Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Numerolojik Sayısı 7

Nümerolojide, bir sayının anlamı tipik olarak rakamlarının toplamından elde edilir (tek bir rakama ulaşana kadar toplanır). 2023 için 2+0+2+3 yani 7 olur. Sonuç olarak 7, 2023 için evrensel yıl sayısı olarak kabul edilir ve yılın kolektif ölçekte taşıdığı enerjiyi yansıtır.

Nümerolojideki her tek basamak veya temel sayı (1-9) çok sayıda içerir ve çeşitli şekillerde yorumlanabilirken (astrolojideki 12 burcun her biri gibi), 7 rakamı genellikle daha derin anlam arayışıyla ilişkilendirilir. 7 rakamı özeldir çünkü Vedik astrolojide Ketu gezegeniyle artık ayın güney düğümü ile eşanlamlı kabul edilen bir "gölge gezegen" ve Batı astrolojisinde Neptün ile bağlantılıdır ," "Her ikisi de ruhsal aydınlanma ve sezgiyle derinden bağlantılı."dır.

"7 [2023'ün 'evrensel yıl sayısı' olan], hem maneviyatın hem de bilimin bir sayısıdır."

7 rakamının sizi genellikle (en azından ilk başta) cevaplardan çok sorularla baş başa bırakabileceğini enerjileri getirmekte. "Bu, hem ruhaniliğin hem de bilimin bir parçasıdır, çünkü her iki yöntem de evrenin büyük ve yaklaşan sorularını yanıtlamaya çalışır."

7 sayısının dünyada nasıl ortaya çıktığını düşünün  yedi okyanus, yedi kıta, yedi çakra, yedi gökkuşağı rengi  ve bunun numerolojide şeylerin daha derin anlamı veya düzeniyle nasıl ilişkilendirildiğini görmek kolaydır, diyor.. "7 rakamı, iki küçük sayıyı çarparak da elde edilemez, bu da ona mistik sayı adını verir"

2023 ise “7 yıl” olarak eşsiz bir potansiyel taşıyor. Ufuktaki astrolojik değişimlerle birleştiğinde, bu 7 enerjisi 2023'ü kişisel ve toplu ilerleme yılı yapabilir. “7 yükseklik sayısıdır” diyor . "Bu, tüm seviyelerde yükseltmeler anlamına gelir.

2023'te Hangi Kolektif Temaların Yüzeye Çıkmasını Bekleyebiliriz?

Yenilik ve keşif kesinlikle numeroloji tahmininde ve 2023'ün 7 yılı olarak tasavvufu göz önüne alındığında, her ikisinin de hem geleneksel hem de eksantrik yollarla gelmesi mümkün. "insanlar yeni dijital araçları ve elektrikli araçlar gibi icatları benimsedikçe, teknoloji ve internet hayatımızda daha da büyük bir rol oynayabilir"  Aynı şekilde, insanlar da doğaya karşı daha büyük bir takdir geliştirebilir,  7. enerjisi hepimizin büyük resmin daha fazla farkına varmasını sağladığı için icatlarını doğrudan doğaya bağlıyor.

Benzer şekilde, 2023'ün ruhani havası, doğayla kişisel düzeyde yeniden bağlantı kurmak için daha fazla zaman ayırmayı da bir öncelik haline getirebilir, diyor  "Doğada kendinize tefekkür için zaman tanımak, ne tür sorular sormanız gerektiğini bilmenize yardımcı olacak ve bu cevapların neye benzeyebileceğini keşfetmeniz için size alan sağlayacaktır"

"Affetmek ve merhamet etmek gibi kişisel özellikler 2023'te daha sık ortaya çıkacak."

Ortaya çıkan enerji, kutuplaşmayla derinden yaralanmış bir toplum için iyiye işaret olan, kolektif merak ve yeni fikirlere açık fikirlilik olabilir. Bu, 2023'ün bir tür evrensel uyum veya uyum getireceği anlamına gelmiyor. Ama kesinlikle bir şefkat ve barış havası olacak, diyor "ve bağışlama ve merhamet gibi kişisel özellikler daha sık ortaya çıkacak."

7 rakamına, "bir duruma giren ve her şeyi daha iyi, daha güzel ve daha parlak yapan tatlı, nazik, şefkatli bir enerji alanı" taşıyan "duygusal şifacı" diyecek kadar ileri gider. Ne de olsa , astrolojideki yedinci ev , adalet odaklı Terazi tarafından yönetilen (ki bu da aşk gezegeni Venüs tarafından yönetilir) bire bir ilişkiler alemini yansıtır. Sonuç olarak, 7 sayısını aynı anda hem kendinize hem de başkalarına yardım etmek ve yükseltmekle ilgili olarak görüyor: "Sanki herkese çiçek veriyorsunuz ama aynı zamanda buket de sizsiniz." 

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık