Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2016 Eylül Ayı Burç Yorumlarım

Eylül KOÇ 2016

Güneş -Rahu kavuşumu bu ay gerçekleşiyor ve sizlerin Öz güvenini özellikle öğrenci Koçların düşürebilir. Eğer bir ilişki içinde iseniz, ihanet olasılıkları ile karşılaşabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar olmayan Koç lar da yanlış anlamalara iletişim de sorunlara dikkat etmeli acele ve yanlış kararlar almalısınız aile büyüklerinin uyarılarını dinlemek akıllıca olacaktır sizler için. Gizli düşmanların zararları ile karşılaşabilirsiniz. Sırlarınızın ifşa olmamasına dikkat etmelisiniz.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile hastalıklar günlük yaşamımızda sorunlar ve ev kazaları yaşanabilir. İş yaptığınız kişilerden kaynaklanan sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Eylül BOĞA 2016

Güneş -Rahu kavuşumu bu ay olacak. Bu enerji çocukların mutluluğu için elverişli değildir. Özellikle Öğrenci Boğa lar kendilerine olan güvenini kaybedebilir eğitmenleri ile iletişim zorlukları yaşayabilirler. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğalar aşk konularında çok dikkatli olmalısınız. İhanete uğradığınız şüphesi ile birlikte olduğunuz insana büyük bir haksızlık yapabilir sırf şüphelerinizden sizde gelip geçici bir ilişkinin içine girebilirsiniz DİKKATLİ davranın. Güneş -Rahu kavuşumu bu ayın sona erecek. Bu ay iletişimin efendisi Merkür de Retro geri harekette olacak. Su tesisatınız ve otomobilinizle ilgili sorunlara neden olabilir.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile , Çocuklarımızla aşk hayatımızla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlahi adalet doğrudan yana güçleniyor ve hakkınızı almanın mutluluğunu yaşamaya başlayacak ayaklarınızı yere sağlam basmanın getirilerini maddi manevi kucaklayacaksınız.

Eylül İKİZLER 2016

Ay boyunca öfke kontrolü yapmalı her doğruyu her yanlış insanın yüzüne söylememelisiniz. Cesaretinizi riskleri doğru yöneterek göstermeli engellerin sizi ideallerinizden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Ay’ın ilk günlerinde eşiniz ile kısa bir yolculuğa çıkabilir ilişkinizi çok daha romantik bir hale getirebilirsiniz. İş hayatınızda alacak ve borçlarınızı çok dikkatli ele almalı yatırım planlarınızı dikkatle yapmalısınız. Gelir yurt dışı ile yapacağınız iş birlikleri ile artabilir. Birden fazla kaynaktan para kazanabilirsiniz.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile, Ailevi konularda geçmisiniz ile ilgili meselelerde sorunlar yada olumlu etkiler yaşanabilir. Adaletli ve gerçekçi olmanız zorlukları aşarak kendinizi bulmanıza katkıda bulunurken yeni başlangıçları da beraberinde getirecek sizlere.

Eylül YENGEÇ 2016

Gökyüzü bu ay yurt dışı ile ilgili önemli bağlantılar ve işbirlikleri kurabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Resmi kurumlarda çalışan Yengeçler ay boyunca anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmalı sorunları başlatan tarafın siz olmamasına özen göstermelisiniz. Özgüveninizi sarsma çabası içinde olan mesai arkadaşlarınızın oyunlarına gelmeyecek kadar akıllısınız. Yeter ki olan biten her şeyi yakından takip edebilin. Bu ay başarınız ödüllendirilebilir.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile, Yolculuklarda sorunlar yakın çevre ve kardeşlerle ilgili problemler yaşayabilir öfkenize yenilmediğiniz takdirde ilişkilerinizi daha iyi ve güçlü hale getirebilirsiniz.

Eylül ASLAN 2016

Bu ay finansal konularda inişler ve çıkışlar fazlası ile etkili olabilir. Riskli işlerden uzak durmalı var olan işlerinizi geliştirmek için çabalamalısınız. Eğitim hayatınızda da arkadaşlarınızın önerilerini dikkate almak faydanıza olacaktır. Ay ortasından itibaren yatırım fırsatları iler karşılaşabilir arazi gayrimenkul gibi konularda başarılı işler gerçekleştirebilirsiniz.
Arkadaşlarınızın Öneriler size işle ilgili faaliyetlerde çok yardımcı olacaktır. Arazi ve mülk alım ve satımı faydalar sağlayacaktır. Yurt dışı ile ilgili işler ve kişiler meslek hayatınıza yeni bir soluk getirebilir. Siz bebek sahibi olmayı arzuluyorsanız bu ay bunun gerçekleşmesi ile büyük bir sevinç yaşayabilirsiniz. Aşkta olumlu gelişmelerin sizi karşıladığı bir aydasınız.

Eylül BAŞAK 2016

Bu ay iç huzurunuzu dengelemekte zorlanabilir belli alışkanlıklarınızdan kendi kendinize rahatsızlık duyabilirsiniz. Bu surum sizleri kişisel gelişimle ilgili konulara yönlendirip başarılı sonuçlar almanıza katkıda bulunabilir. İşinizle ilgili konularda azimli çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir aydasınız. Ekip çalışmaları iş birlikleri güçlendirecek sizleri. Öğrenci Başaklar kendinize olan güveniniz yeteneklerinizi başarı ile ortaya koyup takdir edilmenizi sağlayacak.

1 Eylül de burcunuzda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile,. Kişisel anlamda değişimler ile yenilenecek eksilerinizi artılarınız ile alt edebileceksiniz. Bitmesi gerekenin bitip yeni başlangıçlarla dolu bir süreç. Arınma yenilenme zamanı sizler için.

Eylül TERAZİ 2016

Ayın ilk 10 gününde şans yanınızda iş ve eğitim hayatınızda isteklerinize ulaşabilirsiniz. Keyif almadığınız konulardan ay boyunca uzak durmaya çalışmalısınız. İşyerinizde çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi sıcak tutun. Özel yaşamınızda ise dikkatli olmalısınız. Bir anlık tutku gizli bir ilişkinin başlangıcına neden olabilir ve bu size pahalıya patlayabilir. Ay sonuna doğru işinizle ilgili konularda alternatif gelir kaynakları elde edebilirsiniz.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile, Ruhsal ve psikolojik sorunlarınız gün yüzüne çıkabilir gizli düşmanlıklarlar karşılaşabiliriz. Yada ruhsal deneyimlerimiz artar ve düşmanları fark ederek alt edebilirsiniz. Uyanıklık kazandığınız bu günlerde sapla samanı birbirinden ayırt etmek için çaba göstermelisiniz.

Eylül AKREP 2016

Bu ay pek çok yeni plan ve uygulamayı hayata geçirebilir başarılı sonuçlar elde edebilir yaptığınız mesleğe göre şöhreti yakalayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda başka bir ülkeye gidebilir yaşam standartlarınızı yükseltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önemli görüşme ve toplantılarınızı ay boyunca gerçekleştirebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile, Yakın çevrenizde ki kişilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkması ile sarsılabilir birlikte hareket ettiğiniz insanlarla acı tatlı olaylar deneyimleyebilir. Yeni insanlar la yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Eylül YAY 2016

Bu ay iş ilişkisinde olduğunuz yeni tanıdığınız kişilerle samimiyet ölçünü iyi ayarlamalısınız. Aşırı güven ya da samimiyet başınızı ağrıtacak durumlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Ortak işleri olan Yay’lar bu ay beklediğiniz kazançları elde edebilir aylardır sabırla beklediğiniz gelişmeleri hızlı bir şekilde yaşayabilirsiniz. Anında kararlar almanız gereken durumlarla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız nedenleri niçinleri bir yana bırakın ve parlak zekanıza güvenerek kararlar alın. Özel yaşamınızda ise ruh eşinizle hayatınızı birleştirme kararı alabilirsiniz.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile, Kariyer hayatımızda beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bir anda kalıcı bir başarı saygınlık ün kazanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu geçmişte canınızı yakan insanların tekrar çevrenizde olmasına izin vermemeniz olmalı.

Eylül OĞLAK 2016

Bu ay iş adamları ve iş kadınları için adeta biçilmiş kaftandır. Yaptığınız işlerin olumlu geri dönüşümü hızlı bir şekilde gerçekleşmeye başlayabilir. Bu ay anneyi ilgilendiren gelişmeler yaşayabilir olumlu ya da tam tersi olumsuz durumlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlaklar ay ortalarında ciddi bir aşk ilişkisi içine girebilirsiniz. Maddi konularda beklenmeyen karlar elde edebilirsiniz.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile, İş hayatınızla ilgili uzun yolculuklar sıkıntılar yada sürprizler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin kıymetini bilmeli ona olan sevginizi sadece sözleriniz ile değil tüm varlığınızla kalbinizle ona hissettirmeli başkalarından kaynaklanan sorunları ona yansıtmamanız gerektiğinin bilinci ile hareket etmelisiniz. Eylülü aşk ayı yapabilmek için gereken tek şey kalbinizi sevdiğiniz insana açıp her anınızı özel kılmak için çaba göstermeniz olmalıdır.

Eylül KOVA 2016

Gökyüzü bu ay eğlence ve medya sektöründe ilerleyen Kova’ ların yıldızını parlatacak enerjileri müjdelemekte. Bu alanlarda ses getirecek çalışmalar gerçekleştirebilir hem kazancınızı hem de başarınızı ikiye katlayacak imkanlara erişebilirsiniz. Öğrenci Kova lar ise yurt dışında ki üniversite yada eğitim kurumlarına başvuru yapabilir kabul edilebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tutku ve romantizm ay boyunca etkili olacak ve aşkta aradığınızı bulmanızı sağlayacak.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile, Resmi işler hukuk miras gibi konularla ilgili beklemediğiniz problemler ile uğraşabilir ikili ilişkilerinizde pişmanlık duyacağınız kararlar alabilirsiniz dikkatli davranın.

Eylül BALIK 2016

Ay boyunca iş ve eğitim hayatınızda alacağınız kararlarda aileniz ve arkadaşlarınızın desteğini alabileceksiniz. Bu ay alım satımlar için aceleci olmamalı anlık kararlarla bu yönde adımlar atmamalısınız. Bu ay maddi manevi risk almaktan kaçının. Eğitim hayatınızda zoru başarmanın mükafatını alabileceğiniz bir aydasınız. Arkadaşlarınız aracılığı ile yeni arkadaşlar edinebilir onlardan gelecek faydalar görebilirsiniz. Ay ın ilk yarısı uzak yerlere yolculuklar yapabilir iş ve eğitim hayatınızda kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlara kavuşabilirsiniz. Bu ay kilo alma eğiliminiz yükselecektir abur cubur ve alkolden kendinizi uzak tutmalısınız.

1 Eylül de Başak burcunda gerçekleşecek Türkiye saati ile 12:08 de ki güneş tutulması ile, Eğitim Evlilik hayatınız ve ortaklıklarla ilgili problemler yaşayabilir kişisel kararlarınızı olumlu yönde verememenin getirdiği zorluklar yüzünden güç zamanlar geçirebilirsiniz. Bencillikten ya da hırsla hareket etmekten uzak durmaya çalışmalı başkalarının yönlendirmeleri ile değil kendi doğrularınızla iyi niyetli yaklaşımlarda bulunmaya özen göstermelisiniz.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.
Dr. Astrolog Şenay Devi

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık