Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Gezegen Geçişleri Ay ve Güneş Tutulmaları İle Nasıl Bir Yıl Olacak?

Barışı Sevgiyi Uyum ve Ahengi yok sayanların imtihanı bu olguları kaplerinin hayatlarının merkezinde tutanların yıldızının parlayacağı bir yıl olacak. 

Son iki yıl hayatımızın tamamına büyük bir değişim ve kargaşa getirdi insanlık olarak oldukça zorlu bir sınavdan geçtik. Satürn Plüton kavuşumu beklemeyen dengeleri alt 
üst eden enerjiler ile karşı karşıya bıraktı bizleri. 

2022, tamamen iyileşme, organize olma ve rahatlamanın yollarını bulma ile ilgili numerolojide 6 sayısını temsil etmekte. 2022'den daha yavaş, daha sakin ve daha dengeli bir yaşam tarzını destekleyen çok fazla enerji akışını barındıran gezegen geçişlerinin enerjisi ile etkili olacak. Bulunduğumuz yerle barışmalıyız ve 2022 bunu yapmamıza yardımcı olacak. 6 numerolojik frekansı ile kalplerimizin derinliklerine indiğimiz ve kendimizle, başkalarıyla ve parayla daha anlamlı ilişkilerin yolunu açtığımız Retrograda Venüs ile başlıyor .

Retrolar her zaman durup düşünme zamanıdır ve 2022'de düşünmek için bol bol fırsatımız olacak! Merkür toplamda dört kez R geri gidecek ve Ekim'de de Mars Retrosu yaşayacağız.

Hem Mars hem de Venüs, tüm gezegenler arasında en az R durağan konumda olan gezegenlerdir, bu nedenle her ikisinin de bir yıl içinde olması, ilerlemeden önce içeri girme, yavaş hareket etme ve düşünme zamanının geldiğine dair bir tema yaratır.

2022'nin teması şifa ise, bu yansıma noktalarına sahip olmak memnuniyetle karşılanabilir ve bize hayatımızda daha fazla kolaylık yaratmak için gereken nefes alma alanını sağlayabilir. Bolluk ve genişleme gezegeni Jüpiter, bu yılın çoğunda da Balık burcunda hareket edecek ve bu da yatıştırıcı, barışçıl ve şefkatli bir enerji yaratır. Jüpiter genişleme gezegeni ve Balık ise maneviyatla ilgili zodyaktır, bu nedenle 2022 sadece şifa enerjisini değil aynı zamanda ruhsal uyanış için de kendimizi bulacağımız bir yıl olacak. 

Jüpiter Balık'ta ilerlerken aynı zamanda Neptün gezegeni ile de hizalanma yapacak. Bu, kozmik göklerimizde son derece ender görülen bir dinamiktir ve üzerinde çalıştığımız tüm yaratıcı ve ruhsal projeler için olumlu bir alâmettir.

Bununla birlikte, bu Jüpiter Neptün enerjisi altında, kendimizi dünyevi realitemizde topraklamak ve kök salmak konusunda ekstra dikkatli olmamız gerekebilir. Jüpiter ve Neptün Balık'ta bir araya geldiğinde gerçeklikten “kaçmayı” çok kolaylaştıran aldatıcı enerjilere kapılmamız da önem taşımakta. 

Kolektif düzeyde, Jüpiter ve Neptün'ün bu kozmik dinamiği, bizi işlerin gerçekte nasıl olduğu gerçeğini görmekten koruyan bir perde oluşturabilir. 2022'de bu perdenin kalktığı anlar olabilir ama çoğunlukla kendi sezgilerimizi dinlemeye ve duyduğumuz her şeye inanmamaya dikkat etmeliyiz.

Kader noktaları olarak kabul edilen Ay Düğümleri de 2022 yılında burç değiştirerek bizleri yepyeni bir döngüye sokuyor. Ay Düğümleri Ocak ayında Boğa ve Akrep burcuna geçiş yapacak ve bunlar da Tutulmaları yaşayacağımız burçlar olacak.

Tutulmalar her zaman, yaşam yolumuzu ve ruhsal gelişimimizi hızlandırabileceğimiz, yılın kaderindeki olaylar ve anlar olarak görülür. Tutulmalar bizi olmamız gereken yere koyma ve hayatımızın yönünü şekillendirmeye yardımcı olma eğilimindedir.

Tutulmaların bu yıl Boğa ve Akrep burcuna geçmesiyle birlikte çalışmak için yeni bir enerjimiz olacak. Boğa Tutulmaları, yavaşlamamız, sevgiye güzele ait olan herşeyin tadını çıkarmamız ve sağlam bir temel oluşturmayı düşünmemiz gereken yerlerin kıymetini bilmemizin önemini vurgulamakta.  Akrep Tutulmaları, hayatımızdaki şeyleri kökten değiştirmemiz ve yeninin ortaya çıkabilmesi için eskiyi dönüştürmemiz gereken alanlar ile yüzleştirecek bizleri. 

Biz bu yeni Tutulma serisini deneyimlerken, Ay Düğümleri de Temmuz ayında Uranüs gezegeni ile hizalanıyor. Yılın ikinci yarısı bu enerjiden dolayı kesinlikle daha ani gelişen olayları elektrik çarpması gibi kendimize getiren ya da kül edip yakan etkileri deneyimlememiz anlamına gelemkte. Bu, kendi kendini sınırlayan her türlü inanç veya tutumdan kurtulmaya ve daha büyük bir özgürlük ve bağımsızlığa adım atmaya çağrıldığımız bir zaman olacaktır.

2022'de ABD de ilk Plüton Dönüşünü yaşayacak. Bu, ülke tarihinde çok önemli bir andır, dolayısıyla yeni ifşaatlar ve dönüşümlerin gerçekleşmesini bekleyin. Pluto Returns, ölüm ve yeniden doğuş temasını taşır, bu nedenle tezahür eden her şey, özünde ortaya çıkan şeyin bu olduğunu bilin.

Aşağıda, yıl boyunca birlikte çalışacağımız kozmik enerjilere daha fazla bakacağız, ancak genel olarak 2022, odak noktamızın şifa, ruhsal uyanış ve bizim için tezahür eden her şeyi kabul veya en azından kolaylaştırmaya odaklanılması gereken bir yıl. Son 2 yıl acılarla yoğruldu ruhlarımız.  Geçmiş tersine çevrilemez, şimdi ileriye doğru yeni bir yol var ve 2022, barış  sevgi merhamet ve ilerlemeye başlama zamanımız.

2022 için Anahtar Astrolojik Geçişler ve Kozmik Enerjiler
Numeroloji: 6 Yıl Numarasına Geçiş
2022, numerolojide 6 sayısıdır. 6, geçmiş yaşamı veya atalardan kalma yaraları temizlemek ve iyileştirmekle ilgilidir. Bazen kan yoluyla devam edebilen karmik döngülerden kurtulmayı temsil eder. Bize zarar veren veya bizi sınırlayan tekrarlayan kalıplara kapılmamak 2022'deki dersimiz olacak. Bu döngülerden uzak durmak ve daha iyi ve daha yüksek bir varlık durumuna geçmek için daha çok çalışmamız gerekecek. Kendinize hangi sınırlamaları koyduğunuzu düşünün ve ardından yıl boyunca küçük adımlarla bunları serbest bırakmak için çalışın. 

Ocak - Mart: Venüs Gerilemesi ve Venüs Yıldız Noktası
Ocak 2022'ye girerken Venüs Oğlak burcunda geri harekette olacak. Bu, başkalarıyla, sevgiyle ve parayla olan ilişkilerimiz üzerinde çalışma zamanıdır. 8 Ocak'ta Venüs aynı zamanda onun enerjisinin yeniden doğuşunu ve kalp enerjimizin yeniden doğuşunu simgeleyen Güneş ile hizalanacak. Bu, Venüs Yıldız noktası olarak bilinir. Venüs 29 Ocak'ta geri hareketinden ayrılacak, ancak 8 Mart'a kadar Oğlak burcunda kalacak.

Ocak  Ay Düğümleri Burç Değiştiriyor
Ay Düğümleri 19 Ocak'ta İkizler ve Yay'dan Boğa ve Akrep'e geçiyor ve ortak kaderimiz söz konusu olduğunda bir değişimi ifade ediyor. Kuzey Düğüm nereye gittiğimizi, Güney Düğüm ise bulunduğumuz yeri temsil eder. Boğa'daki Kuzey Düğüm ile odak noktamızın sürdürülebilirliğe odaklanması dünyayı insanlığı yaşadığımız her alanı iyileştirmesi ve gelecek nesiller için sağlam bir temel oluşturması adına yapmamız gerekenlerin yüksek farkındalığını kazandıracak bizlere. 

Şubat  ABD için Plüton Dönüşü
Bu, zaten deneyimlediğimiz uzun süredir devam eden bir enerjidir, ancak Şubat ayında ABD, Pluto Dönüş yolculuğunda doruk anlarından birine girerken işler yükselmeye başlar. Bu, bir ülke için ölüm ve yeniden doğuşla ilişkili bir zamandır. 

Nisan Jüpiter Neptün Balık Burcunda
Jüpiter ve Neptün Balık burcunda bir araya gelerek kozmik gökyüzümüze uyumlu titreşimler gönderecek. Bu enerji, herhangi bir yaratıcı proje ve ruhsal uyanış için harikadır. Bu oldukça hassas bir zamandır ve daha yüksek alemlerle, sezgilerimizle ve psişik duyularımızla gerçekten bağlantı kurabileceğimiz bir zamandır. Yaratıcı bir alanda çalışıyorsanız, bu enerji büyük başarı getirebilir! Ancak Neptün ve Jüpiter'in güçlü enerjileri altında, kendimizi gerçeklikte ve kendi inançlarımızda merkezde tutmaya dikkat etmeliyiz.

Mayıs Ekim ve Aralık Jüpiter Koç'a Geçiyor
Jüpiter, 2022'ye kadar kısa bir süre kalmak için ateşli Koç burcuna geçiyor. Koç'taki Jüpiter, kendi bağımsızlığımıza yükselme ve kendi hayatımızın lideri olma ihtiyacını gösterir.

Ekim Ocak 2023 - Mars Retrosu
Yılı Mars'ın retro hareketine girmesiyle kapatıyoruz. Mars retrosu, enerji seviyemizi dengelemeye ve motivasyonumuzun nereden geldiğini düşünmeye çağrıldığımız bir zamandır. Bir Mars Retrosu sırasında, kendimizi genellikle halsiz ve motivasyonsuz hissedebiliriz, ancak bu sadece eylemlerimizi yeniden gözden geçirip yeniden gözden geçirebilmemiz içindir.

Merkür Retrosu
Merkür, çoğunlukla dünya burçlarında yıl boyunca toplam dört kez R  geri gidecek. Bu, söylediklerimizi eylemlerimizle uyumlu hale getirme şansımız.

2022 için Merkür Retrosu tarihleri:

14 Ocak - 3 Şubat 2022
10 Mayıs - 3 Haziran 2022
9 Eylül - 2 Ekim 2022
29 Aralık 2022 - 18 Ocak 2023

AY ve GÜNEŞ TUTULMALARI
Bu yıl iki Kanlı Ay Tutulması dahil olmak üzere 4 Tutulma getiriyor. Kanlı Aylar ekstra güçlüdür ve artık en yüksek çıkarlarımıza hizmet etmeyen şeylerle bağları kesme ihtiyacımızla yüzleştirir bizleri . Tüm Tutulmalar, yılın dönüm noktaları olarak kabul edilir ve bilinçte kuantum sıçramaları yapmamıza yardımcı olabilir.

30 Nisan 2022 (Yeni Ay Güneş Tutulması)
15/16 Mayıs 2022 (Kanlı Ay Tutulması)
25 Ekim 2022 (Yeni Ay Güneş Tutulması)
7/8 Kasım 2022 (Kanlı Ay Tutulması) 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık