Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Su Kaplanı Yılı

Çin Astrolojisine Göre:
Su Kaplanı Yılı 2022

Dünyanın dört bir yanındaki birçok kültür, Aralık Gündönümünde sonraki ikinci Yeni Ay ile işaretlenen Ay Yeni Yılı'nı kutlar. Çin Astrolojisinde, Ay Yılı'nın başlangıcı aynı zamanda zodyakın yeni bir yönetici işaretine geçişi temsil eder.
Çin Astrolojisi, her biri farklı bir hayvan tarafından yönetilen 12 burç ve ahşap, su, metal, toprak ve ateş olmak üzere beş elementi içerir. Saat diliminize bağlı olarak 31 Ocak veya 1 Şubat'a denk gelen 2022 Ay Yeni Yılından başlayacak, Çin zodyakının hükümdarı Su Kaplanı olacak.
Kaplan vahşi, cesur bir hayvandır ve önümüzdeki bu Ay yılının korkularımızı yenebileceğimiz ve hedeflerimize doğru ilerleyebileceğimiz bir yıl olduğunun sinyalini verir. Kaplan yılında çok büyük bir hayal ya da çok büyük bir hırs yoktur!
Kaplan yılı, kendi iç gücümüze erişmemizi ve aklımızı bir şeye koyduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey olmadığını bilmemizi sağlar. Aslında, kariyer gelişimi söz konusu olduğunda Kaplan yılı genellikle olumlu bir alâmettir.
Büyük hayalleriniz, cüretkar bir hedefiniz veya hayata geçirmek istediğiniz bir projeniz varsa, Kaplan yılı bunu gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan güveni ve desteği sunar.
Bununla birlikte, Kaplan'ın avını takip etmesi ve hareket etmesi zaman alan sabırlı bir yaratık olduğunu unutmayın. Kesinlikle sıçrayabilir ve cesur adımlar atabilirken, aynı zamanda sabırlı olmalı ve her şeyin mükemmel zamanlamayla hizalanacağına güvenmeliyiz. Tıpkı kaplanın avını araması gibi, hesaplı hamleler yapabilir ama aynı zamanda sabırlı olabilir ve mükemmel fırsatın üzerine atlamak için bekleyebiliriz.
Çin Astrolojisinde, Kaplan yılının ani bir değişim getirdiği ve güç ve para dengesini değiştirebileceği söylenir. Gerçekten değer verdiğimiz şeyleri toplu olarak gözden geçirmeye başladığımızda, etrafımızdaki dünyada bunun tezahür ettiğini görebiliriz.
Batı Astrolojisi de bu fikri 2022'de desteklemektedir, çünkü bu yıl kozmosta yüzen ve değer verdiğimiz şeyleri ve hem kişisel hem de toplumsal düzeyde değerli gördüğümüz şeyleri değiştirecek bir enerji vardır.
Değerlerimiz gözden geçirilmeye hazır ve bu gözden geçirmeyle birlikte, yeni şeylere ve kendi yaşamlarımızda olmanın yollarına öncelik vermeye başladığımızı görebiliriz.
Kaplan sadece güçlü, cesur bir yaratık değil, aynı zamanda çok sezgisel bir yaratıktır. Keskin bir altıncı hissi vardır ve çevresinde bizim göremediğimiz şeyleri algılayabilir.
Kaplan yılında, bu sezgisel becerilerden bazılarını alabilir ve kararlarımızı ileriye götürmek için bunları kullanabiliriz. İç sesimize güvenerek ve çevremizin ince ipuçlarına dikkat ederek, Evrenin bize rehberlik etmek için gönderdiği işaret ve ipuçlarını fark edebiliriz.
Su elementi ayrıca 2022 Ay Yeni Yılı'nın sezgisel enerjilerini geliştirir. Su elementi ayrıca duygularımızı yükseltebilir ve bizi çevremizdeki dünyanın enerjilerine karşı daha duyarlı hale getirebilir.
Ekstra hassas hissetmek bir süper güç olabilir ve Evrenin frekanslarına bağlanmamıza yardımcı olarak, her şeyle bir olduğumuzu hissetmemize izin verir. Ancak, kendimizi korumazsak veya enerjimizi korumak için çaba göstermezsek, fazladan hassas hissetmek de bizi tüketebilir.
Enerjik bedeninizi korumak için ekstra adımlar atmak bu yıl önemli olacak ve bunu suyun iyileştirici güçleri ile çalışarak yapabiliriz.
Su titreşimi tutar, bu nedenle içmeden önce bir bardak suyu doldurmak, banyoya veya duşa girmeden önce bir niyet belirlemek veya okyanusta vakit geçirmek, suyun iyileştirici güçleriyle bağlantı kurmanın tüm yollarıdır.
Su elementi aynı zamanda bu yıl akışa hazır ve istekli olmamız gerektiğini de gösteriyor. Bazen istikrarlı veya güvende hissetmekte zorlanabiliriz, ancak dalgaların ritmine katılırsak, onlara karşı savaşmaya çalışmaktan çok daha kolay bir zamanımız olacak.
Batı Astrolojisinde, 2022'de güvenlik ve sağlam bir temel oluşturmak için güçlü bir çekim var . Belki de Su Kaplanı enerjisi bize, temellerimizi inşa edip bir güvenlik hissi yaratmak için adımlar atarken, Bağlılık ve bağımlılık arasındaki çok önemli farkları hatırlatır. Belki de yıl boyunca ilerledikçe hala ihtiyaç duyulan belirli bir teslimiyet unsuru vardır. İşte orası hayatlarımızın yeniden yapılanacağı yerdir!
Su aynı zamanda son derece yaratıcı bir enerjidir ve bu Ay Yeni Yılı'nın özellikle yaratıcı projeler için uygun olabileceğini gösterir.
Batı Astrolojisi de bu fikri Jüpiter'in yılın çoğunu Balık burcunda geçirmesiyle desteklemektedir. Jüpiter Balık burcundayken Denizlerin yöneticisi Neptün'e katılarak su elementinin yaratıcı ve sezgisel gücünü artıracak.
Su Kaplanı yılında ve Jüpiter ve Neptün Balık'tayken, su elementi ekstra güçlü olacaktır. Bunun doğa anaya yansıdığını, yağışların artması, hatta sel ya da gelgit dalgalarının artmasıyla da görebiliriz.
Dikkatimiz, su kaynağımız ve suyun arıtılması ve yönetimi konusunda daha fazla sürdürülebilirlik yaratabileceğimiz yollara da çekilebilir.
Su Kaplanı yılı azim, cesaret, sezgi ve yaratıcılık yılıdır. İşte bu enerjiyi somutlaştırmak için atabileceğiniz bazı uygulanabilir adımlar:
Sizi engelleyen bir korkuyu veya sınırlayıcı bir inancı geride bırakın
“Yeterince iyi değilim…” ile başlayan herhangi bir düşünceyi dönüştürün bunu “Ya yapabilirsem…” olarak değiştirip değiştiremeyeceğinize bakın.
Yeni bir şey denemek için cesur bir adım atın.
Sevildiğinizi bildiğiniz insana SEVGİNİZİ Sunun.
Kariyer memnuniyetinizi artırmanın yollarını bulun.
Değerlerinizi ve sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu yeniden gözden geçirin.
Sabırlı olun, harekete geçmek için doğru anı bekleyin
İç kedi enerjinizle bağlantı kurun bunun sizin için ne anlama geldiğini keşfedin.
Şifa için su kullanın - içmeden önce bir bardak su doldurun, banyo yapın, deniz kenarında vakit geçirin vb.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık