Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Aralık Ayı Gökyüzü Enerjilerine Genel Bakış

Genel Bakış: Aralık 2022 Aylık Astroloji

Yeni yıl 2023 yaklaşırken pandeminin acı hatırasını geride bırakmaya başlarken yeni bir fetih yolculuğuna çıkıyoruz. Aralık 2022 , Mars geri HAREKETİNDE .

Aralık 2022 astrolojisinin hala geri giden Mars'tan etkileneceği tahmin ediliyor. Bizi bunalıma sokan zorluklardan kurtulmak için 2022 yılının son şansı olarak görülüyor.

Aralık, yeni bir iş veya hayattaki önemli bir şey değiştirmek için iyi bir zaman değil.

Aralık ayında 4 gezegenin geri hareket etmesi olgusu da birçok saplantıya neden olarak insanların geçmişin gecesinden kaçış ve 2023'ü müreffeh ve gelecek bir yeni ayrıca yıl olarak karşılamak için değişmeye ve harekete geçmeye zorluyor.

Merkür gerilemeye başlamadan önce, kurtuluşumuzun anahtarını bulmak için bundan tam olarak özgürleşmeye çalışmalıyız.  Çünkü 2022'de Jüpiter elverişli olduğunda 12 burç evrenden kutsama alacak. Jüpiter'in kutsadığı alanlar: Maneviyat, yürütme ve şifa. Hayatlarımız çok daha mutlu ve iyimser kılacak.

Aralık ayı başında, Güneş Yay burcuna geçer ve İkizler Dolunayı yeni bir rüzgar estirir. Yay burcunun pozitif enerjisi evreni kaplar ve bizi bir adım daha yaklaştırır güzelliklere.

İllüzyon ve gizem gezegeni Neptün Balık burcunda hareket ettiğinde, gerçek aşkı bulmamıza yardımcı olur. Değerli bir ruh eşi veya yeni bir ilham kaynağı gelişmemize yardımcı olur.

1. Yeni Ay Oğlak burcundan geçerek bize hedeflerimizi ve tutkularımızı değerlendirme fırsatı veriyor. Daha fazla büyümek için motive oluyoruz. Ve büyük şanslı gezegen olan kudretli Jüpiter bize mucizeler verecek.

AYIN ŞANSLI GÜNLERİ

Sevgi şansı: 1, 9, 21, 22, 24, 28 ve 29.

Kariyer şansı: 6, 12, 17 ve 21.

Kötü şans: 1, 4, 6, 8, 9, 14, 22, 28, 29 ve 30.

Aralık 2022 Özel Astrolojik Olaylar

1/12: Geri giden Mars

Mars'ın karşısındaki Oğlak burcundaki Venüs , güçlü dersler çıkarmamızı sağlayan asi bir gerilim yaratır. Mücadelelerimiz ve çelişkilerimiz aracılığıyla kendimizi daha iyi anlıyoruz.

8 Aralık: İkizler Dolunayı

İkizler Dolunayı, Yay burcundaki Güneş ile tam bir karşıtlık oluşturacak ve şanslı gezegen Kova Jüpiter ile güçlü bir şekilde hizalanacak.

21 Aralık: Oğlak Mevsimi

Oğlak mevsimi pratik ve taze enerjiler getirir. Bu sürecin avantajı organizasyon, tatmin ve güven, eğlence ve sıkı çalışmadır.

Aralık 2022'de 12 Burç Kariyeri

Aralık 2022 astrolojisi Oğlak burcundaki Venüs'ün rengini getirecek. Varlığı, 12 burcun çalışmasına zarar veren çatışmanın kaynağı olan başkalarını kontrol etme arzusunu artırır. Sözlerimize ve davranışlarımıza dikkat etmeli, başkalarını incitmemeli ve kendimizin zarar vermesine izin vermeliyiz.

Ciddi ve çalışmaya hazır takımyıldızlarla, başarıyı toplamanın zamanı geldi. Bu astrolojik bölüm, su burçları Yengeç, Akrep ve Balık'a fayda sağlayacaktır. Bununla birlikte, 12 burcun tümü için, Oğlak burcundan geçen Venüs, düşüncelerin düzenlenmesi ve iş için doğru yönü bulmadır.

Aralık 2022'de 12 Burç

Aralık 2022 servet burcu, Merkür'ün Oğlak burcundaki geçişinden etkilenecek. Hepimizden daha gerçekçi olmamızı istiyor, aynı zamanda gelir ve gider durumumuzu yeniden düzenlememizi istiyor. Ayrıca bu aynı zamanda aldatma alışkanlığını ortaya çıkaran bir astrolojik pasajdır. Taklit eden, insanları dolandıranlara bu Aralık ayında dikkat çekilecek.

Bu nedenle, meşru bir gelir kaynağına sahip olmak için daha fazla düşünmeli ve egzersiz yapmalıyız, bu nedenle herhangi bir kısayol seçmemeliyiz. Çünkü Oğlak burcundaki Merkür, maddi sorunlar söz konusu olduğunda da oldukça hassastır. Öfkeniz servetinizi azaltacaktır.

Aralık 2022'de 12 Burç Aşk

Ayın başındaki Aralık 2022 astrolojisinde geri giden Venüs ve Mars kavuşumu var. Özellikle aile ilişkileri açısından duygusal gelişimimizi derinden etkiler. Şu anda her birimiz, özellikle de kadın ağımız daha fazla özgürlük için can atacak. Ters konumdaki Venüs, çatışmaları ve tartışmaları derinleştirecek.

Bekarlar için, Mars'ın güçlü bağı bizi harici paylaşım aramaya daha yatkın hale getiriyor. Ama bunlar olumsuz ve çalkantılı ilişkiler, Mars'ın karşısındaki Venüs'ten gelen aşk hiçbir zaman kalıcı bir aşk olmadı. Bu yüzleşme sadece evli veya aşık olanlara pozitiflik getirir.

Aralık 2022'de 12 Burç Sağlığı

Sağlık açısından, Aralık ayı 12 burç ile uygun bir ay değil. Oğlak mevsimi ile geri giden 3 gezegen etkilendiğinde, sindirim tarafı ve çarpışmaların ve kazaların habercisi tamamen mümkündür.

Günlük hayatımızda dikkatli olmamız, doğru hareket saatini seçmek için iyi ve kötü günlere yakından bakmamız gerekiyor. Her gün, gıda zehirlenmesinden kaçınmak için egzersiz yapmak için çok çalışmalısınız.

Çözüm

Aralık, birçok yeni zorluk ve fırsatla kapıyı çalmak üzere. Bu, ideolojinizin kalıntılarını süpürecek ve size hayata yeni bakış açıları kazandıracak zorlu bir dalga olacak.

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık