Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Yılında Gökyüzü Enerjileri Nasıl Olacak?

Güneş etrafındaki son dönüşümüz, duygusal iniş ve çıkışlardan oluşan çılgın bir kozmik rollercoaster yolculuğuydu. 2023 de bir o kadar büyüme ve değişim vaat ediyor ama bu sefer olası tüm gelecekleri selamlamaya fazlasıyla hazırız. Güneş ışığının içeri girmesine izin verin gelecek vaat eden yeni bir yılın şafağı! Plüton'un 1798'den beri ilk kez Kova burcuna geçmesiyle, "gelecek" gerçekten de etkili kelimedir.

İki Gerileme ile Yavaş Bir Başlangıç

Yıl başladığında, hem Mars hem de Merkür sırasıyla 12 ve 18 Ocak'a kadar geri hareket edeceklerinden , yanlış yöne gidiyormuşuz gibi hissedilebilir . Özellikle 2022'nin böylesine dağınık bir şekilde sona ermesinden sonra, tekrar doğru yönde ilerlemeye başladıklarında rahat bir nefes alabiliriz. Yeni Yıl kararlarımızı Şubat ayına kadar yazmaya hazır olmayabiliriz ve bu sorun değil. Aslında, bu molayı hayatımızdaki tüm yeni değişiklikleri yansıtmak ve bütünleştirmek için kullanmak, zamanımızı en iyi şekilde kullanmak olabilir.

Büyük Haber: Üç Dış Gezegen İlerliyor

Üç dış gezegen - Satürn , Plüton ve Jüpiter - hepsi bu yıl burç değiştirerek bizi bazı kişisel, kültürel ve politik değişimlere hazırlıyor. Bu geçişler hayatımızda belirsizliğe yol açabileceği gibi daha sağlam zeminler bulmamıza da yardımcı olabilir. Boğa burcundaki Uranüs, son birkaç yıldır Kova burcundaki Satürn ile uzun süreli bir anlaşmazlık içindedir , ancak bu sona ererken, ekonomilerimizde ve banka hesaplarımızda istikrar bulma umudunu beraberinde getiriyor.

7 Mart'ta Satürn Balık Burcuna Girerken Çapayı Bırakın

Muhafazakar Satürn, 7 Mart'ta Balık burcunun derin sularına dalar ve önümüzdeki üç yıl boyunca orada kalır. Bu değişim, bizi bir yüzme havuzu yerine küvetimizin rahatlığını aramaya ikna edebilir. Sınırlarımız yavaşça eridikçe ve başkaları için daha fazla şefkat ve empati bulduğumuz için, belirsizlik korkuları yoğun bir direnişle canlanmamıza neden olabilir. Kendimize şunu sormalıyız: Hangi duvarlarımız etkili ve hangileri bizi bağlantı kurmaktan alıkoyuyor?

Balık burcundaki Neptün sayesinde son yıllarda çiçek açan maneviyata kolektif bir merak var , ancak bu konuda Satürn'de bir yavaşlama yaşayabiliriz . Bazı insanlar aktif olarak metafizik kavramları reddedebilir veya hatta astrolojiyi çürütmeye çalışabilirken, manevi sanatlarda başka önemli sesler muhtemelen ortaya çıkacaktır. Satürn bu yaratıcı burcu 30 yıldır ziyaret etmedi, bu yüzden doğrudan kalpten bazı önemli sanatlar içinde olabiliriz. Kolektif kültürel anımızı doğrudan kozmostan indiriyormuş gibi kanalize eden müzisyenleri dinleyin.

Plüton'un 23 Mart'ta Kova Burcuna Girişi, Bildiğimiz Şekliyle Tarihin Sonunu İşaret Ediyor.

Kışkırtıcı Plüton'un Oğlak burcundaki son dansı tüm dünyayı kökünden sarsmış ve sarsıntıları her canlı hissetmiştir. Bu uzun geçiş, etrafımızda artık çalışmayan tüm yapıları yavaş yavaş yıkıyor. Bu uzun, dünyayı sarsan dönem, 2008'den bu yana uzun bir tünel gibi oldu ve 23 Mart'ta Plüton Kova burcuna geçerken biz de tünelin sonundaki ışığı görmeye başlayacağız. Gerçeğe ve bütünlüğe dayalı daha güçlü temeller inşa etmenin zamanı geldi. .

Önümüzdeki birkaç yıl içinde Pluto, 2024'ün sonundan 2043'e kadar Kova burcunda kalmaya devam etmeden önce Kova ve Oğlak arasında birçok kez geri hareket edecek. insanlık barış içinde el ele verme ve herkes için daha hayırsever bir dünya inşa etme görevine çağırılıyoruz.

Sosyal adalet, topluluk ve teknoloji etrafında büyük değişimlere tanık olduğumuz için önümüzdeki birkaç yıl tarihin sonu gibi gelebilir. Potansiyel bir teknokrasi çağına giriyoruz, bu nedenle son on yılın otokratik ve kurumsal yöneticilerini daha da tehlikeli yapay zeka değişimleriyle takas etmemeye dikkat etmeliyiz. Kendimizin robotlaşmadığından emin olmak için düzenli sosyal medya oruçları planlamak akıllıca olabilir.

Jüpiter 16 Mayıs'ta Boğa Burcuna Girerken DİKKAT!

Jüpiter, 16 Mayıs'ta topraklanmış Boğa için ateşli Koç burcundan ayrıldığında , hız ihtiyacımızı biraz daha pratik bir şeyle takas edebiliriz. Bu, hayatımızdaki bolluğu genişletmeye odaklanma yılı. İster tasarruf hesaplarımıza fazladan para yatıralım, ister hayalini kurduğumuz o evi satın alalım, ödüller cömert olabilir.

Jüpiter ayrıca bize vücudun gerçekten skoru tuttuğunu hatırlatabilir. Travma yüzeye çıkmaya devam edebilir, böylece iyileşebilir ve daha büyük bir kaba genişleyebiliriz. Bedenlerimiz bizim sığınaklarımızdır, bu yüzden bu zamanı kendinize bir masaj veya sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek için kullanın ve iyi şans gezegeninden gelen nimetleri kabul edin.

17 Mayıs civarında Boğa burcundaki Jüpiter Kova burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında ayaklarımızın altında derin bir gümbürtü meydana gelebilir. İklimdeki değişimlerin topluluklarımızı büyük ölçüde etkilediğini görebiliriz veya enflasyon ve finansal istikrarsızlık her şeyi sarsabilir. Ancak Jüpiter 1 Haziran'da Kuzey Düğümü'ne katıldığında, istikrarlı bir finansal gelecek için çok ihtiyaç duyduğumuz bir umut bulabiliriz (tabii ki toz dağılma şansı bulduktan sonra).

22 Temmuz'da Venüs Retrosu Birbirimizi Daha Çok Sevmemizi İstiyor.

Yaz sevgisi, olmasını istediğimiz kadar sıcak olmayabilir. Aşk tanrıçası Venüs, 22 Temmuz'da bir adım geri atıyor ve Aslan'da geri gidiyor , nasıl şefkat gösterdiğimiz ve aldığımız konusunda bazı düşüncelere ilham veriyor. Hepimiz sadece benzersiz ifademiz için tapılmak ve kabul edilmek istiyoruz. Venüs'ün sekiz yıl önce bu burçta en son geri çekildiğinde başımıza gelen ilişki zorluklarını yeniden gözden geçirebiliriz. O zamandan beri ne değişti?

Tutulma Mevsimi Gerçek Renklerimizi Ortaya Çıkarıyor

Bu, karantina sığınağımızdan saklandığımız yerden çıktığımız yıl olabilir. Sezonun ilk tutulması kim olduğumuza ışık tutuyor. 20 Nisan'da Koç burcundaki bu güçlü Tam Güneş Tutulması, başkalarının ne düşündüğünü çok fazla önemsemeyi bırakmamızı istiyor, ancak bunu yapmak için hâlâ dökecek biraz derimiz olabilir. 5 Mayıs'ta Akrep burcundaki Penumbral Ay tutulması işte burada devreye giriyor.

Ne kadar çok bırakırsak, bizim için gerçekten neyin önemli olduğunu o kadar çok anlarız. Yılın ilerleyen saatlerinde tutulmalar gerçek değerlerimizi aydınlatacak. 14 Ekim'de Terazi burcunda Halkalı Güneş Tutulması, ardından 28 Ekim'de Boğa burcunda Parçalı Ay tutulması gerçekleşecek. Her iki tutulma da Venüs tarafından yönetilir ve hayatımıza güzellik ve anlam katan şeyleri vurgular.

13 Aralık'ta bir Merkür Retrosu Büyük Finali

2023, 13 Aralık'ta Oğlak burcundaki Merkür Retrosu ile Yay burcuna geri dönmesiyle başladığı gibi sona eriyor . Bir yıllık dönüşüm, aşırı uyarım ve gezegen dönüşünden sonra hepimizin bir molayı hak ettiğimizi hatırladık. Bu günlerde çok fazla değişiklik olurken, beynimizin hepsini entegre etmesi için zamana ihtiyacımız var. Havalimanında takılırsanız veya tatil planlarınız yeniden düzenlenirse, yeniden ayarlama ve 2024'ün yeni dönemine yanınızda götürmek istediklerinizi yeniden düşünme fırsatını kullanın.

2023'ü Unutulmaz Bir Yıl Yapmaya Hazır Mısınız?

Doğum haritanıza dayalı KİŞİYE ÖZEL tahminlerle büyüme fırsatlarınızı artırın.

Bilgi ve Randevu için bize ulaşın.

0212 583 32 75 - 0539 206 1953

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık