Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023' te Aşkı Bulacak Beş Çin Burcu

Çoğumuz için evlilik belki de hayattaki en büyük amaçtır. Küçük yaşlardan itibaren sevgi, şefkat, koruma vermeyi öğreniriz ve bu nedenle sevgi tüm engellerin anahtarıdır.

Çin astrolojisinde zodyak işaretlerinin uyumluluğu, ancak özellikle o yılın karakteristik işareti aşk ve evliliği etkiler. Böylece, 2023'teki aşk, Tavşan Suyu öğesinin etkisi altındadır ve Çin zodyakına göre, bu yıl boyunca beş burcun aşkı bulma şansı vardır.

Bu nedenle, 2023'te evlenmeyi planlıyorsanız, doğum tarihinize bağlı olarak Çin zodyakında sizi hangi hayvanın temsil ettiğini ve Tavşan ile uyumluluğunu öğrenin, çünkü bu faktörler evliliği daha iyi veya daha kötü etkileyebilir.

2023 evlilik için ne kadar iyi bir yıl diye merak ediyorsanız size harika bir haberimiz var. Astrologlarımızın tahminleri, 2023'ün aşkı bulmak veya hayat arkadaşı bulmak, ayrıca evlilik ve bebek sahibi olmak için hayırlı bir yıl olduğunu belirtiyor .

Çin zodyakına göre, bu beş burcun 2023'te aşkı bulma şansı en yüksek .

Domuz

Tavşan yılı, Domuz burcunda doğan insanları olumlu yönde etkileyecektir. 2023'te bir aile kurmak için acele ediyorlar ve hatta çocuk istiyorlar.

Halihazırda bir ilişki içinde olanlar, bu yaz sevdiklerinin yanında bir sonraki adımı atmak isteyeceklerdir.

Bazı aile üyeleri fikrinizi değiştirmeye çalışsalar bile başarılı olamazlar çünkü büyük planlarınız vardır ve kimse yolunuza çıkamaz.

Domuzlar tereddüt etmeyi bırakacak ve büyük adımı atmanın zamanının geldiğini düşünecekler.

2023 yılında Domuz burcunda doğan bir kadın ile Ejderha adam arasındaki aşktan daha güzel bir aşk hikayesi yoktur.

Köpek

2023 yılında Köpek burcunda doğanlar büyük adımı atıp evlenebilirler. Uyum ve uzun süreli bir evlilikle dolu bir hayatın tadını çıkaracaklar. Köpek ve Tavşan ve birbiriyle uyumlu iki Çin burcu olduğu için Tavşan ancak 2023 yılında iyi haberler getirebilir.

Köpek burcunda olanlar arasındaki evlilik kalıcı olacak ve 2023 yılında hem iyi kalpli, hem özverili hem de anlayışlı oldukları için Öküz burcunda doğan insanlarla iyi bir yuva kuracaklar.

2023 yılında Köpek burcunda doğanlar büyük adımı atıp evlenebilirler. Uyum ve uzun süreli bir evlilikle dolu bir hayatın tadını çıkaracaklar. Köpek ve Tavşan ve birbiriyle uyumlu iki Çin burcu olduğu için Tavşan ancak 2023'te iyi haberler getirebilir.

Köpek burcunda olanlar arasındaki evlilik kalıcı olacak ve 2023 yılında hem iyi kalpli, hem özverili hem de anlayışlı oldukları için Öküz burcunda doğan insanlarla iyi bir yuva kuracaklar.

Fare

Sıçanlar, bu yıla aşk hayatlarında önemli bir etkisi olacak Tavşan'ın koruyucu etkisi altında başlayacak. 2023, evlenmek için en iyi yıllardan biridir.

Ayrıca 2023 yılında Sıçan Burcu Tai Sui (Çin Astrolojisinin Büyük Komutanı) ile uyumlu/uyumludur. Bekar veya kararsız olanlar, yakında evlenmek için büyük olasılıkla bekarlık statüsünü bırakacaktır.

Sıçan burcunun evlenmesi için yılın en iyi zamanı 25 Mayıs ile 28 Eylül arasıdır.

Su Tavşanı yılındaki en iyi evlilik partnerleri  Öküz, Ejderha, Yılan veya Köpek'tir.

Ejderha

2023, Ejderhaların düğüm atması için mükemmel bir yıl. Önümüzdeki yıl çok fazla aşk ve romantizm getiriyor. Mevcut aşk ilişkileri bir sonraki seviyeye taşınacak ve Ejderha artık hayatta yalnız yürümeyecek.

Mutluluğu, bundan sonra uzun yıllar birlikte yaşamak istediği, tüm kalbiyle sevdiği, her zaman yanında olacağı için daha da büyük olacaktır.

Tavşan

2023'te Su elementi, Tavşanları büyük adımı atmaya ve evlenmeye istekli, anlamlı ve enerjik yapar. 2023'te başlayan evlilik, sadakat ve karşılıklı beğeniye dayalı olacak.

Tavşanlar ev işlerini paylaşacaklar ve mükemmel ebeveynler olacaklar. Tavşan burcundaki insanlar Keçi, Domuz veya Köpek ile iyi bir ev yapacaklardır.

Çözüm

Sonuç olarak, enerjinin, fedakarlığın ve korumanın işareti olarak kabul edilen Su Tavşanı, zodya c'nin sabit unsuru olan ve istikrarı simgeleyen Ağaç ile birlikte, sevdiklerine bağlılık ve tutku duygusu getirecek ve Bu yıl gerçekleşen evlilikler kalıcı ve mutlu olacak.

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık