Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Çin Zodyağa Göre Su Kaplanı Yılı ve Feng Shui Renkleriniz

2022 ÇİN ZODYAĞA GÖRE SU KAPLANI YILI ve FENG SHUİ RENKLERİNİZ 

2022, Su Kaplanı Yılıdır, bu nedenle yılın enerjisiyle uyum içinde olmak için şu renkleri giymeniz önerilir: Kırmızı, yeşil, siyah ve sarı. 


Çin Burçları
2022'de daha fazla para kazanma şansınızı artırmak veya aşkta iyi şanslar yaşamak için Feng Shui'den tam anlamıyla yararlanmanızı ve kırmızı, yeşil, siyah veya sarı gibi uğurlu renkleri kullanmanızı öneririm.

Bu yılın şanslı mücevheri elmas. Sağlık ve şans, evde son derece kullanılan bir oda olan oturma odasını dekore etmek için kullandığımız renklere bağlıdır. Feng Shui'de oturma odasında bulunan renkler hayatımızı etkileyebilir ve kaderimizi değiştirebilir. Oturma odasını dekore etmek için kullanılan renklerin önemine göre seçilmesi gerekir.

Başarı şansını artırmak için, oturma odası için beş tür şans getiren beş unsurun tümünü ifade eden renklerin kullanılması önerilir: ateş - şöhret, su - kariyerde başarı, ahşap - para, metal - akıl hocaları, toprak - aşk, ilişkiler.

Ev ve iş yerlerinizde modern veya klasik tasarımı bozmadan beş unsuru oturma odasına eklemeniz faydalı olacaktır. Örneğin, oturma odası duvarları beyaza boyanabilir, kanepeler gri olabilir ve diğer unsurlar turkuaz, mor, krem gibi renkleri içeren soyut bir tablo ile gösterilebilir. Resimlerden hoşlanmıyorsak, beş elementi simgeleyen birçok renkte vazolar, küçük yastıklar ve dekoratif öğeler kullanabiliriz.

Her Hayvan İşareti İçin Şanslı Renkler

Sıçan: Çin döngüsündeki ilk Zodyak işareti. Sıçan Yılında doğan insanların kıvrak zekalı, becerikli ve zeki oldukları ancak cesaretten yoksun oldukları söylenir. Bununla birlikte, iş ahlakı nedeniyle zengin ve müreffeh oldukları düşünülmektedir. 
Şanslı renkler: Mavi, altın, yeşil.

Öküz: Zodyak işaretlerinin ikincisi olan bir Öküz'ün dürüst olduğu söyleyebiliriz. Çalışkan, güvenilir, güçlü ve kararlı olmaları ile tanınırlar ancak iletişim kurmakta zorlanırlar. 
Şanslı renkler: Beyaz, sarı, yeşil.

Kaplan: Hayvanlar arasında üçüncü sırada yer alan Kaplan Yılı'nda doğan insanlar cesur, rekabetçi, öngörülemez ve kendinden emindir. Kendinden emin, çekici ve sevilen ama bazen inatçı bir kişiliğe sahipler. 
Şanslı renkler: Mavi, gri, turuncu.

Tavşan: 12 Çin Zodyak hayvanından dördü , tavşanlar daha yumuşak bir yapıya sahip olma eğilimindedir. Sessiz, zarif, kibar ve sabırlı tavşanların birçok olumlu özelliği olmakla birlikte yüzeysel oldukları da bilinebilir. 
Şanslı renkler: Pembe, kırmızı, mor, mavi.

Ejderha - Beşinci sırada, ancak Çin Zodyakındaki en hayati ve güçlü canavar olarak görülüyor. Ejderha Yılı'nda doğan insanların aynı zamanda kendinden emin, zeki ve doğal liderler olduğu söylenir. 
Şanslı renkler: Altın, gümüş, gri.

Yılan: Zeki ve bilge, Çin Zodyakının altıncı hayvanı en esrarengiz hayvandır. Hedef odaklı ve başarısız olmaktan nefret eden Yılan Yılı'nda doğan insanların en sezgisel ve bilgelik sembolü olduğu varsayılır. 
Şanslı renkler: Siyah, kırmızı, sarı.

At: Çin Zodyak işaretlerinin yedinci hayvanı olan At Yılında doğan insanların aktif, hareketli ve enerjik olduğu söylenir. Spor etkinlikleri, canlı konserler, partiler gibi toplu toplantıları seven atlar ilgi odağı olmayı arzular. 
Şanslı renkler: Yeşil, sarı.

Keçi : Düşünceli bir hayvan ve sekizinci sırada  Keçi Yılında doğan insanların genellikle nazik, yumuşak huylu, utangaç, sempatik ve inanılmaz derecede iyi kalpli oldukları düşünülür. Yüzeyin altında yaratıcı ve sert. 
Şanslı renkler: Kahverengi, kırmızı, mor.

Maymun: 12 hayvanın dokuzuncusu olan maymunlar keskin, akıllı ama aynı zamanda kişiliklerinin yaramaz bir yanı var. Şaka ustası oldukları düşünüldüğünde, şakacı yapıları nedeniyle hızlı öğrenirler ve şehir hayatını kırsal hayata tercih ederler. 
Şanslı renkler: Beyaz, mavi, altın.

Horoz: Kalabalığın içinde her zaman aktif, eğlenceli ve popüler olan horozlar konuşkan, açık sözlü, açık sözlü, dürüst ve sadıktır. Çin sıralamasında 10. hayvan olan horozlar, dinlenilmeyi bekler ve başarıları kabul edilir. 
Şanslı renkler: Altın, kahverengi, sarı.

Köpek:
Sadakat ve dürüstlük, Köpek Yılında doğan insanların iki kişilik özelliğidir. Nazik, temkinli ve sağduyulu olsa da, başarısız oldukları yerde iletişim, başkalarını inatçı bir kişiliğe sahip olduklarını düşünmelerine neden olur. 
Şanslı renkler: Yeşil, kırmızı, mor.

Domuz: Tüm işaretler arasında, Domuz burcunun en hayalperest ve her zaman yeni planlar tasarlayan, hatta hediyenin sunduğu şeyden zevk almadan önce olduğu söylenir. Domuz burcunda doğan insanlar, onlara akan suları ve denizi hatırlatan bu rengin sakin enerjisiyle şarj olmak için mavi renge ihtiyaç duyarlar. Şanslı renkler: Mavi, mor, menekşe, pembe

Renklerin Önemi
Her gün giydiğimiz kıyafetler, takılar, ayakkabılar ve diğer aksesuarlar, evde bulundurduğumuz çiçekler ve ayrıca dekor eşyaları, perdeler ve yatak takımları bu renkleri birleştirmeli.

Mavi


Mavi su elementini temsil eder.

Bu dürüstlük, ilham, nimet ve iletişim ile ilişkilidir. Tefekkür ve meditasyonu teşvik eder ve yaratıcılığı teşvik eder. Uyum ve dinginliğin temsilidir ve zihinsel gerilim durumlarını ortadan kaldırmak için kullanılır.

Ayrıca mavi taşlı (veya Horus'un Gözü) takıları tılsım olarak tercih edenler, planlarını bozabilecek her türlü sıkıntı ve olumsuz enerjiden korunmuş olacaklardır. Feng Shui ilkelerine göre mavi, refah ve zenginlik ile ilişkilendirilen güneydoğu bölgesinde en iyi şekilde kullanılabilir. Tavanda ve çatıda maviden kaçınılmalıdır, çünkü suyun maksimum noktaya ulaştığında aşağıya doğru akmaya başladığı ve yoluna çıkan her şeyi yok ettiği düşünülür. Bu rengi banyo ve ofiste kullanabilirsiniz. Bu renk sayesinde mavinin hakim olduğu bir odada çalışan çocukların performansları birçok araştırmanın kanıtladığı gibi yüksek oluyor.

Mavi renk, duvarları boyamak için mobilya parçaları, tablolar ve aksesuarlar olarak kullanılabilir. Evlilik yatak odasında veya çocuk yatak odasında kullanmak isterseniz deniz temasına sahip olabilirsiniz. Mavi, dinlendirici uykuyu kolaylaştırır ve huzurlu bir ruh halini kendine çeker. Uğurlu renkler ve tılsımlar giyerek bu yıl olumsuz olaylardan kesinlikle kurtulacaksınız ve ayrıca kıyafetinize zarif bir şekilde aksesuarlar ekleyerek harika görüneceksiniz.

Yeşil


Yeşil açıkça doğanın, bitki yaşamının ve şifanın rengidir. Yeşilin sakinleştiğini ve daha etkili bir şekilde dinlenmemize yardımcı olduğunu her birimiz bilmeliyiz. Yenileyici etkileri vardır, zihni sakinleştirmeye yardımcı olur ve sinir sistemi üzerinde faydalı bir etkiye sahiptir. Yorgunlukta etkilidir ve migreni giderir. Yeşil, barışın ve umudun sembolüdür. Bu iyimser renk banyoya, çalışma odasına, yatak odasına ve çocuk odasına mükemmel uyum sağlar. Gürültülü alanlar için de uygundur. Özellikle duygusal ve yaratıcı insanlar tarafından aranır. Yeşil, ilişkiler üzerinde de olumlu bir etkiye sahiptir. Başkalarına faydalı ve faydalı olmak isteyenler tarafından sevilir.

Gri

Gri muhafazakar düşünceyi ifade eder ve çok sofistike bir renk olarak kabul edilir. Gri bir oturma odası zengin ve parlak görünecek. Başka hiçbir renk önlemi ve sakinliği griden daha iyi temsil edemez. Evinizin iç tasarımı için bu rengi seçerek size ihtiyacınız olan huzuru sunacak sessiz bir alan yaratacaksınız. Bu rengi tercih eden kişiler çalışkan ve iş alanında kariyer yapmaya uygundur; güven verirler ve genel olarak muhafazakardırlar. Gri aşıklar çoğu zaman risksiz ve stressiz, güvenli bir hayat seçerler, yaptıkları her şeyde daima bir denge ararlar.

Gümüş

Gümüş, beyaz ve parlak bir değerli metaldir. Ay, kadınlık, su, kadınsı ilke, kadınsı maneviyat, koruma ve yansıma ile ilişkilidir. Gümüş parlar ve çevredeki renklerin enerjisini yansıtır, bu nedenle istediğiniz mesajı ileten renklerle eşleştirilebilir: bolluk, sevgi, mutluluk ve umut.

Bir diğer sofistike renk olan gri ile karşılaştırıldığında, gümüş daha iyimser bir renktir.

Altın

Altın başarının, başarının ve zaferin rengidir.

Bolluk ve refah, lüks ve kalite, değer ve zarafet ile ilişkilendirilen bu rengin psikolojisi, servet, maddi zenginlik ve savurganlık anlamına gelir. Küçük dozlarda altın, herhangi bir alana parlaklık, sıcaklık ve şenlikli bir atmosfer sunar. Bu renk, güneşle ilgili olumlu etkileri ödünç aldı: sevgi, cömertlik ve bilgi. Doğum tarihine göre altın takı takmak uğurlu bir tılsım gücüne sahiptir. Altın, dişil enerji ve Ay'ın duyarlılığı ile ilişkilendirilen gümüşün aksine, eril enerji ve güneşin gücü ile ilişkilidir.

En üst düzeyde, bu üstün idealler, bilgelik, anlayış ve aydınlanma ile ilişkili bir renktir. Bilgiye, maneviyata ve derin bir benlik ve ruh anlayışına ilham verir.

Ev Dekorasyon Renkleri
Ev dekorasyonu açısından 2022'nin renkleri denizden ilham alacak. Bu nedenle mavi ilgi odağıdır, aynı zamanda yeşilin tonlarıdır. Bu yılın renklerini tanımlamak için okyanusu seçmek, renklerin akışkanlığına, derinliğine ve karmaşıklığına atıfta bulunuyor. Ne de olsa okyanusun tek bir mavi rengi yok, yeşilin tonları ve sakin tonları da var. Bu huzurlu renk paleti, daha önce bahsettiğimiz hızlı değişim zamanlarında yeniden sakinleşmekle ilişkilidir. Denizden ilham alan diğer tonlar arasında kumlu beyaz, koyu siyah ve oksijenli, daha soğuk yeşil bulunur. Genel olarak, bu doğadan ilham alan bir palettir ve o kadar çeşitlidir ki, kimse tek bir renk seçimiyle sınırlı hissetmeyecektir. Sonuç olarak, yılın renkleri kadın ve erkek giyim, aksesuar, aksesuar, gündelik veya spor çantalar veya iç tasarım ürünleri. Renk uyumu ve karıştırma şemaları, daha güçlü kontrastlar gösterecek şekilde ilerler: Turkuaz ile gri veya parlak turuncu. 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık