Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2019 Numeroloji Sayısı Kaç?

Numeroloji Nedir? SORUNUZA CEVAP "Omnia in numeris sita sunt"

(Latince... "Her şey sayılarda gizlidir") Evrende her sayı her harf bir gezegen ile ilişkilendirilmiştir. Türk İslam kültüründe EBCED Avrupa da ise NUMEROLOJİ olarak adlandırılır. Her birimizin doğum tarihlerimize isimlerimize göre yaşamımızın kadersel etkileri ile betimlenen sayıları vardır. Bu sayılar temsil ettikleri ile hayatlarımız da hangi gezegenle ilişkili ise o gezegenin temsil ettikleri ile ilgili konularda kendi şifrelerimizi çözmemize yardımcı olur.

Numeroloji sayınızı öğrenmek için Kişisel Yıl Numaranızı hesaplayın.

Kişisel Yıl Sayısı adımlarını izlerseniz Kişisel Yıl Sayınızı hesaplamak kolaydır ve 2019 da karşınıza çıkacak temalar ve konularda sizlere ışık tutacaktır.

SİZDE DOĞUM YILINIZA GÖRE NUMEROLOJİ SAYINIZI HESAPLAMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ.

https://www.astrodeha.com/numeroloji-nedir

2019 NUMEROLOJİK SAYISI 3

Hepimizin Beklediği Bu… 2019 3 Evrensel Bir Yıl! Evrensel Yıl SAYISINI hesaplayalım 2019 yılının rakamlarını ekleme ile birlikte, sonra tek bir rakama düşme. Çok basit ama çok doğru! Bu, 2 + 0 + 1 + 9 = 12 ve 1 anlamına gelir + 2 = 3. Köklü dönüşümden sonra (ve her zaman kolay değildir) '11' Evrensel 2018'in enerjisi (2 + 0 + 1 + 8 = 11, ki Bir oldukça zor bir yıldı, 2019 ve 3 taşıdığı evrensel enerji ile viran olmuş gönüllerimizi hayatlarımızı yeniden yapılandırabiliriz. Yeterki inanalım kendimize yapabileceklerimize mücadele etmekten vazgeçmediğimiz her konuda ZAFER'ler elde edebileceğimiz kendimize benzerler ile BİR BİZ olabileceğimiz etkiler bizleri karşılamakta. Emek verip yürek verip hayata yolcu olursak maddi manevi kazanımlar elde edebilmemiz mümkün.

Numeroloji 2019

2019 yılı numerolojiye göre ne kadar şanslı olacak? 2019 yılının sizler için sakladığı sürprizleri öğrenmek için heyecanlı mısınız?

İşte 2019 yılı için doğum tarihinize göre numeroloji yorumlarınız.

Olumlu faktörler, şanslı renkler, meslek hayatı, kişisel ilişkiler, aşk hayatı, iş ve daha fazlası hakkında daha fazla bilgi edinin. Gizemi çözmeye hazır olun ve 2019'un size nasıl davranacağını okuyun! Bu yılın en şanslı kişileri, numerolojik sayısı 3 olanlar olacak.

NUMEROLOJİ NUMARASI 1

Numerolojisi 1 olan insanlar bu yıl tamamıyla iyi bir yıl geçirecekler. Olumlu titreşimlerle birlikte etrafınızda dolaşan yeni bir enerji çizgisi hissedeceksiniz. Kendinize daha çok güvenecek ve hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacaksınız. Devlet, kamu sınavlarına giriş şansınız bulunmakta ancak çok çalışmanız durumunda saygın bir işe sahip olabilirsiniz. Ofisinizde terfi edebilir ya da girişimlerinizi genişletmek hatta baştan başlamak için seçeneklere bakabilirsiniz. Aşırı özgüveninizin aklınızın önüne geçmemesini aklınızda tutun. Aceleci kararlar almaktan kaçının  ve egonuzun hiçbir şekilde size engel olmasına izin vermeyin. 2019 yılı aile ve ev hayatı için biraz stresli olacaktır. Her hangi bir aile bireyi yada eşinizle tartışmaktan veya sözlü kavgalar yapmaktan kaçının. Kendi halinizde ve sakin olun.

NUMEROLOJİ NUMARASI 2

2019 Numeroloji tahminlerine göre, şanslı numeroloji numarası 2 olan insanlar, kayıpların yanı sıra az kar ile ortalama bir yıla sahip olacaklar. Hayallerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için her zamankinden daha çok çalışmalısınız.

Mühendislik, kamu yada tıbbi sınavlara hazırlanırken çalışmalarınıza odaklanın. Çalışma düzeninize sadık kalın ve konsantrasyonunuzu kaybetmeyin. Eğer, aktif bir çalışan iseniz, takdir almak için iyi performans göstermeli ve takımın bir parçası olma gayreti içinde olmaya odaklanın.

2019 yılı zorluklarla dolu olacak ve başarılı olmanız için mücadele vermeniz ile ilişkili ilerleyecek. Evli iseniz yada bir ilişki içerisindeyseniz ilerleme gelişme gösteriyorsunuz. Küçük farklılıklar ve tartışmalar olsa da, çözüm sakin kalmanızla gizlidir. Eşinizin duygularını anlayın onunla birlikte sakin, güzel bir yere seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

NUMEROLOJİ NUMARASI 3

2019 yılı numeroloji numarası 3 olan 2019 dönüşüm değişim ve başarı yılı.

Bu yıl hayatın her alanında başarı ve mutluluğa kavuşacaksınız. Aşk hayatınız, kişisel ilişkileriniz, meslek hayatınız ve geliriniz kesinlikle ilerleme kaydedecek. Bu yıl çalışmaya odaklanıp çok çalışmanız ve  tıp, mühendislik, kamu gibi sınavlara girmeniz durumunda başarı ile sonuçlanacaktır.

Özgüveninizin aklınızı yönetmesine izin vermeyin. Finansal yönden iş, işlem, faaliyet… vb. konularda devletten yarar sağlayabilirsiniz. Bir kamu, devlet çalışanı, iş girişimcisi veya çalışansanız, 2019 yılı sizin için iyi bir yıl olacak. Terfi edebilir veya bir işletmeyle ilgilenirseniz, yabancı kişilerle tanışıp karlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu başarı gözünüzü kör etmesin. Her durum için mütevazı ve müteşekkir olun. Entelektüel olarak büyüyecek ve güçlü bir kararlılıkla yaşam yolunda ilerleyeceksiniz.

NUMEROLOJİ NUMARASI 4

2019 yılı numeroloji numarası 4 olan insanlar için zor olabilir. Kısa yoldan yol almak yerine, hedefinize ulaşmak için çok çalışmak zorundasınız. Mühendislik, tıbbi veya kamu giriş sınavlarına girmeyi planlayan öğrenciler, başarılı olmak için gerçekten konsantre olmalı ve çok fazla çalışmalılar, aksi takdirde başarılı olmaları imkansız hale gelebilir. Tüm yıl boyunca sürekli olarak zorluklarla karşılaşabilirsiniz ancak küçücük bir mutluluk kaynağı her zaman gününüzü değerlendirmeyi ve size daha çok çalışmanız için gerekli enerjiyi, ilham kaynağını sağlayacak.

Bu yıl ev yaşamınızı bir dereceye kadar etkileyebilir. Aşk hayatınız küçük yanlış anlamalar ve tartışmalarla dolu olacak ve biraz sıkıntılı olacaktır. Bu gibi durumlarda sakin ve sabırlı olun. Sert ve öfkeli olmayın ve eşinizi duygularını incitebilecek kaba sözler söylemeyin. Gereksiz tartışmalara girmekten veya başkalarının meselesine karışmaktan kaçının. Aileniz ve akrabalarınızla harika zaman geçirebilmek elinizde. 2019 yılı sizin için sürprizlerle dolu olacak sizler için.

NUMEROLOJİ NUMARASI 5

Şanslı numeroloji numarası 5 olan insanlar 2019 yılında çok güzel olaylara şahit olacaklar. Bazı zorluklar olacak, ancak bunları  bilginiz ve kararlılığınızla azaltabileceksiniz. Bu yıl akademik, spor, tıbbi veya kamu sınavlara hazırlanıyorsanız, bunu kolayca başaracaksınız. Daha iyi sonuçlar almak için sıkı çalışmaya ve her alanı keşfetmeye devam edin.

İletişim ve konuşma şekliniz, yaşamınızda önemli bir gelişme olduğunu kanıtlayabilir ve büyük fırsatlar getirebilir. Konuşmanız ve kelimeleri kullanmanız karşısında ki başarınız karşısında insanların ağzı açık kalabilir. Evlilik hayatınızdan bahsedecek olursak, bağınız daha da güçlenecek ve birlikte iyi vakit geçireceksiniz. Girişimciler ve istihdam edilen profesyoneller için bu yıl son derece karlı olacak.

NUMEROLOJİ NUMARASI 6

Numeroloji numarası 6 olan insanlar 2019 yılında ortalama bir yıl yaşayacaklar, bu yüzden zorlukların üstesinden gelmeye hazır olmalılar. Kararlılığınızı ve kendinize olan güveninizi korumanız halinde hiç bir şey imkansız olmayacaktır. Bir şirkette çalışan veya kendi işini yöneten kişilerin belli sıkıntılarla yüzleşmeleri gerekecek, ancak sabır ve kendine olan güvenleri bu gibi durumların üstesinden gelmeye kesinlikle yardımcı olacaktır. Rekabet gerektiren sınavlara hazırlanan öğrencilerin başarılı olabilmeleri için gerçekten çok çalışmaları gerekmektedir. Sıkı çalışma sonunda sonuç verecektir. Bu yıl, kişiliğinizin yeni, çekici ve etkili bir tarafını ortaya çıkaracak ve sizi herkesin favorisi haline getirecektir. Yeni insanlarla tanışacak, kamuoyunda tanınmış insanlarla bağlantı kuracaksınız.

Aşk hayatınızda ise daha güçlü bir bağ kuracak ve birlikte kaliteli zaman geçirecekler. Eşinizi dinleyin ama tartışmalara neden olabileceği için başkalarının söylemlerine fazla kulak asmayın. Meseleleri fazla düşünmeyin ve mantıklı olun.

NUMEROLOJİ NUMARASI 7

2019 yılı numeroloji numarası 7 olan insanlar için ilerleyici bir yıl olacak. 

Din, kültür, meditasyon ve ibadetlere karşı hafif bir eğilim hissedeceksiniz. Bu yıl sosyal olarak büyümenize ve toplum üzerinde görüş ve eylemlerinizle bir etki yaratmanıza yardımcı olacaktır. Hayır işleri işleyecek ve diğerlerinin izlemesi için bir ilham kaynağı olacaksınız. Bu yıl sizi bekleyen birçok zorluk olduğundan, profesyonel yaşamınızda ve iş toplantılarında sabırlı ve sakin olun. Zamanınızın çoğunu ofiste iş yaşamınızda geçirdiğiniz için  aile yaşantınızdakiler rahatsız olabilir. Doğum tarihinize ve numeroloji tahminlerine göre, ailenize öncelik verin ve onlarla kaliteli zaman geçirin. Psikoloji ve kamu eğitim alan öğrenciler çok güzel bir yıl geçirecek ve sınavlarında kolayca başarı sağlayabilecekler. Bunun dışında dilbilimi okuyan öğrenciler de  başarılı sonuçlar elde edecektir. Yıl boyunca kendi halinizde ve sakin olun. İş girişimcilerinin çok iyi bir yıl geçirmesine  ve varlıklarını arttırmasına katkısı olacak.

NUMEROLOJİ NUMARASI 8

2019 şanslı numeroloji numarası 8 olan insanlar için, sorunlar ve anlaşmazlıklar ile dolu bir yıl olacak.. Hazırlanmakta olduğunuz sınavlarınızda başarılı olmak için gerçekten çok çalışmalısınız. Sürekli artan çalışma baskısı nedeniyle üzerinizde yıl boyunca baskı, stres olacak. Bu sebepten ötürü numeroloji tahminlerine göre ofis yaşantınızda çok derinleşmemek ve sakin olmak sizin için iyi olacaktır. Evinizi veya şirketinizi değiştirebilirsiniz.

Aile ve aşk hayatınız, iş gezileri ve uzun süreli seyahatlerinizden ötürü rahatsızlık duyabilir ve bu, ailenizden ayrılmanıza neden olabilir. Aşırı iş yükü sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden kişisel ve iş hayatınız arasında eşit zaman ayırmanız en iyisidir, yoksa yalnız kalacaksınız. Aile üyeleriyle zaman geçirmek sizin için iyi olacak.

NUMEROLOJİ NUMARASI 9

2019 yılı şanslı numeroloji numarası 9 olan insanlar için etkili bir yıl olacak. 

Hedeflerinizi güçlü bir kararlılıkla başaracak ve başkalarına da yardımcı olacaksınız. Bir iş ortaklığı durumunda, akıllıca davranıp ve engellerin üstesinden gelmek ve kar elde etmek için entelektüel fikirler önerirsiniz. Bir şirkette çalışıyorsanız, size büyük bir zam veya prim önerilebilir. Ayrıca, meslektaşlarınızın görevlerini zamanında yapmalarında yardımcı olacaksınız. Arkadaşlarınız ve üst düzey yöneticiler davranışınızı takdir edecektir. 2019 numeroloji  tahminlerine göre, her şeyi akıllıca planlayacak ve sonucu analiz ettikten sonra adım atacaksınız. Farklı çevrelerden faydalanabilirsiniz. Bir işletmeyi yöneten insanlar kesinlikle ekonomik faydalarla karşılaşacaklardır. Evlilik hayatı küçük komplikasyonlarla atılan bir mutluluk olacaktır. Biraz dikkatli olun, sevgilinizin niyetlerinden şüphe etmeyin ve duygularını anlayın. Sağlığınız iyi olacak.

Numeroloji Sayılarının Burçlar Üzerindeki Etkileri

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık