Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2021 Numerolojik Sayısı 1 Diriliş Uyanış Yenilenme

2021 yılı, 2021 yılındaki sayıların toplamı 5 (2 + 0 + 2 + 1 = 5) olduğundan, 2021 yılı büyük ölçüde 5 numerolojik sayısı olanları  etkileyecektir.  Her yıl 1 Ocak'ta farklı bir kişisel temaya sahip olan yeni bir takvim döngüsüne giriyoruz. Basit bir hesaplama, hangi yıllık numeroloji döngüsünde olduğunuzu bilmenizi sağlar. Sadece doğum gününüzdeki ve ayınızdaki sayıları mevcut yıldaki sayılara ekleyin .
Örnek Doğum Günü = 23 Eylül

Ay = 9

Gün = 2 + 3 =  5

Yıl = 2 + 0 + 2 + 1 =  5

9 + 5 + 5 =  19
Tek bir rakam alana kadar eklemeye devam edin.

1 + 9 = 10 ve 1 + 0 = 1.

Bu örnekte, 23 Eylül'de doğan biri 2021 boyunca 1 Yıllık Döngüde olacak.
2021 yılının numerolojik sayısı BİR  Yenilenme yapılanma özgürlük ve SEVGİ.

Bir sayısı sembolik olarak herkesin ilk defada söyleyebileceği gibi TEK olanı, MUTLAK olanı sembolize etmektedir.

İslam’da bir olan, tek olan Allah’tır. Allah sözcüğünün ilk harfi olan elif 1 şeklindedir ve ebced hesabındaki değeri 1’dir.

Bir sayısının bir başka özelliği de kendinden önce başka sayı gelmemesidir. Kendinden önce gelen sıfır hiçliği sembolize eder. Bir ise hiçliği takip eder ve diğer sayılar ondan türer. Burada Bir’in yaratılıcılık işlevi de ortaya çıkar. Tarot destesindeki bir numaralı kart olan Büyücü de başlangıç ve yaratılış anlamındadır.

Bu bağlamda Yunan alfabesindeki alfa (a) da başlangıcı temsil eder. İbrani alfabesindeki alef ise başlangıç olduğu gibi, bir inanışa göre diğer bütün harfler ondan türer.

Bir sembolizmi üretkenlikte de ortaya çıkmaktadır. Ataerkil toplumlarda üreme sembolü olan fallus da 1 şeklinde sembolize edilir.

Bazı yazarlar göre 1 ayakta duran insanı da sembolize etmektedir. Bir için başka sembol açıklamaları da vardır. Güneş de bir tanedir ve bu yüzden Mutlak Bir’in sembolü olarak Güneş de kullanılmıştır.

2021 DOĞUM SAYILARINA GÖRE NUMEROLOJİ ANALİZİ

DOĞUM SAYISI 1 OLANLAR
Yılın başından itibaren, Ruhsal bedensel enerji üretecek muazzam bir güvenle bağlanacaksınız hayata. Sıkı çalışmanız nihayet karşılığını alacak ve tatlı meyveler vereceğinden, Bu yıl, özellikle işinizle ilgili olarak çok iyi geçecek. Bu, çalışma alanınızda büyük başarılar elde edeceğiniz anlamına gelir. Kesinlikle bir terfi alabilirsiniz.

Öğrenciyseniz bu yıl sizin için çok iyi olacak. Akademik hayatta çok başarılı gelişmelere hazır olun.  Yılın ortasında iyi sonuçlar alacaksınız ve aynı zamanda işiniz de gelişecek.
2021 finansal olarak sizin için iyi olacak. Dengeli ve gelişen bir aile hayatına sahip olacaksınız. Yıl ortasında bazı stresli durumlarla karşılaşsanız da, anlayışınız ve bilgeliğinizl ile bu zorlukların üstesinden yavaş yavaş geçeceksiniz. Hayat arkadaşınızla ilişkinizi hafif stresli koşullar altında sürdüreceksiniz. Yılın ikinci yarısında,  hayatınızda ki sorunlar çözülecek ve ilişkinizde sevgi büyüyecek. Bu yıl kararlı bir şekilde büyük adımlar atmalısınız.

DOĞUM SAYISI 2 OLANLAR
 2021 yılı iyi geçecek sizler için uğraş verdiğiniz çalışmanızın meyvelerini verme zamanınızın geldiğini gösteriyor. Öğrenciler çaba sarf ettikten sonra büyük başarı elde edecekler. Kendi içinizde oto kontrol duygusu geliştireceksiniz, Bu da sizi diğer insanlardan farklı gösterecek. Bu nedenle, çalışma alanınızda başarılı olacaksınız. Bir aşk ilişkisi içindeyseniz, bu yıl ikiniz arasında derin bir birliktelik duygusu sağlayacaktır. İlişkinizde ilerleyecek ve evlilik hakkında düşüneceksiniz. Çalışırsanız, iş  hayatınızda yükselme iş değişikliği yaşayabilirsiniz ve yavaş yavaş tanınarak  ve popülerlik kazanacaksınız.

Evli olanlar evlilik yaşamlarında çeşitli zorluklarla karşılaşacaklar; ancak, aranızdaki karşılıklı anlayış ilişkinizi iyileştirecektir. Sonuç olarak, hayat arkadaşınızla mutlu bir şekilde zaman geçireceksiniz. İkinizin arasındaki romantizm artacak ve aranızdaki karşılıklı çekim duygusu da büyüyecek.  Yılın son aylarında bazı tepe istasyonlarını da ziyaret edebilirsiniz. Aile hayatınız bu yıl güzel olacak ve aile üyeleri size şefkatle davranacak.

DOĞUM SAYISI 3 OLANLAR
2021 yılı normal olacak. Farklı şeyler hakkında bilgi edinme konusunda kafanızda bir merak uyanacaktır. Ancak kafanız karışabilir ve bu da önemli görevleri yerine getirirken büyük sıkıntılara neden olabilir. Manevi arayışlarınız kişisel gelişiminize katkıda bulunacak. Bu, hayatta huzur ve sükunet kazanmanıza yardımcı olacaktır.  Öğrenci olanlar bu yıl boyunca, rekabetçi sınavlarınızda başarılı olmanız için bolca şansınız olacak. Bu yıl aşık çiftler için normal geçecek, r sevdikleriyle evlenme ayrıcalığına sahip olacaklar.

Devlet sektöründen kazanç elde edebilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız, işyerinizde bazı iniş çıkışlar olacaktır, ancak yılın ikinci yarısında iyi haberler almaya başlayacaksınız. Şans yanınızda olacak ve bu da sizin için ilerleme kapılarını açacaktır. Mali durumunuza özellikle dikkat etmeniz gerekecek çünkü bu yıl gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Geliriniz oldukça sabit kalsa da, harcamalarınıza ve satın alımlarınıza yine de dikkat etmeniz gerekiyor. Bu yıl zihinsel olarak güçlü kalmanız gerekecek, çünkü ancak o zaman görevlerinizde ve projelerinizde başarılı olabilirsiniz.

DOĞUM SAYISI 4 OLANLAR
Bu yıl sizler için karışık sonuçlar getirecek. Bu yıl,  akıllıca davranmak sizin lehinize çalışacak ve bir hedefe ulaşmaya olan bağlılığınız, tutkunuz ve odaklanmanız başarınızı belirleyecektir. Bu yılın en güzel yanı, birçok dileğinizin yerine getirilmesi ve mutluluğu i deneyimlemeniz olacak. Aşk hayatınızı yılın başından itibaren romantizmle yaşayacaksınız. Küçük çekişmeler ilişkinizin bir parçası olacak, ancak yıl sevgi ve şefkat dolu olacak ve ikiniz de ilişkiniz konusunda çok duygusal olacaksınız. Yılın başlangıcı öğrenciler için elverişli görünüyor ve daha sonra yıl ortasında,  başarı kazanma şansınız olacak. Bu yıl yönetim, sosyal hizmet ve otomobil sektörü ile ilgili öğrenciler için iyi sonuçlar getirecek. Devlet sektöründe çalışıyorsanız, bu yılın size çok şey sunacağını söyleyebiliriz Yılın ilk yarısında aile hayatınız çok güzel kalacak ve üyeler arasında karşılıklı bir uyum ve sevgi duygusu olacaktır. İş dünyasında insanlar için bu yıl, insanların refahı için sosyal hizmet yürütmeye işaret ediyor. Bu, onurunuza, gelirinize, popülaritenize ve itibarınıza katkıda bulunacağından, sosyal ve ulusal refahı amaçlayan çeşitli faaliyetler gerçekleştirmeniz gerektiği anlamına gelir. 2021 yılı evlilik hayatınızda, Hayat arkadaşınız size sadık kalacak ve ilişki gelişecektir. İkiniz de aile sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz.


DOĞUM SAYISI 5 OLANLAR
Sağlığınız güçlenecek ve çeşitli zorluklar ve engellerle mücadele ederek hayatta başarılı olacaksınız., Öğrenciler büyük olasılıkla sıkı çalışmaları ve çabalarıyla  sınavlarda başarılı olacaklar. Bu yıl aşık çiftler için de iyi geçecek ve ilişkilerinde birbirlerine çok önem verecekler. Yıl ortasından sonuna kadar sevgiliniz ile evlenebilirsiniz. Aile hayatınız hakkında konuşursanız, kargaşa ve inişler ve çıkışlar olacaktır. Ailenize daha az zaman geçirebilirsiniz bunun sonucunda onlar şikayet edebilir. Çalışıyorsanız, evinize bir "Otel" gibi  kullanmanız olası. Aile üyelerinizle olan ilişkinizi birlikte oturup kaliteli zaman geçirerek geliştirmeye çalışın. Paranızı yalnızca, size gelecekte beklenen sonuçları verecek temel öğeler ve görevler için harcayacaksınız. Geliriniz yıl başında artacaktır. Çalışanlar bu yıl güzel sonuçlara ulaşacak. Ayrıca, yıl ortasında işyerinde terfi alabilirsiniz. Herhangi bir iş yaparsanız, yabancı kaynaklar ve bağlantılar yoluyla fayda elde edersiniz. Bu yıl, başkaları için iyilik yapmaya meyilli hissedeceksiniz, bu nedenle hayır işlerine, sosyal hizmetlere ve hayır faaliyetlerine aktif olarak katılabilirsiniz.


DOĞUM SAYISI 6 OLANLAR
Şans sizden yana. Aşk hayatınız gelişecek ve sevdiklerinizi mutlu etmek için çok çaba sarf edeceksiniz.  2021 yılı öğrenciler için çok güzel geçecek. Çalışmaların ciddiyetinin farkına vararak, akademik konularda daha fazla ilgilenecek, böylece odak noktanızı ve konsantrasyonunuzu tam olarak kullanacaksınız. Sonuç olarak, harika sonuçlar alacaksınız. Yüksek öğrenim gören öğrenciler bazı özel başarılar elde edebilirler. Aile üyeleri, onlara karşı bir şefkat ve sevgi duygusu geliştireceğiniz için size büyük özen gösterecektir. Çalışıyorsanız, bu yıl sizin için çok önemli olacak. Büyük olasılıkla işinizi değiştirecek ve başka bir yere katılacaksınız, bu da size daha fazla iş tatmini ve finansal istikrar sağlayacaktır. Bu yıl ortasında gerçekleşebilir. İş ortaklığı içinde liderlik eden kişiler, muazzam faydalar sağlayacak ve işlerini büyütmede başarılı olacaklar. Evlilik hayatınızın en güzel zamanları sizleri karşılıyor. İlişkinizde çok sadık ve dürüst kalacak ve hayat arkadaşınızın mutluluğuna ve üzüntüsüne ortak olacaksınız bu da ilişkinizi daha güçlü hale getirecektir. Eşinizle çalışmaktan veya onun tavsiyelerini almaktan beklenmedik faydalar elde edebilirsiniz. Bu yıl, yeteneklerinizi değerlendirmeli ve iyi bir başarı elde edebilmek için işinize devam etmelisiniz.

DOĞUM SAYISI 7 OLANLAR
 Mali koşullarınız daha da güçlenecek ve bu yıl maaş artışı açısından parasal artışlar alabilirsiniz. Finansal bolluk ile, bekleyen görevlerinizi iyi bir şekilde yerine getirebilecek ve birçok arzunuzu yerine getirmede başarılı olacaksınız.
Öğrenciler akademik yaşamlarında ihmalkar davranırsanız işler olumsuz yönde değişebilir. Gösterdiğiniz çabalara göre sonucu alacağınız için bu yıl sizin için çok çalışma yılıdır. Bu nedenle, daha çok çalışın ve olumlu sonuçlar alın. Rekabetçi sınavlara hazırlanan öğrenciler, yıl ortasında iyi sonuçlar alacak ve istedikleri sınavları geçebilecekler. Evlilik hayatınız yılın başında biraz stresli olabilir ancak yıl ilerledikçe ilişkinizin büyüyeceğini ve güçleneceğini enerjiler ile karşı karşıyasınız. Hala bekarsanız ve birisine aşıksanız, aile üyelerinize bundan bahsetmeli ve bir sonraki adımı atmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda Neyin doğru neyin yanlış olduğunu pratik olarak ayırt ederek çevrenizdeki insanları destekleyeceksiniz. Bu, imajınızı iyileştirecek ve size çok sayıda fayda sağlayacaktır. İş dünyasında bu yıl iyi sonuçlar alacak ve finansal olarak ilerleme kaydedeceksiniz.

DOĞUM SAYISI 8 OLANLAR
2021 ile Ciddi ve katı kurallarınızdan uzaklaşıp hayatı pratik bir şekilde yaşamak çok önemli hale geliyor sizler için. Evlilik hayatındaki iniş çıkışlar arasında, hayat arkadaşınızın kalbini kazanabileceksiniz. Aşk ilişkisi içindeyseniz, bu yıl biraz cesur olmanıza ve sevgilinize özel bir şeyler yapmalı ona karşı açık olmalısınız. Bu yıl dengeli beslenme  diyet ve spor ile  sağlık sorunlarından kurtulabilirsiniz.  İş yeri sorunlarınızı çözecek olan çalışan arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız. İşinizi büyütebileceğiniz ve işiniz için olumlu yöntemler  geliştirebileceğiniz için kazanımlarınız oldukça yüksek olacaktır. Öğrenciler, çalışmalar konusunda herkesten rehberlik alabilirler ki bu kendileri için çok faydalı olacak ve sınavda iyi sonuçlar alacaklar. Ayrıca rekabetçi sınavda da başarı elde edebileceksiniz. Bu yıl çok güzel geçeceğinden, bu yıl boyunca çok mutlu hissedeceksiniz.

DOĞUM SAYISI 9 OLANLAR
Gelişime açık olun ve öğretilmiş çaresizlikler zincirinden kurtulun.  Mali durumunuzu güçlendirmek istiyorsanız, harcamalarınızı dizginlemeniz gerekir, aksi takdirde sonuçlar zahmetli olabilir. Aile hayatınız çok uyumlu kalacak ve ailede birbirinize karşı sevgi ve şefkat duygusu hakim olacak, böylece birlik ve beraberliğin korunmasına yardımcı olacaktır. Öğrenciler çalışmalarında olumlu sonuçlar alacak. Yılın başından itibaren çok çalışacak ve çalışmalarınızı tam bir şevkle sürdüreceksiniz, bu da size yıl boyunca iyi sonuçlar verecektir. Bu yıl, yarışmalı sınavlara hazırlanan öğrenciler için büyük olasılıkla başarılı olacakları için çok iyi geçecek. Bu yıl çalışanlar için iyi bir başlangıç olacak. Yılın başında terfi ve maaş zammı alabilirsiniz. İş planlarınız sizin için mükemmel bir şekilde çalışacak ve ayrıca partnerinizden tam destek alacaksınız. Genellikle sağlığınız iyi olacaktır, ancak gözle ilgili enfeksiyonlardan veya hastalıklardan muzdarip olma olasılığınız yüksek. Evlilik hayatı sevginin, bağlılığın ve şefkatin korumasında kalacak, eğer birine aşıksanız bu yıl çok güzel sonuçlar alacaksınız. Sevdiklerinizle aranızdaki yakınlık büyüyecek. Eksikliklerinizi bilmek ve bunların üstesinden gelmeye çalışmak, başarılı ve mutlu olmanıza yardımcı olacaktır. 

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık