Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Her Burcun Şanslı Sayıları

Her burç için şanslı sayısı, Keldani numerolojisi ve onların yönetici gezegeni kullanılarak bulunur. Keldani astrolojisine göre, her harfe ve burçlara bir numara atanır. Her alfabe için şanslı sayı sabit kalsa da, burçlar için şanslı sayılar gezegen hareketleriyle değişir.

Numeroloji de sayıların kişiliğimiz, psikolojimiz ve burcumuzla da bağlantılılıdır. Sayıların doğru kullanımı bize şans ve servet getirebilir.

2022 yılı için her burçta şanslı sayılarınızı keşfedelim . Bunları doğru kullanmak, hayatlarımızı olumlu yönder değiştirmenize ve önümüzdeki yıl size başarı getirmenize yardımcı olabilir.

2022'de Koç için şanslı sayılar
2022 Koç burcuna göre , yavaş bir başlangıç yapabilirsiniz ve bu nedenle şanslı bir sayının bilinmesi sizin için kullanışlı olabilir. Keldani numerolojisine göre, 2022'de Koç için şanslı sayılar, size birden fazla gezegenden iyilik getirecekleri için 9 ve 6 olacaktır.

Yeni bir şeye başlamayı planlıyorsanız, bunu bu numaraya sahip olan muhuratta yapmak sizin için gerçekten şanslı olacaktır. Özellikle çift haneler için, 33, 45, 51 vb. gibi 9 veya 6 yapan sayıları seçebilirsiniz.

2022'de Koç için bu şanslı sayılar finansal istikrarınızı artırabilir. 

2022'de Boğa için şanslı sayılar
Boğa, 2022 yılında sağlık ve eğitim açısından çok şansa ihtiyaç duyacaktır. Ve onların imdadına Boğa şanslı sayıları gelecek – 11, 7 (Boğa için tüm zamanların uğurlu sayısı) ve ayrıca 6. Hayatınızı biraz geriye sarın ve başınıza gelen en iyi şeylerin tam olarak ne zaman gerçekleştiğine bir göz atın, bu sayıların bir rolü olduğunu fark edeceksiniz.
7 sayısı Boğa için çok şanslı. Ayın 7. gününde büyük veya özel bir şey yaparsanız, başarı şansınız çok büyük.

2022'de İkizler için şanslı sayılar
İkizler, bir iki şeye uzun süre takılıp kalmayı sevmeyen bir insandır. Bu nedenle şanslı sayılarının da çok sık değişme eğiliminde olduğunu söylüyor. Ayrıca İkizler astrolojinin ikiz burcudur, bu nedenle 33, 11, 44 gibi herhangi bir sayının çiftleri İkizler için çok şanslıdır. Bu sayı dengeyi ifade eder ve İkizler'in yaptıklarına dikkat etmesine izin verir. Tek basamaklı sayılar söz konusu olduğunda, İkizler için şanslı sayılar 3 ve 5'tir. 2022'de romantizm katsayınızı yeniden oluşturmak için bu sayıları kullanın.

2022'de Yengeç için Şanslı Sayılar
2022 burcuna göre, 2022'de Yengeç burcunun odak noktası kariyer, kişisel gelişim ve mülkle ilgili konular olacaktır. Ve 2022'de Yengeç'i en çok etkileyecek gezegen Ay olacak. Buna göre 2022 yılında Yengeç burcunun uğurlu sayısı 3, 25 ve 18 olacaktır. Bu sayılar hayattaki sosyal statünüzü artıracaktır.

2022 yılında yaşınız 25 veya 18 ise, Ay feminizminin güçlü etkileri nedeniyle bir eş bulma şansınız yüksektir.

 

2022'de Aslan için şanslı sayılar
Keldani numerolojisine göre 2022'de Aslan için şanslı sayılar 1 ve 9 olacaktır. Bu sayılar 2022'de liderlik niteliklerinizi artıracak ve böylece hedeflerinizi kolaylıkla takip etmenize yardımcı olacaktır. Çift basamaklı sayılar söz konusu olduğunda, toplama işlemi sonucunda 9 veren sayıları seçebilirsiniz. Yani Aslan söz konusu olduğunda, bu sayılar 54, 36, 72 vb. olabilir. 2022'de bu sayıların yanınızda olması dilinizin gücünü artıracak, yani iyi iletişim kurabileceksiniz. Bu hem kişisel hem de profesyonel olarak size yardımcı olacaktır.


2022'de Başak için şanslı sayılar
2022'de her burç için Şanslı sayılarla ilerlerken, listede bir sonraki burç  Başak, Boğa'ya çok benzeyen bir toprak işaretidir. Başak burçları çevrelerini barışçıl hale getirmek için ilham alırlar. Ve bu yüzden dağların arasında tatil yapmayı çok seviyorlar. Başak için uğurlu sayı 6'dır. 6 sayısı Keldani astrolojisine göre sadece Başak için değil, Başak'ın yöneticisi olan Merkür gezegeni için de uğurludur.

Bu sayı sizi 2022 hedeflerinize doğru yönlendirecektir. İçinde 6 olan çift haneli sayılar da sizin için uğurludur.

2022'de Terazi için şanslı sayılar
Terazi burcu, şanslı sayılarını kullanarak 2022'de zenginliklerini, rahatlıklarını artırabilir, tanınırlığını artırabilir ve pozitifliği teşvik edebilir. Ve tüm bunlar olmazsa olmaz gibi görünüyor. Keldani numerolojisine göre, 2022'de Terazi için uğurlu sayı 3 ve 5 olacaktır. Ayrıca, 2022'de kedinize 6 sayısını ekleyebilirsiniz, çünkü bu, yönetici gezegeniniz Venüs'ün şanslı sayısıdır. Terazi burcu 2022'ye göre 2022'de sizin için uygun. Şanslı iki basamaklı sayıları göz önünde bulundurduğunuzda, toplamı 20'den büyük olmayan sayılar sizin için şanslı.

2022'de Akrep için şanslı sayılar
Akrep, istikrarlı bir yaşama çok düşkün bir su elementi burcudur. Ve aynısını 2022'de elde etmede, Keldani numerolojisine göre 4 ve 7 sayıları size yardımcı olabilir. Yönetici gezegeniniz Mars'a göre, 9 sayısı da 2022'de sizin için çok şanslı. Bu sayılar, Akreplerin çok sahiplenici olduğu fiziksel komplikasyonlarla savaşmanıza yardımcı olacak.

Bu sayılar aynı zamanda 2022'de maddi yaşamınızı ve lüksünüzü artırmanıza yardımcı olabilir. Eğitimde bir şeyler başarmaya çalışıyorsanız, Akrep için şanslı sayılar bu açıdan da işinize yarayacaktır.

2022'de Yay için şanslı sayılar
Yay burcu, astrolojideki ateş elementine ait olan çok dışa dönük insanlardır. Keldani numerolojisine göre 2022 yılında Yay burcunun uğurlu sayıları 3 ve 8 olacaktır. Bu sayılar Yaylardaki canlılığı artırmaktadır. Sonsuzluğu temsil eden 8 sayısı, Yay burcunun tüm zorluklara rağmen hayatta ilerlemesine yardımcı olur. 3 sayısı ise özgürlüğün göstergesidir.

Özellikle 2022 yılında maddi refah hedefliyorsanız, 33 sayısı ve 8'i oluşturan herhangi bir sayı sizin için şanslı olacaktır.

 

2022'de Oğlak için şanslı sayılar
2022 yılında, Keldani numerolojisine göre Oğlak için şanslı sayılar 2 olacaktır. 8 sayısı, yönetici gezegeniniz Satürn'ün sayısı olduğu için Oğlak için de şanslı olacaktır. Oğlak burcuna göre, 2022 yılı sizin için birçok inişli çıkışlı olacak, bu nedenle herhangi bir hayırlı işe bu sayılara sahip tarihlerle başlamak sizi başarılı yapabilir. Bu sayılar çakralarınızın enerjilerini yükseltebilir ve düşüncelerinizi ve eylemlerinizi hizalamaya yardımcı olabilir.

2022'de Kova için şanslı sayılar
2022'de Kova için iki basamaklı sayılar bir basamaktan daha hayırlıdır. Keldani numerolojisine göre, 2022'de her şeyi ve her şeyi yapmak için her ayın 24'ü en iyi gündür. Böylece takviminizi işaretleyebilir ve planlayabilirsiniz. göre yapın.

Numerolojide 24 en iyi sayı olarak kabul edilir. Kişilerin hayatına sağlık, zenginlik, mutluluk, refah getirir. Ve 2022 Kova burcuna göre buna çok ihtiyacınız olabilir.

2022'de Balık için şanslı sayılar
Keldani numerolojisi, 2022'de Balık için tek basamaklı şanslı sayı olarak 7'yi işaret ediyor. 7 sayısı, tüm yıl boyunca şansınızı lehinize çevirebilir. Bu, hem kişisel hem de profesyonel daha iyi ilişkiler kurmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca 16, 34, 43 gibi toplamı 7 olan sayılar da sizin için uğurludur. 2022 yılında hayatınızdaki olumsuzlukları önlemek için bu numarayı kullanın.


Bir:

Biri en yalnız sayı değil, ama kesinlikle en şanslılardan biri. Bir numara, "iyi bir şey" için ilk sırada olmak gibi, başlangıçların simgesidir. Bir numara olmak zirvede olmak gibidir başarının ve başarının sembolüdür. Bir numara aynı zamanda sağlık, zenginlik ve güvenlik gibi sembolizmde bol olan güneşi sembolize eder. Bir numara, yeni girişimlerde şanslıdır, hedeflere ulaşmak için odaklanmayı sürdürür ve harekete geçer.

2:

İki için iyi şans sayısı, çeşitlilikle ilgilidir. İkiler bize her iki dünyanın da en iyisine sahip olduğumuzu söylüyor. Mısırlılar, tamamlamanın iki yönlü yolunu (1. Bilgi ve 2. Bilgelik) temsil etmek için çeşitli sembolik tılsımlarda ve ritüellerde iki numarayı desteklediler. Mısırlılar şansın içeriden geldiğini biliyorlardı ve hem bilgi hem de bilgeliğe sahipseniz, gerçekten şanslı bir adamsınız. İki, ilişkilerde de şanslı bir sayıdır - güçlü, dengeli bir ortaklığı ifade eder.

Üç:

Üçler şanslı, şanslı, şanslı! Her kültürde tonlarca mistik, ezoterik çağrışım içeren kutsal bir sayıdır. Çoğunlukla, üçlüler iki kuvvetin gücünü alır ve yeni bir enerjik mevcudiyet oluşturmak için bunları bir araya getirir. Üçlü bir niyet gibi, bir odak noktası olarak kullandığınızda şanslı sayınız üç olabilir. Dik bir üçgen hayal edin. Paralel taraflara “sabır” ve “inanç” gibi takdire şayan nitelikler atayın, ardından tabanı bu nitelikler tarafından yapılan yeni enerjik güç olarak hayal edin. Bu örnekte, sabrın ve inancın birleşiminden “başarı” elde edildiğini söyleyebiliriz.

Dört:

Dört anlamına gelen iyi şans sayısı, enerjiyi dengelemeye dayanır. Bu, ev meseleleriyle uğraşırken veya güvenlik talep ederken şanslı numaranız olacaktır. Yeni bir ev satın almak istediklerinde müşterilerimin dört numaralı enerjiye odaklanmasını sağladım. Kulağa aptalca mı geliyor? Şansımız buysa, o zaman belirli sayıda enerjiye odaklanmak, yararımıza kullanabileceğimiz başka bir harika araçtır. Mısırlılar yaptı ve tanrıları Horus'u dört numaranın gücüne bağladılar. 

Beş:

Çin geleneklerinde beşler özellikle şanslıdır: Sağlık, Zenginlik, Şans, Yaşam, Barış. Simyacılar ve ezoterik uygulayıcılar, çalışmalarında koruma ve dengeli enerjiler için beş köşeli yıldızların şanslı gücünü kullanırlar. Gerçekten de, beş sayısı maddede her şeyi kapsayan enerjidir. Beş, fiziksel sağlık ve koruma için uğurlu bir sayıdır. 

Altı:

Şans rakamı anlamında, altı rakamı aşk ve ilişkiler konularında uğurludur. Bunun nedeni, altı sayısının bağlantılarımızda uyum ve tutkuyu teşvik eden Venüs gezegeni ile ilişkili olmasıdır. Altı rakamı, aynı zamanda, bize dengeli ilişkiler ve açık, dürüst iletişim hakkında konuşan Tarot'taki Aşıklar kartına da atanır. Yeni ortaklıklara veya ilişkilere girerken şans için altı sayısının harmonik enerjisini düşünün.

Yedi:

Kişisel favori şanslı sayılarımdan biri olan yedi, bilimsel başarı konularında uğurludur. Yedi ayrıca ruhsal, psişik ve entelektüel gelişim ile de ilişkilidir. Bu, bilgeliğin ve daha yüksek akıl yürütmenin sayısıdır. Yedi ayrıca zamana bağlı bir enerjidir, dizilerde görüldüğünde genellikle iyi zamanlamayı işaret eder. Örneğin, gününüzde (saatte, otobüs biletlerinde, plakalarda, oda numaralarında vb.) yedili bir dizi görürseniz, bu genellikle bilimsel/manevi çabalar için iyi bir zamanlamayı gösterir.

Sekiz:

Sekiz sayısının uğurlu bir sayı olduğu kararı, genellikle numerolojik toplumlarda tartışmaya açıktır. Ancak döngüsel yapısı nedeniyle şanslı bir sayı olarak düşünmeyi seviyorum. Yanındaki sekiz rakamını çevirin ve bir lemniscate (sonsuzluk sembolü veya mobius şeridi) elde edersiniz. Bu neden şanslı? Çünkü her şey sonsuz ve aynı zamanda geçicidir. Bu, kaybedilen şeyin iade edileceği anlamına gelir. Uzak olan eninde sonunda yakında olacaktır. Bu tür enerjik dövülebilirlik ile sekiz, iyi şans sayısı için poster çocuğu olmalıdır, çünkü şansımızın her zaman değiştiği, geri dönüştürüldüğü, genişlediği ve döndüğü anlamına gelir.

Dokuz:

Dokuz, üç sayısıyla ilişkisi nedeniyle uğurlu bir sayıdır. Ve matematiksel denklemlerde kendine dönebilme özelliğinden dolayı “çok mutlu dönüşler” diyen bir sayıdır. Herhangi bir sayıyı dokuzla çarpın ve azaltın. Her zaman dokuz alacaksın. (5×9=45, Küçültülmüş:4+5=9). Bu bir dizi entegrasyondur ve birincil kaynağa geri döner. Sağlam, birleşik bir açıklama yapmak amacıyla birçok farklı yönden ilham almak istediğinizde dokuz sayısını düşünün. 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık