Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Renkleriniz ve Kristalleriniz Neler Olacak?

2017 YILBAŞI GECESİ RENKLERİNİZ KRİSTALİNİZ ve YIL BOYU HER BURCA ÖZEL ENERJİNİZİ DOĞRU KULLANMANIZ İÇİN ŞİFRELERİNİZ

Yeni bir yılı karşılarken her birimizin yönetici gezegenine göre o anın gezegensel enerjilerinin yansımasıyla ruhsal ve bedensel enerjimizi yükseltecek renkleri ve kristalleri tercih etmeliyiz. Uygun renkleri kıyafetlerimizde yoğun olarak kullanmalı doğal kristallerimizle de enerjimizi güçlendirmeliyiz.

Renkleri insanoğlu çok eski çağlardan beri kullanmaktadır. İnsan bedeninde 7 enerji merkezi vardır. Bedenimizde 7 chakra vardır. Sanskritçe Çakra sözcüğü “Tekerlek”, “Çark” veya “Halka” demektir. Enerjetik açıdan ise Çakra “girdap” anlamına gelmektedir. Enerji merkezi olan Çakra enerjetik bedende halka şeklindedir ve enerji Çakra halkasının üzerinde bir girdap gibi dönmektedir. Bunun dışında Çakra, iç yaşam enerjisinin döner merkezi, iç enerji kanallarının buluştuğu, enerjinin bedene girip çıktığı ve farklı enerji düzeylerine dönüştürüldüğü bir kesişme noktasıdır. Her chakra negatif ya da pozitif titreşimleri çeken özel bir renge bağlıdır. Astrolojik olarak ta gezegen ve burçlarımıza ithaf edilmiş renkleri kullandığımızda, Kişi daha dengeli mutlu ve huzurlu olacaktır. Renklerle birlikte kristallerimizi kullanmamız da bu etkiyi kuvvetlendirecektir. Renkler ve kristallerin insanlar üzerinde olumlu ya da olumsuz etkileri bir çok bilim insanı tarafından araştırılmıştır ve insan üzerinde etkili oldukları bilimsel olarak ta ispatlanmıştır.

KOÇ BURCU

Renginiz: Kırmızı

Kırmızı; Sizleri harekete geçirerek değişim enerjisine zorlanmadan ayak uydurabilmeniz için sizleri destekleyecek. Duygusal anlamda ise mutluluğu, azim ve kararlılığınızı arttırır.

Yılın Şifresi: Zümrüdü anka kuşu gibi küllerimden yeniden doğuyor sabrımın emeğimin sevgimin mükafanı yaşamdan alıyorum.

Kristaliniz: Zultanit

Öğretiniz: Uyan, fark et, şükret et inan.

 

BOĞA BURCU

Renginiz: Yeşil

Yeşil; Umudu, yeniliği, gençleşmeyi ve yeniden canlanmayı tüm ruhunuza yansıtacaktır. Paylaşım ve uyumun rengidir.

Yılın Şifresi: Beni ben yapan değerlerimi seviyor ve sahip çıkıyorum. Sağlık bilgelik şans en yüce hali ile benimle birlikte.

Kristaliniz: Altın Topaz

Öğretiniz: Her bir zerrenle yenilen şifalan güven başarı seninle.

 

İKİZLER BURCU

Renginiz: Gold Altın

Altın sarısı ‘’GOLD’’, Ruhsal aydınlanmanızı sağlayacağı gibi üretim ve verimliliğinizi artırır. Yaşama sevincinizi yükselterek hedeflerinize kararlılıkla gitmenize yardımcı olur. Bilgi ve bilgeliği ifade eder. İş hayatında başarılı olmanıza katkıda bulunur.

Yılın Şifresi: Sorumluluk alıyor hayat yolunda cesur adımlarla ilerleyerek hakkım olanı alıyorum.

Kristaliniz: Kalsedon

Öğretiniz: Özünde ki güzellikleri yenilerek yaşamına yansıt.

 

YENGEÇ BURCU

Renginiz: Mor

Mor; Zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamını yansıtır sizlere. Ruhsal enerjinizi arttırarak yeteneklerinizi hayallerinizi hayata geçirmenize yardımcı olur.

Yılın Şifresi: Ruhumu bilgi ile eğitiyor geçmişi affediyor yenileniyor sevgiyi aşkı yaşamıma davet ediyor inanç ile kabul ediyorum…

Kristaliniz: Ay taşı

Öğretiniz: Şifa seninle ruhuna bedenine iyi bak.

 

ASLAN BURCU

Renginiz: Turkuaz

Turkuaz; Ruhunuzun özgürleşmesine yardımcı olur. Kendinizi güçlü huzurlu hisseder yükselen enerjinizle mücadele gücünüzü kazanırsınız.

Yılın Şifresi: Zayıf yönlerimi geliştiriyor hatalarımı kabullenip yaşadıklarımın olgunluğu ile aşka emeğe dostluğa değerlerime sahip çıkabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Kristaliniz: Zultanit

Öğretiniz: Dünle yarışma anda kal yeteneklerine güven.

 

BAŞAK BURCU

Renginiz: Fuşya

Fuşya; Ruhsal anlamda sizlere canlılık vereceği gibi aşk hayatınızda oluşturduğunuz blokajlarınızı aşmanıza yardımcı olur.

Yılın Şifresi: Her doğan günle yenileniyor ruhumu bedenimi şifalandırıyor doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Kristaliniz: Yeşil Peridot

Öğretiniz: Özgürleş akışta kal ve anın getirdiklerini fark et.

 

TERAZİ BURCU

Renginiz: Siyah

Siyah, hakimiyeti kararlılığı dönüşüm ve irade gücünüzü ortaya koymanıza yardımcıdır.

Yılın Şifresi: Korkularımı hatalarımı pişmanlıklarımı dünde bırakıp anı tüm zenginliği ile yaşamayı seçiyorum.

Kristaliniz: Akuamarin

Öğretiniz: Sev hayatı işini sahip olduklarını sev ve vazgeçme.

 

AKREP BURCU

Renginiz: Turuncu

Turuncu, dışa dönük olmanızı ikili ilişkilerinizde iletişim ve uyumu sağlamanıza yardımcı olur ve sosyal ilişkilerinizi kuvvetlendirir. Maddi konularda şans getirir. Ruhunuzun özgürleşmesine yardımcı olur.

Yılın Şifresi: Kendimi seviyor sürekli gelişmeyi seçiyorum sevgi ile emek veriyor maddi manevi zenginliklere erişiyorum.

Kristaliniz: Obsidyen

Öğretiniz: Affet kendinide geçmişide.

 

YAY BURCU

Renginiz: Pembe ve Pudra

Bu renkler iletişiminizi kuvvetlendirmenize ve kendinizi doğru sözlerle ifade etmenize yardımcı olur. İş hayatınızda maddi konularda rahatlamaları getirirken aradığınız huzuru bulmanıza ruhsal olarak içinde çıkamadığınız konuların’ da farkına varmanızı sağlar.

Yılın Şifresi: Şikayet etmiyor mücadele ediyorum. Şükrediyor paylaşıyor her ana sevgi emek yüklüyor karşılığını aşk ile alıyorum.

Kristaliniz: Aragonit

Öğretiniz: Aşka ve kalbinin verdiği mesajlara inan.

 

OĞLAK BURCU

Renginiz: Saks Mavisi

Duygusal anlamda mutluğu aşkınız ve ilişkinizde sorunları aşmanız için gerekli olan azim ve kararlılığınızı arttırır. Ruhunuzun tüm saflığını özel hayatınıza yansıtmanıza ve aşkta saflığı duruluğu bulmanıza yardımcıdır. Düşünce gücünüzü kuvvetlendirir.

Yılın Şifresi: Tüm hastalıklı düşüncelerimden ruhsal ve bedensel hastalıklarımdan arınıyorum. Şifa enerjisi benimle birlikte hayatımda yeni bir sayfa açıyor başarı ile aşk ile büyüyor gelişiyorum.

Kristaliniz: Mavi Topaz

Öğretiniz: Her doğan günle yenilen sevgini sahiplen.

 

KOVA BURCU

Renginiz: Çivit Mavisi

Soğukkanlılığınızı, asaletinizi, masumiyetinizi istikrarınızı ve bunun devamlı olmasına yardımcı olur. Huzur ve güven duygunuzu harekete geçirir. Düşünce gücünüzü kuvvetlendirir. Mavi aradığınız huzuru bulmanıza ruhsal olarak içinde çıkamadığınız konuların farkına varmanızı sağlar.

Yılın Şifresi: Kendime güveniyorum güvensizliklerin yorgunluğundan arınıyor seviyor seviliyor yarım kalan herşeyi aşk ile tamamlamayı seçiyorum.

Kristaliniz: Topaz

Öğretiniz: Yenilen ve geçmişle savaşmayı bırak.

 

BALIK BURCU

Renginiz: Mor

Mor; Bilinçaltında yatan problemlerinizin çözülmesine katkıda bulunur. Söylemek isteyipte söyleyemediklerinizi ifade edebilme gücünü özel hayatınıza yansıtmanıza ve aşkta saflığı duruluğu bulmanıza yardımcıdır.

Yılın Şifresi: Hayattan korkmuyor akışa ayak uydurmayı seçiyorum. Tekrarlardan uzaklaşıp yenilikleri deneyimliyorum..

Kristaliniz: Zirkon

Öğretiniz: Sahip oldukların için şükret.

Tüm insanlık için dünyamız ve ülkemiz için dürüstlüğün kardeşliğin iyiliğin paylaşmanın öneminin arttığı yalanların savaşların zulmün son bulduğu insani değerlerimize sahip çıktığımız hastalıkları acıları korku ve kaygıları ardımızda bırakabildiğimiz UYANIŞ BARIŞ SEVGİ yılı olsun 2017 hepimiz için MUTLU YILLAR.

Dr. Astrolog Şenay Devi

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık