Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Yıllık Burç Yorumları

Koç Burcu
2022, ilişki odaklı Venüs'ün kariyer bölgenizde geriye doğru ilerlemesiyle başlar ve başkaları tarafından nasıl algılanmak istediğinizi düşünmek için zaman harcamanızı gerektiren enerjiler söz konusu. Uzun süredir devam eden inançların ve hedeflerin bir yeni yıl planlarını kullanabileceğini keşfedebilirsiniz. Yolunuzu gözden geçirmek için her zamanki koşuşturmanızdan bir adım geri atmak ilk başta tuhaf gelse de, hepsi sosyal ve profesyonel hayatınızı etkileyebilecek olan Merkürün dört gerilemesi sayesinde yakında aşina olacağınız bir duygu. Bu enerji; ilki iletişimi bölgenizi, ikincisi iletişim bölgenizi etkiler; üçüncüsü ortaklık bölgenizi ve 29 Aralık'tan 18 Ocak 2023'e kadar dördüncüsü kariyer bölgenizde olacak.

Tüm bu geçişlerin altında yatan tema, kendinizi nasıl ifade ettiğinizdir ve bu, yöneticiniz, Mars, 30 Ekim ile 12 Ocak 2023 tarihleri arasında iletişim bölgenizde geri harekette olduğunda sizin için önemli bir şekilde ortaya çıkacaktır. Bu dönem test edilecek. Sabrınız, özellikle de başkalarıyla etkileşim ve işbirliği söz konusu olduğunda, ancak bu süreçte kendiniz hakkında çok şey öğreneceksiniz.

Kendiniz hakkında bilgi edinmekten bahsetmişken, şanslı Jüpiter bu yıl zamanının çoğunu ruhanilik bölgenizde 28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a ve yine 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar geçirirken, terapide derinlere inebilir, zorlu, duygusal mücadele edebilirsiniz. Meditasyon, yoga ve daha fazla hayal kurma gibi solo uygulamalar da faydalı olabilir. Ve sizin için tüm yılın en heyecanlı dönemi olarak 10 Mayıs 28 Ekim arasını takviminizde daire içine alın, Genişleyen Jüpiter, 2010-2011'den beri ilk kez burcunuza girerek şansınızı, iyimserliğinizi ve en büyük hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yeteneğinizi artıracak.

2022 aydan aya astroloji tavsiyesi
Ocak  Yeni şeylere başlamak için mükemmel bir zaman.

Şubat- Bu ay aşk ve romantizm dolu!

Mart – Sağlığınız, özellikle 6 Mart'a kadar savunmasız durumda. Kendinize iyi bakın ve yeterince dinlenin!

Nisan - Seyahatler, yurt dışı ilişkiler ve çalışmalar ay sonuna kadar aktiftir.

Mayıs – Sabırlı olmayı öğrenin; tepkilerini kontrol et!

Haziran – Bu ay aile üyelerinizin yanında kalın!

Temmuz- Enerjinizi bir hobiye veya spor yapmaya odaklayın!

Ağustos – Bu ay dinlenmek için idealdir. Aynı zamanda ilişkileri yeniden yapılandırma döngüsü.

Eylül – Olağanüstü bir ilerici kariyer sıçraması yapmak için büyük şansınız var!

Ekim – Ayın ilk bölümünde işiniz olağanüstü sonuçlar getirecek!

Kasım – Para kazanmak için büyük bir şansınız var!

Aralık – Güç, zihinsel enerji ve motivasyonla dolu bir ay!

Boğa Burcu
Geçen yıl boyunca burcunuzdaki asi Uranüs ile ciddi bir şekilde karşı karşıya gelen ciddi Satürn sayesinde, evrenin sizi bir süredir değişmeye ve büyümeye zorladığını hissediyorsunuzdur. Bu yılki tutulmaların dördünün de burcunuza (30 Nisan ve 8 Kasım'da) ya da ortaklık bölgenize (15 Mayıs ve 25 Ekim) isabet etmesi sayesinde, bu temanın yoğunluğunun bu yıl yüksek bir seviyeye ulaşmasına hazırlanın. Her biri, benlik duygunuzda daha güçlü durmanız ve büyümenin bire bir ilişkilerinize yansıdığından emin olmanız için yolculuğunuzda sizi daha da ileriye götürür.

Bu arada, bu yılki Merkür retroları, profesyonel yolunuzdan ne istediğinizi düşünmenizi sağlayacak. Birincisi kariyer bölgenize, ikincisi para bölgenize, üçüncüsü günlük rutin bölgenize ve dördüncüsü yüksek öğrenim bölgenize düşüyor size yavaşlamanız ve hedeflediğiniz şeyin nabzını tutmanız için dört fırsat sunuyor, nasıl değer görmek istediğinizi, gününüzün nasıl görünmesini istediğinizi ve hedeflerinize ulaşmak için ufkunuzu nasıl genişletmek istediğinizi belirleyin.

Bu sorulardan herhangi birine takılırsanız, şanslı Jüpiter'in 28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a kadar ağ bölgenizden geçmesi sayesinde arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın bilgeliğinden ve desteğinden yararlanabileceğinizden emin olabilirsiniz. ve yine 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar. Ve 12 Nisan civarında, sezonunuz başlamadan hemen önce, Jüpiter orada rüya gibi Neptün ile bağlantı kurar ve potansiyel olarak umut verici bir grup projesine yol açabilecek yaratıcı bir beyin fırtınasını körükler. Toplumsal bir çabanın parçası gibi hissetmek, şimdi rahatlatıcı ve özellikle verimli olabilir.

2022 aydan aya astroloji tavsiyesi
Ocak - Eğitim ve kariyer için müreffeh bir zaman olacak, ancak finans söz konusu olduğunda dikkatli olunması önem taşımakta.

Şubat – Halihazırda bir ilişki içinde olanlar için sakin olunması önerilir. Ses tonunuza dikkat edin ve hiçbir şeyin senin ve hayat arkadaşının önüne geçmesine izin vermeyin.

Mart – Yeterince cesaretiniz varsa tüm engelleri ve zorlukları aşabileceksiniz ve tek çözümün daha çok çalışmak olduğunu anlayacaksınız.

Nisan – Gereksiz yere para harcamamaya çalışın ve mümkün olduğunca servetinizi biriktirmeye çalışın.

Mayıs - Aşk ilişkileri için harika bir zaman olacak. Mevcut ilişkilerde aşk yoğunlaşacaktır.

Haziran – Gayrimenkul, hem aileye hem de şirkete ait eşyalarla ilgili sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir dönem. Çözüm odaklı ilerleyin.

Temmuz – İş yerindeki konumunuzu, yönetimle olan ilişkinizi korumanız ve zorluklara boyun eğmemeniz önemlidir.

Ağustos -  İş eğlence yeni işler ile ilgili aktivite türü de dahil olmak üzere bir değişim zamanı olacak.

Eylül - Aşk, Boğa için her şey en iyisi olacak.

Ekim – Güvenilir ve çalışkansınız, bu nedenle tüm patronlar size yeni işler teklif etme veya sizi kilit pozisyonlara yerleştirme konusunda size güveniyor.

Kasım – Bu ay, ister ev ister araba alıyor veya satıyor olsun, herhangi bir finansal işlem yapmaktan uzak durun.

Aralık – Kazanımlarınızın artacağı aşk hayatınızda sürprizlere hazır olun.

İkizler burcu
Burcunuz ve ortaklık bölgenizdeki iki yıllık tutulmalardan sonra, muhtemelen uyum sağlamanız gereken tüm büyük,  zaman zaman bunaltıcı değişikliklerden bir mola vermeye hazırsınız. Neyse ki, bu yıl şok edici değişimlerle ilgili değil, günlük rutininizdeki ruhsal gelişim ve destekleyici denge üzerine düşünmekle ilgili, çünkü tutulmalar 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım maneviyatınızı ve sağlık bölgeleri etkilenecek.

Hayatta hızlı hareket etmeyi, hızlı bir şekilde bilgi toplamayı ve yaymayı tercih etme eğiliminde olsanız da, 2022'nin astrolojisi, sizi her zamankinden daha kolay almaya ve ne olabileceğini gözden geçirmek ve yeniden hayal etmek için geriye doğru adımlar atmaya teşvik etmekle ilgilidir. Yöneticiniz Merkür, bu yıl dört kez geriye gidiyor önce macera bölgenizden, sonra burcunuzdan, kendinizi ifade bölgenizden ve son olarak da yakınlık bölgenizden. Ve sanki bu yeterli değilmiş gibi, hareket ve enerji gezegeni olan hareketli Mars, 30 Ekim 12 Ocak 2023 arasını burcunuzda geri harekette geçirecek ve bu özellikle uykulu bir dönem olabilir. Tutku projelerinde ilerleme kaydetmenin tek yolu gerçekten biraz sabır olacaktır.

Şanslı Jüpiter aynı zamanda yılın büyük bir bölümünde kariyer bölgenize iyi bir şans, iyimserlik ve yüksek görünürlük getiriyor 10 Mayıs 28 Ekim ve 20 Aralık 2023 hariç, ağ bölgenizi aydınlatacak, bağlantı kuracaksınız büyük resim hedeflerinizi destekleyecek daha fazla arkadaşınız ve meslektaşınızla birlikte.

2022 aydan aya astroloji tavsiyesi
Ocak – Bu ay, bu burçta doğan insanlar kalabalığın arasından sıyrılmayı başarır, bu da onların çekici, enerjik oldukları ve eşlerinden kolaylıkla karşılıklılık kazandıkları anlamına gelir.

Şubat - Hayatı seviyorsunuz ve başkalarıyla ilişkileriniz daha iyi olacak.

Mart – Bekarsanız, muhtemelen eski bir arkadaşınıza aşık olacaksınız.

Nisan – Partnerinizle aynı alanda çalışıyorsanız veya birlikte bir işiniz varsa, bazı anlaşmazlıkların ortaya çıkma olasılığı yüksektir.

Mayıs – Düşündüğünüzden daha fazla özgürlüğünüz ve seçeneğiniz var. En sevgi dolu ve iyimser vizyona inanın  kalbinizde ve ruhunuzda hissettiğiniz  her şeyi dikkate alın.

Haziran – Günler geçtikçe hayatın nasıl daha t- güzelleştiğini hissedecek ve ortada güneş gibi parıldayacak ve bu duygunun tadını çıkaracaksınız. Dileklerinizin çoğu yakında yerine gelebilir.

Temmuz – Bu ay enerjiniz maksimum seviyede. Hayatta ilerlemek için çok fazla güç kazanacaksınız.

Ağustos – Sevdiklerinizle olan ilişkiniz, nasıl yardımcı olabileceğiniz, dakik durumlarda nasıl yardımcı olabileceğiniz ve evle ilgili her şey hakkında daha fazla endişe duyacaksınız.

Eylül – Bir araba satın almak veya önemli ev tadilatları yapmak için yatırımlar yapacaksınız.

Ekim – Duygusal iyileşme gerçekleşir ve bu, geçmişinizle bağlantı kurmak için mükemmel bir andır.
Kasım – İşinizi değiştirmeniz ve ufukta yeni başlangıçlar görmeniz mümkün.

Aralık – Bu, ailenizle veya topluluğunuzdan şifa ve maneviyatla ilgili ilgi alanlarınızı paylaşan insanlarla bağlantı kurmak için harika bir ay.

Yengeç Burcu

Ay sizin yöneticiniz olduğu için, onun döngülerine karşı özellikle hassassınız, bu nedenle güneş ve ay tutulmalarının nereye düşeceğini bilmek, önünüzdeki yıl hakkında size ciddi anlamda yardımcı olabilecek bilgiler sunabilir. Ve bu yıl, ağ kurma eviniz ve kendini ifade etme ve romantizm eviniz 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım'da oyunun kurallarını değiştiren bu olaylardan etkilenecek. Kısacası, üzerinde düşünmek zorunda kalacaksınız. çevrenizdeki insanlar ve harcadığınız yaratıcı, içten enerji. Memnun musunuz ve değilse nasıl daha fazla olabilirsiniz?

Astrolojik çalışmalarının derinlerine inen herkes, kalıpların ve yansıtma temalarının bol olma eğiliminde olduğunu fark edecek ve bu yıl sizin için kesinlikle böyle, çünkü haberci Merkür'ün dördü de ilişki bölgelerinizi vuruyor. Birincisi yakınlık bölgenizde, ikincisi maneviyat bölgenizde, üçüncüsü ev bölgenizde ve dördüncüsü ortaklık bölgenizde. Bu dönemler sizi içe dönmeye ve eski yaraları iyileştirmeye davet ediyor, böylece daha kolay tatmin edici, güvenliği artıran temeller ve bağlar kurabilirsiniz.

Ve servet getiren Jüpiter, yılın çoğunu 28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a ve 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar yüksek öğrenim ve macera evinizde geçirirken, rahatınızdan çıkmak için neredeyse doyumsuz bir ihtiyacınız olacak. bölge, ki evet, sizin gibi bir ev insanı için biraz şaşırtıcı olabilir. İster daha fazla seyahat etmeyi tercih edin, ister mevcut veya yeni becerilerinizi geliştirmenize olanak tanıyan dersler alın, ister mevcut sosyal ağınızın dışındaki insanlarla tanışın, ufuk açıcı anlar duygusal doyum sağlayacaktır. Ve 10 Mayıs'tan 28 Ekim'e kadar, geniş gezegen kariyer alanınıza giriyor ve 2023'te profesyonel ilerleme yolunda tadını çıkarmayı bekleyebileceğiniz tanınma ve şansa bir göz atıyor.

2022 aydan aya astroloji tavsiyesi
Ocak – Aileniz, eviniz veya çocukluğunuzla ilgili pişmanlıklar ve güçlü duygular sizi bunaltıyor ve bunları aşmak için çaba sarf edeceksiniz.

Şubat - Bu ay, Karşı cinsin bekar Yengeç'e ilgisini artıracak ve duygusal bir ilişki başlatacak biriyle tanışma şansı verebilir.

Mart – Sağlığınıza odaklanmanın ve daha iyi alışkanlıklar edinmenin tam zamanı.

Nisan – Yengeç burcunda doğanlar bu konuya daha fazla dikkat etmelidir çünkü bu ay daha eski sağlık sorunları tekrarlayabilir.

Mayıs - Dolunay, Yengeç için beklenmedik miktarda para getirebilir ve Güneş, onları mümkün olan her şeyi yapmak için belirleyebilir.

gelirlerini artıracak, hatta onlara bu konuda fırsatlar da sunacaktır.

Haziran - Yengeç, profesyonel olarak dikkat çekmelerine yardımcı olacak ilginç ortaklıklar kurma ve imzalama şansına sahip olacak.

Temmuz – Temmuz duygusal olarak hareketli bir ay olacak. Şimdiye kadar bir şeylerin birikmediğini hissettilerse, bundan sonra aşka başka bir anlam, başka bir çağrışım verecekler.

Ağustos – Yengeç, paralarını nasıl yönettiklerini yeniden değerlendirmeye zorlayacak bazı durumlarla karşılaşacak ve stresten uzak ve keyifli bir şekilde para kazanmak için yeni yöntemler keşfetmek mümkün.

Eylül – Bu dönemde Yengeç, strese ve çabuk sinirlenmeye daha yatkındır ve bu sinirlilik uykusuzluk çekmelerine neden olabilir.

Ekim – Yengeç burcunda doğan kişiler, kısa süreli bir ilişki veya evlilik de olsa mevcut ilişkilerinde kendilerini pek rahat hissetmeyeceklerdir.

Kasım – Yengeç, birçok kişinin daha iyi profesyonel sonuçlar elde etmeye odaklanmak isteyeceği enerjiye sahip olacak.

Aralık - Bu ay, Yengeç'e daha romantik ve tutkulu anlar ve ortaklarına karşı daha büyük bir açıklık getirecek. Uzun süreli ilişkiler içinde olanlar veya halihazırda evli olanlar bu ay tercih ediliyor.

Aslan Burcu

2021'i, kariyerinizi ve ortaklık alanlarınızı etkileyen Satürn-Uranüs karesi sayesinde büyük bir hedefe ulaşmak için kalbinizi ve ruhunuzu iyileştirmek ve en yakın sevdikleriniz ile ilgili konular arasında sıkışmış hissederek geçirdiniz. Şimdi, kendiniz toparlama zamanı önemli değişiklikler yapmanın zamanının geldiğini fark ediyorsunuz ve işiniz ile ev hayatınız arasında özel hayatınızda denge uyum ahenk sizleri karşılıyor.  Her ne kadar haberci Merkür'ün yılın ilk gerilemesi bu temayı vurgulayarak ortaklık evinize düşse de, uyandırma çağrıları kariyerinize ve ev bölgelerinize denk gelen 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım tutulmalarına bağlanabilir. .

Aynı zamanda, şanslı Jüpiter yılın çoğunu 28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a ve yine 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar seks ve yakınlık evinizde geçirirken, duygusal olarak kendinizi en iyi şekilde aşk dolu ifade edebilmek için daha fazla fırsatınız olacak hayatınızda ki özel insanla evlilik kararı alabilir süre gelen birlikteliğinizi en güzel haliyle yaşamaya devam ediyorsunuz. 12 Nisan'ı, en yakın ilişkinizde yepyeni, yaratıcı bir ton oluşturabileceğiniz, özellikle hareketli, ilham verici bir an olarak daire içine alın. Ve devasa Jüpiter 10 Mayıs'tan 28 Ekim'e kadar macera bölgenize geldiğinde, 2023'ün daha da fazlasının tadını çıkarabileceğiniz öğrenme, uzun mesafeli seyahat ve kişisel gelişim ile ilgili bolluğa bir göz atacaksınız.

Ve bir ekip çalışması üzerinde sıkı çalışıyorsanız, 30 Ekim 12 Ocak 2023 tarihleri biraz sinir bozucu olabilir, çünkü Mars ağ evinizde geri hareket edecek. Ama aynı zamanda başkalarıyla nasıl çalıştığınızı ve işbirlikçi bir çabanın parçası olmanın sizin için ne anlama geldiğini geliştirmek için bir fırsattır.

2022 aydan aya astroloji tavsiyesi

Ocak – Bu ay, bekleyen birçok aktiviteyle oldukça hareketli olacak. Bazılarına başlamanız ve bazılarını tamamlamanız gereken birçok göreviniz olacak.

Şubat- Ayın ilk on yılında iletişim, bilgi ve yeni şeyler öğrenme evi harekete geçecek.

Mart – Bu ay Başak burcuna iletişimi, veri toplamayı, mesleki eğitim sınıflarını ve finansal durumu kolaylaştıran önemli olayları ve yönleri getiriyor.

Nisan – Bilgi birikiminde yeni bir aşama ve önümüzdeki iki hafta tüm iletişim süreçlerinde, proje desteklerinde, mülakatlarda ve kişisel çalışmalarda önemlidir.

Mayıs – Önümüzdeki üç hafta boyunca profesyonel bir eğitim kursuna devam edebilir ve eşiniz, aile üyeleriniz, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınızla iletişim kurma şeklinizi gözden geçirebilirsiniz.

Haziran - Uzlaşmanız gerektiği anlamına gelse bile, yaşam hedeflerinize odaklanıyorsunuz.

Temmuz – Performansınız, meslektaşlarınızın ve üstlerinizin performansıyla ve onlarla ne kadar iyi geçindiğinizle dolaylı olarak bağlantılı olabilir.

Ağustos – Bekar Başaklar bu ay büyük aşklarını bulabilirler. Duygularınız bu dönemin çoğunda daha yoğun olabilir.

Eylül - Tüm ay boyunca arkadaşlarınız ve akrabalarınız daha fazla para kazanmanız için iyi bir ilham kaynağı olacak.

Ekim – Dinlenmek ve dinlenmek için boş zamanınızı değerlendirin. Kendinizi olumlu şarj için kısa tatiller yapın.

Kasım – Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Uzun süreli çabadan kaçının, aynı zamanda çok fazla dinlenmekten kaçının. Bu ikisi arasında bir denge oluşturmaya çalışın.

Aralık – Hoşgörü veya partiler söz konusu olduğunda bütçenize sıkı sıkıya bağlı kalın çünkü yıl sonuna doğru finansal olarak şans sizden yana değil.

Başak Burcu

Hükümdarınız, haberci Merkür, sadece üç değil dört geri harekette olacak.Bu yıl birkaç kez, size yavaşlamanız için bolca fırsat sunuyor ki bu, adil olmak gerekirse, en sevdiğiniz veya yapılması en kolay şey değil ve artık işinize yaramayanları düzenlemek. 14 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar, iletişim gezegeni sağlık ve rutin bölgenizden romantizm bölgenize geri dönerek günlük programınızı nasıl ele aldığınızı gözden geçirmenizi ve eğlenceye öncelik vermenizi gerektirir. 10 Mayıs'tan 2 Haziran'a kadar Merkür, kariyerinizi ve yüksek öğrenim alanlarınızı etkileyerek size büyük resimdeki hedefleri netleştirme şansı sunacak. 9 Eylül'den 2 Ekim'e kadar, para bölgenizden ve burcunuzdan geriye doğru hareket ederek sizi harcamalarınızı, kazancınızı ve kişisel markanızı yeniden düzenlemeye ve gözden geçirmeye teşvik eder. Ve 29 Aralık'tan 18 Ocak 2023'e kadar, hükümdarınızın kendini ifade etme bölgenizdeki gerilemesi, nasıl olduğunuz üzerine meditasyonu ateşler.

Bu arada, yıl tutulmaları 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım'da iletişim ve macera bölgelerinizi aydınlatarak merakınızın yoğunluğunu ve sıradan rutinlerden kurtulma arzunuzu harekete geçirir. Sevdiğiniz insanlardan faydalar söz konusu  bu ufuk açıcı anlarda yararlı bir yol olabilir, çünkü şanslı Jüpiter, bu yılı ortaklık ve yakınlık bölgelerinizde geçirecek, odak noktanızı ve tüm hayatınızdaki şansınızı büyütecek.
Ve 30 Ekim'den 12 Ocak 2023'e kadar, kariyer bölgenizdeki yoğun Mars'ın yavaşlaması, büyük resim niyetlerinizin peşinden gitmek söz konusu olduğunda daha fazla öz-düşünsel ve daha az eylem odaklı hissetmenize neden olabilir. Gecikmeler sizi hayal kırıklığına uğratabilir, ancak bu geri adım, neyi amaçladığınızı netleştirmek için yapıldı, böylece oyun planını ilerletirken daha da rahat olursunuz.

2022 aydan aya astroloji tavsiyesi
Ocak – Ocak 2022'nin başlarında son derece önemli bazı gelişmeler söz konusu hayatınızdan çıkardığınız sözde arkadaşlarınızla ilgili nasıl isabetli kararlar aldığınızı anlayacaksınız. Özel yaşamınızda huzur şans sizden yana

Şubat – Şubat ayından itibaren işler biraz değişecek. O zaman gerçekleşecek olan dolunay onlara maruz kaldığınız tehlikelerin farkında olma yeteneği kazandıracak ve daha temkinli davranmaya başlayacaklak pek çok zarardan koruyacaksınız kendinizi.

Mart – Arkalarından söylenmiş bazı gerçekleri, bazı dedikoduları keşfedecekler ve özellikle birçoğu çok önemsedikleri insanlar tarafından iş ve ilişkilerine verilen zararların gün yüzüne çıkması ile şaşıracak ama olgunluk kazanacaklar.

Nisan – Bazı bankaların veya iş ortaklarının sözleşmeden doğan bazı yanlış anlamalarından veya spekülatif bir şeyden kaynaklanan küçük mali sorunlar olabilir. Para sorunları ayın sonuna doğru çözülür. Özel yaşamınızda aşk romantizm yükselecek.

Mayıs – Ortalık sakinleşiyor ve Aslanlar yıla başladıkları tüm endişeleri bir kenara bırakarak daha enerjik, daha mutlu oluyorlar.

Haziran – Jüpiter yeni bir iş fırsatı getiriyor, aynı zamanda ekip, meslektaşlar, patronlar, konum, işe seyahat ettiğiniz mesafe, çalışma koşulları ile ilgili sorunları da çözüyor.

Temmuz – Bu ay kişisel hedefler ve hayaller üzerinde çalışmak için harika bir ay.

Ağustos – Ağustos, her zamanki gibi, Aslan için yoğun bir aydır, çünkü burç hızlı gezegenler - Güneş, Merkür, Venüs tarafından geçiliyor. Kararlar alın ve uygulayın.

Eylül – Maaşlarından olmasa bile ek gelirler kazanımlar ile finansal artma şansınız oldukça yüksek.

Ekim – Hayat arkadaşıyla olan ilişkisinin düzeldiğinden emin olmak için duygusal hayatını (yeniden) düzenlemek zorunda kalacak. Sevmek emek sevmek yürek ister ortaya koyma zamanı.

Kasım – Aslanların özellikle aileye değil, aynı zamanda kişisel dönüşüme de odaklanması gerekecek enerjiler ile güçlendirecek aslanları.

Aralık – Kendisi için önemli kararlar alacak ve gerçekten önemli olan şeylere odaklanmanın getireceği başarı sizleri karşılıyor.

Terazi Burcu

Yıl başlarken, 29 Ocak'a kadar kendi bölgenizden geriye doğru hareket eden hükümdarınız sosyal Venüs sayesinde, kendinizi gaza gelmiş ve 2022'yi yakalamaya hazır olmaktan çok bitkin hissediyor olabilirsiniz. eski duygusal yaralar ve bir güvenlik duygusu için güvendiğiniz sistemleri, kalıpları ve ilişkileri gözden geçirip yenilemek. Ve 14 Ocak ile 3 Şubat arasında, kendini ifade etme bölgenizde bir Merkür gerilemesi, canınızın çektiği spontane, eğlenceyi seven anlarla koşuşturmanızı daha da zorlaştırabilir. Ancak yaratıcı olmayı ve akışa devam etmeyi taahhüt ederseniz doğuştan sahip olduğunuz iki güç, Terazi bu kış gümüş astarları bulacaksınız.

İlkbahara girerken ve 30 Nisan ve 15 Mayıs'ta yılın ilk iki tutulmasını yaşarken, para ve yakınlık bölgelerinizde oyunun kurallarını değiştiren etkisini hissedeceksiniz. 2021'in sonlarında başlayan bu ay anlatımı tamamen sizin konfor seviyeniz ve değerlerinizle ilgili. Şu anda üzerinde düşünebileceğiniz birkaç soru: Neleri paylaşmaya hazırsınız?

Tıpkı geçen yıl olduğu gibi, yaz sonu ve doğum gününüzün bir kısmı 9 Eylül 2 Ekim burcunuzda bir Merkür gerilemesi olacak, bu da önümüzdeki aylarda neyi başarmak istediğinize ve nasıl başaracağınıza daha fazla odaklanmanıza yardımcı olabilir. algılanmak ister. Ekstra eğitim, öğretim veya seyahatin hedefinize ulaşmanıza yardımcı olabileceğini fark ederseniz, aksiyon odaklı Mars 20 Ağustos'tan Mart 2023'e kadar yüksek öğrenim bölgenizde etkili olacak.

2022 Aylara Göre Ay Astroloji Önerileri
Ocak 2022 , önümüzdeki yılı planlamak için bu ayı kullanmanızı teşvik ediyor. Yaratıcılığınızı ve öz güveninizi kullanın!

Eğer taviz vermeye hazırsanız , Şubat 2022 sosyal hayatınız için iyi bir ay olacak. Bu aynı zamanda kariyeriniz için de iyi bir tavsiyedir.

Mart 2022 , Gökyüzü  hedeflerinize odaklanmanızı istiyor! Ne kadar pozitif olursanız, bu ay daha fazlasını başaracaksınız.

Nisan 2022 size bir sürprizle geliyor! Ayrıca bu ay kendinizi daha yaratıcı ve enerjik hissedeceksiniz.

Mayıs 2022 Oldukça istikrarlı olacak. Ayın ilk yarısını işinize, ikinci yarısını aile hayatınıza odaklanmak için kullanın.

Haziran 2022 , romantik hayatınız da dahil olmak üzere sosyal hayatınız için iyi bir ay. Haziran'da kalbiniz sevgiyle dolacak.

Temmuz 2022 , ayın ilk yarısı için ortalama olacak. Temmuz ortasından sonra hayatınızın her alanında gelişmeler göreceksiniz.

Ağustos 2022 , dengeleyici bir rol oynuyor. Bu ay aşk, sosyal ve iş hayatınızı dengelemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Eylül 2022 , duygularınızı ayın başında dengelemenizi gerektirecek. Eylül ortasından sonra kendinizi enerjik hissedecek ve normale döneceksiniz.

Ekim 2022 sizi isteklerinize teslim olmaya teşvik ediyor. İstekleriniz bu ay sizi her şeyden daha çok motive edecek.

Kasım 2022 , rahatlamaya çalışmak için harika bir zaman. Son zamanlarda stresli olacaksın. Yeniden şarj etmek için Kasım'ı kullanın.

Aralık 2022 , 2023'ü planlamak için mükemmel bir zaman. Ancak işinize de odaklanmayı unutmayın.

Akrep Burcu

19 Kasım 2021 civarında fark etmiş olabileceğiniz gibi , tutulma serisi.Bu, ortaklık bölgenizde yeni başladı ve bu yıl tam olarak yürürlüğe girecek ve işaretiniz, dünyada ve kendiniz için ve en yakın ilişkilerinizde nasıl göründüğünüzü sallıyor. 30 Nisan ve 8 Kasım'da ortaklık bölgeniz sırasıyla bir güneş ve bir ay tutulması ile aktive olacak. Ve 15 Mayıs ve 25 Ekim tarihlerinde burcunuza ay ve güneş tutulmaları düşüyor. Güçlü, sağlıklı, tatmin edici ortaklıkların daha da güçlü, daha sağlıklı ve daha istikrarlı olmasını bekleyebilirsiniz, Yıl sonuna kadar, benlik duygunuza uygun bir şekilde yaşamda ilerlemeye her zamankinden daha fazla odaklı olmayı bekleyebilirsiniz.

Bekarsanız ve özel biriyle tanışmakla ilgileniyorsanız veya sanatsal bir vizyon sergilemek ve sürdürmek için yılın büyük bir bölümünde romantizm, eğlence ve kendini ifade etme evinizden geçen tesadüfi Jüpiter sayesinde bu alanlarda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz , Şanslı gezegenin sağlık ve rutin bölgenize geçmesi ı ve size egzersizlerden iş projelerini gerçekleştirmeye kadar daha da geniş bir günlük aktivite yelpazesi sunduğu 10 Mayıs 28 Ekim arası hariç.

30 Ekim 12 Ocak 2023 tarihleri arasında, gezegendeki yardımcı yöneticilerinizden biri olan Mars, yakınlık bölgenizden geriye doğru hareket ettiğinde biraz yavaşlama bekleyin. Başka biriyle çalışmayı içeren para kazanma projelerinde ilerlemek özellikle her iki varlığınızı da içeren bu geçiş sırasında zor olacak, ancak daha zahmetsizce gelecek olan şey, duygusal esenliğinizle ilgilenmek, veya kendi işinizin derinliklerine inmek bu süreçte bu konular gündeminize gelecek.

2022 Aylara Göre Ay Astroloji Önerileri
Ocak 2022 , yıla tuhaf bir şekilde başlıyor ve 2022 Merkür gerilemesi sonrasında bu yıl kendiniz olmak  için doğru yönü aramanıza neden oluyor.

Şubat 2022 , sosyal hayatınızda bir nimet gösterecek! Arkadaşlarınız ve akrabalarınızla daha fazla zaman geçirin.

Mart 2022 , iş ve arkadaşlar arasında seçim yapmanızı istiyor. Her iki dünyanın da en iyisini elde etmek için hayatınızın bu alanlarını dengeleyin.

Nisan 2022 , sosyal hayatınız söz konusu olduğunda daha az şanslı olduğunuzu kanıtlıyor. Kariyerinize yardımcı olmak için huysuz iş arkadaşlarınızla aranızdaki mesafeyi koruyun.

Mayıs 2022 sizin için yoğun bir ay olacak. Drama ve dedikoduya kapılmamaya çalışın. Bunun yerine işe odaklanın.

Haziran 2022 , yılın geri kalanı için planlar yapmak için mükemmel bir zaman. Özellikle işe odaklanmak için harika bir zaman.

Temmuz 2022 , geçtiğimiz aylara göre daha rahat geçecek. Tatile çıkmayı düşünüyorsanız, şimdi yapmanın tam zamanı.

Ağustos 2022 , hobileriniz üzerinde çalışmak için mükemmel bir zaman. Arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle de zaman geçirdiğinizden emin olun.

Eylül 2022 içinizi motivasyonla dolduracak. İşyerinde yeni bir projeye girişmek veya bir  hayali gerçekleştirmek ve özel yaşamda aşık olmak için bunu kullanın.

Ekim 2022 , kendinizi enerjik ve eğlenmeye hazır hissediyorsunuz! Ancak, odağınızı kaybetmeyin, aksi takdirde kariyerinize zarar verebilir.

2022'nin sizin için en iyi ayı Kasım 2022 olacak. Hem sosyal hayatınız hem de romantik hayatınız gelişecek.

Aralık 2022 karışık bir çanta olacak. Yılın geri kalanında hedeflerinizi takip etmeye odaklanmaya çalışın.

Yay Burcu

Yılın başlangıcı, özellikle iş ve para söz konusu olduğunda, tüm herşeyin üst üste aldığınız bir an gibi hissedeceksiniz, çünkü sosyal Venüs 29 Ocak'a kadar para bölgenizde geri hareket edecek ve haberci Merkür de olacak. 14 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar iletişim bölgenizde geriye doğru hareket edin. Bu dönem, eski fikirleri yenilemek, kazanma yaklaşımınızı gözden geçirmek ve aynı zamanda sahip olduğunuz tanınmayı kazanmak için becerilerinizi masaya en iyi nasıl getirebileceğinizi yeniden düşünmek için faydalı olacaktır.

Neyse ki, son iki yılın aksine, 2022'nin tutulma mevsimleri (yaklaşık 30 Nisan-15 Mayıs ve 25 Ekim-8 Kasım) sizi doğrudan etkilemeyecek, ancak sağlık ve maneviyat bölgelerinizi aydınlatacak ve kendinize bakmanızı isteyecek. sağlık fiziksel ve zihinsel olarak ikna olduğunuz diğer uğraşların bile üzerinde fedakarlık etmeye değer. Geçen yıl ihtiyaçlarınız için nasıl mücadele edeceğinizi  hatırlamak, bu yıl refahınız için daha düzenli bir şekilde ayağa kalkmanıza yardımcı olabilir.

Ve şanslı hükümdarınız Jüpiter, yılın büyük bir bölümünde özellikle 28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a ve yine 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar kendi ana bölgenizden geçerken, hizmet veren bir yuva inşa etmek için daha da fazla fırsatınız olacak. sıcak, rahat, güvenliği artıran sığınağınız olarak. Sevdiklerinizle zamana öncelik vermek de daha organik olarak gelir. Ve devasa, geniş gezegen 10 Mayıs 28 Ekim arasını romantizm sektörünüzde geçirdiğinde, 2023'ün neler getirebileceğine, yani daha eğlenceli, yaratıcılık, aşk sizleri karşılıyor.

2022 Aylara Göre Ay Astroloji Önerileri
Ocak 2022 , yıla Merkür'ün Yay burcunda başlamasıyla başlıyor. Bu sizin için hem ilham hem de güven artırıcı olarak hizmet edecektir.

Şubat 2022 , içgüdülerinizi takip etmenizi teşvik ediyor. Her ikisi de Balık burcunda bulunan Jüpiter ve Neptün, sezgilerinizi güçlendirmeye yardımcı olacaktır.

Mart 2022 , odaklanmayı zorlaştırıyor, ancak elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. İhtiyacınız olduğunda arkadaşlarınızdan, ailenizden ve hatta yabancılardan tavsiye isteyin.

Nisan 2022 sabırlı olmanızı gerektiriyor. Hiçbir şeye acele etmeyin ve güvenemeyeceğiniz insanları dinlemeyin.

Mayıs 2022 , iş ve romantik ilişkiler dahil tüm ilişkileriniz üzerinde çalışmanız için mükemmel bir aydır.

Haziran 2022 , özellikle kariyerinizle ilgili olarak sizi yavaşlamaya teşvik ediyor. Bunun yerine ailenizle vakit geçirin.

Temmuz 2022 , heyecan ve stresi bir arada getiriyor. İlişkilerinizi güçlü tutmak için bu ikisini dengeleyin.

Ağustos 2022 , kariyerinize odaklanmak için harika bir zaman. Ancak arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi unutmayın.

Eylül 2022 , iş ve sosyal hayatınızı dengelemek açısından zor bir dönem olacak. Bunu yönetmek için elinizden geleni yapın.

Ekim 2022 , her zamankinden daha meraklı hissetmenizi sağlıyor. Bu merakı ilişkilerinizde kendi yararınıza kullanın.

Kasım 2022 yoğun bir ay olacak. Aşırı strese girmemek için biraz eğlenmeye çalışın.
Herhangi bir konuda geride kaldıysanız Aralık 2022 zor olacak. Bu ayı yakalamak için kullanın

Oğlak Burcu

Yöneticiniz olan görev yöneticisi Satürn, bu yıl hala para bölgenizde hareket ederken, musluktaki derslerin daha çok aynı olduğunu hissedebilirsiniz, ancak bu yıl aslında daha çok oyun planınızı geliştirmek ve başkalarıyla bağlantı kurmakla ilgili, Kaptan. Yine de yavaş başlayacak, çünkü sosyal Venüs 29 Ocak'a kadar burcunuzda geri harekette olacak ve markanızı ve büyük hedeflerinizi dünyaya nasıl sunduğunuzu yansıtmanız ve gözden geçirmeniz için sizi teşvik edecek. Bu, bir bakıma, bir kış uykusu dönemi gibi hissedilebilir ve bu duygu, yalnızca haberci Merkür'ün gelir bölgenizden geriye doğru hareket etmesi ve 14 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar imzalaması ve para meselelerini yeniden değerlendirmenizi ve yeniden düzenlemenizi gerektirmesi gerçeğiyle vurgulanacaktır. İmzanızın muhafazakar yaklaşımına bağlı kalmak muhtemelen şimdi en iyisidir.

İlkbaharda, romantizm ve kendini ifade etme bölgenizde gerçekleşen ve arzularınız ve sanatsal dürtüleriniz için ayağa kalkmanız için sizi zorlayan iki büyük ay olayı (30 Nisan ve 8 Kasım'da) sayesinde tutulma mevsimi daha heyecan verici bir hava sunar. . Diğer ikisi (15 Mayıs ve 25 Ekim), sizi uzun vadeli vizyonları açısından aynı sayfada olan insanlarla aynı hizaya getirebilecek ve yaratıcı büyümenizi destekleyebilecek ağ sektörünüzü aydınlatıyor.

Bu arada, şanslı Jüpiter, yılın çoğunu iletişim bölgenizde geçirecek (28 Aralık 2021 10 Mayıs ve yine 28 Ekim 20 Aralık), öğrenme, bağlantı kurma, ilginç yeni insanlarla,  tanışma arzunuzu ve yeteneğinizi yoğunlaştıracak, ve daha sosyal olun. Ve 10 Mayıs'tan 28 Ekim'e kadar kısa bir süre ev bölgenize daldığında, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmekten, eve yakın durmaktan, yuvanızı kuşanmaktan ve hayatın tüm temel yönleriyle ilgilenmekten daha da fazla keyif alacaksınız.

2022 Aylara Göre Ay Astroloji Önerileri
Ocak 2022 , kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak ve bu da sizi risk almaya teşvik edebilir. Ancak harekete geçmeden önce düşünmeyi unutmayın!

Şubat 2022'de kendinize olan güveniniz artmaya devam ediyor. İlişkileriniz üzerinde çalışmak için bunu kullanın.

Mart 2022 , sizi yaratıcılıkla dolduran Satürn Kova'da. Hobileriniz üzerinde çalışmak için harika bir zaman. Ancak, kariyerinizi unutmayın.

Nisan 2022 , hayatınızı dengelemeniz ve önceliklerinizi belirlemeniz için sizi teşvik ediyor. Çoğu Oğlak burcu insanı için bu, ailenizle daha fazla zaman geçirmek anlamına gelir.

Bir şeyler yapacaksanız Mayıs 2022'ye odaklanmanız gerekiyor! Olabildiğince üretken olmak için kaygınızı bir kenara bırakın.

Haziran 2022 , kendinizi kolayca sinirli hissetmenizi sağlayacak. Eski veya yeni arkadaşlarınızla tartışmaya girmemek için rahatlamaya çalışın.

Temmuz 2022'de Satürn sizi her zamankinden daha duygusal hissettiriyor. Ailenle vakit geçirmek. Herkesin duygu durumlarına iyi gelecektir.

Ağustos 2022 size bol şans getiriyor. Kariyerinizde ve ilişkilerinizde başarı bu ay kolayca gelecek.

2022 Merkür retrosu ile Eylül 2022 zor bir ay olacak. Mali durumunuzu kontrol altında tutmak için her zamankinden daha fazla çalışmanız gerekecek.

Ekim 2022 , her şeyden daha fazla stres getiriyor. Rahatlamaya çalışın ve sorunlu zihninizi rahatlatmak için arkadaşlarınızla vakit geçirin.

Kasım 2022 , özellikle kariyerinizde iyi şanslar getiriyor. Ancak, başarılı olmak için odaklanmanız gerekir.

Aralık 2022 sizin için çabuk geçecek. Çok meşgul olacaksın, ama eğlenceli olacak. Esnek kalın ve akışa devam edin.

Kova Burçlar

2022'ye tonlarca heyecan verici enerjiyle başlayacağınızı düşünüyorsanız, bu vizyonu yeniden çerçevelemenin zamanı gelebilir, Kova, çünkü ilk birkaç hafta aslında biraz sessiz sakin olabilir. Sosyal Venüs, ruhsallık bölgenizde 29 Ocak'a kadar geri harekette olacak ve sizi odağınızı dış meselelerden daha iyileştirici kendi kendine çalışma ve yalnız zamana kaydırmaya teşvik edecek ve 14 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar haberci Merkür, burcunuzda geriye doğru hareket ederek bir tamamen kendi imajınıza yönelmek ve kişisel hedeflerinizi ve bunları dünyaya nasıl sunmayı planladığınızı netleştirmekle ilgili bir dönem.

Tüm bunlara hakim olduğunuzda, yılın büyük bölümünde para sektörünüzde takılan şanslı Jüpiter sayesinde en yenilikçi fikirlerinizi gelire kanalize edebilirsiniz. Özellikle 12 Nisan'da, servet gezegeni rüya gibi Neptün ile eşleşerek, planınızın rasyonel somunları ve cıvataları yerine hayal gücünüze kapılmanız için size ilham veriyor. Bunun yerini daha da yaratıcı nakit akışı artırıcı tekliflere bırakan ruhani, heyecan verici bir ton olarak bulabilirsiniz. Temel olarak, başlangıçta pratik görünmeyen ama sanatsal dürtülerinizle rezonansa giren bir şeye şans vermeye istekli olmak, bu yıl sizin için işe yarayabilir, Sevgili Kova.

30 Nisan'da, yılın ilk güneş tutulması kendi bölgenize düşer ve eski yaralar ve hayatınızın elden geçirilmesi gerekebilecek temelleri üzerine derin bir meditasyon gerektirir. Ardından 15 Mayıs, kariyer bölgenizde başarı arayışınızda değişimi kucaklamanızı gerektirecek ilk ay tutulmasını getiriyor. Bu temalar 25 Ekim ve 8 Kasım'da bir kez daha tekrarlanarak anlatıyı ve hem özel hem de profesyonel yaşamınızda bir merkeziyet duygusu geliştirme yeteneğinizi geliştiriyor.

2022 Aylara Göre Ay Astroloji ÖnerileriOcak 2022 oldukça zor bir zaman olacak. Aşk konusunda bazı sorunlar yaşayacaksınız. Neyse ki, finansmanınız çok daha iyi olacak.

Şubat 2022 , Ocak ayının tam tersi olacak  harika bir aşk ve cinsel tutku zamanı, çok iyi bir mali durum değil. Hayat arkadaşınızla iyi geçineceksiniz ve bu en önemli şey. Paranız için endişelenmeyin daha iyi olacak.

Mart 2022 – Bazı insanlar için çok çekici olacaksınız. Romantizm söz konusu olduğunda Mart çok iyi olacak ve yeni biriyle tanışma şansınız olacak.

Nisan 2022 işinizi büyüteceğiniz enerjileri barındırmakta. Büyük bir olay sizi bekliyor ve bu çok olumlu. Kariyeriniz istikrar kazanacak, böylece huzur içinde uyuyabilirsiniz. Mesleki yaşamınızda herhangi bir endişeniz olmayacak. 2022 Kova burcu bazı sağlık problemlerini öngörüyor  çok büyük değil, ama kendinize iyi bakın.

Mayıs 2022 son derece istikrarsız mali durum. Samimiyetsiz insanlara dikkat edin. Seni kirli işlerde kullanmaya çalışacaklar. Bu insanları reddetmek akıllıca olacaktır.

Haziran 2022 , sosyal becerilerinizi geliştirmek için harika bir zaman olacak. Arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeli ve yeni insanlarla tanışmalısınız. Haziran'da da romantizm var ama dikkatli olun  bu aşk değil. Uzun süreli bir ilişkiniz varsa, partnerinizi aldatmaya meyilli olabilirsiniz. Benim tavsiyem? yapma. Buna değmez.

Temmuz 2022 , aileniz için bir zaman olacak. Her şey harika olacak ve hatta tatile çıkmayı deneyebilirsiniz. İşinizi gerçekten sevmenize rağmen, şimdi sevdiklerinizle birlikte bir seyahate çıkma arzusu duyacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin ve her şey mükemmel olacak.

2022 Ağustos - çalış, çalış, çalış. Seviyorsun, biliyorum. Ve şimdi büyüleyici projelerinize odaklanabilirsiniz. Her Kova bu ay mutlu olacak çünkü zamanını en çok sevdiği şeylere ayırabilir.

Eylül 2022 , büyük değişikliklerin zamanıdır. Kendinizi yeni yaşam akışına hazırlayın. Değişiklikler iyi olabilir ama sizin için kesinlikle zor bir dönem olacak. Projeniz gecikecek, bu yüzden sabırlı olmalısınız.

Ekim 2022 kariyeriniz için iyi olacak. Küçük sorumluluklar için zaman kaybetmeyin. En büyük projelere odaklanın – bu ayı iyi değerlendirin. Bir iş gezisine çıkma olasılığı vardır. Ayrıca bir artışa da güvenebilirsiniz.

Kasım 2022. Bol bol sosyal buluşma olacak. Büyük bir olay, belki düğün sizi bekliyor. Size arkadaşlarınızın kalplerine ve zihinlerine giden doğru yolu gösterecek bir işaret arayın.

Aralık 2022 size bazı hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı verecek. Hepsi değil, ama mutlu ve hayattan çok memnun olmaya yetecek kadar. Ayrıca kazanılacak iyi miktarda para var.

Balık Burcu

2021'in ortalarında özellikle 13 Mayıs 28 Temmuz bu yıl tadını çıkaracağınız şans türüne bir göz attınız. Şimdi, 28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a ve yine 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar, şanslı Jüpiter'in burcunuza geri dönmesi  sayesinde, tutku projelerinizde bir kez daha kayda değer ilerlemeler kaydedebilir ve benlik anlayışınızda durabilirsiniz. Daha da büyük, daha cesur, daha kendinden emin ve iyimser bir şekilde. Takviminizde 12 Nisan'ı da daire içine alın, çünkü bu gün Jüpiter'in (geleneksel hükümdarınız) mistik Neptün (modern zaman hükümdarınız) ile burcunuzda buluştuğu ve kendisini hayal gücüyle tatmin edecek 12 yıllık rüya gibi bir döngüyü başlattığı gündür. ve ruhsal büyüme. Bu nedenle, yaratıcı yönünüze dokunmak ya da kişisel iyileşmenizde veya büyümenizde ilerleme kaydetmek istiyor olsanız da, bu yıl sizin için uygun bir yıl. Etkileyici sonuçlar görmeye başlayacak. Ve geniş gezegen para bölgenizden geçerken, hayal gücünüzü kullanmanın 10 Mayıs'tan 28 Ekim'e kadar finansal büyümeye nasıl yol açabileceğini anlayabilirsiniz.

Aynı zamanda, bu yıl çoğu içsel yaşamınızı etkileyen dört Merkür gerilemesi olacağından, en güçlü destek sistemlerinize güvenmek için bir noktaya değinmek isteyeceksiniz. Merkür, 14 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar maneviyat bölgenizden, 10 Mayıs'tan 2 Haziran'a kadar kendi bölgenizden ve 9 Eylül'den 2 Ekim'e kadar olan yakınlık bölgenizden geriye doğru hareket eder ve tüm bu dönemler, en iyisini yapacağınız zamanlar olabilir. dinlenmek, yeniden şarj olmak ve sizi sinsice geride tutabilecek duygusal yaraları yeniden gözden geçirmek. Bu içsel çalışmayı yapmak elbette kolay olmayacak, ancak faydaları bu yıl ve gelecekte hayatınızın her köşesinde hissedilecek.

2022 Aylara Göre Ay Astroloji Önerileri
Ocak 2022 – Hayat arkadaşınızla birlikte vakit geçireceksiniz. Bir randevuya çıkmalı veya geceyi bir otel odasında geçirmelisiniz. Bu ay aynı zamanda aile aktiviteleri için de iyi olacak. Sevdiklerinizle bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Şubat 2022 biraz daha yavaş olacak, bu nedenle önümüzdeki aylar için plan yapmaya odaklanabilirsiniz. Kariyerinizde bazı değişikliklere kendinizi hazırlamalısınız. Daha sonra gelecek ama şimdi zihinsel hazırlık yapmak için iyi bir zaman.

Mart 2022 sizin için oldukça kafa karıştırıcı olacak. Sizi tedirgin edecek bazı olaylar olacaktır. Kendini sakinleştirmeye çalış. Herhangi bir eylem zor olacaktır, bu yüzden dinlenmek en iyisidir. Belki tatil yapabilirsin.

Nisan 2022 – Burç finansal istikrar ve romantizm için iyi bir şans öngörüyor. Aşk için iyi koşullar yaratmak için bu zamanı iyi kullandığınızdan emin olun. Akıl sağlığınıza dikkat edin.

Mayıs 2022 , paranızı halletmek için mükemmel bir zaman olacak. Yatırım yapmalı ve işinize odaklanmaya çalışmalısınız. Biraz harekete geçerseniz çok para kazanabilirsiniz. Bekarlar aşkı bulabilir. Genel olarak, bu sizin için çok iyi bir ay olacak.

Haziran 2022. Bu bir kariyer gelişimi ayıdır. Çok önemli bir bilgi var: Hedeflerinize ulaşmak için diğer insanların yardımına ihtiyacınız olacak. İş arkadaşlarınıza ve onların yardım sağlama isteklerine dikkat edin. Haziran ayında bazı sağlık sorunlarınız olacak, ancak çok ciddi olmayacak.

Temmuz 2022 , sosyal aktiviteler için iyi bir zamandır. Arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurmaya çalışın. İletişim şimdi başarınızın anahtarı olacak. İyi ilişkiler sayesinde hızlı para kazanabilirsiniz.

Ağustos 2022 romantizm ayı olacak. Ancak bu zor. Neden soruyorsun? Çünkü yıldızlar aşk ilişkilerini destekleyecek, evlilik romantizmini değil. Yani hayat arkadaşınızı aldatma şansınız var. Eğer sevginize değer veriyorsanız bunu gösterin ve ilişkinizi sahiplenin.

Eylül 2022 , hareketli, coşkulu, heyecanlı bir ay olacak. Bu ay bazı hedeflerinize ulaşmayı bekleyin. Senin için çok kolay olacak. Sadece içgüdülerine güvenmeli ve kendin olmalısın.

Ekim 2022 - bu, kariyerinizde yeni yolun başlangıcı. Daha önce düşünmediğiniz bazı yeni fırsatlar olacak. Şaşıracaksınız ama ne yapılması gerektiğini çabucak anlayacaksınız. Bu ay mali durumunuza dikkat edin.

Kasım 2022 , seyahat etmek için mükemmel bir zaman olacak. Ama hepsi bu değil. Ayrıca bir şey daha var. Terfi ve zam. Gerçekten büyük zam. Oldukça memnun olmayı bekleyebilirsiniz. Aşk biraz daha yavaş olacak, ancak genel mutluluk (yükseltme nedeniyle) ailenizi ve hayat arkadaşınızı her şeyi ödüllendirecek.

Aralık 2022 - sağlık, mutluluk ve coşku. Kariyer değişiklikleriniz çok umut verici olacak.

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık