Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2015 Eylül Ayı Burç Yorumlarım

KOÇ Genel

Eylül sizler iş ve eğitim hayatınızda zorlu rekabetlerden sonra büyük başarılar elde etmenizi sağlayacak. Toplumsal statünüzde önemli gelişmeler yaşayabilir rakiplerden kaynaklanan engelleri aşabileceksiniz. Evli Koçlar çocuklarınızla gururlanacağınız mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay ın ilk yarısı gelirleriniz beklentilerinizin altında olabilir ama bu durum enerjinizi düşürmeyecek ve ayın ikinci yarısından itibaren emeklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız.

Sağlık

Ay boyunca özellikle alerjik bünyeye sahip Koçlar dikkatli olmalı kullandığınız ilaç ya da alkol kullanımına bağlı sorunlar yaşanabilir. Ayrıca Yüksek tansiyon ya da diyabet rahatsızlığınız varsa çok dikkatli olun ve sağlığınızı ihmal etmeyin.

Ticaret ve Finans

 

11 Eylülden itibaren yaptığınız girişimlerin başarılı sonuçlarını almaya başlayacaksınız. Yeni bir iş kurma planınız varsa 17 Eylüle kadar olan süreci iyi değerlendirmeli elinizi çabuk tutmalısınız. 19 20 21 23 24 Eylül tarihlerinde kayıp ve hırsızlıklara karşı dikkatli olmalı güvenliğinizi sağlamak için ekstra çaba sarf etmelisiniz.

Aşk ve Evlilik

6 Eylül 2015 ile birlikte Venüs ün geri hareketini tamamlaması ile birlikte ilişkileriniz de heyecan başlıyor. İlişkilerinizde süre gelen sıkıntılar birer birer çözüme kavuşuyor ve siz doğru kararlar alacak gücü kendinizde bularak aşk hayatınızda söz sahibi olmaya başlıyorsunuz. Kangren olmuş bir ilişkide iseniz kendi isteğinizle yol ayrımı yaşayabilirsiniz. Bekar Koçlar sizlerde birden fazla kişinin yoğun ilgi ve hayatınızda yer alma istekleri karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ön yargıları bırakın ve aşkın peşinde kalbinizin sizi yönlendirdiği şekilde kararlar alın.

Olumlu tarihler: 2, 3, 4, 11, 16, 26

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 9, 10, 27, 28, 29

Aylık Boğa burçlar

Boğa Genel

Ay sizin için büyük sürprizlerle dolu. İş ve özel hayatınızda size olmadık engeller çıkartan başarınızın önüne set çekme çabası içinde olanlarla ilgili alacağınız istihbaratlarla güçlenecek üzerinize oynanan oyunları ortaya çıkaracak ve zaferinizi ilan edeceksiniz. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları söz konusu olabilir üzülmeyin geçici problemler olacak bunlar. Özel yaşamınızda ise 3 yılın gölgesi hüznü acısı kalkacak üzerinizden yenileneceksiniz. Merkür Retro’su kişisel bilgilerinizi ele geçirme çabası içinde olanların planlarını boşa çıkaracak adeta ava giderken avlanacaklar ve gizli saklı meselelerinin gerçek yüzlerinin ortaya çıkması ile büyük bir şaşkınlık geçirecekler. Merkür ‘’R’’ hareketi ofisinizdeki iletişim aletleri ile ilgili sorunlara neden olabilir dikkatli olun.

 

Sağlık

Jüpiter'in konumu sizlere sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşatabilir. Özellikle kan ile ilgili bir rahatsızlığınız varsa çok dikkatli olmanızda fayda var. Ayrıca kilo alma eğilimi içinde olacağınızdan yediklerinize dikkat etmeli şeker ve hamur işinden uzak durmalısınız.

Ticaret ve Finans

Aile üyeleriniz ve dostlarınızdan fazlası ile destek görecek finansal konularda zorlandığınız alanlarda yeni kapıların açılması ile başarılı olabileceksiniz. Hukuki konularda ve resmi anlaşmalarda güçlü etkilerle kazançlı çıkacaksınız. Ay sonuna doğru önemli bir yatırım gerçekleştirebilir yeni bir ev ya da araba sahibi olabilirsiniz.

 

Aşk ve ilişkiler

Evli ve çocuk sahibi Boğa’lar özellikle erkek çocuğu olanlar problemler yaşayabilir eş ve çocuğunuz arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sizlere önerim durum ne kadar zor olursa olsun sakinlikle olayları yatıştırma çabası içinde olun. Özel yaşamınızda ise 11 Eylül ile birlikte ilişkiniz netlik kazanıyor son 3 yılın yorucu etkilerinden kurtuluyorsunuz. Yaşanan dengesizlikler bitiyor ve siz anlayışınızın sevginizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Bekar Boğa’lar sizlerde ilişkiler konusunda dikkatli olmalı anlık yakınlaşmaların heyecanına kapılarak hareket etmemelisiniz. Ay’ın 2nci yarısından itibaren aşk sizi bulacak kalıcı ilişkiler kurabileceksiniz.

 

Olumlu tarihler: 3, 9, 11, 17, 22

 

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 5, 6, 7, 19, 27

İkizler Genel

Eylül sizlere risk yönetimini doğru yapabildiğiniz takdirde kazançlı çıkıp ev araba gibi değerli bir şeylere sahip olabileceğiniz finansal fırsatlar yakalayabileceğiniz bir ay olacak. Kararlarınız parlak zekanız ve yeteneklerinizle birleşince her şey sizin için kolaylıkla ilerleyecek. Aile bireyleri ve dostlarınızdan gelecek destekle iş kurabilir eğitim hayatınızda zorlu geçen bir dönemden sonra olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayın son 15 günü boyunca aile bireylerinizin sağlığına özen gösterin ve onların rahatsızlıklarını önemseyin. Aksi takdirde kendinizi suçlu hissedebilirsiniz, Onlarla vakit geçirmek size de onlara da iyi gelecek sağlık sorunlarını aşmanıza yardımcı olacaktır. Sizlerde ruhsal olarak içinde bulunduğunuz karanlıklardan arınacak rahatlayacaksınız. Yönetici gezegeniz Merkür ün geri hareketi ile geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir dedikodulara kulak asmadan hareket etmeniz akıllıca olacaktır. Merkür ‘’R’’ hareketinde seyahatlerde iptaller ve sorunlar yaşanabilir ateşli yanıcı aletlerden uzak kamanızda fayda var.

Sağlık

 

Alerjik bir bünyeniz varsa cildinizle ilgili hassasiyetler olabilir kalp ya da kan ile ilgili bir sorunuz varsa, kontrollerinizi yaptırmanız olası kritik sorunların önüne geçecektir. 22 23 24 25 26 Eylüle Dizler eklemleriniz ve mide ağrıları yaşayabilirsiniz. Yine bu tarihlerde aile büyüklerinizden yaşlı bir yakınınızın hastalığı ile üzülebilirsiniz.

 

 

Ticaret ve Finans

Bu ay ortak işler yapan İkizler giderleriniz çok yükselebilir özellikle ilk 10 gün harcamaların artması ile zorlanabilirsiniz. Bu süre içinde var olan şartları korurken yeni anlaşmalar yapmaktan geri kalmamalısınız. Siz bir şirket çalışanıysanız ay boyunca üst düzey yetkilileriniz aleyhine yorumlarda bulunmamalı ilişkilerinizi iyi yönde sürdürmek için çalışmalısınız.

Aşk ve Evlilik

Aşk hayatınızda güçlü ve olumlu bir aydasınız. Beraberliği devam edenler, Aşkınızı evliliğe taşıyabilirsiniz. Duygusal olarak daha derin ve pozitif yönde geliştirmenize yardımcı olacak enerjiler Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan İkizler de başkaları için yaşamayı bir tarafa bırakıp özgür iradenizi ortaya koyarak eşinizle ilişkinize farklı bir boyut kazandırıp beraberliğinizi her iki taraf içinde çok daha iyi bir hale getirecek siz yeter ki isteyin ve beraberliğinize sahip çıkarak sevmekten hiç vazgeçmeyin. Emin olun sevginizin gücü her şeyin üstesinden gelecek ve eşinizin minnet sevgi ve aşkının artmasının güzelliklerini en yüce haliyle yaşamaya başlayacaksınız.

Olumlu tarihler: 5, 6, 9, 14, 19

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 8, 11, 18, ​​22, 27

 

 

Aylık Yengeç burçlar

Gökyüzü pek çok ilki yaşayacağınız mali konularda sıkıntılarınızın sona ereceği özel bir ayı müjdeliyor sizlere. Eylül sizler için aynı zamanda romantik bir ay olacak. Bekar Yengeçler yeni aşk ilişkisi yaşayabilir. Evli olanlar ise eşinizin büyük desteği ile karşılaşabilir birbirinize destek olmanın huzurlu olmanın pek çok konuda olumlu getirilerini deneyimleyebilirsiniz. Finansal konularda ay ortasından itibaren arsa emlak gibi yatırım imkanları bulabilirsiniz. Elinizi çabuk tutmalı şansınızı kazanca çevirmekte tereddüt etmemelisiniz.

Sağlık

Bu ay ruh ve bedensel sağlığınız için iyi bir ay olacak. Enerjiniz çok yüksek olacaktır, zihin mutlu kalacak ve işten üzerinde duracağım. Öğretmen Satürn’ün etkileri ile çocuklarla ilgili sağlık sorunları yaşanabilir. Yengeç’in son 10 gününde doğanlar sağlıkla ilgili hassasiyetlere işaret etmekte. Özellikle dikkatli olmalısınız.

 

Ticaret ve Finans

Ay boyunca işinizle ilgili planlarınızı uygulamak için pek çok fırsat elde edeceksiniz. Tereddüt ve korkularınızdan uzaklaşın ve işinize odaklanarak hareket edin. Mali konularda şanslı etkiler söz konusu. Ayın 2nci yarısı seyahatlerde sorunlar iptaller yaşanabilir dikkatli davranın ve yolculuklar konusunda ısrarcı olmayın.

Aşk ve ilişkiler

12 Eylülle birlikte ilişkileriniz de her şey yoluna girmeye başlıyor özellikle evli Yengeç’ler olumsuz günler arkanızda kalıyor eşinizin size karşı yaptığı olumsuz davranışlarının farkına varıyor sizi ve ilişkinizi sahipleniyor. Bekar Yengeçler sizler içinde aşk çanları çalmaya başlıyor kalbinizin sesine kulak verin ve pozitif düşünerek mutluluğun peşinden gidin. Aşk hayatınızda dikkat etmeniz gereken konu arkadaşlarınızın olumsuz sözlerine takılıp kalmayın.

Olumlu tarihler: 1, 4, 12, 22, 28

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 3, 9, 13, 24, 29

Aslan Genel

Ay’ın ilk haftası sudan gelecek zararlara dikkat etmelisiniz. Bu deniz havuzda oluşabilecek bir durum olabileceği gibi ev yada iş yerinizde su tesisatından kaynaklanacak bir durumda olabilir. İşinizle ilgili konularda özellikle resmi dairelerle ilişkilerinizde dikkatli olmalı üstün gelmek ya da haklı çıkmak adına kendinizi zor duruma sokacak iş ve ilişkilerin içinde yer almamalısınız. 7 Eylül ile birlikte gelirlerinizde büyük bir artış söz konusu olabilir. 18 Eylüle kadar evli Aslanlar için gerginlikler huzursuzluklar rahatsız edici noktalara ulaşabilir kendinizi zor durumda kalıp kendinizi doğru ifade edememenin baskısı ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Sağlık

Sağlığınız genel olarak iyi olmakla birlikte Aslan burcunun 2nci 10 gününde doğanlar öfkeye bağlı ani sağlık sorunları yaşayabilirler. Dengenizi ve sağlığınızı bozmak istemiyorsanız tartışmalardan uzak durmalı kavga ve öfke ile hiç bir şeyi çözüme kavuşturamayacağınızı bilmeli sadece kendinize zarar vereceğinizin farkına varmalısınız.

Ticaret ve Finans

İş ilişkisinde olduğunuz kişilerle kuracağınız güçlü bağlar sakin ve diplomatik yaklaşımlar sorunlarınızı ortadan kaldıracağı gibi finansal olarak ta alacaklarınızı tahsil etmenizi sağlayacaktır. İşinizle ilgili size yeni önerilerle gelen kişilerin sizi değerlerinizden uzaklaştırmasına izin vermemeli anlık heveslere kapılarak yanlış kararlarla meslek hayatınıza zarar verecek durumların oluşmasına izin vermeyin. Ay’ın 2nci yarısı finansal olarak kazançlarınız artıyor ve karşınıza yatırımlarla ilgili fırsatlar çıkıyor gizliliğe önem verin ve yatırım yapmaktan korkmadan hareket edin.

Aşk ve Evlilik

Merkür geri hareketi eski dost ve arkadaşlarınızla bir araya gelerek aşka küskün Aslanlara keyifli gelişmeler yaşatabilir. Eski ama unutamadığınız Aşkınızla yeniden bir araya gelebilir birbirinizin kıymetini bilerek aşkı sadakat ve güvenle yeniden yapılandırabilirsiniz. Evli Aslanlar ayın ilk 15 günü ilişkinizde ki gerginlikleri büyütmeden hareket edebilirseniz uyumu yakalar sorunlarınızı çözüme kavuşturarak anlayışın ve sevginin her şeyi düzeltmeye yettiğini deneyimleyebilirsiniz. Eşin akrabalarından kaynaklanan sorunları el birliği ile aşabilir ve ilişkinizde huzursuzluk yaratan her şeyi hayatınızdan uzaklaştırabilirsiniz.

Olumlu tarihler: 7, 9, 14, 19, 29

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 2, 5, 11, 23, 30

Başak Genel

Hemen her konuda gücünüzün farkına varacak zekanız konuşmanız iletişimdeki başarınızla harika işler çıkaracağınız bir aydasınız. İşinizle ilgili konularda karlı yatırımlar kazançlarda artış söz konusu. İş ve özel yaşamınızda yolculuklar aracılığı ile önemli bağlantılar gerçekleştirebilir devlet güvencesi ile büyük projelerin mimarı olabilirsiniz. Ailevi konularda kardeş ve kardeşlerin eş ya da sevgilileri ile sorunlar yaşamanız mümkün. Her doğruyu her yerde söylememelisiniz. Size düşmanca yaklaşımlar içinde olan kişilere karşı zekanız ile alt edecek yaşatılan sorunların çözümünüzü bulacaksınız. Özel yaşamınız da evli Başaklar eşinizi anlamayı deneyin şikayetçi olduğunuz konularda empati yapın göreceksiniz ki her şey yoluna girecek.

Sağlık

Bağırsaklarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz özellikle 18 20 Eylül tarihlerinde gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli davranın. Genel olarak kendinizi iyi ve huzurlu hissedeceksiniz.

Ticaret ve Finans

Finansal konularda kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Resmi kurumlarda çalışan Başaklar organizasyon gerektiren işlerde ön plana çıkabilir hakkınız olanı mücadeleniz sayesinde alarak birden fazla gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler yapabilirsiniz. Yönetici gezeniniz Merkür’ün geri hareketi fikirlerinizin çalınmasına mesai arkadaşlarınızın türlü entrikaları ile karşılaşmanıza neden olabilir. Gözünüzü dört açmalı fikirlerinizi projelerinizi ulu orta paylaşmamalısınız. Bu ay boyunca artan gelirlerinizi birikim yaparak değerlendirmeli yatırımlardan alım satımlardan bir sonraki ayın 9 una kadar uzak durmalısınız.

Aşk ve Evlilik

Aşk hayatınızda ise 11 Eylülden itibaren kara bulutlar üzerinizden kalkıyor, Sevginin gücü hayatınıza sihirli bir el değmişçesine iyileşmeleri yakınlık güven ve aşkı getiriyor yaşamınıza. 3ncü şahıslardan kaynaklanan sorunları arkanızda bırakıyorsunuz. Şimdi size düşen yaşanan olumsuzlukları unutup yeni bir başlangıç yapmayı seçmek ve saygıyı güveni daha da kuvvetli hale getirmek. Bekar Başaklar sizler içinde kalıcı beraberlikler kurabileceğiniz bir ay Eylül. Sosyal olun kabuğunuzdan çıkıp dış dünyada ki yerinizi almaya aşkı kucaklamaya hazır olun.

 

Olumlu tarihler: 1, 7, 11, 18, ​​23

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 4, 5, 14, 20, 22

 

Terazi Genel

Resmi kurum ve kuruluşlarla çalışan Teraziler yurt dışına gitme şansını elde edebilir, Yine yurt dışı ile ilgili konuların gündeminizde olması ile önemli anlaşmalar gerçekleştirerek sizden beklenenin üzerinde bir performans sergileyerek iş hayatınızda yeni bir dönemin kapılarını başarı ile aralayabilirsiniz. Alım satımlar ortaklaşa yapılan işler saygınlığınızı da kazancınızı da arttıracaktır. Eğitim ve iş hayatınızda yapmanız gereken inançlarınızdan aldığınız gücü yaşamınıza yansıtıp uygulamak. Sözde arkadaşlarınızın özde kişiliklerinin ortaya çıktığı ailevi ilişkilerinizde sorunları çözüm anlayışın barışın olgunluk kazanmanızı sağlayacağı bir aydasınız. Son 3 yılınızın yorucu enerjileri ardınızda kalıyor şimdi hedeflerinizi isteklerinizi netleştirmelisiniz. Gökyüzü yaşam kalitenizin artması için sizleri desteklerken doğru zamanı hızlı girişimlerle değerlendirmelisiniz.

Sağlık

Sağlığınızın güçlendiği bir aydasınız. Terazi burcunun ikinci on gününde doğanlar gece yolculuğu yaparken direksiyon başına geçtiğinizde dikkatli olmalısınız. Çarpma ve yaralanmalar yaşamak istemiyorsanız hızdan uykusuz araç kullanmaktan uzak durmalısınız.

 

Ticaret ve Finans

Ay’ın ilk 15 günü işinizle ilgili yaşanacak bir anlaşmazlık size büyük kazançları fırsatları getirebilir. Hukuk yolu ile hatırı sayılır bir kazancın sahibi olabilirsiniz. Medya ve finans sektöründe çalışan Terazi burçları, Ani gelişmelerle evrimsel nitelikte olaylar deneyimleyebilir yıllardır özlemini kurduğunuz düzenli gelir getirecek işler yapabilir meslek hayatınızda istikrarlı işlerin vazgeçilmez ismi olabilirsiniz. İşinizle ilgili büyüme ve gelişmelerin yoğun hızlı etkili olduğu bir sürecin içindesiniz.

Aşk ve Evlilik

Huzur=Şans=Aşk üçlemesinin içine giriyorsunuz. Her şeyden önce kendinize güveniniz yolunuzu belirleyip mücadeleci davranmanızı sağlarken kalıcı ilişkiler kurup sevilmenin emek vermenin güzelliklerini de beraberinde getirecek sizlere.

 

Olumlu tarihler: 5, 9, 12, 18, ​​26

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 2, 8, 10, 19, 27

 

Akrep Genel

İş hayatınızda istikrarı yakalayacağınız sabırlı davranarak elde etmekte zorlandığınız değerleri kazanabileceğiniz KİBİR den uzak durmanın sağlayacağı mükafatı alabileceğiniz duygusal zincirlerinizi kırarak ifade edebileceğiniz bir ay karşılıyor sizleri. İş ve eğitim hayatınızda kararlılığınız disiplininiz sizi başarıya ulaştıracaktır. Ailevi konular ve özel yaşamınızda ise özgürleşiyorsunuz, Tutsaklıktan istemediğiniz bağımlılıklarınızdan kurtuluyorsunuz bu sayede kendi yolunuzu çizerek yeni başlangıçlara yürüyebilirsiniz. Yeter ki isteyin ve yapabileceğinize inanarak hareket edin. Ay boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu yakın çevrenizde dönüp dolaşacak aslı olmayan dedikoduların etkisinde kalmamanız olmalı.

 

Sağlık

Sinir sisteminizle ilgili bel boyun ve omuzlarınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Bir diğer sorunda uykusuzluk ve bunun yansıması olası ev kazaları olabilir. Uyku ve kas ağrılarınızı önemsemelisiniz.

Ticaret ve Finans

İş hayatınızda geçmişten gelen sorunları çözüme kavuşturabilir duygularınızı bir yana bırakıp gerçekleri kabul ederek farklı çıkış yollarını keşfederek krizleri kazanca çevirebilirsiniz. İş başvurusu yapan Akrep ler de bu ay beklediğiniz haberi alarak kalıcı bir işe girebilirsiniz. Finansal konularda şansınız gülmeye başlıyor fakat aşırı riskten bilmediğiniz işlerden uzak durmalısınız. Kazancınız geldiği gibi gitsin istemiyorsanız şayet.

Aşk ve Evlilik

Siz sorunlu bir ilişkide sürekli emek veren ve acı çeken tarafsanız cesaretinizi toplayarak ilişkiye nokta koyup önce ben diyebilirsiniz. Bilmelisiniz ki her şey sizi arındırıp daha iyisi ve güzeline hazırlıyor. İlişkilerini sorunsuz devam ettiren evli Akrep’ler ise eşinizle romantizmin tutkunun heyecanın artması ile kendinizi daha önce olmadığı kadar özel ve değerli hissedebilirsiniz. Bekar Akrepler sizlerde çekiciliğinizle hayranlık uyandıracağınız ilgi odağı olacağınız bir süreçtesiniz.

Olumlu tarihler: 3, 4, 12, 14, 26

 

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 5, 6, 15, 19, 24

 

Yay Genel

Ay’ın ilk on günü ihmal ettiğiniz dost ve aile bireylerinizi arayabilir bir araya gelebilir soğuk rüzgarları sevginin gücü ile dindirerek kırgınlıkları sona erdirebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda şans sizden yana şükür ve disiplinle çalışmaya devam ettiğiniz sürece. Hukuki olarak süre gelen bir davanız varsa sonuç sizin lehinize olabilir ve bunun maddi manevi getirilerini alabilirsiniz. İş ilişkilerinizde gerginlikler yaşadığınız kişilerle yollarınızı ayırabilir size değer veren anlayışlı mesai arkadaşlarınızla yeni bir oluşumun içinde yer alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise beklentilerinizi yeniden gözden geçirerek sahip olduğunuz güzelliklerin farkındalığı ile kendinize adil bir öz eleştiride bulunarak sorunun gerçek temelinin sizden kaynaklandığını kabullenerek başta kendiniz olmak üzere ilişkinizi iyileştirerek kaybettiğiniz mutluluğu yeniden yakalayabilirsiniz.

Sağlık

Ay boyunca genel olarak sağlığınız güçlenecektir. Fakat değişen ruh haliniz ve konsantre sorununuz düşme ya da çarpmalara neden olabilir.

Ticaret ve Finans

Ay boyunca aynı anda iki işi birden yapmaya kalkmamalı biri bitmeden bir diğerinin sorumluluğunu almaya kalkışmamalısınız. İlişkilerinizin iyi olduğu mesai arkadaşlarınızla yapacağınız iş birlikleri sizi her bakımdan güçlü kılmaya yeterde artar. İşinizi genişletmeyi düşünüyorsanız bu ay sizin için biçilmiş kaftan. Aynı şekilde iş değişikliği yapma planınız varsa 17 Eylül Merkür geri hareketi başlamadan önce harekete geçmelisiniz. Uzun zaman önce verdiğiniz bir borç para size sürpriz bir şekilde gelebilir. Birikimlerinizi yatırım yaparak değerlendirebilir beklentinizin üzerinde kar elde edebilirsiniz.

Aşk ve Evlilik

Şikayetçi olup umudu kesmek mi? Mücadele edip çözüm üretmek mi? Karar sizin ilişkinizin gidişatı bu sorulara vereceğiniz adil ve dürüst cevaplar sonrasında netleşecektir. Evli iseniz aşk yeniden yaralarınızı sarabilir anlayış sizi birbirinize yakınlaştırarak anlayışı sabrı öğretebilir. Bekar Yay’lar sizler de uzun bir zaman sonra sizi anlayan kendinizi yanında huzurlu ve güvende hissedeceğiniz bir beraberlik içinde bulabilirsiniz.

Olumlu tarihler: 1, 4, 13, 16, 24

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 3, 9, 11, 18, ​​27

 

Oğlak Genel

Sıra dışı bir ay karşılıyor sizleri. Şans ve şansızlık kararlılık ve havailik yan yana. Bıçak sırtı fakat bir taraftan da doğru ve yapıcı yönlendirdiğiniz de İçinizde ki çocuğu keşfedebileceğiniz olumsuz alışkanlık söylem ve davranışlarınızdan uzaklaşarak öz deki iyi yönleri ortaya çıkartıp mutlu olup mutlu edebileceğiniz bir süreç. Duygularınız yoğun ve tutkuludur. Tutkunuz ve cinsel enerjinizde ki artış farklı heveslere yeni arayışlara büyük pişmanlıklara neden olabilir. Seçim ve tercihleriniz fazlası ile önem kazanmakta. Güçlü enerjinizi yapıcı olarak kullanıp sevgiyi tutkuya yendirmemelisiniz. İşinizle ilgili konularda ise yasa dışı hukuki dayanağı olmayan düşmanlıklar la karşılaşabilir kendi akrabalarınızdan ya da sözde arkadaşlarınızın iki yüzlülüğünden zararlar görebilirsiniz. İş hayatınızda ise her türlü değişimden uzak durum var olanı aslını koruyarak genişletme çabası içinde olmalısınız. Aksi durumda başınız fazlası ile ağrıyabilir.

Sağlık

Ay boyunca diş ve mide rahatsızlıklarına dikkat etmeli, Yedikleriniz ve içtiklerinize önem göstermelisiniz.

Ticaret ve Finans

İthalat ihracat kültür ve sanatla ilgilenen Oğlaklar ağzınızdan çıkan her kelimeyi tartmalı olumsuz bir şeyler olduğunu anladığınızda yatırım planlı alımlardan uzak kalmalısınız. Kayıplar ve zorluklarla karşılaşmamak için her türlü ayrıntıya önem vermelisiniz. Hukuk ve resmi dairelerle işleri olanlarınız ise sabır akıl ve sükûnetiniz sayesinde büyük bir başarı elde edebilirsiniz.

Aşk ve Evlilik

Evli Oğlaklar uzun zaman sonra aşk yeniden küllerinden doğuyor ve siz olgunluğunuzla hatalarınızın size kattığı deneyim zenginliği ile mutlu olmanın keyfini sürmeye başlıyorsunuz. Lakin bu durum ilişkinizin bitmesini bekleyenler için soğuk duş etkisi yaratacaktır. Birlikte olduğunuz insana zaman ayırın romantizmi yükseltecek aktivitelere yönelin ve sevgide GURUR olmaz düşüncesi ile kendinizi geri planda tutmayın.

Olumlu tarihler: 3, 12, 13, 18, ​​25

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 1, 7, 14, 19, 28

 

Kova Genel

İnişli çıkışlı bir ay karşılıyor sizleri. Ani değişimler aya damgasını vuracak nitelikte. Finansal olarak verilen sözler yerine getirilmeyebilir başladığınız bir proje ya da işinizle ilgili yeni bir uygulama bir anda belli bir sebebe dayandırılmaksızın sonlanabilir. Resmi dairelerle ilgili konularda da haklı çıkmak adına girişeceğiniz bir mücadele de hırsla yapacağınız davranışlar zarar görmenize neden olabilir. Ay boyunca sükûnet ve sabır size çok şey kazandırabilir. Aşk hayatınızda ise evli Kova’lar uzun zamandır adeta can çekişen maddi manevi zarar gördüğünüz ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Çocuk sahibi Kova’lar onların eğitim hayatı ve arkadaşları ile girecekleri fikir ayrılıkları yüzünden yaşanacak tartışmalar söz konusu olabilir. Kontrolcü olun ama kendinizi belli etmeyin ufak tefek sorunlar aşılacaktır buna inanın. Ailevi konularda ise kendi yakınlarınızdan göreceğiniz manevi destekle enerjiniz yükselecek ve aşk hayatınızda cesaret gösteremediğiniz konularda yaşanacak gelişmeler yeni bir aşkın habercisi sizler için.

Sağlık

Özellikle bayan Kova’lar için rahim ve göğüslerle ilgili hassasiyetler söz konusu her hangi bir rahatsızlık hissetmiyor olsanız bile bu alanlarda uzman bir hekime başvurmak erken teşhisle olası bir tehlikenin önüne geçebilir. Dikkat edilmesi gereken yegane etkilerin başında Merkür ‘’R’’ geri hareketinde yaşanacak iptaller son dakika golleri ve arkadaşlarınızın söz verdikleri halde yapmadıkları vaatleri olmalı..

Ticaret ve Finans

Ay boyunca yatırımlar başta olmak üzere değişim ve yeni insanlarla ortak projelerde yer almaktan kaçının. Ani finansal kazançlar ve kayıplar söz konusu olabilir. Ayrıntılara çok önem verin ve birikmiş paranızı başkalarının yönlendireceği yatırımlara yapmadan önce iki kez düşünün. Ay sonuna doğru her şey yoluna girecektir siz var olanı koruyarak hareket edin.

 

Aşk ve Evlilik

Mutlu bir beraberliği ya da evliliği olan Kova’lar gizli düşmanlıklara dikkat etmeli aranızı açmak için çabalayan kişilerin zaaflarınızdan faydalanarak ilişkilerinizi bozmalarına fırsat vermemeli. Kızgınlık sevinç ya da öfke ile sevdiğiniz insanın arkasından üçüncü şahıslarla konuşmamalısınız. Bekar Kova’lar sizler içinse aşkın dolu dizgin kalbinizi hedef aldığı bir sürecin içindesiniz.

Olumlu tarihler: 2, 6, 13, 21, 26

 

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 7, 10, 19, 23, 24

 

Balık Genel

Her konuda cesaret ve güveninizi arttıracak enerjilerle dolu bir ay. Yolculuklar kısa seyahatler Çocuklarınız aracılığı ile yaşayacağınız duygusal gelişmelerle keyifli bir süreç Düşmanca davranışları ile sizi zor durumda bırakmak eğiliminde olan arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz. Siyaset sosyal hizmetler vakıf organizasyon gibi işlerle ilgilenen Balık burçları sürpriz gelişmelerle yaşam rotanızı tamamen değiştirebileceğiniz enerjiler söz konusu. Karşıt burcunuz Başakta yaşanacak Güneş tutulması iletişimin efendisi Merkür ün ‘’R’’ geri hareketi ile sırlarınız ya da bilinmesini arzu etmediğiniz konuların kurcalanıp ortaya çıkması ile açıklama yapmada zorlanabilir bir anda bir ateş çemberinin merkezinde kalmışçasına huzursuz olabilirsiniz. Gizlilik sabır ve dürüstlük zorlu olayları kapatabilmeniz için istediğinizi almanızı sağlayacaktır.

Sağlık

Bayan erkek genital organlar ve ayak sağlığınızda sorunlar yaşayabilir mikrobik rahatsızlıklar la uğraşabilirsiniz. DİKKAT!!!

Ticaret ve Finans

Kişisel düşüncelerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olmanız yanlış yatırımlara ve kayıplara neden olabilir. Özellikle yeni tanıştığınız kişilere hemen güvenerek iş yapmayın aksi halde yüklü bir fatura başınıza patlayabilir. SSK vergi gibi ödemelerinizi de kontrol etmeli mali müşavirinizle görüşerek bilgi almalısınız. 15 Eylül ile birlikte miras yolu ile gelirler elde edebilir, Aile büyükleri ya da kardeşlerinizin desteği ile ev ya da araba alabilirsiniz.

Aşk ve Evlilik

Aşk hayatınızda ise sağ duyu hakim. Evli Balık’lar eşinizle iletişiminiz paylaşımlarınız olağan üstü güçlüdür ve sizi birbirinize daha da yakınlaştırıp birlikte alacağınız kararlarla yeni ve huzurlu bir dönemi karşılamanıza neden olacaktır. Bekar Balıklar eğitiminizle ilgili bir araştırma için tanışacağınız biri ayaklarınızı yerden kesebilir. AŞK AŞK AŞK en güzel en yüce hali ile sizi bulmuşken gizliliğe önem verin ve sadece kalbinizin sesine kulak verin.

Olumlu tarihler: 3, 7, 14, 19, 23

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 1, 8, 15, 16, 25

 

Dr.Astrolog Şenay Devi

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık