Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2018 Şubat Ayı Gökyüzü Enerjileri

Şubat 2018, ilk bakışta zorlayıcı görünen enerjileri barındırmakta bizler için öngörülemeyen olaylar ile karşı karşıya kalabileceğimiz bir ay toplumsal ve dünya geneli olarak. Tahmin edilemez çünkü Güneş, Merkür ve Venüs, Kova burcunda ki seyrine başlıyor bu enerji bizlere beklenmedik olaylar yaşatabilir.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek. Aslan Kova aksında yıl boyunca devam edecek Ay ve Güneş tutulmaları Dünya ve ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde toplumlar üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Liderler otorite konumunda ki kişiler iklimler siyasi arena gibi alanlarda büyük değişiklikler yaşanabilir. Bu tutulmalar siyasileri yöneticileri dini liderleri fazlası ile etkileyecek enerjileri barındırmakta. Liderleri yerinden etme girişimleri suikastlar askeri müdahale siyasi entrikalar yoluyla iktidardan düşürme gibi eylemler söz konusu olabilir.

Özellikle de doğa olayları denizlerde büyük fırtınalar sudan havadan gelecek hastalıklar zararlar bu tutulmanın işaret ettikleri arasında. 17 Şubat 2018 ve sonrası derece dikkat edilmesi gereken enerjileri barındıran bir süreç dünya genelinde ve ülkemizde Gaz, buhar, yağ, su ve diğer sıvılar, kimyasallar ve plastik içeren maddelerden kaynaklı zararlar söz konusu olabilir ayrıca bu enerji toplumları etkileyecek nitelikte suların kirliliği, toplu zehirlenmeler deniz kazaları ve boğulmalar ile ilgili trajedileri tetikleyebilir.

Tutulmanın enerjisi ile yanıltıcı pek çok haber spekülasyon toplumlar arasında panik yanılgı ve öfke ile ani olayların gelişmesine neden olabilir. Ön planda olma arzusunda ki kişilerin kendilerini dünyanın merkezinde gibi aldıkları yanlış, mantıksız, kötü düşünülmüş girişimler maddi ve manevi kontrol edilmesi güç durumlara neden olabilir. Ayrıca Mistik gezegen Neptün’ün yansıması ile bireysel olarak ahlaksızlıklar güven sarsıcı durumlar, gizli eğilim ve bağımlıklar gün yüzüne çıkabilir ve AŞK bu çirkinliklerin içinde yasalanabilir. Tabi AŞK la beslenen ruhlarda. Yalanlar, ihanet, alkol, gayri ahlaki birliktelikler, yolsuzluklar, entrikalar dolandırıcılık ile ilgili konuları ortaya çıkaran olaylara tanıklık edebiliriz. Kendini çok iyi gizlemiş hasta ruhların bambaşka bir kimlikle belki de uzun yıllar boyunca takındığı maske ile saygınlık ve kazanımlar elde etmiş kişilerin heyecan yaratacak sırlarının ortaya çıkması ile büyük şaşkınlıklar yaşayabilir başkalarından önce kendimizi tanımamız gerektiğinin farkına varabiliriz.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması ile birlikte doğa olayları dünyada ve ülkemizde etkili olabilir. Ülkemiz için 18 Şubat – 10 Mart tarihleri arası tehlikeli enerjileri barındırmakta. Özellikle Kuzey Batı’da ve ülkemizin güney batı bölgeleri bu enerjiden daha yoğun etkilenebilir. Şubat ayının son haftasında daha fazla depremler olabilir, deniz felaketleri ve halkı hedef alan saldırılar söz konusu olabilir. Tutulmanın yanı sıra Uranüs ve Pluto arasında oluşacak zorlu açılar ve Plutonun yönetici olduğu Oğlak burcunda ilerleyen Satürn ile oluşturacağı kombinasyonu değerlendirdiğimizde tutulma enerjisinin temsil ettikleri daha önemli hale gelebilir. Tüm tutulmalar da olabileceği gibi, beklenmedik ya da olağandışı olaylar da yaşanabilir bu süreçte.

15 Şubat Kova burcunda ki Güneş tutulması, iyimserlik ve coşku ile desteklenen yeni fikirleri teşvik etmenin avantajlı sonuçlarına dikkat çekmekte. Bilgi, iletişim ve seyahatlerle Aile, ev, sahip olunan mülkler, kökler, gelenekler, anavatan, ulusal kimliğe ilişkin güçlü, tutkulu, enerjileri reaksiyonları tetikleyen olayları daha önemli bir hale getirebilir ve bu alanlarda yaşanan pek çok konu gündemimiz de yer alabilir.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması’nın burçlara etkileri:

Koç Burcu

Güneş Yükselen ve yada burcu Koç olanlar,

Toplum, gruplar, popülerlik, arkadaşlar, sizi koruyan yakınlar, destek verenleriniz umutlar ve projeleriniz ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Boğa Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Sosyal statü, itibar, kariyer, prestij, başarı, ödüller; Üst düzey yetkililer ile ilişkilerinizin önemli olacağı konularda etkili olacak sizler için.

İkizler Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Uzak yolculuklar, yabancılar ile kurulacak iletişim yurtdışında eğitim internet üzerinden yapılacak girişimler çalışmalar, kültür ve maneviyat ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Yengeç Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

İş ve yatırımlar; miras, hediyeler, sponsorluklar, fonlar, devirler popülerlik ve krediler ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Aslan Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Aşk hayatı, evlilik, işbirlikleri, sözleşmeler, ittifaklar, rekabetler, çatışmalar, mahkeme ve yargılama ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Başak Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

İş hayatınız sorumluluklar; boyun eğdirme çabasında olan düşmanlar sağlık, hijyen; ve evcil hayvanlar ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Terazi Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Terazi olanlar,

Aşk, cinsellik, çocuklar; macera, risk; spekülasyonlar; yaratıcılık; boş işlerle ile zaman kaybı, eğlence ve spor ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Akrep Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Aile, ev, mülk, miras veya uzun vadeli yatırımlar aile, ebeveynler ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Yay Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Akıl, bilgi, iletişim, görüşmeler, mülakatlar; belgeler, dosyalar, resmi evraklar seyahatler, araçlar; kardeşler, komşularınız ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Oğlak Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Finans ve gayrimenkul, gelir, gider, tasarruf, kar; değer duygusu adalet ve ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Kova Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Vücut, dış görünüm, , canlılık, mizaç; yaşam, büyük olaylar değişimler bitiş ve başlangıçlar ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Balık Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Gizli eylemler, okült konular gizli tehlikeler (düşmanlar, arsalar, hastalıklar ile ilgili konularda etkili olacak sizler için.

Her burç için 15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması’nın detayları yorumları 14 Şubatta astrodeha.com da yayınlanacaktır.

imza-senay-yangel

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık