Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2015 Temmuz Ayı Burç Yorumlarım

Koç Temmuz 2015

Temmuz 2015 Koç: Aşk ve İlişkiler

Gökyüzü son derece hareketli etkilerle dolu bu ay, Romantizmin bitiş ve başlangıçların hayatınızda söz sahibi olacağı bir ay  karşılıyor sizleri. Düşler gerçeğe  dönüşürken kötü olan çıkıp gidiyor yaşamınızdan ve siz yenilenip güçleniyorsunuz. Gökyüzünde oluşan güçlü kombinasyonlar duygusal hayatınızda çarpıcı gelişmeleri beraberinde getirecek. İlki 2 Temmuzda Oğlak burcunda 2ncisi 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusal beden ve amaçlarınızı sorgulayacağınız farkındalık kazanacağınız bir süreç. Ailevi ilişkilerinizi gözden geçirecek ait olmadığınızı hissettiğiniz pek çok şeyden uzaklaşacak her şeyden önemlisi kendinizle barışacaksınız.

Aşkın ve güzelliklerin temsilcisi Venüs 18 Temmuza kadar Aslan burcunda  erotizmi en coşkulu hali ile yansıtacak sizlere.  Ayrılmak üzere olduğunuz eş ya da sevgilinizle birbirinize olan ilginiz tutkunuz yoğun olarak artabilir ve ilişkinizi krizden kurtararak bir başlangıç yapabilirsiniz. Karşı cinsin fazlası ile ilgisini göreceğiniz devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi resmiyete dökebileceğiniz harika bir süre. 25 Temmuza kadar aşkta kararlı olun ve zamanı iyi değerlendirerek hareket edin. BİR olabilmenin BİZ olabilmenin aşkı emekle harmanlayabilmenin güzelliklerini doyasıya yaşayın ve yaşatmaya bakın. 25 Temmuz'da da Venüs ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve sizlere beklenmedik sorunları da beraberinde getirecek işte bu yüzden 25 den önce aşk hayatınızı  şekillendirip rotanızı belirlemelisiniz.

Temmuz 2015 Koç: Kariyer & Para

İş hayatınızda ise ayın ilk günlerinden itibaren duygusal düşünmeden profesyonelce sergileyeceğiniz davranışlar kişisel başarı portföyünüzü yükseltecektir. Gayrimenkul ve tarıma yönelik işlerle ilgilenen Koç’lar ise karlı yatırımlar gerçekleştirebilir geçmişten gelen alacaklarınızı hukuk yolu ile tahsil ederek mali çıkmanızdan  kurtulabilirsiniz. 14 16 18 20 23 24 28 Temmuz tarihlerinde ise finansal konularda şans sizden yana. Alım satımlar arabuluculuklar kar ortaklıkları gelirlerinizde hatırı sayılır bir artış sağlayabilir. Sağlığınızla ilgili ise son derece özel bir ay Temmuz, Bedeninizde strese bağlı oluşan  teşhisi güç rahatsızlıklarınız yapacağınız spor sağlıklı beslenme ve düzenli uyku ile üzerinizden kalkabilir. 5 Temmuzdan itibaren başlayacağınız diyet programı ile fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Boğa Aylık Burç: Temmuz 2015

Temmuz 2015 Boğa: Aşk ve İlişki

Yıldızların öğretmeni Satürn karşıt burcunuzda Akrep burcunda geri hareketine devam ederken aşk hayatınız ve arkadaşlarınızla ilgili yaşanabilecek sorunları da gündeme getirebilir. İlki 2 Temmuzda Oğlak burcunda 2ncisi 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusal zeka beden ve amaçlarınızı sorgulayacağınız farkındalık kazanabileceğiniz hatalarınızı fark ederek gelişip sapla samanı birbirinden ayırt edebileceğiniz zamanlar.

 Görmek istemediğiniz kabullenmekte zorlandığınız yüzleşmeler yapabilir duygusal olarak kısa süreli huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sakin paniğe kapılmayın Öğretmen Satürn kısa bir sınava tabi tutuyor sizleri. İlişkilerinizi zedeleyecek bir durum söz konusu değil siz yeter ki geçtiğimiz 2.5 sene boyunca yaşadıklarınızı zihninizde harmanlayın ve kazandığınız olgunluğu bilgeliği yaşamınıza başarı ile yansıtma çabasında olun. Aşk hayatınızda özellikle yeni bir ilişkiye adım atmak üzere olan Boğa’lar gizliliğe önem verin ve sadece kalbinizin sesini dinleyerek ruhunuzu ruhu ile birleştireceğiniz güven duyabileceğiniz kişilerden yana tercih yaparak ilerleyin. 

Temmuz 2015 Boğa Kariyer & Para

Finansal konularda yüzünüzü güldürecek gelişmelerle dolu bir aydasınız. Kazançlı çıkacağınızı hissettiğiniz her işe yönelik araştırmalar yapın ve emin olduktan sonra sizinle aynı fikirde olmayan kişileri de ikna etmeye çalışarak safınızı güçlendirip girişimleriniz için harekete geçin. 10 Temmuzdan itibaren yatırımlar yapabilir gayrimenkul le ilgili konularda hatırı sayılır karlar elde edebilirsiniz. Ay boyunca kazanımlarınız artarken birikim yapmaya bakmalı kazancınızı har vurup harman savurmak isteyen aç gözlü kişilere karşı da dikkatli olmalısınız. 25 Temmuza kadar olan süreçte beden ve ruhsal enerjiniz yükseliyor bedeninize ruhunuza daha iyi bakabilir geçmişin gölgelerinden yüksek iradenizle uzaklaşabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs 25 Temmuzda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak hijyenik sorunlar ve cilt alerjilerine karşı dikkatli olmalı kullandığınız kozmetik ürünlerden yediğiniz içtiğiniz her şeye özen göstererek hareket etmelisiniz.

İkizler Temmuz 2015

Temmuz 2015 İkizler Aşk ve İlişki

Gökyüzü aylar sonra güçlü yansımaları ile aydınlatıyor hayatlarınızı aşkta işte sağlıkta ve kazançta güzel ve keyifli gelişmeler sizleri karşılıyor. Bolluk ve bereketin temsilcisi Jüpiter ve Venüs duygusal hayatınızda aşk rüzgarı estirecek. Size düşen gerçeklerinizden uzaklaşmadan hareket etmek olmalı 7 Temmuzdan itibaren bekar ve ilişkisi olmayan İkizler sıcak gelişmeler kısa süre içinde gerçekleşecek uzun ve keyifli sohbetler hayallerinizin aşk kahramanını bulmanızı sağlayabilir. Geçmişte kalan bir aşk ilişkisi de bu dönemde küllerinden doğabilir. Evli İkizler ise eşinizin iş hayatınızda ki kara bulutların ortadan kalkması ile birbirinize zaman ayıracak ve birbirinizi ne denli özlediğinizi fark edeceksiniz. 19 24 Temmuz tarihleri arasında ise eş in ailesinden gelecek bir jest ilişkilerinizi güçlendirirken kaybettiğiniz güven duygunuzu yeniden kazanmanızı sağlayacak.

Temmuz 2015 İkizler Kariyer & Para

Yeteneklerinizi kazanca ve başarıya çevirebileceğiniz son derece keyifli bir ay karşılıyor sizleri. İletişime önem verin ve reddedilme beğenilmeme korkusu bir yana bırakıp emek verdiğiniz sunum ya da projenizi gündeme getirin ve KAZANIN! 9 Temmuzdan itibaren yeni insanlarla yeni ve farklı bir sektöre adım atabilir tüm dikkatleri olumlu yönde üzerinize çekebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyun ve gizliliğe önem vererek hareket edin.  Sağlıkla ilgili ise

Moraliniz yükseliyor ve bedensel olarak aylardır uğraştığınız kas ağrılarınızdan uzaklaşıyor fiziksel olarak güçleniyorsunuz. Sizlere sağlığınızla ilgili önerim ise tedbirsizlik sonucu yaşanabilecek ev ve spor kazaları olacak. başarı bir şekilde inanılmaz! 

Yengeç Aylık Burç Temmuz 2015

Temmuz 2015 Yengeç Aşk ve İlişki

Burcunuzda ilerleyen Mars içgüdülerinizi daha yoğun hale getirip ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları daha iyi anlayabilmenizi ve her şeyden önce kendinizde eksik kalan yanlarınızı zaaflarınızı keşfetmenizi sağlayacak ve tam anlamı ile kendinizi keşfedip bir nakkaş gibi iyi yönlerinizi işleyip şekillendirecek mutluluğu yakalamanın hiç te zor olmadığının farkına varacaksınız. İlki 2 Temmuzda karşıt burcunuz Oğlak ta 2ncisi 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusallıkla ilgili konularda etkili olacak siz evli bir Yengeç iseniz aileye katılacak bir bebek haberi alabilir ya da çocuk sahibi olmak için uygun dönemin bu olduğunu belirleyebilirsiniz. Cesaret ve öz güven ay boyunca aşkta aradığınızı bulmanızı ve sadece siz olduğunuz için sevilip seveceğiniz beraberliklerle gönlünüzün coşmasını sağlayacak enerjiler arasında. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç ler yeni tanıyacağınız kişilere temkinli yaklaşmalı anlık kararlarla maceracı davranışlar içinde olmamalısınız. Şayet kalıcı beraberlikler kurmak istiyorsanız!

Temmuz 2015 Yengeç Kariyer & Para

Finansal ve ticari konularda ise yükselen dinamizminiz sizleri girişimci kılacak ve yeteneklerinizi vizyonunuzu daha önce olmadığı şekli ile ortaya koyup kazançlı çıkacaksınız. Yükselen enerjiniz parlak fikirleriniz birilerini rahatsız edebilir. Varsın olsunlar siz yapmanız gerekenlere bakın ve aklınızı sonuna kadar kullanıp kariyer hayatınızın mimarı olma yolunda ilerleyin. Ortaklıkları olan Yengeçler zamanında vereceğiniz tepkiler ve kıvrak zekanız olası sorunların önüne geçeceği gibi size büyük fırsatlar da sunabilir. Siz yeter ki bakmak ve görmek arasında ki farka idrak ederek hareket edin. Ay boyunca zihninizde ki yüksek enerji fiziksel olarak ta mükemmel görünmenizi sağlayacak. 27 30 Temmuz aralığında ise ani hareketlerden uzak durmalısınız. Acelecilik kazalara neden olabilir. Sizlere tavsiyem ay boyunca ilaç kullanımına dikkat etmeniz buna bağlı alerjik reaksiyonlar deri de döküntüler yaşamamak için tedbirli davranmanızda fayda var.

Aslan Aylık Burç Temmuz 2015

Temmuz 2015 Aslan Aşk ve İlişki

Burcunuzda ilerleyen büyük iyilik zenginlik ve bolluğun temsilcisi Jüpiter, AŞK hayatınızla ilgili konularda iç güdülerinizi harekete geçirecek ve kalıcı tutkulu heyecan verici birbirinizi tamamlayıcı ilişkileri beraberinde getirecek sizlere. Akrep burcunda geri hareketine devam eden yıldızların öğretmeni Satürn eski eş ya da sevgilinizle yolunuzu yine sevgi ile kesiştirebilir. Başkalarının sebep olduğu olaylar yüzünden yarım kalan aşkınız küllerinden yeniden doğabilir. Sizlere önerim geçmişle yaşamayı bir yana bırakıp şu an ve şimdiyi değerlendirip gönül kapınızı aşkla tıklatan sevgiliyi buyur etmeniz yönünde olacaktır.  AŞK ve Güzelliklerin temsilcisi  Venüs, kalıcı ilişkilere devam eden ilişkiyi evliliğe taşıyacak etkilere sahip. Şimdi aşkın peşinde ilerlemeli cesur kararlar alıp uygulamaktan korkmamalısınız.

Temmuz 2015 Burç Aslan: Kariyer & Para

Venüs ve Jüpiter in yansıması sadece aşk hayatınızda değil mesleki konularda da size şans vermeye devam edecek.  Özellikle Aslan burcunun son 10 gününde doğanlar için ticari faaliyetler sanatsal konularda yaşanacak gelişmeler gelirler ve kariyeriniz açısından bir hayli önem taşımakta. Güçlü iş birlikleri yeni projeler kadın ve çocukları kapsayan etkinlikler le kariyerinizde yeni bir dönemin kapılarını aralayabilirsiniz. 26 29 Temmuz tarihlerinde ise kişisel güvenliğiniz le ilgili konularda hassas olmalı sizin için özel bilgi ve resimlerin başkalarının eline geçmemesi için gözünüzü dört açmalısınız. var. Sağlığınızla ilgili konulara gelecek olursak yüksek kan basıncına bağlı tansiyon ve kalp gibi rahatsızlıklar konusunda dikkatli olmanızda dinlenip stresten uzaklaşmanızda fayda var. Aksi halde aşırı yorgunluk stres ve uykusuzluk sonucu sağlık sorunları ile karşılaşmanız mümkün.  

 

Başak Aylık Burç Temmuz 2015

Temmuz 2015 Burç Başak Aşk ve İlişki

Gökyüzü madden manen  yaşanacak olumlu gelişmelerin damga vuracağı bir ayı müjdeliyor sizlere. Tam anlamı ile ortaya koyamadığınız ifade edemediğiniz yeteneklerinizi keşfedecek biri yada birilileri iş hayatınızda bambaşka sektörlerin içinde yer almanızı sağlayabilir. Kısa süreli olarak değişim enerjisi sizleri korkutsa da akışa ayak uydurun ve yenilenip güçlendiğinizin farkına varıp olgunlukla hareket edin. Aşk hayatınızda ise siz evli bir Başaksanız eşinizin ilgisizliği sizi canınızdan bezdirdiyse bu ay her şeyle yüzleşmeli eşinizin de kendi hataların farkına varması için ona destek olmalı anlamamakta ısrarcı davranıyor sa adeta bir çocuk saflığı ve edası ile onunla konuşmamalısınız.  Bekar Başaklar sizlerde 25 Temmuzdan itibaren kalıcı ilişkiler kurabileceğiniz gibi yıldırım aşkını da yine bu tarihle birlikte deneyimleyebilirsiniz.

Temmuz 2015 Burç Başak Kariyer & Para

Kredi borsa gibi yatırımlarla ilgileniyorsanız haftanın ilk 10 günü dikkatli olmalı sabit düşünceler içinde olmadan güvendiğiniz kişilerle fikir alışverişlerinde bulunmalısınız. Bunu yaptığınız anda sorumluluğu paylaşır çok yerinde ve doğru kararlar alabilirsiniz. İş değişikliği yeni bir yatırım planınız varsa 26 Temmuzdan önce yapmamanız yararınıza olacaktır. Yengeç burcunda ilerleyen Mars'ın etkisi sizleri sinirli bir hale getirebilir ve buna bağlı olarak mide bağırsaklarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Terazi Aylık burçlar Temmuz 2015

Temmuz 2015 Terazi Aşk ve İlişki

Gökyüzü zorlayıcı etkileri ile sınanıp seçim ve davranışlarınızla şekillenecek bir ay da olduğunuza işaret etmekte. Yengeç burcunda ilerleyen Mars duygusal olarak kendinizi zayıf yetersiz ve kaygılı hissetmenize neden olabilir. Ay ın ilk 10 günü gerek iş gerekse aşk hayatınızda radikal kararlar almamalı kendinizi kurban gibi hissetmeden gerçeklerle yüzleşmeli ve size karşı yapılan bilinçli haksızlıkları FARK etmelisiniz. Edin ki kendi doğrularınız ortaya çıksın ve sözünüz yükseldiğinde kimse size muhalefet edip suçlamaları ile canınızı yakamasın. Evli Teraziler eşinizle işinizde yaşadığınız tüm sorunları paylaşmalı fikir alışverişleri yaparak var olan sıkıntıların üstesinden gelmek için birbirinize destek olmalı hakkınızı ararken cesur adımlar atmaktan korkmamalısınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Terazi ler sizler içinse duygusal konularda arkadaşlarınızdan gelecek zararlar ilişkinizin üzerinde kara bulutların esmesine ve üzüleceğiniz sonuçların oluşmasına sebep olabilir. Sırlarınızı arkadaşlarınızla paylaşmamalı mutluluğunuzu da mutsuzluğunuzu da ulu orta ifade etmemelisiniz. Ancak bu dengeleri sağladığınız anda aşk hayatınız size özel olacaktır. 

Temmuz 2015 Burç Terazi Kariyer & Para

İş hayatınız oldukça hareketli ve heyecan verici olacak bu ay. Dinamizminiz ve yönetebilme kabiliyetiniz yükseliyor ve sizler de çalışma arkadaşlarınızla aynı amaca farklı fikir ve yaklaşımlarla hizmet edip kazançlı çıkacaksınız. İşinizle ilgili dikkat etmeniz gereken en önemli konu otorite konumunda ki kişilerle girebileceğiniz sert diyaloglar olmalı. Sağlığınızla ilgili ise 18 26 Temmuz tarihleri arasında idrar yolu ile ilgili enfeksiyon el bir durumla karşılaşmanı olası dikkatli davranmanız gerektiğini unutmayın! 

Akrep Aylık burçlar Temmuz 2015

Temmuz 2015 Akrep Aşk ve İlişki

Gökyüzü hareketli yenilikçi ve temposu yüksek bir aya işaret etmekte. Ay ın ilk haftasından itibaren yaşama karşı arzu ve isteklerinizin bir hayli yükseleceğine dünya görüşünüzün önemli yönde gelişerek sizi daha kararlı daha güçlü bir hale getireceğine işaret etmekte. Bu ay ki enerjiler sizlere yaşamınızın birçok noktasında önemli değişimler yaşatabilir. Resmi dairelerle ilgili konularda hakkınızı ararken gizliliğe önem vermeli ve diplomatik davranmaya çalışmalısınız. Gökyüzünden yansıyan güçlü etkiler ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yenilemenizi adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Bu ay boyunca iş ve eğitim hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş birlikleri ve yeni önerilerle ilgili konuları iyi değerlendirmeli ve başkalarının etkisi altında kalmadan kendi aklınıza güvenerek kararlar vermelisiniz. Aşk hayatınızda ise kıskançlıklar anlayışsızlık ve ön yargılar ilişkisi devam eden Akreplerin problemler yaşamasına sebep olabilir. İlişkinizde ki sorunları kaldıracak gücü bulamayabilirsiniz. Üzülmeyin bu geçici bir durumdur. Seviyor ve seviliyorsanız öfkenin Aşk’ı sarsmasına izin vermemeli iletişime önem vererek karşılıklı olarak birbirinize anlayışlı davranmalı ilişkinizi daha heyecan verici keyifli hale getirmek için çabalamalısınız. Bekar Akrepler sizlerde kalıcı ilişkiler kurabilir hayalini kurduğunuz prens ya da prensesi karşınızda bulabilirsiniz. Maddi konularda ve kariyerinizde önemli insanlardan gelecek destekle var olan şartlarınızı hızlı iyileştirerek var olan şartlardan çok daha iyisine sahip olabileceksiniz. Yeter ki öncelik sıralamanızı belirleyin ve önünüze bakarak ilerleyin. 

Temmuz 2015 Akrep Kariyer & Para

Finansal konularda iş hayatınızda şans sizden yana. Ani değişimler yeni kazançlara elde etmenize yeni insanlar tanımanıza ve güçlü işbirlikleri kurarak maddi olarak gücünüze güç katmanıza vesile olabilir. Sağlığınızla ilgili ise özellikle boyun boğaz bölgesinde faranjit anjin gibi sağlık sorunlarına dikkat etmenizde yarar var.

Yay Aylık burçlar Temmuz 2015

Temmuz 2015 Yay Aşk ve İlişki

Gökyüzü hayatınızın AŞK’la taçlanacağını müjdeliyor sizlere. Özel yaşamınızda her şey yerli yerine oturmaya başlıyor. Ruhunuz aşkın gücü ile arınıp güçlenecek ve siz kalbinizde ki ağırlıkları aşka teslim edeceksiniz. finansal konularda köklü ve olumlu değişimleri de beraberinde getiriyor sizlere. İş ve eğitim hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu kendinize aklınıza bilginize güvenin ve her imkanı değerlendirin. Finansal konularda oldukça şanlısınız. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Şimdi planlarını yapın ve harekete geçin. Bekar ve ilişkisi olmayan Yay’lar sizlerde arkadaşlarınız aracılığı ile kalbinizin kapısını aralayacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Beraberliği devam eden Yay’ lar ise ilişkilerine resmiyet kazandırma kararı alabilirler.

Temmuz 2015 Yay Kariyer & Para

İşinizle ilgili geçmişte engellendiğiniz haksızlığa uğradığınız konularda büyük gelişme ve sürprizler yaşanabilir’ki herkesin ektiğini  bu dünyada biçtiğine yaşattığını yaşadığına şahitlik edebilirsiniz. Hayat sürprizler le doludur ama iyi ama kötü sizde güzel kalbinizin iyi niyetinizin mükafatını maddi manevi kazanarak alacaksınız. Dikkat etmeniz gereken tek konu ay boyunca riskli yatırımlardan uzak durmak olmalı ve bilmediğiniz işlere yönelmeden bildiğiniz yolda ilerleyip aklınıza yatmayan hiç bir işin altına imza atmamalısınız.

 

Oğlak Aylık burçlar Temmuz 2015

Temmuz 2015 Oğlak Aşk ve İlişki

Gökyüzü değişim gelişim ve yenilenme sürecinin startını veriyor bu ay sizler için. İş ve özel yaşamınızda ki gölgeli günler yerini güneşe belirsizlikler belirginliğe olumsuzluklar olumluya dönüşecek. Maddi zorluklar duygusal konularda yaşanan hayal kırıklıkları üzüntüler yerini kalıcı güven dolu aşka ve huzura bırakacak. Sizlere tavsiyem uzun zaman sonra gelen bu güzel ve güçlü etkiyi sonuna kadar değerlendirin ve iç sesinizin size fısıldadığı her şeyi can kulağı ile dinleyerek hareket edin. İş hayatınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilir kısa sure içinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek imkanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gizlilik çerçevesinde bu güçlü süreci akıllıca yönetin. Evli Oğlak’lar eşinizden gelecek sürprizlerle evlilik hayatınız renklenebilir ve siz eşinize her geçen gün daha büyük bir aşkla bağlanabilir onun fedakarlığı ve ilişkinizde daima sabırlı ve özverili davranan taraf olması daha önce etkilemediği kadar etkiler sizleri. Uyanıyorsunuz her uyanış sarsıcı ve sancılıdır fakat uyandıktan sonra her şey berrak ve şahanedir. Bekar Oğlaklar sizlerde aşk hayatınızda da sürprizlere hazır olun. Yeni bir ilişkiye adım atabilir yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir aşkla bütünleşebilirsiniz.

 

Temmuz 2015 Oğlak Kariyer & Para

İş hayatınızda zarar ettiğiniz alanlar da parlak zekanızı konuşturacak yeni fırsatlar yeni imkanlarla karşılaşacaksınız. Finansal konularda bu ayı çok iyi değerlendirmelisiniz. Karlı yatırımlar gerçekleştirebilir uzun vadede nakit akışı sağlayacak ek işler yapabilirsiniz. Şimdi zamanın kumandası sizde kazanmanız için gökler sizi desteklemekte. Ne duruyorsunuz harekete geçin ve şikayetçi olduğunuz konulardan uzaklaşmanın kazanmanın güzelliklerini şükrünü doyasıya yaşamaya başlayın.

 

KOVA Aylık burçlar Temmuz 2015

Temmuz 2015 Kova Aşk ve İlişki

Gökyüzü aşk hayatınızda ay boyunca kendinize güvenip iş ve özel yaşamınızda her türlü işbirliğine yeni fikir ve projeye açık olmanızın faydalarına dikkat çekmekte. Bir ilişkiniz yok ve uzun zamandır yalnızsanız arkadaşlarınız çöp çat anlığa başlayabilirler ön yargılı davranmamalı arkadaşlarınızın neyi yapıp yapamayacağınızı bilerek hareket edip mutlu olmanız için çabaladıklarını görmelisiniz. Ancak bu sayede yenilikler gelir hayatınıza ve siz özlem duyduğunuz sevginin ruhunuz da esen rüzgarı ile yenilenirsiniz.  Evli Kova ’lar sizler için oldukça hassas ve seçimlerinizin fazlasıyla önem taşıdığı zamanlar. Özellikle ayın ilk haftası  evliliğinizle ilgili sorunlarınız varsa ve aşmakta zorlanıyorsanız, Gökyüzü sorunlarınızı çözüme kavuşturmanız için size pek çok imkan sunacak siz yeter ki korkuların üzerine gidin ve iyi niyetinizle hareket edin.

Temmuz 2015 Kova Kariyer & Para

 

İş hayatınızda ayın 22 24 28 29 da  hiç kimse ile tartışmamaya özen gösterin. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Akışa ayak uydurun ve değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenerek hareket edin. Sağlığınızla ilgili ise  şiddetli baş ağrısı ve dikkatsizlik sonucu kesici ve yanıcı aletlerle ilgili kazalar a karşı hassas davranın.

BALIK Aylık burçlar Temmuz 2015

Temmuz 2015 Balık Aşk ve İlişki

Yolculuklar maddi gelişmeler yerleşim değişiklikleri ve yeni insanlar tanımanın getireceği faydalarla karşılaşacağınız bir ayı müjdeliyor gökyüzü sizlere. Bekar Balık’lar iş yada eğitiminiz gereği çıkacağınız yolculuklar aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir ve güvendiğiniz güvenildiğiniz bir beraberliğin içine girebilirsiniz. İş hayatınızda ise uzun zamandır Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu yaşamı hakkınızı alıp yeni teklif ve projelerle karşılaşarak değerlendireceğiniz bu özel sürecin kıymetini bilerek hareket edin. 9 15 Temmuz tarihleri arasında  iş ya da eğitim hayatınızla ilgili hayallerinizi süsleyen bir konu gerçekleşebilir. Düşünmeden evet demeli ve hayallerinizi gerçeğe götüren yolda var gücünüzle çalışmalısınız.  Özel yaşamınızda ise evli Balıklar kararlar almadan önce son derece iyi düşünmeli kaybedeceğiniz ve kazanacaklarınızın manevi boyutunu düşünerek hareket etmelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Balıklar Aşkta yüzünüz gülecek yeni insanlar tanımanın ve sosyal olmanın şansı doğru insan olarak karşınıza çıkabilir. Ayrıca finansal konularda kazancınızda önemli bir artış yeni gelirler yeni imkanlar ve alacakların tahsili ile maddi anlamda güçleneceksiniz. Ay boyunca paranızı biriktirmeli ve yatırım yapmaya yönelmemelisiniz.

 Temmuz 2015 Balık Kariyer & Para

İş hayatınızda . Duygusallığınız başınızı ağrıtacak olaylarla karşılaşmanıza sebep olabilir.  Arkadaşlarınızın kendi menfaatleri için sizi zor durumda bırakması da olası. İş ve özel yaşamınızda gizliliğe önem verin kişisel konular aleyhinize hiç beklemediğiniz şekilde kullanılabilir. Kimsenin sizi yönlendirmesine üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin ve sezgilerinizle ilerleyin.

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık