Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Şubat Ayı Gökyüzü Enerjileri

Kıldan ince Kılıçtan keskin bir yoldur, SIRAT KÖPRÜSÜNÜNDEN GEÇEBİLMEK, Dürüstlük Birlik ve Kendimizle yüzleşmek ile başlar! Yalansız riyasız özün güzelliğini dünyevi hırslardan arındırmakla belirleyeceğiz bundan sonraki süreci. Her birimizin kendi içimizde ki 2 lik halinden özgürleşmiş olabilmemiz fazlası ile önem taşımakta. İyiyi güzeli doğruda birliği ortaya çıkarabilmek için! Şeytan ve karanlık ruhlarımızı esir aldığı vakit karanlığın hükmü değerlerimizi silip süpürür bilmediğimizin bilincine varıp susturduğumuz vicdanın sesine kulak verdiğimiz an köprüyü geçebilir gerçeğin yalanı yendiği yerde ışığın beyazına kavuşabiliriz! Son derece keskin ve karmik enerjiler ile karşı karşıyayız. Boş vermek mi çaba göstermek mi? kıskançlık ve bencillik ile dünyanın uydusu olduğumuzu düşünüp sadece kendimize odaklanıp hep ben benim demek mi benlikten uzaklaşıp BİRLİK bilincine erişmek mi? İşte bu soru kendimize sormadıklarımızla yüzleştiğimiz an cevap bulacaktır. Şubat son derece önemli enerjileri barındıran bir ay olacak her birimiz için. 2017 Yılının ilk tutulmaları ile hareketli enerjiler ile karşı karşıyayız. Güzelliklerin temsilcisi Venüs, Savaş ve mücadelenin gezegeni Mars ve devrimlerin gezegeni Uranüs’ün Koç burcunda buluşmasını Venüs-Mars kombinasyonu yoğun bir tutku uyumluluk, işbirliğinin yanı sıra sınır tanımayan, mantıksız ve ateşli enerjiler olarak ta yakıcı olabilecek enerjileri barındırmakta.

Savaşçı Mars devrimci Uranüs kombinasyonu çok güçlü bir enerji üretir. Makro kozmosun Mikro kozmos yansıması olduğumuzun bilinci ile bu enerjiyi yapıcı yönde kullanabilirsek Güç, cesaret, yaratıcılık, yol gösterici ve olumlu değişiklikleri, ilerlemeyi beraberinde getirecektir. Negatif yönde ele alıp ateşe körükle gider değerliyi değersiz kılarsak bireysel yaşamlarımızda da kavgalar ayrılıklar ile karşılaşabiliriz. Dünya ve ülkemiz açısında dan bu enerji yapıcı yönde değerlendirilemediğinde siyasi krizler isyan çatışmalar terör yetkili makamları ilgilendiren ani değişimler iş kazaları hapishaneler madenler araba uçak tren kazaları şiddet in getirdiği trajediler ticari alanda tıkanıklıklar ve krizler olarak baş edilmesi zor enerjiler ile karşılaşmamıza sebep olacaktır. Unutmamalıyız ki Astroloji benzerlik yasasından faydalanır ve bu güçlü etkili gök olayları binlerce yıldır insanlık üzerinde son derece etkili olayların yaşanmasında başrolde olmuştur. Şubat ayında gerçekleşecek 2 tutulma 6 ay boyunca dünya da ülkemizde ve bireysel haritalarımızda fazlası ile etkili olacaktır. Ardı ardına iyiyi ve kötüyü sevinci ve hüznü yaşayacağımız enerjiler ile karşı karşıyayız.

Güzelliklerin temsilcisi Venüs Savaşçı Mars Devrimlerin gezegeni Uranüs Büyük iyilik Jüpiter Karanlığın ve yeniden yapılanmanın gezegeni Pluto ile oluşacak T-kare son derece çalkantılı ve şiddetlidir. Kazalar, çatışmalar ve doğal felaketler (depremler, volkanik patlamalar maden kazaları gibi ) pek çok riski en üst seviyeye çıkarabilir.

Bu yıl 4 tutulma gerçekleşecek 2 si Ay 2 si güneş olmak üzere

İlk tutulma 11 Şubat 2017 de 22’ derece ile Aslan burcunda Halkalı Ay tutulması gerçekleşecek. Halkalı Güneş tutulması 26 Şubatta 8’derece ile Balık burcunda gerçekleşecek.

GÜNEŞ ve AY TUTULMALARI ASTROLOJİDE ÇOK ÖNEMLİDİR!

Bitiş ve başlangıçlar yıkım ve yapılanmalar tutulma enerjilerinin yansımalarıdır. Yeni Ay Dolunay gökyüzünün kısa sureli olarak etkileneceğimiz olağan yansımalarıdır. Fakat tutulmaları daima dikkate almalısınız. Her Güneş ve Ay tutulmasının etkisi 6 ila 12 ay boyunca yaşamlarımızda etkili olacaktır…
Ay tutulması Dünya, Ay ile Güneş̧’in arasına geldiği ve Güneş̧’in Ay’dan yansıyan ışığını kestiği zaman oluşur. Ay tutulması daima Dolunay’dır ve çoğu zaman bitişler ve tamamlanmalarla ilişkilidir. Ay tutulmalarında duygusal patlamalar intihar eğilimi ilişkilerde bitişler mide ile ilgili rahatsızlıklar ameliyatlarda kanamalar artabilir. Tutulmalar genel olarak beklenmedik olay ve sürprizleri beraberinde getirebilir. Tutulmalar öğreticidir emeklemeden yürümek yürümeden koşmanın olmadığını öğretirler aslında bizlere. Bireysel olarak Ay tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmiş̧ İse o evle ilgili konularda etkili olacaktır.

Güneş tutulması: Ay, Güneş ile Dünya’nın arasına geldiği zaman ve Güneş’in ışığını kestiği zaman oluşur. Güneş tutulması daima Yeni Aydır. Güneş tutulmaları kişilerle birlikte geniş kitleler üzerinde de etkili olur, Güneş in tutulma esnasında bizlere yansıyan hayat enerjisi zayıflar… Güneş otorite ve liderlikle ilişkilendirildiğinden bu dönemlerde yönetimlerde zayıflama karışıklıklar ve kaoslar yaşanabilir. Geçmişe ait konuların yeniden karşımıza çıkması. Bölgesel olarak depremler kazalar yangınlar, Güneş tutulmasının yansımaları arasındadır. Güneş ve Ay tutulmaları 6 ila 12 ay boyunca bireysel ve bölgesel olarak etkisini göstermeye devam edecektir. Bireysel olarak Güneş tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmişse o evle ilgili konularda etkili olacaktır.

Gökyüzünün enerjileri Ay boyunca yapıcı ve yıkıcı enerjileri barındırmakta. Her birimizin yaşam yolculuğunda özün saflığına idrak ederek bu etkili enerjileri pozitif ve yapıcı yönde kullanabilmemizi diliyorum.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık