Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Mart Ayı Gökyüzü Enerjileri

Karmik enerjilerin hakim olduğu unuttuklarımızı yabancı kaldıklarımızı hatırlayacağımız enerjiler ile dolu bir ay MART.

Jüpiter-Pluto-Uranüs arasında ki T-kare ve Güzelliklerin temsilcisi Venüs'ün geri hareketi ile karmaşık sancılı ve coşkulu enerjiler ile dolu bir ay karşılıyor bizleri.

Dünya genelinde ekonomik dengelerde ani gelişen olaylar endişeleri yükselterek halkları ve iktidarları karşı karşıya getirebilir. Bir çok ülke büyük ekonomik sorunlar maden ocakları gelir kaynakları ile ilgili krizler yaşayabilir. Bu durum dünya genelinde, çatışma, ayaklanma, güç mücadelelerini kazalar, doğal afetler, suç örgütlerinin kendi içlerinde ki çatışmalar ile büyük ölçekli olayları da tetikleyici olabilir.

13-28 Mart döneminde pek çok ülkede süregelen düzenin restorasyonuna bu yönde atılan uluslararası adımların önem kazandığı enerjiler söz konusu.

Pozitif olarak 2017 Dünya ve Türkiye makalemde gök bilim ile ilgili araştırma ve önemli gelişmelerin bizleri beklediğine işaret eden enerjiler olduğunu siz değerli okuyucularım ile paylaşmıştım. Bu alanda dünya da ve ülkemizde yapılan başarılı araştırmalar daha da şaşırtıcı bir hal alabilir.

Uluslararası arenada diplomatik girişimler ile sağlanan uzlaşılar bir anda bozulabilir ve ani gelişen olaylar ve ülkeler arasında ki soğuk savaşlar siyasi dengeler açısından endişeleri yükseltebilir.

Ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde,

Özellikle 1 - 18 Mart tarihleri dikkat çekici enerjileri barındırmakta organize siber ve terörist saldırılar suikastlar yalan haberler cezaevleri vakıflar dernekler de yaşanan gizli yapılanmaların deşifre edilmesi gibi konular, Depremler su ve hava yolu ile ilgili trajediler yaşanabilir. Kadınlara yönelik şiddet olayları gündemimizde yer alabilir. Gizlilik taşıyan konuların geçtiğimiz 4 sene boyunca saklanmış gizlenmiş pek çok olay ve bilginin gün yüzüne çıkması sarsıcı olayları ve değişimleri beraberinde getirebilir. Bankacılık siyaset finans sağlık ve medyada beklenmedik gelişmeler tetiklenebilir bu alanlar da, önemli değişiklikler söz konusu olabilir. Gök bilimine ait önemli gelişmeler, Göçler yabancılara ait konular dini ideolojiler muhalefet ve bu anlamda ideoloji savaşları daha da kötüleşebilir dünya da ve ülkemizde daha derinden acıtacak olaylar gündemimize gelebilir. Ülkemiz için bugünümüz ve yarınlarımız için ayırıcı değil tamamlayıcı kindar değil sevecen ve yapıcı olmamız gereken enerjiler ile karşı karşıyayız. Bireysel olarak bencillik dolandırıcılık, aldatma, ve yalanlar iş ve aşk hayatımızda bizi bir dizi sınavdan geçirecek enerjiler olarak oldukça önem taşıyacak. Güvene dayalı olmayan ilişkilerin sonlanacağı kırdığımız yerden kırılıp kırıldığımız yerden doğrulacağımız enerjiler ile karşı karşıyayız. Bireysel olarak bilinmeyene olan ilginin artışı bu yönde suiistimal edilip maddi manevi kayıplar yaşamımıza neden olabilir. Dünya da ve ülkemizde para piyasaları finansla ilgili kuruluş ve sektörlerde bu anlamda yaşanacak sansasyonlar ekonomik açıdan etkili olabilir.

Özellikle 28 Mart ve sonrası şikayet etmeyi isyan edip çözümsüzlük içinde karamsarlık tohumları ekmeyi bir yana bırakmalı çözüm için karanlıklara ışık olmak hiç bir şeyi aydınlatamıyorsak kendi ruhumuzu karanlıklardan esaretten kurtarmak için ama az ama çok bir şeyler yapmamız gereken enerjileri iyi değerlendirmeliyiz. Gökyüzünün bizlere verdiği mesajı şöyle bir örnek ile anlatmak istiyorum. Şimdi hepimiz olumsuz şeyler yaşadığımızı ve düşündüğümüzü hayal edelim bu düşünceler bir süre sonra bilinç altımızda yatan korku kaygı ve endişelerimizin dışa vurumunu hızlandırır ve bir dizi olumsuzluklar sağlık sorunları finansal zorluklar ve hayata dair pek çok kötü olay yaşamaya başlayarak ben ne şansız bir insanım hayatımda hiç bir şey istediğim gibi olmuyor diye sızlanır ve sürekli yaşadıklarımıza bir bahane bir suçlu arama eğilimine girer daha fazla olumsuzluğu kendi yaşamsal alanımızın dışına taşırır ve etrafımızda ki pek çok kişiyi de bu olumsuz negatif çemberin içine alırız farkına vararak ya da varmayarak. Dünyaca ünlü Japon bilim adamı Dr. Masaru Emoto su kristalleri üzerine yaptığı araştırmalarda ve kitaplarında bizlere su kristallerini meydana gelen titreşimlerin deseni ve görüntüleri olduğunu göstermiştir. Ve araştırmasında olumlu pozitif düşüncelerin yaydığı titreşimler güzel bir şekilde oluşmuş su kristalleri meydana getirmiştir. Negatif düşüncelerin yansıması da karmakarışık su kristallerini oluşturmuştur. Evrenimiz sürekli bir akış içerisinde yeryüzünden gökyüzüne her şey birbiri ile etkileşim halinde. Titreşimler ruhumuzu bedenimizi dünyamızı negatif ve pozitif etkilemeye devam ederken durum düşünmeli geldiğimiz yeri unutmadan gideceğimiz yolu şaşırmadan doğrularımıza sahip çıkmalı inanmalı ve güzel niyetler ile düşünceler ile dünyamızı ülkemizi insanlığı kendi ruhumuzu hayatımızı daha iyi hale getirmek için elimizden geleni yapmalıyız ki keş kelerimizin çıkmaz sokağında yorgun düşmesin ruhlarımız...

Ne diyor İbn’ül Arabi

Küçük insan, Büyük Alemin (makro-kozmos) bir minyatürüdür... İnsan varlığı, alemden daha da küçük olsa da, o Büyük Alemin bütün hakikatlerini kendisinde toplamaktadır. Bu sebepledir ki, bilge insanlar, bu aleme Büyük İnsan (İnsan-ı kebir) adını veriyorlar...’’ İbn’ül Arabi, Fusüs Ül-Hikem(2)

Elektro manyetik dalgalar titreşimler olumlu ve olumsuz sözler sesin duygunun evrende yarattığı dalga ve hareket aynı zamanda, Ata sözlerimizi getiriyor aklıma yıldızım tuttu yıldızım barışmadı bu söz karşımızda ki kişiler ile ilk anda hissettiğimiz titreşimin ifade ediş şekli aslına bakarsanız. Astroloji bizlere yüce Allah’ın çizdiği ruhsal hayat planını yorumlayan bir rehberdir. Bu olağan üstü matematikle işleyen göksel planda her gezegen insan bedeninde bir organ ile ilişkilendirilmiştir.
1) Koç başa, 2) Boğa boyuna, 3) İkizler omuza, 4) Yengeç göğüsse, 5) Aslan kalbe, 6) Başak mide’ye, 7) Terazi pelvise, 8) Akrep cinsel uzuvlara, 9) Yay kalçalara, 10) Oğlak dizlere, 11) Kova alt bacağa, 12) Balık ayaklara tekabül eder. Bu da Makro kozmos (Büyük evren) ve Mikro kozmos (Küçük evren veya insan) görüşünün diğer bir ifadesidir.

Son olarak MART AYI GÖKYÜZÜ ENERJİLERİNİ  yazdığım bir yazı ile tamamlamak istiyorum.

Sağlam Duracaksın Bu Hayatta
Ayakların Yere Sağlam Basacak
Hayallerinin Götürdüğü Yere Gitmek İçin
Hayal Dünyasına Değil,
Kendi İç Dünyana Yönelecek
Yapabileceklerinin ve Yapamayacaklarının
Bilinci ile ilerleyeceksin.
Hayal kurup Rüya aleminde Arafta kalarak
Elde edemezsin gerçekleri Arzu ettiklerini,
Çalışacaksın bıkmadan usanmadan sızlanmadan
Ter akıtacak Kafa yoracaksın
Kaybetmeyi de Kazanmanyı da bilecek
Ders alacaksın HAYAT OKULUNDAN...
Yenilmeyi de Yenmeyide öğretirken
Hayat öğretmeni Sana
Yenilginin ardından ayağa kalkıp kaldığın yerden devam edeceksin yoluna UMUTLA...
Yendiğinde de böbürlenip üstün görmeyeceksin kendini diğerlerinden.
Hiç olmayıda bileceksin gerektiğinde Aslan olup kükremeyide
Sağlam basacaksın ayağını yere
Geldiğin yeri unutmadan gideceğin yolu şaşırmadan ilerlemek için.
Yapamayacağın sözler vermeyecek verdiğin sözü yerine getirmek için mücadele edeceksin.
Sorgulayacaksın kendini gelişmek ilerlemek hatalarını telafi etmek için.
ANAHTAR budur çünkü ruhuna giden kapının kilidini açmak için.
Özgürleşmek Fark etmek Olmak yolunda yürüyebilmek için.
Affetmeyi de bileceksin sabretmeyide şükretmeyide bırakmayıda sahip olmayıda yeri geldiğinde
Yumruğu masaya vurmayıda. Bunlar hayatın olmazsa olmazları KABUL edeceksin
Hayat düşe kalka öğretiyor sana aldığın kadarıyla.
Sözünle Özün bir mi dön bir bak aynaya
Sor kendine ben KİMİM
Ne işim var bu büyük DÜNYA TİYATROSUNDA
Sonra yaşadıklarını yaşattıklarını değerlendir ama ADİLCE
Yanlışlarını kabullen unutma Geçmişin günahkarıdır günün ALİMLERİ
Hayıflanma affet bağışla ve unutma Doğan her gün sağlıkla nefesle sevdiklerinle işin gücünle yeteneklerinle uyanıyorsan güne hiç bir şey için geç kalmadın
Sevdiklerine zaman ayır kavga et ağla gül
Bunlar seni zenginleştiren hazinelerin UNUTMA!
Anda kalıp anın nimetleri seni geliştirir güzelleştirir
Kalbinide bedeninide Kendinle yarışırsan gelişir öğrenir bilginin ışığında aydınlanır aydınlatırsın Zamanla yarışırsan önce sağlığını sonra seni sevenleri ardından seni sen yapan her şeyi KAYBEDERSİN!
Rabbine inan Aşka inan Sevgiye de Fedakarlığa da Yalnızlığa da Saygı duy
Kendini sev kendine saygı göster
İncinmeden incitmeden yaşamaya çalış ve her an
Ayağın yere sağlam bassın. Nankörden HAD bilmezden Bilmediğinin farkında olmayanlardan UZAK dur! Ve şimdi düşün yazdıklarımı anlamaya çalış hem aklınla hem kalbinle yeni bir ana Yeni bir SEN le başlamak için...

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık