Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Şubat Ayı Gökyüzü Enerjileri

Şubat ayı gökyüzü enerjileri yol açıcı enerjiler ile saracak yeryüzünü arzularımızı gerçekleştirmek için ilham verecek her birimize. Nisan ortasına kadar geri harekette hiç büyük gezegen olmaması nefes aldıracak her birimize. Ve ileriye taşıyacak bizleri.

Sıfır büyük gezegenin geri gitmesi, Evren'den gelen bir işarettir, iz bırakma zamanıdır. Olduğumuz yerde duramayız, hareket etmeliyiz; ilerlemek zorundayız; yolculuğumuzun bir sonraki aşamasına geçmek zorundayız.

Adımlarımız büyük ya da küçük olsun, Şubat ayı boyunca ilerleme kaydedilmesi gereken bir tema olacak.

Mart, yılın en büyük ve belki de en önemli aylarından biri olacak, bu nedenle Şubat ayı biraz sakin geçecek. Mart ayının büyük kozmik olaylarının gümbürtülerini hissedebilir ve kendimizi bilinçaltında veya bilinçli olarak yarım kalmış işleri tamamlayarak ve nerede durduğumuz konusunda netleşerek hazırlanırken bulabiliriz.

Şimdi ayın önemli astrolojik olaylarına bir göz atalım.

1-28 Şubat: Geri Harekette Büyük Gezegen Yok

Şubat ayı boyunca, geri giden hiç büyük gezegenimiz yok. Bu, hayallerimiz ve hedeflerimizle ilerlemek için kullanabileceğimiz harika bir ilerleme ivmesi yaratır. İleriye doğru güçlü bir ivmeyle, Evrenin kapıları açtığını ve yolculuğumuzun bir sonraki aşamasına ulaşmamıza yardım ettiğini hissedebiliriz.

3 Şubat- Ceres Retrosu

Ceres bir asteroittir, bu nedenle geri hareket enerjisi çok yumuşaktır ve deneyimlediğimiz bu güçlü ileri hareket momentumunu etkilemeyecektir. Ceres , beslenme ve yetiştirme ile ilişkili bir asteroittir. Aynı zamanda anne yarasıyla da bağlantılıdır, dolayısıyla bu süre zarfında bununla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Kendimizi, görmezden geldiğimiz tüm bu parçalarımızı beslemeye ve beslemeye ihtiyaç duyabiliriz. Tüm bu ileri ivmeyle, kişisel bakım uygulamalarını günlük rutinimize uyarlamayı daha kolay bulabiliriz. Ceres, 6 Mayıs'ta tekrar direkt olarak görev yapacak.

5 Şubat- Aslan Dolunayı

Aslan Dolunayı parlak ve cesur bir enerji sunuyor! Uranüs şu anda aktif, bu da hayatımızın bir alanını değiştirme veya yenilik yapma ihtiyacı yaratabilir. Bu Dolunay altında değişiklik aniden gelebilir, ancak onunla yuvarlanmaya çalışın ve hangi yeni kıvılcımları ateşleyebileceğini görün. Dolunaylar her zaman serbest bırakma çalışması için harika bir zamandır ve bu Dolunay da bir istisna değildir. İleriye doğru hareket eden tüm ivmeyle, geçmişi ortadan kaldırmak ve yeninin gelmesi için alan yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca, hayatınıza biraz taze ilham getirmek ve odaklanmak için bu Dolunay'ın enerjisiyle çalışabilirsiniz. İlişkilerimize ruhumuza neşe ve zevk yaratma üzerine.

7-8 Şubat: Merkür Gölge Döneminden Çıkıyor

Merkür şimdi gerileme sonrası gölge döneminden yeni çıktı ve Evrenin ivmesini artırmaya yardımcı oluyor. Aralık ayının sonundan bu yana hayatınızda bir şeyler sisli veya belirsizse, şimdi daha fazla netlik gelecek.

15 Şubat- Venüs Balık Burcunda Neptün Kavuşumu

Hayatınızda olup biten her şeye bir güzellik ve yumuşaklık getirmeye yardımcı olan gezegensel enerjilerin uyumlu bir kombinasyonu. Bu enerjiyi daha derin sevmek, kalbinizi daha geniş açmak ve fikirlerinizi dünyaya ifade etmek için kullanın. Romantizm, yaratıcılığınızı genişletmek ve ruhsal uygulamalar için güzel enerji.

16 Şubat - Kova Burcunda Güneş Satürn Kavuşumu

Bu, Satürn ve Güneş'in Kova burcunda bir araya gelişini 28,5 yıl daha yaşayacağımız son deneyim olacak. Kova burcundaki Satürn bizim için kolektif ve kişisel düzeyde karmik dersler bıraktı, ancak artık işi sona eriyor. Gerçekten istediğiniz hayatın sorumluluğunu aldığınızdan emin olmak için bu enerjiyi kullanın. Kova burcundaki Satürn hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

18 Şubat- Güneş Balık Burcunda

Hava burcu Kova'dan, burcun son burcu Balık'a geçiyoruz! Balık bir su burcudur ve tamamlanma ve bütünlük duygusu getirir. Zıt yönlerde yüzen iki balıkla temsil edilen Balık burcunun enerjisi, yin ve yang ilkelerine bağlıdır. Her iki enerji de bağımsız olarak var olur ama birbirleri olmadan var olamazlar. İki balık da bir daire içinde yüzüyor, bu da farklı yönlerde yüzmelerine ve dünyayı farklı bir bakış açısından görmelerine rağmen ikisinin de aynı varış noktasına vardığını gösteriyor. Balık, zodyakın son burcu olduğundan, seyahat ettiğiniz yılı ve tüm bu olup bitenlerin sizi nasıl evriminizin bir sonraki bölümüne tam bir daire içinde götürdüğünü yansıtmak için iyi bir zaman.

19 Şubat - Balık Yeniayı

Taze başlangıçların enerjisini taşıyan güzel bir Balık Yeniayı. Bu, belirli bir burcun 1 derecesinde sahip olduğumuz üçüncü Yeni Ay, yeni başlangıçların güçlü bir temasını gösteriyor. Balık çok yaratıcı bir enerjidir, bu nedenle bu Yeni Ayı hayatınıza çekmek istediklerinizi yaratmak ve görselleştirmek için kullanın. Bu, vizyon bindirme uygulamaları ve gerçek olmasını dilediğiniz şeyi onaylamak için iyi bir zamandır. Balık bir su burcu olduğu için, bir bağlanma yerine takılıp kalmak istemiyoruz; bunun yerine arzuladığımız şeyi onaylamak ama ardından Evrenin akışına ve uyumuna açık kalmak istiyoruz.

21-24 Şubat: Güneş Kavuşum Kraliyet Yıldızı, Fomalhaut

Fomalhaut, dört kraliyet yıldızından biridir. Her kraliyet yıldızının, galaksimizin bir yıldız geçidinin bekçisi olduğu söylenir. Fomalhaut, güney gökyüzünün bekçisidir ve ölüm ve yeniden doğuş döngüsündeki dönüşümü ve ölüm aşamasını temsil eder. Dönüşüm, son derece yaratıcı bir enerjidir ve bu, yeninin kapılarını açabileceğimiz son derece yaratıcı bir zamandır. Fomalhaut ayrıca ruhsal armağanlarımızı harekete geçirebilir ve ruhsal bağlantımızı güçlendirmemiz için bize rehberlik edebilir. Yaratıcı yönünüzü ifade ederek, ruhsal uygulamalarınızı derinleştirerek ve bir şeyler düştüğünde yeniden doğuşun her zaman mümkün olduğunu hatırlayarak bu enerjiyle çalışın. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan okuyabilirsiniz .

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık