Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Astrokartografi Dünya

Bu yıl tahminlerimi çok parçalı bir formata ayırıyorum ve sayısal yılın genel eğilimleri için genel tahminlerle 2023'ün başlangıcına ilişkin doğum haritalarına odaklanacağım; zaman ve yer için Varga çizelgelerine kullandım ve dünyadaki çeşitli yerler için astrokartografi analizleri yaptım. Beni takip eden bazılarınızın bildiği gibi, Aralık'tan Şubat'a kadar yaklaşık 3 genel tahmin çizelgesi yapıyorum ve bazen Nisan'da bir çizelge yapıyorum ve ayrıca Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Rusya, İngiltere gibi dünyanın dört bir yanındaki seçili ülkeler için genel analizler yapacağım. 

Bu ilk bölüm dünyaya, olayların yerlerine odaklanacak; Çeşitli ülkeler için ikinci bir gönderi ve son olarak önemli olayların analizi ile devam edeceğim.

Yılın Numerolojisi- Dünyada kullanılan ortak takvime göre bu yılın sayısı 7 (2 artı 2 artı 3). Farklı takvim sistemlerinin daha sonra inceleyebileceğim farklı bir numarelojik kodu olacaktır.

Ketu yedi numaradır. Bu bir bozulma, korku, değişim ve ruhsal büyüme yılıdır. Eski yapıların çözülme eğilimi, sağlamlığa ve öngörülebilirliğe dönüşün ve teknolojik sistemlerin empoze edileceği 2024 yılına kadar devam edecek enerjileri getirmekte. Çin astrolojisinde (ki buna Ocak ayında daha sonra değineceğim), bir su tavşanı yılıdır. Yani duygular akıcı olacak. Ancak Ketu yıllarında, güçlü bir arzu olacaktır (geçen Venüs yılından sonra), özgürlük için güçlü bir duygusal arzu, eski yapıları yıkmak ve eski beğeni tarzına kesintiler olacaktır. Ayrıca teknolojik atılımlar, sırların açığa çıkması, artan uyuşturucu kullanımı ve gerçeklerden kaçış ve güçlü bir özgürlük arzusu da olacak. Ne yazık ki, bu aynı zamanda bazı doğal afetlerin ve hükümet örtbaslarının gün yüzüne çıkacağı bir yıl olacak. Böyle yıllarda basının gücünü kaybettiğini fark ettim yaptığım analizlere. Kurumlara meydan okunuyor ve birkaç ülke anarşik olaylar ile karşı karşıya kalacak bu, özgürlüğün artmasına yol açar, ancak aynı zamanda hoşgörüsüzlüğün artmasına ve özgürlüğün bastırılmasına yol açtığını da gördüm. Böylece kişisel ifade desteklenecektir, ancak geleneksel toplumlarda kaygının arttığını görürseniz şaşırmayın. Kasım ayı boyunca, piyasaların ve hükümetlerin istikrarsız hale gelmesini ve mevcut hükümetlerin ve liderlerin ayaklanmalar ve hatta fiziksel şiddetle tehdit edilmesini bekleyin.

2023 Haritasında

Yükselen burcun Başak olduğunu fark edeceksiniz, Merkür dördüncü evde Güneş ile geri gidiyor ve Venüs ve Satürn spekülasyon ve politikanın beşinci evinde ve Ketu paranın ikinci evinde. Satürn, yedinci evde Jüpiter'e açı yapıyor ve Ketu, ikinci zenginlik evinde. Rahu, Ay ile gizli meselelerin sekizinci evinde, Venüs'ün burcundaki Mars, hukuk, hükümet ve dinsel konuları vurgulayan dokuzuncu evinde Boğa burcunda. Satürn, bu haritadaki hemen hemen her gezegeni ve evi, kavuşum açısından etkiler. Bana göre bu, ekonomik bir yavaşlama ve hükümetlerin bu soruna yavaş tepki vermesini neredeyse kaçınılmaz kılıyor. Ocak sonu ile Nisan sonu arasında büyüme açısından her şeyin düzeliyor gibi görüneceği kısa bir zaman dilimi yaşayacağız, ancak dünyanın birçok yerinde gayrimenkul fiyatları satışları gerileyecek; Enflasyonist baskı şimdi ve Nisan arasında biraz hafifleyecek, sonra hızlanacak ve yaklaşık bir yıl boyunca düşük büyüme veya durgunluk ekonomisinde olacağız, büyüme Sonbaharın sonlarında, Ketu burç değiştirdiğinde tekrar başlayacak.

Satürn, Venüs ve Jüpiter'in birleşimi, dünyanın dört bir yanındaki hükümetlerdeki çatışma fikir ayrılıkları görev değişiklerinin devam etmesi anlamına geliyor ve hatta Nisan'dan Ekim'e kadar hükümetlerime yanlış iddialar yapıldı (bu yıl dört tutulma gerçekleşecek Terazi (ticaret ve değer, hukuk) ve Koç'u etkilemeye devam edecek) (liderlik). Dünyanın dört bir yanındaki mevcut liderler skandallara ve yanlış yapma suçlamalarına maruz kalacaklar, özellikle Nisan ayı civarında eski liderlerin popülaritesinde bir canlanma olursa şaşırmayın. Nisan ayında ve bu Sonbaharda hızlanacak.

Rahu'nun Nisan sonunda Jüpiter'e katılmasıyla birleşen Satürn'ün bu tür otoriter egemenliğinin tehlikesi, birçok ülkenin, ekonomik veya sosyal açıdan yanlış olarak görülenleri düzeltme sözü verebildikleri sürece, işleri daha az demokratik kurumların yürütmesine aldırış etmeyecek olmasıdır. . Bunun mevcut liderlerle veya önceki liderlerle hiçbir ilgisi yoktur. Mevcut liderler giderek yaptıklarından dolayı popülerlik kaybedebilirler ve çoğu birey için pek bir şey ifade etmeyen şeylere odaklanacak ve daha az özgürlük ve daha az refah getiren kararlar alabilirler. Özellikle Nisan ve sonrasında medyanın bunda önemli bir rol oynayacağını düşünüyorum.

Olumlu tarafı, beklenmedik tıbbi ve teknolojik atılımlar olacak 2023 te. Aslında Rusya-Ukrayna savaşının 2023'te oldukça erken bir zamanda çözülmesini bekliyorum ama iki ülke arasındaki gerilim birkaç yıl daha devam edecek.

Bana biraz panik gibi görünen ve en çok tehlikede olan yerler Hawaii, Alaska, Amerika Birleşik Devletleri'nin batısı ve Kanada'dan Teksas'a ve Batı Meksika'ya uzanan hatta siyasi skandallar görmeyi bekliyorum. Ayrıca Güney Amerika'yı, özellikle de Arjantin, Kolombiya, Venezuela, Şili, Ekvator ve Brezilya (Güney Amerika'nın çoğu) çevresinde, doğu Brezilya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yükselen siyasi çalkantı ve yeni popülist hareketler görmeyi bekliyorum. Orta Atlantik'ten geçen ve İzlanda yakınlarındaki Grönland'dan geçen ve Brezilya'ya dokunan bir Mars Satürn hattı var, bu nedenle bu yerlerde veya yakınlarda silahlı çatışma veya şiddet veya olası felaket havası görmeyi bekliyorum. Jüpiter ve Güneş çizgileri İngiltere ve Fransa'dan geçiyor ve bu tabloya dayanarak, Batı Avrupa ve Afrika'nın çoğunun Nisan ayında liderliğini yeniden düşünmesini ve Venüs ve Merkür çizgilerinin Almanya ve İtalya ve Cezayir'in çoğu, Orta Afrika üzerinden geçmesini bekliyorum ve Güney Afrika, bu bölgelerin ekonomilerini istikrara kavuşturma çabalarına işaret ediyor.

Mısır, Türkiye, İran, Suudi Arabistan'ı etkileyen, Doğu Avrupa üzerinden Ukrayna ve Rusya'ya kadar uzanan Satürn ve Mars hatları var. Bu, bu alanlarda devam eden siyasi huzursuzluk anlamına gelir, ancak demokratikleşme çabaları da mümkündür. Hindistan'dan Çin'e uzanan belirgin Mars-Jüpiter hatları var, bu da bu iki ülke arasında, özellikle Temmuz civarında, her iki ülke de ticaret için rekabet edeceği için çatışmayı mümkün kılıyor. Çin'in grafiği şu anda çok istikrarsız (bununla ilgili daha sonraki bir gönderide daha fazla bilgi vereceğim), ancak öncekinden çok daha düzensiz ilerleyebilir. Çin hükümeti, açıkça yalan söylemenin onlar için çok kolay olacağı bir döneme girdi ama buna yılın ilerleyen dönemlerinde değinilecek.

Endonezya, Vietnam, Çin, Koreler ve Japonya üzerinde görünen epeyce Güneş, Merkür ve Venüs çizgisi var, bu onların geçmiş çatışmalar ve geçmiş ittifaklar üzerinde biraz fazla duracaklarını gösteriyor gibi görünüyor. Teknolojik açıdan hariç, bu ülkeler, fiyatlandırma açısından dünya pazarının altını oymak ve diğer ülkelerden teknoloji ödünç almak da dahil olmak üzere kendilerini başarılı kılan en son stratejilere geri dönecekler. Dürüst olmak gerekirse, Orta Avrupa'da da strateji bu olacaktır.

Son olarak, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya doğru ilerlerken, her iki ülkede de bazı finansal panikler ve gerilemeler yaşanacak, ancak Yeni Zelanda stratejisini değiştirmeyecek Avustralya tepki gösterecek ve yeni prosedürler uygulayacak.

Bu arada, Ketu yılları yeni hastalık salgınları yaratabilir, ancak bunun yeni virüs türlerinin aksine gerçeklikten artan kaçışla daha bağlantılı olduğunu görüyorum. Ben bir epidemiyolog değilim, bu yüzden yılın ilerleyen aylarında analizlerime devam edeceğim.

Hepinize mutlu yıllar! 

Gary Gomes , Ed. D.

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık