Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Aralık Ayı Burç Yorumlarım

Koç Burcu

Güneş Yükselen ve yada burcu Koç olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Hayatımda yeniliklere hazırım seçimlerimi kalbimle yapıyor hırstan uzaklaşmanın mükafatlarını alıyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

Retro ‘’GERİ’’ Gradi ‘’gitmek anlamına gelir. Peki bir gezegen geri gidebilirmi? Güneş sisteminde herşeyin ekliptik düzlem üzerinde ileri doğru hareket ettiğini biliyoruz. Retrograde gezegenler bu hareketi aniden terse çevirip geri gitmezler boylamsal hareketleri hızla düşer. Daha doğrusu durağanlaşır ve biz DÜNYA’dan gözlemlediğimizde geri gidiyormuş gibi gözlemleriz. Bir gezegen Retrograde ise onun temsil ettiği konularda yavaşlamaları beraberinde getirir.

İletişimin gezegeni Merkür yılda 3 kez ‘’R’’ Geri harekette bulunur. Daha doğrusu durağanlaşır, Gözlemlendiğinde geri gidiyormuş gibi görünür ve iletişimle ilgili konularda gecikme ve aksamalara sebep olur. Bu dönemlerde gözden kaçan ayrıntılar problemlere neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar bunun getirisi gerginlikler alınganlıklar kişisel elektronik eşyalarımızda sorunlar işlerimizin tamamlanmaması dosyalar projeler maillerin zamanında yerine ulaşmaması kontrat sözleşme gibi konularda gecikme ve aksamalar yaşanabilir.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay sağlığınızı güçlü tutmak için, Doktorunuzun basit önerileri ile küçük komplikasyonların üstesinden gelebilirsiniz. Çocuk Koç burçları dışarıdan veya abur cubur yemeye bağlı mide rahatsızlıkları yaşayabilirler. Mide ve ses kısıklığı ile ilgili hassasiyetlere dikkat etmeli ev yapımı yiyecekleri maksimum olarak tüketmeye gayret etmelisiniz. Aile büyükleriniz baba ya da amcanızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günler de tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklenmedik sonuçları doğurabilir. Ay’ın hangi burçta olduğunu öğrenmek için Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay Merkür, Jüpiter ve Satürn transitleri hepsi kariyer açısından ve finansal faaliyetleriniz için uygun etkiler olarak yansıyacak sizlere. Üstlendiğiniz sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirecek hedeflerinizde başarı elde edebileceksiniz ve genel olarak mali gücünüzü arttırabileceksiniz. Bu Transitler, evli Koç burçları içinde beraberliği devam eden ilişkisi aşkın üstüne kurulmuş kişiler içinde son derece uygun etkileri barındırmakta. Evlilik planlarınızı bu ay gerçekleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda huzursuz edici durumlar tam anlamı ile ortadan kalkmaya başlıyor. Bu ay eğitim hayatınız ile ilgili için yolculuklarınız olumlu olacaktır. Gizli ve açık düşmanlıklar iş ve özel yaşamınızda iletişimin temsilcisi Merkür’ün geri hareketinin yansıması ile oyunların bozulmasını sağlayacak güçte olacak. 17 Aralık itibari ile Yatırımlarınız istenen sonuçları verecektir sizlere. Kendi işinin sahibi Koçlar yüksek verimlilik ve karlılık elde edeceklerdir. Ay sonuna doğru, Ailenizin bazı üyeleri ile çatışmalar yaşayabilirsiniz haksız eleştiriler karşısında sakin kalmakta zorlanabilir sizde sert tepkiler verebilirsiniz.

Ayın ilk 10 günü yolculuklar planlıyorsanız, sizin için elverişli olmayabilir. Aksaklıklar iptaller ile karşılaşabilirsiniz. Öğrenci Koç’lar sınavlarda ay boyunca istenilen sonuçların elde edilmesini sağlayacak enerjiler sizler ile ilerlemekte. Yeter ki düzenli çalışıp kendinize inanarak hareket edin.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı
Bu ay, otorite konumunda ki kişiler ile çelişkiler fikir ayrılıkları ve sorunlar yaşayabilir iş hayatınızda bunun yansıması zorluklar ile mücadele etmek zoruna kalabilirsiniz. Yabancı ülkeler ile eğitim ya da iş anlaşmaları kazançlarınızı arttırabilir. getirecekti. Ayın ilk bölümlerinde ego çatışmaları eş ya da sevgiliniz ile ciddi sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Öğretmen Satürn 4 Aralık 2017’de kronik sağlık sorunlarınızı tetikleyebilir dikkatli olun ve sağlığınızı ihmal etmeyin. Özellikle sağlık cephesinde 16 Aralık 2017’den sonra daha ciddi sorunlar yaşamamak için sağlığınızı her şeyden önemli tutmalısınız. Bu ay eş ya da sevgilinize taahhütler veya sözler vermekten kaçının ve ayın ikinci yarısında yeni girişimlerde bulunmamaya özen gösterin.

ARALIK ayının en iyi günleri: 3, 5, 6, 9, 13, 15, 21, 22, 23, 24 ve 25 Aralık

Zayıf enerjili günler: 1, 7, 11, 12, 17, 18, 27, 29 ve 30 Aralık

 

Boğa Burcu ♉

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Kendimi seviyorum şifa enerjisi benimle birlikte tepeden tırnağa yenileniyor güçlenip güzelleşip sağlıkla yeni başlangıçlara yol alıyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay sağlık sorunu yaşamamak için uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Uykunuzu düzene sokmak sağlık sorunlarınızı en aza indirecektir. Ayın ilk 10 günü mide ve sindirim sisteminiz ile ilgili sağlık problemlerine dikkat etmelisiniz. Ay karşıt burcunuz Akrepte olduğu günler de önemli kararlar cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay iş hayatınızda geçen ayın yavaşlamaları azalacak. Belki daha fazla mücadele edeceksiniz ama hakkını olanı almayı başaracaksınız. Kısa bir süre önce yeni bir işe başladıysanız çok dikkatli olmalısınız. İşyerinizde gizli düşmanlıklar yaşayabilir yaşananlar karşısında kendi isteğiniz ile istifa edebilirsiniz. Kendi işinizin sahibiyseniz nankörlükler görebilirsiniz. Güvendiğiniz çalışanlarınız ile aranızı açmak isteyen kişilerin entrikaları ile karşılaşabilirsiniz. Dikkatiniz olası pek çok sorunun önüne geçecektir. Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi konularda yanlışlar yapmasından ve sizden gizlemesinden dolayı güven duygunuz sarsılabilir üzülebilirsiniz. Öğretmen Satürn özellikle 12 18 Aralık tarihleri arasında evliliğiniz ile 3ncü şahıslardan kaynaklı gerginliklere neden olabilir. Geçmişte yaşanan acıların yüreğinizde ki yorgunluğu ile sabırlı olmakta zorlansanız da Sabır bu süreci doğru yönetmenizin şifresi olacaktır. Ay’ın ilerleyen günlerinde yanlış tercihlerinin öğretilerini sarsıcı gelişmeler ile öğrenecektir eşiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa’lar ilişkinizi daha güçlü hale getirebilir doğru insanla hayatınızı birleştirme kararı alabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar olmayan Boğalar çocuk sahibi olma arzunuz bu ay içinde gerçekleşebilir.

Bu ay öğrenci Boğa’lar kendinize güven ve tereddütlerinizi alt edemezsiniz başarılı olmanız güçleşecektir. Kendinize de bilginize de güvenerek hareket edin.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

Kariyerde önemli ilerlemeler ile karşılaşacağınız enerjiler var bu ay ufukta. Öğretmen Satürn’ün yanması, iş yerinizdeki ilerlemenizi durdurabilir, ancak yeterince çalıştığınız takdirde, iyi büyüme fırsatları bulabileceksiniz bu ay. Ve her şeyden önce ruh ve fiziksel Sağlığınız da daha iyi durumda olacaktır. Evlilik hayatında eş ile çelişkiler ve sorunlar 16 Aralık 2017’den sonra artabilir.

Size dürüst olmadığı konuların ortaya çıması ile gerginlikler tırmanabilir ve gerçekleri geç ifade etmenin getirisi ilişkinizde ay boyunca zorluklara neden olabilir. İş seyahatleri bu ay başarılı şekilde kazançlar getirebilir. Özellikle ayın son aylarında ideolojileriniz ve düşünceleriniz açısından çok fazla muhalefetle karşı karşıya kalabilirsiniz. Kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat etmeli. Sizinle aynı şeyleri paylaşmaktan uzak insanlar ile tartışmalar içine girmemelisiniz.

ARALIK ayının en iyi günleri: 1, 2, 5, 6, 9, 16, 20, 28, ve 29. Aralık

Zayıf enerjili günler: 7, 11, 17, 22, 25 ve 30 Aralık

 

İkizler Burcu ♊

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bırakmam gereken her şeyi kendi arzumla özgürleştiriyor yenileniyor ağırlıklarımdan kurtuluyorum. Sevgi şans ve bereket benimle birlikte.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin temsilcisi yönetici gezegeniniz Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de burcunuzda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da karşıt burcunuz olan Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık

Bu ay Venüs’ün doğum haritalarınızda sağlığı temsil eden evinizde ki transitinin etkisi ile ne yediğinize ne içtiğinize dikkat edin ve sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilecek aşırı streslerden kaçının. Satürn 7 aralıktan itibaren eş ya da sevgilinizin sağlığı ile ilgili sorunlara neden olabilir dikkatli davranın ve sağlık sorunlarınıza kendi başınıza çözümler üretmeden uzman bir hekime görünerek hareket edin.

Ay karşıt burcunuz Yay’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay bekleyen projeleriniz ve beklentileriniz haksızlıkların engellerin beklenmedik şekilde ortadan kalması ile gerçekleşebilir. İş hayatınızda toplumda etkili bir görev veya konumda olan insanlardan fayda görebilirsiniz. Siz iş değişikliğine gitme arzusundaysanız yönetici gezegeni Merkür geri hareketini beklediğinizi bulamamanıza neden olabilir. Beklemede kalmalı vaatlere aldanmamalısınız. Özellikle ortaklıkları olan veya yeni ortaklıklar yada iş birliği yapmak isteyen İkizler bu tür anlaşmalara başlamadan önce her şeyi araştırmalı ve çok dikkatli olmalısınız. Finansal konularda ise yanlış yönlendirmelerden dolayı zarar edeceğiniz durumlar yaşanabilir dikkatli davranın. Özel yaşamınızda evli İkizler eşinizin pek çok konuda size muhalif davranışları her konuda görüş farklılığı gerginliklere neden olabilir onun bu tutumunun altında nelerin olduğunu anlamak ve ilişkinize zarar vermemek için inatlaşmalar ile bir sonuç alamayacağı gerçeğini kabullenmeli anlayışlı yaklaşımlar içinde olmaya özen göstermelisiniz. Kendi akrabalarınız özellikle uzun zamandır görüşmedikleriniz ilişkiniz ile ilgili konularda sizi yanlış düşünceleri ile etkileyebilirler ve ilişkinizi çıkmaza sokacak davranışlara yöneltebilirler sizleri dikkatli davranın. Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler 23 Aralıktan sonra yeni ve kalıcı başlangıçların olabileceği olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Güzelliklerin sevgiyle kucaklayın ve aşka dair yeni başlangıçları kimse ile paylaşmadan tadını çıkarmaya bakın.

Öğrenci İkizler sizler ise bu ay yeniliklere açık olmalı tek düze alışılagelmiş öğretilerden uzaklaşıp daha fazla araştırma yapmalısınız. Bu sayede başarı sizinle ilerleyecektir.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

İş hayatınızda sizi engellemek için yapılanları öğrenebilir hakkınızda asılsız haberler çıkaran kişileri yüz üstü yakalayabilirsiniz. Öfkenizi kontrol altında tutarak bu kişilere hukuki haklarınızı kullanarak iyi bir ders vermelisiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden İkizler evlilik kararı alarak ay için bu arzularınız gerçekleştirebilirler. 16 Aralık 2017’den sonra aileye ait konularda yaşanacak olumlu gelişmeler hayatınızın pek çok alanında kendinizi güvende hissetmenizi ve daha sağlıklı kararlar almanızı da olumlu yönde etkileyecektir.

ARALIK ayının en iyi günleri: 1. 2. 3. 7. 8. 12. 19. 20. 21. 22. 28 ve 29 Aralık

Zayıf enerjili günler: 5, 6, 11, 14, 17, 25, 27 ve 30 Aralık

 

Yengeç Burcu ♋

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Korkularımla yüzleşiyorum. Gerçeklerin farkındalığı ile düşüncelerimi iyileştiriyor yaşamıma başarı ile yansıtıyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık

Bu ay zihinsel stres ve hastalıklardan mustarip olabilirsiniz bu nedenle sağlığınızla ilgili bu ayda dikkatli olmalısınız. Yakın akrabalarınızın sağlıkları ile ilgili ani gelişmeler de bu ayın sizlere yansıyan enerjileri arasında.

Ay karşıt burcunuz Oğlak’ta olduğu günler de resmi işleriniz ile ilgili konularda ve yeni kararlar alırken ayrıntıları kaçırmamak için dikkatli olmalısınız. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay çalışma hayatı devam eden Yengeç’ler, Ay’ın ilk haftası İş yerinizde ki gelişmeler rahatsız edici olabilir sizler için. İşiniz ile ilgili konularda başkalarından kaynaklı olarak verdiğiniz taahhütlerinizi yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Siz kendi işinizin sahibiyseniz çalışanlarınızın beklenmedik istifaları zor durumda kalmanıza neden olabilir. Siz bir çalışansanız 10 Aralıktan itibaren çizginizi bozmamanız takdir almanızı ve yeni bir göreve gelmenizi sağlayabilir. Yetenekleriniz size düşmanlık besleyen kişileri bile başarısız kılacak karşınızda. Bu ay arkadaş ve yakınlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Haklı çıkmak anlık yalandan zaferler kazanmak için sizin hakkınızda gerçek dışı söylemlerde dedikodularda bulunabilirler. Dikkatli olmalı hakkınızı aramalı kenara çekilip te olana bitene seyirci kalmamalısınız. Özel yaşamınızda ise ayın ilerleyen günlerinde aşk ilişkilerinizin istikrarlı bir yolda ilerleyip güçlendiğini deneyimleyebilir duygu dolu kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Siz evlisiyseniz eşinizin sıcak ve olumlu yaklaşımları ile daha huzurlu bir sürecin içinde olmanın güzellikleri ile mutlu olabilirsiniz. Popülerliğinizin sosyal ilişkilerinizin güçlenmesine hem maddi hem manevi fırsatlar ile karşılaşmanıza neden olacaktır.

Öğrenci Yengeçler bu ay disiplin sınavlarınızda başarılı olup öğretmenlerinizin takdirini kazanmanızı sağlayacaktır.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

Bu ay evinizi taşıyabilirsiniz. Bir ev veya taşıt satın alma şansınız da yüksek. Bu ay anneniz veya annenizin akrabaları ile ilgili dönüm noktası olan bir ay. Çocuklarla ilgili konular 16 Aralık 2017’den sonra evli yengeçler için sorunlar oluşturabilir ve onlarla iletişim kurmakta zorlanarak sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir. Dikkatli olmalı ön belirtileri önemsemelisiniz. Bekar Yengeçler bu ay boyunca önceliğiniz iş hayatınız olmalı.

ARALIK ayının en iyi günleri: 3, 5, 6, 9, 13, 21, 22, 23, 24 ve 25 Aralık

Zayıf enerjili günler: 7, 11, 19, 20, 26, 27 ve 29 Aralık

 

Aslan Burcu ♌

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Öfkenin ateşinden kurtulmanın mucizelerini yaşıyor kendimi yenileyerek güvende hissediyorum.

3 Aralık 2017 & 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay psikolojik rahatsızlıklara karşı stresten uzak kalmalı hiç bir konuda takıntı yapmamalı zorlukların yalnızca sizi bulduğu düşüncesinden uzaklaşmalısınız. Ketu transiti anne ve annenizin yakınlarının sağlığı ile ilgili zayıf enerjileri barındırdığından bu anlamda sorunlar yaşayabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Kova’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ile kararlar almamalısınız. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay iş hayatınızda çabalarınızın sayesinde istediğiniz sonuçları bir nebze de olsun almayı başarabileceksiniz. Bu ay işiniz ile ilgili konularda resmi daireler ve hukuki konularda spekülatif her şeyden kaçının. Merkür geri hareketi umduğunuzu bulamamanıza neden olabilir. İş değişikliği ortaklıklar gibi konularda 28 Aralıktan sonra tüm detayları enine boyuna inceleyerek kararlar almanız faydanıza olacaktır. Resmi veya iş amaçlı yolculuklar bu ay istenilen sonuçları sağlayamayabilir. Gezegenlerin transitleri, genel olarak, sizin ailenizin ve çocuklarınızın sağlığı için yararlı değildir, bu nedenle bu ay çok dikkatli olmalısınız. Öğrenciler, keskin zekanızı dikkatinizle birleştirdiğiniz de başarı ve olumlu gelişmeler aya damgasını vuracaktır. Satürn'ün transiti özellikle araştırma faaliyetleri yürütenler için sorunlar doğurabilir.

Özel yaşamınızda ise eşinizin olumsuz bağımlılıkları ya da alışkanlıkları yüzünden ayın 2nci haftasından itibaren tartışmalarınız yoğunlaşabilir anlayışsız ve kendisini hatasız görmesi yüzünden uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ne olursa olsun endişelenmeyin ve eşinizle konuşarak lehinize bir şeyler yapmaya çalışın ve eşinize eleştirel değil mizahi yaklaşımlarda bulunarak onu her şeyden önce kendine zarar veren alışkanlıklarından uzaklaştırmak için ikna etmeye çalışın. Bekar Aslanlar 18 Aralık’a kadar özel yaşamınızda dikkatli olmalısınız tutkularınız yanlış insanı hayatınıza alarak maddi manevi zararlar görmenize neden olabilir. Duygusal konularda 19 Aralıktan itibaren keyifli gelişmeler sizleri karşılamakta.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

Bu ay kazançlı geziler etkinlikler planlayabilirsiniz. Çok zevk alacağınız finansal işbirlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Ailevi konularda ise gergin enerjiler söz konusu. Özellikle 16 Aralık 2017’den sonra aile bireylerinizle ciddi sorunlar yol ayrımları yaşayabilirsiniz.. Para ile ilgili konularda aşırı güvende olma arzu içinde olan akraba ve kardeşlerin beklenmedik yüzlerini görmek sizleri duygusal olarak sarsabilir ve buna bağlı sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Bu ay ortak yatırımlar iş ve ev hayatınızda yeni ve olumlu gelişmeler güçlü işbirlikleri ile yapılanmalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda da her bakımdan istikrar sizden yana.

ARALIK ayının en iyi günleri: 5, 6, 7, 8, 12, 16, 23, 24 ve 25 Aralık

Zayıf enerjili günler: 3, 9, 14, 19, 27 ve 29 Aralık

 

Başak Burcu ♍

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Doğan her günün ışığından nasibime düşeni sevgiyle kucaklıyor dünün karanlığından ışığın gücüne geçmiş olmanın mükafatını alıyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin temsilcisi yönetici gezegeniniz Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay sağlığınız ile ilgili konularda ilaç kullanımına dikkat etmelisiniz aşırı yorgunluğa bağlı ruhsal ve psikolojik rahatsızlıklara da dikkat etmelisiniz. Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Ay’ın ilk haftasında aile üyelerinizle veya hatta yakın akrabalarınızla anlaşmazlıklar kavgalar yaşanabilir. Özellikle taşınmaz mallar ile ilgili konularda çekişmeler ilişkilerinizi bozarken hakkınız olanı almanızı da geciktirebilir. Kendi başınıza bir şeylerin üstesinden gelemediğinizi düşünüyorsanız uzman kişilerden destek almanın faydasını görebilirsiniz. İş hayatınızda ise geçtiğimiz aylardan süre gelen gerginlikleri sorunları yok sayarak unutturamayacağınızı kabullenmeli sorunları çözmek için ilk adımı kendiniz atabilmeli siniz. Finansal konularda 16 Aralıktan itibaren iyi şans sizinle ilerleyecek. Kazançlarınız bu ay artacak. Bir iş arıyorsanız ya da yeni bir iş bulmak için girişimleriniz varsa gerçekleştirebilir mükemmel, iyi bir teklif alabilirsiniz.. Bir işletmeyi işletiyorsanız, iş faaliyetlerinde genişleme veya çeşitlendirme kazanımlarınızı hatırı sayılır şekilde arttıracaktır.

Aşk hayatınızda ise maceralar peşinde koşmadan var olan ilişkinize emek vermek yararınıza olacaktır. Özellikle evli bir Başak burcu mensubuysanız kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi eşinize yapmamalısınız. Bekar Başaklar sizlerde 19 Aralıktan itibaren sevgi saygı dolu bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Eğitim hayatınızda Akademik, entelektüel, kültürel veya sanatsal araştırmalar yapan öğrenciler, ilerlemeniz hızlı olacaktır. Daha akılcı ve net vizyona sahip olursunuz ve ilgi çekmeyi başararak ödül burs gibi hoş olaylar yaşayabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

Bu ay iletişiminiz ile ilgili konularda dikkat etmeli size muhalefet edenlere karşı sert bir tutum içine girmemelisiniz. Ayrıca başarı yolculuğunuzu hızlandırmak için başkaları ile sürtüşme içine girmemelisiniz. Mali durumunuz ile ilgili kimse ile tartışma içine girmemeli ve bu anlamda kimse ile konuşmamalısınız. 16 Aralık 2017 den sonra aşk hayatınızda güzel ve olumlu gelişmeler ile ilişkinizi daha iyi hale getirebilir kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Dış kaynaklardan gelen fırsatlar kazançlarınızı arttıracaktır. Özellikle iş birlikleriniz, bu ay her bakımdan size fayda sağlayacaktır.

ARALıK ayının en iyi günleri: 1, 2, 7, 8, 9, 13, 15, 19, 20, 28 ve 29 Aralık.

Zayıf enerjili günler: 5, 11, 16, 23, 24, 26 ve 27 Aralık

 

Terazi Burcu ♎

Güneş Yükselen yada Ay burcu Terazi olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Aşka inanıyor işimden eğitimime aileme sevdiklerime aşkla yaklaşıp kıymet bilmenin kıymet vermenin ödülünü alıyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay endişeleriniz gerginlikler kas ve bel bölgeniz ile ilgili ağrıları arttırabilir. Çocuğunuz varsa onun sağlığı ile ilgili yüksek ateş gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Koç’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Güneş, Merkür ve Jüpiter transitleri sizler için zorlayıcı olabilir bu ay. Venüs ve Satürn ün yansımaları ise kariyerinizde size yardımcı olacaktır. İşinizi değiştirmeyi veya yeni bir işletmeye girişmeyi planlıyorsanız veya ikametinizi değiştirmek istiyorsanız, bu dönem elverişli enerjiler söz konusu acele etmeden tereddütlere yenilmeden hareket ettiğiniz takdirde. Bu ay evli Teraziler, eşiniz ve aile büyükleriniz ile ilişkileriniz daha da keyifli bir hale gelecektir.

Bu ay, aşka gönül vermiş ruhunu aşkla besleyen Terazi mensupları için son derece iyi bir ay olacak ve ilişkilerinizi her zamankinden daha güçlü hale getirebilmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Bu ay iş hayatınızda resmi veya kişisel nedenlerle seyahat etmek zorunluluğu ile karşılaşabilir bunun kazanımlarını maddi manevi alabilirsiniz.

Bu ay ortak işlerinizde çok dikkatli olmalısınız, Kendi işinizi yürütüyorsanız taşınmaz malları teminat göstermekten iyi niyetle ödünç verilen ödemeler yapmaktan kaçının, aksi takdirde aldatılmalar yaşama ihtimaliniz çok kuvvetlidir. 22 Aralığa kadar herhangi bir yeni anlaşma, işbirliği vb. Gibi herhangi bir belgeye imza atmadan önce iki kez düşünmeniz gerekir. Hata yapma olasılığınız yüksek olacağından, hızlı kararlar almayı veya acele bir sonuca varmamaktan kaçının. Harcamalarınızda gelirleriniz de bu ay artabilir.

Eğitim hayatınızda ise başarı için tekrarlara değil değişimin getirilerinden faydalanmaya bakmalısınız.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

Bu ay kendinize fazla önem verebilirsiniz. Estetik operasyonlar yeni bir diyet programı ve zararlı tiryakiliklerinizden uzaklaşarak daha sağlıklı huzurlu ve keyif verici bir dönemin kapılarını aralayabilirsiniz. Fakat ay boyunca iş değişikliği ve yakınlarla ortak yatırımlardan kaçınmalı. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin kahramanının tekrar karşınıza çıkmasına aldanmamalısınız. Fazlası ile pişman olabilirsiniz.

ARALIK ayının en iyi günleri: 1, 2, 3, 9, 12, 16, 21, 22, 28. ve 29 Aralık

Zayıf enerjili günler: 7, 8, 11, 14, 17, 19, 25 ve 27 Aralık

 

Akrep Burcu ♏

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Fark ediyor sahipleniyor yeteneklerimi olumlu hale dönüştürerek kazanmak için yolcu olmayı seçiyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay kilo alma eğiliminiz yükselecektir bel ve basen bölgenizde ki yağlanmaya dikkat etmeli diyet programına geciktirmeden başlamayı denemelisiniz. Ay karşıt burcunuz Boğa’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay akrabalarınız ortaklıklarınız ve arkadaş ilişkileri zorluklara neden olabilir. İhtiyaç duyduğunuz konularda size yardımcı olmayabilir yaşadığınız zorlukları görmezden gelebilirler bu durum sizleri fazlası ile üzebilir. Bu ay ama maddi ama manevi doğruluğundan emin olmadığınız hiç bir işin ilişkinin içinde olmamaya imza atmamaya sorumluluk almamaya dikkat etmelisiniz. Ayın 24 den itibaren değerli bir şeylere sahip olabilmeniz ve işlerinizde ki belirsizlikleri ortadan kaldırmanız için ikili ilişkileriniz deki iletişim iyi ve yararlı sonuçları beraberinde getirecek sizlere. Çalışma hayatınızda ay boyunca rakiplerden kaynaklı entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Fark ettiğiniz oyunlara karşı anında tepki vermek yerine tedbirli ve kontrollü olmalısınız. Özel yaşamınızda ise aşk a emek sabır göstermeyi reddettiğiniz sürece eş ya da sevgiliniz ile ilişkinizi huzura kavuşturamayacağınızı kabullenmelisiniz. Suçlu aramak yerine mutlu olmak için kendinizi törpülemeli ruhunuzu sakinleştirip küçük şeyler ile mutlu olmaya çaba göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrepler ise bu ay ilgi duyduğunuz kişi ile yollarınız beklenemedik bir şekilde kesişebilir.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

Bu ay Arkeoloji, madencilik ve denizcilikle ilgili alanlarda çalışan Akrepler dikkatli olmalılar beklenmedik olaylar trajedik sonuçlara neden olabilir. Ruhsal tekamülünüzün fazlasıyla yoğun olacağı bu süreçte kendinizi yeniden keşfedecek ve dünyayı farklı değerlendirerek yaklaşımlarınızı bu doğrultuda geliştireceksiniz. Ay boyunca kazanımlarınızda ki artışı akıllıca yatırımlarda değerlendirmeli iş ve eğitim hayatınızda kendinizi geliştirme yönünde harcamalarda bulunmaktan çekinmemelisiniz. Evli Akrepler Eşinizi gerçekten seviyor ve güveniyorsanız huzursuzluk yaratan kişiler karşı birlikte hareket etmeli ve evliliğinize olan hakimiyetinizi huzurunuzu kaçırmak isteyen kişilere karşı net bir şekilde ortaya koymalısınız.
ARALIK ayının en iyi günleri: 1, 2, 3, 5, 6, 12, 13, 15, 19, 20, 23 ve 25 Aralık.
Zayıf enerjili günler: 7, 11, 17, 19, 22, 27 ve 29 Aralık.

 

Yay Burcu ♐

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Kalbimle zihnimi uyumluyorum. Dengeleri koruyor inançlarımı güçlendirmeye niyet ediyorum emek veriyor karşılığını bollukla alıyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür burcunuzda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de karşıt burcunuz olan İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da burcunuzda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay ayak sağlığınız ile ilgili sorunlara romatizma gibi rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz. Ay karşıt burcunuz İkizler’ de olduğu günler de enerjiniz diğer günlere nazaran düşük olacağından keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay ortaklıklar ya da işbirliklerinden kaynaklı gecikmeler güven sorunları yaşayabilirsiniz. 11 Aralıktan itibaren iş hayatınızda yeni bir dönem başlıyor sizler için. Saygı göreceğiniz fikirleriniz önem kazanacağı özel günlerdesiniz. Ay boyunca iş hayatınızda dikkat etmeniz gereken konu yeni anlaşma ve sözleşmeler ile ilgili bilgilerin başkalarının eline geçmemesine dikkat etmeniz olmalı. Yoğunluk ve yorgunluk yeteneklerinizi kullanmanızı gölgelemeli. Aşk hayatınızda ise Aralık ayı enerjileri ile şu anda bulunduğunuz konumdan çok farklı bir yere taşıyacak sizleri iş temponuz 18 Aralıktan itibaren bir hayli artacak yavaş ilerleyen günleri geride bırakmanın coşku ve heyecanı sizleri her zamankinden daha da güçlü kılarken kazanımlarınızı da arttıracaktır. Bu ay almak ya da satmak için çaba gösterdiğiniz bir gayri menkulü beklediğiniz fiyatlara alıp satabilirsiniz. Evli Yaylar eşinizin ailesi ile ilişkilerinizde aşırı samimiyet ve gereğinden fazla değer göstermek şımarıklıklara ve sizi yok sayarak sadece kendilerini düşünerek hareket etmelerine neden olabilir.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

Bu ay eğitim konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda ise uzun zaman önce değerlendiremediğiniz pek çok fırsatla karşılaşabilir yeni oluşumların içinde olabilirsiniz. Ay’ ın 2nci yarısından itibaren hukuksal konularda dikkatli olmalı belgeler resmi daireler ile ilgili işlerinizin takipçisi olmalısınız.. Evli Yay’lar yine bu dönemde mülk edinebilir. Bekar Yay’lar ise bu ay aşk hayatlarında yanılgılar yaşayabilirler.

ARALIK ayının en iyi günleri: 5, 6, 7, 8, 13, 15 ve 21 Aralık

Zayıf enerjili günler: 4, 11, 18, 19, 23, 26 ve 30 Aralık.

 

Oğlak Burcu ♑

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bana yanlışlar yaptıran beni bana küstüren tüm zayıf yanlarımı güçlendirmeyi seçiyorum. Bahaneleri bırakıyor özümde ki güzellikleri yaşamıma yansıtmayı saflığın koruması altında olmayı başarıyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni yönetici gezegeniniz Satürn burcunuzda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay kronik rahatsızlıklarınız tekrar nüksedebilir dikkatli davranın. Özellikle aşırı yorgunluk ve uykusuzluğa ay boyunca dikkat etmelisiniz geçmelisiniz.
Ay karşıt burcunuz Yengeç’te olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay iş ve eğitim hayatınızda cesaretinizi kıracak sözler yüzünden zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda finansal konularda iniş çıkışlarla karşılaşıp, ufak tefek meseleler yaşansa da kendi ayaklarının üzerinde duramayan hayatlarını başkalarının başarılarının gölgesinde yaşayanların söylemlerini dikkate almamalı ve cesur olmayı başarmalısınız hiç kimse yüzünden almayacağınız bazı riskleri alarak kendinize zarar vermemelisiniz maddi olarak. Öğrenmeye açık olacağınız bir ay Aralık pek çok konuda kendinizi geliştirip başarıyı yakalayabileceğiniz gelişmeler öz konusu. 11 Aralıktan itibaren kişisel eşyalarınız ile ilgili güvenliğe özen gösterin rakipler ya da kan bağınız olan insanların zararları ile karşılaşmak istemiyorsanız şayet. Sırlarınız deşifre olabilir özel yaşamınızda buna bağlı büyük krizler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda evli ve monoton bir ilişkisi olan Oğlaklar yeni heyecan arayışlarına yönelebilirler fakat umduğunuzu bulamayarak büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Çapkınlık size cazip gelse de sonuçları hiçte beklediğiniz gibi olmayabilir. Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlaklar bu ay iki insan arasında kalabilir tercih yapmakta zorlanabilirsiniz en iyisi kalbinizin işaret ettiği kişiye yönelmek olacaktır sizler için. İlişkisini sorunsuz şekilde devam ettiren Oğlaklar eşinizin iş ya da eğitim hayatında büyük bir başarı kazanması ile gururlanabilir onun haklı mücadelesinin mükafatını almasını birlikte kutlayabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

İş hayatınızda başkalarından kaynaklanan gecikmeler söz konusu olabilir. Özellikle bu ay boyunca ayın ilk gününden itibaren işinizle ilgili her konuda denetimi elden bırakmamalı ve duygusal davranışlar içinde olmadan gerçekçi hareket etmeli riskli yatırımlardan yeni başlangıç ve ortaklıklardan uzak durmalısınız. Bu dönemde strese bağlı sağlık sorunları da yaşayabilirsiniz. Unutmamanız gereken yegane konu Sağlığınız her şeyden kıymetlidir. Kimse için yada her hangi bir olumsuz durum için kendinizi hasta edecek kadar yıpratmamalı fiziksel ve ruhsal sağlığınıza gereken önemi vermelisiniz. Bu dönemde iş birliği içinde olduğunuz fikir alışverişi yaptığınız kişilere karşı sakin bir tutum içinde olmalı öfkeli ve aceleci davranışlardan uzak durmalısınız. Gelir akışı 16 Aralık 2017’den sonra önem kazanacak ve emeklerinizin karşılığını alacaksınız. . Özellikle ayın son günlerine doğru hatırı sayılır kazançlar elde edebilirsiniz.

ARALIK ayının en iyi günleri: 1, 2, 7, 8, 9, 16, 19, 20, 23, 24, 25, 28 ve 29 Aralık.

Zayıf enerjili günler: 4, 6, 11, 12, 13, 18, 22, 27 ve 30 Aralık.

 

Kova Burcu ♒

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Yaşadıklarımı affediyor yaşattıklarımdan duyduğum rahatsızlıklardan arınmayı seçiyorum. Pişmanlıklardan özgürleşiyor her an daha iyiye daha güzele erişmek için mücadele etmeyi iyiliklerin içinde yer almayı seçiyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay böbrekler ve kalça bölgeniz ile ilgili rahatsızlıkları önemsemelisiniz.
Ay karşıt burcunuz Aslan’da olduğu günler de enerjiniz düşebilir sağlıklı ve doğru kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay iş hayatınızda zorlukları doğru yöntemler ile kontrol altına alabilirsiniz Özellikle Ay’ın ilk günlerinde kısa yolculuklar resmi konularda yaşadığınız sıkıntıları uzlaşı noktasına taşımanızı sağlayabilir. Finansal konularda alacaklarınızı ve borçlarınızı iyi hesaplamalı yatırım planlarınızı aceleye getirmemelisiniz. Ailevi konularda geçmişiniz ile ilgili konular beklenmedik şekilde yeniden gündeme gelebilir olumlu olumsuz gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Olabildiğince gerçekçi olmanız zorlukları aşılabilir hale getirebilir en azından sorunların kendi içinizde kalıp dışarıya yansımamasını sağlayabilirsiniz. Ay boyunca iş ilişkisinde olduğunuz yeni tanıdığınız kişilerle samimiyetin sınırlarını korumalı bir anlık güvenin size zararı dokunabileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Ortak işleri olan Kovalar ay sonuna doğru beklediğiniz kazançları elde edebilir kazanımlarınızı doğru şekilde arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz.. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz kişinin olumsuz yönlerini aşabilmesi ona güveninizi arttırabilir ve hayatınızı birleştirme kararı alabilirsiniz. Bekar Kovalar işiniz gereği tanışacağınız biri ile duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. Evli Kovalar ise, uzun zaman sonra eşiniz ile aşkın ateşi yeniden yükseliyor romantizm ve duygu dolu bir ay sizleri karşılıyor.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

Bu ay pek çok konuda zorluklarla mücadele edip istediğiniz istikrarı yakalayamadığınız işinizi ilişkilerinizde yaşanacak gerginlikleri büyütmemeye önemli ve belirleyici kararlar almamaya özen gösterin. Başkalarını bir yana bırakmalı kendinize yeni başlangıçlara doğru yol almaktan korkmadan hareket etmeye çabalamalısınız. 11 Aralıktan itibaren iş hayatınızda ani değişimler sürpriz teklifler alabilir kendinizi bir anda farklı bir pozisyonda bulabilirsiniz. Adaptasyonda zorlanabilir yetersizlik duygusu ile kendinizi tam olarak ifade etmek konusunda çekimser kalmamaya özen göstermelisiniz.

ARALIK ayının en iyi günleri: 3, 9, 12, 13, 19, 20, 21, ve 22, Aralık.

Zayıf enerjili günler: 4, 7, 11, 14, 23, 28 ve 29 Aralık.

Balık Burcu ♓

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bilinçaltımda ki korkularımın üzerine gitmeyi yüzleşmeyi seçiyorum. Ben özgürüm sağlıklı ve başarılı bir insanım kendime inanıyor ve değer veriyorum.

3 Aralık 2017& 23 Aralık 2017 tarihleri arasında İletişimin gezegeni Merkür Yay burcunda geri harekette olacak.

3 Aralık Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

18 Aralık Türkiye saati ile 09:30 da Yay burcunda Yeniay gerçekleşecek.

20 Aralık 2017& 17 Aralık 2020 tarihleri arasında Yıldızların Öğretmeni Satürn yönetici olduğu Oğlak burcunda ki seyrine başlıyor.

Sağlık
Bu ay kulaklarınız ve baş bölgeniz ile ilgili ağrılardan rahatsızlık duyabilirsiniz. Rutin kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günler de enerjiniz düşük olabilir karamsarlıkla pişmanlık duyacağınız davranışlar ve kararlar alabilirsiniz bu tarz davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun gökyüzünden bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay pek çok şey netlik kazanacak iş aile ve eğitim hayatınızda. Bahaneleri ile sizi oyalayan kişileri hayatınızdan çıkarma kararı alabilir meslek hayatınızda ki başarısızlığın kaynağını fark ederek ekip arkadaşlarınızı değiştirebilirsiniz. Bu başarınız rakiplerinizi şaşırtıp rahatsız edecektir. Ay boyunca kazanımlarınızda sorumluluklarınızda artacaktır. Uzun seyahat ve yolculuklarda bu ay içinde mümkündür. Ailenizin büyükleriniz ve kardeşleriniz ile ilgili konular da gerginlikler yaşayabilir size karşı cephe almış tutumlarına sert tepkiler verebilirsiniz. Ay’ın ilerleyen günlerinde almak istediğiniz bir taşınmazın uygun fiyatlarla sahibi olabileceğiniz enerjiler söz konusu. Ay boyunca iş ve eğitim hayatınız ile ilgili konularda yeniliklere açık olmanız başarı kapılarını aralayacak sizlere. Bu ay uzun vadeli işlerin peşinden gitmek kazançlı ve kalıcı gelişmeleri beraberinde getirecektir sizlere. Özel yaşamınızda 4 19 Aralık tarihleri arasında Merkür geri hareketinin yansıması ile eş ya da sevgilinizle iletişim kurmakta zorlanabilir iyi niyetinizi görmezden gelmesine dayanmakta anlamakta zorlanabilir ondan uzaklaşma eğilimine girebilirsiniz. Sabırlı davranmalı bu yorucu enerjinin geçici olduğunun farkındalığı ile tartışmaları başlatan taraf olmamaya özen göstermelisiniz. Bu ay arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirecek ve özel hayatınıza müdahale etmelerine izin vermeyeceksiniz. Evli Balıklar ay sonunda duyguları yoğunlaştıran tutkunun heyecanın yoğun ve güçlü olacağı enerjileri doğru kullanarak özel zamanlar geçirebilirsiniz eşinizle.
Bekar Balıklar sizlerde uzun zamandır tanıdığınız birinin duygularını aşkla ifade etmesi ile yeni bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Aralık Ayı

İş değişikliği iş birlikleri yada süregelen işinizi büyüterek aynı anda birden fazla işi bir arada yürütebilirsiniz. Ortaklıklar da ise yeni fikir ve oluşumların içinde yer almadan iki kez düşünün ve her türlü ayrıntıyı hesapladıktan sonra adımlarınızı atın. Mali konularda hatırı sayılır birikimler elde edebilirsiniz. Ayrıca şans oyunlarından elde edilecek beklenmedik gelirlerde ayın getirileri arasında. Özel yaşamınızda pişmanlık duyup vicdan azabı çektiğiniz konularla yaşanacak yüzleşmeler gerçek özgürlüğü ve sevgiyi yapılandırmanızı sağlayacak.

ARALIK ayının en iyi günleri: 1, 2, 5., 6., 12., 13., 21., 22., 23., 24., 25, 28 ve 29 Aralık.

Zayıf enerjili günler: 3, 4, 8, 11, 19, 26, 27 ve 30 Aralık.

imza-senay-yangel

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık