Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Kasım Ayı Gökyüzü Enerjileri

Kasım,  ayının en önemli kozmik olayı olan Kanlı Ay Tutulması'ndan alıyor. Boğa burcuna düşen bu Kanlı Ay Tutulması, 8 Kasım'da ayın başlarında zirve yapacak ve önümüzdeki haftalarda da etkisini sürdürecek.

Tutulmalar, yüksek derecede dönüştürücü enerji portallarıdır. Yeni varoluş durumlarına bitişler, değişimler ve kuantum sıçramaları getirme eğilimindedirler. Bir şeyleri açığa çıkarabilir, gerçeği ortaya çıkarabilir ve seyahat ettiğimiz yönü değiştirebilirler.

Tutulmalar özünde, bizi ruh evrimimizin bir sonraki bölümüne itmeye yardımcı olabilecek kader veya karmik olayları getirir. Kanlı Ay Tutulması, deneyimleyebileceğimiz en güçlü türdür, bu nedenle Kasım ayında hepimizin önemli bir ruh seviye atlaması yapacağımızı söyleyebiliriz!

Kasım ayı boyunca yolculuk ederken, Mars Retrograd'ın enerjileriyle de çalışacağız. Mars Retrograd bazen kendimizi uyuşuk hissetmemize neden olabilir veya çok fazla şey yapıyorsak veya çok fazla zorluyorsak tükenmişlik hissini artırabilir.

Mars, tüm gezegenler arasında en az geri gidenidir, bu nedenle geri hareketine karşı daha hassas hissetme eğilimindeyiz. Mars Retrograde hakkında daha fazla bilgi edinebilir, ayrıca burada bir atölye çalışmasına katılabilirsiniz!

Kasım ayı, Jüpiter'in doğrudan Balık burcunda konumlanmasıyla sona eriyor . Bu, Jüpiter'in önümüzdeki 12 yıl boyunca Balık'ta olacağı son zaman olacak, bu yüzden kesinlikle en iyi şekilde yararlanmak isteyeceğimiz enerji bu.

Balık burcundaki Jüpiter yaratıcı olabilir ve ruhsal farkındalığımızda gelişmemize yardımcı olabilir. Belki Kasım ne getirirse getirsin, Dünya'nın sadece bizim okulumuz olduğunu ve yalnızca sevginin gerçek olduğunu anlayarak olaylara Ruh'un merceğinden bakabileceğiz.
Kasım ayının önemli tarihlerine daha yakından bakalım.

KASIM ASTROLOJİ 2022

4 Kasım Güneş, Güney  Yıldızı, Acrux'a Katılıyor

Bu küçük takımyıldız, Avustralya ve Yeni Zelanda bayrağında yer alır ve güney göklerinde önemli bir tanımlayıcıdır. Bu günde Güneşimiz, Güney Haç'taki en parlak yıldız olan Acrux ile aynı hizada. Acrux, haçın temelidir ve bolluk, başarı, kutsama ve onur ile hizalanır. Etrafınızdaki birçok kutsamaya odaklanarak bu günün enerjisini kanalize edin!

8 Kasım Boğa burcunda Kanlı Ay Tutulması

Bu ayın manşet olayı! Tam Dolunay Tutulması yaşadığımızda Kanlı Ay Tutulması meydana gelir. Tutulmanın tamamı Ay'ın kırmızımsı bir renk almasına neden olur, bu nedenle Kanlı Ay adını alır. Kanlı Ay Tutulmaları bitişleri ifade eder ve hayatımızın bir yerinde bir kapıyı kapatabilir. Bu kapalı kapı ilk başta zor gelebilir ama sonunda bu kapalı kapı ilk başta öyle görünmese de bizi daha yüksek bir yola götürebilir. Boğa burcuna düşen bu Kanlı Ay Tutulması, para ve ilişkilerle ilgili temaları karıştırabilir ikisi iç içe geçmiş bile olabilir! Daha derin bir düzeyde, bu Tutulma ayrıca değerlilik hisleri etrafındaki bazı tıkanıklıkları aşmamıza yardımcı olabilir veya değerliliğimizle ilgili sorunlar tartışılabilir veya ele alınabilir. Bu Tutulma çevresinde zorlu bir durumla uğraşıyorsanız, Değersiz olma duygularının sizi engellediği veya sorunu yarattığı noktalara odaklanıp odaklanamayacağınıza bakın. Değerinizi iddia edip edemeyeceğinize bakın, değerliliğin veya layık olmanın sizin için ne anlama geldiğini netleştirin ve sonra o yerden devam edin.

8 Kasım- Merkür Cazimi

Kanlı Ay Tutulmasının hemen altında, Merkür Güneş ile aynı hizaya gelecek. Bu olay Mercury Cazimi olarak bilinir ve yeni bir farkındalık, zihinsel gelişim ve daha derin bir farkındalık döngüsüne işaret eder. Merkür Güneş ile hizalanırken, yeni bir netlik kazanabilir ve olayları yeni ve daha keskin bir perspektiften görmeye başlayabiliriz. Bulutlu veya kafa karıştırıcı olan şeyler daha net hale gelebilir. Bu, daha yüksek bir gerçeği aydınlatabilen ve kilidini açabilen Tutulma enerjisi ile yükseltilebilir. Bu enerji altında konuştuğunuzdan ve gerçeğinizi ilettiğinizden emin olun, çünkü herhangi bir yalan veya aldatma daha kolay açığa çıkabilir.

9 Kasım  Güneş Karşıtı Uranüs

Güçlü Kanlı Ay'dan bir gün sonra Güneş, uyanış ve sürpriz gezegeni Uranüs'ün karşısında hareket eder. Bu, Tutulma'nın bazı şaşırtıcı haberler veya uyanmaya ve bilincimizi değiştirmeye yardımcı olacak bazı bilgiler getirmesine neden olabilir. Yüzeye çıkan yeni içgörüler ne olursa olsun, muhtemelen kesin bir değişiklik yapmamız gerektiğini göreceğiz. Uranüs'ün enerjisi ne zaman güçlü olsa, kendimizi biraz huzursuz veya kararsız hissedebiliriz, bu yüzden eğer bu yankılanırsa, topraklama egzersizlerine geri dönün veya doğada vakit geçirin.

11- 11- 2022 Kasım

Sihirli bir uyum ve dilek günü! 1111 , hizalanmayı ve İlahi uyum içinde olmayı gösteren güçlü bir melek sayısıdır. Bu durumdayken, zihnimizde, bedenimizde ve ruhumuzda dengeli hissedebiliriz. Bu denge, yaşamlarımızı eksiklik veya kıtlık yerine bir bütünlük yerinden yaratmamıza ve sürdürmemize yardımcı olabilir. Bu günün enerjisini kanalize etmek için, Yüksek Benliğinizde merkezlenmiş hissedebilmeniz için titreşiminizi yükseltmeye çalışın. İşte deneyebileceğiniz bir ritüel . Maksimum fayda için saat 11:11'de deneyin.

16 Kasım  Venüs Yay burcuna giriyor

Venüs, son birkaç haftadır Akrep burcunda Güneş'in yanında seyahat ediyor ve enerjisini kim olduğumuzun özüne akıtıyor. Venüs Akrep'te seyahat ederken, derinlere inmemize ve hayatımızda gerçekten değer verdiğimiz ve özlediğimiz şeyleri ortaya çıkarmamıza yardım ediyordu. Artık sevginin bizim için nasıl ortaya çıktığını ve bizim için sevginin nasıl ortaya çıkması gerektiğine dair daha derin bir anlayışa sahip olabiliriz. Venüs şimdi Aşk gezegeni için çok daha hafif bir burç olan Yay burcuna girecek. Yay burcunda Venüs, hafiflik ve neşe durumuna geri dönmemize yardımcı olacak. Yay burcundaki Venüs, arkadaşlık bağlantılarımıza odaklanmamıza ve daha dengeli bir sosyal yaşam oluşturmamıza yardımcı olur.

19 Kasım  Geri Hareketli Mars Kare Neptün

Mars, 2023 yılının Ocak ayına kadar geri gidiyor, yani bu, biz yılın geri kalanında ilerlerken bizim için gelmeye devam edecek bir enerji. Bu gün, Retrograd Mars, Neptün gezegeni ile Kare veya 90 derecelik bir açıdadır. Bu, nasıl ilerleyeceğimiz konusunda sisli veya kafamız karışmış hissetmemize neden olabilecek durgun bir enerji yaratabilir. Önümüzdeki yol net olmayabilir, ama sorun değil. Mars Retrograde, işleri yavaşlatmanın, duraklama için zaman ayırmanın ve karar vermek için acele etmemenin zamanıdır. Neptün, aynı zamanda, sadece bizi içeri girmeye ve kafamız yerine kalplerimizle düşünmeye çalıştığında, ortalığı bulandırıyor. Şu anda sezgilerinize güvenin, özellikle de bir karar vermeniz gerekiyorsa.

22 Kasım Güneş Yay burcunda

Güneş, okçunun oku ile temsil edilen Yay burcunun ateş burcuna girer. Ok niyetle hareket ederek hedefe doğru yol alır. Ok eninde sonunda olması gereken yere inecek olsa da, bu gerçekten yolculukla ilgili ve Yay Mevsimi bize bunu hatırlatabilir. Hedeflerimiz ve hayallerimiz olabilir, ancak oraya varırken mutsuzsak, yaklaşımımızı ayarlamanın zamanı gelmiş olabilir. Yay'ın enerjisi, sadece sonuca odaklanmak yerine yolculukta bilgelik bulmamız için bize ilham verir. Güneş Akrep burcundan su burcundan Yay burcuna geçerken, bir hafifliğin ortaya çıktığını veya yeni şeyler öğrenme ilhamını da hissedebiliriz.

23 Kasım Yay Burcunda Yeni Ay

Yeni bir ay döngüsü başlıyor ve Tutulma enerjilerinin dağıldığını hissedebiliyoruz. Tutulmaların yaşamınızda canlandırma amacı ne olursa olsun, büyük olasılıkla gerçekleşti ve şimdi bir sonraki bölüm hakkında düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu Yeni Ay, ayın ilk yarısının tüm yoğunluğundan sonra memnuniyetle karşılanacak bir rahatlama olacak güzel, hafif bir enerji taşıyor. Bu Yeni Ay'ın etrafında tezahür etmek, bolluğu çekmek ve olumlu tarafa odaklanmak için harika bir enerji var. Aslında, gümüş bir astar arıyorsanız, Evren bu Yeni Ay'ın altında mutlaka bir tane sunacaktır. Bu gerçekten çok güzel bir Yeni Ay, bu yüzden niyetler belirleyerek, alanınızı ve enerjinizi tazeleyerek ve hayatınıza yeni ilham getirmenin yollarını düşünerek ondan en iyi şekilde yararlanın.

23 Kasım Jüpiter Doğru Seyrine Başlıyor

Jüpiter istasyonları doğrudanTemmuz ayından bu yana retrograd olduktan sonra. Jüpiter güneş sistemimizdeki en büyük gezegendir, bu nedenle hareketleri her zaman hissedilecektir! Jüpiter geri hareket halindeyken, Koç'tan Balık'a geri döndü. Bu, Jüpiter'in önümüzdeki 12 yıl boyunca Balık'ta son zaman geçireceği zamandır. Eski astrologlar, Jüpiter burcunuzdayken size ekstra bir doz iyi şans verildiğini söylediler. Bu nedenle, Güneş, Ay veya Yükselen Balık iseniz, bu ekstra iyi titreşimleri içinize çekmeyi unutmayın! Jüpiter Balık burcundaki yolculuğunu tamamlarken, herhangi bir dersin doruk noktasını hissetmeye başlayabiliriz. Balık burcundaki Jüpiter, yaratıcılığımızı ve Ruh ile bağlantımızı genişletmeye yardımcı olabilir. Bu, ruhsal bağlantınız ve yaratıcılığınız söz konusu olduğunda herhangi bir genişleme veya büyümeyi onurlandırmanın harika bir yolu olacaktır. Balık burcundaki Jüpiter hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.burada ve bu özel Retrograd burada.

 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık