Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

Bil ki güneşe bakmaya cesareti olmayan gölgede kalmaya, Gölgeyi ışık sanmaya mahkumdur. #ŞemsiTebrizi

Tutulmalar önemlidir. İnsanlığın yazılı tarihi boyunca titizlikle gözlemlenmiş ve kayıt altına alınmıştır. Bitiş ve başlangıçlar yıkım ve yapılanmalar tutulma enerjilerinin yansımalarıdır. Yeni Ay Dolunay gökyüzünün kısa süreli olarak etkileneceğimiz olağan yansımalarıdır. Fakat tutulmaları daima dikkate almalısınız. Her Güneş ve Ay tutulmasının etkisi 6 ila 12 ay boyunca yaşamlarımızda etkisini sürdürecektir.

Güneş Tutulması: Ay, Güneş ile Dünya’nın arasına geldiği zaman ve Güneş’in ışığını kestiği zaman oluşur. Güneş tutulması daima Yeniay’dır. Güneş tutulmaları kişilerle birlikte geniş kitleler üzerinde de etkili olur, Güneş’in tutulma esnasında bizlere yansıyan hayat enerjisi zayıflar. Güneş otorite ve liderlikle ilişkilendirildiğinden bu dönemlerde yönetim- lerde zayıflama karışıklıklar ve kaoslar yaşanabilir. Geçmişe ait konuların yeniden karşımıza çıkması. Bölgesel olarak depremler kazalar yangınlar, Güneş tutulmasının yansımaları arasındadır. Güneş ve Ay tutulmaları 6 ila 12 ay boyunca bireysel ve bölgesel olarak etkisini göstermeye devam edecektir. Bireysel olarak Güneş tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmişse o evle ilgili konularda etkili olacaktır.

Ay Tutulması: Ay tutulması Dünya, Ay ile Güneş’in arasına geldiği ve Güneş’in Ay’dan yansıyan ışığını kestiği zaman oluşur. Ay tutulması daima Dolunay’dır ve çoğu zaman bitişler ve tamamlanmalarla ilişkilidir. Ay tutulmalarında duygusal patlamalar intihar eğilimi ilişkilerde bitişler mide ile ilgili rahatsızlıklar ameliyatlarda kanamalar artabilir. Tutulmalar genel olarak beklenmedik olay ve süprizleri beraberinde getirebilir. Tutulmalar öğreticidir emeklemeden yürümek yürümeden koşmanın olmadığını öğretirler aslında bizlere. Bireysel olarak Ay tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmişse o evle ilgili konularda etkili olacaktır.

Hazırladığımız tarihlerle, 2019 yılında gerçekleşen güneş ve ay tutulmalarının listesini takip edebilirsiniz. Tutulmalar, hayatımızdaki kalıpları kırar ve yeni bir oluşumun farkındalığın içine sokar bizleri.

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık