Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2015 Mart Ayı Burç Yorumlarım

KOÇ

Genel: Enerjisi yüksek ve karışık bir ay karşılıyor sizleri. Düşmanlarınızla yüzleşebilir yasal konularda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğitim hayatında başarılı bir ay. Özel yaşamınızda cinsel arzularınız yoğun ve kuvvetlidir yeni heyecanlar arayabilir aşk maceralarının içinde bulabilirsiniz kendinizi. Ay boyunca araç kullanırken hız dan uzak durmanızda fayda var.

Ekonomi

Ay boyunca gereksiz harcamalardan uzak durun borç almayın ve aşırı lüksten kaçının. Emlak alım satımı yada araç alma ile ilgili planlarınız varsa oldukça olumlu etkiler söz konusu. İş değişikliği söz konusu olabilir kariyerinizde ilerlemeniz için doğru zamandasınız.

Sağlık

Ruhsal gerginlikler bu ay sizi rahatsız edebilir ve uyku problemleri yaşayabilirsiniz. Uzun yolculuklarda  uzak bir yere seyahat ediyorsanız, derin sulardan ve sokak köpeklerinden uzak durun. Bu etkenlerden dolayı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Aile ve Arkadaşlar

Aile bireylerinizle ilişkileriniz de ego ve öfkenize yenilmemeli sağ duyulu sakin davranmalısınız. Gizli meseleler gün yüzüne çıkacak rahatlayacak ve sıkıntıları ardınızda bırakacaksınız. Düşmanlarınızla yaşayacağınız yüzleşmeler aşk hayatınızda ki sorunlarında kökünü kurutmanızı sağlayacak. Bekar Koçlar sizlerde hızlı ilişkiler yaşayıp pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Şanslı Günler: 6, 7, 10, 18, 26

Zayıf enerjili günler: 1, 11, 20, 29, 30

BOĞA:

Genel

Bu ay sizin için güçlü enerjilerle dolu. Gelirleriniz birden fazla kaynaktan gelebilir. Babanız resmi kurumda ki kişiler veya patronunuz ile zorluklar fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili pek çok noktada kızgın ve rahatsız hissedebilirsiniz. İsyankar ve öfkeli tutumlardan uzak durun ve kendi kendinizi zor duruma sokacak davranışlar sergilemeyin. Bu ay eğitim ve çocuklarla ilgili konularda sıkıntılar söz konusu olabilir. Özellikle bebek bekleyen hanımlar sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereklidir. Gizli düşmanlar işinizle ilgili gelişmeleri öğrenmek için her türlü entrikayı yapacaklardır. Adımlarınızı gizlilikle atın ve kontrolcü davranın.

Ekonomi

Ay boyunca gelirleriniz gün geçtikçe artacak aklınızı iyi kullanıp yaratıcılığınızı yeteneklerinizle birleştirip her bakımdan kazançlı çıkacaksınız. Ay boyunca büyük yatırımlar yapmak tan uzak durun ve paranızı biriktirin.

Sağlık

Ailenin kadın üyelerinin sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Sizlerde gerginliklerden dolayı uyku düzensizliği ve kan basıncınızın düşmesine bağlı yoğun halsizlik yaşayabilirsiniz.  Ay boyunca yemek ve uyku düzeninizi iyileştirmek için çabalamalı yağlı ve ağır gıda ürünleri yemekten kaçınmalısınız.

Aile ve Arkadaşlar

Eşiniz ve iş ortağınızla ayın ilk günleri fikir ayrılıkları yaşayabilir baskıcı tavırlarla yorulabilirsiniz. Bu süreçte işinizle ilgili konsantre olmanız zordur dikkatli davranın. Ayrıca yaptığınız işle ilgili fikir hırsızlıkları söz konusu olabilir. Evrak ve dokümanlarınıza özen gösterin. Uzun seyahatlerden de ay ın 12 13  17 de uzak durmakta fayda var. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğalar sizde ay sonuna doğru ruh eşinizi bulabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Şanslı Günler3, 7, 10, 16, 22

Zayıf enerjili günler: 11, 12, 13, 29, 30

İKİZLER:

Genel

Bu ay maddi manevi iyi etkilerle dolu sizler için aklınızı kullanabildiğiniz takdirde. Parasal kazançlar elde edeceğiniz iş birlikleri ve ilerlemeler söz konusu. Politika ve siyasetle ilgilenen bir İkizlerseniz son derece popüler olup insanların desteğini kazanacaksınız. İş hayatınızda herkes sizi takdir edecektir. Ayrıca yaptığınız iş ya da projenizle ödül alabilirsiniz. İşadamları iş kadınları yeni sözleşmeler ve yabancı ilgili ve hükümet çalışmalarında büyük başarı elde edecektir. Bunca iyi etkiye rağmen ruhunuz huzursuz olabilir  ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Eski eş ya da sevgilinizle anlaşmazlıklar söz konusu olabilir dikkatli olun.

Ekonomi

İş hayatınızda yeni sözleşmeler anlaşmalarla yeni ve parlak bir dönemin kapılarını aralıyorsunuz. Tıbbi alanlarında çalışan İkizler büyük faydalar elde edebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz rahatlamalar bu ay boyunca etkili oluyor iş değişikliği yeni bir işe başlama  sizlere istenen sonuçları verecektir. Aile bireyleriniz ve sizden yaşça büyük insanlardan Büyük destek göreceksiniz.

Sağlık

Ay boyunca sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız Yanıcı patlayıcı şeylere, elektrikli ev aletlerine dikkat edin. Ayrıca alkollü araba kullanmamalı ve hızlı araçlardan uzak durmalısınız.

Aile ve Arkadaşlar

Aileden gelecek destek ve öneriler sizleri her bakımdan güçlü kılacak. Özel yaşamınızda da kelimelerin gücünü sonuna kadar kullanmalısınız böylelikle sorunları aşacak ilişkinizi güçlendireceksiniz. Çocuk sahibi İkizler sizlerde onların hayatında yaşanacak olumlu etkilerle mutlu olacak eğitim hayatlarında ki istikrarla gururlanacaksınız. Çocuk sahibi olmak isteyen ve bebek bekleyen İkizler bu ay düşme çarpma ve yorgunluğa bağlı sorunlara karşı çok dikkatli olun. Bekar İkizler 15 Marttan itibaren aşk hayatınızda keyifli gelişmeler söz konusu. Hayat arkadaşınızı bulabilir kısa süre içinde evlilik kararı alabilirsiniz.

Şanslı Günler: 3, 7, 9, 12, 18, 26

Zayıf enerjili günler: 5, 11, 19, 22, 25

YENGEÇ:

Genel

Gökyüzü bu ayın ilk 10 günü aşk hayatınızda belirsizliklere ve hayal kırıkları yaşamanıza neden olabileceğine işaret etmekte. Dikkatli ama kararsız olmamalısınız. Maddi konularda emeklerinizin karşılığı alacaksınız başarı devlet yada hükümet ile ilgili işlerden gelebilir sizlere. Mesleğiniz gereği tanışacağınız insanlardan fayda göreceksiniz. Çevrenizde saygınlığınızı arttıracaksınız. İş ve eğitim hayatınızda yurt dışı ile ilgili haberler gelebilir. Arkadaşlar veya iş arkadaşları ile herhangi bir anlaşmazlık içinde olmamalı dostluk ve güven bağlarınızı güçlendirmeye çabalamalısınız.

Ekonomi

Ay boyunca şansınıza güvenerek herhangi bir risk ya da yatırım yapmamalısınız ilerleyen günlerle birlikte ekonomik olarak zarar edebilirsiniz. Uzun zamandır iş arayan Yengeçler 11 Martla birlikte işe başlayabilir ve kalıcı olabilirsiniz. İhracat ve ithalatla ilgilenen Yengeçler  için keyifli gelişmeler söz konusu. Sosyal hayatınızın güçlü olması sayesinde finansal olarak iyi sonuçlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi Yengeçler eğitim, sağlık ve ilgili konularda harcamalarınız artabilir.

Sağlık

Mevsimsel geçişler  sizi rahatsız edebilir. Alerjik reaksiyonlar ve üst solunum yollarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

Aile ve Arkadaşlar

Başarı hayatının her yönünden geliyor sizlere. Pratik zekanız kardeşler veya yakın arkadaşlarınızla yapacağınız iş birlikleri güçlendirecek sizleri. Evlilik hayatınızda ise sorunlar kendiliğinden ortadan kalkıyor ve eşinizle bütünleşiyorsunuz. Evli ve çocuk sahibi Yengeçler çocuklarınızla ilgili gerginlikler ortaya çıkabilir. Fevri olmadan anlayışlı davranın. Bebek bekleyen Yengeçler ise stresli ortamlardan kesinlikle uzak kalmalı  ve stres yaratacak durumların olmaması için yakınlar ve eş tarafından çaba gösterilmelidir.

Şanslı Günler: 4, 9, 11, 18, 23

Zayıf enerjili günler: 1, 7, 12, 22, 26

ASLAN:

Genel

Ay boyunca araç kullanırken sürat yapmamalı kendinizi yorgun ya da uykusuz hissediyorsanız toplu araçlardan faydalanmalısınız. Aksi takdirde ciddi kazalar meydana gelebilir. Şansınıza güvenerek iş ve özel yaşamınızda atak davranışlardan kaçının. Yatırımlarla ilgili özellikle döviz ve borsa alımında iki kere düşünün büyük kazançlarda büyük kayıplarda yaşayabilirsiniz son derece bıçak sırtı bir çizgidesiniz. Ay sonuna doğru yaptığınız mesleğe bağlı olarak hiç beklemediğiniz büyük bir miktar para aniden gelebilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin ailesinden kaynaklanacak gerginlikler ciddi şekilde yorabilir sizleri.

Ekonomi

Bu ay finansal konularda  büyük bir miktarda gelir elde edebilirsiniz. İş hayatınızda ise promosyona sosyal iletişime reklama önem verdiğiniz takdirde önemli teklifler alabilirsiniz. Bu etkiler iş değişikliği yada önemli bir ortaklığı sağlayabilir sizlere.

Sağlık

Hastalıklar ay boyunca sizlerden uzak kalacak. Sadece dikkatsizliğe bağlı yaralanmalar mümkün olabilir. Özellikle, ayın ikinci yarısında süresi çok dikkatli olmak gerekir. Kazalar yanıcı ve patlayıcı maddelere dikkat edin ve Düşmanlardan gelebilecek zorluklara karşı temkinli durun.

Aile ve Arkadaşlar

Kendi aile bireylerinizle yaşanacak anlaşmazlıklar sizin için bu sefer çok zararlı olabilir. Hukuksal sorunlara kadar varabilir. Sizlere önerim ailenizle sorunlarınızı çözmek için çalışın. Özel yaşamınızda da başkalarının etkisi altında kalan eş ya da sevgiliniz size anlayışsız davranarak baskı kurmaya kalkabilir. Sizlere önerim laf yarışına girmeden gerçekleri ortaya çıkarıp yanlış insanların ilişkiniz üzerinde söz sahibi olmalarına izin vermemek için çabalamanız olmalı. Bekar ve ilişkisi devam eden Aslanlar bu ay boyunca  nişan nikah gibi resmi konularda aceleci davranmamalı bir birinizi daha iyi tanımaya çalışmalısınız.

Şanslı Günler: 5, 9, 14, 23, 25

Zayıf enerjili günler: 8, 12, 16, 17, 26

BAŞAK:

Genel

Ay boyunca gelirleriniz artabilir çocuklarınızla ilgili harika gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarılı bir aydasınız. Özel yaşamınızda olumlu etkiler söz konusu aşık olabilir kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evlilik hayatınızda ise karışık etkiler söz konusu başka birine duygusal olarak bağlanabilir ve eşinizden tamamen uzaklaşabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli tutkularınızın esiri olmadan hareket etmelisiniz.

Ekonomi

Bu ay gökyüzü finansal konularda destekliyor sizleri. Birden fazla kaynaktan gelecek iş ya da gelirler yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Riskli işlerde şansınızı deneyebilir ve ayrıntılara önem vererek karlı kalıcı yatırımlar yapabilirsiniz.

Sağlık

Kendinizi mutlu ve enerjik hissedeceksiniz buda sağlığınızı olumlu yönde etkileyecek.

Aile ve Arkadaşlar

Bu ay evli Başaklar için son derece dikkatli olunması gereken etkileri getirmekte. Cinsel arzularınızın artması ilgi gördüğünüz kadın ya da erkeğin etkisine kapılarak eşinizden uzaklaşmanıza ve evlilik hayatınızda çok büyük krizler yaşanmasına neden olabilir DİKKAT! Bekar Başaklar sizlerde ilişkinizi güçlendirip sevgi tutku ve bağlılıkla güçlendireceksiniz.

Şanslı günler: 2, 7, 12, 17, 26

Zayıf enerjili günler: 5, 9, 14, 23, 27

TERAZİ:

Genel

Bu ay mali konularda oldukça temkinli olmalı iş hayatınızda rakiplerinizle yarışırken harcama ve planlamalarınızı akıllıca yapmalısınız. Eş ya da sevgilinizle hayata bakışınızda ciddi ideolojik farklılıklar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun ve anlamadan dinlemeden fevri davranışlar sergilemeyin. Çocuk sahibi Teraziler onların eğitim hayatında karşılaşacakları zorlukları aşmaları için yardımcı olmalı ve üzerlerinde baskı kurmaktan vazgeçmelisiniz. Anlayış sevgi sabır onların başarılı olmalarının anahtarı olacaktır.

Ekonomi

Gökyüzü ay boyunca var olan işinizi genişletme yeni bir ortaklık yeni yatırım ve  her türlü mali riskten uzak durmanız için uyarıyor sizleri. İş arıyor ya da iş değişikliğine gitmek istiyorsanız tekrar tekrar düşünün ve şartları zorlamayın.

Sağlık

Gökyüzü eklemler le ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Özellikle ani hareketler bel kemiği ve eklemlerinizle ilgili  sakatlanmalara ve buna bağlı ameliyatlar a neden olabilir.

Aile ve Arkadaşlar

Evli teraziler eşinizin arkadaş çevresi yüzünden gerginlikler yaşanabilir ve eşinizin sizi anlamamak için adeta direnerek hareket etmesi tam anlamı ile sizleri çıldırabilir. Sizlere önerim öfke ve kavga ile hiç bir yere varamazsınız. Bekar Teraziler sizler ise işiniz gereği tanışacağınız biri ile kalbinizi birleştirebilirsiniz.

Şanslı Günler: 7, 14, 15, 16, 23

Zayıf enerjili günler: 4, 9, 13, 22, 28

AKREP:

Genel

Bu ay aşırı harcamalar ve ani finansal kayıplara karcı çok dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda üst düzey yetkililerden destek alarak uzun süredir emek verdiğiniz bir işin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi Akrepler onlarla ilgili gerginlikler söz konusu olabilir. Onların arkadaşları ile sorunları ya da başkalarından kaynaklanan etkilerle iş ya da eğitim hayatlarında zorluklarla karşılaşmaları sizlere sıkıntılar verebilir.

Ekonomi

Gökyüzü ay boyunca kayıplara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Borsa ve yabancı para birimleri ile ilgili bir iş ya da yatırımınız söz konusu ise gözünüzü dört açmalı ve her türlü riskten uzak kalmalısınız.  Kredi başvurusu alımlar için bir sonraki ayı beklemeniz akıllıca olacaktır.

Sağlık

Ay ın ilk haftasından itibaren mevsimsel hastalıklar öksürük ve soğuk algınlığı yaşayabilirsiniz.

Aile ve Arkadaşlar

Ailenizle gergin ilişkilerinizi düzeltiyorsunuz. Sorunlar arkanızda kalıyor ve doğruları görerek sahipleniyorsunuz. İşinizle ilgili oynanan bir takım oyunları akıl gücünüzle çözecek rakip ve düşmanlarınızı amellerine ulaştırmayacaksınız. Aşk hayatınızda ise güçlü enerjiler hakim eski eş yada sevgilinizle bir araya gelebilir geçmişte yarım kalan fakat her gün yüreğinizde yaşattığınız aşkı birlikte en yüce hali ile yaşamaya başlayabilirsiniz.

Şanslı Günler: 1, 5, 9, 12, 18
Zayıf enerjili günler: 2, 6, 7, 13, 23

YAY:

Genel

Gökyüzü bu ay boyunca iş hayatınızda saygınlık kazanacağınızı müjdeliyor sizlere. Görmezden gelinen neredeyse yok sayılan emekleriniz far edilecek ve tanınırlığınız artacak. Finansal konularda gelirlerinizin de giderlerinizin de artacağı bir aydasınız. Yolculuklar keyifli olacak iş ve eğitiminizle ilgili gelecek vaat eden olumlu sonuçlar getirecek sizlere.

Ekonomi

Siz iş arıyorsanız ay ın ilk 10 günü istediğiniz sonuçları elde edecek ve hayalini kurduğunuz işe başlayabileceksiniz.  Ay sonuna doğru ise dikkatli olun vergiler resmi dairelerle ilgili ödemeler le ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Sağlık

Karaciğer, omurga kemikleri sırt ağrıları ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bedeninize gereken önemi vermeli ve sağlığınızı ay boyunca her zamankinden daha fazla önemsemelisiniz.

Aile ve Arkadaşlar

Ay boyunca aile arkadaş ve özel yaşamınızda mutlu hissedeceksiniz ve cesaretiniz artacak. Kardeşininiz yada çok yakın arkadaşlarınızdan gelecek faydalar söz konusu.  Çocuk sahibi Yayla mutluluk ve başarı çocuklarınızdan gelecek sizlere. Ay sonuna doğru eş yada sevgilinizin de katkıları ile hayalini kurduğunuz ev yada arabayı alabilirsiniz. Bekar Yaylar sizlerde iş ya da eğitiminiz için yapacağınız yolculuklarda hayat arkadaşınız olacak o özel insanı tanıyabilirsiniz.

Şanslı Günler: 4, 9, 14, 22, 28

Zayıf enerjili günler: 2, 8, 13, 17, 26

OĞLAK:

Genel

Bu ay mali konularda zorlanabilir geleceğini beklediğiniz gelirlere güvenerek hareket etmenin zorluklarını yaşayabilirsiniz. Aile büyükleriniz ve kardeşlerinizle ciddi sorunlar yaşayabilir üzerinize uzun zamandır oynanan oyunları fark ederek zararın yakınlarınızdan gelmesinin şaşkınlığı ve üzüntüsünü yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise heyecan artıyor eşinize olan sevgi ve ilginiz karşılıklı olunca her ikinizde romantizmin heyecanın mutluluğun doruklarına çıkmayı başaracak adeta birbirine kenetleneceksiniz. İş hayatınızda evraklarınıza resmi belgelere dikkat edin onları kaybedebilir ya da çaldırabilirsiniz aman DİKKAT! Eşinizle seyahatler söz konusu hem iş hem keyif bir arada olacak sizler için. Bekar Oğlaklar yeni bir aşk ilişkisi gelişebilir. Heyecanı bir yana bırakın ve aşkın enerjisini tüm kalbinizle karşılayın.

Ekonomi

Gelirlerinizde düşüşler ve gecikmeler sizi zorlayabilir.  İş hayatınızda düşmanlıklar ve üzerinize oynanan oyunlarla kaybettiğiniz amaçlarınızı geri kazandıracak ve zorluklardan sonra güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksınız. Yatırımlardan uzak durmalı harcamalarınızı da kısıtlamalısınız.

Sağlık

Uykusuzluk herhangi bir işe konsantre olmakta zorlanma söz konusu olabilir. Meditasyon yapın dua edin ve zihninizi boşaltın ancak böylelikle sağlıklı olabilir olası sağlık sorunlarının önüne geçebilirsiniz.

Aile ve Arkadaşlar

Ailenizle ilişkilerinizde gerginlikler sizi üzse de güçlendirecek. Anne baba ya da kardeşlerinizin yaptıklarını öğrenmeniz ve gerçeklerin sizin müdahaleniz olmaksızın ortaya çıkması ile adeta içinde bulunduğunuz derin siyah kuyudan çıkacak kendi hayatınızın ışığı olacaksınız. Özel yaşamınızda eşinizin sağlık sorunları ile uğraşabilir buna bağlı kısa süreli panikler yaşayabilirsiniz. Bekar Oğlaklar sizlerde ayın son günlerinde ilişkinizle ilgili ön yargılı olmamaya özen gösterin.

Şanslı Günler: 3, 4, 5, 15, 19

Zayıf enerjili günler: 8, 17, 18, 23, 27

KOVA:

Genel

Gökyüzü bu ay uzun seyahatler ve seyahatlerden gelecek kazançlara işaret etmekte. Her bakımdan talihli bir ay karşılıyor sizleri. Medya ya da iletişimle ilgili konularda çalışıyorsanız hayatınızın fırsatı ile karşılaşabilir çok önemli bağlantılarla hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Ailevi konularda ise baba erkek kardeş ya da oğlunuzla krizler yaşanabilir isteklerinizi yapmamalarına karşı tahammül etmekte zorlanarak duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Ekonomi

Medya moda iletişim sektöründe olanlar  güçlü  kişilerden gelecek fırsatlar elde edebilir. Bu alanlarda karlı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda karanlık günler bitiyor ve kalıcı işlerle adınızdan söz ettirmeye başlıyorsunuz.

Sağlık

İş ve özel yaşamınızda yorgunluk ve gerginlik sonucu Kan basıncınız düşebilir kalp problemleri  yaşayabilirsiniz. Aman dikkat siz değerlisiniz ve hiç bir şey sağlığınızdan daha önemli değil.

Aile ve Arkadaşlar

Bu ay mali konularda iyi olacak, Fakar sorunlar evlilik ve aile hayatınızda ortaya çıkacak. Anlaşmazlıklar yakın arkadaş ya da akrabaların araya girme isteği ile daha da içinden çıkılmaz bir hal alabilir, Sizlere önerim sorunları kendi yöntemlerinizle çözmeli başkalarını karıştırmamalısınız. Aşk hayatınızda ise o hayalini kurduğunuz beklediğiniz özel insan karşınıza çıkabilir ve aşkın engin güzelliklerine birlikte yol alabilirsiniz.

Şanslı Günler: 3, 7, 14, 18, 19

Zayıf enerjili günler: 5, 13, 22, 23, 29

BALIK:

Genel

Gökyüzü aşk hayatınızda büyük dalgalanmalarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Eski aşkınız karşınıza çıkabilir yeni bir insan tanıyabilir ve nasıl karar vermeniz gerektiğini belirlemekte çok zorlanabilirsiniz. Evli Balıklar sizlerde eşinizin üzerinde denetimi bırakıp mutlu olma çabası içine girdiğiniz anda sorunları kendinizin yarattığının farkına varacak ve mutluluğun tadını çıkaracaksınız. Çocuk sahibi Balıklar onların iş ve eğitim hayatında ki başarıları ile mutlu olacaksınız. Ayın ortasında yeni bir ev ya da araç alma şansını yakalayabilirsiniz.

Ekonomi

Ay ın ilk günlerinden itibaren beklenmedik kaynaklardan kazançlar elde edebilirsiniz. Bir iş değişikliği düşünüyor ya da yeni bir iş arıyorsanız uygun zamanlardasınız hareke geçin.

Sağlık

Bu ayın en önemli uyarısı kaza veya yaralanma karşı dikkatli olmanız yönünde. Koşu yürüyüş ya da seyahat ederken çok dikkatli olmalısınız. Çok önemli değilse, geceleri yolculuk yapmaktan uzak durun.

Aile ve Arkadaşlar

Bu ay aile içinde mutlu olacak onlardan gelecek güven ve destekle güçleneceksiniz. Ailenizden beklediğiniz finansal bir konu varsa ısrarcı davranın ve beklentinizi sürekli gündemde tutun ve istediğinizi elde edin. Sen maddi zevklere ilgili bir şey satın alabilir. Eğitim hayatı devam eden Balıklar ekstra çaba harcamanız ve birinci önceliğinizi eğitim hayatınıza vermeniz gereken bir aydasınız.  Bekar Balıklar sizlerde 20 Marttan itibaren sizi anlayan değer veren mutlu olmanız için çaba gösteren kalbi güzel ruhu iyi bir insanla yollarınızı kalplerinizi birleştirebilirsiniz.

Şanslı Günler: 1, 5, 10, 14, 23

Zayıf enerjili günler: 3, 6, 7, 11, 21, 24

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık