerle olan anlaşmazlıkları ateşleyebilir, bu nedenle, evlilik hayatında olumsuz bir olayın ortaya çıkmasını önlemek için sakin olmalı kıskançlık duygunuzu kontrol altında tutup eş ya da sevgilinizi incitmemeye gayret etmelisiniz. Devlet hizmetlerinde ve tv oyunculuk yazarlık gibi alanlarda  çalışanların oldukça umut verici bir dönemi olacak. Eş ya da sevgilinizin desteği ile kariyer hayatınız da büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz.

EYLÜL 2020
Eğitim ve iş hayatınızda başarılı olup kazanımlarınızı arttırmak için çok yönlü düşünerek hareket etmeniz önem kazanmakta. Ayrıca bu ay boyunca  sağlığınıza da önem vermelisiniz. İkili ilişkilerinizde  tevazu, sizi ilerleme yoluna götürmek için zorunlu olacaktır. Savurganlığınız mali durumunuz üzerinde aşırı baskıya neden olabilir, bu nedenle Eylül ayında finansal konularda kontrol sahibi olmanızı öneririm. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler ile pek çok kişiyi şaşırtabilirsiniz. Evli çiftler aileniz büyüyebilir bebek sahibi olma düşünceniz varsa güzel gelişmelere hazır olun.

EKİM 2020
Bu ay hem iş hem de eğitim hayatınızda ustaca ve çalışmalarınıza adanmış olacaksınız. Bu tutum, ister hizmet ister iş dünyasında olsun, başarılı olup gelişmenizde size fayda sağlayacaktır. Ticaret ile ilgilenenler kazanımlarını genişletmek için fırsatlar yurt içi seyahatler ile karşınıza çıkabilir.  Bu ay eş ya da sevgiliniz ile tatiller yapmanız da mümkün. Bu geziler aranızda ki bağınızı güçlendirirken stresten uzaklaşmanıza da  yardımcı olacaktır. Sözlü iletişimi kontrol etmek, kişisel ve mesleki yaşamda barışı ve uyumu korumak için hassas davranmalısınız.

KASIM 2020
Kendinizin ve annenizin sağlığı ile ilgili hassasiyetlerin yükseldiği bir aydasınız. Çalışma ortamındaki değişiklik, Bu hava değişimi de olabilir sağlığınızın bozulmasının bir nedeni olabilir. Yeni bir  işe başlayanlar yeni çalışma ortamının stresi, fiziksel ve zihinsel refahınızda oldukça belirgin olacaktır. Aile ilişkileriniz ve özel hayatınız ise  sevgi dolu olacaktır. Bu ay finansal yatırımlar ortaklıklar  İstenen sonuçları vermeyeceklerinden Kasım ayı boyunca önemli bir karar vermekten kaçının.

ARALIK 2020
Bu ay  iş değişikliği düşünenler  için görüşmelerinden bekledikleri verimi alabilirler. Var olan işinizde ise azminiz disiplinli çalışmanız sayesinde tanınma ve takdir kaçınılmaz olacak ve işte statü ve şöhret kazanmanıza yardımcı olacaktır. Aşk hayatı, odaklanma ve özen gerektiriyor bu ay sevginizi de kalbinizde olanı da cömert bir şekilde ifade edip göstermeli sevginiz ile kucaklamalı ve aranızda ki, sevginin bağını güçlendirmeye çalışmalısınız.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu

https://www.astrodeha.com/wp-content/uploads/2016/11/ay-burcu-tablosu.pdf

 

BAŞAK 2020 GENEL

2020 yılı sizler için güçlendirici bir yıl ve heyecan dolu bir yıl olacak enerjileri barındırıyor. Bu yıl, içsel benliğinizi ve gerçekte kim olduğunuzu keşfedebilir ve böylece en derin alemlerinize ulaşabilirsiniz. Genel olarak, bu yıl tüm Başak burçları için gerçekten iyi enerjileri getirmekte, Özellik ile finansal pozisyonlarınız yükselecek ve en rahat olduğunuz iş ve disiplin alanına yatırım yapabileceksiniz. Profesyonel yaşamınızda ve kariyerinizde yeni fırsatlar elde edebilir, iş hayatınızda başarı ve tanınırlık elde edebilirsiniz. 2020 emeklerinizin karşılığını alacağınız sahip olduğunuz her şey için minnettar olacağınız bir yıl olacak gibi görünüyor.

Siyaset içinde olan ve ilgilenen Başak burçları için,  2020 şanslı görünüyor, çünkü politik senaryoda yeni bir yazı ve isimle onurlandırılabilir siniz. Bu yıl, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve toplumun daha fazla refahı için çalışıp takdir toplamanız mümkün. Mütevazi ve asil doğanız sayesinde toplum genelinde saygınlık kazanabilirsiniz.
Başak öğrencileri ise daha sıkı çalışma ile başarılı olacağınız için özenle odaklanmaya ve çalışmaya devam etmelisiniz. Ciddi çalışmalarınız öğrenmeye açık yaklaşımınız sizlere başarıyı beraberinde getirecektir.

Fiziksel zindeliği, yemek yeme alışkanlıklarınızı daha sağlıklı hale getirmeniz mümkün fazla kilolarınıza veda edebilecek iradeyi sağlayacağınız bir yıldasınız. 22 Mart 2020'den 4 Mayıs 2020'ye kadar Mars ve Satürn iş hayatınızda rakiplerinizin farkında olmanız gerektiği anlamına geliyor. 2020'de mahkemeler hukuki konular da dikkatli olmalı hiç bir şeyi atlamamalısınız. Nisan ayından itibaren Haziran 2020 ye kadar seyahat etme şansınız oldukça yüksek. Bu, işiniz, çalışmanız veya diğerleri gibi günlük aktivitelere devam etmek için hayatınızdaki heyecanı geri getirecektir. Zihninizde kaygı yaratabilecek herhangi bir sorundan kaçının ve size gereksiz stres ve gerginlik veren kişilerden uzak durun. 2020 boyunca yaşam tarzınızı koruyun ve sağlığınıza dikkat edin ve sizi saldırganlığa  agresif bir tutuma büründürecek tüm insanlardan ve her türlü sorundan kaçının, aksi takdirde Hipertansiyondan muzdarip olabilirsiniz. Yeterli egzersiz ve sağlıklı beslenme ile sıkı ve sağlıklı bir rejim izleyerek sağlıklı bir yaşam sürmenize yardımcı olacaktır. Bu yıl, çeşitli faktörler nedeniyle bu yıl ekstra masraflara maruz kalabileceğiniz enerjiler söz konusu bu nedenle ekstra gereksiz masraflarınızı kontrol etmeye çalışmalı ve ayrıca ekstra gelir için yollar bulmanız gerektiğinin farkında olmalısınız.
Kariyer hayatınızda başarılı olmak için  bir Başak burcu olarak sabırlı olmanız, alçakgönüllü, nazik olmanız ve 2020 yılı boyunca sakin olmanız fazlası ile önemli, böylece gereksiz sorunlarla karşılaşmanız gerekmez. İş hayatınızda  büyüme ve güç için, 2020 yılı aziminizi korumanızı gerektirecek, böylece birçok aksilikten büyüyüp geçebilmeniz ve size sunulabilecek birçok zorluğu aşabilmeniz mümkün olacak. Yıl boyunca, iletişim becerilerinizi geliştirmenizi ve çevrenizdeki insanlarla iyi ilişkiler kurmaya çalışmanızı öneririm.
Eylül-Aralık 2020 ayları boyunca kariyerinizde başarı elde edebileceğiniz enerjiler hakim gökyüzünde. Bu dönemde işinize odaklanın ve bunu nasıl daha iyi ve değerli hale getirebileceğinizi düşünün. Bununla birlikte, 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar, hem Satürn hem de Jüpiter geri  hareket halindeyken yeni bir iş veya yatırım yapmaktan kaçının . Ayrıca, sizin ve işiniz için önemli olabilecek yeni ve önemli kararlar almaktan kaçının ve aceleyle karar vermek yerine iki kez düşünün. Ayrıca, bu süre zarfında kendi iyiliğiniz için yeni bir iş aldıysanız, işinizi değiştirmekten kaçının .
Bu  yıl çok dikkatli olmanız gereken konu , iş ve özel hayatınızda ki arkadaşlarınızdan partnerlerinizden görebileceğiniz düşmanlıklar olmalı. Kimsenin hassasiyetlerine zarar vermemeli bilip bilmeden yargıda bulunmamalısınız aksi takdirde dostlarınızı kaybedebilir size gerçekten düşmanlık besleyen kişilere istedikleri fırsatı kendi tavırlarınız ile vererek hatalarınız la yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Kibir ve yönetme isteğinizi kontrol altına almalısınız aksi halde düşmanlarınız sizi en savunmasınız anınızda avlayabilirler kirli politikalar anlaşmazlıklar ve tartışmalar. Kişisel görüşleriniz de başınızı belaya sokabilir; bu yüzden bu konuları tartışmaktan kaçının, sadece işinize ve kendinizdeki en iyisini nasıl ortaya çıkaracağınıza odaklanın. Rahu, doğum haritalarınızda dokuzuncu evinizde, 23 Eylül 2020'den itibaren etkili olacak işyerinizde ve profesyonel yaşamınızda la iyi ilişkiler kurmaya çalışmalısınız.
Eylül-Aralık 2020 ayları boyunca kariyerinizde başarı elde edebileceğiniz enerjiler hakim gökyüzünde. Bu dönemde işinize odaklanın ve bunu nasıl daha iyi ve değerli hale getirebileceğinizi düşünün. Bununla birlikte, 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar, hem Satürn hem de Jüpiter geri  hareket halindeyken yeni bir iş veya yatırım yapmaktan kaçının . Ayrıca, sizin ve işiniz için önemli olabilecek yeni ve önemli kararlar almaktan kaçının ve aceleyle karar vermek yerine iki kez düşünün. Ayrıca, bu süre zarfında kendi iyiliğiniz için yeni bir iş aldıysanız, işinizi değiştirmekten kaçının .

AŞK ve İLİŞKİLER
Sevgi ve Romantizm Evli ve ilişkisi devam eden Başak burçları için karşı tarafa önem vereceğiniz ve duygularını iyi anlayacağınız için bir Başak olarak sizin için güzel enerjileri barındırmakta 2020 . Bu, hem birbirinize yaklaşmanıza hem de ilişkinizi daha güçlü hale getirmenize yardımcı olacaktır.
2020 yılının başlangıcında eş ya da sevgiliniz ile uyumu bozabilecek çok sayıda çatışma ve anlaşmazlıkla yüzleşmenize neden olabilecek enerjileri barındırmakta. Anlayışlı olmaya özen göstermeli eş ya da sevgiliniz ile fikir ayrılıklarının sizi yol ayrımına götürebileceğiniz hesaplayarak hareket etmelisiniz. Özellikle kendi egonuzu göz ardı ederseniz birbirinizi iyi anlamaya çalışırsanız bu önlenebilir. Eylül-Aralık 2020 ayları boyunca kariyerinizde başarı elde edebileceğiniz enerjiler hakim gökyüzünde. Bu dönemde işinize odaklanın ve bunu nasıl daha iyi ve değerli hale getirebileceğinizi düşünün. Bununla birlikte, 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar, hem Satürn hem de Jüpiter geri  hareket halindeyken yeni bir iş veya yatırım yapmaktan kaçının . Ayrıca, sizin ve işiniz için önemli olabilecek yeni ve önemli kararlar almaktan kaçının ve aceleyle karar vermek yerine iki kez düşünün. Ayrıca, bu süre zarfında kendi iyiliğiniz için yeni bir iş aldıysanız  yada yeni bir işe başladıysanız işinizi değiştirmekten kaçının . Bu enerjiler altında yeni bekar Başklar hayatınızın aşkı ile karşılaşabilirsiniz.  Bu yıl eşinizin sağlığına dikkat etmeniz önemlidir, çünkü doğru zamanda doğru tedavi, sağlıkla ilgili herhangi bir istenmeyen olayı da önleyecektir. Ayrıca, onun duygularını anlamaya çalışın ve ilişkinize emek verin, 2020 yılı boyunca olabildiğince  ona yakın kalmaya çalışın, çünkü bu çok daha iyi bir ilişki kurmanıza yardımcı olacaktır. Yılın başlangıcı, aşk hayatınızda  sizin için zorluklar yaratabilir, ancak partnerinizle şeffaflığı sürdürürseniz, iletişimi geliştirir ve onunla yeterli zaman geçirirseniz, faydalarını göreceksiniz.
14 Mayıs 2020 ila 30 Haziran 2020 arasındaki dönem, evlilik hayatınız için bir deneme süresi olacaktır, bu nedenle bu dönemde sakinleşmeye çalışın ilişkinizi sürdürmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kolay olanı herkes yapar siz sevginiz için zor olanı yapın ve mutlu olun. Çocuk sahibi Başaklar yıl ortasında, çocuğunuzun eğitimi ile ilgili aldığı kararlardan mutsuz olabilirsiniz.Ona karşı sabrınızı korumalı ve ona yaşam dersleri vermekten başka nasıl davranacağını öğretmelisiniz. Kendinize bu tür durumları sakin bir şekilde nasıl ele alacağınız konusunda geliştirmelisiniz.
Bu yıl genel aile hayatı ile başa çıkma konusunda karışık olaylar yaşayabilirsiniz.  Yaşadıklarınıza agresif bir şekilde tepki göstermeye başlamadan önce her şeyi  iyi anlamaya çalışmanızı tavsiye ederim. Her zaman siz haklı olamazsınız.  Bu yıl kardeşinizin sağlığı çok iyi olmayabilir, bu yüzden dikkat edin ve uygun tedavi ve bakım ile iyi hale getirmeye çalışın. 2020 Başak Burç, kardeşlerinizin kariyer ve eğitim ile ilgili alanlarda sorunlarla karşılaşabileceğini ve bu tür engellerden dolayı sıkışıp kalmamaları için onlara doğru rehberlik etmek adına destek vermelisiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize önem vermeye özen gösterin ilişkilerinizi sevgi ve saygı ile inşa etmeye çalışın.

OCAK 2020
Bu ay işiniz için tanınacağınız gelişmeler ile başlayabilir üretkenliğiniz için sizi ödüllendirecek gelişmeler promosyonlar ve maaş artışları olabilir. Yeni iş fırsatları arayanlar için, Ocak ayında iş görüşmesinde seçim mümkün olacağı için umut verici enerjiler hakim. Her şey iş cephesinde olumlu olacak sizler için. Finansal konularda ekstra dikkatli olmanız gerekli bu ay.  Büyük ölçekli işlemlerle uğraşmaktan kaçınmalısınız. Hisse piyasasında işlem yaparken dikkatli olun. Kişisel cephede, eş ya da sevgiliniz ile  tartışmaktan kaçının ve onu anlamaya çalışarak bunu hissettirin üzülmek ve pişman olmak istemiyorsanız şayet.

ŞUBAT 2020
Şubat ayı, sağlık konusunda dikkatli olmanızın önemini vurgulamakta. Yaygın hastalıklara yakalanma olasılığnız yüksektir. Ancak, hiçbir şey ciddi olmayacak, bu ay herhangi bir sağlık sorunu  ile karşılaşırsanız, önlem almanız faydalı olacaktır. İş, yer, profil veya organizasyon açısından bir değişiklik yaşamanız mümkün. Her ne olursa olsun, odaklanın ve doğru yoldan sapmayın. İş arkadaşlarınıza karşı  kibar olmak, çalışma hedefinize yaklaşmanıza ve iyi bir çalışma ortamı yaratmanıza yardımcı olacaktır. Ani ve beklenmedik seyahat fırsatları da olabilir, Özel yaşamınızda ise  önemli kararlar almamaya gayret etmelisiniz.

MART 2020
Bu ay boyunca kişisel hayatınıza odaklanmanız gerekecek, çünkü aileniz  sevdiğiniz insan iş taahhütleriniz nedeniyle zamanınızdan büyük ölçüde mahrum kalacak. Eşiniz veya sevgiliniz sevginin gösterilmesini ve ifadesini isteyecektir sizlerden. Onlara gerekli sevgiyi sunabilir ve onlar için biraz zaman ayırabilirseniz harika olur. İşle ilgili uzun yolculuklar, verimli olacaktır sizler için. İş ve aile yaşamı arasında sağlıklı bir denge kurmak için gereken öz veriyi yaptığınızdan emin olun. Yakınlarınız ve dostlarınızdan gelen rehberlik ve destek, hem işte hem de evde ihtiyaç duyulan desteği sağlayacaktır sizlere.

NİSAN 2020
Nisan ayında bir önceki aylara nazaran sağlığınıza dikkat etmelisiniz.  Zayıf bir bağışıklığa sahip olacaksınız, bu da sizi hastalanmaya daha duyarlı hale getirecektir. Dinlenmeniz gerekecek, bu da birkaç gün işinizden ayrılacağınız anlamına gelebilir. Bütün bunlar sizi biraz sinirli yapabilir bu nedenle, bu süre zarfında herhangi bir kritik karar almaktan uzak durmanızı tavsiye edebilirim.  Bu durum, yasal veya vergiyle ilgili kararların alınırken de fazlası ile uyarıcı sizler için.

MAYIS 2020
Mayıs ayı, özellikle yabancı seyahatler de dahil olmak üzere uzak yerlere seyahat etmek için birçok fırsat sunacak sizlere. Öğrenciler için ı küresel üniversitelerde yüksek öğrenim ihtiyaçlarını gerçekleştirmek için ideal bir zaman olacaktır. İş hayatınızda ise ticaretin genişletilmesi veya daha iyi iş fırsatları için yapılacak yolculuklar faydalı olacaktır. İş hayatınızda hedefinize daha yakın olmak için gerekli desteğe sahip olacaksınız. Seçimleriniz de doğru yolu seçmek için eş yada sevgilinizin size  rehberliğine güvenin. Çevrenizde ki insanlara saygılı olmak şansınızı yükseltirken sizi daha iyi bir insan haline getirecektir.

HAZİRAN 2020
Bu ay zarfında aile büyüklerinize ve yetkili kişilere ayak uydurmak için biraz mücadele edeceğiniz enerjiler söz konusu. Tartışmalar size zarar verir dikkatli davranın. Artan egonuz ve tartışmacı doğanız bu durumdan zorluklara neden olacaktır. Bu ay boyunca iş değişikliği olması muhtemeldir. Yine bu ay tutumunuzdan kaynaklı, işyerinde bazı zorluklar yaşanabilir dikkatli olmalı pire için yorgan yakmamalısınız. Aksi halde faturası ağır olabilir sizler için.

TEMMUZ 2020
Bu ay iş ve eğitim hayatınızda oldukça iyi performans göstermeye devam edeceksiniz. Bu tutumunuz sizlere her bakımdan takdir getirecektir. Hisse senedi piyasasına yapılan yatırımlardan iyi getiri elde etmeniz mümkün. Kardeşlerden kazançlar kayıplarda mümkün bu ay içinde. Olumsuz durumlar çok daha bilinçli kararlar vermenizde size yol gösterecektir. Arkadaş çevreniz, sosyal eğilimleriniz nedeniyle bu ay genişleyecek. Bununla birlikte, biraz tartışmacı olabilirsiniz ve bu nedenle sakin olmalı ilişkilerinizin tümünde karmaşık işlerde veya kişisel durumlarda dinlemeden tepki vermemeye çalışmalısınız.

AĞUSTOS 2020
Bu ay sağlık, kazanımlar ve işiniz ile ilgili  ihtiyaçlarınız için çok uygun bir ay olmayacak. Büyük ölçekli yatırımlardan kaçınılmalı ve mutlaka sağlık kontrolü yaptırmalısınız. İş mücadelenizde sizi üzecek olaylar yaşanabilir. Sağlık ve başkalarının sebep olacağı durumlar yüzünden  beklenmedik harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle, dikkatle harcamanız ve öngörülemeyen herhangi bir zorluk için yeterince tasarruf etmeye odaklanmanız gerekir. Aşk hayatınızda ise dünyanın merkezi olmadığınızı fark etmeli, kendinizi geliştirmek için daha sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

EYLÜL 2020
Bu ay, Sağlığınız ve mesleğiniz için oldukça iyi bir ay olacak. Tüm bu ay boyunca müzdarip olduğunuz herhangi bir sağlık rahatsızlığından kurtulabileceksiniz. Etkili ve yetkili insanlardan yardım almak, iş yerinde başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. İş hayatınızda yenilikler açık olmayı başarırsanız doğru seçimler yapabileceksiniz. Aşk hayatınızda  sakin olmanız eş yada sevgilinizi değerli hissettirmeniz huzurlu ve uyumlu bir ortamın sağlanması için çok önemli olacaktır.

EKİM 2020
Bu ay eğitiminiz  ve mali durumunuz için biraz karmaşık olacak, çünkü beklenmedik sıkıntılar görevlerinizi yerine getirmenizi zorlaştıracaktır. Ay boyunca savurganlıktan kaçının ve önemli şeylere akıllıca harcamalarda bulunun.  Sağlık sorunları kendinizi daha sinirli hissettirecek. Bu durum, iletişim de sorunlara iş ve özel yaşamınızda ayrılıklara neden olsun istemiyorsanız kontrollü olmalı kendinizi geliştirip maneviyata yönelmelisiniz.

KASIM 2020
İş ya da özel hayatınız ile  ilgili kısa mesafeli seyahatler Kasım ayında sizlere şans getirebilir.  Ay boyunca sevdikleriniz ile dostlarınız ile bağınızı güçlendirecek küçük bir tatil bile planlayabilirsiniz. İşyerindeki girişimlerinizde aktif olacak ve takdir toplayabileceksiniz. Tüm bu elverişli şeylerin arasında, sözlü iletişiminizle ilgili bazı zorluklar yaşayabilirsiniz, bu nedenle kalp kırıklıklarını ve anlaşmazlıkları önlemek için sözlerinizi seçerek kontrol etmeye özen göstermelisiniz. Unutmayın kırdığınız bir kalbi kazanmanız kolay olmayacaktır.

ARALIK 2020
Jüpiter ve Satürn, her ikisi de Aralık ayında geriye doğru hareket edecek. Bu, sağlık ve karar verme yetenekleri üzerinde bazı zorluklar yaşatabilir sizlere. Bu nedenle, bu dönemde dikkatlice kararlar almanız gerekir. Sağlık ihtiyaçlarınız  için özel dikkat gösterilmelidir. Eş yada sevgilinizin sağlığı da ekstra bakım gerektirebilir. Çalışma ortamındaki değişim beklenmedik ve hızlı bir şekilde ilerleyebilir. Bu değişiklik iyi veya kötü olacaksa, sadece doğum haritanızın kapsamlı bir analizi ile ölçülebilir.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu

https://www.astrodeha.com/wp-content/uploads/2016/11/ay-burcu-tablosu.pdf

 

TERAZİ 2020 GENEL

2020 yılında, Terazi burçları  duygusal olarak  merhamet duygunuz suistimal edilebilir kontrollü olmalısınız. Kimse sizi doğrularınızdan uzaklaştırmamalı.

2020 yılında, rakiplerinizden çok daha iyi performans gösterecek güçlü bir özgüven ve cesaretle eyleme yönelik olacaksınız.

Bu yıl aşk hayatınız da Terazi burçları  için heyecan ve sevgi dolu olacak. Aile ilişkilerinde güçlü bir bağ oluşturabilir aileye katılacak bebekle sevinebilirsiniz. 2020 yılı, dinamik ve becerikli yaklaşımınız sayesinde iyi gelir kazançları vaat ediyor sizler için.

Büyük iyilik Jüpiter teknoloji yayıncılık ve  ticaret  ile ilgilenen Terazi burçlarına fazlası ile yardımcı olacak kazanımlarınızı arttıracak önemli seyahat fırsatları yakalayabilirsiniz. . Bu yerleşim ayrıca kardeşlerinizle daha sağlam bir bağ kurmanızı sorunları aşmanızı sağlayacaktır.

Mayıs-Haziran ayları sağlık ve yatırımlar konusunda dikkatli olmanız için uyarıcı enerjileri barındırmakta. Temmuz ve Eylül ayları arasındaki süre , ailenizin sağlığı ve refahı ile ilgili konularda  riskli etkileri barındırmakta.

Ağustos-Eylül ayları sizi bencil yapabilir ve  tek taraflı kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz genel olarak sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almamaya dikkat edin her konuda.

23 Eylül 2020  ve sonrası, babanız veya sizden yaşça büyük kişiler  ile ilişkilerinizi onarmak için önemli bir dönem olacak sizler için. Bu süre zarfında haklı olsanız bile ortak noktalarda buluşup sorunları aşmaya yönelik bir tutum içinde olmaya odaklanın.

Yıl sonuna doğru, Pek çok  negatif enerjilerin stabilize olduğu,  ancak büyük başarıların öngörülmediği nötr gerekçelerle olacak gibi görünüyor sizler için.

Hangi işi yapıyor olursanız olun kendinize güvenerek emek verdiğiniz tüm iş alanlarında 2020  umut verici bir yıl olacak büyüme ve kalıcılık sizler ile birlikte.
Bu yıl gezegen yerleşimleri  çalışma hayatınızdaki değişikliklerin hızlı ve ani olacağına işaret etmekte yeniliklere hazır olmalısınız.

Büyüme fırsatları muazzam olsa da, her seferinde kararlılığınızı test etmek için zorluklar ile karşılaşacağınızı da unutmamalısınız. Kararlı olup mücadele ettiğiniz takdirde ZAFER sizler ile olacaktır.
Kendi işlerini kurmaya hevesli olanlar türlü engelleri arkanızda bırakacak gerekli desteği çabalarınız sayesinde bulup hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Bu  yıl yabancı bir ülkeden yeni bir proje veya iş anlaşması yapma şansınız oldukça yüksektir. İş arkadaşınız  çalışanlarınız ve astlarınızla iyi ilişkiler kurabilecek ufak tefek iniş çıkışlar söz konusu olsa da  dengeleri koruyacaksınız.

Çok çalışma ve azminiz, kariyerinizde olumlu sonuçlar vermek için kaderinizi yeniden şekillendirecektir . Çalışanlar da maaş artışları ile finansal sorunları aşacaklar 2020 yılı boyunca ancak şunu unutmamalısınız ki duruşunuz kararlılığınız ve cesaretiniz kanıtlamadan bunları sağlayamazsınız.

Sabırlı ve tetikte olmak, profesyonel gelişiminiz için çok yardımcı olacaktır. İş yerinde iyi sonuçlar elde etmek için aceleci kararlar vermekten kaçınmalısınız.

Yıl boyunca , çabalarınızı en üst düzeye çıkarmanız gerekecek ve memnuniyetle, sonuçlar eşit derecede ödüllendirici olacak sizler için.


AŞK ve EVLİLİK
Bu yıl evli Teraziler eşlerinin kıymetini daha iyi anlayacaklar sahip oldukları değerlerin daha önce olmadığı kadar farkında olacaklar. İlişinizde 18 Mart 28 Mayıs tarihleri arasında küçük meseleleri büyütmemeye özen göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Teraziler ise dış etkenlerden ilişkinizi korumayı başardığınız sürece streli enerjiler ilişkinize zarar veremez bu da sizin iradeniz ve göstereceğiniz kararlılık ile şekillenecek. Evli Teraziler aileniz yeni bir doğum ile büyüyebilir. Yılın ikinci yarısında bekar Teraziler kalıcı bir beraberliğe adım atabilirler.

OCAK 2020
Ocak Bu ay iş hayatınızda plan ve taktiklerle ilerlemenizi önem taşımakta. Yaşamınızın herhangi bir alanında, özellikle Jüpiter ve Satürn'ün gerileme döneminde büyük kararlar almaktan kaçının. Çalışma ortamındaki sizin için zor olabilecek bir değişiklikten geçebilirsiniz. Fikir hırsızlıkları ve engellemelere karşı dikkatli olun. Aile ilişkileri söz konusu olduğunda, diplomasiyi elden bırakmamalısınız zarar görmek istemiyorsanız şayet. . Meseleleri sevgi, özen ve düşünceyle ele almanızı öneririz. Annenin sağlığı ile ilgili sorunlar yaşanabilir bu ay.


ŞUBAT 2020
Ay boyunca, Kariyer gelişimi ve ilerlemesi için birçok yeni seçenek elde edeceksiniz. Büyük kitlelere ulaşabilir yaptığınız işe bağlı olarak tanınırlık lede edebilirsiniz. İstediğiniz pozisyon için seçilecek ve tatmin edici maaş ile kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabileceksiniz. Aşk hayatında ise eş ya da sevgilinize karşı sadık ve anlayışlı olmanız gereken günlerdesiniz. Bunu yaptığınızda ikinizi de birbirinize olan sevgi ve güveni artacaktır. Yatırımlarda ise, hesaplamalar ve uygun değerlendirme olmadan herhangi bir yatırım yapmayın bu ay.

MART 2020
Bu ay, sağlığınız ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Diyetinize dikkat etmeniz ve ilaçların yanı sıra uygun önlemleri almanız gerekecektir. İstihdam yerinizi değiştirmek istiyorsanız, bu plana devam etmek için mükemmel bir aydasınız.  Bununla birlikte,  ,iş ve eğitiminizile ani bir seyahat fırsatı olabilir iyi değerlendirin.  Ancak, bu ay boyunca. çalışma arkadaşlarınız ve dostlarınız ile samimi ilişkiler sürdürmeye çalışın çünkü pek çok noktada onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

NİSAN 2020
Bu ay kariyer büyüme ve ilerlemenin başarı ve ilerleme merdivenlerine tırmanmanızı sağlayacak şanslı enerjileri barındırıyor gökyüzü sizler için. Babanızın ve aile büyüklerinizin desteğiyle yaşamın hemen her alanında kendinizi güçlü hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş gezileri, mesleki hayatınızda size istenen finansal karları getirecek şekilde geliştirecektir. Sadece profesyonel ilişkilerinize dikkat edin ve mümkün olan en iyi şekilde sürdürmeye çalışın. Özel yaşamınızda ise takıntılı yaklaşımlardan uzak durmalısınız. 

MAYIS 2020
Bu ay boyunca  yasal konularla ilgilenirken çok dikkatli olmalısınız. Her şeyi kayıt altına alın ve vergileri zamanında ödeyin. İş verenseniz çalışanlarınızdan zararlar görebilirsiniz bilginiz dışında yasadışı konulara karşı dikkatli olun, Çalışanlarınızdan güvendiğiniz kişiler sizi büyük  hayal kırıklıklarına uğratabilirler. İlgilendiğiniz konular üzerinde yeniden değerlendirmeler de bulunmak başarı yı yakalayacaksınız. Sağlık cephesinde enfeksiyonlara karşı dikkat etmeli. Önlemleri almalı ihtiyatlı olmalısınız. 

HAZİRAN 2020
Bu ay iş ve eğitim hayatınızda daha yüksek çalışmalar yapmayı planlıyorsanız, bu plana devam etmelisiniz. Eğitimini tamamlamanın eşiğinde olanlar parlak başarılara imza atacaklar. Eş ya da sevgiliniz, yaşamın her alanında size verdiği destekle adeta  güç direğiniz olacak. Bu ay boyunca uzun mesafeli bir seyahat planlayabilirsiniz. Sadece, doğru planlama ve gözlemle ilerlediğinizden emin olmaya özen gösterin. 

TEMMUZ 2020
Bu ay iş hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşacaksınız, ancak akıllı yaklaşımlarınız ve planlamanızla çok kolay bir şekilde başa çıkarak harika bir yol keşfedeceksiniz. Meslektaşlarınızla dostane ilişkiler kuracaksınız. Küçük sorunlardan kaçınmaya çalışın ve yaşlılarla veya patronlarla tartışmaya girmeyin. Bu ay kariyerdeki bir çeşit değişikliği yansıtıyor, bu yüzden buna hazır olun. 

AĞUSTOS 2020
Bu ay maddi kazanç şansınız çok yüksek yatırım yapmak için ideal bir dönemdir. Bu enerjiler ile hem konumsal hem de finansal açıdan kazançlı bir dönem olmasını bekleyebilirsiniz. Yeni grup insanlarla dostane ilişkiler kuracaksınız. Patronunuz ve yaşlılarınız övgüye değer iş performansınız için sizi takdir edecektir. Anlamsız tartışmalardan kaçının, dinlenme her şey iyi olacak!

EYLÜL 2020
Bu ay boyunca maneviyat ile beslenecek ruhunuz pek çok konuda daha sağlıklı kararlar alabileceksiniz. Bu ay   herhangi bir yatırım yapmak için uygun değil, kayıplar yaşayabilirsiniz. Sağlık da bir endişe kaynağı olacak ve dikkatli bir gözlem gerektirecektir. Bu muhtemelen uykunuzu etkileyebilir.  Uygun önlemleri alın ve sağlıklı beslenme ve spora önem verin. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile gerginlikler yaşayabilirsiniz dikkatli olun bu durum ilişkinizi etkilemesin. 

EKİM 2020
Bu ay, sevip sevileceğiniz güçlü enerjiler ruhsal olarak sizleri çok iyi hissettirecek. Özel yaşamınızda , sevgi dolu ve şefkatli yaklaşımınız ile ilişkinizi çok özel bir hale getirmeniz mümkün.  . Uzun vadede sağlam ilişkilerin sürdürülebilmesi için küçük sorunları görmezden gelmeyi öğrenin.İş hayatınızda ise büyüme sağlayacağınız iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz.

KASIM 2020
Bu ayı şanslı bir dönem olarak görebilirsiniz, tüm dilekleriniz gerçekleşebilir ve iş eğitim hayatınızda arka arkaya hayırlı haberler alabilirsiniz.  İnsanlarla sohbet ederken yumuşak bir ses tonu kullandığınızdan emin olun, böylece yanlış anlamalara veya anlaşmazlıklara düşmezsiniz. Harcamalarınızı kontrol tutun ve mümkün olduğunca anlamsız giderler kaçının. Özel yaşamınızda ise kıskançlığınızı kontrol altında tutmalısınız. 

ARALIK 2020
Aralık ayı boyunca, yaratıcı ve yaratıcı güçleriniz artacak ve işiniz ile ilgili konularda daha  aktif ve etkin olmaya başlayacaksınız. Utangaç bir kişiliğiniz varsa, bu durumun üstesinden gelerek ön planda olmayı başarabilirsiniz. Bu ay ikili ilişkiler de ve aşk hayatınızda sert ifadeler kullanmaktan kaçının. Kardeşleriniz ve akrabalarınızla kaliteli zaman geçirmeniz muhtemeldir ve aynı dönemde kısa bir gezi planlayabilirsiniz.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu

https://www.astrodeha.com/wp-content/uploads/2016/11/ay-burcu-tablosu.pdf

 

AKREP 2020 GENEL

2020 tüm Akrep burçları için çok fazla potansiyel getirecek enerjileri barındırmakta. Yıl boyunca potansiyelinizi en iyi şekilde kullanmalısınız. Bu yıl maddi manevi zenginleştirici fırsatlar sunabilirsiniz. Yıl boyunca düşüncelerinize gerçekten ne istediğinize odaklanırsanız,  kariyer, finans ve iş beklentileriniz için uygun koşulları yakalayabileceksiniz.

2020 Sizler için çok daha geniş ufuklara ulaşabileceğiniz enerjileri getiriyor. Başkaları için düşünüp onlar ile yarışacağınıza yarışınız kendiniz ile olduğunda kabuklarınızı kıracak ve yeni başlangıçlar içinde olabileceksiniz.

Yıldızların öğretmeni Satürn 24 Ocak 2020'de doğum haritalarınızda üçüncü evinize taşınacak ve bu geçiş size daha iyi bir gelecek için inisiyatif alabilmek için gerekli cesareti ve gücü verecektir. Düşmanlarınızın üstesinden gelebilirsiniz ve sizi sevenler ile güven tazeleyebileceksiniz. Büyük iyilik Jüpiter doğum haritalarınızda parayı temsil eden  ikinci evinizde olacak ve  20 Kasım 2020'ye kadar orada kalacak . Bu süre zarfında, Jüpiter, 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar 122 gün sürecek olan retro geri  harekette olacak sizleri maddi manevi zenginleştirirken ailevi ilişkilerinizi de güçlendirecek.

Rahu, Doğum haritalarınızda Sekiz Evinizde ani beklenmedik kazançlar ve ayrıca uzun süreli hastalıklara neden olabilir, 2020 yılının 23 Eylül tarihine kadar bu konularda dikkatli olmalısınız. . Bundan sonra Rahu ve Ketu pozisyonlarını değiştirecek ve daha sonra sırasıyla doğum haritalarınızda  İlk ve Yedinci evinizde etkili olacaklar.

Gökyüzü iş hayatınızda disipli azimli çalışma ve çabalarınızın karşılığında  iyi sonuçlar alacağınızı söylüyor. Satürn'ün Ocak ayından itibaren üçüncü evinizde Satürn'ün varlığı, size başarı kazanmak için sabır, azim ve çok çalışma tutkusu verecektir. Nisan ve Mayıs aylarında, Jüpiter ve Satürn üçüncü evinizde birleşecek, bu da size işinizle ilgili kısa yolculuklar ve kısa mesafeli seyahatler sunacak, bu da işinizde size fayda sağlayacaktır. Hatta bu süre zarfında mevcut işinizi değiştirme ve kariyerinizde bir yükseliş sağlayan yeni bir işe katılma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve potansiyelinizin göz doldurması ile gelirleriniz artabilir.


Mart ayından Mayıs 2020'ye kadar, kariyerinizde istenen sonuçları verecek iyi enerji ve güçle dolu hissedeceksiniz. Başlamayı planladığınız yeni girişimler bu yıl içinde yapılabilir, Gökyüzü yıl boyunca da başarıyı ve para akışının yüksek olacağını müjdeliyor sizlere.

 

Taahhütlerinizi başarıyla yerine getirme tutkunuz, bir yıl boyunca başarılı bir yolda ilermenizi sağlayacaktır. Bu nedenle, haystınızu yeni zirvelere taşımaya hazır olun.


Bu yıl ailevi ilişkileriniz güçlenecek aile kavramı sizin için çok daha kutsal bir hal alacak hatta evlilik yoluyla veya bir bebeğin doğumuyla ailenizde yeni bir üyeyi karşılayabilirsiniz. Ketu'nun Jupiter ile ikinci evinizde bulunması, aile bağınızın daha önce olmadığı kadar güçleneceğine işaret etmekte, bu da hane halkına sakin ve huzurlu bir atmosfer getirerek her üyenin huzurlu olmasını sağlar. Bu, sizin ve evdeki diğer kişilerin mutlu olmanızı sağlar.

Çocukların sağlığında ve zihinsel strese bağlı rahatsızlıklara karşı da dikkatli olmalısınız. 30 Mart'tan 30 Haziran'a kadar, tahmin 11 Mayıs - 29 Eylül 2020 arasındaki döneme özellikle dikkat etmelisiniz. Satürn geri hareket halinde olacaktır ve bu aşamada sakin olmanız tavsiye edilir , kardeşlerinizle bir tartışmaya girebilirsiniz, ki bu sizi rahatsız eder ve üzücü olaylar yaşanabilir.

AŞK ve İLİŞKİLER
Satürn doğum haritalarınızda üçüncü evinize yerleşecek ve bu etki eş ya da sevgiliniz ile mutlu zamanlara işaret eder. Bu aşamada, eş ya da sevgiliniz ile birlikte tüm ihtişamıyla günlerinizin tadını çıkarmayı bilin  sevilmenin ve özel hissettirilmenin kıymetini bilin kıymet verin. Bekar  Akrepler  Şubat ayı ile birlikte yabancı bir ülkeye seyahat etme şansınız yüksek. 2020'nin ilk yarısında sıkça seyahatler gerçekleştirebilirsiniz hayat arkadaşınız ile tanışabilirsiniz . Yılın ikinci yarısında  doğum haritalarınızda Rahu'nun yedinci evde ki etkisi ile şehvet duygularınız artabilir mevcut ilişkinizi büyük bir çıkmaza sokabilirsiniz dikkatli olun. Bu dönemde dikkat edin ilişkinizde şüpheye ve sorunlara yol açabilecek her yaklaşımdan uzak durun.

Ekim ve Kasım aylarında,, eşinizin sağlığına azami özen göstermesi gerektiğine önem vermelisiniz.

Mars'ın 8 Şubat'tan 22 Mart'a kadar doğum haritanızın ikinci evine geçmesi nedeniyle bir aile üyeniz ile ilişkin harcamalar  yapabilirsiniz. Bu nedenle, ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda kullanabilmeniz için finansınızı kontrol altında tutmaya çalışın. 30 Mart - 30 Haziran 2020 tarihleri arasında Satürn ve Jüpiter'in birleşimi eviniz ve mülkler ve işiniz ile  ilgili gelişmeleri getirmekte. Yeni bir eve yatırım yapabilir, evinizi yenileyebilir, hatta eviniz için yeni mobilyalar  alabilirsiniz.

2020 yılı sağlık açısından çok iyi görünmüyor. Bu nedenle, sağlığınıza normalden daha fazla dikkat etmeniz ve kendinizi sağlıklı tutmaya odaklanmanız gerektiği unutmamalısınız. Günlük egzersizler yaparak ve sağlıklı yiyecekler yiyerek kendinize iyi bakın, böylece dış faktörlerden dolayı hastalanmayın. Rahu'nun, sekiz evinize yerleştirileceği gibi beklenmedik hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız. Bu nedenle, sağlığınız için biraz daha fazla çaba sarf edin, böylece yolunuza çıkan herhangi bir sağlık sorunu ile daha  iyi başa çıkabilirsiniz.

OCAK 2020
Bu ay,  her konuda aktif katılım ve iş hayatınızda yeni başlangıçlar sağlayabilirsiniz. Ayrıca sosyalliğinize önem verin. Yeni insanlar tanımak pek çok nokta da fayda görmenizi sağlayacak. Ay boyunca kardeşlerinizle zaman geçirmeyi seveceksiniz ve bu faktör sizi onlarla daha da yakınlaştırıp ailevi sorunları çözmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise kelimelerinizi kontrol edin ve geçmiş ile ilgili hoş olmayan konuları gündeminize getirmeyin.

ŞUBAT 2020
Kariyer hayatınızda, çalışma ortamınızda,  DEĞİŞİM enerjisi ile karşı karşıyasınız. Bunun ne tür bir değişiklik getirdiğine bağlı olarak, performansınızı olumsuz ya da olumlu etkileyebilecek bir değişiklik olabilir. Annenizin sağlığına dikkat etmelisiniz bu ay özellikle,  Kalp hastaları dikkatli gözlemlenmeli ve tedbirli olmalılar. İkili ilişkilerinizde özel yaşamınızda alçakgönüllü olmaya çalışın ve sevdikleriniz ile  bol miktarda kaliteli zaman geçirmeye çalışın.

MART 2020
Mart sizin için olağanüstü bir ay olacak. Uygun bir iş arıyorsanız, hayalleriniz bu ay gerçekleşecektir. Zaten bir yerde çalışanlar, iş performanslarının patron ve yetkililer tarafından takdir edilmesi ile önemli bir yükseliş yaşayabilirler. Aşk ilişkilerinizi özen ve anlayışla ele alın. En önemlisi, birbirinize ne olursa olsun, inanın ve birbirinizi desteklemeye devam edin. 3ncü şahısların etkisi altında kalmamalısınız.  Bu ay yatırım planlarınızı ancak dikkatli analiz ve hesaplamalardan sonra yapmanız gerektiğini de aklınızdan çıkarmayın.

NİSAN 2020
Bu ay boyunca, göz ardı edilemeyecek ani yolculuk fırsatları ön plana çıkacak. Kendinizi bu tür  görevlere hazır hissetmeli korkumadan ilerlemelisiniz. Bekleyen işlerinizi  uzun süre ağırdan almamanızı tavsiye ederim. Hızlanmalısınız bunu yaptığınızda işler çok daha kolay hale gelecektir. Ayrıca, bu telaşlı programın sağlığınızı etkilememesine dikkat edin, aksi takdirde sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz.  Çalışma koşullarında veya ortamda bir tür değişiklik olabilir ve bunlara ayak uydurmanız önemli.  Bu dönemde büyük mali kararlar yatırımlar yapmaktan kaçının.

MAYIS 2020
Akrep 2020 Mayıs Burç: Mayıs 2020 ayı boyunca, kişisel ya da profesyonel olsun, her türlü ilişkinin azami dikkat ile ele almalı ileştişime önem vermelisiniz.. Kibar davranarak iş ortaklarınızla dostane ilişkiler sürdürmelisiniz. 2020 seyahatle ilgili pek çok fırsat getireceğinden şikayet etmek yerine fırsatları değerledirin.  Eş ya da sevgiliniz tüm çabalarınızda sizi destekleyecektir. O sizin bel kemiğiniz olacak ve zorlukları mümkün olan her şekilde aşmanıza yardımcı olacaktır.

HAZİRAN 2020
Bu ay iş ve eğitim hayatınızda ilgi alanlarınızı derinlemesine incelemek için mükemmel bir aydır. Bu dönemde yapılan araştırma çalışmaları sizi büyük başarı ve zirvelerine götürecektir. Öte yandan, yasal konularda çok dikkatli olun ve rahatsız edici durumlardan uzak durmak için her şeyi kayıt altına almaya çalışın. Bununla birlikte, Kilo alma eğiliminizin yüksek olduğu bir aydasınız ve uygun diyete başlamalı mutlaka spor ile ilgilenmeniz gerektiğinin önemini kavramalısınız. Bu ay çok fazla fast food tüketmekten kaçının.

TEMMUZ 2020
Bu ay  gökyüzü hayatınızın tüm iniş ve çıkışlarının dengeleneceği daha  güçlü bir şekilde destekleyici bir dönemi işaret ediyor sizin için.  Yükseköğretime hazırlanıyorsanız, başarı kapınızı çalacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Aile ve özel yaşamınızda ise kıskanç kişilerden kaynaklı sorunları önceden sezerek tedbirli davrandığınız anda oyunları bozacak zarar görmemeyi başaracaksınız.

AĞUSTOS 2020
Bu ay, kariyerinizde olumlu ya da olumsuz olabilecek bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Her iki sonuç için de kendinizi hazırlamanız gerekir. Bunun dışında meslektaşlarınız ile daha iyi ilişkiler kuracaksınız. Sadece, söylemlerinize  biraz daha dikkat edin.  Zorluklar yolunuza çıksa da , fikir hırsızlıklarına dikkat ettiğinizde her şekilde muzaffer olacaksınız. Bekar Akrepler evlilik kararı alabilirler bu ay.

EYLÜL 2020
Bu ay boyunca,  kazançlarınız da artış hatırı sayılır şekilde yükselecektir. Yatırım planlarınızı gerçekleştirebilir değerli şeylere sahip olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tartışmalardan ve çatışmalardan kaçınmaya çalışın,  İlişkinizi başkalarının ki ile kıyaslamamalı sevilirken kaybetmeden kıymet bilmeli kalbinizin sesini dinlemeyi öğrenmelisiniz.

EKİM 2020
Bu ay, maneviyat önem kazanıyor sizler için  dini faaliyetlere yönelebilir bu amaçla geziler gerçekleştirebilirsiniz. Bu ay, muhtemelen stres ve zihinsel gerginlik nedeni olacak beklenmedik harcama olasılıkları  yaşamanız mümkün kimseye kefil olmayın ve geçmişte iş yapıp ayrıldığınız kişilere ikinci şansı verip aynı hatayı tekrarlamayın. Ay boyunca özel hayatınız ile ilgili mahremiyete özen gösterin aranız da kalması gerekenleri başkaları ile paylaşırsanız büyük sorunlar yaşanabilir.

KASIM 2020
Bu ay eş ya da sevgilinize e sevgi dolu ve şefkatli olmanızın önemine işaret etmekte.  Karışıklık veya anlamsız sorunlar için gereksiz sorunlar yaratmamalısınız. İş hayatınızda ise Araştırmacı ve otoriter tavrınızı koruyun, aksi takdirde  iş ortaklarıyla sorun yaşayabilirsiniz.  Devlet makamlarından yardım ve destek alabilirsiniz. Bu kesinlikle kariyerinizi şekillendirebilir ve  büyük olasılıkla başarı merdivenlerine tırmanarak isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

ARALIK 2020
Bu ay boyunca arkadaşlarınızdan zararlar görebilir iş ve özel hayatınızda etki altında kalmanın pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Başkalarının hayatınız üzerinde bu kadar etkili olmasına izin vermemeli sizin için özel ve değerli olan şeylerin başkalarının neden olacağı olaylar yüzünden elinizden yitip gitmesine izin vermemelisiniz. Oto kontrolünüzü yükseltin ve değişmeyen insanları aynı zararları yenileyerek hayatınızı alt üst etmelerine izin vermeyin.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu

https://www.astrodeha.com/wp-content/uploads/2016/11/ay-burcu-tablosu.pdf

 

YAY 2020 GENEL

2020 yılının başlangıcı size çok fazla karışıklık ve gerginlik getirebilir ancak yıl ortasından itibaren istikrar başarı değişim dönüşüm sizleri karşılıyor.

Yıldızların öğretmeni Satürn, 3 Ocak 2020'den itibaren doğum haritalarınız da  ikinci evinizden geçecek ve bu nedenle, tavrınızı ve konuşma şeklinizi kontrol etmeniz ve belirsiz olabilecek ve yerine getiremeyebileceğiniz herhangi bir vaatten kaçınmanız gerekir. Satürn ve Jüpiter'in doğum haritanızın ikinci evindeki gerilemesi nedeniyle 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar başkalarına söz vermemeye özellikle dikkat edin . Ayrıca bu süre zarfında ailenizle iyi bir ilişki kurmaya çalışın.

Mayıs 2020'den Haziran 2020'ye kadar olan dönemde,, biraz huzursuz hissedebilir ve çok fazla düşünceye maruz kalacağınız için işte risk almaktan çekinebilirsiniz bu durumu aşmalı yapmanız gereken şeyleri ertelememelisiniz.  
Bu  ne hissettiğini anlamaya çalışmamızı ve size ihtiyaç duyduklarında varlığınızdan emin olmasını tavsiye eder. Bu, onlarla iyi bir ilişki kurmanıza ve onlarla olan bağınızı güçlendirmenize yardımcı olacaktır. Bu yıl boyunca basın yayın sanat ya da siyaset ile ilgilenen Yay burçları toplum tarafından isminiz bilinsin ve şöhret olma gibi düşünceriniz varsa şans sizden yana ayrıca siyasete katılıma başlamak için iyi bir yıl sizler için 2020. Bu yıl boyunca sağlığınıza dikkat edin ve en ufak sağlık sorunlarınızı tedavi etmeye çalışın. Rahu'nun 23 Eylül 2020'den  itibaren doğum haritalarınız da altıncı evden geçecek dikkatli olun. Tanı zorluğu yaşanabilir yanlış teşhise bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu geçiş esnasında gizli ve açık düşmanlarınıza karşı da dikkatli olun, ancak onların farkında olmaya özen gösterip tedbirli davranın.


Kariyerinizi yapılandırabileceğiniz bu özel günlerde özel yaşam ve sosyallikten önce işinize odaklanmalısınız. 2020'nin  kariyerinizde iniş ve çıkışlara neden olacak enerjileri barındırdığının bilinci ile hareket edin. Yıl ortasında , kariyerinizle ilgili önemli bir adım atmayı planlamamanız tavsiye ederim. İş ve Eğer iş hayatınızda bir ortağınız varsa  ya da iş birlikleri içindeyseniz, onlarla çalışırken uğraşırken sabrınızı koruyun. 22 Mart 2020 - 4 Mayıs 2020 arasındaki rakiplerinizin farkında olun, özellikle de işinizle ilgili başarı dolu gelişmeleri abartmayın ve gösteriş yapmaktan kaçının. Yeni iş fırsatları elde etme şansınız Nisan ayından Haziran ayına kadar yüksek olacaktır ve bu nedenle kariyer büyümenize göre önceliklerinizi belirleyin.


Mayıs ve Haziran aylarında, Özel yaşamınızda  eş ya da sevgiliniz ile  herhangi bir kişisel bilgi ve sır paylaşmamaya dikkat edin başınız ağrıyabilir.   Eylül 2020'den sonra tam anlamı ile tepeden tırnağa dönüşeceğiniz yenileneceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Hayatınız da gereksiz çatışmalardan uzak durmayı başararak pek çok kişi ile ilişkilerinizi sınırlandırıp rahata kavuşacaksınız. Haziran 2020 ile Eylül 2020 ayları arasında işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz, ancak bu süre içinde işinizi değiştirmeyin.  

Bu yıl finansal açıdan kazançlarınız yükselecek.  Umutlu ve çalışkan olmanın faydaları ile satın almalar elde edebilir şartlarınızı iyileştirebilirsinizç 2020'nin ilk aylarında, paranızı gelecekteki kullanım için güvenli bir şekilde korumak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Ancak, Yay 2020 Burç, tüm yıl boyunca paranızı korumalı tasarruf hesabınızı iyi yönetmelisiniz.. Satürn ve Jüpiter'in doğum haritanızın para evinde geri hareketi nedeniyle 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020 arasında kontrollü olmalısınız.Bu süre zarfında herhangi bir yatırım yapmaktan kaçının ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.. Harcama alışkanlıklarınızı azaltmanız ve varsa bekleyen borçları ödemenizi öneririm.Ayrıca bu yıl, özellikle uygun belgeler olmadan herhangi birinden kredi almaktan kaçının. Yıl sonuna doğru kredi konularında engellerle karşılaşabilirsiniz, bu nedenle, ihtiyacınız varsa, yılın İLK aylarında  kredi için başvurmayı deneyin.

AŞK ve İLİŞKİLER
Evli Yaylar bu yıl, Üçüncü bir kişinin gölgesini evlilik hayatınızdan uzak tutmanızı tavsiye ediyorum sizlere. Eşiniz dışında başka bir erkek / kadın ile kişisel yaşamınızda herhangi bir gizli işin içine girmeyin, böylece güven ihlali olmaz ve istikrarlı ilişkinizin huzurunu ve uyumunu bozmazsınız. Nisan ve Haziran ayları evlilik kararı almak isteyen Yay lar  uygun enerjiler olmadığından bu tarihlerde dikkatli olmalısınız . Özel yaşamınızda eş ya da sevgiliniz ile duygularını en olumsuz durumlarda  endişelerini ve kendi içinde yaşadığı zorluklarını sizinle paylaşamasa bile anlamalısınız. Sakin olmalı ve herhangi bir anlaşmazlıktan kaçınmalı teloranslı olmalısınız. Sorumluluklarınızı anlamalı ve eşinizle sevgiliniz ile  olan iletişiminizi artırmalısınız, böylece güçlü ve daha derin bir bağ kurabilirsiniz.   23 Eylül 2020'den sonra Rahu'nun doğum haritanızın evlilik evine geçişi nedeniyle hayat sorunsuz bir şekilde sürecek sizler için. Evlilik hayatınız bu dönemden sonra mutlulukla donatılacak ve ilişkinizde sevip sevilmekten keyif alacaksınız.  Ağustos 2020'den Kasım 2020'ye kadar çocuklarınızın sağlığına dikkat edin ve sağlıkla ilgili her konuyu ciddiye almaya çalışın, böylece her türlü sorun kolayca tedavi edilebilir ve çözülebilir. Çocuklarınız bu süre zarfında çalışmalarda iyi performans gösterecek, spor faaliyetler 20 Nisan ve 2020 Mayıs aylarında aşk hayatınız hakkında ciddileşirsiniz ve kalıcı bir beraberliğe adım atabilir ilişkinizi kalıcı kılmak için çabalamanız gereken bu süreci iyi değerlendirin. . 16 Ağustos 2020 - 4 Ekim 2020 tarihleri arasında muhtemel evlilik kararı kalıcı bir beraberlik söz konusu olabilir sizler için.


Yıl boyunca mesleki taahhütleriniz nedeniyle oldukça yoğun olabilir ve bu nedenle aile için çok fazla zaman ayıramayabilirsiniz. Satürn, 11 Mayıs 2020'den 29 Eylül 2020'ye, aile evinde, yani ikinci evde geri harekette olacak. Bu sürenin aile hayatınız için sert enerjileri barındırmakta huzurlu bir aile hayatı için her türlü anlaşmazlık ve tartışmadan kaçınmanız gerekli. Bu dönemde ailenize karşı hangi sorumluluklarınız olduğunu anlamanız ve onlar için zaman ayırmanız önemlidir. Aile büyükleriniz sizin tarafınızdan ele alınması gereken ve acil bakım ve tedavi görmeleri gereken sağlık sorunları yaşayabilir. Eylül 2020'den sonra aile üyelerinizle olan bağınızı derinleştirmeye ve güçlendirmeye yardımcı olacak gelişmeler ile karşı karşıyasınız.

OCAK 2020
Ocak ayı boyunca ortaya çıkabilecek bazı istenmeyen zorlukların ortasında kalabilirsiniz iş ve eğitim hayatınızda mücadele etmeli zorlukların kaynağını öğrenerek bilinçli hareket etmelisiniz. Bu ay finansal konularda değişiklikler fayda görmenizi gelirlerinizi yükseltmenizi sağlayabilir. Ay boyunca özel yaşamınızda gireceğiniz arayışlar harcamalar yapıp pişmanlık duymanıza neden olabilir dikkatli olmalısınız. Kişisel ve mesleki ilişkilerinizde uyumunu korumak istiyorsanız, sözlü ifadeleriniz de yanlış anlaşılacak baskın cümleler kurmamalısınız.

ŞUBAT 2020
Kısa mesafeli yolculuklar yapmanız muhteme Şubat ayında. Bu ay evinizi değiştirebilir ve yeni bir yere geçebilirsiniz. İş hayatınızda , enerjiniz yükseliyor daha büyük organizasyonlar yapabilir iş hayatınızda önemli bir çıkış yakalayıp saygınlık kazanabilirsiniz. Bu ay aile ve özel yaşamınızda sert tartışmalar ve karşılıklı suçlamalardan uzak durmalı küçük meseleleri büyütmeden hareket etmelisiniz. Ani ve hızlı gelişmeler istenmeyen sonuçlar ile baş başa bırakabilir sizleri.

MART 2020
Bu ay, annenizin sağlığı için kritik bir ay olabilir bu yüzden duyarlı olmanızı öneririm. Ayrıca sizde,  Soğuk algınlığı veya öksürük nedeniyle kendi sağlığınız ile ilgili  özen ve dikkatli olmalısınız.  Ay boyunca iş değişikliği mümkündür. Bazılarınız mevcut kuruluşunuzda görevinizde değişiklik yaşayabilirsiniz. Anlaşmazlık lar yaşadığınız arkadaşlarınız ile büyük tartışmalar içinde olmamalısınız. Özel yaşamınızda ise önemli kararlar, daha iyi bir durumda olacağınız başka bir süre için ertelenmesi faydanıza olacaktır.

NİSAN 2020
Nisan ayında kariyer odaklı olacaksınız ve  disiplinli çalışmanız kararlılığınız size iş yerinde övgüler başarı tanınma getirebilir.  İş hayatınızda tanınma promosyonlar ve ücret artışıyla sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.  İş hayatınızda  iş değişikliği düşünenler için tercihlerin fazlası ile önemli olduğu enerjiler söz konusu. Bu ayl yatırım kararları size kârdan daha fazla zarar verecektir dikkatli olun ve bilmediğiniz alanlara yönelmeyin. Aşk hayatınız Nisan ayı boyunca sevgi ve romantizm dolu olacaktır.

MAYIS 2020
Mayıs ayı, stres ve iptaller ile sonuçlanabilecek bazı ani seyahatler ile dolu olabilir sizler için Eğitim  veya çalışma hayatınızda değişiklikler yaşanabilir, Bu duruma adapte olmak sizlerde strese neden olabilir. Bu nedenle, karar verme konusunda net olacaksınız. Bu ay arkadaşlarınızın özel yaşamları hakkında yaptığınız konuşmalara dikkat edin ve bilmediğiniz konularda yorum yapmayın bir anda yaşanacak gelişmeler sizleri bir hayli zor durumda bırakabilir. Bu ay yasal sorunlar yaşamamak için para alışverişiniz olan kişiler ile anlaşmazlıklar ve tartışmalardan kaçınmalısınız.

HAZİRAN 2020
Ay boyunca başkalarının düşünce ve fikirlerine karşı saygılı olmalı kimseye keskin çıkışlar yapmamalısınız. Bu sizleri pek çok konuda doğru yola yönlendirecek ve sizi hedefinize yaklaştıracaktır. Bu ay boyunca, uzun mesafeli seyahatler iş veya eğitim ile ilgili olacaktır. Bu yolculuklar nedeniyle aileniz, sevgiliniz veya eşinizi ihmal edebilirsiniz. . Bu nedenle, onlara daha fazla dikkat etmelisiniz sorun yaşayıp bağlarınızın zayıflamaması için.

TEMMUZ 2020
Bu ay sizler için yaşamınızda  beklenmedik olaylar deneyimleyebilirsiniz. Örneğin, ani sağlık sorunları odağınızı kişisel ve mesleki hedeflerden saptırabilir. Güvenlik  ile ilgili konularda dikkatli olmalı maddi manevi sizin için değerli olan şeyleri korumak için her zamankinden tedbirli davranmalısınız. Yine bu dönemde sağlık ile ilgili konularda  yaygın enfeksiyonlara maruz kalmanın yüksek. Bu ay önemli belge ve bilgiler ile ilgili konularda güvendlik tedbirlerinizi arttırmalı  her hangi bir  yasal sorun yaşamamak için kontrollü olmalısınız. Araştırma ile lgili alanlar da çalışan öğrenci ve çalışan Yay burçları baskılar ile karşılaşabilirler ay ın ikinci yarısında.

AĞUSTOS 2020
Bu ay Yay ay burcunda doğan öğrenciler için uygun bir dönem olacak, çünkü bu ayki gezegen pozisyonları yüksek öğrenim konusunda destekleyecek sizleri, küresel bir üniversiteye kabul edilme olasılığınız oldukça yüksek. Ancak, tüm bunların gerçekleşmesi için ekstra çaba ve özveri göstermelisiniz. İş hayatınızda güvenilir kişilerin doğru seçimler yapmanıza yardımcı olacak belirleyici bir rol oynayacaktır sizler için. Aşk hayatınızda ise sürprizler ile dolu gelişmeler ile karşı karşıyasınız.

EYLÜL 2020
Bu ayın odak noktası, İlişkilerinizde tartışmalardan uzak durmak ve uzlaşmacı hareket etmeniz olmalı.. Kariyerinizde değişiklikler ve zorluklar yaşayabilirsiniz Bu süreçte zorluklarla etkili bir şekilde başa çıkabilirseniz, başarıya ulaşma şansınız artacaktır. Özel yaşamınızda ise duygusal gelişmeler ilişkinizi farklı bir noktaya taşımanızı sağlayacaktır.

EKİM 2020
Bu ay kazançlarınız da yükselişler yaşayabilirsiniz. Gelecekte size iyi kazançlar sağlayabilecek yeni ortaklar ve arkadaşlar edinebilirsiniz. Kardeşleriniz de bu dönemde daha fazla kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda ise dikkatli olmalı kıskançlık duygunuz ilişkinize zarar verebilir olmayan şeyleri zihninizde kurgulamamalı kontrollü olmalısınız.

KASIM 2020
Kasım ayı boyunca Satürn ve Jüpiter'in gerilemesi bazı olumsuz etkiler yaratacağından sağlığınız  da çok dikkat li olmalısınız. Ajitasyon ve rahatsızlık, uyku düzeninizi ve aynı zamanda düşünme yeteneklerinizi de etkileyecek olan yüksek stres e neden olacaktır.  Dini ve manevi faaliyetler,fiziksel ve zihinsel olarak rahatlatabilir sizleri. Aşk hayatınızda ise son derece romantik gelişmeler ile karşı karşıyasınız iyi değerlendirin.

ARALIK 2020
Bu ay hayatınızda olumlu değişiklikler getirecek, uzun zamandır sizi rahatsız edenaksaklıklarından kurtulacaksınız. Devlet görevlilerinden yardım, profesyonel alandaki zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. İş ilişkilerinizde iş ortakları ve iştirakçilerle tartışmalardan kaçınılmalı ortak noktalarda buluşmalısınız.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu

https://www.astrodeha.com/wp-content/uploads/2016/11/ay-burcu-tablosu.pdf

 

OĞLAK 2020 GENEL

2008 den bu yana yaşadıklarınızın yaşattıklarınızın artı ve eksilerinin karşılığını alacağınız özel bir yıl karşılıyor sizleri.

2020, geçmişten  gelen yeni ve heyecan verici insanlarla tanışmadan önce muazzam fırsatlar sunacak sizlere. Devam eden ilişkiler açık fikirli arzularınız ile yeniden şekillenecek. Hayatınızda her gün yeni yönleri keşfedip yenileneceğiniz enerjiler hakim sizler için. Bu yıl isteklerinize adanmışsanız, en iyisini deneyimleyeceğiniz etkiler ile karşı karşıyasınız.

Yönetici gezegeniniz Satürn burcunuzda 24 Ocak 2020'den  itibaren istediğiniz sonuçları elde etmek için çok fazla çaba harcamanızı gerektirecek. Yönetici gezegeniniz SATÜRN  2020 boyunca isteklerinizi gerçekleştirmeniz için İlahi enerjinin nimetleri ile destekleyecek sizleri en zorlu işleri tamamlayıp zorlukları arkanızda bırakıp özgürleşiyorsunuz. 2020 de , yeni projeler başlatabilir ve zamanınızı yeni fırsatlarda kullanabilirsiniz ve bu, dağınıklık fikrinizi temizler ve hayata yeni bir bakış açısı kazandırır sizlere.

Aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz ve gerçek aşkı yaşayabilirsiniz. Bu, hayattaki küçük şeylerin kıymetini anlayacak ve mutlu olmanın yollarını bulabileceksiniz. 2020 boyunca, sağlığınıza dikkat etmeniz ve sorunu erken teşhis edip şifa bulacağınız enerjiler hakim gökyüzünde. Bu yıl sağlığınızda inişler ve çıkışlar olabilir, ancak iyi idare edilirse bunlar baş edilebilir olacaktır. 2020 yılı öğrenciler için  eğitim hayatında iyi bir yıl olacak  ve çalışmalarda iyi performans göstererek  iyi sonuçlar elde edebileceksiniz. Bir öğrenci olarak çalışmalarınızı sonucu ödüller almanız mümkün.


Çok çalışan ve siyasi alana girmeyi planlayan Oğlak burçları için, iyi bir yıl iyi değerlendirin ve kararlarınızı netleştirin.. Rahu, 23 Eylül 2020'ye kadar doğum haritalarınız da altıncı evinize geçecek ve gizli düşmanlarınızla  ilgili gelişmeler etkili olacak sizler için. 23 Eylül'den sonra sizi mahkeme davalarında dolaştırıp kariyeriniz için zararlı olabilecek bu düşmanların farkında olmalısınız.

 23 Eylül 2020 tarihine kadar hem kişisel hem de işle ilgili seyahat fırsatları getirebilir sizlere. 14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar zihinsel baskı ve işle ilgili gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.  Yıl boyu,. Kapasitenize göre çalışırsanız başarı yolunu açan her şeyi yaparsanız, kariyeriniz parlayacak ve bu yıl optimum sonuçlarla kuşatılacaksınız.

Yılın ortasından itibaren, önemli kararlar almaktan kaçınmanız ve bu süre zarfında yeni bir meslek veya girişim başlatmaktan uzak durmanızı öneririm. Ayrıca, arazi ve mülkle ilgili iş ve mülkle ilgili yatırımlardan 22 Mart 2020'den 4 Mayıs 2020'ye kadar olan süreçte uzak durmalısınız. Bununla birlikte, bu dönemde yapacağınız seyahatlerden yeni fırsalar elde etmeniz mümkün. Fakat bu dönemde iş ve finansal konularda uğraşırken dikkatli olmalı ve girişimlerinizi kiminle yapacağınızı seçmeden önce iki kez düşünerek kararlar almalısınız. Yurtdışına çıkma ve oradan yeni teklifler alma şansı da yüksek gibi görünüyor.

20 Mayıs 2020 ve  23 Eylül 2020'ye kadar meslektaşlarınıza dikkat edin  kime güveneceğinizi bilin, Ciddi bir siyasi bir oyuna karışabilirsiniz.

23 Eylül'den sonra iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizin iyi olma şansınız yüksek. Bu dönemde önemli bir belgeyi düzgün bir şekilde okumadan imzalamaktan da kaçınmanız gerektiğini unutmayın. Hiç bir şey söylendiği kadar net olmayabilir. Bu, dikkatsizliğiniz nedeniyle çalışma hayatınızda ortaya çıkabilecek olası herhangi bir sorundan uzak durmanıza yardımcı olacaktır. Bu yüzden dikkatli olun.


11 Mayıs'tan 29 Eylül 2020'ye kadar daha fazla harcama yapabilirsiniz, Satürn'ün burcunuzda geri hareketi kontrollü olmanız için uyarıyor sizleri.  Gelir kaynaklarınızı artırmak için temkinli olmalısınız.  28 Mart - 10 Mayıs tarihleri arasında yeni bir hobi ya da seçtiğiniz bir işe başlama olanakları, size isim, şöhret ve kazanımlar getirebilir.

2020 yılının ortalarından sonra, kişisel paranızı kazandığınız kaynaklar artacak ve böylece şanslı olacaksınız. Buna ek olarak, 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında Mars geri harekette olacak  herhangi bir mülk ve yatırımından kaçınmanız için uyarıyor gökyüzü  sizleri.


EVLİLİK ve İLİŞKİLER
2020 yılında Oğlak burçlarınız zorlu bir evlilik hayatı bekliyor. Bu yıl evlilik hayatınızın zorlu olabilir eşiniz  yılın başından itibaren sizden çok fazla beklenti içine girebilir. Bencillikten uzak durmalı onun duygularını anlamaya çalışıp sevildiğini hissetirmeye size güven duymasını sağlayamaya çalışmalısınız. Evliliğinize zaman tanıyın ve ona sevginizi göstererek güç ve istikrarla yapılandırmak için çaba gösterin.

11 Mayıs 2020 - 29 Eylül 2020 arasındaki günlerde, evlilik hayatınız bir dizi testten geçebilir  ve eşinizle sağlıklı bir bağ kuramayabilir ilişkiyi sonlandırmaya yönelik kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz dikkatli olun ve vereceğiniz kararların sorumluluğunu alacağınızdan emin olmadan anlık duygular ile karar vermeyin.  23 Eylül 2020'den itibaren sorunlarınızı ya da hayal kırıklıklarınızı çözmek için, Birlikte vakit geçirmek için planlar yapın ve birbiriniz ile yarış içinde olmadan romantizminizi yeniden canlandırın,  bu aranızda ki bağınızı güçlendirmenize kesinlikle yardımcı olacaktır.

Koşullar ne kadar kötü olursa olsun, ilişkinizle ilgili herhangi bir sorun yaşamamak için sizinle eşiniz arasında herhangi bir mesafe oluşturmaktan kaçının. Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlaklar ise son derece romantik ve sevgi dolu bir ilişkiye adım atabilir dış etkenlerin ilişkinize müdahele etmelerine izin vermeden hayal ettiğiniz beraberliği doyasıya yaşayabilirsiniz. 28 Mart - 14 Mayıs 2020 tarihleri arasında aşk sizin için farklı bir boyut kazanabilir.  Aranızda herhangi bir karışıklıktan kaçının. Kasım ve Aralık aylarında, ise ilişkinizi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz.


Bu yıl sizin ve aileniz için iyi olacak aile hayatının tadını çıkaracağınız yapılanmalar ile karşı karşıyasınız. 2020, ebeveynlerinizin sizin için desteğini vaat ediyor ve hayatınızın her alanında,  kariyer ve diğer konularda sizin yanınızda yer alacaklardır. Bu yıl atalarının mülkiyeti konularında da size yardımcı olma şansı yüksek aile bireylerinizin.

OCAK 2020
Yıla sağlıklı başlangıçlar ile merhaba diyebilirsiniz. İş hayatınızda aktif yaşam ve dinamik çalışmalarınız ile dikkatleri çekmeyi başaracasınız. Bu durum iş birliği yada ortaklık yaptığınız kişileri rahatsız edebilir ve belli zorluklar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise  Eşiniz ya da sevgiliniz deki mizaç değişiklileri ve baskıcı tavrından dolayı dolayı gözünüz korkabilir. Bu nedenle, iletişime önem verin gerginlikleri büyütmeden ona karşıdaha dengeli bir bakış açısı benimseyin.

ŞUBAT 2020
Bu ay kiloya bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz  beslenme alışkanlıklarınız konusunda  dikkatli olmalı ve sorun büyümeden  önlem almanızı tavsiye ederim. Bu ay içinde sağlığınız tıbbi yardım gerektirebileceğinden, İhmalkar davranmamalısınız. Özel yaşamınızda ise Eşiniz, sevgiliniz ya da iş arkadaşlarınız ile sözlü konuşmalar yaparken kibar olmalı onların hassas olduğu konularda baskın konuşmalar içinde bulunmamalısınız. Üzdüğünüz kadar üzülebilirsiniz.

MART 2020
Bu ay sürpriz tatiller için planlama fırsatı bulacağınız kısa mesafeli seyahatler gerçekleştirebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sevdikleriniz ile aranızda ki bağı güçlendirmenin ve birlikte kaliteli zaman geçirmenin zaman sizler için. İş hayatınızda  itibarınız ı yükseltecek fırsatlar söz konusu iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise aile bireyleriniz ve geçmiş ilişkiler yüzünden gerginlikler yaşayabilir duygusal patlamalar yaşayarak ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.

NİSAN 2020
Bu ay sağlığınıza dikkat edin. Annenizin veya eşinizin sağlığı da dikkat etmeni gerekebilir. Özellikle herhangi bir komplikasyondan kaçınmak için derhal tıbbi yardım almanız faydalı olacak. İş hayatınızda çalışma ortamınızdaki değişimden korkmamalı düşünerek kararlar almalısınız. Bununla birlikte, iş hayatınızda içgüdülerinize güvenerek kararlar almalısınız. İş ve aile hayatınızda mütevazi olmak aile ilişkilerinin istikrarının korunması için dinlemeyi bilmeniz önem taşımakta.

MAYIS 2020
Bu ay  profesyonel yaşamınıza daha fazla odaklanacaksınız. Bu sayede iş hayatınızda tanınma ve takdir  kazanmanızı sağlayacak fakat iş temponuzun yükselmesi ile ev hayatınızda bazı sorunlar yaratabilir. İşkolik tutumunuzdan rahatsız olabilirler. Bu nedenle, ilişkilerinizde herhangi bir rahatsızlığı önlemek için bu sorunu nazikçe ve dikkatli bir şekilde ele almanız gerekir. Yeni bir iş arıyorsanız, geçmişte başvurduğunuz görüşmelerden birinden olumlu sonuç akıp kazanımlarınızında popülerliğinizin de yükseleceği bir iş bulabilirsiniz.

HAZİRAN 2020
Bu ay işle ilgili olacak ani seyahatler ortaya çıkabilir. Bunlar stresli olabilir ve sağlığınız bu nedenle hasaslaşabilir bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. İşyerinizde konumunuzda önemli bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir organizasyona bile katılabilir. Bu, zihinsel ve fiziksel sağlığınız üzerinde ek stres kaynağı olabilir. Ancak meslektaşlarınız stres seviyenizi azaltmada yardımcı olacaktır. İş hayatınızda ekstra çaba göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizi yanlış anlamalar bağlı şüpheci yaklaşımlarınız ile kırabilirsiniz dikkatli davranın.

TEMMUZ  2020
Bu ay yurt dışına yapılan yolculuklar, Temmuz ayında işinizin büyümesine yardımcı olacaktır. Ay boyunca yurt dışından iyi iş beklentileri elde etmeniz mümkün. Bu ay finansal konular yüzünden arkadaş ve ortaklarınız ile ateşli tartışmalar olasılığı olduğundan, dikkatli olmalı yasal haklarınızı gözden geçirip kararlar almalısınız. Anne ve babanızın sağlığı ile ilgili ani olaylar ay sonuna doğru endişelendirebilir sizleri.

AĞUSTOS 2020
Bu ay iş hayatınızda araştırmalar da büyük başarılar elde edip patent yeni bir marka gibi alanlarda büyük bir işin kahramanı olabilirsiniz. Engellere takılıp kalmak istemiyorsanız  gizliliğe önem vermelisiniz. Bu, ay zayıf bağışıklığınız sağlık sorunlarına karşı duyarlı hale getirecektir sizleri. Bu nedenle, formda kalmak için uygun diyet ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise çocuklarınız ile ilgili konularda gerginlikler fikir ayrılıkları suçlamalar sizleri zorlayabilir.

EYLÜL 2020
Yurtdışında yüksek öğrenime başvurmayı düşünüyorsanız, Eylül ayı sizin için ideal bir zaman olacaktır. Akademisyen Oğlak burçları da  önemli başarılara imza atıp ödüller alabilirler. Hukuki konularda dikkatli olmanız gereken bir aydasınız üzücü olaylar ile karşılaşabilir zamanında almadığınız önlemlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin uyarılarını dikkate almanız faydanıza olacaktır.

EKİM 2020
Bu ay başarı ve huzur için sakin kalmayı başarmalı değiştiremeyeceğiniz olayları akışa bırakmalısınız. Mesleki konularda önemli  kariyer değişiklikleri yaşayabilirsiniz ve bu sizin için hem zorlukları hem de fırsatları beraberinde getirecektir. Zorluklar karşısında pes etmediğinizde, Çabalarınız istenen sonuçları vermeye başladığında başarı beraberinde gelecektir. Özel yaşamınızda ise kızgınlıkla kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

KASIM 2020
Gökyüzü bu ay boyunca her konuda  adil yaklaşımlarınızın bazı engellerden geçmeniz için önemini vurgulamakta. Kardeşlerinizden zararlar görebilir aileye ait mülkler ile ilgili ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Kişisel cephede, yeni arkadaşlar edinecek ve sosyal çevrenizi genişleteceksiniz. Maddi konularda  iyi getiriler elde edeceğiniz ortaklıklar ve iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz.

ARALIK 2020
Ayın ilk haftası iş hayatınızda ki gerginliklerden dolayı sinirli davranışlarınız fırsatları değerlendirememenize neden olabilir ve bu sağlığınızı olumsuz etkileyebiili. Beklenmedik sağlık harcamaları zorlayabilir sizleri. . Bilgeliğiniz karar verme yeteneklerinizle iyi uyuşmayacağından, bu ay boyunca büyük ölçekli yatırımlardan kaçınılmalısınız. Özel yaşamınızda ise  takıntılı yaklaşımlardan uzak durmalı sakinlikle kararlar almalı yıkıp dökmenin sadece pişmanlığa neden olacağının bilincinde olmalısınız.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu

https://www.astrodeha.com/wp-content/uploads/2016/11/ay-burcu-tablosu.pdf

 

KOVA 2020 GENEL

Genel 2020  hayatta başarıyı yakalamak için özgünlüğünüzü kullanmanız gerektiğini vurgulamakta. Bu yıl yeni başlangıçlar istikrar için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız ve arzuladığınız her şeye ulaşmak için mücadele etmelisiniz.. İşyerinizde üstünlük yaratacak yaratıcılığa ve işleri halletmek için akıllılığa sahipsiniz. Tüm gücüyle Satürn, engellerden geçmenize yardımcı olacak. 

2020 boyunca gezegenler geleceğinizi yapılandırmak için, sabır ve azmin önemini öğretecek sizlere. Tüm 2020 yılı, bakış açınızın yenileneceği özünüzü yeniden keşfedip şekillendireceğiniz enerjileri getiriyor sizlere. 

23 Eylül 2020'den itibaren 20 Aralık 2020 ye kadar , agresif olma, öfkenizi başkalarına yansıtma gibi olumsuz bir iz bırakan eylemlerden uzak durmanız gereken bir dönem.. Bunun nedeni, Satürn'ün sorunlarınızı yükselmesine neden olması olacak. Yıl ortasında, herhangi bir seyahat planından kaçının beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu yıl Yeni bir araştırma çalışmasına başlama ve bunun için başarı ve övgü kazanma şansınızda oldukça yüksek görünüyor.

24 Ocak 2020'den itibaren gökyüzü iş hayatınızda büyük değişiklikler ile karşı karşıya bırakacak sizleri daha büyük fırsatlara sahip olabileceğiniz yabancı bir ülkede başarı elde etmenizi mümkün kılacak her fırsatı değerlendirin. 

Ketu'nun 23 Eylül 2020 tarihine kadar  doğum haritalarınızda onbirinci evinizdeki mevcudiyeti sırasında sabırlı olmanız ve sakin olmanızı tavsiye ederim. Böylece finans konularında istenen başarıyı elde edebilirsiniz. 

16 Ağustos'tan 16 Eylül 2020'ye ve 13 Nisan'dan 14 Mayıs 2020'ye kadar Güneş'in yüceltme dönemi, kariyerinizde herhangi bir değişiklik yapmak veya yeni bir şeyle başlamak için en iyi zaman olacak sizler için. . Bununla birlikte, Venüs'ün 23 Eylül'den 17 Kasım 2020'ye kadar geçişi sırasında, büyük ölçüde üretken olamayacağınız için bu dönemde kariyerde önemli kararlar almaya özen gösterin.

Yıl boyunca aile arkadaş ve kendi çıkarını düşünüp kendi almadıkları sorumlulukları üzerinize yıkan sizi kendi seçim ve hatalarından sorumlu tutanlardan uzak durup hayatınızın merkezine kendinizi alırsan eğer bu yıl sorunsuz bir finansal büyüme elde edebileceksiniz. Bu yıl kendiniz için  yeni bir ev satın alma ve yeni bir araç satın alma beklentilerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Bu süre boyunca, arazi ve mülke yatırım yapmayı düşünebilir ve böylece gelecekte büyük gelirler elde edeceğiniz yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Kendi işinin sahibi olanlar  Ekim'den Aralık'a kadar olan süreçte iş hayatlarında büyüme  iyi kazanımlar bekleyebilirler. Bu yıl gayrimenkul, hisse senedi piyasası ve diğer uzun vadeli yatırımlar açısından sizin için verimli olacaktır. 

AŞK ve EVLİLİK 
Bekar Kovalar, Katıldığınız herhangi bir iş ya da  eğitim merkezini ziyaretinizde, Mart-Mayıs döneminde eşiniz olacak kişi ile tanışabilirsiniz. Derin duygular ile aşkı yaşayabilirsiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Kova burçları ise  ilişkinizde karşılıklı şeffaflığı sürdürmeniz, daha sonra sorun yaratabilecek herhangi bir gizlilikten uzak durmanız beraberliğiniz de huzur ve güven  açısından önem taşımakta.  Bekar ve ilişkisi devam eden Kova burçları aşk ilişkinizin evliliğe dönüşme olasılığının yüksek olduğu bir yıldasınız. , Kasım ve Aralık aylarında sürpriz bir evlilik yapabilirsiniz.  Evli Kovalar kendi yakınlarınız ile ilişkinizi dengelemeyi başaramadığınız takdirde . Mayıs'tan Eylül'e kadar zorlu bir dönem olabilir sizler için. Hayır kelimesini kullanmalı kimsenin hayatınızdan çalmasına izin vermeden kararlar almalısınız  kendinizi ve eşinizi ailenizin sebep olacağı sorunlara dahil etmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. İlişkilerinizde hala bazı endişeler ve çatışmalar olacaktır, ancak sorunların daha da  büyümemeleri için yaşananları dikkatli bir şekilde ele almaya çalışın. Bu yıl eşiniz yaptığı işe göre önemli bir ortaklı başarı ve kazanımlar elde edebilir. Bu durumdan her ikinizde fayda görebilirsiniz. 


Çocuk sahibi kova burçları bu yıl zihinsel ve duygusal olarak yaşanılacak güzellikler ile gurur duyabilirsiniz. Ayrıca, Çocuğunuz  yarışmalara katılmak için bilgi edinecek ve yeni akademik kurslara katılacaktır. Üçüncü bir kişinin çocuğunuz ile aranıza girmesi nedeniyle ilişkinizde her türlü tartışmadan kaçınmanız önem taşımakta. 

Büyük iyilik Jupiter'in enerjileri ile yanlış anlaşılmalar dostlarınız ile yaşadığınız gerginlikler sona erecek kuracağınız empati sayesinde, dostluklar pekişecek uyum denge ve güçlü ilişkiler kurabileceksiniz. Jüpiter, nimetlerini ve uyumunu kullanacak, böylece evinizde ve dostlarınız ile bütün olabilmenin gücünü yaşayabileceksiniz. 

Bu yıl annenizin sağlığına dikkat etmeniz önemli özellikle sinir hastalıkları ile ilgili konularda  herhangi bir karışıklığa neden olacak durumlara karşı kontrollü davranmalı yerinde müdahaleler de bulunmakta tereddüt etmeden kararlar almalısınız. 

14 Mayıs 2020'den 13 Eylül 2020'ye kadar, ilişkilerinizin tümünee dikkat etmeniz ve aranızda herhangi bir olumsuzluğun oluşmasına izin vermemeniz önem taşımakta bu döngüde kıskanç insanların güzellikleri bozmasına izin vermemelisiniz. Aile içinde küçük kardeşlerinizin yıl sonuna doğru sağlığına dikkat edilmesi gerekebilir. 

2020 sizler için öfkeden kızgınlıklardan uzaklaşacağınız yaşamınızı yenileyip sizin için gerçekten özel ve değerli olanları fark edip koruyup kollayacağınız enerjileri getirmekte. Sizi siz olduğunuz için sevenlerin farkına varıp kıymet verip kıymet görerek ilişkilerinizde huzuru yakalayabilir iş hayatınızda aynı tekrarlar dan uzaklaşıp yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. 

OCAK 2020
Bu ay maneviyatınızı güçlendirebilir hayatınızın pek çok noktasında tereddütlerden kurtulup daha  güvenli bir şekilde ilerlemenize yardımcı olacak farklı bir hayata bakış açısı kazanabilirsiniz. . Bununla birlikte, Satürn ve Jüpiter'in gerilemesi sağlığınız ile ilgili sorunlara neden olabileceğinden dikkatli olmalısınız.  Satürn’ün yansıması ile  yatırım kararlarınız da engellenebilir, bu nedenle kararları yılın daha iyi bir süresi için ertelemeniz öneririm. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizin istek ve uyarılarını dikkate almanız faydalı olacaktır. 

ŞUBAT 2020
Bu ay boyunca Hayat ortağınız eşiniz ile kendi yakınlarınız ya da geçmişiniz yüzünden tartışmamanız için uyarıyor gökyüzü sizleri.. Karakterinizin  keskin ve öfkeli tarafı bu tarafı iş hayatınızda meslektaşlarınız ve iş ortaklarınızla da sorunlara neden olabilir. Sağlıklı kararlar almak için sakin olmayı başarmalı ve hayattaki çeşitli zorlukları üstlenecek enerjiyi sizi sevenler ile ilişkilerinizi güçlendirmek için kullanmalısınız. Bu ay  Devletten ve ilgili kurumlardan önemli faydalar görebilir meslek hayatınızda sektör değişikliği ya da önemli bir girişimi başarı ile gerçekleştirebilirsiniz. 

MART 2020
Bu ay boyunca dostlarınız ile ilgili konularda hassas ve duyarlı davranmanın manevi rahatlığını yaşayabilir haksızlıklar karşısında susmamanın ödülünü hayatınızın farklı alanlarında alabilirsiniz. İş hayatınızda ve eğitim hayatınızda gizli düşmanlıklara dikkat etmeli gördüğünüz sezinlediğiniz konulara anında tepkinizi göstermekten çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin sağlığı ile ilgili tıbbi müdahaleler yaşanabilir zamanında yapılacak müdahaleler ile büyük bir sorunun üstesinden gelmeyi başarabilirsiniz bu durum aranızda ki bağı daha da güçlü hale getirecektir. 


NİSAN 2020 
Bu ay eğitim ve iş ile ilgili konular için bazı kısa geziler yapmakla görevlendirilebilirsiniz. İtiraz etmeden kabul edin hem maddi hem de manevi olarak  son derece iyi  kazançlar elde etmenize yardımcı olacaktır bu yolculuklar.  Ayrıca ay boyunca dostlarınız ile kaliteli zaman geçireceksiniz. Bu, uzun vadede onlarla olan bağınızı güçlendirmeye yardımcı olacaktır. Kova burcu hanımefendiler bu ay jinekolojik sorunlar yaşayabilirsiniz doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. 


MAYIS 2020
Bu ay çalışma ortamındaki değişiklik sizleri biraz stresli kılabilir ani kararlar almamalı her söyleneni bir meydan okuma olarak görmeden hareket etmeye çalışmalısınız. Bu ay aile büyükleriniz ile ilgili konularda kardeşlerinizin haksızlığına uğrayarak üzülebilirsiniz. Sap la samanı ayırt etmeli kendinize vermediğiniz değeri kim olursa olsun başkalarına vermemeniz gerektiğini kabullenmelisiniz. Bu ay hukuk ve bankalar ile ilgili konularda sorunlarınızı çözüme kavuşturarak hakkınızı alabilirsiniz. 


HAZİRAN 2020
İş arıyorsanız beklediğiniz gibi bir işe kalıcı olacak şekilde kabul edilebilirsiniz. Bu ay işinizde tanınacağınız takdir edilip ödüllendirileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. , Tamamen kariyerinize odaklanacağınız için bu ay boyunca büyük başarılar elde edebilirsiniz. Bu ay sizden saklanan bir takım gerçeklerin gün yüzüne çıkması ile iş hayatınızda gerçek düşmanlarınızı öğrenip hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile cinsel sorunlar yaşayabilir birbirinizden uzaklaşma eğilimi içine girebilirsiniz mutlaka uzman birinden destek almalı gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olmamalısınız. 

TEMMUZ 2020
Jüpiter ve Satürn’ ün açıları hızlı gelişmeleri getirebilir sizlere.. İş değişikliği ve ani seyahat fırsatları sizler için yorucu olabilir kendinizi zamanla yarışır bir halde gergin ve yorgun hissedebilirsiniz.  Kariyer, finans veya evlilik ile ilgili önemli kararlar yılın daha iyi bir zamanına ertelenmeli sizler için. . İş arkadaşlarınızla konuştuklarınıza dikkat etmelisiniz beklenmedik gelişmeler haklı olduğunuz konularda dahi suçlamalar ile karşı karşıya bırakabilir sizleri. 


AĞUSTOS 2020
Ağustos ayı kişisel ve mesleki ilişkilere dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bu ay boyunca iş arkadaşlarınız ile tartışmalardan uzak durmanızda fayda var. Uzun zamandır beklediğiniz fırsat ve kabuller bu ay boyunca gerçekleşebilir, İşle ilgili konularda gizliliğe önem vermelisiniz. Eşiniz ve dostlarınızın desteği bu dönemde yaşadığınız  zorluklarla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır.

EYLÜL 2020
Eylül ayında beklenmedik sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yaygın hastalıklara karşı oldukça savunmasız kalacaksınız ve bu nedenle genel sağlığınız ve refahınız üzerinde ciddi sonuçlardan kaçınmak için gerekli önlemleri almanız önem taşımakta. Ayrıca bu ay,  Vergi veya hukuki meseleleri ele alırken çok dikkatli olmanız gerekli. Resmi ve yasal işlerde kısıtlama gibi ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.  Özel yaşamınızda ise dedikoducu arkadaşlarınız yüzünden eş ya da sevgiliniz ile tartışmalar yaşamak istemiyorsanız kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğinin farkında olmalısınız iş işten geçmeden önce. 


EKİM 2020
Bu ay öğrenci kova burçları  yüksek öğretimde başarı olacak. Kendi işini kurmak isteyenler tkarlı fırsatları yakalamak için uzun yolculuklar yapmanız hayalinizi gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. İş hayatınızda dostlarınızın desteği, iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olacak. Bu ay eşinizin ya da sevgiliniz iş hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir birden fazla seçenekle karşılabilir doğru seçim yapmak için onu yönlendirmekten çekinmeyin. 

KASIM 2020
Bu ay boyunca bankalar ve finansal konularda dikkatli kararlar almalı başkalarından kaynaklı zararlara karşı tedbirli olmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda  Yöneticiler ve patronunuz  ile iyi ilişkiler sürdürmek, bu ay boyunca destekleyici bir çalışma ortamının temelini oluşturmanızı sağlayacaktır. Ay boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu kimsenin avukatlığına soyunmamanız gerçekliğini bilmediniz konularda tartışmalar içine girmemeniz olacaktır. 


ARALIK 2020
Bu ay içinde kariyerinizden çok memnun Olacaksınız ve bu evinizdeki uyumlu ortama yansıyacaktır. Spekülatif yatırımlar size iyi geri dönüşler sağlayabilir. . Bu dönemde yeni arkadaşlar edineceksiniz ve iş hayatınızda büyük başarılara imza atabileceksiniz. Ay boyunca sabırlı hareket etmek aşk ta da iş hayatınızda da tahminlerinizin üzerinde güzellikler yaşatabilir sizlere.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu

https://www.astrodeha.com/wp-content/uploads/2016/11/ay-burcu-tablosu.pdf

 

2020 BALIK GENEL

2020 yılı sizlere çeşitli güçler sunacak enerjileri barındırmakta güçlü yanlarınızı keşfetmeniz ve daha geniş ufukları keşfedeğiniz özel bir senedesiniz. Bu yıl, özellikle de kariyer gelişimi ve sağlığınız için iyi ve zenginleştirici enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Sabır ve özünüze kulak verip göstereceğiniz çaba ile, şansızlıkları kırdığınızdan ve kariyerinizde isteklerinizi gerçekleştireceğinizden emin olabilirsiniz.

Sizi doğru yönlendiren kişilere kalbinizin sesine önem verdiğinizde başarı merdivenlerini tırmanmak için yakalayabileceğiniz fırsatlarla ödüllendirileceksiniz. 2020'deki gezegensel geçişler, arzularınızı gerçekleştirmek için tüm enerjiyi sağlayacak sizlere. . 2019'dan bu yana ilerlemeyi planladığınız hedeflerinize zamanında ulaşmanızda bu yıl pek çok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Başarıya değer veren gezegenler sayesinde karşılaştığınız çeşitli sorunları ortadan kalkması ile rahatlayacaksınız. Zihinsel mutluluğunuz zirvede olacak ve bu nedenle, hayatınızın diğer alanlarında da keyifli ve huzurlu olmayı başaracaksınız.

Bu yıl  yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz.  15 Şubat 2020'den 15 Mart 2020'ye kadar yurt dışına çıkma şansınız olacak. 2020'deki gezegenlerin geçişleri nedeniyle yıl ortasında artan seyahatler yapabilirsiniz. 


8 Şubat 2020'den 22 Mart 2020'ye kadar olan zaman diliminde iş ve eğitim hayatınızla ilgili her şeyi önceden planlamalı ve bu süre zarfında  görüşmelerinizi yatırımlarınızı gerçekleştirmeye çalışmalısınız. 


10 Eylül 2020'den 14 Kasım 2020'ye kadar sağlık veya diğer konularla ilgili belirsizlikler olabilir.  Bu süre zarfında Mars,geri harekette olacağından başkalarına ve kendinize verdiğiniz sözleri yerine getiremeyebilirsiniz . Bu nedenle, bu süre zarfında  söz vermekten uzak durun. Arkadaşlarınızla her türlü anlaşmazlık ve çatışmadan kaçınmanızı tavsiye ederim.  Manevi inançlara eğilimli olacaksınız ve sizi bu anlamda besleyecek gezilere turlara katılabilirsiniz. 


Bu yıl boyunca yeni akademik kurslara veya enstitülere katılabilir kendinizi eğitip geliştirebilirsiniz, burada kendi teknik bilginizi arttırmak için her katılım size fayda sağlayacaktır. Ayrıca, iyi bir şekilde gelişip size iyi getiri sağlayabilecek ortaklık yoluyla bir iş kurmak için de fırsatlar yakalayabilirsiniz. 


Kariyer hayatınızda 23 Eylül 2020'den itibaren istikrarlı bir şekilde ilerleyecek ve iş arkadaşlarınızdan da  gerekli desteği alacağınız onlarla   ilişkileriniz güçleneceği bir süreçtesiniz. 


Ocak ve Şubat aylarında yeni bir işe katılmaktan kaçınmanız veya meslek hayatınızda yeni bir girişim başlatmamanızı öneririm  çünkü bu sürkariyer büyümeniz için yararlı olmaz. Nisan ayından Haziran ayına kadar tanıtım için geçerli olacak şekilde kariyerinizde iyi bir kapsam ve büyüme bekleyebilirsiniz. Bu size mutluluk ve memnuniyet getirecek ve iş hayatınızda ki saygınlığınızı güvenilirliğinizi arttıracaktır.


Yeni bir iş arayan veya yeni bir proje başlatan ya da 2020'de yeni fırsatlar arayan Balık burçları bu etkileri Ekim ve Aralık aylarında bunu bekleyebilirler. Bu zaman periyodu yeni bir şey yapmak için son derece güçlü enerjilerin olduğu bir dönem. 

 4 Mayıs 2020'den 18 Haziran 2020'ye kadar büyük harcamalardan uzak durmanız faydanıza olacaktır.  Marsın bu süreçte ki etkisi ile  para harcamadan önce iki kez  düşünmeniz önem taşımakta aksi takdirde, daha sonra ki zamanlar için gerçekten zor olan mali kayıplarla yüzleşmeniz gerekebilir. 


23 Eylül 2020'den sonra paranızı kendiniz ve aileniz için arazi satın almak için harcayabilirsiniz, çünkü Rahu doğum haritanızın mülkleri ilgilendiren evinizden uzaklaşacak.  Bu süre zarfında, kendiniz için, gelecekteki karlarınız için gayrimenkul satın almak ve çeşitli gelir kaynakları için yatırımlarda bulunabilirsiniz. 


Kariyeriniz için  sizi maddi manevi zenginleştirici olan seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. 


28 Mart 2020 - 11 Mayıs 2020 tarihleri arasında yeni gelir kaynaklarını YAKALAYABİLİRSİNİZ. Genel olarak, bu yıl mali durumunuz açısından ortalamadır ve iyi planlama ve yürütme ile durumunuzu yükseltmeniz mümkün. 

AŞK ve İLİŞKİLER
Siz eşiniz ya da sevgiliniz ile  birbirinize daha  yakın olacaksınız ve romantizminizi yeniden yaşamayı ve ilişkinizi güçlendireceğiniz bir yıldasınız.   Birlikte geçireceğiniz özel anlarda, aidiyet ve beraberlik duygularınız güçlenecek ve sorunlarınızı tam anlamı ile çözebileceksiniz.  


Yıl ortasından sonra, bazı anlaşmazlıklar olabilir.  Karışıklıklar ve çatışmalar olabilir, ancak gerekli anlayışla aşılabilir olacak sizler için.  Ne kadar cazip olursa olsun anlık eylemler ile, hayatınız yaşayan bir cehenneme dönüştürecek başka biriyle herhangi bir ilişkiye başlamamalısınız. Çocuk sahibi Balık burçları , çocuklarınızla daha fazla zaman geçirmeye çalışın ve onlara dikkat edin ve onlara mümkün olan en iyi rehberliği yapmaya özen gösterin. Ne olursa olsun, Çocuklarınızın duygularını anlamalı ve size saygı duymayı ve  size karşı sevgi dolu hissetmelerini hatırlamak sizin sorumluluğunuzdadır.

Aşk hayatınızda eşinizle ego çatışmalarından kaçının ve başkalarının önünde her türlü komut dilini kullanmaktan kaçının. 

Bekar Balık burçları bu yıl sürpriz bir aşkla kalbiniz yenilenebilir alışveriş merkezinde veya hatta şehrinizin eğlence merkezinde biriyle tanışabilirsiniz. Bu nedenle, yeni bir ilişkiye başlama ve ilgilendiğiniz biriyle ilişki kurma fırsatını iyi değerlendirin. Aniden ve hızlı bir şekilde aşık olabilirsiniz, ancak sakinliğinizi korumaya çalışın ve uzun vadeli olumlu sonuçlar elde etmek için ilişkinizi yavaş yavaş ilerletmeye gayret gösterin.  Evli ve İlişkisi devam enler Temmuz ayından itibaren son derece romantik bir evreye giriyorsunuz karşılıklı kıymet bilmenin güzellikleri ile kuşatılacaksınız.  


Ekim-Aralık aylarında Bekarsanız, depresyonunuzdan kurtulabileceğiniz ve hayattan mutluluk duyabileceğiniz bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 

Aile hayatınızda çok fazla iniş ve çıkış yaşayacağınız ve ailenizle birlikte hayatın en yüksek ve en düşük seviyelerinden geçmek zorunda kalacağınız olasıklar ile karşı karşıyasınız. 

22 Mart 2020'den 4 Mayıs 2020'ye kadar aile üyeleriniz arasındaki bazı anlaşmazlıklara uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu, sert dil ve ego sorunlarının bir sonucu olabilir. 


Bu süre zarfında Mars, Satürn enerjileri  ile olumsuz bir atmosfer ortaya çıkabilir. Sürecin şekillenmesi göstereceğiniz sabırla vnasıl başa çıkacağınıza bağlıdır, böylece gelecekte zorlu sonuçlarla karşılaşmazsınız. Aile üyelerinizle anlayış eksikliği bile yaşayabilirsiniz, ancak akıllı hareketleriniz ve sakin tavrınız her şeyi değiştirecek. 

Haziran ayına kadar harcamalarınızı dengede tutmaya özen gösterin ve daha sonra sorun yaşamamanız için çizgiyi nerede çizeceğinizi bilin. Kardeşlerinizin sizi yeterince desteklemediğini  hissedebilirsiniz. Ancak, bu tür anlarda bile kendi benliğinizi korumaya ve sakin kalmaya çalışın.

Bu yıl boyunca sakin ve akılcı kararlar içinde olmanız ilişkiler dostluklar ve aile ile ilgili meselelerde zarar görmemenizi ilişkileri iyileştirmenizi sağlayacaktır. 

OCAK 2020
Bu ay a dostlarınız ve arkadaşlarınız aracılığı ile kazançlarla başlayabilir sizler için. Yeni arkadaşlar edinmek sizin için yararlı olacak ve yatırımlar da sizlere iyi getiri sağlayacak ve böylece gelirinizi artırabileceksiniz. İş hayatınızda tanınma ve takdir bu ay boyunca açıktır bu durum göstereceğiniz çaba ve özveri ile gelecektir. Özel yaşamınızda ise tartışmacı olmaktan kaçının ve işte ve evde uyumlu bir ortam sağlamak için sakin bir  tutum içinde olmaya özen gösterin.

ŞUBAT 2020
Şubat ayına girer girmez sağlığınız önem taşıyacak. Retro daki  Satürn ve Jüpiter, kişisel ve profesyonel yaşamınızda bazı zorluklar getirebilir sizlere.  Beklenmedik harcamalar ile karşılaşabilirsiniz  bu yüzden abartılı olma eğilimlerinizi azaltmanız gerekiyor. Bu ay boyunca büyük yatırımlardan kaçının. Özel yaşamınızda ise ailevi meseleler yüzünden kafanız karışabilir yanlış kararlar ve pişmanlıklar yaşayabilirsiniz dikkatli olmalısınız. 

MART 2020 
Bu ayın ilk 10 günü İş ortağınızla tartışmaktan kaçının çünkü girişiminizin ilerlemesini rayından çıkaracaktır. Özel yaşamınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Balık burçları  birbirinize dürüst olmak, beraberliğinizin temellerini güçlendirecektir.  Büyüme ve başarı için doğru yolu göstermede eş ya da sevgilinizin önerilerini dikkate almalı karamsarlığın ruhunuzu sarmasına izin vermeden dirayetli davranmalısınız. 

NİSAN 2020
Bu ay kişisel ve mesleki ilişkilerinizin bütünlüğünü korumak için iletişime çok önem vermelisiniz. Zor kazanılan başarılarınızın devam etmesini istiyorsanız sorumluluk almaktan korkmamalı sorumluluk vereceğiniz kişileri iyi seçmelisiniz.  Bu dönemde,  Özel yaşamınız ile ilgili konularda cinsel sağlık sorunları yaşanabilir bu durumu görmezden gelmek yerine çözüm aramalı konuşmaktan kaçmadan gerçekçi bir şekilde ilerlemeye özenli olmalısınız. 

MAYIS 2020
İşteki hevesiniz girişimlerinize yansıyacak profesyonel alanınızda başarıya giden yolu açacak sizlere. İş ya da eğitim  için yapacağınız kısa yolculuklar hayatınızda olumlu değişiklikler yaratacaktır. Kardeşlerle zaman geçirmek bağınızı daha da güçlendirecek ve yeni arkadaşlar tanıyıp yeni birlikteliklerin başlangıcı olacak sizler için. Özel yaşamınızda ise yanlış yönlendirmeler ile girişeceğiniz bir maceranın sonu büyük pişmanlıklar yaşatabilir sizlere. 

HAZİRAN 2020
Hayatınızın bazı önemli kararlarını daha iyi bir aya ertelemeniz faydalı olacak sizler için. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz mide ile ilgili bir rahatsızlığınız olabilir. Bu nedenle, bu ay boyunca diyetinize özen gösterin. Annenizin sağlığı da dikkat etmesi önem taşımakta. Çalışma ortamında değişim mümkündür, ancak yeni başlangıçlarınız için aksaklıklar yaşansa da pes etmemelisiniz. 


TEMMUZ 2020
Bu ay iş hayatınızda mesleki büyümeyi deneyimleyeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş hayatınızda  tanınma, kazanımlarınızı arttırırken saygınlık kazanmanızı sağlayacaktır. Ay boyunca  iş taahhütlerinizle meşgul olacaksınız bu durum özel yaşamınızda önemli günleri atlamanıza ve kırgınlıklara neden olabilir.  

AĞUSTOS 2020
Bu ay  iş hayatınız da iş değişikliği gerçekleştirebilirsiniz.  Bu kararı tüm bilgeliğiniz ve dikkatinizle almalısınız.. Bu ay vereceğiniz iş ve kişisel kararlarınızı alırken tüm olasılıkları hesap etmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Dostluklarınız da ise onların size ihtiyaç duyduğu anlar da yanlarında olmalı zaman planlamasını yapıp dostlarınızı özel yaşamınızı göz ardı etmeden hareket etmeye odaklanmalısınız. 

EYLÜL 2020
Bu ay  iş ve özel yaşamınızda  emeklerinizin karşılığını alacak mutluluk ta da kazanılarda da pozitif enerjilerin aydınlığını yaşayacaksınız.  Yılın bu döneminde daha kariyer odaklı olacağınız için kişisel ilişkilerinizde samimiyete önem vermelisiniz.  Şans sizden yana yatırımlar ile ilgili iş birlikleri ve uzun zamandır taşınmaz mallar ile ilgili sorunların çözüme kavuşacağı enerjiler ile karşı karşıyasınız.

EKİM 2020
Bu  beklenmedik ve ani sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bu süreçte bağışıklığınızı  arttırmak için takviye destek alabilirsiniz.  Hukuk ve yasal konularda dikkatli olmalı vergiyle ilgili konular da kontrollü davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmeyin dinleyin anlayın ve ortak kararlarda buluşmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

KASIM 2020
Bu ay kişisel ve mesleki hayatınızda  davranış ve tutumuzu samimiyetle içtenlikle yaptığınızda her şey istediğiniz gibi ilerleyecek.  Hayatın  önemini anlamalı ve önceliklerinizi yeniden yapılandırmaktan korkmamalısınız. Yükseköğretimde başarı sizden yana. Kişisel güvenliğiniz ile ilgili tedbirli olmalı önlemleri arttırmalısınız. Özel yaşamınızda anlık kararlar büyük pişmanlıklara ve zarar göreceğiniz olaylara dikkat etmelisiniz.

ARALIK 2020
Yıl sonuna yaklaşırken  alacağınız kararlar geçmite yaşadığınız zorlukların  size rehberlik etmesi ile doğru şekillenecek bu ay.  Bu ay içinde  istediğiniz iş değişikliği mümkün olabilir sizler için.  Bu nedenle, olası büyüme fırsatlarını iyi değerlendirin. İkili ilişkilerinizde tartışmacı olmaktan kaçının. Zorluklar ve başarılar a bir arada olacak, bu yüzden sonunda başarıyı kucaklamak için ihtiyatlı davranmalısınız.

NOT: Yıllık burç yorumlarınızı Güneş Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için linkler:
https://www.astrodeha.com/yukselen-burc-hesaplama-tablosu

https://www.astrodeha.com/wp-content/uploads/2016/11/ay-burcu-tablosu.pdf

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık