Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Vedik Hint Astrolojisinde Ay Düğümleri Geçişi ve Burçlara Etkileri

Vedik Astrolojide Rahu Transiti

Güneş, Ay, Merkür, Mars, Venüs, Satürn ve Jüpiter'i tam gezegenler olarak değerlendiren Vedik astrolojide, Navagraha'lara önemli bir yer verilmiştir. Ancak bu iki gezegene gölge gezegenler denir; Rahu birinci, Ketu ikinci. Bu gölge gezegenler için fiziksel bir varlık yoktur.

Bununla birlikte, manevi bir bakış açısıyla kutsal yazılar, hepimiz tarafından Samudra Manthan olarak bilinen mitolojik bir hikayeye atıfta bulunur. Rahu-Ketu, Güneş ve Ay'ın tavaf yollarının kesişme noktası olarak bilinir. Okyanus bir zamanlar Devalar ve Asuralar arasında karışmıştı, Mandarachal Dağı çalkalayıcı ve Vasuki Nag halat olarak hareket ediyordu. Lord Shri Mahavishnu ji, tam şeklini alarak ona bir temel verdi ve ardından tanrılar ve şeytanlar, çeşitli mücevherler üretmek için okyanusu çalkalamak için birlikte çalıştıklarıa inanılır.

Olan ilk şey, Lord Shiva'nın dünyayı kurtarmak için yuttuğu Halahal zehrinin ondan çıkmasıydı. Tanrılar ve iblisler daha sonra elde ettikleri çeşitli mücevherleri, ve diğer eşyaları kendi aralarında paylaştılar ve sonunda nektar ortaya çıktı ve bu da aralarında bir çatışmaya neden oldu. Her ikisi de önce onu elde etmeyi ve ölümsüz olmayı arzuladıkları için tanrılar, Mohini avatarını alıp tanrılara ve asuralara ayrı sıralar halinde oturmalarını emreden Lord Vishnu'ya sığındı.

Asuras, Mohini'nin formunun illüzyonuna kapıldıktan sonra tanrılara birer birer nektar sunmaya başladı. Ancak Swarbhanu adlı bir asura kılık değiştirip tanrıların arasına oturdu. O nektarı içer içmez, Surya Dev ve Chandra Dev onu tanıdı ve Lord Mohini'ye haber verdi. Sudarshan Çakrası ile Lord Vishnu tarafından hemen kafası kesildi. Bunda, baş kısmı Rahu olarak anılır ve gövde Ketu olarak bilinirdi, ancak nektarın etkilerinden ölmeden kurtuldu. O zamandan beri Güneş, Ay, Rahu ve Ketu'yu tutuyor.

Rahu, tıpkı dumanın yaptığı gibi bir kişinin hayatına kafa karışıklığı yayar. Rahu adı "diplomasi uzmanı" anlamına gelir, bu nedenle Rahu'nun lütfuna sahip olanlar siyaset ve diplomasi alanlarında uzman olurlar. Bununla birlikte, Rahu inanılmaz derecede hızlı şekil değiştirir ve keskin fikirlidir. Bu kişiyi yanıltabilir. Avantaj ve dezavantajlarından bahsedecek olursak, hemen etkisi olan bir gezegendir. Birini anında zengin edebilir. Rahu'nun yılanlarla da ilişkili olduğu düşünülür, bu nedenle birisi Rahu'ya sahip olduğunda rüyasında daha çok yılanlar görür. Ancak, burçta bir Yogakaraka gezegeni olan bir merkez veya üçgen eve yerleştirilirse, Yogakaraka olur ve hayattaki tüm başarıyı getirir. Ayrıca yanlış umutlar, batıl inançlar ve bulanık görüş getirebilir.

Rahu'nun etkisi mevcut Kalyug'da daha da fazladır. Rahu, hayalperestler ve yaratıcı yemek aşçıları üzerinde daha büyük bir etkiye sahip olabilir. Ek olarak, bu kişilerin bağımlılık geliştirmesine neden olabilir. Rahu ayrıca her türlü kötü bağımlılığa, yasa dışı faaliyete, kumara, sarhoşluğa vb. yol açabilir. Öte yandan Rahu, yaygın klişeleri terk ederek devrimi ve yeniliği yayma görevini de sunar. Her şey, burcunuzda Rahu'nun yararlı bir gezegene dönüştüğü yere bağlıdır. Rahu tipik olarak üçüncü evde, altıncı evde, onuncu evde ve on birinci evde en iyi servete sahip gezegen olarak kabul edilir. Burada bulunan Rahu, kişiyi onurlandırır. Para kazanmanızı sağlar, kişiye karakter gücü ve rakiplere karşı zafer kazandırır.

Rahu, hangi burçta ise bulunduğu evin etkilerini anında artırır, bu nedenle şanslıysa olumlu etkileri büyütebilir; aynı şekilde şanssızsa olumsuz etkilerini artırabilir. Rahu burcunda bulunduğu gezegen veya Rahu üzerinde etkisi olan gezegen burçta zayıfsa uygun davranma özelliğine sahiptir. Şu anda bir bilgi teknolojisi çağında yaşıyoruz. Bu, hayatı teknik olarak daha verimli hale getirdiği için Rahu Maharaj Ji'den başka bir hediye. Birini geleneksel düşünceden ayırır ve onları devrimci ve alışılmadık kılar ve cömertlik bahşeder.

Ayrıca Rahu'nun medya, teknik kaynaklar ve diğer şeyler üzerinde kontrolü vardır. Bir zamanlar şanssız bir gezegen olduğuna inanılan Rahu, hakkında daha önce bilinmeyen birçok gerçeğin keşfedilmesi sonucunda yaşamdaki yeniliklerin bir temsilcisine evrildi. Rahu'nun lütfu, uygun şekilde kabul edilirse, bir kişiye hayattaki her başarıyı verebilir. Burçunuzun 2023'te Rahu'nun geçişinden nasıl etkileneceğini öğrenmek için bu makaleyi okumaya devam edin.

Rahu Transit 2023 Tarihi

Satürn, Vedik astrolojiye göre en çok zayıflayan gezegen iken, sürekli geri hareket eden ve bir buçuk yılda bir burç değiştiren Rahu, geçiş zaman aralığında Satürn'ü takip eden gezegendir. Rahu, Shani Vat Rahu olarak da bilindiğinden, Shani'ye benzer sonuçlar üretir. Rahu'nun 2023'teki geçişinden bahsediyorsak, bu yıl 30 Ekim'e kadar Rahu'yu temsil eden Mars Koç burcunda oturuyor olacak. 30 Ekim günü saat 14:13'te geriye doğru hareket eden Rahu Koç burcundan çıkacak. Mars, Jüpiter tarafından yönetilen Balık burcuna geçecek.

Rahu Transit 2023 Tahminleri

Rahu Geçişi 2023: Koç

Rahu Maharaj, yıla başladığı yer olan Koç burcunun ilk evinde geçişine devam edecek. Burada  Rahu muhakemeni biraz bulandıracak ve ne yaparsan yap acele edeceksin, bu da bazı işlerinde sonradan pişman olacağın hatalara yol açabilir. Yakın arkadaşlarınızı hafife almayacaksınız ve kendinize bir imparator gibi davranacaksınız.

Böyle bir durumda biriyle kavga edebilirsiniz, bu yüzden bu zamanı akıllıca kullanın. Dikkatli olmak çok önemli olacaktır, çünkü öğrencilerin üstesinden gelmeleri gereken eğitimsel zorluklar olabileceği gibi, para kaybedebilecekleri gerçek bir olasılık da olabilir. Guru-Chandal Dosh'un etkisi daha sonra sağlığınızı, net düşünme yeteneğinizi, evliliğinizi ve işinizi bozacaktır, bu nedenle Mayıs ve Ağustos ayları arasında uyanık olmalısınız.

Rahu Transit 2023'e göre 30 Ekim'de Rahu on ikinci evinize girecek ve uluslararası seyahat olasılığını artıracak. Aktif olarak manevi faaliyetlerde bulunacaksınız, ancak sadece dış düşüncelerinizi kullanacaksınız. Harcamalarınız önemli ölçüde artabilir, ancak bu dönem sizin için önemli başarılar da getirebilir.

Rahu Geçişi 2023: Boğa

Bu yıldan itibaren Rahu, harcamalarınızı önemli ölçüde artırmaya devam edebileceği Boğa burcunun on ikinci evinde konumlanacak. Rahu'nun bu pozisyonda pervasız bir harcama yaptığı söyleniyor. Akıl sağlığı sorunlarına yol açabilecek anlık satın alımlar yapabilirsiniz. Doğru yönde gitmezseniz yasal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde fiziksel sorunlar ortaya çıkabilir ve sizi sık sık hastaneye gitmeye zorlayabilir bu enerji. Rahu burcunuzda olumlu bir konumdaysa, sizi yurtdışına seyahat etmeye de motive edebilir.

Rahu Transit 2023'e göre, Nisan ayının sonundan Ağustos ortasına kadar, sağlığınız ile ilgili sorunlara ve iftira ile ilgili sorunların gün ışığına çıkmasına neden olabilecek Guru-Chandal Rahu'nun Dosh'unun etkilerini göreceksiniz. Jüpiter gelip Rahu ile buluşacak Nisan 22. Bu enerjiyi elinizden geldiğince iyi kullanın. 30 Ekim'de Rahu burcunuzun on birinci evinden bir geçiş yapacak ve bunun sizin için çok olumlu etkileri olacak. İstekleriniz gerçekleşecek.  Rahu, doğum haritanızda uygun bir yere düşerse sizi uluslararası seyahat etmeye de motive edebilir.

Uzun süredir gömülü olan arzular yeniden canlanacak ve tatmin edilecekler. Girişimlerinizin başarılı olma olasılığı olacaktır. İyi finansal kazançlar için fırsatlar olacak ve şimdi bir süredir sahip olduğunuz hedeflere ulaşmak için mükemmel bir an. Politikacılar da başarılı olacak ve rakipleri bunun bedelini daha sonra ödeyecek.

Rahu Geçişi 2023: İkizler

İkizler için Rahu, bu yılın başında on birinci evinizden geçiş yapıyor ve bu, uzun zamandan beri birçok özleminizin gerçekleşmesini sağlar. Toplumda saygın bir konuma sahipsiniz. Sosyal çevrenizin genişlemesi için iyi bir şans var. Rahu'nun bu yılın büyük bir bölümünde on birinci evinizde yer alması sizi sosyal olarak da oldukça meşgul edecek. Topluluğun projelerinde aktif rol alacaksınız. Topluluğun projelerinde aktif rol alacaksınız. İster siyasi ister sosyal alanlarda olsun, halka açık konuşmalarda adınızı tanıtacaksınız.

Bu dönemde iyi bir ilerleme kaydedeceksiniz. Mali durum bu süre boyunca iyileşecek. Nisan sonundan Ağustos başına kadar olan dönem Guru-Chandal Dosh etkisinden dolayı biraz zor olabilir ama çok fazla sorun yaşamazsınız. Rahu daha sonra 30 Ekim'de dokuzuncu evinize girecek.

İş yerinizin bazı değişikliklere uğrama ihtimali var, ancak çalışkanlığınızın temelinde güçlü bir konum oluşturabilecek ve çalışmalarınız için övgü alabileceksiniz. Başkaları için zorlayıcı olabilecek işleri kolaylıkla tamamlamayı başaracaksınız. Mesleğiniz ile fazla meşgul olacağınız ve bunun sonucunda ailenizi ötekileştirme riskiniz olacağı için ev hayatınızda bazı zorluklarla uğraşmak zorunda kalacaksınız ama genel olarak ilerleme kaydedeceksiniz.

Rahu Geçişi 2023: Yengeç

Ekim 2023'ün sonunda Rahu, Yengeç burcundan dokuzuncu eve taşınacak. Olgunluğunuz bu dönemde gelişecek ve bu da işinize ne kadar değer verdiğinizi etkileyecektir. İş alanınızda başarılı olacaksınız. Çalışkanlığınız kendi adına konuşacak ve ortaya koyduğunuz her çalışkanlık sizin için açık olacaktır. Kamera arkasında çalışmaktansa kamera önünde çalışmayı tercih edecek ve verdiğiniz emeğin karşılığını fazlasıyla alacağınızı tahmin edeceksiniz.

Bu bu süre boyunca büyük saygı görmeye devam edeceksiniz. Çabalarınızın başarılı olma şansı var ve lider olarak konumunuzu koruyacaksınız. 22 Nisan ile 28 Ağustos arasında işte iniş çıkışlar olabilir. Tartışmaya yol açabilecek her şeyden kaçınılmalıdır. 30 Ekim'de burcunuzun dokuzuncu evine giren Rahu, şansınızı etkileyecek. Uzun mesafe seyahat ve ganga banyosu yapmak mümkün olacak. Yurtdışına seyahat etme olasılığı daha yüksek olacak ve zaten bu yönde bir çaba sarf ettiyseniz, başaracaksınız. Ancak bu süre zarfında babanızla ilişkiniz zarar görebilir ve hatta sağlığı bozulabilir. Bu, yönetmeniz gereken bir şey.

Rahu Geçişi 2023: Aslan

Aslanlar için, Rahu bu yılın başında dokuzuncu evinizde kamp kuracak, kaderinizi ve babanızın ilişkisini etkileyecek. Sonuç olarak, bu süre zarfında babanızın çok fazla saygı görmesi olasıdır. Görevlerini sözleriyle başarabilir, ancak sizinle olan ilişkisi zarar görebilir. Sağlığı pek yerinde olmayabilir. Şansa güvenmek yerine ilerlemeye çalışacak ve ancak o zaman başarılı olacaksınız. Sadece kadere güvenirsen acı çekersin. Bu durumda uzun mesafe yolculuk yapma olasılığınız çok yüksek olacaktır.

Guru-Chandal Dosha'nın etkileri, Nisan ve Ağustos 2023 arasında babanın sağlık sorunlarının kötüleşmesine neden olabilir. Devam eden işinizi mahvedebilecek kötü şans yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, şimdi biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Rahu'nun sekizinci evinize girişi 30 Ekim'de gerçekleşecek. Bu dönemde sağlığınız ve işiniz zarar görebilir. Bu yüzden kendine iyi bakmalısın. Araç ödünç almayın veya kiralamayın. Dikkatli sürün ve yatırım kararınızı vermeden önce 100 kez düşünün çünkü böyle yaparsanız para kaybetme veya tüm paranızı kaybetme olasılığınızı kontrol edebilirsiniz. Şu anda biri tarafından kandırılmanıza izin vererek kimseye borç para vermeyin; aksi halde iade edilmesi pek mümkün değildir.

Rahu Geçişi 2023: Başak

Başaklar için Rahu, bu yılın başında dokuzuncu evinizde oturacak. Rahu'nun sekizinci evde uzun süre kalması, yaşamınızda hala meydana gelen ve gelecekte de olmaya devam edecek olan hızlı, önemli bir değişikliği hızlandırmış olmalı. Ek olarak, bazı beklenmedik şekilde iyi karlar ve zararlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kayınvalideler için bu sefer avantajlı olacak. Büyüyecekler ve onlarla güzel bir ilişkiniz olacak. Gelecekteki kayınvalidenizi ziyaret etmek, oturmak ve onlarla konuşmak için bolca şansınız olacak. Bu durumda aklınız büyük ölçüde bahis, kumar ve piyango da olacaktır, ancak herhangi bir yatırım yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatlice değerlendirin çünkü yapmazsanız, para kazanmak yerine kaybetmeye hazırlıklı olmanız gerekir.

Nisan ve Ağustos ayları arasında sekizinci evde Rahu-Guru Chandal Dosh oluştuğunda, sağlığınız bozulabilir ve hastalıkla ilgili sorunlarınız daha da kötüleşebilir. Bu süre zarfında dikkatli olmazsanız ciddi bir hastalık gelişebilir, bu nedenle çok dikkatli ve dikkatli olmalısınız. Rahu Gochar 2023'ü tahmin ediyor (Rahu Gochar 2023). Aynı zamanda, düşüncelerinizi dini inançlarınıza bağlı kalmak yerine onlardan ayrı tutmaya başlayacaksınız.

Rahu Geçişi 2023: Terazi

Bu yıldan itibaren Rahu, Terazi burcunda doğduysanız evlilik yaşamınızı ve ticari ortaklıklarınızı etkileyecek olan yedinci evinizde olacak. Rahu bu evlilikte inişli çıkışlı bir duruma neden oluyor. Şirketinizde şimdiden kendinizi her zamankinden daha otokratik hissediyorsunuz ve gelecekte de hissedeceksiniz. Sık sık onları fazla düşünmeden kararlar vereceksiniz, bu da şirketiniz için kazançla sonuçlanabileceği gibi, aynı zamanda aniden meydana gelebilecek kayıplarla da sonuçlanabilir.

Ek olarak, iş ortağınıza karşı dikkatli olmanız gerekecek çünkü bu dönemde muhtemelen pek çok şey hakkında düşünüyor olacaklar. Onlara karşı samimi olmak, ikiniz arasında sorunlara yol açabilecek bir miktar yabancılaşma olabileceğinden, size yardımcı olabilir ve işinizi ilerletebilir. Guru-Chandal Dosh, Nisan ayının sonundan Ağustos ayının sonuna kadar çok aktif olacak, bu nedenle bu süre zarfında evliliğinizde ekstra önlemler almalısınız.

Eş ile herhangi bir  tartışmadan kaçınılmalıdır. Mümkünse karşılıklı anlaşma yolunu tutun veya deneyimli bir profesyonelden veya bir ev büyüğünden rehberlik isteyin veya onların rızasıyla herhangi bir iş yapın. Eş de sağlık sorunları yaşayabilir. İşletmenin bu dönem boyunca inişler ve çıkışlar yaşayacağını unutmayın. Sabırlı olmalısınız. Rahu, 30 Ekim'den sonra altıncı evinizden geçecek. Buradan sağlam bir başlangıç yapacaksınız. Emek verirsen her şeyde başarıya ulaşırsın. Oranlar lehinize olacak. Mahkeme ve resmi işler içeren işlerde başarılı olacaksınız.

Rahu Geçişi 2023: Akrep

Bu yılın başında altıncı evinize Rahu yerleşecek, Akrepleri her türlü zorluktan koruyacaktır. Hastalıklar, borç sorunları veya düşmanlarla karşılaşmayacağınız anlamına gelmez; tüm bunların olma şansı hala var ama Rahu, hepsinin üstesinden gelmenize ve ilerlemenize yardımcı olacak. Hiçbir şeyden korkmayacaksın ve hayatın içinde ilerledikçe kişiliğin gelişecek ve kendini olmak istediğin türden biri olarak tanıyabileceksin.

Şirket içinde daha güçlü bir konuma sahip olacaksınız. Anne tarafınızdaki insanlar da sizin için harika bir gelir kaynağı olabilir. Bu, uluslararası seyahat için fırsatlar sunabilir. Sağlık, Nisan ayının sonundan Ağustos ayının sonuna kadar zayıf olacak. Bu dönemde bir tür sağlık sorunu sizi şaşırtacak ve birdenbire karşınıza çıkacaktır. Sonuç olarak, herhangi bir semptom yaşarsanız hemen tıbbi yardım almalısınız.

Rahu Transit 2023'e göre 30 Ekim'de Rahu beşinci evinize girdiğinde zekanız ilerleyecek. Rahu'nun beyniniz üzerindeki tam etkisi nedeniyle önemli kararlar vereceksiniz ve karar verme becerileriniz keskin olacak. Bu, çocuklarınıza dikkat etme zamanı olacaktır çünkü kötü arkadaşlara yönelebilirler ve sonuç olarak uygunsuz davranışlar sergileyebilirler, bu yüzden onlara dikkat ettiğinizden emin olun. Aşk ilişkileri bu zamanda çok iyi gidecek. Aşk ilişkilerinin romantik anları olacak ve bağ yoğun olacak. Öğrencilerin hayatta bazı zorlukları ve sorunları olsa da, zihinleri keskin olacaktır. Bir kez okuyanlar onu canlı bir şekilde hatırlayacaklardır. Bunun okullarını nasıl geliştireceğini görebilecekler.

Rahu Geçişi 2023: Yay

Halihazırda beşinci evde oturan Rahu'nun Yay burcunun beşinci evinde bir etkisi olduğu fark edilecek.bu yılın başında. Burası zeka ve düşünce evidir. Rahu'nun bu konudaki etkisi, kimsenin hayal bile edemeyeceği fanteziler üzerinde hareket etmenize neden olacaktır. Bunları hayata geçirmek zor olsa da bunları gerçekleştirmek için her türlü çabayı gösterdiğinizi göreceksiniz. Bu noktada, şirketi bozmalarını önlemek için çocuklara doğru miktarda ilgi göstermek önemli olacaktır; yoksa işler kontrolden çıkabilir. Bu süre zarfında aşk ilişkileri gelişecek. Sevdiğiniz kişiye aklınızdaki her şeyi ifade etme fırsatı bulacaksınız. Geri çekilmeyi düşünmeden, her şeyi yüksek sesle konuşacaksınız. Ek olarak, sevdiğiniz kişi size sarsılmaz desteğini verecek ve onun da sizi sevdiği görülecektir. Sevdiğiniz biriyle birlikte olmak istiyorsanız, evlenmek için harika bir zaman.

Aşk ilişkiniz olgunlaşacak ve ilişkileriniz sağlam olacak, ancak öğrenciler yine de zorluklar yaşayabilir. Akademisyenlerine odaklanmak için çok çalışmak zorunda kalacaklar. Nisan sonu ile Ağustos sonu arasında daha zor olacak. Mide ile ilgili herhangi bir hastalık, bu süre zarfında daha da kötüleştirebilir. Dengesiz beslenmenin bir sonucu olarak sağlığınızın bozulma olasılığı vardır. Rahu Transit 2023'e göre Rahu, 30 Ekim'de dördüncü evinizden geçecek. Bu süre zarfında bazı aile çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, başka sevinçler yaşayacaksınız. Nisan sonu ile Ağustos sonu arasında daha zor olacak. Mide ile ilgili herhangi bir hastalık, bu süre zarfında zorluklarınızı daha da kötüleştirebilir. Dengesiz beslenmenin bir sonucu olarak sağlığınızın bozulma olasılığı vardır. Rahu Transit 2023'e göre Rahu, 30 Ekim'de dördüncü evinizden geçecek. Bu süre zarfında bazı aile çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, başka sevinçler yaşayacaksınız. Nisan sonu ile Ağustos sonu arasında daha zor olacak. Mide ile ilgili herhangi bir hastalık, bu süre zarfında zorluklarınızı daha da kötüleştirebilir. Dengesiz beslenmenin bir sonucu olarak sağlığınızın bozulma olasılığı vardır. Rahu Transit 2023'e göre Rahu, 30 Ekim'de dördüncü evinizden geçecek. Bu süre zarfında bazı aile çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, başka sevinçler yaşayacaksınız.

Rahu Transit 2023: Oğlak

Oğlak burcunda doğduysanız, Rahu bu yılın başında dördüncü evinizden geçecek. Bu süre zarfında hayatınızda inişler ve çıkışlar olabilir. Aile bağları bozulmaya başlayacak. Aile hayatınıza barış getirmek için çok çalışmanız gerekecek çünkü orada biraz kargaşa olabilir. Sonuç olarak, sessizce, sabırla çalışmalı ve en karmaşık kavramları bile anlamak ve açıklamak için çaba göstermelisiniz. Bu süre zarfında izolasyon durumları da yaşanabilir.

Annenizin sağlığı inişli çıkışlı olabilir, ancak bu süre zarfında evi satın almakta başarılı olabilirsiniz. Nisan ayının sonundan Ağustos ayının başına kadar evdeki her aktiviteye çok dikkat edin ve çok dikkat edin, çünkü bu süre zarfında aile hayatında önemli bir artış olabilir. Rahu Transit 2023'e göre 30 Ekim'den sonra Rahu üçüncü evinize taşınacak. Rahu size burada güç sunacak. İş hayatında risk almaktan ve ilerlemekten keyif alacaksınız, bu da başarınıza yol açacaktır. Eğer bir sporcuysanız, bu, yeteneğinizin gelişeceği zamandır. İnsanlar sana saygı duyacak. Mali açıdan iyi durumda olacaksın. Rahu'nun üçüncü evden geçişi size büyük başarı getirecek ve istihdam hattınızdaki konumunuzu iyileştirecek.

Rahu Geçişi 2023: Kova

Kova burcunda doğanlar için Rahu, bu yılın başında üçüncü evinize girecek ve yılın büyük bir bölümünde orada kalacak, size cesaret, kudret, güç, risk alma yeteneği, rakiplerinize karşı sağlam bir kavrayış vb. verecek. Arzuladığınız emek verdiğiniz  her şeyde başarılı olacaksınız. Rahu senin için bir yol açacak. Kardeşleriniz size yardımcı olabilir, ancak onlar da mücadele ediyor olabilirsiniz.

Böyle bir durumda, onlara yardımcı olmak için elinizden gelen her şeyi yapın. Daha fazla kısa mesafeli seyahat olacak, bu da sizi daha meşgul ve telaşlı yapacaktır. İş yerinde sağlam destek için iş arkadaşlarınıza güvenebileceksiniz. Nisan ayının sonundan Ağustos ayının sonuna kadar Guru-Chandal Dosh'un bir sonucu olarak bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Kendi iş arkadaşlarınızın size çekebileceği komplolar veya hileler nedeniyle işte sorunlar yaşayabilirsiniz. Seyahat ederken zorluklarla karşılaşacaksınız ve iyi sonuçlanmayacak, ancak Rahu Transit 2023'e göre 30 Ekim'den sonra Rahu ikinci evinizde geçiş yapacak. Ardından lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Finansal olarak daha aktif hale geldikçe ve para kazanma arzunuzda ani bir artış yaşadıkça finansal durumunuz iyileşmeye başlayacak. Ancak aile hayatınızda bazı sorunlar ve çatışmalar olabilir.

Rahu Geçişi 2023: Balık

Zenginlik gezegeni Rahu, Balık burçları için bu yılın başında ikinci evinize yerleştirilecek. Ancak ailenden ne kadar uzaklaşırsan, servete o kadar yakınlaşırsın ve o kadar zengin olursun. Burada konumlanan Rahu size iki şeyden yalnızca birini sağlayabilir, bu nedenle dikkatli bir şekilde dostane bir anlaşmaya varmaya çalışmalısınız, aksi takdirde ailenizden kopmuş hissetmeye başlarsınız.

Sağlıkla ilgili konuların farkında olmalısınız çünkü dengesiz beslenme veya yeme alışkanlıkları da sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Gözlük ihtiyacı, zayıf görüş nedeniyle de ortaya çıkabilir. Guru-Rahu Chandal Dosh nedeniyle, Nisan ayının sonundan Ağustos ayının sonuna kadar ailenin huzurunu bozan aile sorunları ortaya çıkabilir. Bu durumu önlemek için elinizden gelenin en iyisini yapmalı, ısrarcı olmalı ve harekete geçmelisiniz. Aile içindeki konumunuz yükselecek.

Rahu Transit 2023'e göre Rahu, 30 Ekim'de ikinci evinizden kendi burcunuza veya birinci evinize taşınacak. Sizi duygusallıktan kurtaracak ve pratikliğinizi geliştirecekler. Kendi kararlarınızı vermeye ve kendinize çok fazla güvenmeye başlayacaksınız, ancak biraz otokratik ve başkalarına aldırış etmeden hareket etmeye başlama şansınız da var. Bu durumdan kaçınırsanız, yaklaşan Rahu geçişinden her şeyi alacaksınız.

Tüm videolarıma Astrodeha Youtube Kanalından ulaşabilirsiniz.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık