Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Yılı Dünyaya Neler Getirecek?

2023 yılı, Yükselen Başak ve Ashwini Nakshatra'nın ikinci aşamasında başlıyor, bu yıl Merkür ve Mars'ın kavuşumu önemli. 2023 yıllık haritasına göre Merkür ve Mars dost gezegenlerdir. Bu, dünyanın devrim niteliğinde değişimlere ve önemli bir sanayi devrimine tanık olacağı anlamına geliyor. Esneyen bir boşluktan sonra dünya barışçıl bir hareketle hareket edecek. Gezegenlerin birleşmesi ve kötü niyetli etkisi nedeniyle, dünyanın yıllardır zorlu acı verici  koşulları ne olursa olsun, olumlu yönde değişecektir. Hastalık, savaş ve kötü siyasi olaylar nedeniyle oldukça acı verici bir hayat yaşamak zorunda kalan dünya toplumu, 2023'te barışçıl bir jest ve ilerici bir tavırla hareket edecek.

Büyük ülkeler arasındaki iyi diplomatik alışverişler, iş, teknoloji paylaşımı ve çevre koruma fırsatlarına kapı açacaktır. 2023 yılı dünya barışı, sürdürülebilir çevresel değişimler ve savaşın sonu için bir dönüm noktası olacak. Bu yıl kuzey-güney ülkeleri siyasi çalkantı içinde olacak diyebiliriz. 2023 yılı ortasından sonra büyük ülkelerin müdahalesi ile çatışma ve huzursuzluk sorunu çözülecektir.

Krizin ve savaşın ana nedeni olan Rusya ile Ukrayna arasındaki mevcut savaş ve siyasi ilişkiler senaryosu 2023'te daha nötr bir halde olacaktır. Avrupa ülkeleri grubu NATO ve UNO gibi diğer uluslararası şirketler krizin ana sorunlarını çözecektir. Hindistan, huzursuzluk durumunu yatıştırmak için çok önemli bir role sahip olabilir. 2023 yılının ilk aşamasında durum biraz düşmanca olacak, ancak aylar geçtikçe toparlanmaya başlayacak.

Dünya topluluğu, Hindistan'ın iş sektörü, dünya katkısı ve savunma sektöründe agresif bir büyümesini hissedecek. Hindistan halkı bu değişiklikleri isteksizce hissedebilir ve ulusta sosyal huzursuzluk ve kaosa neden olabilir. Ancak, ulusun genel durumu uzun vadede büyümeye yönelik olacaktır.

Hisse senedi piyasasında işlem yapan insanlar 2023'te hayal kırıklığına uğrayabilir. Pek çok Ülkenin sermaye piyasası, ilerici bir hareketle birçok iniş ve çıkıştan geçmek zorunda kalacak. Geleneksel pazar, teknoloji etkin işletmelerden kaynaklanan çok sayıda rekabetle karşı karşıya kalacak. 2023'te günlük yaşamdaki büyük teknolojik istilaya tanık olabilirsiniz. Pazar ve sosyal yapı, teknolojik yenilikler ve yüksek gelir potansiyelinin zorlukları nedeniyle yaşam tarzı değişikliklerinin tektonik bir kaymasıyla karşı karşıya kalacak.

2023'te günlük yaşamdaki büyük teknolojik istilaya tanık olabilirsiniz. Pazar ve sosyal yapı, teknolojik yeniliklerin zorlukları ve yüksek gelir potansiyeli nedeniyle yaşam tarzı değişikliklerinin tektonik bir kaymasıyla karşı karşıya kalacak.  Doğrudan Müşteri pazarlama işletmeleri ve  halklar 2023'te birçok zorlukla yüzleşmek zorunda kalacak.

Eğitim sektörü yeniden yükselecek.  Eğitim alanındaki insanlar gelirleri ve yaşam standartları ile zenginleşecekler.  İlaç endüstrisi yine talep görecek ve ilerleyecektir.  Bir hastane işletiyorsanız 2023'te bir servet kazanacaksınız. Teknolojik yenilikler nedeniyle sıklıkla yaşam tarzı değişiklikleri bulacaksınız.  2023'te  sağlık, teknoloji ve diplomatik alışverişlerdeki taktik hamleler ülke politikalarında etkili olacak.  Dost Ülkelerin ilişkileri barışçıl hareketler ve çevrenin korunmasında dünya toplumunu güçlendirecek ve yönlendirecektir.  Özellikle kuzeyden komşu ülkeler düşman olacaktır.  Endişe ve tedirginlik olabilir ama diğer tüm durumlar 2023'te milletin lehine olacak. 2023'te ilaç ve bilişim sektörleri zirvede olacak. Elektrik ve enerji sektörü elinden gelenin en iyisini yapacak ve büyük istihdam yaratacak.

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık