Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Bebek Sahibi Olmak İçin İyi Bir Yıl Mı?

Çin Zodyağa göre 2022 Kaplan yılı ve kaplan bebeklerinin özellikleri

Çin astrolojisine göre Su KAPLAN yılı 1 Şubat başlayarak st ,  31 Ocak, 2023 e kadar devam edecek.

Kaplan, Çin'deki tüm hayvanların kralı olarak bilinir . Zodyak işareti Kaplan, gücün , kötülükleri defetmenin ve cesaretin sembolüdür . Pek çok Çinli çocuk, üzerinde kaplan resmi olan şapkalar veya ayakkabılar giyer ve iyi şanslar getirdiğine inanılır.

Kaplan, Çin zodyakının hayvanları arasında üçüncü sırada yer alır . 12 zodyak hayvanı sırasıyla: Sıçan, Öküz, Kaplan, Tavşan, Ejderha, Yılan, At, Keçi, Maymun, Horoz, Köpek ve Domuz. Her yıl, 12 yıllık bir döngüye göre bir hayvan işaretiyle ilgilidir.


Çin astrolojisinin üçüncü hayvan işareti olan ve birlikte 2022 yılının yıllık enerji akışının ana özelliklerini belirleyen Kaplan ile müttefik olan Yang kutuplu Su elementi, insan ilişkileri, sosyal bütünlük, yumuşak güç ve aynı zamanda insan ilişkileri için artan desteği duyurur. idealizm, hatta bir tür saflık. Evde, aile ilişkilerini yönlendiren, koruyucu bir dinginlik idealine yönelik özlemlerdir. Dinleme ve somut çözümler gerektiren ciddi konularda aileyi bir araya getirme zamanı geldiğinden, bencil fikirler ve açgözlülük daha da reddedilir. Ancak 2022 gerçekten maddi kazanımların sorgulandığı bir yılsa, aynı zamanda aile içinde fikir ayrılıklarının bazen soğukkanlılık ve ilgisizlikle karşılanabileceği bir dönemdir.

Çin astrolojisi bazen Kaplan Yılı sırasında meydana gelen romantik karşılaşmaların genellikle kırılgan olduğunu ve çok nadiren uzun süreli ilişkilerle sonuçlandığını düşünür. Bu nedenle, Çin yılı 2022, daha çok ilgili ilişkiler için elverişli bir yıl olacaktır. Ayrıca bekarların yeni buluşmalarda her zamankinden daha uyanık olmaları ve herkese hak ettikleri yeri ve saygıyı vererek yanılgılara kapılmamaya çalışmaları uygundur.

KAPLAN 2022 Yılında Bebek Sahibi Olacaklar

2022 Tavşan İçin Burç Doğum Tarihi: 1963 1975 1987

Tavşanların aşk hayatı 2022'de istikrarlı olacak. Bekar dişi Tavşanlar, bir erkek arkadaş bulmak da dahil olmak üzere aşkta iyi şanslar yaşayacaklar. Erkek Tavşanlar muhtemelen kısa süreli bir ilişki ile karşılaşacaklar.

Bu yıl Tavşanlar için aşk ve romantizmde şans yılı olacak. Kariyerleri istikrarlı bir şekilde yükselirken, Tavşan adamlarına işyerinde romantik karşılaşmalar için birçok fırsat getirilecek. Ayrıca bir ofis romantizmi geliştirebilirler, ancak makul ve rasyonel kalmaları ve ofis romantizmi nedeniyle işlerini gevşetmemeleri gerekir . Bu yıl evli olmayan çiftlerin de evlenme ve çocuk sahibi olma planı yapmaları için uygun olacaktır.Özellikle gelecek yıl Tavşan Yılı gelmeden önce uğurlu talih şenliklerine devam edebilirler ve doğdukları hayvan yılına sorunsuz bir şekilde girebilirler. Evli kişiler, evlilik dışı ilişkilerin ve aşkların müdahalesine karşı dikkatli olmalı ve sosyal temas sırasında karşı cinsten diğer kişilerle uygun bir mesafeyi korumalıdır.
KEÇİ BURCU Tarihi: 1967 1979 1991

Bir Keçi 2021'de evlenirse, 2022'de bebek sahibi olma olasılığı yüksek olacaktır. Bekar Keçilerin bir erkek/kız arkadaşı bulma şansı yüksek olacaktır.

2022'de aşk iç gözlemi, her şeyi daha net görmenizi ve romantik ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak. Bir şeyleri sorgulamak için zaman ayırın, seyahat ettiğiniz yola bakın ve kendinize doğru soruları sorun.

Mutlu olup olmadığınızı, ihtiyaçlarınız karşılanıp karşılanmadığınızı, iyi olup olmadığınızı ve nasıl ilerleyebileceğinizi düşünmelisiniz… Sonunda duygusal bağlarınız güçlenecektir. Henüz düşünmemiş olsanız bile, evlilik sizi cezbedecektir.

Bekarsanız, harika bir ruh hali içinde olacaksınız ve ilginç biriyle flört edeceksiniz.

Eylül ayında inanılmaz ve tutkulu bir karşılaşma yaşayabilirsiniz, bu yüzden hazırlıklı olmalısınız.

Kaplan 2022 Yılında Doğan Bebekler ?
2022 baharında doğan çocuklar sorunsuz, huzurlu bir yaşam sürecekler. 2022 yazında doğanlar zengin ama genç yaştan itibaren  çok çalışacaklar azimli ve zorluklar karşısında pes etmeyecekler.

2022 yazında ve sonbaharında doğanlar, gözleri ışıl ışıl olacak, çocukluklarında onlara huzur ve mutluluk eşlik edecek, orta yaşta çok çalışacak ve tatmin edici bir yaşlılık geçireceklerdir. 2022 kışında doğan Kaplanlar, iyi stratejistler ve doğuştan liderler olacaklar. Gerçek şövalyeler gibi davranacaklar ve her zaman etraflarındaki insanlara karşı dikkatli olacaklar, her zaman yardımlarına koşmaya hazır olacaklar.


2022 bebek sahibi olmak için iyi bir yıl mı?

2022 yılı bebek sahibi olmak için iyi bir yıl mı? Evet ! 2022 için Çin zodyağa göre bir bebek, erkek veya kız çocuğunun doğumunu planlayan gelecekteki ebeveynler için olumludur.

En şanslı doğum ayı hangisidir?
Bazı araştırmalar, en düşük doğum ağırlığına sahip bebeklerin Mayıs ayında doğduğunu söylüyor  bunu bir kış hamileliği sırasında rahimdeki daha düşük D vitamini miktarlarına kadar dikkate alın. İngiltere'de yapılan bilimsel bir araştırma, doğmak için en şanslı ayın mayıs, en şanssız ekim ayı olduğunu ortaya koydu.

Bir bebeğin doğması için en uygun zaman nedir?
Sağlığınıza ve bebeğinizin sağlığına bağlı olarak, bebeğinizin doğumunu planlamak en iyisi olabilir. Ancak tıbbi olmayan nedenlerle doğumu biraz erken planlamak sizin ve bebeğiniz için sorunlara neden olabilir. Hamileliğiniz sağlıklıysa, en az 39 hafta hamile kalmak ve doğumun kendiliğinden başlamasını beklemek en iyisidir.

22 numerolojisi bebeğiniz için iyi şanslar getirecek
Bebek eşit bir yılda doğarsa, aşkta şanslı olacak ve liderlik özelliklerine sahip olacak ve herkes tarafından sevilecektir. “2 Numara” kadını, anneyi sembolize eder ve inceliği takdir ederek aile hayatına ve görsel sanatlara büyük bir çekicilik getirebilir.

Ayrıca, sayının iç titreşimleri, tereddütlü, utangaç, kararsız, etkili, telkin edilmiş, tipik ve kendi yeteneklerinden şüphe duymaya kesin bir eğilim verir. Böylece 2 sayısı burcunda doğan insanlar huzurlu, sakin ve dengelidir. Ayrıca, çok nazik, diplomatik, adil ve hemen hemen her tür anlaşmazlığı çözebilirler. Aynı zamanda, bu gibi durumlarda hakem olarak hareket eder. Genel olarak, bu insanlar büyük gerilimler yaratmaktan kaçınmayı başarır.

22 sayısı, yaşamın herhangi bir alanında başarı fikriyle ilişkilidir, bu nedenle Su Kaplanı 2022 yılında doğan bir çocuk kazanan olacaktır. Bebeğiniz Su Kaplanı yılında doğduysa, kendinizi şanslı bir anne olarak kabul edin. Tüm gençlerin sahip olduğu ergenlik döneminde bile çocuğunuzda kişilik bozukluğu olmayacaktır. Doğası gereği cömert ve biraz utangaç olan bu yıl doğan çocuklar, her an her şeyi yapmaya hazır oldukları samimi arkadaşlarla çevrili olacak. Gerçekten de Keçi Yılında doğan çocukların zevkleri biraz daha pahalıdır, bu yüzden şimdiden tasarruf etmeye başlamalısınız.

Çin burcundaki Kaplanın özellikleri nelerdir?
Kaplan sevecen, güçlü, sempatik, insancıl, duyarlı, temkinli, cesur, düşünceli ve iyimserdir. Kaplan, prestijli, vahşi ve güçlü bir görünüme sahiptir. Kaplan, lider olarak başkalarının saygısını kazanacak. Kaplanlar denetlenmeyi veya ast olmayı sevmezler. Ancak Kaplan çabuk sinirlenen veya kolayca telaşlanan, aşırı hesap yapan, asi, bencil veya pervasız olabilir.

Kaplan Ağaç grubundadır.  Yang Wood uzun bir ağaçtır basit, seçkin ve yalnız bir ağaçtır. Kaplan ayrıca Yang Ateşi ve Yang Toprak'ı da içerir. Yang Ateş güneş, Yang Toprak ise dağdır. Kaplan enerji dolu. Güçlü ve hayatidir. Kaplan, bir grupta liderliği kolayca kazanabilir.

Kaplan, esas olarak uzun bir ağaç, dönüm noktası veya olağanüstü bir nesne olan Yang Wood'u içerir. Yang Wood'un kişiliği azimli, agresif, esnek olmayan, meydan okuyan ve iyi kalplidir. Kaplan bir patron, süpervizör, lider veya karar verici olabilir.

Kaplan ayrıca güneş olan Yang Ateşini de içerir. Bu şöhret, tutku, teşhir, güç ve liderlikle bağlantılıdır. Yang Dünya dağa bağlı. Dünya, Kaplan'ın zenginliğini temsil eder. Kaplan kendi bölgesinde para kazanabilir.

Kaplan, dağdaki uzun bir ağaca bağlı. Uzun ve dik ağaç büyümeye devam eder ve gökyüzüne ulaşmaya çalışır. Kaplan çok hırslı. Kibirli, inatçı, önyargılı, iddialı ve esnek değil. Bazen Kaplan başkalarına, özellikle de Maymun ve Yılan yılında doğan insanlara saygısızlık eder. Akraba veya kayınvalide ilişkilerine zarar verebilir

Kaplan bir etoburdur. Kaplan insanları yiyebilir. Genellikle yalnızdır, girişken değildir ve geçinmesi zordur. Kaplan, takipçi olarak değil, lider olarak hareket etmede iyidir. Çin'de gelin ve damat Kaplan yılında doğan insanları nedime, sağdıç veya çiçekçi kız olarak davet etmez. Bazı Çinliler, yeni bir eve taşınırken Kaplan halkından yardım istemez.

2022 Kaplan Yıllığında Doğan Bebek'in özellikleri nelerdir?

2022, Kara Su Kaplanı yılıdır. 2022 Zodyak yılının ilk günü 4 Şubat 2022'dir. Bu gün Çin Yeni Yılı Günü olan 1 Şubat 2022'den farklıdır. 4 Şubat 2022 ve sonrasında doğan bebek Kaplan bebeği olacaktır.

Kaplan, Çin Zodyakta üçüncü hayvan işaretidir. Yılların temsilcisi olarak ilk 12 hayvanın yer aldığı Çin zodyak yarışında, bitiş çizgisine ulaşan ilk hayvan sıçan oldu. Çin zodyaklarında Sıçan bir numara, Öküz ise ikinci hayvan olarak yer aldı.

Kaplan Kız Bebek

Kaplan kızı, istisnasız tüm sevdiklerinin kalbinin merkezindedir. Ebeveynlerini ve arkadaşlarını mülkü olarak görüyor  sadece talimatlarını takip etmeleri gerekiyor. Gururlu, bağımsız bebek erken yaşlardan itibaren ne istediğini açıkça bilir. En iyi oyuncakları ve tatlıları vaat ederek onu planı terk etmeye ikna etmek imkansız. Kolayca öfkesini kaybeder, genellikle telaşlanır, ancak örnek ve söz dinleyen bir çocuk gibi davranabilir. Hayat, onun harika bir oyuncu olduğu sahnede bir oyundur. Zevk alır, farklı imgeler üzerinde çalışır, günlük hayatın sıkıcı olması onun özlemine neden olur. Çabuk huylu, eksantrik karaktere rağmen, yerli insanları çok sever, onların iyiliğini önemser.

Kaplan Erkek Bebek

Kaplan çocuğu, erken yaşlardan itibaren buyurgan bir doğa gösterir. Takımın hayatında lider bir pozisyon alma arzusu, akranların tahriş olmasına neden olur. Çocuklarla nasıl ilişki kuracağını hiç bilmiyor, çabuk sinirleniyor, bağırmaya başlıyor. Herhangi bir kavgaya cesurca girerken, istismarcılarını kolayca affeder. Öfke ve öfke patlamalarının arkasından bir sükûnet ve sükûnet dönemi gelir. Çocuk sadece kendisi için değil, aynı zamanda yakın bir çevre için de büyük bir sorumluluk hissediyor. İlgisizce arkadaşlara yardım eder, tek şart boyun eğmektir.

Çin efsanesine göre yaratıcı, fare döneminde güneşi, ayı ve yıldızları yarattı. Dünyayı açtıktan sonra, Su, Ateş, Metal ve Toprak içeren Toprak ve Öküz döneminde yaratılmıştır. Sonra Kaplan döneminde insanlar ortaya çıktı. Çin'deki Kaplanların gece yürümeyi sevdiklerini söylediler. En vahşi Kaplan bu süre boyunca kükremeye devam ettiğinden, Kaplan Saati 01:00 ile 03:00 arasındadır.

Kaplan yılında doğan ünlüler Tom Cruise, Marilyn Monroe, Kraliçe II. Elizabeth, Fidel Castro, Leonardo DiCaprio, Jodie Foster, Penelope Cruz, Kenny Rogers, Lady Gaga ve Victoria Beckham'dır.

Bebek Cinsiyet Takvimi için 2022 Çin Ay Ayları
 Çin Bebek Cinsiyeti Tahmin Tablosu için 2022 Çin Bebek Takvimi bulunmaktadır. Çin Bebek Cinsiyet Tahmin Tablosu, Kadının Çin Yaşları ve Çin Ay Aylarının çapraz referanslı bir sohbetidir. Ay aylarının bu listesi, kadınların Çin Ay Aylarının ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini bulmalarına yardımcı olur. Gelecek yıl Tavşan'ın 2023 bebeğini planlıyorsa, kadınlar istenen bebek cinsiyeti için gebeliğin ay ayını seçebilir.

Aşağıdaki kameri ayların Çin saat dilimi kullanılarak hesaplandığını unutmayın. Çin Ay Ayları farklı zaman dilimlerinden farklıdır. Çin Bebek Cinsiyeti Tahmini, doğru bebek cinsiyetini belirlemeden önce doğum günü, Çin yaşı, kameri ay ve saat dilimi hesaplamalarını yapar.

Ay 1, 1 Şubat 2022'den 2 Mart 2022'ye kadar başlar.

Ay Ayı 2, 3 Mart 2022'den 31 Mart 2022'ye kadar başlar.

Ay 3, 1 Nisan 2022'den 30 Nisan 2022'ye kadar başlar.

Ay 4, 1 Mayıs 2022'den 29 Mayıs 2022'ye kadar başlar.

Ay 5, 30 Mayıs 2022'den 28 Haziran 2022'ye kadar başlar.

Ay Ay 6, 29 Haziran 2022'den 28 Temmuz 2022'ye kadar başlar.

Ay Ay 7, 29 Temmuz 2022'den 26 Ağustos 2022'ye kadar başlar.

Ay 8, 27 Ağustos 2022'den 25 Eylül 2022'ye kadar başlar.

Ay 9, 26 Eylül 2022'den 24 Ekim 2022'ye kadar başlar.

Ay 10, 25 Ekim 2022'den 23 Kasım 2022'ye kadar başlar.

Ay 11, 24 Kasım 2022'den 22 Aralık 2022'ye kadar başlar.

Ay 12, 23 Aralık 2022'den 21 Ocak 2023'e kadar başlar.

Kaplan çocukları parlak bir yaşam için doğar. Macera için söndürülemez susuzluk, tek bir yerde sessizce oturmalarına izin vermez. Herhangi bir değişikliği kolayca algılarlar, en zor durumlarda olumlu anlar bulmaya çalışırlar. Kaplan Yılı'ndaki çocuklar iyimserler, mucitler, büyük hayalperestler her zaman arkadaşlarla çevrilidir. Zevkle, zayıf çocuklara bakarlar, korkmadan daha güçlü rakiplerle anlaşmazlıklara girerler. Gururlu, bağımsız öfkeleriyle akranları arasında öne çıkın.
Kaplan yılının çocuğu bağımsız bir insan izlenimi veriyor: desteğe ihtiyacı yok, her zaman kendi başına ayağa kalkabilir. Güçleri boşa harcamak, sadece yaşamlarında değil, yakın çevrelerinde de küçük şeyleri kontrol etmeye çalışmak çok kolaydır. Ebeveynler, aktif çocuklarının tavsiyeye ve rehberliğe ihtiyacı olduğunu anlamalıdır. Ancak inatçı çocuk sadece eşit ortaklığı tanır, yetişkinler hobilerini ve ilgi alanlarını paylaşmalıdır. S

Kaplan Çocuk Kişilik

Elementler: Odun Kaplanı, Ateş Kaplanı, Toprak Kaplanı, Metal Kaplanı, Su Kaplanı.

Kaplan güçlü, asil bir hayvan, bu işaretin çocukları, nitelikleri birleştiren olağanüstü kişiliklerdir: cesaret, kararlılık, güvenilirlik. Ailelerinin çıkarlarını şiddetle savunan yakın insanlarla ilgilenmenin gerekli olduğunu düşünüyorlar. Çocuk Kaplan yalan söylemez ve rol yapmaz, her zaman dürüstçe fikrini ifade eder. Başkalarını kınamaktan korkmaz, herkesi memnun etmenin gerekli olduğunu düşünmez. O parlak bir kişilik, diğerlerini arkasından yönlendiren bir lider.

Kaplan bebek  ailenin gözdesi, etrafındaki herkesi enerjisi ve iyimserliği ile suçluyor. Onunla asla sıkıcı değil, ama bazen zor. Kendine güvenen çocuk, genellikle çok agresif davranarak çevredeki insanların çıkarlarını ihmal eder. Kaplan çocuğu, herhangi bir tezahürde çelişkilerden örülmüş doğuştan bir aktördür. Bu işaretin temsilcilerinin doğası, doğum yılının unsurlarından önemli ölçüde etkilenir.

Çocuk Kaplan, huzursuz bir karakterle karakterizedir, sürekli hareket halindedir. Aktif doğası barış ve sükunete tahammül etmez, arkadaşlarını fikirlerle kolayca büyüler. Yalnızlığa kötü tahammül ediyor, iletişim için çabalıyor. Ancak çoğu zaman üstünlüğünü kanıtlamaya çalışarak diğer insanların duygularını manipüle eder. Kararlarında sert ve tavizsizdir, genellikle kaba davranışlarla yakınları gücendirir.

Kaplan Bebek Sağlığı
Kaplan çocuğu  enerjik bir  bebektir, bir yerde bir dakikadan fazla sessizce oturamaz. Doğal merak onu macera aramaya iter. Sürekli hareket halinde, çok sık morluklar ve sıyrıklar olur. Çok aktif bir çocuk uykusuzluk çekebilir, duygularını kontrol etmesi zordur, bu nedenle dinlenme sırasında deneyimleri düşünmeye ve analiz etmeye devam eder.

Çocuk Kaplanın güçlü bir bağışıklığı vardır, uygun bakım nadiren hastalanır. Ancak aşırı aktivite hızlı tükenmeye yol açar, bebeğin virüslere ve enfeksiyonlara direnmesi zordur. Şikayet etmekten hoşlanmıyor, doktorlarla temas kurmamak için acı çekiyor. Bu nedenle, hastalık kronik bir forma girebilir. Ebeveynler mümkün olduğunca sık doktorlarıyla iletişime geçmelidir. Önleme, vitaminler, açık hava oyunları kaplan bebeklerinin sağlığının sırrıdır.

Kaplan Çocuklarının Hobileri
Kaplan yılındaki çocuklar hareketlilik ile ayırt edilir, egzersiz yapmaları hayati önem taşır. Ebeveynler emin olabilirsiniz, çocuk bölümlere katılmaktan mutluluk duyacaktır: tenis, voleybol, sprint. Avlu oyunlarında Kaplan, takımını güvenle zafere taşıyan liderdir. Yeni fikirlere kolayca kapılır, arkadaşları için eğlence icat etmekten mutluluk duyar.

Kaplan yılının çocukları hayal gücü açısından zengindir, hayal kurmayı ve hikayeler icat etmeyi severler. Hayatınızdan veya yakın çevrenizden sahneleri büyük bir zevkle oynayın. Hareket kabiliyetine rağmen, çocuklar oldukça uzun bir süre favori bir işi yapabilirler: çizim, tasarım, nakış. Bu işaretin çocuklarından sanat alanında iyi uzmanlar ortaya çıkabilir: sanatçılar, tasarımcılar.

Kaplan çocukları için Çalışma
Kaplan, sınıf arkadaşlarına karşı üstünlüğünü kanıtlamaya çalışır. Rekabete tolerans göstermez, bu nedenle sınıf liderinin yerini almaya çalışır. En iyi bilim ona verilir, genellikle okul olimpiyatlarında ödüller alır. Bazen tembel olabilir, onu çalıştırmanın kesin bir yolu daha başarılı arkadaşlarla bir karşılaştırma. Sıcakkanlı ve inatçı Kaplan, daha iyi sonuçlar elde etmek için her türlü çabayı gösterecektir.

Öğretmenler, Kaplan okul çocuğunu amaçları için takdir eder, her zaman incelenen konulara olan yoğun ilgisini not eder. Ancak zayıf öğretmenler zeki bir çocuğun ilgisini çekemez, dersleri kaçırmaya başlar. Aktif doğa, kendine düşkünlük ve şakalarda birikmiş enerjiden bir çıkış yolu bulur. Ebeveynler, dırdır eden bir çocuğu aşırı eleştirmemelidir. Onunla sessizce konuşmak daha iyidir, doğal yeteneklerini geliştirebilecek bir öğretmen tutabilirsiniz.

Kaplan Çocuğunuzu Nasıl Yetiştirirsiniz?

Ebeveynler şunu hatırlamalıdır: Kaplan çocukları hırslı bir tabiata sahiptir. Olağanüstü nitelikleri hakkında herhangi bir şüphe, öfke ve saldırganlığa neden olur. Eleştiri, bu işaretin bebeğini etkilemenin en kötü yolu. Doğal inat, hatalarını kabul etmesine izin vermez, bu yüzden davasını sonuna kadar kanıtlayacaktır. Çocuk ve yetişkinler arasındaki hiçbir güzel yüzleşme sona ermez, bu nedenle ebeveynler açıklamalarında ve açıklamalarında son derece dikkatli olmalıdır.

Kaplan burcunun çocuğu, istenen sonucu elde edemezse kolayca öfkeye kapılır. Öfkeyle agresif davranır, duyguları kısıtlamanın gerekli olduğunu düşünmez. Ebeveynler ona davranışlarını kontrol etmeyi öğretmelidir. Çocuğa hayatın çok yönlü olduğunu ve her zaman ilgi alanlarını karşılamadığını açıklamak önemlidir. Önemsiz şeylere enerji harcamadan yeni hedefler belirlemeli ve onlar için çabalamalıdır.

Kaplan çocuğu bazen yakın insanlara karşı çok kalpsizdir: yasakları kolayca ihlal eder, istekleri yerine getirmez. Ebeveynler, sevgili çocuklarının bencilliğine müsamaha göstermemelidir. Gelecekte, çok sayıda insanla iletişim kurmak zorunda kalacak, çok azı kendine güvenini ve kibrini beğenecek. Ev işlerini yükleyerek deneyimlerini mümkün olduğunca sık paylaşmak gerekiyor.

2022'de Çocuğunuzun Odasını Süslemek İçin Feng Shui Unsurları
Çocuğunuzun odasını güllerle dolu vazolarla süsleyin, küçük çocuğunuzun uğurlu çiçekleri. Ayrıca odasının duvarlarını kahverengi, kırmızı ve hatta mor tonlarında boyayabilirsiniz, bu renkler Kaplan Yılında doğanlara uğur getirir.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık