Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

KOÇ:

Gökyüzü siz Koç burçlarının hayatında iletişimle ilgili Konuların oldukça etkili olacağı bir ayı müjdelemekte. 4 Mayısta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile pratik zekanız başarı çıtanızı yükseltmeniz için iş başında olacaktır fikir alışverişleri iş hayatınızda yeni projelerin içinde yer almanızı sağlayabilir. Aşkın ve güzelliklerin temsilcisi Venüs, ilişkilerinizle ilgili konularda aile hayatınız başta olmak üzere sizi daha sessiz ve tartışmalardan uzak duran huzur arayan bir ruh hali içine sokacaktır. Koç evinin hükümdarı, aile, ev, özellikleri doğru çiftin çıkarlarını yönlendirmek, daha sessiz ve daha izole alana adım olacaktır 8 Mayıs ile birlikte Bekar Koçlar Aşk hayatınızda yaşanacak hızlı gelişmelere hazır olun ve gurunuzu aşktan üstün tutmadan hareket ederek mutlu olun. Gurur ve kıskançlık duygunuz romantizmin önüne geçmesin.

Kariyer ve Para

Ayın ilk iki haftası finansal konularda yaşanacak gelişmeler le karlı yatırımlar yapabilir uzun süredir hayalini kurduğunuz gayrimenkule sahip olma imkanını yakalayabilirsiniz. 18 Mayısta iletişimin gezegeni Merkür, R geri hareketine başlayacak ve finansal konularda yavaşlamalar zamanında yapılmayan ödemeler 11 Hazirana kadar etkili olacak. Bu süre içinde konsantrasyon gücünüz zayıf olduğundan tahammüllü davranmakta zorlanabilir işiniz gereği gezi bilgi iletişim resmi belgelerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Okuduğunuzu doğru anladığınızdan emin olmalısınız.

Ruh ve beden sağlığınız:
17 Mayıs 30 Mayıs tarihleri arasında sinir sistemine bağlı sağlık sorunları uyuşmalar boyun bölgenizle ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Sizlere önerim sert sporlardan ve ani hareketlerden uzak durmanız. 6 Mayıstan itibaren kilo problemi olan Koçlar diyete başlayabilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirler. İradenizi ortaya koyun ve kilo sorununuzu kökünden çözüme kavuşturun.

BOĞA:
Enerjisi temposu yüksek bir ay sizleri karşılamakta. Savaş ve cesaretin gezegeni Mars 12 Mayısa kadar ilişkileri temsil eden konuların hakimi olacak ve sizlere aşk arkadaşlık ve ikili ilişkilerinizde önemli olayları beraberinde getirip ilişkilerinizde sorunlar yaratan hemen her şeye karşı tavrınız son derece net ve keskin olacaktır. Sizin için önemli olan her şeyi sahiplenen tavrınız hemen herkese hadlerini bildirmenizi sağlayacak. Mars arzularınızı arttıracak eş yada sevgilinizle ilişkiniz çok daha özel ve sevgi dolu bir hal alacak. 4 Mayısta karşıt burcunuz Akrepte gerçekleşecek Dolunay enerjisi ise dikkat çekici korkularınız artabilir her şeye şüphe ile yaklaşabilir hayatınızı zorlaştırabilirsiniz AMAN dikkat. İletişimin gezegeni Merkür 18 Mayısta R geri hareketine başlayacak aşk cinsellik tutku heyecan gibi konularda oldukça etkili olacak eski aşkınız evlilik teklifi ile karşınıza gelebilir heyecanı bitmiş evli çiftler romantizm ateşi ile evliliklerini yeniden yapılandırabilir.

Kariyer & Para
Rekabetli ruhunuz coşacak adeta ve haksızlığa uğradığınız engellendiğiniz konuların bir bir ortaya çıkması ile şaha kalkacaksınız adeta. Aklınız her zamankinden keskin işleyecektir. Merkür geri hareketi işinizle ilgili konularda geçmişte yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı sağlayacak. Ay sonuna doğru iş hayatınızda düşmanca davranışlar kendine güveni olmayan kişiler hazırlanan oyunlarla karşı karşıya kalacaksınız. Sizlere önerim fark ettiğinizi fark ettirmeden eteklerinde ki taşları dökmelerini bekleyin ve ilk sözü değil son noktayı koyan olmayı seçin. 6 Mayıs 17 Mayıs tarihleri arasında gelirleriniz 2 ye katlanabilir önemli birikimler elde edebilirsiniz. 22 24 26 mayıs tarihlerinde ise yolculuklarda dikkatsizlik sonucu sorunlar son anda yaşanan iptaller söz konusu olabilir.

Ruh ve beden sağlığınız
Enerjiniz ruhsal bedensel olarak oldukça güçlü olacak ve analitik tarafınız ay boyunca ön planda olarak kendinize değer vermenizi sağlayacak var olan sağlık sorunlarınızı aşacak ve güçleneceksiniz. Sizlere önerim yürüyüş pilates yoga gibi aktivitelerle fiziksel enerjinizi dengeleyin.

İKİZLER:
Gökyüzü bu ay sizlere duygusal fırsatların geleceğini müjdelemekte burcunuzda ilerleyen Aşkın ve güzelliklerin gezegeni Venüs ün güzelliklerinin keyfini çıkarın devam eden bir ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilir. Evli iseniz eşinizle güven tazeleyerek ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz. AŞK ta yüzünüz gülmeye başlıyor. 8 Mayıs ta Venüs Yengeç burcunda seyrine devam ederken erotizmi arttıracak tutku heyecan aşk hayatınızı fazlası ile heyecanlı bir hale getirecek. edecek. Ay ın ilk 2 haftası işinizle ilgili her konuda detaylara önem vermeli var olan şartları iyileştirmek için ayağınıza gelen şansı değerlendirmelisiniz..

Kariyer & Para

Yönetici gezegeniniz iletişimin temsilcisi Merkür R 18 Mayısta geri hareketine başlayacak ve aniden gelişen krizleri sabırsızlıkları engelleri tetikleyecek. Özellikle işinizle ilgili konularda yapıcı davranırken başkalarının adına sözler vermemeli kimseye kefil olmalı borç isteyen arkadaşlarınızı nazikçe geri çevirmelisiniz. Aksi halde fazlası ile zor durumda kalabilirsiniz. Sizlere önerim ayın ilk 15 günü işinizle ilgili tüm görüşme anlaşma alım satım gibi konuları gündeminize alıp sonuçlandırmak için elinizi çabuk tutmanız. 22 23 26 27 Mayıs tarihlerinde kayıp hırsızlık ve dolanıcılara karşı gözünüzü dört açmalısınız.

Ruh ve beden sağlığınız

Merkezi sinir sisteminize bağlı sağlık sorunlarınız ortadan kalkmaya başlıyor ve hızla iyileşiyorsunuz. 19 Mayıs 28 Mayıs tarihleri arasında dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek kazalar karşı dikkat etmeli Enerjinizi bedensel aktivitelere yönelerek dengelemelisiniz. Merkür geri hareketi evinizin elektrik ve su tesisatı ile ilgili sorunlara neden olabilir.

YENGEÇ:
Gökyüzü ayın ilk haftası iş ve eğitim hayatınızda duygusal değil gerçekçi davranmanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde sinirlerinizi bozacak sizi zor duruma düşürecek kişilere istediklerini vermiş olursunuz. 4 Mayısta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi pek çok gizli saklı meseleyi gün yüzüne çıkartacak ve haklılığınızın gün yüzüne çıkması ile rahat bir nefes alıp maddi manevi rahatlayacaksınız. Aşkın ve güzelliklerin gezegeni Venüs 8 Mayısta burcunuzda seyrine başlayıp gönül kapınızı AŞK ile taçlandırıyor. Bekarsanız hayatınızı birleştireceğiniz o özel insanla tanışabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Siz evli ve ilişkisinde açılmaz sorunlarla uğraşan bir Yengeç iseniz anlayış uyum ve dengenin kurulması ile bitecek endişesi taşıdığınız ilişkinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Bırakın AŞK hükmünü sürsün gönül sarayınızda.
Kariyer& Para
İletişimin gezegeni Merkür ‘’R’’ Geri hareketi 18 Mayısta başlayacak. Bu sebepten kredi sözleşme anlaşma gibi konuları ayın ilk 10 günü halletmeye çalışmalısınız. Merkür geri hareketi başladığı andan itibaren finansal konularda gecikmeler aksamalar hesapta olmayan değişiklikler yaşanabilir. Akışa ayak uydurun ve öfkeyle hareket etmeyin.. Size özel bir takım belgeler görüntüler başkalarının eline geçebilir ve size karşı kullanmaya kalkan gizli düşmanlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yine Merkür ‘’R’’ hareketinde yolculuklarda iptaller aksaklıklar yaşanabilir. Yaptıklarınızı söylediklerinizi iki kere gözden geçirmeniz gereken zamanlar. Özellikle ortaklıkları olan Yengeçler bu dönemde denetimi elden bırakmamalı ve duygusal davranışlar içinde olmadan gerçekçi hareket etmeli riskli yatırımlardan yeni başlangıç ve ortaklıklardan uzak durmalısınız. Maddi konularda risk gerektiren her şeyden uzak durmalısınız. Merkür ‘’R’’ Hareketi boyunca özel yaşamınızda ise bekar ilişkisi olmayan Yengeçler sizlerde aşkta heyecan verici olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.
Ruh ve beden sağlığınız
Ayın 2nci haftasından itibaren diyete başlayabilir sportif faaliyetlerde yer alarak bedeninizi forma sokarken ruhunuzu da yorgunluğundan arındırarak enerjinizi yükseltebilirsiniz.
ASLAN:
Gökyüzü ayın ilk 7 günü yakın çevrenizde yaşanan gelişmelerden dolayı kendinizi baskı altında hissetmenize ve yaşadıklarınızla ilgili değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmenizde zorluklara neden olabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli davranmalı ve ani kararlar vermeden Her ne olursa olsun mücadele etmeli her zorluktan sonra bir kolaylık olacağının mutlak bilinci ile hareket etmelisiniz. Yıldızınızın parladığı bu dönemde kıskanç insanların negatif enerjilerine karşı savuma kalkanlarınızı hazırlayın ve başarınıza müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edin. İletişimin gezegeni Merkür ‘’R’’ Geri hareketi 18 Mayısta başlayacak Merkür retrosu sırasında taşınma satın alma gibi konularla ilgili düşünceleriniz varsa beklemeli geri hareket tamamlandıktan sonra harekete geçmelisiniz. Merkür etkisi ile aracınız varsa problemler yaşayabilirsiniz. Aracınız için gerekli bakımları yaptırmak olası bir sorunun önüne geçebilir. Ayrıca Retro geçmişte yaptığınız fakat yeterince karşılığını alamadığınız bir işinizde daha iyi imkanlarla karşınıza çıkabilir ve yeni fırsatları beraberinde getirebilir sizlere. Merkür geri hareketinin sizler için en güzel yansıması kaybettiğiniz sizin için değer taşıyan bir evrak yada eşyanızı bulabilir geçmişte size zarar veren kişilerin haksızlığının ortaya çıkması ile maddi manevi hakkınızı almanın haklı gururunu yaşatacak sizlere. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Aslan’lar yeni ortamlar yeni arkadaşlıklar ve onların sayesinde tanıyacağınız birinin yakın ilgisi ile şaşırabilir ve bir anda kendinizi aşkın seline kaptırabilirsiniz. Beraberliği devam eden Aslan’lar ise emek verdiğiniz aşkın karşılığını almaya başladığınız özel bir aydasınız.
Ruh ve beden sağlığınız
Ay boyunca eklemler ve omurilik bölgesi ile ilgili ağrılar söz konusu olabilir, Fakat yükselen ruhsal enerjiniz beden sağlığınıza olumlu olarak yansıyacaktır.

BAŞAK:
AŞK AŞK AŞK, dolu bir ay sizleri karşılamak ta romantizm duyarlılık ay boyunca duygusal hayatınızı şekillendirecek ve kalıcı beraberliklere adım atacaksınız. Ailenizle olan gerginlikler sona eriyor birbirinizi tamamlıyorsunuz. Geziler etkinlikler kültürel faaliyetler ay boyu etkili olacak sizler için. Yönetici gezegeniniz iletişimin gezegeni Merkür 18 Mayısta R geri hareketine başlayacak 18 Mayıs 30 Mayıs tarihleri arasında evinizin su tesisatı elektronik eşyaları ile ilgili problemler yaşanabilir. Merkür hayatınızda gecikmelere verilen sözlerin yerine getirilmemesine neden olabilir ÜZÜLMEYİN! Sakin ve kontrolcü davrandığınız takdirde sorunların hepsini aşabileceksiniz.

Kariyer & Para:

Çalışmalar, kültürel veya manevi faaliyetler ve geziler Ay boyunca hayatınızın bir parçası olacak ve hepsini başarı ile yerine getirmenin gururunu yaşayacaksınız. Aynı işyerinde çalışan ve duygusal yakınlığı olan Başaklar sizler için ise karmaşık bir süreç olabilir. İşinize duygusallığınızı karıştırmamalısınız. Finansal olarak güçlü bir aydasınız geçmişten gelen miras hukuksal davalar olumlu bir şekilde netice verebilir ve siz beklemediğiniz gelişmeler karşısında artan kazancınızla ilgili değerlendirmeler yapma konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Ruh ve beden sağlığı:
Ayın 2nci yarısı merkezi sinir sistemine bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Sizlere önerim kendinize zamansızlıktan zaman yaratın ve gökyüzü sizi destekleyen enerjiler yansıtırken bunu yaşamınızı yeniden yapılandırmak için kullanın.

TERAZİ:
Sürprizlerle dolu bir aya hazır olun ikili ilişkileriniz iş hayatınız tam anlamı ile değişim sürecinin içinden geçecek. Özellikle iş hayatınızla ilgili kariyer sahibi üst düzey konumda biri ile yollarınız kesişebilir ondan gelecek destek ve yardımla hayallerinizi gerçeğe yansıtabilirsiniz. İş birlikleri sizleri güçlendirmek için iş başında iken şimdi size düşen karar verme mekanizmanızın gücüne inanarak hareket etmek olmalı. İş hayatınızda cesaretli davranmalı ve başkalarının sizi yönlendirmesine müsaade etmeden kendi doğrularınızın mücadelesini vererek hareket etmelisiniz. Ay sonuna kadar alım satımlar ve ortaklıklarda kredi başvurusunda bulunmak gibi konularda dikkatli olmanızda yarar var. Finansal konularda olumlu bir aydasınız doğru zamanı beklemek kaydıyla. Ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir. Uzun vadeli finansal yatırımlar hayatınızın en büyük ve şanslı güvencesi olabilir. Evinizi yenilemek ya da bir araç satın almak istiyorsanız bir sonraki ayın 2nci yarısını beklemelisiniz.

Kariyer & Para

Kariyer evinizde etkili olacak Güzellikler ve aşkın temsilcisi Venüs şanslı enerjileri ile kariyer hayatınızda çok çaba harcamadan şansları kapınıza getirecek ve istikrar kazanmanızı sağlayacak. İş arıyorsanız bulabilir var olanı çok daha iyi hale getirebilirsiniz. Kadınlardan gelecek şanslar söz konusu bağlantılarınız sizi tanınır biri yapabilir. İletişimin gezegeni Merkür 18 Mayısta R hareketine başlayacak eskiden beri süregelen bir projenizi hayata geçirebilir ek işler yapabilir ve bir anda yıldız gibi parlamaya başlayabilirsiniz. Merkür geri hareketi sizleri kontratlar sözleşmeler alım satımlar konusunda dikkatli olmanız için uyarıyor.

Ruh ve beden sağlığınız
Heyecan ve öfkeye bağlı sinirsel tansiyon yükselmesi yaşayabilirsiniz. Bedensel olarak kas ağrıları kendinizi zayıf hissetmenize neden olabilir sizlere önerim bedeninizi yormayacak bir spor dalına yönelerek kondisyonunuzu yükseltmeye başlamanız yönünde olacaktır. 4 Mayıs Akrep dolunayı ile birlikte meditasyon namaz gibi ruhsal enerjinizi güçlendirecek çalışmalar yapmakta yararınıza olacaktır.

AKREP:

Uzun bir süreçten sonra hayatınızın merkezinde huzur kazanç ve sağlığın olacağı bir ay karşılıyor sizleri. Kaybettiğiniz umutlarınız yeniden yeşeriyor ve kendinize olan güveninizi kazanmaya başlıyorsunuz. Yetenekleriniz kazanca dönüyor 4 Mayısta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi farkındalığınızı arttırıyor. Özel yaşamınızda da tanıyacağınız ya da önceden tanıdığınız birin ile duygusal bir yolculuğun içinde bulabilirsiniz kendinizi ufkunuz genişliyor ve siz yeni başlangıçlara doğru yol alıyorsunuz.

Kariyer & Para
İşbirlikleri sizi her anlamda güçlü kılacak mali açıdan hızla iyileşmelerin yaşanacağı bir aydasınız. İletişimin gezegeni Merkür 18 Mayısta geri hareketine başlayacak sigorta şirketleri bankalar ve muhasebe ile ilgili sıkıntılara sorunlara neden olabilir. Gecikmeler aksamalar yaşanabilir özellikle internet üzerinden alışverişler hesap kontrolü gibi konularda dolandırıcılıklara karşı dikkate alın.

Ruh ve beden sağlığınız
Temponuzun yükselmesi ile sinir sisteminiz hassas olabilir Kendinize iyi bakmalı olabilecek her türlü olumsuz durumun önüne geçmek için beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

YAY
Gökyüzü bu ay sizlere seçimlerinizle başarıya ulaşabileceğiniz etkileri beraberinde getirmekte Değişim enerjisini akılcı karşılayın memnun olmadığınız bir işiniz varsa başka bir yere çok daha iyi şartlarda geçiş yapabilirsiniz. İletişimin gezegeni Merkür ‘’R’’ 18 Mayısta geri hareketine başlayacak 11 Haziranda ise ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek. Merkür geri hareketlerinin olacağı tarihlerde iş ve özel yaşamınızda kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin. Gizlilik önem kazanmakta fikirleriniz çalınabilir! Özel yaşamınızla ilgili bir anlık öfke yada duygusallıkla 3ncü şahıslarla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir dikkatli davranın ve özel yaşamınız adı gibi özel olsun. 28 29 30 Mayısta özel hayatınızda da eşinizle sorunları aşmak için harekete geçmeli ve ilişkinizin gidişatını onun size yaklaşımına göre birlikte kararlar alarak değerlendirmelisiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlıyor ve ruhunuzun derinliklerindeki güzellikler ortaya çıkmaya başlıyor ve siz yenileniyorsunuz. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalı ve bu yolda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde karabulutlar gibi dolaşmasını istemiyorsanız duygu ve düşüncelerinizi sevdiğiniz insanla paylaşmalı bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız birlikte hareket ederek var olan zorlukları aşmalısınız. Bekar Yay’lar bu ay doğru yerde doğru zamanda olmanız aşk hayatınızı renklendirebilir.

Kariyer & Para
Ay boyunca işbirlikleri, iştirakler, hukuksal konular sizin lehinize gelişmeleri beraberinde getirecektir. bu dönem içinde seyahatlerde problemler yaşanabilir. Kişisel güvenliğinizle ilgili konular da da dikkatli olmalısınız. Merkür hırsızlık ve karışıklıklara neden olabilir.

Ruh ve beden sağlığınız
Ayın 2nci yarısı diş hekiminizi ziyaret edebilirsiniz periyodik check-up yaptırmanız içinde uygun bir zaman dilimi. Ruhsal çalışmalar ise sizleri her zamankinden güçlü kılacaktır.
OĞLAK:
Huzura, Yeniliklere güçlü ve olumlu değişimlere, Size maddi manevi zenginlikler katan gelişmelere HAZIR olun! Bilinçaltınızda yaşanan çatışmaların yansıttığı olumsuzlukların farkına varın ve yüzleşin kendinizle yaşanmışlıklarınızla; Sizler güçlü insanlarısınız gücünüzü ele alın ve cesaretle çıkın hayatın her rengini içinde yüreğinizi en olgun en BİLGE halinizle yansıtın yaşama. İletişimin gezegeni Merkür ‘’R’’ Geri hareketi 18 Mayısta başlayacak ve 11 Haziranda ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken elektronik eşyalarınız bilgisayar telefon ve ofis eşyalarınızla sıkıntılar olmalı Merkür etkisi geçmişle ilgili yarım kalmış konular ilişkiler gündeminize gelebilir. Dargın olduğunuz sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Aynı şekilde işinizle ilgili konularda da elinizden kaçan bir fırsat çok daha iyi şart ve imkanlarla karşınıza İşinizle ilgili resmi bir konuda küçük bir ayrıntı bir anda her şeyi lehinize çevirebilir ve haksızlıklar bir anda sona erdirerek özellikle HUKUKSAL konularda büyük bir devrimi gerçekleştirebilirsiniz! Evli Oğlaklar eşle ilişkinizi iyileştirecek çok daha keyifli bir hale getireceksiniz. Bekar Oğlak’lar ay sonuna doğru tanıyacağınız biri hayat arkadaşınız olabilir.

Kariyer & Para
İş hayatınızda devrimsel nitelikte ilkler gerçekleştirebilir başarı çıtanızı inanılmaz derecede yükseltebilirsiniz. Finansal konularda da güçlü etkiler söz konusu kazanımlarınız artıyor daha profesyonel düşünmeli sosyal ilişkilerinize önem vermeli istemeyi bilerek hareket etmelisiniz.

Ruh ve beden sağlığınız
Sağlığınızı ciddiye almalısınız. Merkür Retro hareketinin hastalıkları tetikleyebilir özellikle sinir sistemi ve eller, kollar, omuzlar solunum yolları ile ilgili rahatsızlıklara dikkat edin ve bir hekime görünün. Araç kullanırken dikkatli olmalı aşırı hız ve dikkatsizliğe karşı her zamankinden daha fazla duyarlı olmalısınız.
KOVA

Genel anlamı ile olumlu bir ay olacak Mayıs sizler için. Sevdiğiniz insanlardan göreceğiniz destek meslek hayatınızda istikrar ve şans kapılarını aralamanızı sağlayacak yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenen Kovalar için ayın ilk 10 günü son derece verimli enerjileri beraberinde getirmekte. İletişimin gezegeni Merkür 18 Mayısta R geri hareketine başlayacak ve 11 Hazirana kadar devam edecek. Merkür geri hareketi iş hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve yanılgılara sebep olabilir. Bu sure içinde yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat etmeli. Okuduğunuzu doğru anladığınızdan emin olmadan hiç bir resmi evrakın altına imza atmamalısınız. Eğitim hayatı devam eden ve eğitim sektöründe görev alan Kovaşar kendinize güvenerek hareket ederseniz her şey sizin beklediğinizden çok daha kolay ve hızla ilerleyecektir. Bu dönemde meditasyon ibadet gibi ruhsal olarak güçleneceğiniz aktivitelere yönelmelisiniz. Finansal gelirlerde artış iş hayatınızda ki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissederek verimli çalışmanızı sağlayacak. Evli Kovalar 18 Mayıstan itibaren eşinizle ilişkilerinizi iyileştirme şansına sahipsiniz istediğiniz takdirde. Bekar Kovalar sizlerde iş arkadaşlarınızdan birinin aşk ve samimiyet dolu ilgisini karşılıksız bırakmazsanız keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Ruh ve Beden sağlığınız

Özellikle 24 30 Mayıs tarihleri arasında sinirsel gerginliklere bağlı cildiniz ilgili döküntüler alerjik reaksiyonlar söz konusu olabilir. Fiziksel aktiviteler de de kendinizi çok zorlamamalısınız sakatlanmalar söz konusu olabilir.

BALIK:
Sezgilerinizin algı yönetiminizin yoğun ve yönlendirici olduğu bir aydasınız. Aşk ve iş hayatınız yeniden şekilleniyor ve zorluklardan sonra gelen kolaylıklar kararlı tavırlarınız sizi yaşamın her alanında söz sahibi ve başarılı kılmaya başlıyor. İletişimin gezegeni; Merkür ‘’R’’ Geri hareketi 18 Mayısta başlayacak 11 Haziranda ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek. Merkür ‘’R’’ hareketi sırasında hukuksal konularda resmi dairelerle ilgili bir takım prosedürler le karşılaşabilirsiniz. Hakkınızı aramalı ve olası bir yanlışı düzeltmek için çaba göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Balıklar beraberliğiniz çok daha tutkulu ve heyecanlı bir hal alabilir. Geçmişte yaşanan pişmanlığını duyduğunuz bir aşk hikayeniz varsa o insanı hala seviyor ve sevildiğinize inanıyorsanız aşka teslim olun ve sevginin peşinden cesaretle gidin ve bilin ki aşk zamana karşı yenilmez ve küllerinden yeniden doğalar. İş hayatınızda ise 22 23 24 25 Mayıs tarihleri arasında son derece şanslı etkiler söz konusu finansal olarak güçleneceğiniz bir aydansınız.

Kariyer & Para
5 18 Mayıs tarihlerinde işinizle ilgili konu ve projelerde yanlış anlaşılmalar ve yanlış yönlendirmelerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli davranın. Başkalarının ne dediğinden çok siz yapmanız gerekenlere odaklanın kazanın. Geçmişte çözüme kavuşturulmamış sürüncemede kalmış pek çok meselenin iç yüzü tüm çıplaklığı ile ortaya çıkabilir ve bunun sonucunda alınan yeni kararlar alarak maddi konularda hakkınız olanı alabilirsiniz. Merkür geri hareketi resmi evraklar anlaşmalar dikkat gerektiren konularda yeni bir başlangıç yapmamanız için uyarıyor sizleri.

Ruh ve beden sağlığınız
Ayak sağlığınızla ilgili sorunlar yaşayabilir düşme ve çapma sonucu yaralanmalarla karşılaşabilirsiniz dikkatli olun Merkür geri hareketi süresince dikkat dağınıklığı ve genel öfke halini yaşayabilirsiniz. Bol bol meditasyon yapmalı ve ruhunuzu güçlendirecek aktivitelere yönelmelisiniz.

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık