Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Dünya ve Türkiye

2022 sevgi saygı adalet ve vicdani özelliklerin ön plana çıkacağı bir yıl olacak. Ego savaşlarında ısrar edenlerin imtihanı ağır olurken Biz diye hareket edenlerin sözününün yükseleceği insanları sınıflara göre kategorize edip sınıflandırmayanların popüleritesinin yükseleceği enerjiler ile karşı karşıyayız. 2022   iki ayrı döneme ayrılıyor yılın ilk yarısında daha elverişli bir zaman ve daha sıkıntılı bir ikinci yarı bizleri karşılıyor.

2022, Jüpiter ve Neptün şimdiye kadar gördüğümüzden daha  büyük seller getirdiği için iklim değişikliği  küresel ısınma dünya çapında hasara neden olmaya devam edecek.  Kuraklık dünyanın önemli ülkelerinde baş göstermeye başlayacak. Volkanik aktivite ve büyük depremler de dünya genelinde artabilir.

Buzullar erimeye devam edecek ve bunu durdurmanın bir yolu bulunacak gibi görünmüyor. Kıyı bölgelerinde yaşayan insanlar, su taşkınlarına hazırlanmak için ekstra önlemler almayı düşünmelidir. 2022'nin ilk yarısında, çalkantılı dünyamızın siyasi iklimi nispeten sakin görünüyor ve ABD başta olmak üzere dünya genelinde daha barışçıl  enerjiler hakim olabilir siyasi arenada.


EKONOMİK DENGELER DÜNYA GÜNELİNDE FİNANSAL GELİŞMELER BÜYÜK BİR DEĞİŞİMİN İÇİNDEN GEÇECEK!

2022'nin ikinci yarısı da bazı sırların açığa çıkmasıyla daha çalkantılı hale geliyor ve yenilikçi düşüncede olan siyasetçiler daha güçlü hale geliyor. ABD içi Eski başkan Donald Trump'ın etkisi artabilir ve demokratik kurumlar içinde ciddi mücadelelere ve çatışmalara yol açabilir bu durum. Trump, ABD Şirketlerindeki demokratik kurumlar için bir tehdit oluşturmuyor ve medya çok daha fazla tehdit oluşturuyor. Böylece ABD nüfusu (ve haber yönetimi) üzerindeki hükümet kontrolü arttıracak. Ancak her iki taraf da gücü elinde tutmaya veya kazanmaya çalışırken tehdit her iki taraftan da gelecektir.ABD'nin şu anda ideolojik bir savaşta olduğu aşikar, ancak işletmelerin gücünü  elinde tutması için her iki taraf içinde manipüle edici olmaya devam edecek. Tüm toplumlar için 2022 boyunca  sorgulanamayan bir demokrasi, demokrasi değildir anlayışı gelişecek.

Türkiye de dış ticaret ve üretim ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Üretime yönelik ekip çalışmaları yeni bir oluşumun habercisi olabilir. Siyasi konularda pek çok ilke tanıklık edeceğimiz enerjiler söz konusu.
Ekonomik istikrarsızlıktan mustarip ülkeler, doğrudan siyasi kaos olmasa da hükümetlerde önemli değişiklikler görebilirler. Çin ve Rusya güçlenecek ve bu 2023 veya 2024'e kadar devam edebilir. Birçok ülke protestolar ve huzursuzluklar yaşayacak ve insanlar yetkililere karşı ciddi direnişler içinde olabilecekler.  


Koronavirüs 2021'de bitecek mi?

 "Bu yıl izlenmesi gereken diğer kritik dönemler, Ocak - Şubat Mayıs-Temmuz 2022 tarihleri olacak. Eski sorunların yeniden ortaya çıkmasına ve hatta yenilerinin yükselişine tanık olabiliriz." Farklı virüsler ile olan imtihanımız kasım 2022 ye kadar devam edecek. Dünyanın pek çok yerinde ve özellikle Hindistan'da çok sayıda yeni vaka bulunurken, çok sayıda vefatlar 2022 de devam edebilir. “Covid, doğanın yaşam döngüsünü dengeleme ve insanlardan biraz yavaşlamalarını isteme şekli olmuş durumda.  Covid ve farklı salgın hastalıklar ile savaşın sona ermekten çok uzak olduğunu yineliyor, birinci ve ikinci dalgaların hatalarından ders almaya başlamanın zamanının geldiğini önemle belirtmek istiyorum.  "2023'te pandemiden tamamen kurtulmak için 2022'nin ortasına kadar temkinli olmamız gerekiyor.  Eminim aşılamanın bizi bu zorluklardan kurtarmada büyük bir rolü olacaktır"

Sizlerden çok soru geliyor dünyanın yeni virüsten kurtulup kurtulmayacağı  ile ilgili.  Covid-19'un farklı/mutasyona uğramış biçimleriyle 2029'a kadar varlığını sürdürmesi beklenebilir, ancak etkisi o kadar şiddetli olmaya devam etmeyecek. 

Covid mutasyona uğramaya devam edecek ama daha çok grip gibi olacak (yaşlı insanlar ve zayıf bağışıklık sistemi olan insanlar için ölümcül) olmaya devam edecek ve öğreneceğimiz derslerden bazıları 2022'nin ilk 6 ayında Covid için yeni tedaviler gelişecek.  Dünya, ne zarar vereceğini bilmeden yeni varyanttan korkmaya başlıyor. İnsanları iyileştirmeye yardımcı olmak için yeni tedavilerin faydaları söz konusu olacak. 

 

Ne zaman daha iyi zamanlar bekleyebiliriz?

 

Plüton, Rahu ve Jüpiter'in hareketi ile dünyanın Ocak 2022'den itibaren "Plüton doğrudan harekette bir dereceye kadar geri döndüğünde" daha iyi zamanlara tanık olmaya başlayabiliriz.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık