Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2020 Yılı Renginiz, Mesajınız ve Kristaliniz

2020 Çin Astrolojisine göre FARE YILI


2020 yılının şanslı renkleri (FARE Yılı): Beyaz ve mavi . Beş element (Metal, Su, Ahşap, Ateş ve Toprak) birlikte beş renk 2020 boyunca kullanacağımız renkler ‘’Beyaz, Siyah, Yeşil, Kırmızı ve Mor’’

2020 YILBAŞI GECESİ RENKLERİNİZ KRİSTALİNİZ ve YIL BOYU HER BURCA GÖRE ENERJİNİZİ DOĞRU KULLANMANIZ İÇİN GÖKYÜZÜNÜN BİZLERE MESAJLARI


Kişisel Doğum haritası  analizimizi yaptırdığımızda hangi gezegenimiz zayıf ve güçsüz durumda olduğunu öğrenir ve o gezegenin renk ve kristallerini belirlenmesi ile yaydığı titreşimle olumsuz negatif ilerleyen enerjileri kontrol altına alıp doğru bir enerji akışı sağlayabiliriz. Bu konuda özellikle Hint Astrolojisinde binlerce yıldır başarı ile uygulanan yöntemler vardır. Renkleri ve kristallerimizi doğru kullandığımızda ruhsal ve bedensel anlamda bir çok rahatsızlığımıza şifa bulabiliriz. Kristaller daha doğrusu doğanın kendi içinde doğal bir şekilde meydana gelen her şey mutlaka belli bir enerjiyi içinde barındırmaktadır. Evrende hiçbir şey sebepsiz yere yaratılmamıştır. Hiç bir burcun kristali yoktur. Her burcun bir yönetici gezegeni ve yönetici gezegeni ile ilişkilendirilmiş bir kristali doğal taşı vardır. Yılbaşı gecesini burçlarımızın yönetici gezegenine göre belirlenmiş renk ve kristalleri kullanarak enerjimizi yükselterek gökyüzünün olumlu enerjilerinden daha fazla faydalanabiliriz.  2020 yılı,  Sevenlerin merhametini kaybetmeyenlerin emek verenlerin vazgeçmeyenlerin hayatlarında zorluklara rağmen şikayet etmek yerine çözüm üretenlerin kazanacağı bir yıl olacak. Tüm insanlığın SEVGİ ile ruhlarının şifalanacağı tabiatın SEVGİ ile şekillenip yenileneceğimiz Sağlık sevgi şans barış huzur aşk dolu bir yıl olsun her birimiz için.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Her anda arınıyor şifalanıyor yenileniyorum. Eskiyi bırakıyor yeniliklerin içinde kararlılıkla yer alıyorum.  
2020 yılbaşı gecesi kristalleriiniz: Florit, Jasper, Lal taşı.  
2020  yılbaşı gecesi renkleriniz: Altın ve gümüş renkler sizler için uygundur, Bu renkleri 2020 yılında ev dekorasyonunda da kullanabilirsiniz. Altın rengi gücü simgeliyor, gümüş ise herkesin dikkatini çekebilecek sofistike bir renk sizler için.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Ezelden ebediyete şu anla birlikte tüm zamanlarda arınıp korunuyor sevip seviliyor korunuyorum her anda maddi manevi zenginliklere erişip şükrediyorum ve öylede oldu.
2020  yılbaşı gecesi kristalleriniz: İnci , Kedi gözü, Serpantin.
2020  yılbaşı gecesi renkleriniz: Mavi Yeşil ve Mor. Mavi renk, bağışıklık koruma kapasitesini arttırır ve hücresel yenilenmeyi büyük ölçüde kolaylaştırır. Mavi, etrafımızda yükselen ve mükemmel olan her şeye karşı coşkunuzu arttırır. Aynı zamanda, çevrenizdeki tam uyum içinde yaşamanıza yardımcı olur. 2020'nin diğer şanslı renkleri sizler için, okuldaki başarı ile ilişkili yeşil, zeka ve aşk hayatınızda ki mutluluğu ve evlilik ile ilişkili olarak mor rengi tercih edebilirsiniz. Yeşil Yeşil renk, hem fiziksel hem de zihinsel olarak bizi rahatlatabilir. Bedensel ve fiziksel yapıyı dengelememize izin verir ve stresde hızlı bir azalma ve aynı zamanda kaygının giderilmesini mümkün kılar. Yeşil, sinirlilikle mücadelede başarıyla kullanılır. Bu renk, öfkeyle hızlı olan veya kronik sinirlilikten muzdarip olanlar için harika bir yatıştırıcıdır. Mor  renk beynin en önemli bölümünü verimsiz besler ve enerjilendirerek bilgi ufkumuzu genişletmemize yardımcı olur. Mor en yüksek insani idealleri teşvik ediyor ve ondan esinlenerek sanat, müzik, nesir, şiir, resim, heykel, sinema vb. gibi alanlarda en güzel eserler yapılmıştır. Leonardo Da Vinci, güneşin zirvesindeyken mor pencereli bir odada meditasyon yaparsak insanlar için meditasyonun gücünün daha da arttığı ile ilgili düşüncelerini kaleme almıştır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Atalarımdan bana yansıyan tüm ağırlıklardan arınıyor, Her anda ruhumun bedenimin şifalanması ile tepeden tırnağa yenileniyorum ve öylede oldu.
2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Amber, Mavi Kalsedon, Sarı sitrin.
2020 yılbaşı gecesi renkleriniz: Pembe, kırmızı ve mavi  tercih edebilirsiniz. Ayrıca  özellikle ofis yada evinizi dekore ederken iç mekan için zorludur. İlginç zıtlıklar sunuyorlar ve kesinlikle çağdaş renkler, tonlarla ve ayrıca ışık ve gölgelerle nasıl oynanacağını biliyorsanız, bu renkler kolayca eşleştirilebilir. Kırmızı, banyoda, yatak odasında veya mutfakta olsun, herhangi bir yere yerleştirilebilir. Bu rengin romantik bir ruhu vardır ve retro pembe, şüphesiz sizleri huzurlu hissettirecek motivasyonunuzu arttıracaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Kendimi geçmişi affediyor şifalandırıyor, Her yeni günde ruhumu bedenimi şifalandırarak yeni başlangıçlar ile hayatımı şekillendiriyorum.
2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Aventurin, Labradorit, Ay taşı.
2020  yılbaşı gecesi renginiz: Gümüş, yeşil ve beyaz tercih edebilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Ezelden Ebediyete şu  anla birlikte tüm negatif etki ve enerjilerden  her anda ruhum bedenim tüm yaşamsal alanlarım arınıyor şifalanıyor sevip sevilmenin gücü ile sağlığa başarıya bolluğa  huzura erişiyorum ve öylede oldu.  
2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Kedi Gözü, Sitrin, Selenit, Beyaz opal.
2020  yılbaşı gecesi renkleriniz: Mavi, Yeşil ve Mor tercih edebilirsiniz. Mavi 2020 boyunca güven, dürüstlük ve sadakatin rengi olarak kalıcık getirir sizlere.  Mavi renk bağışıklık koruma kapasitesini arttırır ve hücresel rejenerasyonu büyük ölçüde kolaylaştırır. Mavi, etrafımızda yükselen ve harika olan her şeye karşı coşkuyla açılmamızı sağlar. Aynı zamanda, çevremizde tam bir uyum içinde yaşamamıza yardımcı olur.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Tüm yaşamsal alanlarımda sağlık şans kazanç huzur sevgi her anda benimle birlikte ve öylede oldu.
2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Mangona kalsit, Carnelian, Kaplan gözü.
2020  yılbaşı gecesi renkleriniz: Kırmızı, Mor.  Kırmızı renk evrensel olarak çok önemli ve uğurlu bir renk olarak kabul edilirken,. Bu yüzden kırmızı giymek gerçekten çok şanslı olsa da, tüm evi kırmızıya boyamak başka bir konudur. Ateş enerjisi aşırı olunca yıkıcı olabilir.  Mor,   Çin mitolojisinde  cennetin rengidir ve sarı ile birleştiğinde, cennetin ve yerin uyumlu ve çok hayırlı birliğini ifade eden bir kombinasyon haline gelir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Terazi olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Tüm yaşamsal alanlarımda ki blokajlardan özgürleşiyor kendimi olduğum hali ile seviyor onaylıyor beni sevenler ile bolluk bereket aşk huzur buluyorum ve öylede oldu.

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Bronzit, Yeşil apatit, Gökkuşağı florit.
2020  yılbaşı gecesi renginiz: Siyah, Turkuaz ve Beyaz.
Hem mavi hem de siyah renkler, değişimi ve hızlı iletişimi getiren akan suyu gösterir. Haber akışı, dünyanın büyük nehirlerinden aşağı akan sular kadar hızlı hareket eder. 2020'de siyah veya mavi giymek, tanınma ve terfi şansını güçlendirir!

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Şu anla birlikte tüm yaşamsal alanlarımda şans başarı huzur bereket benimle birlikte ve öylede oldu.
2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Garnet, Obsidyen, Dumanlı kuvars.
2020  yılbaşı gecesi renkleriniz: Mavi, Siyah ve Kırmızı.  Bu renkler bir arada kullanıldığında, iş veya ticaret yapanlar için mükemmel bir kombinasyon. Aynı efekti elde etmek için  altın ve mavi yi de birlikte kullanabilirsiniz. Burada çalışan elementler Dünya üreten Metal üreten Su'dur. Çok hayırlıdır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Şu anla tüm yaşamsal alanlarımı temizliyor saflaştırıp ruhumla bedenimle şifa buluyor yeni başlangıçları sevgi başarı ve kararlılık ile kucaklıyorum ve öylede oldu.
2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Beyaz kalsit, Turkuaz, Ateş opali.
2020  yılbaşı gecesi renginiz: Mavi, Yeşil ve Kırmızı başarı, şöhret ve tanınırlık getirir. Bu renkler, kariyer merdiveni tırmanmak isteyenler için mükemmel bir kombinasyon, çünkü başarı getiren bir renk kombinasyonu. Burada elementler Su ve Ateştir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Ezelden Ebediyete şu anla birlikte bilinçaltımı temizliyor tüm negatif enerjilerden her hücremle arınıp korunuyor şifanın gücü ile yenileniyor yeni başlangıçların getirdiği mucizeleri sevgi ile kucaklıyorum ve öylede oldu.
2020  yılbaşı gecesi kristalleriniz: Mor florit, Hematit, Yeşim.
2020  yılbaşı gecesi renkleriniz:  Beyaz, Kırmızı, Mor.   Beyaz, 2020'de Zenginlik ve Finansal başarıyı gösteren unsur olan Metal elementiyle ilişkili renktir. Metal element ile ilişkili diğer renkler gümüşi gri ve altındır. Bu metalik renklerin her ikisi de parayı temsil eder, bu yüzden her zaman uğurlu olarak kabul edilirler.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı:  Tüm yaşamsal alanlarımda kızgınlıklardan kırgınlıklardan uzaklaşıyor sakinleşiyorum.  Başarı sağlık bereket benimle birlikte kararlarımı sevgi ile alıyor dostluk sevgi huzur ile başarılı oluyorum ve öylede oldu.
2020  yılbaşı gecesi kristalleriniz: Lapis Lazuli, Ametist, Mavi kalsit.
2020  yılbaşı gecesi renginiz:  Parlak kırmızı, Turuncu, Mavi
Kırmızı baştan çıkarıcı bir renktir, bu da herhangi bir kıyafetin öne çıkmasını sağlar. Şans getirdiği düşünülür ve pozitif enerji çeker. Turuncu,  dekorasyon söz konusu olduğunda kırmızıdan daha uygun, turuncu olabilir. Ormanlık dokunuşları vurgular ve klasik mobilyalarla eşleşir. Nihayetinde, turuncu tonlar evinize bir Akdeniz atmosferi getirebilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
2020 Gökyüzünün sizlere mesajı: Sevgiye inanıyor bereketi şansı şifayı hayatımın tüm alanlarında sevgi ile kucaklıyor arınıyor her hücremle yenileniyorum ve öylede oldu.
2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Mavi safir, Akuamarin, Labradorit.
2020  yılbaşı gecesi renkleriniz: Yeşil, Sarı, Mor.  Sarı   Çinliler bu rengi daima İmparatorluk Otoritesi ile ilişkilendirdiler, sarı Cennetin Oğlu'nun rengi. Sarı aynı zamanda İmparatorun rengidir. Aynı zamanda, pirinç ve tahıl alanlarına çok ihtiyaç duyulan suyu getiren Sarı Nehir'in rengidir.  Yeşil renk sizleri hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlatabilir. Somatik ve fiziksel yapıyı dengelememizi sağlar ve stresde hızlı bir azalmayı ve aynı zamanda kaygıyı ortadan kaldırmayı mümkün kılar. Sinirlilikle mücadelede yeşil başarıyla kullanılır. Bu renk, öfkeye çabuk veya kronik sinirlilikten muzdarip olanlar için harika bir yatıştırıcıdır.

KULLANACAĞINIZ KRİSTALLERİNİZİ PROGRAMLAMALISINIZ

KRİSTAL PROGRAMLAMA

Kristalinizi ¾ Süt ¼ Su da bekletin. Daha sonra kristalinizi sol elinize alın sadece kristaline odaklanın ve yüksek sesle şu sözleri söyleyin;

Nefes aldığım ilk andan bugüne kadar ruhumda bedenimde çevremde işimde ilişkilerimde aşkımda sağlığımda yaşamımın tümünde etkili olmuş ruhsal saldırı ve negatif enerjilerin tümünden arınıyor yenileniyor ‘’KRİSTALİNİZİN ADINI SÖYLEYİN’’ ( ÖRNEK: Akik )

Senin kozmik Enerjilerinden faydalanmaya niyet ediyor doğum haritamdaki tüm gezegenlerin zayıf enerjilerini yükseltiyor  dengeliyor olumlu enerjiler olarak yaşamıma sevgi ile aktarman için Yüzyıllardır yeryüzünden ve gökyüzünden  aldığın tüm kozmik şifa yüklü güçlü koruyucu enerjilerini faaliyete geçiriyorum.

2020 TÜM İNSANLIK VE ÜLKEMİZ İÇİN SEVGİ YILI OLSUN DOĞANIN YENİDEN YAPILANDIĞI HAYAT BULDUĞU SEVGİNİN HER ANDA TÜM KALPLERDE BÜYÜDÜĞÜ GELİŞİP DÖNÜŞTÜĞÜ ARINMA BÜYÜME İSTİKRAR VE AŞKIN HAKİM OLDUĞU ÖZ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKTIĞIMIZ İYİLERİN MERHAMETİN DEĞER BİLENLERİN DEĞER GÖRDÜĞÜ   SEVENLERİN SEVGİ İLE TAMAMLANDIĞI GÜZELLİKLERİN DOĞDUĞU ŞİFA ENERJİSİNİN RUH VE BEDENLERİ KUŞATTIĞI SAĞLIK SEVGİ AŞK HUZUR BOLLUK BEREKET ŞANS DOLU BEKLENTİLERİMİZİN MUCİZELERİN GERÇEK OLDUĞU BİR YIL OLSUN.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık