Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Yıllık Burç Yorumları

Koç Burcu

2023 yılında Jüpiter, Boğa burcundaki 2. evinize geçiş yaptığı Mayıs ayına kadar kendi burcunuzda olacaktır. Bu, yıl ilerledikçe aileye ve maliye finans ile ilgili bakış açınızı değiştirir. Satürn, Mart ayında Kova burcundaki 11. evinizden geçecek ve Balık burcundaki 12. evinize geçiş yapacak. Bu Satürn geçişi, yıl boyunca ruhsal arayışlarınıza engel olmaya devam ediyor. Uranüs tüm yıl boyunca Boğa burcundaki 2. evinizden ve Balık burcundaki 12. evinizden Neptün'den geçer.

Pluto, Oğlak burcundaki 10. evinizde olacak ve Haziran ayında Kova burcundaki 11. evinize geçiş yapacak. Bu gezegensel eğilimler, önümüzdeki yıl için mali durumunuzu, aşkınızı, ailenizi, kariyerinizi ve sağlığınızı etkileyecektir.

Bu yıl Koç burcu  daha önce askıya alınan projeleri yeniden canlandırabilecek. Yaz, aşk gezegeniniz Venüs'ün 5. aşk evinizde ikamet etmesiyle çok güzel enerjiler ile dolu. Bununla birlikte, ilişkilerde bir kopma olasılığı olduğu için sizlere uyanık olmanızı tavsiye ederim. Finansla ilgili 2. evinizden Jüpiter ve Uranüs'ün geçişiyle desteklenen bol miktarda kaynak elinizin altında olacaktır. Sağlık tatmin edici olacak ve sosyal hayatınız tüm bu yıl boyunca en iyi halinde olacaktır.

• Bu, Koç burcu için birçok yönden çok özel bir yıl olacak.

• Zararlı gezegenler bile yıl boyunca size yardımcı olacaktır.

• Satürn'ün etkisiyle kariyeriniz güçlenecek.

• Yükselen burcunuzda Jüpiter'in varlığı mali durumunuzu iyileştirecek.

• Öğrencilerin önünde karma bir yıl ve yurtdışında eğitim çok tercih edilir.

• Satürn'ün etkisiyle ev hayatı etkilenmeye devam eder, aile bireylerinin sağlığı etkilenmeye hazırdır.

• Satürn ve Mars'ın birleşik etkileri, evliliğinizde veya aşk ilişkinizde biraz stres yaratabilir, ancak 2023'ün son çeyreğinde işler düzelebilir.

• Koç burçlarının yıl boyunca yorgunluk ve zihinsel stres yaşamaları muhtemeldir ve mide ile ilgili sorunları da olabilir.

Koç Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Bu yıl aşkınız çiçek açmaya başlıyor. Potansiyel ortaklar sizi memnun etmeye ve sizinle tanışmaya çalışır. Etrafınızdaki baştan çıkarmanın gücü geçen yıla göre çok daha fazla olacaktır. Ateşlisiniz ve tutkunuz karşı cinsi cezbediyor. İlkbahar ve yaz, aşk beklentileriniz için harika bir dönem olacaktır. Ancak yılın ortalarında, Koçlar evlilikleri veya aşk beklentileri konusunda geri adım atmaları istenebilir. Bu dürtüsel olmaktan kaçınmanız ve bazı zor yaşam kararları almanız gereken bir zamandır. Siz ilişkide samimiyseniz, bazı insanlar için kayıp ilişkiler ve aşk geri dönecektir. O andan itibaren aşk yolunuzda sorunsuz bir yolculuk olacaktır.

Koç Burcu Kariyer 2023

Mesleğimizin veya kariyerimizin göstergesi olan Jüpiter, yıl başlarken ve Mayıs 2023'te 2. evinize geçerken Koç burcunda olacaktır. Bu nedenle, yıl boyunca profesyonel yaşamınızda olumlu yönde kazanımlar  olacaktır. Kariyerinde başarılı olmak için tüm bu yıl tetikte olmalısın. Bu, bir transfer, yer değiştirme, terfi veya maaş zammı isteme zamanı değil. Pozisyonunuza sadık kalın ve planlarınıza göre çalışın.

Koç Burcu Sağlık 2023

2023 yılı başladığında, Koç burcu ortalama sağlık durumuna sahip. Kronik bir sorundan musdaripseniz, etraftaki Satürn sağlık endişenizi artırabilir. Yükselen burcunuza koyulan Jüpiter, ancak Satürn'ün etkilerini kısıtlar ve bu nedenle yaşam üzerinde büyük bir etki olmaz. Yılın ilk çeyreğinden sonra, gezegenler sağlığı destekliyor ve Koç burcu için neşelendiriyor. Mutluluğu, fiziksel ve zihinsel uyanıklığı emredersiniz. Koçlar, diyetleri üzerinde iyi bir kontrole sahip olacak ve iyi rutin görevleri takip edeceklerdir. Baharatlı yiyeceklerden ve enfeksiyon kapma ihtimalinizi artıran gıda maddelerinden uzak durmanızda fayda var.

Koç Burcu Finans 2023

Bu yıl Koç burcu için finansal açıdan çok iyimser olabilir. Bunun nedeni, yıl boyunca Satürn'ün Kova burcundaki 11. evinizden geçmesidir. Bu nedenle, yolunuza çıkan mali açıdan iyi bir nimet olacaktır. Ayrıca, genişleme ve maddi kaynakların gezegeni Jüpiter, fon sıkıntısı olmayacağı ve tüm yıl boyunca kazançlar elde edeceğiniz konusunda sizin için olumlu bir şekilde öne çıkıyor. Bazı kişilerin miras veya miras yoluyla fon girişi görmesi muhtemeldir. Arsalı mülk ve emlak anlaşmaları da size yıl için iyi getiriler getirecektir.

Koç Burcu Eğitim 2023 

2023'ün ilk çeyreği Koç burcu öğrencileri için karışık bir talih dönemi olacak. Bu süre zarfında, sıkı çalışma göstermeleri istenir. Ardından, ikinci çeyrek için çalışma beklentilerini gölgeleyecek bazı olumsuz durumlar olabilir. Çalışmaya devam et. Sizi çalışmalara odaklanmaktan saptıran birçok şey olacaktır. Ancak yılın son çeyreği rekabetçi sınavlarda başarı vaat ediyor. Koç burçlarının yurtdışında daha yüksek eğitim alma şansları bu yıl daha iyi olacak ve yabancı topraklarda da iyi performans gösterebilecekler.

Koç Burcu Aile 2023

2023 yılı başlarken aile hayatınız bir önceki dönem gibi olacaktır. Burada pek ilerleme yok gibi. Sonra kısıtlama gezegeni Satürn 11. evinizden 12. eve geçtiğinde, ailenizle ilişki kurma şeklinizde daha fazla kısıtlama olabilir. Ama sonra Jüpiter kendi evinizde ve daha sonra ailenin 2. evine taşınıyor ve refahı bu arenada sonunda ışık olacak. Aile hayatınıza odaklanmanıza yardımcı olur ve kaybettiğiniz zamanı telafi etmenize yardımcı olur. Yıl boyunca, aile ilişkilerinize verdiğiniz sözleri tutabileceksiniz.

Koç Burcu Seyahat 2023

Yılın başlangıcı, seyahat beklentileri açısından Koç burcu için çok hayırlı olabilir. Jüpiter dış seyahatlerle ilgili 12. evinizde iyi bir konuma sahip olduğundan, uzak yerlere yabancı yolculuk yapma şansınız yüksektir. Yılın ortası, Jüpiter'in Yükselen burcunuza geçişinden sonraki 9. ev yönü nedeniyle, uzak yerlerdeki insanlar için hac veya memleket ziyareti nedeniyle seyahat öngörüyor. Ay'ın kuzey düğümü Rahu sizin için uğursuz bir geçiş yapacağından, bu seyahatler sırasında kaza ve enfeksiyon kapma olasılığı olduğundan seyahat ederken dikkatli olun.

Koç Burcu Al/Sat 2023

2023 yılı, yüksek değerli mülk veya mülk alım satımı için orta derecede elverişli olacaktır. Eğer arsa satmayı düşünüyorsanız yılın ikinci yarısı size iyi bir fiyat verebilir. Yukarıdaki dönem, Koç burcunun emlak anlaşmaları yapması için de uygundur. Bununla birlikte, yıl boyunca bir mülk satın almak veya satmak için sizin açınızdan çok fazla çaba ve taahhüt gerekecektir. Satın alırken veya satarken yanlış çağrışımlara ve hileli anlaşmalara dikkat edin.

Koç Burcu Kadını 2023

2023 yılının en güzel yanı Koç burcu kadınları için ilk çeyrek olacaktır. Kazançlarla ilgili 11. eviniz iyi bir konumda olduğundan, bu yıl mali durumunuz iyi olacak. Son çeyrekte, sevdiğiniz bir partnerle evlilik olasılıkları var. Ve evli kadınlar, son birkaç ayı çocuk sahibi olmak için oldukça uygun enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özellikle kadınlar, hizmetlerin 2023'te iyi performans göstereceğindense kendi iş girişimlerini tercih ediyor.

Koç Burcu Erkeği 2023

2023 yılında Koç burcunun profesyonel hayatı, etrafındaki Satürn'ün etkileri sayesinde çok özel olacak. Okuyan veya daha yükseköğrenim gören Koç adamları, çabalar için karışık sonuçlara sahip olacaktır. Koç Adamlarının evlilik ve aşk beklentileri bazılarınız için tatmin edici olmayabilir. Koç Adamlarından, her iki tarafta da iyilik için profesyonel ve kişisel yaşam arasında iyi bir denge kurmaları istenir. Erkekler de bugünlerde genel sağlıklarını korumaya çağrılıyor. Mali durumunuz bütçe planlarınızı aşabilir, bu nedenle harcamalarınızı yıl boyunca kontrol altında tutun. Özellikle Koç Erkeklere sert davranmamaları, agresif kararlar almamaları ve her zaman sabırlı olmaları tavsiye ederim.

2023'te Koç Burcuna Tavsiyeler

Koç burcu insanlarına bu yıl fikirleri ve idealleri doğrultusunda hareket etmeye başlamaları tavsiye ederim. Projelerinizi tekrar rayına oturtun. Yıl boyunca başarı ile buluşmak için önceden plan yapın. Hayatınızın hemen hemen her alanında iyi vakit geçiriyorsunuz, ancak sonrasında acele etmeyin. Duygularınıza dikkat edin ve iyi ilişkiler kurun. Bu yıl sırlardan uzak durun, evliliğinize veya sevginize zarar verebilir.

2023 yılı için, Guru olarak da bilinen Jüpiter, yıl başlarken Koç burcundaki 12. evinizden geçiş yapacak. Ardından Mayıs 2023'te Yükselen burcunuza geçiyor. Bu, Boğa burçları için iyi bir haber olabilir. Satürn, 10. eviniz olan Kova burcundan geçerek Mart ayında 11. eviniz olan Balık burcuna geçer. Bu, yılın ilk çeyreği için iyi bir mesleki gelişimin habercisidir.

Uranüs, 2023 yılının tamamı boyunca burcunuzdaki izini sürmeye devam ediyor. Neptün, Balık burcundaki 11. evinizde ve Plüton Oğlak burcunda seyahat ediyor, 2023 yılının Mayıs ve Temmuz ayları arasında 9. eviniz Kova burcundaki 10. evinizde olacak ve kariyeriniz, odak noktasında olacak.  

Ocak 2023'te Kova burcundaki Venüs, aşk hayatınızda bazı sıkıntılara neden olabilir eş ya da sevgilinizin kıskançlıklarına karşı sabırlı davranın, ancak Jüpiter'in meskeni olan sulu bir burç olan Balık burcuna geçiş, aşk arayışlarında güven seviyenizi yeniden yükseltecektir.

• Bu yıl gezegenler Boğa burcunun profesyonel hayatını kesinlikle destekliyor.

• Jüpiter ve Uranüs'ün  burçlarınıza yerleştirilmesi sayesinde bu yıl olağanüstü bir büyüme içindeler.

• Evde mutluluk ve neşe bol olur ve ev hayatı yıl boyunca sadece huzurlu olur.

• Boğalar için bu yıl birden fazla gelir kaynağı olacaktır.

• Ticarete atılanlar, büyümek için bu yılı faydalı bulacaklardır.

• Sosyal taraftaki taahhütleriniz nedeniyle bazı harcamaları halletmeye hazır olun.

• Boğalar bu yıl bazı uzun vadeli yatırımlar yapmayı planlayabilirler.

• Yıl ortası, mali kaynaklarınızın içe akışında büyük bir artış görebilir.

• Hedeflerinize öncelik vermek ve iyi bir başlangıç yapmak için iyi bir zaman.

• Boğa insanlarının enerji seviyeleri yıl boyunca olağanüstü olacaktır.

• 2023 yılı, eğer onlardan uzaktaysanız, aileniz ve arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için uygun bir zaman olacaktır.

• Bu yıl hayatta çok iyi bağlantılar kurabileceksiniz.

• Boğalar şimdilik ilişkilerine odaklanmalı ve inatçı yapılarından kurtulmalıdır.

Boğa Burcu

Boğa Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Boğa burcu erkekleri, yıl başlarken aşklarında ve evliliklerinde bazı sıkıntılar, mutsuzluklar ve geçici ayrılıklarla karşılaşabilirler. Ancak yıl ilerledikçe iyileşme olacaktır. O zaman, her iki tarafça da daha iyi bir anlayış ve taahhüt ile ortakla iyi bir uyum olacaktır. Yıl ortası, aşk hayatınızda veya evliliğinizde yine bazı uyumsuzluklar getirebilir. Boğa burcunun temel özelliği olan inatçı doğanızdan vazgeçerseniz, evde ve özel yaşamda iyilik olacaktır.

Boğa Burcu Kariyer 2023

2023 yılı başlarken, iş ve kariyer beklentileriniz açısından mükemmel bir dönem olacaktır. İşle uğraşıyorsanız, Akrep burcundaki 7. evinizdeki Jüpiter ve Satürn'ün birleşik yönü ilerleme bahşedecektir. Kendi girişimler içine girerseniz, iş yerindeki meslektaşlarınız veya işverenleriniz arasında iyi bir işbirliği elde edersiniz. İş yerindeki büyüklerin ve yetkililerin iyi niyetini ve tavsiyelerini almaya hazır olun.

Boğa Burcu Sağlık 2023

Boğaların genel sağlığı ve refahı tüm bu yıl için oldukça iyi olacaktır. Zihinsel ve fiziksel refahı emredersiniz. Bununla birlikte, ara sıra meydana gelen küçük rahatsızlıkları halletmeye hazır olun. Bu dönemde bazı bulaşıcı hastalıklara yakalanma olasılığınız yüksektir, bu nedenle dikkatli olun. Mayıs ayına kadar, Jüpiter 12. evinizden geçecek ve bu, hastaneye yatışlarla sonuçlanan bazı sağlık sorunlarına yol açabilir. Ancak Mayıs ayında burcunuza geçtiğinde işler daha iyiye doğru değişecek.

Boğa Burcu Finans 2023

Boğa burcu insanları için mali açıdan iyi bir yıl olabilir. 2023 yılı başladığında Jüpiter, Koç burcundaki 12. evinizde olacak. Bu, sizin açınızdan istenmeyen harcamalara neden olur. Ama sonra Mayıs ayında, Yükseleninize geçer. Bu da masrafları daha da kısıyor. Satürn ve Jüpiter'in 4. evinizdeki açıları, Boğa burçları  için bir ev veya arazi satın almaktan kaynaklanan bir miktar harcamayı beraberinde getirecektir.

Boğa Burcu Eğitim 2023

Boğa burcu öğrencileri 2023 yılında tüm akademik uğraşlarında başarı ile buluşacaklardır. Bilgi ve bilgelik gezegeni Jüpiter, bu dönemin öğrenciler için olumlu geçmesini sağlayacaktır. Daha yüksek çalışmalar için can atanlar, aynı zamanda zamanı yeterince olgun bulacaktır.

Boğa Burcu Aile 2023

2023 yılında ilk çeyreğin tamamlanmasıyla birlikte aile hayatınızdaki baskılar kalkıyor. O zaman evdeki ilerleme rahat ve basit olurdu. Aile üyelerinizin, özellikle ebeveynleriniz ve kardeşlerinizin iyi niyetini kazanırsınız. Ailenin göstergesi olan Jüpiter Mayıs ayında burcunuza girerken, aile hayatınızda yeni bir başlangıç olabilir. Etrafta bir iyimserlik duygusu hakim olacaktır. Jüpiter, ev yaşamınız için yeni bir anlam getiriyor.

Boğa Burcu Seyahat 2023

Seyahat etmeye daha kararlı olan Boğa burcu erkeklerini oldukça elverişli bir yıl bekliyor. Tüm seyahatleriniz sonunda kazançlı ve tatmin edici olacaktır. Satürn ve Jüpiter'in açılarını alan 7. ev, yıl boyunca da sizi birçok kısa gezi ile kutsayacak. Yılın başlangıcı, Jüpiter'in 12. evinizdeki konumu sayesinde yurtdışı seyahatlerini beraberinde getiriyor. Jüpiter aynı zamanda ev yaşamıyla ilgili 4. evinize de açı verdiğinden, aileniz kökleriniz ile ilgili şifa enerjisi sizleri karşılıyor.

Boğa Burcu Alış/Satış 2023

Boğa burcu insanları için 2023 yılı ev, arsa ve  araç alım satımı için oldukça elverişlidir. Ancak boğalar tanlaşmalarında dikkatli olmalılar. Hileli anlaşmalara ve sahtekar sözde arkadaşlara karşı uyanık olmalıdırlar. Özellikle yüksek değerli anlaşmalar, yıl için çifte dikkatle takip edilmelidir.

Boğa Burcu Kadını 2023

Boğa kadınları için, önümüzdeki yıl çok fazla iyiliğe işaret etmez. Tüm bu yıl, keşmekeş yarışına ayak uydurmak için çok çalışmanız gerekiyor ve bazen çabalarınız dostane bir şekilde ödüllendirilmeyebilir. Becerilerinizi geliştirmek ve uzun süredir arka planda olan şeyleri yapmak için bu dönemi ayırın. Kararlıysanız bu yıl evlenmek için iyi bir zaman olabilir. Ancak bir aşk ilişkisi içindeyseniz, kararsız arkadaşlarınızın etkisinde kalmamaya dikkat edin.

Boğa Burcu Erkeği 2023

2023 yılı Boğa burcu erkekleri için güzel bir dönem olacağa benziyor. Kariyer alanlarında bazı büyük olumlu değişiklikler içindeler. Promosyonlar, zamlar veya yer değiştirme arıyorsanız, o zaman bu yıl beklentilerinizi sağlıyor. Yıl başlarken, ev hayatınızda başlangıçta bazı aksaklıklar olabilir, ancak kısa süre sonra işler yoluna girer. Aşkınız ve evliliğinizde çok fazla sıcaklık ve romantizm olacaktır. Tüm bu yıl boyunca iyi bir maliye ile kuşatılacaksınız.  Ama Boğa erkeklerine tavsiyem aceleci ve sert kararlardan kaçınmaları olacak.

2023'te Boğa Burcuna Tavsiyeler

Sezginizi veya iç sesinizi dinleyin ve hayallerinizin ve tutkularınızın peşinden gidin. Bu yıl pek çok değişiklik önünüze çıkıyor, başarıya giden basamak taşları olacakları için onları candan bir şekilde kucaklayın. İnatçı olmayın ve insanlara ve durumlara uyum sağlamayı öğrenin. Önünüze sayısız fırsat çıkar, ailenizin profesyonel gelişiminize müdahale etmesine izin vermeyin. Oyun oynamayı işe tercih etmeyin çünkü hayal kırıklıkları sizi bekliyor. Kişisel kararlar verirken yavaş olun, sert mizaçlı kararlar sizi hiçbir yere götürmez, bunu UNUTMAYIN!

Bu yıl Jüpiter, Mayıs ayına kadar Koç burcundaki 11. evinizden geçecek ve ardından Boğa burcundaki 12. evinize geçiş yapacak. Kazançlarınız kısıtlanacağı için bu pek faydalı bir geçiş olmayabilir.  Ve Kova burcundaki 9. evdeki Satürn, Mart 2023'te Balık burcundaki 10. evinize geçecek. Bu, İkizler burcu insanları için iyi bir profesyonel gelişimin habercisidir. Uranüs, tüm yıl boyunca Boğa burcunun 12. evinden geçer ve Neptün, Balık burcundaki 10. evinizden geçer.

Plüton, Oğlak burcundaki 9. evinizde olacak ve ardından 2023 yılının Mayıs-Haziran aylarında 10. Kova burcundaki evinize geçiş yapacak. Dönemin bu gezegensel hareketleri, tüm bu yıl boyunca İkizler burcunun yaşamları üzerinde etkili olacak.

• Gezegenler, 2023'te İkizler burcu için özel bir yıl öngörüyor.

• İkizlerin biraz şans ve kısmetle hayatın güzelliklerinin tadını çıkarabilecekleri enerjiler hakim.

• Geçmiş dönemin tüm gecikmeleri ve engelleri artık ortadan kalkacak.

• Bu yıl İkizler için iyi bir gelir akışı söz konusu. Ancak yatırımlarında dikkatli olmalı, dolandırıcılık ve anlaşmalarına dikkat etmelidirler.

• Hayatınızın hedeflerine veya emellerine ulaşmaya devam ederken, yıl boyunca bazı sürprizler bekleyin.

• Fikirlerinizden bazıları artık para kazanma makinelerine dönüştürülebilir.

• Bu yıl, mesleki alandaki başarılı kişilere ve uzun süredir devam eden temaslarla bağlantı kurmak için iyi bir zaman olabilir.

• İkizler bu yıl ruhen daha iyi olmaya aday.

• Jüpiter ve Uranüs 12. evinizden geçerken, dış kazanımlara odaklanın.

İkizler Burcu

İkizler Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Bu yıl boyunca İkizler burcunun aşk ve evlilik beklentileri çok iyi olacaktır. Tutku ve duygular çok yüksek olur. Ortaklar, daha önce hiç olmadığı kadar ilginizi çekecektir. Onları çekiciliğinle ve özellikle zekan ve tatlı dilinle etkiliyorsunuz. Aşkın gezegenleri Mars ve Venüs, tüm bu yıl sizin için olumlu hareket ediyor.

İkizler Burcu Kariyer 2023

2023'te Satürn'ün Mart ayında kariyerle ilgili 10. evinize gelmesi  büyük değişiklikler getirebilir. Enerji seviyeleriniz çok yüksek olacak ve kariyeriniz işle dolu olacaktır. Ancak Satürn, iş yerindeki performansınızı kısıtlayacak, yıl boyunca herhangi bir profesyonel özlemi geciktirecek ve engelleyecektir. İş yerinde yetkililer ve akranları ile uyumsuz ilişkiler olabilir. Her şey planlandığı gibi gitmeyebilir inatlaşamalar ve tartışmalardan uzak durun.

İkizler Burcu Sağlık 2023

Bu yıl, İkizlerin sağlık beklentileri için iyi bir yıl olacak. Tüm yıl boyunca iyi bir zihinsel ve fiziksel sağlığa sahip olursunuz. Jüpiter'in 11. eve geçişi hastalıksız bir dönem sağlar. Satürn ayrıca iyi sağlık verir, ancak yine de enerji seviyenizi kısıtlar. Etrafta bulaşıcı hastalıklara yakalanma konusunda dikkatli olun. İyi beslenme ve fiziksel egzersizler, yıl boyunca size daha iyi bir sağlık şansı sağlayacaktır. Tüm bu süre boyunca bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. Zaman zaman, Mars'ın zorlu yerleştirilmesi nedeniyle düşük enerji seviyeleri hissi olabilir. Olumlu kalın.

İkizler Burcu Finans 2023

2023 yılı başlarken İkizlerin mali durumu iyi olacaktır. İyi bir fon akışı olacaktır. Ancak, mali durumunuzu aşağı çekebilecek türden istenmeyen harcamalar olabilir. Yıl boyunca mali durumlarıyla uğraşmaktan kaçınmaları tavsiye edilir. Bu dönemde arzularınız için değil, ihtiyaçlarınız için harcayın. 4. evdeki Jüpiter'in faydalı yönleri, sayesinde önemli kazanımlar elde etmeniz mümkün.

İkizler Burcu Eğitim 2023

2023 yılı, İkizler burcu öğrencileri için sınavlarda ve yarışmalarda başarıdan yanadır. Jüpiter ve Satürn'ün olumlu yönleri, bu yıl tüm akademik arayışlarınızda iyi sonuçlar verecektir. İş arayanlar, yıl ortasında kazançlı bir konuma gelirler. Yıl ortası, çalışmalarınızda elinizden gelenin en iyisini yapmanız için sizi teşvik eder.

İkizler Burcu Aile 2023

Yıl başladığında Kova burcundaki 9. evinizdeki Satürn, aile bölgenizi genişletiyor. Yeni ilişkiler  geliyor. Ailenizi zor zamanlarda toparlayacak yeterli güce sahip olacaksınız. Ve 10. eve geçtiğinde, odak noktası profesyonel hayatınızda etkili olacak, özel hayatınız darbe aldığında, aile ara sıra ihmal edilmiş hissedebilir.

İkizler Burcu Seyahat 2023

2023 yılı, İkizler burcunun seyahat beklentileri için uygun olacaktır. Uzun mesafeli seyahatlerin 9. evi Satürn ile konumlandığından, yıl boyunca bazı yabancı yolculuklar vaat ediliyor. Yılın ilk yarısı, eğer ondan uzaktaysanız, memleketinize bir gezi için uygundur. Yılın ilk çeyreğinin ardından, İkizler burcu için pek çok kazançlı kısa seyahat kapıda. Ani habersiz yolculuklara da çıkmaya hazır olun.

İkizler Burcu Al/Sat 2023

Bu yıl, İkizler burcunun alım satım beklentileri için pek elverişli değil. Mülkünüzü satmak istiyorsanız, bu yıl engellerle karşılaşabilirsiniz. Başınız belaya girebileceğinden, emlak anlaşmalarıyla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. Şimdilik herhangi bir alım veya satım fikrine tutunmayın, şimdilik dolandırılmaya veya kayıplarla karşılaşmaya hazırsınız.

İkizler Burcu Kadını 2023

2023 yılında İkizler kadınları için inişli çıkışlı bir yolculuk olacak. Hayatınızda hem olumlu hem de olumsuz aşamalar değişiyor. Şimdilik aşk planlarınız ve finansal anlaşmalarınız konusunda dikkatli olun. Seyahat sırasında ve sağlık açısından dikkatli olunmalıdır. Gizli düşmanlar ve kardeşler den bazıları tam arkanızda sizi bıçaklamak için duruyor, dikkatli olun.

İkizler Burcu Erkeği 2023

Yıl, İkizler erkekleri için harika enerjiler ile dolu. Dönem boyunca içsel potansiyelinizi ve becerilerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Yılın ilk yarısı tüm arayışlarınız için çok uygun. Bekar olanlar evlenebilir veya Kalıcı bir ilişki içinde olabilirler. Satürn'ün etkisiyle yeni sorumluluklar önünüze çıkıyor. İyi mali vaatler. Ancak daha sonrasında sağlıklarına dikkat etmeleri ve yiyecek veya diğer kötü sağlık alışkanlıklarına kapılmamaları tavsiye ederim.

2023'te İkizler Burcu İçin Tavsiyeler

Bu yıl, İkizler'e  duvara tosluyorlarsa fikirlerini yeniden şekillendirmeleri  keskin söylemlerde bulunmamalarını tavsiye ederim. Bir refah dönemi sizi bekliyor, kişisel ve profesyonel ilişkilerinizi geliştirmek için kullanın. Birden fazla fırsat karşınıza çıkar, meslekte başarıyı kucaklamak için onlarla kafa kafaya yüzleşin. Yıl boyunca sabırlı olmalı ve çevredeki durum veya çevrenin sunduğu her şeyi kabul etmeli ve kin beslememelisiniz.

Bu yıl, Jüpiter veya Guru, Mayıs ayına kadar Koç burcundaki 10. evinizden geçecek ve ardından Boğa burcundaki 11. evinize geçiş yapacak. Bu, Mayıs ayına kadar profesyonel yaşamınıza odaklanmanızı ve ardından hayattaki kazanımlara ve finansmana doğru düşünmenizi sağlayacaktır. Satürn, Kova burcundaki 8. evinizden geçer ve ardından 9. eviniz olan Balık burcuna geçerek refahınızı ve yüksek öğrenim beklentilerinizi kısıtlar.

Uranüs tüm bu yıl Kova burcundaki 8. evinizden geçer. Neptün, Balık burcundaki 9. evinizde seyahat ediyor olacak ve Plüton, Mayıs/Haziran ayına kadar Oğlak burcunda kalacak ve ardından 8. Kova burcu evinize geçecek. 2023'e kadar olan bu gezegen konumları, tüm bu yıl boyunca genel olarak yaşamınıza müdahale edecek.

2023 yılı, Yengeç insanları için durgun bir notla başlayacak. Ancak yıl ilerledikçe işler yoluna girecek. Bu yıl, yengeçler hayattaki kriz ve zorluklarla başa çıkabilecek ve hayatlarını tamamen kontrol altına alabilecekler.

• 2023'te Satürn'ün 8. evden geçişi Yengeç burcu insanları için bazı zorlukları beraberinde getirecektir.

• Yolda sayısız engel olacaktır, bunların üstesinden kendi titizliğiniz ve sıkı çalışmanızla gelebilirsiniz.

• Yıl ilerledikçe gelir akışında istikrarlı bir artış olacaktır.

• Gayrimenkule yatırım yapmadan veya yıl için spekülatif anlaşmalara başvurmadan önce iki kez düşünün.

• Yılın başlangıcı Yengeçler için bazı sıkıntılar yaratabilir.

• Bu yıl refah ve başarı yolunda yürümek için kabuğunuzdan çıkmalısınız.

• Bu, kişisel ve profesyonel gelişiminizi kısıtlayan bazı ölümcül alışkanlıklarınızdan kurtulmak için iyi bir zaman olabilir.

• Genel olarak önümüzdeki yıl, Yengeçler için en iyi gelişim fırsatlarını vaat ediyor.

• Enerji seviyenizi düşüreceği için aceleci ve sabırsız kararlardan şimdilik uzak durun.

• Ayrıca başkalarını düşünmek yerine kendi kişisel ihtiyaçlarına başvurmalarının tavsiye edildiği bir dönemdir.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Bu yıl, aşkı ve evliliği yöneten gezegenler olan Venüs ve Mars'ın geçişi, etrafınızda sevginin fışkırmasını sağlıyor. Jüpiter ve Satürn ayrıca eşinizle veya sevgiliniz ile daha nazik bir şekilde büyük ölçüde ilişki kurmanızı sağlar. Evlenmek isteyenler için evlilik gibi bir bağlılık ufukta görünüyor. Yıl boyunca, sevginizde veya evliliğinizde güven verici bir denge ve rahatlık bulacaksınız. Duygularınız ve hisleriniz partneriniz tarafından yatıştırılır. Yıl sonunda sorunlar baş gösterdiğinde aile bağlarının sağlam olduğundan herkes emin olabilir. Yengeçler, bu dönem aşk açısından elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

Yengeç Burcu Kariyer 2023

2023 yılında Yengeç burcu  profesyonel yaşamları üzerinde karışık etkiler olacaktır. Başarı kazanmak veya kariyer alanınızda yükselmek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekiyor, bugünlerde sizi pek şans beklemiyor. 8. evinizden geçen Satürn veya Shani, mesleki özlemleriniz için gecikmeler ve bir tür engeller getirebilir. Rutininize bağlı kalın ve düşman edinmeyin. Bugünlerde iş yerinde yetkililerin veya üst düzey yetkililerin iyi niyetini alırsınız. İşe girenler bu yıl iyi getiriler görecekler.

Yengeç Burcu Sağlık 2023

Satürn, Mart ayında Balık burcundaki 9. evinizden geçerken, Yengeçler bu yıl sağlıklı olacak. Bununla birlikte, ilk çeyrekte Satürn, Kova burcundaki 8. evinizden geçerken, çeşitli sağlık sorunları olabilir. Dönem boyunca sağlığınızı dikkatli bir şekilde izleyin. Yediklerinize dikkat edin ve etrafı kolaçan eden bulaşıcı hastalıklardan uzak durun. 9. eve açı veren Jüpiter, sağlık durumunuzda önemli bir bozulma olmamasını sağlar. Ancak stres ve zorlanma nedeniyle sağlık sorunları var.

Yengeç Burcu Finans 2023

Bu yıl ekonomik açıdan ılımlı bir şekilde verimli geçecek. Zenginlik girişi olur ama fazla harcama nedeniyle tasarruf sağlanamaz. Boşa para harcamaktan kaçının. Mayıs ayında, Jüpiter 11. evinize geçtiğinde, etrafta kazançlar olabilir. Ve Jüpiter'in 2. ve 4. evleriniz üzerindeki görünümü, sizi çok sayıda mülk ve lüks araçlarla kutsasın. Ancak evdeki hayırlı olaylar nedeniyle harcamalar olacaktır. Bu yıl, bir süredir aklınızda olan, bazı yüksek değerli yatırımlar yapmak için harika bir zaman.Mülkiyet anlaşmazlıkları bu yıl sizin için olumlu sonuçlanabilir.

Yengeç Burcu Eğitim 2023

Yengeç öğrencilerinin bu yıl çalışmalarında başarılı olmak için sürekli çaba göstermeleri gerekiyor. Yıl başında Kova burcunun 8. evinden geçen Satürn, çalışmalarınıza engel olur ve rakiplerinizin başına bela olur. Ancak Nisan ayından sonra, eğitimde hocalarınızın ve üst kademelerinizin takdirini kazanırsınız. Jüpiter'in geçişi, çalışmalarınızın verimliliğini etkileyebilir ve bir süre zihinsel endişelere ve kaygılara neden olabilir. 5. evinizdeki Jüpiter ve Satürn'ün birleşik görünümü, tüm yıl boyunca Yengeç öğrencileri için iyi haberler vaat ediyor.

Yengeç Burcu Aile 2023

Bu yıl ailevi hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Satürn ve Jüpiter birlikte, bu yıl aileye ve üyelerine gereken önemi vermenizi sağlayacaktır. Ev ve aile ile ilgili bazı hayalleriniz artık gün ışığına çıkacak. Şans ve servet evinizin başına gelirdi. Ev hayatınızı yepyeni bir deneyim düzeyine taşımak için doğru miktarda enerjiye ve ruha sahip olacaksınız.

Yengeç Burcu Seyahat 2023

2023 yılı başlarken, Jüpiter Başak'taki üçüncü evinize açı verecek ve birçok kısa kazançlı yolculuk sağlayacak. Yıl boyunca, Jüpiter'in etrafındaki etkisi sayesinde birçok uzun mesafeli seyahat de kartlarda. Yolculukları nedeniyle bilgi ve finansal kaynaklar elde etmeye hazırsınız. Yolda, hayatınızın uzun vadeli beklentilerini etkileyecek yeni bağlantılar kurulacaktır. Bazı Yengeçler, iş transferi, yer değiştirme ve benzerleri nedeniyle seyahat etme olasılığı yüksektir. Seyahatte kaza olasılığı olduğu için seyahat sırasında dikkatli olmaları isteniyor. Ayrıca seyahatleriniz sırasında değerli eşyalarınızı veya paranızı kaybedebilirsiniz, bu nedenle etraftaki dolandırıcılıklara karşı dikkatli olun.

Yengeç Burcu Al/Sat 2023

2023 yılı, Yengeç burcu insanları için emlak alım satımı için çok uygun bir dönem olacaktır. Mülkünüzü satmak istiyorsanız, yılın ilk yarısı da aynı şekilde olacaktır. Gayrimenkul alımlarında da işler lehinize olacak bu yıl, kredi işlemleri sorunsuz ilerliyor. Ancak daha sonra , arazi mülklerine ve gayrimenkul anlaşmalarına yüksek değerli finansman yatırımı yapma konusunda dikkatli olmaları tavsiye edilir.

Yengeç Burcu Kadınları 2023

Kararlı bir aşk ilişkisi içinde olan Yengeç kadınları, 2023 yılında evlenebilecekler. Çocuk sahibi olmayı düşünen kadınların da büyük olasılıkla şimdilik özlem duydukları bir çocuğa sahip olacaklar. Mali durumunuz tüm bu yıl boyunca çok iyi olacaktır. Bazı Yengeç kızları muhtemelen uzun mesafeli tatillere gider, memleketlerini ziyaret eder vb. Yengeç kadınları için genellikle mutlu ve sorunsuz bir dönem.

Yengeç Burcu Erkekleri 2023

Yengeç Adamları, önümüzdeki yıl boyunca pek çok değişiklik içindeler. Bugünlerde koruyucu kabuklarından çıkıp hayatta ilerleyebileceklerdi. Etraftakilerin ihtiyaç ve arzularına başvurmak yerine kendileri için taahhütte bulunmaları istenir. Bekar erkekler, profesyonel bağlantılar aracılığıyla ömür boyu ideal bir sevgi dolu partner bulabilirler. Romantizm ve aşk bu yıl senin için en iyi halinde olacak. 2023'te Yengeç adamlarına refah ve finansal istikrar vaat ediliyor. Yıl boyunca özel becerilerinizi geliştirebilecek ve kurumsal merdiveni tırmanabileceksiniz. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız da tüm bu yıl boyunca oldukça iyi olacaktır.

2023'te Yengeç Burcu İçin Öneriler

Yengeçler bu yıl gönülden tutkularının peşinden gitmeleri tavsiye ediliyor. Hayatta ileriye doğru hareketinizi bozan dış güçler tarafından saplanıp kalmayın. Büyük değişiklikler hemen köşede, onları tüm kalbinizle kucaklayın. Sevdiklerinize güvenin, insanları yargılamayın, her zaman arkalarındasınız. Tüm enerjinizi ve gücünüzü mesleğinize verin, konfor alanınızın dışına çıkın. Umutsuzluğa kapılma zamanı değil, yolunuza çıkan bazı iyi tanıdıklarınız var. Hayatın size sunduğu güzel şeylerin tadını çıkarın ve somurtmayın.

Aslan adamları için, 2023'te Jüpiter, yıl başlarken Koç burcunun 9. evinden geçer ve ardından Mayıs ayı civarında Boğa burcunun 10. evine geçer. Bu nedenle, ilk çeyreğe kadar, refah, yükseköğrenim şansı ve uzun mesafeli seyahatler ile kutsanmış olacaksınız. Ardından Mayıs ayından itibaren, Jüpiter'in sizi daha yüksek alemlere yönlendirmesiyle vurgu kariyerinize kayar. Satürn, Mart ayına kadar Kova burcunun 7. evinden geçer ve ardından 8. Balık burcu evinize geçer.

İlk çeyrek için ortaklık anlaşmalarınız ve ilişkilerinizle ilgili sorunlar bekleyin. Uranüs, kariyer büyümenizi ve gelişiminizi içeren yıl boyunca 10. kariyer evinizde dolaşıyor. Ve Neptün, Balık burcundaki 8. evinizden geçer ve Pluto, Mayıs-Haziran civarında Oğlak burcundaki 6. evinizden Kova burcundaki 7. evinize geçer. Bu gezegensel hizalanmalar, kesinlikle yıl boyunca Aslanlar için yaşamın tüm yönlerini etkileyecektir.

• Aslanlar bu yıl boyunca pek çok iniş ve çıkış yaşıyor olabilir.

• Ay'ın Kuzey Düğümü 10. evde konumlanan Rahu, size iyi beklentiler bahşeder.

• Aşk ve evlilik ilişkilerinizde iyilikler olacaktır.

• Hayattaki büyümenizi kıskanan insanlardan uzak durmanız gerekebilir, özellikle sahte arkadaşlardan sakının.

• Bu yıl, sosyal çevrenizi genişletmeniz ve çevrenizdeki toplumun iyiliğini taahhüt etmeniz için size yardımcı oluyor.

• Meslektaşlarınızla ve iş yerindeki yetkililerle samimi ilişkiler kurabileceksiniz.

• İşletmeniz için yüksek değerli yatırımlar yapmaktan kaçının, etrafınızda sorunlar ve dolandırıcılıklar belirir.

• Bu yıl Aslanlar birden fazla gelir kaynağı görecek ve bu sayede mutlu ve halinden memnun bir yaşam sürdürebileceklerdir.

• Aile üyelerinin sağlığı, önümüzdeki yıl için azami dikkat gerektirir.

• Aslanlar yıl başlarken daha az enerji seviyeleri olabilir, ancak yıl ilerledikçe daha iyi durumda olurlar.

• Bazı Aslanlar önümüzdeki yıl ürolojik ve sindirim sağlığı sorunları yaşaması muhtemeldir.

• Aslanlar bu yıl bazı önemli yaşam kararları alacaklar.

• Dramatik olmayın, ilgi odağı olmaya çalışmayın, dikkat çekmeyin ve bu günlerde duyguların kafanıza girmesine izin vermeyin.

Aslan Burcu

Aslan Burcu Aşk ve Evlilik  2023

Aslan erkekleri için aşk ve evlilik beklentileri söz konusu olduğunda 2023 yılı düşük bir notla başlayabilir. Ancak ilk çeyreğin sonunda her türlü hayal kırıklığı tamamen ortadan kalkar. O zaman aşktaki duygularınız, beklentileriniz ve duygularınız yeni bir yelpazeye ulaşır. Venüs ve Mars, aşkta veya evlilikte köklü değişiklikler yapmanız için gökyüzü size rehberlik eder. Yıl ortasından itibaren, evlilik veya ilişkideki her şey hayatınızı sıcak ve hafif hale getiren pek çok hoş dönemeç ve dönüş görecek. Sizi eşinize veya sevgilinize daha da yaklaştıracaktır. Ayrıca, hayatınızda gelecekteki aşk rotanızı şekillendirecek yeni tanıdıklar getirecektir. Yılın son çeyreği civarında, partnerinizle pek çok mutlu maceralı geziye çıkacaksınız. Aşk hayatınızda ya da evliliğinizde hakim olan sıcak hava ile yıl mutlu bir şekilde sona erecektir.

Aslan Burcu Kariyer 2023

Mayıs 2023'e kadar, kariyer performansımızı yöneten gezegen Jüpiter, Koç burcundaki 9. evinizden geçecek. Ardından, Boğa burcundaki 10. evinize geçerek kariyer hayatınızı vurgular ve geliştirir. Çok çalışma ve performans gösterme kararlılığınızı artırır. Güven seviyeniz oldukça iyi olacak ve gizli potansiyelinizi ortaya çıkarabileceksiniz. Jüpiter'in geçişiyle, hırslarınıza yerleşmeniz ve görevleri yerine getirmeniz isteniyor. Bu günlerde aşırıya kaçmayın, akranlarınızla veya üst düzey yöneticilerle uyumsuz ilişkilere girmeyin. Önünüze çıkan pozisyonları kabul edin ve zarafetle ilerleyin. Yılın büyük bölümünde doğru yolda olacaksınız, istediğinizi elde edeceksiniz, bu nedenle işleri zorlamayın.

Aslan Burcu Sağlık 2023

Gökyüzü Bu yıl Aslanlar için sağlık garantisi veriyor. Satürn, sizi bir süredir rahatsız eden sağlık sorunlarından kurtarır. Kasvet ve soğukluk ortadan kalkar ve tüm bu yıl boyunca sağlığınızı ve neşenizi koruyacaksınız. Ve Mars, sizi motive edecek ve moralinizi iyi tutacak enerjiyi veriyor gezegen geçişleri. Ama yine de aşıra kaçmamaları tavsiye edilir, özellikle fiziksel aktiviteler. Geçen yıl aldığınız sağlık kararlarına bağlı kalın. Sinirlerinizi yatıştırın ve ara sıra rahatlayın veya geri sarın. Açık hava etkinlikleri ve maceralar bugünlerde size daha iyi gelir.

Aslan Burcu Finans 2023

2023 yılının başlangıcı, Aslan burçlarının mali durumu için iyi elverişli koşulların habercisidir. Jüpiter'in 2. mali evinizdeki faydalı yönleri nedeniyle, mali akışınız iyi olacaktır. Yıl boyunca, bir miktar para biriktirebileceksiniz, ancak istenmeyen harcamalar da başınıza gelebilir. Arazi ve  araçlar satın alınacak ve yıl ilerledikçe borçlardan ve kötü kredilerden kurtulabileceksiniz.

Aslan Burcu Eğitimi 2023

Yılın başlangıcı Aslan öğrencileri için pek elverişli olmayacak. İlk çeyrek için rekabetçi sınavları ve testleri geçmekte sorun yaşayabilirler. Mayıs ayında Jüpiter'in geçişinden sonra, hevesli Aslanlar daha yüksek öğrenim için kabul edilecek. Bu yıl, Aslan insanları için iyi bir kariyer yerleşiminden kurtulacak. Bazılarınızın yıl boyunca bir yoldan sapması veya ilgi alanında değişiklik yapması gerekebilir. Yıl ortası, Aslanların eğitim arayışları için bazı olumsuz koşullar oluşturabilir.

Aslan Burcu Aile 2023

2023 yılı başlarken, evde barış ve uyum olacak ve uğurlu olaylar sizleri karşılıyor.  Bunun nedeni, hem Jüpiter hem de Satürn'ün ev içi refahın 4. evi üzerindeki etkisidir. Tüm bu yıl boyunca, aile üyelerinizin işbirliğini ve bakımını alacaksınız. Ebeveynler ve çocuklar aileye neşe getirirdi. Ancak bazı aile üyeleri sağlık sorunları yaşayabilir ve bununla ilgili endişeler sizi rahatsız edebilir, ancak Jüpiter'in geçişi ile bu durum ortadan kalkar.

Aslan Burcu Seyahat 2023

2023 yılı, Aslanlar için zevk ve kazanç için seyahat etmekten yanadır. Jüpiter'in 12. evinizdeki görünümü sizi uzun mesafeli yabancı yolculuklara çıkarır. Mayıs 2023'te Jüpiter'in transit geçişinden sonra kısa yolculuklara çıkma ihtimaliniz yüksek. Ruhsal olarak daha eğilimli Aslanlar için de kartlarda hac. Tüm seyahatler size finans ve bilgi kazancı sağlayacaktır. Bu yolculuklar sırasında yeni kişisel ve profesyonel tanıdıklar edinebileceksiniz ve bunların geleceğiniz üzerinde uzun vadeli etkileri olacaktır.

Aslan Burcu Al/Sat 2023

Aslan burçları için alım satım beklentileri için oldukça temkinli bir dönem. Mülkiyet anlaşmalarını ele almak sizi belaya sokabilir, dikkatli olun. Eski bir mülk satın alıyorsanız, daha sonra sorunlara yol açabileceğinden, tüm yükleri kaldırdığınızdan emin olun. Tüm alım satımları yapmak için yıl sonunu bekleyin.

Aslan Burcu Kadını 2023

2023 yılının ilk yarısı Aslan burcu kadınları için oldukça  sıkıcı geçecek. Ama yılın ikinci yarısı aksiyon dolu olabilir. Bekar Aslan kızları, yıl boyunca aşık bir eş bulabilir veya evlenebilirler. Yine de 7. evinizde yer alan Satürn, aşkta veya evlilikte bazı sıkıntılara neden olabilir. Aslan burcu kadınları için genel olarak uygun bir yıl.

Aslan Burcu Erkeği 2023

Bu yıl Aslanlar için engebeli bir yol olacak. Beklenmedik olayların dönüşü, hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında tahmin edilmektedir. Gezegenler, gerçek cesaretinizin dışarıdaki dünyaya gösterilmesini sağlar. Bu yıl, Aslan adamları hayatlarında iyi performans gösterebilecekler. Satürn kariyer gelişiminizi kısıtlarken, Jüpiter kurumsal merdiveni tırmanmanızda size rehberlik eder. Aslan erkeklerinin sağlığı darbe alabilir, özellikle ruh sağlığı azami dikkat gerektirir. Tüm bu yıl boyunca erkeklere iyi mali enerjiler gelecek. İlişkide duygusal çalkantılara kapılmayın. Ayrıca, yüksek değerli yatırımlar yapmaktan ve yıl boyunca gayrimenkul alıp satmaktan kaçının.

2023'te Aslan Burcu İçin Tavsiyeler

Aslanlar için zorlu bir yıl olsa da, Çok cesur olmalılar ve zorlu bir savaş vermeliler. Başarılarınıza güvenmeyin, kişisel ve profesyonel yaşamdaki konumunuzu savunmanız gerekir. Ailevi konular ve Arkadaşlık ilişkilerinizde aşırı duygusal veya hassas olmamaları tavsiye edilir. Her türlü spekülatif anlaşmadan uzak durun, bunun yerine sermaye fonlarınızı tüketmeyecek sağlam yatırım planlarına yatırım yapın. Daha fazlasını istemeyin, hedefinize ulaştığınızda memnun olun. Ortaklık anlaşmaları size iyi getiriler sağlar, yine de dolandırıcılıklara dikkat edin. Çok çalışmaya devam edin, bu onurlu bir şekilde yaşamanıza yardımcı olacaktır.

2023 yılı için, genişleme gezegeni Jüpiter, yıl başladığında Koç burcundaki 7. evinizde olacak ve ardından Mayıs ayında Boğa burcundaki 8. evinize geçiş yapacak. Dolayısıyla ilk çeyrekte aşkınızda/evliliğinizde iyilikler ve mutluluklar olacaktır. Sonra Jüpiter'in 8. eve geçişiyle birlikte sorunlar çoğalır. Kısıtlayıcı gezegen Satürn, Mart ayına kadar Kova burcundaki 5. evinizde kalır ve ardından Balık burcundaki 6. evinize geçer. Bu, şans beklentilerinizi etkiler ve ilk çeyrek için çocuklarla ilgili sorunlar olabilir. O zaman Satürn sağlık sorunları ve çeşitli harcamalar getirebilir, dikkatli olun.

Uranüs, tüm yıl boyunca Boğa burcundaki 9. evinizden geçiş yaparak genel refahı garanti eder ve Neptün, aşk hayatınızı etkileyen Balık burcunun 7. evinden geçiş yapacaktır. Plüton, Oğlak burcunun 5. evinden geçecek ve ardından 2023 yılının Mayıs/Haziran aylarında Kova burcundaki 6. evinize geçecek. Bu gezegen geçişleri, Başak burcunun yıl boyunca çeşitli yaşam alanlarını etkileyecektir.

• 2023 yılı, Başaklar için genel olarak iyi bir yıl olacağa benziyor. Hayatlarının her alanında iyi bir gelişim gösterirler.

• Yıl boyunca, yaşam emellerinizi veya hedeflerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

• Başaklar bu yıl ruhaniyete daha yatkın hale gelirler.

• Başalar 2023 te enerji ve canlılık dolu olur, yaratıcılığınız ön plana çıkar.

• Bu yıl profesyonel alanınızda önünüze çıkan hiçbir fırsatı kaçırmayın.

• Bu dönem için kendinize fazla güvenmeyin, büyümenize engel olur.

• Kariyer gelişimi bu yıl artı noktanız gibi görünüyor, devam edin ve önemli kilometre taşlarına ulaşın.

• 2023'te her zamankinden daha ruhani yönelimli olacaktır.

• Özel ve profesyonel yaşamda ortaklık anlaşmaları bu dönemde en çok tercih edilenlerdir.

• 2023 yılının son çeyreğinde büyük değişikliklerle karşılaşacaksınız.

• Bu yıl işler doğru yönde ilerliyor gibi görünüyor ve hayatınızda mutluluk ve huzur dolup taşıyor.

Başak Burcu

Başak Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Aşk gezegenleri olan Venüs ve Mars'ın etkisiyle Başak burcunun aşk veya evlilik arayışları için yıl hoş bir notlarla başlar. Yıl boyunca sevgilinizi veya partnerinizi ağınıza çekebileceksiniz. Bağımsızlığınız ve özgürlük duygunuz zaman zaman sorgulanabilir, gong'a devam edin. Sakin olun ve şu anda ilişkiniz için yeterince doğru olmayan şeylerden kaçının. İkinize de en uygun olanı bulun. Yılın ilerlemesiyle birlikte aşk hayatınız veya evliliğiniz yavaş ama istikrarlı bir şekilde gelişir. Partnerinizle birlikte daha iyi bir gelecek için planlar yapın. Yıl biterken aşkınız veya evliliğiniz meyvelerini vermeye başlayacak, henüz değilse düğümü atmaya hazırsınız, evli olanlar büyük olasılıkla hamile kalacak ve zaten bir çocuğunuz varsa, o zaman daha fazlası da sırada.

Başak Burcu Kariyer 2023

2023 yılı, profesyonel alanda büyümenizi ve gelişmenizi engelleyen Mars ile başlayacak. Devam etmenizi sağlayacak enerji ve motivasyon eksikliği olabilir dikkatli davranın. İlk çeyrekte işler sert bir duvara çarpıyor gibi görünüyor. O zaman çevre profesyonel bakış açısıyla uygun hale gelir. Jüpiter sizi iyi kazançlarla kutsasın. Kendi işinizle ilgiliyseniz yeni girişimler başlatabilirsiniz. Mesleki durumunuzu yükseltecek tanıdıklarla daha iyi bağlar kurarsınız. Ortaklık anlaşmaları lehinize sonuçlanacak ve iş yerinde isim, şöhret ve prestij kazanacaksınız.

Başak Burcu Sağlık 2023

Bu yıl Başak halkı için sağlık açısından çok iyi olacak. Jüpiter'in faydalı yönleri nedeniyle enerji seviyeleriniz iyi olacak, düşünce ve eylemlerinizde yapıcı olacaksınız. Genel sağlığınız iyi olur ve bu da meslekteki performansınızı artırır. Yükselen evinizdeki faydalı yönler aynı zamanda tüm bu yıl boyunca sağlığın ve neşenin alametidir. Bununla birlikte, hava durumuyla ilgili hastalıklardan muzdarip olabilir, ancak o zaman yaşam üzerinde herhangi bir büyük etki olmaz. Kronik sorunları olanların yıl ortası civarında dikkatli olmaları gerekir. Ekstra temkinli olmanız gereken bu dönem sizin için tuhaf bir dönem olacaktır. Periyodik tıbbi müdahale, sizi rahatsız edebilecek herhangi bir sağlık sorununun gidişatını durdurmanıza yardımcı olacaktır.

Başak Burcu Finans 2023

2023 yılı, Başaklar için elverişli ekonomik konumla başlıyor. Jüpiter, başaklar için sürekli bir fon akışı olduğundan emin olur. Çalışmaya devam edin ve servet biriktirmenin tüm yollarını ve araçlarını bulun. Gezegenler, finansal istikrara giden tüm yolları izlemenize yardımcı olur.

Başak Burcu Eğitim 2023 

Yılın başlangıcı Başak öğrencileri için çok elverişli olacaktır. Yarışmalar ve bir tür testler için orta derecede başarılı bir yıl olacaktır. Özellikle profesyonel çalışmalara ilgi duyanlar, yılı çok verimli ve kazançlı bulacaktır. Satürn'ün 6. evinizdeki etkisi, tüm eğitim çabalarınızda başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Yabancı bir ülkede yüksek eğitim almak isteyen Başaklar da aynısını yapabilirdi.

Başak Burcu Ailesi 2023

Bu yıl gezegenler, ev yaşamınızda daha zarif bir şekilde gelişmeniz için size rehberlik ediyor. Ancak Satürn bu yıl sizi konfor alanınızın dışına itiyor olabilir. Bu dönemde kendiniz ve aile üyeleriniz hakkında çok daha fazla şey öğrenebileceksiniz. Mayıs ayında Jüpiter'in transiti, aile ortamında bazı kafa karışıklıklarını ve yanlış anlamaları beraberinde getirebilir. Mars, ev sektöründe iyi performans göstermeniz için size enerji verecektir. Sorumluluklarınızdan sapsanız bile, tekrar yolunuza devam etmenize yardımcı olur.

Başak Burcu Seyahat 2023 

2023 yılı, Başaklar seyahat umutları için oldukça destekleyici olacaktır. Üçüncü evinize açı veren Jüpiter, bu yıl birçok kısa yolculuğa çıkmanızı sağlıyor. Hizmete girenler birçok uzun ve kısa mesafeli yolculuk yapacaktı. Aslan burcundaki 12. evinizdeki Jüpiter ve Satürn'ün birleşik görünümü nedeniyle, bu yıl da yurtdışı seyahatlerine çıkmak sizin kaderinizde. Tüm seyahatleriniz sizin için kazanımlar getirmeye hazır. Yılın son çeyreğinde, Rahu veya Ay'ın Kuzey düğümü 12. evinize açı yapıyor olacak ve aynı zamanda yurtdışı yolculuğunu da getirecek sizlere.

Başak Burcu Al/Sat 2023

Başak insanlarına, 2023 yılının ilk yarısında alım satımla uğraşmamaları tavsiye edilir. Mayıs ayında Jüpiter'in 8. refah evinizden 9. evinizden geçişi ile mülk alıp satma konusunda işler iyileşecek. Özellikle yılın son çeyreği, Başaklar için çok fazla mülk edinmeye elverişlidir. Yıl boyunca Başaklar için mülk nedeniyle istikrarlı bir gelir olacaktı.

Başak Burcu Kadını 2023

Yılın ilk çeyreği Başak kadınları için sürekli bir mücadele dönemi olacaktır. Özellikle, finans ve para ile uğraşırken dikkatli olmalıdırlar. Kariyer veya işle ilgili gelir akışı oldukça istikrarlı ancak istikrarlı olacaktır. Çocuk sahibi olmayı bekleyen Başak kadınları, yıl boyunca hamile kalabilirler. Rahu da aynı şeyi tercih ettiğinden, Başak kadınları için bu yıl yurtdışı seyahatleri var. Yıl boyunca, size yaşamda zihinsel huzur ve uyum sağlamak için manevi eylemlere başvurun.

Başak Burcu Erkeği 2023

Başak kadınlarının tam aksine, Başak erkekleri yılın ilk yarısını ikinci yarısına göre çok kolay bulurlar. Genelde erkekler için karışık bir dönem olur millet. Başak erkekleri bu yıl hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında başarılı olacaklar. Başaklar kendilerini özverili bir şekilde hayır işlerine, sosyal ve manevi çalışmalara dahil ederlerdi. Aşk hayatınızda veya evliliğinizde her zamankinden daha fazla tutku ve romantizm olacaktır. Yıl boyunca Mars, daha iyi performans göstermeye devam etmeniz için size bol miktarda enerji sağlayacaktır. Bununla birlikte, Başak erkeklerine sağlıklarına iyi bakmaları ve yemek yememeleri tavsiye edilir. Yıl boyunca mali durumunuzu izleyin ve zor durumlardan uzak durun. Gezegenler, çok olaylı bir yıl olacak olan Başak erkeklerinin lehine yerleşiyor. Satürn sizi dağınık bir beyin yapabilir,

2023'te Başak Burcu İçin Tavsiyeler

Başaklar, 2023 yıl için de hiçbir konuda aceleci kararlar vermemelisiniz. Bu yıl enerjinizi ilişkilerinizi ve mali durumunuzu iyileştirmeye odaklayın. Şu anda karşılaştığınız zor durumlardan hayat dersleri alın. Durum aynı şeyi garanti ettiğinde değişiklik veya düzeltme yapmaktan çekinmeyin. İlişkilerinize elinizden gelenin en iyisini verin ve ruhen kutsanmış kalın. Satürn ileri hareketinizi kısıtlayabilir veya kısıtlayabilir, cesaretinizi kaybetmeyin, gelgitin lehinize hareket etmesi için dikkatinizi çekmeyin. Ve Jüpiter bu yıl yeni fırsatların kapılarını aralayacak, yeni beceriler öğreneceksiniz. Açık görüşlü olun.

2023'te Teraziler için Jüpiter, Mayıs ayına kadar Koç burcunun 7. evinden geçecek ve ardından Boğa burcunun 8. evinden geçecek. Bu, yılın ilk çeyreği için aşk hayatını ve evliliği vurgular. Sonra Jüpiter'in geçişi, finansal yönetiminize ve ruhsal şifanıza odaklanmanızı ön plana çıkarır. Disiplin ve otorite gezegeni Satürn, Mart ayına kadar Kova burcundaki 5. evinizden geçecek ve ardından Balık burcundaki 6. evinize geçecek. Bu, çocuklar aracılığıyla iyilik olacağını ve Mart ayına kadar aşk arayışlarınızın tatmin edici olacağını, ardından 6. eve geçişin ara sıra sağlık sorunlarına yol açabileceğini, ancak sağlık üzerinde büyük bir etkisi olmayacağını gösterir.

Dönüşüm gezegeni Uranüs, bu yıl Terazi burcu insanları için Boğa burcunun 8. evinden geçiyor. Neptün, Balık burcunun 6. evinden geçer ve Plüton, 2023 yılının Mayıs/Haziran aylarında Oğlak burcunun 4. evinden Kova burcunun 5. evine seyahat eder. Zodyak gökyüzündeki bu gezegensel hareketler, Terazi insanının yaşamının farklı yönlerini etkiler.

• 2023 Terazi burçlarının güvenli bir gelecek için bazı temel çalışmalar yapabilecekleri bir yıl.

• Yaratıcı ve sanatsal uğraşlarınız yıl boyunca büyük ölçüde tercih ediliyor ve bu sayede biraz itibar kazanmaya hazırsınız.

• İşe giren Teraziler bu yıl başarılı olabilir. Hayatlarında refah ve mutluluk güvence altında olacak.

• Satürn bu dönemde bir denge duygusu getirir.

• Bu yıl hayatınızda büyük gecikmeler ve engeller olmayacak.

• Olumlu anlamda da olsa bazı sürprizlere hazırlıklı olun, hayat yolunuza çıkarken tadını çıkarın.

• 7. evdeki Jüpiter, aşk hayatında veya evlilikte mutluluk getirir.

• Bu yıl aynı zamanda size iyi bir kariyer şansı sağlayacaktır.

• Daha iyi mali durumla, güven seviyeniz bugünlerde yeni bir zirveye çıkıyor.

• Terazi öğrencilerine eğitim hayatlarında fazla kayıtsız olmamaları tavsiye edilir.

• Bu yıl yaşam standardınızı yükseltmek için önünüzde birçok yol olacaktır.

• Yıl boyunca geniş ilerleme kapsamıyla birlikte, Gökyüzü size şans getiriyor.

• Teraziler ev hayatlarında mutlu olur ve tüm yıl boyunca sağlıklı olur.

Terazi Burcu

Terazi Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Teraziler için 2023 yılı, aşk gezegeni Venüs'ün olumlu konumu sayesinde aşk veya evlilik cephesinde olumlu bir şekilde başlar. Aşkınızı ve evliliğinizi destekleyen elverişli bir ortam getirecektir. İlişkilerinizi dikkatli bir şekilde yönetirseniz, partnerinizle pek çok mutlu olay kapıda demektir. Özellikle yılın ikinci yarısı bu alanda güzellikler vaat ediyor.

Terazi Burcu Kariyer 2023

2023 yılı, kariyer beklentileri açısından  ortalama bir yıl olacaktır. Teraziler için mesleki alanda açıklanamayan sıkıntılar ve engeller olabilir çok çalışıp işinize sahip çıkmalısınız. Ama sonra, yıl boyunca yönetici gezegeniniz olan Venüs, size bu zorlu dalgaya dayanacak cesareti ve kaynakları verecektir. Zodyak boyunca elverişli bir arazide seyahat ettiğinde, kariyer performansınız üzerinde karışık etkiler olacaktır. Mesleki konumunuzu yükseltmenize yardımcı olabilecek insanlar ile iletişiminizi güçlü tutun.

Terazi Burcu Sağlık 2023

Terazilerin genel sağlığı 2023 için orta derecede iyi olacaktır. Jüpiter'in zodyak gökyüzündeki konumu, kişi için ara sıra sağlık sorunlarına neden olabilir. Sağlığınıza dikkat edin ve dikkatli olun, erken aşamalarda herhangi bir semptom olup olmadığına dikkat edin. Kronik sağlık sorunları olanlar bu yıl düğümlerin konumu nedeniyle ağırlaştırılmış durumdan mustarip olabilir. Tüm yıl boyunca, genel refahınızda ara sıra düşüşler olabilir.

Terazi Burcu Finans 2023

2023 yılı başlarken, mali durumunuz iyi durumda olacaktır. Hem Jüpiter hem de Satürn'ün 2. mali eviniz üzerindeki etkisi, ekonomik durumunuzun çok iyi olmasını sağlar. Zor zamanlar için bol miktarda para biriktirebileceksiniz. Gayrimenkul anlaşmaları ve mantıklı spekülasyonlar yoluyla para kazanmaya hazırsınız. Bu dönemde kayıplardan, kredilerden ve borçlardan kurtulabileceksiniz.

Terazi Burcu Eğitim 2023

Bu, Terazi öğrencileri için orta derecede elverişli bir yıl olacaktır. Ancak, çalışmalarında başarılı olmak için fazladan çalışma ve bağlılık göstermeleri gerekir. Özellikle Nisan ayında Jüpiter'in geçişinden sonra, başarı için güçlü bir gösterge var. Arzu edenler, yabancı okullarda da yükseköğrenim için kabul alacaklardı. Yarışmalar söz konusu olduğunda, bu birçok Terazi için zor bir dönem olacaktır.

Terazi Burcu Aile 2023

Mayıs 2023'e kadar ev hayatınızda bazı sıkıntılar ve şüpheler yaşayabilirsiniz. Ama sonra ateşli gezegen Mars, size evdeki konumunuzu savunmak için enerji ve irade gücü verecektir. O zaman ailevi hamlelerinize devam etmek için motive olursunuz. Yıl ortasından itibaren, aile üyelerinizle daha iyi bağlar kuracak ve ev içi aşklarınız için ebeveynlerden ve kardeşlerden iyi destek almalısınız. Ancak gezegenler, aile tarafında ailenin geri kalanıyla iyi gitmeyebilecek bazı sert kararlar almanızı isteyebilir. Yine de zamanla uzlaşmalarını sağlayabilirsiniz.

Terazi Burcu Seyahat 2023

Seyahat açısından bakıldığında 2023 yılı Terazi burcu insanları için iyi olabilir. Yıl başladığında Jüpiter, 5. ev yönüyle Koç burcundan 12. Aslan burcunuza açı yapacak yurtdışı yolculuklarını başlatacaktır. Ayrıca Düğümlerin de etkisiyle pek çok kısa seyahate çıkacaksınız. Seyahatlerinizin çoğu kısa sürede gerçekleşeceğinden, finansal ve zihinsel olarak hazırlıklı olun. 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda Jüpiter'in geçişinden sonra, profesyonel bağlantılar sayesinde seyahat etmeyi bekliyor. Ve tüm seyahatleriniz size yıl boyunca iyi bir bilgelik ve kazanç getirecektir.

Terazi Burcu Al/Sat 2023

Teraziler, 2023 yılını alım satım beklentileri için oldukça uygun bulacaktır. Bu dönemde satmak yerine satın almayı düşündüklerinde en başarılı olurlar. Yalnızca finansal güvenlik ve istikrarı sağladıktan sonra alım satıma başvurun. Sizi sıkıntılı bir duruma sokabilecekleri için hileli veya cazip anlaşmalardan uzak durun.

Terazi Burcu Kadını 2023

2023 yılı tüm Terazi kadınları için oldukça elverişli bir yıl olacaktır. Bu yıl mali durumunuz çok iyi olacak ve elleriniz hayattaki güzel şeylerin tadını çıkarmak için kaynaklarla dolu olacak. Ayrıca bu dönemde çabaladığınız ideallere ulaşmak için duruyorsunuz. Terazi kadınları bu sezon boyunca potansiyel partnerlerle tanışma şansına sahip olacak. Ve şanslı olanlar, ruh eşiyle evlilik kararı alabilirler.

Terazi Burcu Erkeği 2023

Terazi Adamları uzun süredir devam eden hayallerini ve tutkularını bu yıl gerçekleştirmeye hazır. Yıl ilerledikçe hayattaki amacınıza ulaşılacaktır. Evde genel refah ve mutluluk olurdu. Bununla birlikte, Terazi adamlarına, ortalıkta dolaşan sorunlar nedeniyle aşk veya evlilik konularında oldukça dikkatli olmaları tavsiye edilir. Özellikle bazı erkekler, hayatlarındaki kadınlar nedeniyle kötü bir isim veya itibar sahibi olurlar. Fazla çalışmayın, sosyal meselelere fazla bulaşmayın, kendinize de biraz zaman ayırın. Bu yıl, kariyer alanında hayatınızı değiştirecek bazı önemli kararlar vermenizi isteyecektir. Yılın ikinci yarısında çok fazla girişle birlikte iyi bir finansman olacaktır. Meslekte başarılı olmanız gerekiyorsa, 2023 becerilerinizi geliştirmek için harika bir zaman olacaktır.

2023'te Terazi Burcu İçin Tavsiyeler

Önümüzdeki yıl için başkalarının tavsiyelerine kulak asmayın, iç sesinizi dinleyin. Seçimlerinizde inatçı olmayın, bunun yerine tavizler için biraz alan açın. Sosyal nedenler sizi çağırsa da, kişisel bakımınız için biraz zaman ayırın. Kendinizi hem kişisel hem de profesyonel olarak geliştirmenin yollarını bulun. Finans ve memnuniyet açısından sizi ödüllendirecek yaratıcı arayışlara başvurun.

Ketum ve manipülatif olan Akrepler için, 2023'te Jüpiter, Koç burcunun 6. evinden Mayıs ayına kadar geçecek ve ardından Boğa burcunun 7. evine geçiş yapacak. Bu, yılın ilk çeyreği için size birçok finansal sorun çıkarır. Ancak 7. eve geçişi, Akrepleri aşklarında veya evliliklerinde iyilikle kutsayacak akrepleri. Bizi disipline eden gezegen Satürn, Mart ayına kadar Kova burcunun 4. evinden geçecek ve ardından Balık burcunun 5. evine geçiş yapacaktır.

Satürn, Kova burcundan geçerken ev hayatınızı ve refahınızı etkileme eğilimindedir. Balık burcundaki geçişi aşk hayatınızı olduğu kadar hayatınızda varsa çocuklarla olan ilişkilerinizi de etkiler.

Dış gezegenlere gelen Uranüs, Akrepler için Boğa burcunun 7. evinden geçerek ilişkilerini ele alır. Neptün, Balık burcunun 5. evinde hareket ediyor ve Plüton, 2023 yılının Mayıs/Haziran ayına kadar Oğlak burcunun 3. evinden geçecek ve ardından Kova burcunun 4. evine geçecek.

Bu yıllık geçişlerle, hem dış hem de iç gezegenler, Akreplerin yaşamına müdahale etmeye hazırdır.

• 2023, Akrepler için karışık bir servet yılı olacaktır.

• Bu yıl, yıllardır oluşturduğunuz planlara devam etmek için yeterli enerjiye ve cesarete sahip olacaksınız.

• Jüpiter ve Satürn'ün geçişleri tüm bu yıl boyunca Akrepler için olumlu olacaktır.

• 2023 Akrepler için iyi finansal kazançlar ve fon akışı öngörülüyor.

• Hizmetleriniz ve işleriniz size iyi para getirir, ancak o zaman yatırımlarınızın meyve vermesini beklemeniz gerekir, hemen geri dönüş olmaz.

• Mesleki ve mali hayatta istikrar duygusu hakim olur.

• Bugüne kadar sizden kaçan, uzun süredir kayıp olan hedeflerinizden bazıları artık gün ışığına çıkacak.

• Sabır ve azim ve kibirden kaçınmak sizi hedeflerinize daha da yaklaştıracaktır.

• 2023'te Akrep'e iç cephede bir barış ve uyum duygusu getirecek.

• Akreplere tüm yıl boyunca genel sağlıklarına ve esenliklerine öncelik vermeleri tavsiye ederim.

• Sosyal hayattaki perde arkası faaliyetleriniz ilgi odağı olmanızı sağlar.

• 2023, duygusal benliğinizden kurtulmanızı ve kişisel alanda iyi bağlar kurmanızı isteyen bir dönemdir.

Akrep Burcu

Akrep Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Akreplerin aşk ve evlilik beklentileri, aşk gezegeni Venüs'ün yardımıyla 2023 yılı için huzurlu bir ortama sahip olacak. Venüs zodyak gökyüzünden geçerken, aşk hayatınızda iyilik getirecektir. Bazen işler de karmaşıklaşabilir. Akreplere önerim sonsuza dek sürecek bağlar oluşturmanız gereken bir döngüdesiniz. Yıl boyunca insanları hayatınıza girdikçe kabul edin, egonuzdan kurtulun ve eşinize/sevgilinize sevgi ve şefkatle sarılın.

Akrep Burcu Kariyer 2023

Akrep insanlarının kariyer ve iş beklentileri 2023'te oldukça iyi olacaktır. Akrepler, yıl başlarken hizmetler nedeniyle kazanmaya hazırdır. Bununla birlikte, sürekli faydalar elde etmeniz gerekiyorsa, çok çalışmalı ve kararlı olmalısınız. Yılın ilk çeyreğinden sonra Satürn'ün geçişi kariyer alanınızda olumlu değişiklikler getirecektir. Aynı şey için sezgileriniz varsa, kendi girişiminizi başlatmak için geniş bir kapsam vardır. Bu konuda büyüklerin ve akranların tavsiyelerini ihmal etmeyin. İş hayatına atılan akrepler, ortaklık anlaşmalarının iyi getiriler getireceğini görecektir. İş yerinde de ara sıra sıkıntılar yaşanıyor. Meslektaşlarla zaman zaman uyumsuz ilişki dönemleri olabilir.

Akrep Burcu Sağlık 2023

Akrepler, önümüzdeki yıl için sağlık ve neşe verirdi. Yükselen eviniz Jüpiter'in 8. ev yönüne ve Satürn'ün 10. ev yönüne denk geldiği için, iyi durumda olacaksınız. İyi enerji seviyeleri olacak ve bağışıklığınıza dikkat edin.

Akrep Burcu Finans 2023

Akrep burçlarının mali durumu bu yıl iyi olabilir. Jüpiter, kazançlarla ilgili 11. evinize açı verirken, bu kazançlı bir dönem olacaktır. Fon girişi herhangi bir kesinti olmaksızın istikrarlı olacaktır. Bununla birlikte, mali durumlarını azaltabilecek harcamalarını kısmaları tavsiye edilir. Yıl boyunca spekülatif anlaşmalardan ve her türlü kumar ve yüksek değerli alımlardan uzak durmaları tavsiye edilir. Hatta aile üyeleri ile ilgili tıbbi harcamalar, bundan kaçınılamaz. Bunun için bir acil durum planınız olsun.

Akrep Burcu Eğitim 2023

Akrep öğrencileri, yılı, özellikle yılın başlangıcını çalışmaları için çok uygun bulacaktır. Jüpiter, ilgi duydukları tanınmış kurumlardaki çalışmalara kabul edilmelerini sağlamalarına yardımcı olacaktı. Mayıs 2023'te Jüpiter'in geçişinden sonra Akrepler, rekabete dayalı sınavlarda başarılı olacaktı. Kalkınan öğrenciler, ilgi alanlarına göre iyi bir kariyer kursuna yerleştirilecektir.

Akrep Burcu Aile 2023

2023 yılı Akrepler için aile cephesinde hüzünle başlıyor. Ev içi refah ve mutlulukla ilgili 4. evinizde Satürn'ün varlığı nedeniyle birçok kısıtlama ve gecikme olacaktır. Evdeki sağlık sorunları sizi yıpratır. Ancak Mart ayında Balık burcunun 5. evine geçişi ile işler düzelecek. Eylemleriniz aile üyeleri tarafından kabul edilecek ve ev hayatıyla ilgili hırslarınız yavaş yavaş şekillenecektir.

Akrep Burcu Seyahat 2023

Bu, Akrepler için seyahat açısından oldukça ortalama bir yıl olacaktır. Jüpiter'in 9. evdeki görünümü, bu yıl sizler için uzun mesafeli seyahatleri öngörüyor. Ay Düğümünün 12. evdeki görünümü ile yurt dışı yolculuklarına da çıkmaya hazırlar. Akrep eğitim, kariyer ve hac nedeniyle uzak yerlere seyahat etmesi muhtemeldir. Bazı Akrepler bu yıl uzun bir aradan sonra memleketlerine seyahat edebilecekler.

Akrep Burcu Al/Sat 2023

Akrep burcunun alım satım beklentileri bu yıl çok iyi olabilir. Balık burcundaki 5. evinizden geçen Satürn, alım satım nedeniyle şans ve servet sağlar. Bazı Akreplerin yıl boyunca hayallerindeki evi veya arabayı satın alma olasılığı yüksektir. Mayıs 2023'te Jüpiter'in transit geçişinden sonra işler bu konuda daha karlı olacaktır. Yıl boyunca çok sayıda arazi satın alabileceksiniz. Bazı Akrep insanları için atalara ait mülklerin satışı yoluyla elde edilen kazançlar da muhtemeldir.

Akrep Burcu Kadını 2023

2023 yılının ilk yarısı Akrep kadınları için oldukça olumlu geçecek. Yılın 3. ve 4. çeyreğinde bazı zorluklarla, gecikmelerle ve engellerle karşılaşmaları muhtemeldir. Akrepler, yıl boyunca kariyerlerinde bazı sıkıntılarla karşılaşabilirler. Sağlığına da dikkat edilmesi muhtemeldir, özellikle kronik sorunları olanların çok dikkatli olması gerekir. Bazı kadınlar yıl içinde büyüklerin nasihatlerine kulak asmazlarsa talihsizliklerle karşılaşabilirler.

Akrep Burcu Erkeği 2023

2023 yılı, Akrep erkekleri için karışık bir servet yılı olacaktır. Kariyer açısından, tüm dönemi oldukça zorlayıcı bulurlardı. Bununla birlikte, Akrep Erkeklere tüm yıl boyunca sağlık ve neşe sözü verilir. Bazıları kazançlı olacak kariyer nedeniyle uzun mesafeli yolculuklara çıkabilir. Akrep adamları için aşkta veya evlilikte eş veya eş ile iyi bir zaman öngörülmüştür. Ayrıca 2023 yılı boyunca iyi bir mali duruma sahip olacaklardı. Sabır ve azim, Akrep erkekleri için hayatta kalmanın anahtarı olacaktır.

2023'te Akrep Burcu İçin Tavsiyeler

Bu sezon Akrepler için etraftaki gerilimi dağıtacak bir kopukluk duygusu tavsiye ediliyor. İyi bir yıl vaat edilir, ancak  aceleci olmaktan kaçınmaları ve yavaş gitmeleri istenir. Sabır ve azim, önümüzdeki yıl boyunca size bol bol ödeme yapacaktır. İlişkide duygusal olmaktan kaçının ve partnerinizden sır saklamayın.

Jüpiter, Yay burcu için yıl başlarken Koç burcunun 5. evinden geçer ve ardından Mayıs ayında Boğa burcunun 6. evine geçer. Dolayısıyla 2023'ün ilk çeyreği için yayları  aşk hayatı iyi olacak, şans ve şans size gelecek ve mutluluğu çocuklarla elde etmeye hazırsınız. Ve sonra Jüpiter 6. eve geçtiğinde, bazı finansal rahatsızlıklar ve sağlık sorunları olabilir. Satürn, Mart 2023'te Kova burcundaki 3. evinizden Balık burcundaki 4. evinize geçecek.

Satürn, muhtemelen yılın ilk çeyreğinde birçok kısa yolculuğu tercih edecek ve varsa kardeşlerle ilgili sorunlara yol açabilir. O zaman 4. evden geçişi, ev hayatınızı etkileyebilir ve aile alanında kısıtlama ve disiplin sağlayabilir.

Dış gezegenlere gelince, Uranüs tüm yıl boyunca Boğa burcunun 6. evinden geçer ve Neptün Balık burcundaki 4. evinden geçer. Pluto, Mayıs-Haziran 2023'e kadar Oğlak burcunun 2. evinde olacak ve ardından Kova burcunun 3. evine atlayacak. 2023, tüm gezegenlerin zodyak gökyüzünde hızla ilerlediği ve Yay burcunu harika bir şekilde etkileyecekleri oldukça dolu bir dönem olacaktı. Yıl için beklentiler hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin.

• Güneşi Yay burcunda doğanlar için uygun bir yıl olabilir.

• Önünüze sayısız fırsat çıkıyor, şoklara ve sürprizlere de hazırlıklı olun.

• Genel refah sağlandı ve tüm çabalarınızda başarı olacaktır.

• Yay burcu öğrencileri için çok güzel bir dönem olacak, emellerine ulaşabilecekler.

• Tüm yıl boyunca Bilgeler için yaylara bol şans getiriyor.

• Bol enerjiyle yüklenen Yaylar, yıl boyunca her zaman olduğu gibi maceralı faaliyetlerde bulunabilirler.

• Hayat planladığınız gibi devam edecek ve 2023'te önünüze pek bir engel çıkmayacak gibi görünüyor.

• Dönem için kariyer başarıları öngörülmektedir ve mali durumunuz tatmin edici olacaktır.

• İş girişimlerine ilgi duyan bilgeler bu yıl harareti hissedebilir, ancak bağlılık ve tutarlılık onları kurtarabilir.

• Sağlık, ihmalin fark edileceği bir alan olacaktır, yıl boyunca sağlık rejiminizin bilincinde olun.

• Etraftaki elverişli gezegenler sayesinde, servetiniz ve mali durumunuz bu dönemde artabilir.

• Kişiler bu yıl ilişkilerinde bazı sıkıntılarla karşılaşabilir, istenmeyen tartışmalardan ve yanlış anlamalardan uzak durabilir.

Yay Burcu

Yay Burcu Aşk ve Evlilik 2023

2023 yılının ilk yarısı, aşk arayışlarınız için çok fazla kısıtlamanın olmadığı bir dönem olabilir. Yıl ilerledikçe partnerinize olan tutkunuzun ve duygularınızın arttığını göreceksiniz. Sonra yıl ortasında, partnerle ilgili bazı memnuniyetsizlik ve hayal kırıklıkları işaretleri olabilir, bu da etrafta gerginliğe ve mutsuzluğa yol açar.

Yay Burcu Kariyer 2023

Bu yıl Satürn, kariyer beklentilerinizi engelleyebilir ve geciktirebilir. Yılın ortasına kadar, ilerlemenizi engelleyen sorunlar ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Ancak çalışırsanız, fazla çaba harcamadan ilerlemeye hazırsınız. İyimser ve maceracı kalırsınız ve bu sizi yıl boyunca bir yerlere götürür. Yılın ikinci yarısı, kariyer perspektifinizden oldukça olaysız geçecek. Ama sonra büyümek için sürekli dürtü hissedersiniz. Etraftaki gezegenler, yolunuzda size ilham vermeye devam ediyor.

Yay Burcu Sağlık 2023

2023 yılı, Güneş Yay burcunda doğanlar için ılımlı sağlık koşulları öngörüyor. Yükselen eviniz Ay düğümünün açılarını almaya ayarlıyken, sağlığınızla ilgili sorunlar olabilir. İstenmeyen tıbbi harcamalar aniden gelip canınızı sıkabilir. Kişisel yaşamla ilgili endişeler ve kaygılar ve kariyerden kaynaklanan stres ve gerginlik, genel sağlığınız ve yıl boyunca esenliğiniz üzerinde büyük bir etkiye sahip olacaktır.

Yay Burcu Finans 2023

2023 yılı başlarken Yay burcunun mali durumu iyi olacaktır. 5. evdeki Jüpiter, size biraz şans ve şans gelmesini sağlar. Ancak Mayıs 2023'te 6. eve geçişi bazı kayıplara ve istenmeyen harcamalara neden olabilir. Aile için beklenmedik tıbbi harcamalar birikimlerinizi aşındırabilir. Bu nedenle, biraz topladığınızda kaynaklarınıza güvenin.

Yay Burcu Eğitim 2023

Bu yıl, özellikle yılın başında Yay burcu öğrencileri için iyi olabilir. Ay Düğümü, öğrencilerin arayışlarındaki umutlarını engellemeye devam ediyor. Yüksek öğrenim için iyi kurumlara girmeyi arzulayan , şimdi hayallerini gerçekleştirebilecekler. Kova burcundaki 3. evinizden geçen Satürn, başarı yolunuza çıkan tüm düşmanları veya rakipleri uzaklaştırır.

Yay Burcu Ailesi 2023

Bu yıl Yay burcunun aile hayatı ve refahı için elverişli olabilir. Jüpiter'in etkisi, aile hayatınızın hakim olması için güzel bir atmosfer getirecektir. Tüm bu yıl boyunca ebeveynlerin, kardeşlerin, partnerin ve varsa çocukların iyi desteğini alırsınız. Hayatında onlara sahip oldukları için çok minnettar olursun. Evdeki hayırlı olaylar sizi parmak uçlarınızda meşgul eder. Mart ayında Satürn'ün 4. aile evinize geçişi, ev içi refah ve mutluluğu garanti eder. Barış ve uyum hakim olur ve ailedeki büyüklerin rehberliğini alırsınız, ancak aile üyelerinin sağlık sorunları konusunda dikkatli olmalıdır.

Yay Burcu Seyahat 2023

Yaylar, yılı seyahat istekleri için yeterince iyi bulurlardı. 3. evden geçen Satürn, yıl boyunca çok sayıda kısa yolculuk olmasını sağlar. Yabancı ziyaretlerin 12. evindeki Jüpiter'in görünümü sayesinde, yurtdışı seyahatleri de kartlarda. Mart ayında Satürn'ün Balık burcunun 4. evine geçişinden sonra, Bilgeler büyük olasılıkla anavatanlarını ziyaret edecekler. Zevkli imkanlar nedeniyle uzun aile gezilerine çıkacağınız tahmin ediliyor. Bazılarınız uzun zamandır bunun için can attığınız için hacca bile gidebilir.

Yay Burcu Alış/Satış 2023

Bu, Yay burcu insanları için satın almak için uygun bir yıl olacaktır. Hevesli olanlar için bir ev, arazi veya kartla araç satın alma. Bu yıl mülke yatırım yaparsanız, verimli olur. Ancak acele etmeyin, dikkatli karar verin, satın alma girişiminde bulunmadan önce ince yazıları okuyun. Özellikle yılın ikinci ve üçüncü çeyreği alımlar için elverişli. 2023 yılı, mülkünüzü satmaya başvurmak için pek de iyi bir zaman değil.

Yay Burcu Kadını 2023

Önümüzdeki yıl Yay burcu kadınları için iyi bir zaman olacaktır. Jüpiter, Başak burcundaki 10. evinize açı verirken, kariyer alanınızda başarılı olursunuz. Yatırımlar için de iyi bir dönem olabilir. Bir bebek bekliyorsanız, bu, çocuk sahibi olmak için ideal bir zaman olacaktır. Yılın ikinci yarısında Yay burcu kadınları, uzun mesafeli yurtdışı gezilerine çıkma olasılığı yüksektir. Yıl sonunda bazı Bilge kadınları için kartlardaki eğitim veya kariyer nedeniyle yer değiştirme.

Yay Burcu Erkeği 2023

Toplumdaki konumunuzu iyileştirmek için ayağa kalktığınızda, Yay burcu erkeklerini oldukça uygun bir yıl bekliyor. Jüpiter'in etkisi sayesinde hem kişisel hem de profesyonel yaşamda başarılı olabilirsiniz. Sıkı çalışma ve kararlılık gösterirseniz, o dönem için mesleki hayallerinizin sonu gelmez bazı sorunlarla karşılaşma olasılığınız olduğundan, genel sağlıklarına iyi bakmaları önerilir. Yıl için herhangi bir spekülatif anlaşmaya başvurmayın, zarar edersiniz. Manevi arayışlarınız bu yıl büyük ölçüde tercih edilecek ve hac ziyaretleri de büyük olasılıkla.

2023'te Yay Burcu İçin Tavsiyeler

Tüm kapıların kolayca açıldığı, bu nedenle rehavete kapılmadığınız bir yıl, devam edin ve tüm caddeleri keşfedin. Özel ve profesyonel yaşamınızda barış ve istikrarın olmasını elbette sağlayın. Bir yığın kayıpla sonuçlanabileceğiniz için bu yıl herhangi bir riskli girişime girmeyin. Kutsanmış olarak, size zihinsel tatmin sağlayacak hayır ve sosyal işlere girin. Sezginize güvenin, Tanrı'ya inanın ve hayattaki iyi insanlarla birlikteliğin tadını çıkarın, yıl tek kelimeyle harika olacak.

Bu yıl, Oğlaklar için zenginlik ve bilgelik gezegeni Jüpiter, ilk dördün için Koç burcunun 4. evinden geçiyor. Sonra Mayıs ayında Boğa burcunun 5. evine geçer. Böylece yıl başladığında Oğlakların ev hayatı bereketlenir, emlak anlaşmalarında başarılı olur ve annelik kazançları olur. 5. eve geçişle birlikte vurgu aşka, şansa ve çocuklara kayar. Disiplin gezegeni Satürn, 2. evinizden Kova burcundan geçerek mali durumunuza müdahale eder. Ardından Mart 2023'te Balık burcundaki 3. evinize sıçrayarak kardeşlerinizle olan ilişkinizi ve seyahatlerinizi etkiler.

Dış gezegenler söz konusu olduğunda, Uranüs Oğlaklar için 5. evden geçer. Neptün, Balık burcunun 3. evinden geçiyor ve Plüton, yıl başlarken Yükselen burcunuzdan geçiyor ve ardından Mayıs-Haziran 2023'te 2. eviniz Kova burcuna geçiyor. Bu gezegen geçişlerinin yıl boyunca Oğlak burcunun hayatında kesinlikle söz sahibi. Hayatın çeşitli yönleri hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin.

• Oğlak burçları için bu yıl büyük değişiklikler geliyor.

• Yıl boyunca, gelecekteki yaşam akışınızı etkileyecek, oyunun kurallarını değiştirecek bazı kararlar alıyor olacaksınız.

• Dürtüsel olmayın, herhangi bir sonuca veya karara varmadan önce düşünün.

• Oğlakların 2023 yılı boyunca mutlu bir ev hayatı olacağı tahmin ediliyor.

• 2023  aşk ve romantizm için en iyi dönemlerinden biri olacaktır.

• Eşiniz veya partnerinizle geçmişteki tüm yanlış anlamalar ve fikir ayrılıkları artık ortadan kalkacaktır.

• Oğlaklara gelecekleri için bazı finansal kaynakları dikkatli bir şekilde saklamaları tavsiye edilir.

• Oğlak burcu öğrencileri çalışmaları için bu dönemi çok uygun bulurlar, araştırma çalışmalarında ve yarışmalarda başarılı olurlar.

• Satürn ve Jüpiter birlikte, teknik alanlara ilgi duyanların yılı çok başarılı bulmasını sağlayacaktır.

• Oğlak burçlarının sağlığı yıl boyunca etkilenmeye devam ediyor, bu nedenle dikkatli olun.

• Mali durumunuz o kadar iyi olmayacak, ancak mali durumunuz dönem boyunca istikrarlı olacaktır.

• İş hayatına atılan Oğlaklar, gidişatı zor bulurlar ve dikkatli olmaları gerekir.

• Spekülatif hareketlere girmeyin, cazip fırsatlara yatırım yapmaktan kaçının.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Bu yıl, aşk ve evlilik ilişkilerinizi besliyor olacaksınız. Oğlakların uzun vadeli beklentileri yıl için iyi olacaktır. Senin tarafında çok fazla çaba gerekmez. Partner veya eş, bu dönemde basitçe size ilgi duyacak ve sevgi dolu müttefikiniz olacaktır. Venüs, yıl boyunca ortakla olan farklılıkları gidermeye yardımcı olur. Aşk hayatınızda barış ve uyum hakim olacaktır.

Oğlak Burcu Kariyer 2023

Bu yıl Oğlak burcunun kariyer şansı orta düzeyde olacaktır. Yıl başlarken, iş yerinde akranlar ve yetkililerle uyumlu ilişkilerin tadını çıkarabilirsiniz. Bu, Jüpiter'in faydalı yönlerinden kaynaklanmaktadır bu dönemde profesyonel konumlarında yeni zirvelere ulaşmaya hazırlar. Ancak kariyeriniz için Satürn'ün getirdiği bazı engeller olabilir.

Oğlak Burcu Sağlık 2023

2023 yılı için gezegenler, Oğlakların sağlık ve neşe ile kutsanmış olmasını sağlar. Kişisel ve profesyonel yaşamınızda sizi zihinsel olarak iyi yapan ve dolayısıyla daha iyi sağlık vaat eden başarılar elde edersiniz. Herhangi bir sağlık kararı söz konusu olduğunda içgüdülerinizi takip edin. Bir uyarı zili çalan herhangi bir sağlık semptomunu göz ardı etmeyin. Zamanında tıbbi müdahale ve önleyici yöntemler sizi gelecekteki baş ağrılarından kurtaracaktır. Ara sıra rahatlamak ve kendinizi yenilemek için zaman ayırın.

Oğlak Burcu Finans 2023

Oğlaklar, 2023 yılında mali durumlarında iyi iş çıkaracaklar. Yıl başladığında Jüpiter, Akrep burcundaki 11. evinize açı yapacak ve bu, kazançlı bir dönem olacak. Para girişi iyi olur ve ödenmemiş borçları, borçları ve kredileri kapatırsınız. Ancak bu yıl Oğlaklar için aile taahhütleri nedeniyle harcamalar olabilir. Koç burcunun 4. evinden geçen Jüpiter, sizi çok sayıda emlak ve lüks araçla kutsayabilir. Yılın ilk çeyreği için emlak anlaşmalarından kazançlı çıkacaksınız. Para girişi bu yıl da miras yoluyla gelecekti.

Oğlak Burcu Eğitim 2023

Önümüzdeki yıl, Oğlak öğrencilerinin eğitim beklentileri için ortalama bir yıl olacaktır. Burada seni bekleyen pek bir şey yok gibi görünüyor, yalnızca sıkı çalışma ve bağlılık sana büyük kazançlar sağlayabilir. Tembellik ve destek eksikliği sizi yıpratabilir, pozitif kalabilir ve başarı için çabalamaya devam edebilirsiniz. Bazılarınızın ilginizi çekecek bir iş bulamayabileceği, gecikmelerin ve engellerin canınızı sıkacağı bir yıl. Yıl boyunca girdiğiniz yarışmalarda ve testlerde orta düzeyde performans beklenebilir.

Oğlak Burcu Aile 2023

Yıl başlarken Koç burcunun 4. evindeki Jüpiter ile Oğlakların aile tarafında baskı olabilir. Geçiş yaptığında işler kolaylaşacaktır. Hem Satürn hem de Jüpiter, ailevi yönünüzde iyi bir gelişme olmasını sağlar. Evde samimi ilişkiler olur, ortaklar sadık ve kararlı olur ve karakteristik özelliğinizin aksine, artık ailenize daha fazla bağlı olursunuz. Yıl boyunca ailenizle birlikte çok güzel anlar yaşayacaksınız.

Oğlak Burcu Seyahat 2023

Oğlak burcunu seyahat açısından oldukça elverişli bir yıl bekliyor. Yılın başlamasıyla birlikte Jüpiter, kariyer nedeniyle bazı kısa mesafeli yolculukları tercih ediyor. Mayıs 2023'te Jüpiter'in geçişinin ardından eğlence ve keyif için uzun mesafeli yolculuklar sizin için geliyor. Bazılarınız uzun bir aradan sonra memleketine geri dönüyor olabilir. Bu yıl şanssız Oğlaklar için olası kazalar ve sorunlar pusuda beklerken, seyahatler sırasında mali durumunuza ve sağlığınıza dikkat edin.

Oğlak Burcu Alış/Satış 2023

Bu, Oğlaklar için mülk satın almak için son zamanlarda en iyi dönemlerden biridir. Özellikle Mayıs ayında Jüpiter'in geçişi de aynı şeyi kolaylaştıracaktır. Satın alma için finansman ve diğer kaynaklar, çok fazla soru sormadan size doğal olarak gelir. Miras veya mirasla ilgili mülk anlaşmaları da yıl boyunca bazı engellerle karşılaştıktan sonra sorunsuz bir şekilde ilerleyecektir. Bu yıl hiçbir mülk satmayın, gerçek fiyatı alamazsınız veya aldatılabilirsiniz, dikkat edin.

Oğlak Burcu Kadını 2023

Oğlak burcu kadınları, Jüpiter başlangıç sırasında 4. evlerinden geçerek ev içi refah ve mutluluk sağladığından, yılı oldukça elverişli bulacaktır. Ve sonra Mayıs ayında Jüpiter 5. evinize geçtiğinde, Oğlak kadınları biraz şans ve servet, aşk beklentileri ve çocuklar aracılığıyla mutlulukla kutsanmış olacak. Ancak Satürn, yıl içindeki gelişmeleri engelleyebilir, hareket etmeye devam edin. Önümüzdeki yıl Oğlak kadınları için bir mücadele dönemi olacak, ancak yıl sonunda daha güçlü ve istikrarlı çıkacaklar.

Oğlak Burcu Erkeği 2023

Oğlak Adamlarını bu yıl yepyeni bir deneyim ve fırsatlar dönemi bekliyor. Önünüze büyük değişiklikler geliyor ve geçmişteki tüm sorunlar ve engeller artık bir anda yok oluyor. İlişkilerinizde kartlarda çok fazla romantizm ve zevk var. Biraz şans ve şans senin için gelecek, ama onlara güvenme, çalışmaya devam et. İşlerin zorlaştığını gördüğünüzde umudunuzu kaybetmeyin, bazı önemli hayat dersleri o zaman öğrenilmiş olur. Kariyer alanında aşırı çaba sarf ettiğiniz bilindiğinden, Oğlak burcu adamları için sağlık azami özen gerektirir. Maliye gelince, istikrarlı bir fon akışı olacaktır, bu nedenle bu alanda güvende kalabilirsiniz. İyi ahlak ve ilkelere bağlı kalın ve büyük hayaller kurun, çalışmaya devam edin, yıl sonundaki soran için başarı sizin olacaktır.

2023'te Oğlak Burcuna Tavsiyeler

Hedeflerinizde gerçekçi kalın ve yıl boyunca aynı şeyi başaracağınızdan emin olun. İçgüdülerinizi dinleyin ve zor zamanlarda iyimser olun. Duruşunuzu bir bütün olarak toplumu iyileştirmek için kullanın ve bir bütün olarak insanlığa yansıyacak geçim yollarını bulun. Dürüst, sadık olun ve iyi iş ahlakına uyun, bu sizi yeni zirvelere taşır. Zorluklar yolunuza çıkar, sağlam ve istikrarlı olun ve ne olursa olsun politikalarınıza bağlı kalın. Büyük hayaller kurmaya devam edin, yıl boyunca halletmeniz gereken çok şey var.

Kova insanları, 2023 yılı başlarken Jüpiter'in 3. evleri Koç'tan geçiş yapacaktı. Ardından, yılın geri kalanında kalacağı Boğa burcunun 4. evine geçer. Bu nedenle kardeşlerle ilişkiler ve kısa yolculuklar en çok Mayıs ayına kadar tercih edilir. Daha sonra vurgu, ev içi refah, anne ilişkileri ve mülk anlaşmalarına kayacaktır. Yıl başlarken Yükselen evinizde yer alan Satürn, Mart 2023'te Balık burcundaki 2. evinize geçiyor olacak. İlk evinizdeki Satürn, güvenlik ve başarı ihtiyacını vurgular.

Bu dönemde sağlığınıza müdahale ediyor olabilir. Geçişten sonra, Satürn mali durumunuzu etkileyecek, kısıtlanacak ve kaynaklarınızla kısıtlı hissedebilirsiniz.

Dış gezegenlere gelen Uranüs, tüm yıl boyunca Boğa burcunun 4. evinde dolaşıyor. Neptün, Balık burcundaki 2. evinizden geçiyor olacak ve yılın başında Plüton Oğlak burcundaki 12. evde olacak. O zaman, 2023 yılının Mayıs-Haziran aylarında Yükselen evinize taşınıyor olacaktı. Zodyak gökyüzündeki bu gezegensel hareketler, burada, dünya gezegenindeki yaşamınızı etkiliyor olacaktı. Bunun Kova burcunun yaşamının çeşitli yönlerini nasıl etkileyeceği hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin.

• 2023, Kovalar için büyük deneyimlerin ve beklentilerin olduğu bir yıl olacaktır.

• Yılın başında birden fazla zorlukla karşılaşabilirsiniz, ancak o zaman bunların üstesinden gelmek için Güçlenmiş olursunuz.

• Özgüveniniz ve içinizdeki güç, yıl ilerledikçe sizi yeni ufuklara taşıyacaktır.

• Mayıs 2023'te Jüpiter'in Boğa burcundaki 4. evinizden geçmesiyle, ev içi refah ve mutluluk söz konusu olacaktır.

• 2023, Satürn'ün Balık burcunun 2. evinden geçişiyle bu yıl bazı finansal türbülanslarla karşı karşıya kalabilir.

• İstenmeyen harcamalar da size birçok yerden geliyor, bunları azaltmanın yollarını bulmalısınız.

• Bununla birlikte, yıl ilerledikçe profesyonel ve kişisel cephelerde bir dizi genişleme olacaktır.

• Kova burcu yıl boyunca pek çok sürprizle karşı karşıyadır, miras veya eş yoluyla bazı şanslar sizin için gelebilir.

• 2023 yılının büyük bir bölümünde arkadaşlarınız ve partnerinizle olan ilişkilerinizde refah ve mutluluk güvence altındadır.

• Sizden gelecek büyük çaba ve kararlılıkla tüm yıl boyunca başarılı olacaksınız.

Kova Burcu

Kova Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Önümüzdeki yıl, Venüs'ün etrafındaki etkisi sayesinde Kova burcu için aşk ve evlilik elverişli olacaktır. Aşkınızda veya evliliğinizde belirgin bir fark yaratabileceksiniz. Alışılmış yöntemlerden uzak durun, partnerinizi kendinize çekmenin yeni yollarını bulun. Bugünlerde partnerinizi ikna etme cüretinde bulunacaksınız. Eşinizle eğlence ve macerada bolca zaman geçirebileceksiniz. Kişisel alanınızda da istediğiniz özgürlüğü elde edersiniz.

Kova Burcu Kariyer 2023

Önümüzdeki yıl, Kova burcunun kariyer beklentileri için çok uygun bir dönem olacaktır. Yıl başladığında, Akrep burcundaki 10. eviniz hem Jüpiter hem de Satürn'ün veçhelerini alıyor olacak ve bu, kariyerinizde veya mesleğinizde çok ilerleme ve gelişme sağlayacaktır. Yıl boyunca, alandaki yaşlıların iyi rehberlik ve tavsiyelerini aldığınızdan emin olun. Terfiler ve maaş zamları gözünüzden kaçabilir, ancak yıl sonunda sıkı çalışmanız için dostane bir şekilde ödüllendirileceksiniz.

Kova Burcu Sağlık 2023

Bu, Kova insanları için ılımlı bir sağlık yılı olacaktır. Yükselen evinize yerleştirilen Satürn, sizler için ara sıra sağlık sorunlarına neden olabilir. Kronik Kova, yıl içinde kötüleşebileceği için sağlıkları konusunda çok dikkatli olmalıdırlar. Diyetinizde, fiziksel işlerinizde ve zihinsel kaygılarınızda bir disiplin getirin. Yaşam tarzınızı olumlu anlamda iyileştirmenin tüm yollarını ve araçlarını bulun.

Kova Burcu Finans 2023

Yılın başlangıcı, Kova halkının hayatında iyi bir mali vaat ediyor. Jüpiter'in yerleşimi ve Mayıs ayındaki geçişi, istikrarlı bir mali kaynak girişi olmasını sağlar. Kartlardaki partner veya eş kaynaklı kazançlar bu yıl da bazı Kova burçlarını oluşturuyor. Yine de, yüksek değerli yatırımlar yapmanın zamanı değil. Evde evin yenilenmesi, evlilik ve ailede çocuk doğumu gibi bazı uğurlu işlevler, tüm bu yıl boyunca mali durumunuzun büyük bir bölümünü isteyecektir. Çağrılmayan tıbbi harcamaları karşılamak için de bir acil durum fonuna sahip olun.

Kova Burcu Eğitim 2023

Bu, Kova öğrencileri için son zamanlarda mükemmel bir yıl olacaktır. Girdikleri sınavlarda ve yarışma sınavlarında çok başarılı olurlar. Satürn ve Jüpiter birlikte, öğrencilerin önümüzdeki yıl boyunca başarılı ve motive olmalarını sağlayacaktır. Yılın ikinci yarısı, yüksek öğrenim beklentileri için hala daha elverişli. Kalabalıktan sıyrılmaları gerekiyorsa,  çok sıkı çalışma ve çaba istenir.

Kova Burcu Ailesi 2023

Mayıs ayına kadar, Jüpiter 3. evden geçerken, ev cephesinde Kova burcu insanı için hayat oldukça sorunsuz geçecek. Ancak Mayıs ayında 4. eve geçişle birlikte aile hayatı odak noktası haline gelecekti. Ev ve aile planlarınız artık gerçek olacaktı. Ancak daha sonra, uzun vadede ev için neyin mümkün olduğunu belirlemeniz gerekir. Yıl boyunca, aile üyeleriyle uzlaşmanız gerekebilir. Yıl boyunca kişisel ve profesyonel alanınız arasında iyi bir denge bulun. Ailenizde meydana gelebilecek herhangi bir finansal veya tıbbi beklenmedik durumu halletmeye hazır olun. Hayatı kolaylaştırın, ailenizle güzel anların tadını çıkarın ve ev hayatının stresini ve gerginliğini azaltın.

Kova Burcu Seyahat 2023

Kova burçları 2023 yılında seyahat kaygıları açısından olumlu bir yıl geçireceklerdir. Yılın 3. evinde konumlanan Ay düğümü Rahu, Kova burcu insanları için pek çok kısa mesafeli görüşmeyi destekleyecektir. Jüpiter ve Satürn'ün geçişinden sonra, yani ilk dördün ardından uzun mesafeli yolculuklar kutsanacak. Çoğunlukla Kova burçları profesyonel çalışmaları nedeniyle seyahat ederler ve bu seyahatler onlara güzel kazançlar sağlar. Yükselen evlerindeki Satürn kazalara neden olabileceğinden, seyahatlerinde ekstra uyanık ve dikkatli olmaları istenir.

Kova Burcu Al/Sat 2023

Bu, Kova burcu insanları için mülk satın almak için iyi bir yıl olmayacak. Tüm bu yıl boyunca, varlık satın almanızı engelleyen engellerle karşılaşacaksınız. Satın almanız gerekse bile, bu yıl mülkün gerçek maliyetinden daha fazlasını harcamanız gerekebilir. 2023 yılının ikinci ve üçüncü çeyreği, niyetiniz varsa mülk satmak için şanslı dönemlerdir. Kova dan aniden mülk edinebilir, bu dürtüsel bir satın alma olabilir veya ailedeki bir yaşlının ölümünden sonra miras veya miras nedeniyle mülk alabilirler.

Kova Burcu Kadını 2023

Kova burcunda doğan kadınlar 2023 yılını çok iyi geçireceklerdir. Çoğu bu dönemde yaşam tarzlarında köklü değişiklikler yapabilecektir. Ancak Kova burcu kadınlarına, istikrar için mali harcamalarını kısmaları tavsiye edilir. Kariyer hayatlarında finansal sorunlarla sonuçlanan sıkıntı ve engellerle karşılaşabilirler. Yılın son çeyreği onları hayatlarının hırslarıyla kutsayacak. Çok çabalar ve kararlı olurlarsa, tüm bu yıl sorunsuz bir şekilde yelken açarlar.

Kova Burcu Erkeği 2023

Önümüzdeki yıl, Kova Adamları için bir büyüme ve gelişme yılı olacağa benziyor. Yine de başarılı olmak için bu yıl profesyonel ve kişisel alan arasında iyi bir denge kurmanız gerekiyor. Kova adamlarına, kendi hayatlarınız dışında bir bütün olarak insanlığı iyileştirecek sosyal ve hayır işlerine girmeleri tavsiye edilir. Evliler, evlilik hayatlarında iyilik bulacaklar ve bu, partnerinizle olan bağınızı daha da güçlendirmek için iyi bir zaman olabilir. Bekar Kova Adamları, bu dönemde yanlış anlaşılmalardan dolayı aşk ilişkilerini kargaşa içinde bulabilirler. Şimdilik herhangi bir spekülatif anlaşmaya başvurmayın, yıl sonu size biraz şans ve servet getirebilir bu dönem boyunca bazı sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalmaları muhtemeldir, onlara yemek yememeleri ve parti yapmamaları tavsiye edilir.

2023'te Kova Burcu İçin Tavsiyeler

Önümüzdeki yıl için Kova burcu insanlarına hayattaki idealleri ve hedefleri üzerinde düşünmeleri ve bunları gerçekçi temalara göre değiştirmeleri tavsiye ediliyor. Sizi rahatsız eden her şeyden kurtulun ve tüm bu günlerde pragmatik olun. Kovalar bencil güdülerini rafa kaldırmaları ve bir bütün olarak insanlığın iyileştirilmesi için çalışmaları istenir. Başkalarını paylaşmak ve önemsemek size hayatta huzur ve iyilik verir. Ama sonra kendini ihmal etme, kendine biraz zaman ayır ve hayatın sunduğu güzel şeylerin tadını çıkar. Yeni bir beceri öğrenmek, tatile çıkmak ve sevdiklerinizi daha yakından tanımak için iyi bir zaman.

Balık burçları için, bu yıl Jüpiter, yıl başlarken Koç burcunun 2. evinden geçer ve ardından Mayıs ayında Boğa burcunun 3. evine geçer. Bu, yılın ilk çeyreği için size iyi mali kaynaklar ve aile refahı sağlar. O zaman Mayıs ayındaki geçiş, kısa süreli seyahatlerinizi ve kardeşlerinizle olan ilişkinizi etkileyecektir. Büyük disiplinci olan Satürn, bu yılın ilk çeyreğinde 12. evden geçer ve daha sonra Yükselen evinize geçer.

Yurt dışı seyahatlerinize ve manevi arayışlarınıza bir miktar engel olması muhtemeldir. 2023, genel refahınız ve sağlığınız üzerinde durulacaktır ve  muhtemelen dörtte üçünün geri kalanında sağlık sorunları yaşayacaktır.

Dış gezegenlerle ilgili olarak, Uranüs 2023'te Boğa burcunun 3. evinden geçecek ve Neptün tüm bu yıl boyunca Yükselen burcunuzdan geçecek. Plüton, yıl başlarken Oğlak burcundaki 11. evinizden geçer ve daha sonra Mayıs-Haziran aylarında Kova burcundaki 12. evinize geçer.

Zodyak gökyüzünde böyle bir dizi aktivite ile hayatınızın önümüzdeki yıl için harika şeyler hazırladığı kesin, devam edin ve etkilerini okuyun.

• Balık burcu insanlarının bu yıl, beklentilerin karışık olduğu bir dönem olmasına rağmen, hayatlarındaki tüm beklentileri karşılanacak.

• Jüpiter ve Satürn hayatınızda iyi bir büyüme ve gelişme olmasını sağlar.

• Tahmin edilen daha iyi fon girişi ile mali durumunuz istikrarlı olacaktır.

• Bununla birlikte, bu dönemde ortaya çıkabilecek kaçınılmaz harcamaları halletmeye hazır olun.

• Sosyal hayatınız hızlanır, yeni arkadaşlar ve tanıdıklar edinirsiniz.

• Geçmiş yıllarda yaptığınız yatırımlar ve gayrimenkul alım satımları şimdi güzel getiriler sağlıyor ve yenileri geliyor.

• Balık burcu öğrencileri, akademik hedeflerinde iyi beklentilerle olumlu bir dönem geçirirler.

• İşle uğraşanlarınız iyi geri dönüşler ve genişleme görebilir, ancak bunun için çok fazla sıkı çalışma ve taahhüt gerekir.

• Bağışıklığınız şimdilik oldukça düşük olacağından, bu dönemde sağlık azami özen gerektirir.

• Eşinizle olan ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz, iyi anlayış ve egonuzdan sıyrılma, bencillik güdüleri ilişkide iyiliği beraberinde getirir.

• Hizmete girenler, kariyerlerinde terfiler ve olası yer değiştirmelerle birlikte iyi beklentiler göreceklerdir.

Balık Burcu

Balık Burcu Aşk ve Evlilik 2023

Önümüzdeki yıl için aşk gezegeni Venüs, aşk ve evlilik yolunuzu engellenmeden geçmenizi sağlayacaktır. Bu günlerde uzun mesafeli ilişkiler bile lehinize sonuçlanabilir. Sürekli olarak bir partnerle takılırsınız ve açısından flört veya başıboşluk olmaz. Zaman zaman bazı sıkıntılı dönemlerden sonra eşinizin sevgisini ve güvenini yeniden kazanırsınız. Mars ayrıca aşk hayatınızın veya evliliğinizin çok fazla havai fişek olmadan sakin ve sakin olmasını sağlar.

Balık Burcu Kariyer 2023

Balık burcu insanlarının önümüzdeki yıl kariyer alanlarında iyi bir kapsama sahip olacağı tahmin ediliyor. Jüpiter 7. evinize açı yapacağından, iş yerinizde daha iyi bir uyum olacaktır. Bu yıl tüm profesyonel çabalarınızda başarı ile karşılaşacaksınız. Gelir akışınızda iyi bir artış olur ve yan uğraşlarınız sayesinde farklı finansman yolları mümkündür.

Balık Burcu Sağlık 2023

2023, Balık burcunun sağlık beklentileri için iyi bir yıl olmayacak. Basitçe, çünkü gezegenler pek aynı hizada değil. Jüpiter, özellikle yılın ikinci yarısında ara sıra sağlık sorunlarına neden olacaktı. Yılın ilk çeyreğinden sonra Yükselen evinize yerleştirilen Satürn, sağlık sorunlarınızı da artıracaktır. Balıklar sık sık baş ağrısı veya migrenden mustarip olabilir ve bazılarınız yıl boyunca bulaşıcı hastalıklara yakalanabilir. Dikkatli olun ve genel sağlığınıza ve iyiliğinize dikkat edin.

Balık Burcu Finans 2023

Bu yıl Balık burcunun mali yönü için elverişli olabilir. İyi bir gelir akışı sağlayan iş ve hizmetlerde başarılı olursunuz. Ancak girişe rağmen, tasarruflar her yönden gelen istenmeyen harcamalar nedeniyle büyük bir engel olacaktır. Finans evinizdeki Rahu veya Ay düğümü, tüm yıl boyunca çeşitli finansal sorunlara neden olabilir.

Balık Burcu Eğitim 2023 

2023 yılı, Balık burcu öğrencilerinin eğitim arayışları için elverişli olacaktır. Jüpiter 5. evinize açı verirken, tanınmış kurumlarda yükseköğrenim için kabul alacaksınız. Özellikle yılın son çeyreği yükseköğrenim seçenekleri için oldukça elverişlidir. Rekabetçi testlerde ve sınavlarda başarı oldukça tatmin edici olacaktır, bunaltıcı bir yanıt beklemeyin. Yıl boyunca öğrenciler, Satürn ve Jüpiter'in geçişi sayesinde ilerlemelerinin önündeki tüm engellerle karşılaşacaklardı.

Balık Burcu Aile 2023

Bu yıl, İkizler burcundaki 4. evinizin büyük gezegen geçişleri yok ve bu nedenle aile hayatı oldukça vasat olacaktır. Satürn ve Jüpiter, çevrede barış ve uyumun hakim olmasını sağlayacaktır. Aileye ve onun gelişimine yönelik fikirleriniz artık şekillenecektir. Evlilik veya doğum yoluyla gelen yeni üyelerle aile hayatınız genişler. Yıl boyunca kişisel ve profesyonel konumunuz arasında dengeli bir yaklaşım izlemelisiniz. Satürn, aile yaşamınızda istikrar ve olgunluk getirir ve ihtiyaç duyulan minimum gereksinimleri karşılar. Ve Jüpiter sizi kolaylıkla ve hayattaki tüm konforlarla kutsasın.

Balık Burcu Seyahat 2023

Balık burcunun bu yıl onlar için pek çok uzun mesafeli seyahati var. Yılın ilk çeyreğinde Kova burcunun 12. evinde yer alan Satürn, aynı şeyi daha da doğrular. Yurtdışı seyahatleri kazançlı olur, bilginizi geliştirmek için durursunuz ve aynı şekilde kazançlar da olur. Yılın ilk çeyreğinden sonra Jüpiter eğlence, macera ve zevk nedeniyle bazı seyahatleri tercih ediyor. Bununla birlikte, sağlık sorunları ve kazalar ortaya çıkabileceğinden, bu dönemde seyahatleri sırasında dikkatli olmaları tavsiye edilir. Ayrıca seyahat planlarınız ile ilgili mali anlaşmalarınıza da dikkat edin.

Balık Burcu Al/Sat 2023

2023, Balık burcunun gayrimenkul ve araç satın alma beklentilerini destekliyor. Bu dönemde yüksek katma değerli arsa alım satımlarına yapılan tüm yatırımlar, sonraki yıllarda iyi getiriler sağlayacaktır. Yılın ikinci ve üçüncü çeyreği, sizin açınızdan hem alım hem de satım lehine. Finansmanı idare edemeyebileceğiniz için bugünlerde imkanlarınızın ötesinde satın almayın. Bu yıl boyunca yolunuza çıkan daha büyük oranda finansal yükümlülüklerle yüzleşmeye hazır olun.

Balık Burcu Kadını 2023
Bu, hayatın her kesiminde genel olarak iyiliğin güvence altına alındığı Balık kadınları için uygun bir yıl olacaktır. Jüpiter sizi bu dönem için iyi bir mali durum ve refahla kutsasın. Daha hırslı ve maceracı olanlar için muhtemelen zevk ve kariyer nedeniyle seyahat edin. 4. ev bu yıl sıkıntılardan uzak olduğu için Balık kızları için ev içi refah ve mutluluk güvence altına alındı. İyi bir iş pozisyonu arıyorsanız, o zaman bu dönemde tatmin edici bir pozisyona inersiniz. Bazı kadınların da yıl boyunca kendi iş girişimlerini başlatması muhtemeldir.

Balık Burcu Erkeği 2023

Önümüzdeki yıl için, Balık adamları yaratıcılıklarını ön plana çıkaracak. Enerjiniz, bir bütün olarak insanlığın iyileştirilmesi için yapıcı bir şekilde kullanılacaktır. Bu yıl aşk arayışlarınızı ve evliliğinizi destekliyor, eşiniz veya sevgiliniz ile iyilik olacak ve ikiniz birbirinize daha da yakınlaşacaksınız. Büyüyen bir ilişki içinde olanlar, sorunlara yol açacağı için herhangi bir yanlış anlamadan kurtulmalıdır. Bu yıl profesyonel alanınızda daha da büyümek için birçok fırsat olacaktır. Üstler ve akranlarla sorunlar ve uyumsuz ilişkiler olsa da, soğukkanlı davranırsınız. Sağlık, Balık adamlarının gereken önemi vermesi gereken bir alandır, bu, kötü sağlık alışkanlıklarından kurtulmanız ve iyi bir fiziksel rutine bağlı kalmanız ve iyi yemek yemeniz gereken bir yıl. Tüm bu süre boyunca profesyonel maaşlarınız sayesinde, mali durumunuz tüm bu yıl boyunca oldukça tatmin edici olacaktır. Mutlu ve pozitif kalın ve hayattaki güzel şeylerin tadını çıkarın.

2023'te Balık Burcuna Tavsiyeler

Önümüzdeki yıl biraz çetrefilli ve dar görünebilir, sadece akışına bırakın, hayat daha kolay ve daha mutlu. Dostane bir şekilde kutsanır, iyi şeylerin tadını çıkarır, şükreder ve ihtiyacı olan başkalarıyla paylaşırsınız. Hayatın farklı yönlerinde barış ve uyum getiren her şeyi yapın. Mutluluk yayın, günde bir iyilik yapın ve güvende kalın.

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık