Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Hint Astrolojisi Ay Burcunuza Göre Nasıl Geçecek?

2023 Sizin İçin Nasıl Geçecek?

Koç Ay Burcu

Satürn'ün Jüpiter ve Rahu'daki karmik yönü, hayatınızda iç gözlem ve sürtüşmeyi tezahür ettirecek;  ayrıca gizli bilgileri açığa çıkaracak.

Boğa Ay Burcu

2023'ün başlarında Satürn'ün geçişiyle sizin için bir aydınlanma olacak; gecikmelere ve engellere rağmen sizi olumlu sonuçlarla güçlendirecek enerjiler ile karşı karşıyasınız.

İkizler Ay Burcu

Satürn nedeniyle 2022'de takılan şeyler 2023'te sonuç vermeye başlayacak; Jüpiter-Rahu kavuşumu hayatınızdaki büyük değişiklikleri etkileyebilir.

Yengeç Ay Burcu

Satürn & Mars, 2023 yılında büyük bir değişimle yeni bir yolculuğa başlamanızı sağlayacak. İlk çeyrekteki yavaş ilerleme, gerçek potansiyelinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır.

Aslan Ay Burcu

Satürn'ün yılın başlarındaki geçişiyle 2023, hayatınızda daha iyi ve önemli sorumluluklar için dönüşüm getirecek.

Başak Ay Burcu

Jüpiter, 2023'te size karmik enerjilerinizi  temizleme fırsatları getirecek; Mars, disiplinli ve pratik bir yaklaşım talep edecek.

Terazi Ay Burcu

2023'teki Venüs geçişi yolunuza istikrar ve olumlu değişiklik getirecek; Mars, Rahu ve Satürn, gerçek potansiyelinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak.

Akrep Ay Burcu

Jüpiter-Venüs kavuşumu, olumlu sonuçlar alacağınız sosyal ve profesyonel bağlantılarınızı geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Yay Ay Burcu

Jüpiter'in desteği, Mars'ın ilerici hareketi ve Satürn ve Jüpiter'in ikili görünümü, zenginlik ve tasarruf biriktirmenizi sağlayacaktır.

Oğlak Ay Burcu

Satürn'ün kutsamaları, çabalarınız için size olumlu sonuçlar getirecek ve Güneş'in yıl ortasındaki yolculuğu sizi işte güçlü bir konuma getirebilir.

Kova Ay Burcu

Kariyerinizde Satürn'ün desteğiyle engellere rağmen ilerleyeceksiniz; Merkür'ün gerilemesi sizi bazı eski aşk ilişkilerini getirebilir gerçeklerin ortaya çıkması ile net kararlar verebilirsiniz.

Balık Ay Burcu

2023'te iki kez Venüs-Satürn kavuşumu size karmik & duygusal blokajlarınızı temizleme, Korkularınızı bilinç altınızı şifalandırma fırsatı verecektir.

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık