Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Mart Ayı Burç Yorumlarım

KOÇ

KOÇ Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi

Bu ay kariyer konuları ile ilgili olumlu enerjiler hakim. Hem kişisel hem de mesleki alanda ilerleme kaydedebileceksiniz. İş yerinde yüksek bir konuma sahip olabilirsiniz veya yeni bir proje karşınıza gelebilir gelirlerinizi arttıracak imkanlar ile karşılaşabilirsiniz. Gelirleriniz 14 Mart 2017'den sonra hızla artabilir. Ay sona ererken, elde ettiğiniz kazançlardan memnun kalacaksınız. Bu ay da arkadaşlarınız ile birlikte olmaktan keyif alacaksınız. Venüs, 4 Mart 2017'de 12'nci evinize geri hareketine başlayacak ve özellikle eş ya da sevgiliniz ile ilgili konularda bazı harcamalar yapabilirsiniz bunlar isteyerek ya da mecburiyetten kaynaklanabilir. Evlilik kararı almış Koçlar gecikmeler, Hatta ilişkinin bir anda kopması ile karşı karşıya kalabilirler.

KOÇ Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi

Bu ay yıldızların öğretmeni Satürn, Doğum haritalarınızın 9ncu evinizden transit geçecek. İş hayatınızda uzun mesafeli bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Babanızın sağlığı için ekstra özenli olmanız gerekebilir. Ayrıca bu enerji çabalarınızın geri dönüşümünü almaya başlayacaksınız. Yaşadığınız hayal kırıklıklarından sonra iş hayatınızda yükselişiniz başlıyor. Rahu transiti ise evli ve çocuk sahibi Koçlar çocuğunuzun sağlığı ve eğitimi için dikkatli olmalısınız. Midenizle ilgili hassasiyetler olabilir sağlığınıza dikkat edin. Güneş ve Ketunun transiti işinizde çok iyi bir konum ve yüksek görev getirebilir bu ay sizlere. Bu süre zarfında, başarı ve kendinize güven seviyeniz en üstte olacak gibi görünmekte. Tüm hedeflerinizi başarıyla bitirmeniz mümkün olabilir. Venüs ve Mars ın konumu ise denizaşırı işlerden parasal kazançları ticari gelişmeleri karşınıza çıkarabilir. Harcamalarınız artabilir dikkatli davranın.

Finans: Bu ay mali konularda oldukça iyi enerjiler hakim. İşadamları iş kadınları , özellikle yabancı ticaretle ilişkili işler yapanların kazançları oldukça yüksek olacaktır. Gelir gider dengesine önem vermeli gereksiz masrafları kontrol etmeye çalışmalısınız. Bu ay birikim yapmalı yatırım yapmaktan kaçınmalısınız. Şans oyunları kumar ve riskli işler sizlere kayıplar getirebilir. İş arayanlar yurtdışına gidebilir ve arkadaşlarınızın yardımıyla kalıcı işlere yönelebilirsiniz. İhracat-ithalat hazır giyim, parfüm, otomobil, tur ve seyahatler, oteller ve gıda zincirleri ile uğraşan koç lar bu ay kaybettiklerinizi kazanacağınız olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sağlık: 11 Mart ve sonrası bazı sağlıkla ilgili sorunlar söz konusu olabilir. Süratli araç kullanmaktan uzak durun. Baharatlı yiyecekler tüketmemeye bilmediğiniz yerlerde dışarıda yemek yememey dikkat edin. İş hayatınızda artan tempoları ile artan sırt ağrılarınız bel ve boyun bölgenizde sıkıntılara neden olabilir.

Aşk ve Evlilik: Aşk ve evlilik hayatınızda gerçek güven ve aşk varsa her zamankinden daha da özel bir bağlanma yaşayacaksınız. Romantizm aşk hayatınızı tutku ile daha özel kılacak. Eş yada sevgiliniz ile ikiniz de birbirinize karşı saygı duyuyorsanız sorunlar aşılabilir olacak sizler için. Venüs geri hareketinin başlaması eski aşkınızı karşınıza çıkarabilir ve bu ay boyunca yaşanan gelişmeler ile evlilik yolunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu kıskançlık duygunuzu kontrol altında tutmanız ve eş ya da sevgilinizle sert tartışmalardan kaçınmaya çalışmalısınız.

Şanslı günler: 9, 18 ve 27

 

BOĞA

BOĞA Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi

Ay boyunca şans sizden yana. İş ve eğitim hayatınızda seyahatler zevk ve kazanç getirecektir sizlere. Kendi içinize yapacağınız manevi yolculuk ruhunuzu iyileştirecek ve kişisel huzuru bulmanızı sağlayacaktır. Yönetici gezegeniniz Venüs 4 Mart'tan itibaren R geri hareketine başlayacak bu süreçte estetik müdahalelerden uzak kalmalı sağlıkla ilgili uzun sürecek diş operasyonları gibi tedaviler de dikkatli olmalısınız. Bu süreçte devam eden mahkemeleriniz yada açmayı düşündüğünüz davalarınız hukuki sorunlarınız varsa bekletmeli daha iyi bir zaman gelene kadar sabırla hareket etmelisiniz. Kariyer gelişiminiz ve bu anlamda yapacağınız başlangıçlar 14 Mart 2017'den sonra olacaktır. Maddi konular ve işiniz ile ilgili genel büyüme de artacaktır. Bu noktada iş yerinde otorite pozisyonu kazanabilirsiniz.

BOĞA Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi

Öğretmen Satürn ün doğum haritalarınızda 8nci evde yapacağı transit. Mevcut işinizde tanıtım yapma şansını elde edebilir işinizi değiştirmeyi büyütmeyi düşünebilirsiniz. Sizden yaşça büyük meslektaşlarınızın iyi niyetli önerilerini dikkate almalı onları önemsediğinizi hissettirmelisiniz. Bu ay sürpriz ve hızlı bir şekilde ikamet değişikliği yapabilirsiniz. Bu ay Annenizin sağlığı ile ilgili konulara duyarlı ve ilgili olmalısınız ona özen göstermeli küçük rahatsızlıkları önemsemelisiniz. Bu ay kendinizde geliştirmeniz gereken en önemli konu. Öfkenizi kontrol altında tutmanız aksi takdirde pek çok konuda zarar görebilirsiniz, Ne olursa olsun sakin kalmaya çabalamalısınız. Bu ay, manevi faaliyetler için imkanlar bulabilirsiniz. Çocuk sahibi Boğalar, Çocuklarınızın eğitim hayatlarında performanslarıyla gururlanacaksınız. Bu ay Sağlığınız ile ilgili konularda dikkatli olun. Rahu transiti , işte önemli bir değişikliğe işaret eder bu, bir terfi veya daha yüksek bir konuma gelmenizin anahtarı olabilir. Eğer gayret sarf eder sabırla mücadeleye devam ederseniz, para meselelerinde kesinlikle kazanacaksınız. Çocuklarınız mali açıdan size destek olabilir. İş hayatınızda ekstra gelirler elde edebilirsiniz. Eşiniz de bu ay sizi mali açıdan destekleyecektir sizleri. Dış ticaretten kazançlar elde edeceğiniz gelişmeler söz konusu.

Finans: Bu ay azimli çalışmalarınızın karşılığında iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda pozisyonunuzu güçlendireceğiniz gelişmeler söz konusu. Kendi işinin emekçisi Boğa’lar büyük finansal kazançlar elde edebilirler. Restoran, Danışmanlık emlak satımı, ulaşım, antika ve lüks öğelerle uğraşanlar mutlaka çok daha iyi sonuçlar alacaktır. 11 Mart sonrasında, finansal konularda yaşanacak iyileşmeler ile yolunuzu çizebileceksiniz.

Sağlık: Bu ay enerji seviyeniz yüksek olacak zihinsel barış ve mutluluk süre gelen rahatsızlıklarınızı bile iyileştirecek güçte. Ruhsal manevi faaliyetler kendinizi toparlamanızı sağlayacak. Düzenli Egzersiz ve spor sağlığınızı güçlendirecektir.

Aşk ve Evlilik: Bu aşk ve romantizm güven ve emek dolu ilişkileri olan Boğa’ ların mükafatı olacak bu ay. Eşiniz ile sorunlarınız varsa bu ay onun hatalarını fark etmesi ve bir çok konuda sizi destekleyici olması ilişkinizi güçlendirecektir. Aşk hayatınıza daha fazla odaklanacak mutlu olmanın mutlu edebilmenin güzelliklerini yaşayacaksınız. Eşinizle sevgiliniz ile kaliteli vakit geçireceksiniz ve ikiniz de ilişkinizde olgunluk göstereceksiniz. Bu ayın 11'inden sonra, aşk hayatınızda güzel ve keyifli gelişmeler sizleri beklemekte.

Şanslı günler: 6, 15, 24

 

İKİZLER

İKİZLER Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi

Ay’ın ilk günlerinde dayanıklılık ve enerji seviyeniz düşük olabilir ve bu durum iş hayatınıza olumsuz bir izlenim olarak yansıyabilir dikkatli olun. Mart ayı boyunca işinizle ilgili değişikliklerden kaçınmalısınız. Devlet daireleri ve vergi gelirleri ile ilgili sorunlar yaşanabilir dikkatli olun. Özellikle 14 Mart 2017'den sonra beklenmedik bir yolculuk, sizin için ödüllendirici olabilir. Ayın sonunda manevi eğilimleriniz artabilir. İş hayatınızda beklenmedik kaynaklardan kazanç elde edebilirsiniz, Aşk hayatınızda da dikkatli ve öz verili olmanız gereken bir aydasınız.

İKİZLER Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi

Bu ay öğretmen Satürn doğum haritalarınızda 7nci evinizde transit yapacak. Bu ay babanızla sorunlarınız varsa sıkıntıları çözüme kavuşturabilir onunla özel bir bağ kurabilirsiniz. Arazi, taşınmaz mallar yeni bir araç edinme şansınız yüksek. Rahu transiti de size iyi sonuçlar verecektir. Değeriniz kariyer hayatınızda anlaşılacaktır. Eşiniz, kardeşleriniz ve babanızın, sağlığına ilişkin konularda dikkatli olmalısınız. Dördüncü evinde oturan Jüpiter, aile hayatında refah ve mutluluk getirecek ve birbirinizin kıymetini daha iyi anlayacaksınız. Anneniz bu dönemde maneviyata daha fazla ilgi gösterir. Mutlu bir zihin ve kalp sizi hayatınızdan memnun hissettirir. İş öncesi mükemmel ve terfi şansı var. Dokuzuncu evde Ketu transiti nedeniyle, dini konulara maneviyata daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. 11 Mart'a kadar, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Babanız muhtemelen ruhsal konularda ilgilenebilir. Dokuzuncu evdeki Merkür uzun bir yolculuk gerçekleştirebileceğinize işaret ediyor. Çalışan profesyoneller kâr ederler. Venüs’ün 10.cu evdeki konumu, çocuk sahibi İkizler için yaşanacak olumlu gelişmelere işaret etmekte. Şansınız, mülkiyetle ilgili konularda sizi destekleyecektir. 9ncu eviniz deki Güneş'in Geçişi, kardeşleriniz ile ilişkilerinizi güçlendirir ve Arkadaşlarınızın yardımıyla iş hayatınızda pozisyonunuzu iyileştirebilirsiniz.

Finans: Bu ay mali konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer evinizde büyük iyilik Jüpiter'in konumu parasal kazançlar sağlayacak sizlere. Yaptığınız işe bağlı olarak ün ve şöhretiniz artacak. Bu dönemde para kazanmak sizin için daha kolay olacaktır. Para size birden fazla kaynaktan gelebilir. Su ile ilgili işler, iş seyahatleri, tıp, mülk ticareti, güzellik ve kozmetik, gıda ve otel işletmeciliği ile ilgilenenler için şanslı enerjiler söz konusu. Ay boyunca nakit akışını arttırmak için sıklıkla seyahat edebilirsiniz.

Sağlık: Merkür'ün Ketu ile birleşmesi sizin için sağlıkla ilgili bazı sorunları oluşturabilir. Uyku dengenize dikkat etmeli yoğun çalışma temponuz dinlenememeniz, zihinsel ve fiziksel sağlığınızı tehlikeye atabilir. Kulak, boğaz ve cilt ile ilgili problemler de yaşanabilir. Yoga nefes egzersizleri gibi sabah egzersizleri faydalı olacaktır sizler için. Sağlıklı bir yaşam tarzı ve dengeli bir diyetin ardından, genel sağlığınız düzelecektir.

Aşk ve Evlilik: Öğretmen Satürn evlilik ve ortaklıkları temsil eden 7nci evden geçerken. Eşinizin davranışlarında değişiklikler gözlemleyebilirsiniz. İş hayatında ki baskılar yüzünden, eşiniz sevgiliniz ciddi bir ruh halinde olur ve eğlenceli tarafını gösteremeyebilir. Sevgiliniz ya da eşinizle daha az kaliteli zaman geçireceğiniz için bu durum sizi hayal kırıklığına uğratabilir. 7nci evde Rahu'nun geçişi ile, eşinizin sağlığı ile dikkat edilmesi gereken durumlar yaşanabilir. 18 Marttan itibaren aşk hayatınız daha romantik bir hal alacak. Venüs kişisel ilişkilerde mutluluk ve uyum getirecek sizlere. Sevgilinizi eşinizi her zamankinden daha çekici bulacak ilişkinizi daha sıcak hale getirebileceksiniz. Eşinizle romantik günler geçirmek hayatınıza heyecan katacaktır. Bekar İkizler daha romantik teklifler alabilir kalıcı ilişkilere adım atabilirsiniz.

Şanslı Günler: 5, 14, 23

 

YENGEÇ

YENGEÇ Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda fikirleriniz  eğitmenleriniz ve yöneticileriniz ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Yurtdışındaki herhangi bir para ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle sorunlar yaşayabilirsiniz.  14 Mart 2017' den  sonra çeşitli zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Öfke ya da duygusallıkla kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Bu ay diş sağlığınız ile ilgili sorunlar da yaşayabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda ise söz vermekten başkalarının sorumluluklarını yüklenmekten uzak kalmalısınız. Venüs bu ay Retro geri  doğru hareket etmeye başlıyor ve annenizin sağlığı ile ilgili konularda etkili olabilir. Onun sağlığı ile ilgilenebilirsiniz.
YENGEÇ Hint Astrolojisi MART Ayı Analizi
Bu ay yıldızların öğretmeni Satürn doğum haritalarınızda 6ncı evinize geçiş yapacak ve iş verimliliğinizi arttırırken eleştiri ve bir dizi engeli de karşınıza getirecek. Elinizden geleni yapmaya çalıştığınız halde Göz ve ayaklarla ilgili sorunlar bu ay içerisinde ortaya çıkabilir. İş hayatınız da rekabet sınavlarında başarılı olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Rahu’ nun  12nci evde transite geçmesi, Aile ve finans konularında elverişli görünmüyor. Aile üyeleri arasında çelişkiler olabilir. Kazancın iyi olmasına rağmen, tasarruf etmeyen yakınlarınız ile gerginlikler mümkün. İşiniz ile ilgili büyüme ve yeni bir değişiklik mümkün. Toplumda saygınlığınız ve  şöhretiniz artacak. Kardeşleriniz sağlık sorunları yaşayabilir. Kardeşlerinizle sorunlarınız varsa aşmaya çalışmanız yararlı olacaktır. Babanız ile ilgili gerginlikler onun sağlığı ile ilgili endişe verici bir durum ile karşılaşabilirsiniz. Doğum haritanızda ki 8nci evdeki  Ketu’nun konumu, Bu ay hastalık eğiliminizin yüksek olacağına işaret etmekte sağlığına dikkat edin. 8nci evde Güneş'in geçişi harcamalarınızı artırabilir. Yine 8nci evdeki Merkür bu ay boyunca size lehte olmadığı için büyük yatırıma acele etmeyin. Venüs ve Mars'ın 9ncu evde bir araya gelerek işte iyi sonuçlar almanızı sağlayacak gelişmeleri oluşturacak.
Finans  Bu ay para konusunda dikkatli olmalısınız. Parasal kayıp ya da savurganlığa gerek kalmayabilir. Parayı dikkatli bir şekilde harcamak cebinde bir delik açmaz. Herhangi bir büyük yatırım yapmadan önce iki kere düşünmelisin. Bununla birlikte, işyerinde terfi almak olasılığınız yüksektir ve bu, mali durumunuzu iyileştirecektir. Dokuzuncu evinizde Venüs'ün ve Mars'ın transit geçişi size iş yerinde büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Demir işi, fabrika, mülk, , otel ve restoran işletmeleri ile bağlantılı olan insanlar karlı gelişmeler yaşayabilirler.
Sağlık Sağlık, bu ay boyunca daha iyi olacaktır. Enerji seviyeniz bu ay zirvede. Heyecan ve coşku ruhunuzda ki yüksek enerji şifa kaynağınız olacak. Dikkat edin bu ay kilo alma eğiliminiz yükselebilir. Kızartma yiyeceklerden kaçının. Eklem ve kas ağrısı sizi endişelendirir. Düzenli yürüyüş ve yağ masajı yardımcı olacaktır.
Aşk ve Evlilik Eşinizle ilişkinizi karşılıklı iyileştirmek için her ikinizin de özverili olması gerekecek. Herhangi bir eski konu yaşanmış bir probelm, ilişkinizde krizlere sebep olabilir. Evli ve ilişkisinde sorunlar olanlar biraz sabırlı olmalısınız. Romantizm 14 Marttan itibaren aşk hayatınızı keyifli hale getirecek. Bekar Yengeçler Venüs geri hareketi kararlı ve sadık biri ile yollarınızı kesiştirebilir.
Şanslı günler 2, 7, 11, 16, 20

 

ASLAN

ASLAN Batı Astrolojisi Mart ayı analizi 
Kariyer hayatınızda ciddi gelişmeler yükselişinizi hızlandıracak gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız. İş hayatınıza duygularınızı yansıtmadığınız profesyonel düşündüğünüz takdirde pek çok konuda kazançlı çıkabileceksiniz. Kontrollü olmalı birlikte yürüyeceğiniz arkadaşlarınızı iyi seçmelisiniz. Güven duymadığınız kişilere temkinli davranmalı merhamet duygunuzun esiri olmadan hareket etmelisiniz. Venüs retrosu  4 Mart tan sonra sık sık seyahatleri ve yurt içi yurt dışı eğitimle ilgili konuları gündeminize getirebilir. Sağlık sorunlarınızda bu ay olumlu yönde ilerleme kaydedecektir. 14 Mart 2017'den sonra, yatırımlar ile ilgili konularda özellikle ortakları olan Aslanlar sorunlar ile karşılaşabilirler. Uzlaşmacı olmalı keskin kararlar alarak ortaklığı sonlandırmaya yönelik konuşmalar dan sakınmalısınız. Aşk hayatınızda ay sonuna doğru önem kazanmakta. Devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinize resmiyet kazandırabilirsiniz.
ASLAN Mart Ayı Hint Astrolojisi Analizi 
Bu ay, Yıldızların öğretmeni Satürn 5nci evde kazançlarınızı arttırmanıza yardımcı olacak. Evli ve ilişkisi devam eden Aslanlar kıskançlıklar ve arkadaşlar yüzünden sorunlar yaşayabilirler. Çocuklar, sağlık ve eğitimde zorluklarla karşı karşıya kalabilirler. Rahu nun 1nci evinizdeki transitleri sizin için sağlıkla ilgili konularda hassasiyetler getirmekte. Babanızın ve çocuğunuzun sağlığı konusunda hassasiyetler söz konusu olabilir. Ani bir kayıp veya kazanç yaşanabilir. Risk almaktan öfke ile hareket etmekten uzak durun. Merkür'ün 7nci evdeki konumu, iş anlaşmalarında başarı ve kazançların yükselmesi ile gelecek istikrarı gösteriyor. İlişkinizde sabırlı olur orta yolu bulmak için çabalarsanız sorunları aşabileceksiniz. Ayrıca Eşinizden mali destek görebilirsiniz. Yedinci evde Güneş'in ve Ketu’ nun konumu evlilik hayatınızda inatlaşma sen ben yarışına girmemeniz için uyarıyor sizleri. Venüs'ün 8nci eve geçişi, bir iş veya transfer değişikliğine işaret ediyor sizler için. Mars'ın 8nci evdeki konumu, sorunlarınızı arttırabilir dikkatli olmalı fevri kararlar almamalısınız.
Finans Finansal konularda altın bir zaman yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir hazırladığınız projelerinizi uygulamaya geçerek başarı çıtanızı yükseltebilirsiniz. Martın 11'inci gününden sonra yatırımlardan uzak durmalı riskli işler konusunda hevesle kararlar almamalısınız. akıllı davranın. İşletmelerde devir etmek devir almak sorunlara finansal kayıplara neden olabilir dikkati elden bırakmamalısınız.
Sağlık Doğum haritanızda 1nci evinizde bulunan Rahu. Kalp, karın ve Kan Basıncınız la ilgili düzenli olarak kontrolcü olmanız yararınıza olacaktır. Etrafınızda ki sahte arkadaşlara dikkat edin gerçek dostlarınız ile sorunlar yaşanmasına neden olabilirler.
Aşk ve Evlilik Doğum haritalarında 7nci evinizde Güneş ile Ketu birleşmesi evlilik hayatı için stres yaratabilir ve bu durum ruh ve bedensel sağlık sorunlarına neden olabilir. Evliliğinizde krizler yaşamamak için sakin olun. Sabırlı olmayı başardığınız anda  Mutluluk kapıları sizlere açık olacak. Güven sorununuz varsa ilişkinizde geçmişte yaşanan bir yalanın tekrarı ile Kalp kırıkları veya ayrılma kararı almanı mümkündür. Bekar olanlar için ise gökyüzü. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce biraz beklemeniz için uyarıyor sizleri.
Şanslı günler 1, 4, 10, 13, 19

 

BAŞAK

BAŞAK Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Mart başında iş ve eğitim hayatınızda baskılar ile karşılaşabilir egolu insanların üzerinize gelmesi ile nasıl bir yol izleyebileceğinizi belirlemekte zorlanabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda Yurt dışındaki kaynaklardan faydalar ve şanslar elde edebilirsiniz. Kendi çabalarınızla iş hayatınızda da eğitim hayatınızda da başarılı olabilir gizli saklı pek çok konuyu ortaya çıkartabilir ve istikrarı sağlayarak hakkınız olanı alabilirsiniz. 14 Mart 2017'den itibaren Venüs retroda  olduğu için, para ile ilgili önemli kararlardan kaçınılmalı yatırımlar ve ortak işlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise özgürlük duygunuz ilişkinizde krizler yaratabilir.
BAŞAK Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Bu ay Jüpiter doğum haritalarınızın 1nci  evinizde olumlu enerjiler getirecek sizlere. Çocuklarınız sizi gururlandıracaktır. 4ncü  evinizdeki öğretmen Satürn'ün Transiti, ikamet değişikliğine neden olabilir.  Çalışkanlığınızın azminizin mükafatını alacağınız bir aydasınız. 7nci evinizdeki Mars transiti, evlilik hayatınızı etkiler. Arazi, ev veya otomobil almak gibi bir planınız varsa bu ay gerçekleştirebilirsiniz. Venüs'ün yedinci evde transit geçmesi iş dünyasında muazzam başarılı bir zaman kazanıyor. Rakiplerinizin düşmanlarınızın oyunu bozuluyor kariyer hayatınızda gölgelenen başarınız ortaya çıkmaya başlıyor. Mesleki becerileriniz ve çalışkanlığını, işinizde size ödüller kazandıracaktır.
Finans Bu ay iş hayatınızda değişiklikler finansal stratejilerinizi revize etmeniz ile birlikte istikrar sağlayacak sizlere. Gelir kaynaklarınızı genişletmeyi parlak zekanızı ortaya koyarak yapabilirsiniz.. Akılcılığınız ve profesyonel yaklaşımınızı kullanarak hedeflerinize ulaşabileceksiniz. Sanat yazarlık, güzellik ve kozmetik, alanlarında kârlı sonuçlar elde edebilirsiniz.
Sağlık  Doğum haritalarınızda 6cı evinizdeki Merkür mide, göz ve cilt ile ilgili sorunlara neden olabilir. Ne yediğinize dikkat edin. Gözlerinizin daha fazla bakıma ihtiyacı olan bir aydasınız bir kontrolden geçmeniz yararlı olacaktır.  için daha iyi olur. Endişeleriniz, hastalık oluşturma eğilimini arttırabilir. Araç kullanırken hız sınırına dikkat etmeniz olası sorunları ortadan kaldıracaktır.
Aşk ve Evlilik  Bu ay aşk hayatınızda romantizm etkili olacak gibi görünmekte. Eş ya da sevgilinizle romantik vakit geçirmek için birçok fırsat bulacaksınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Başak’lar iş arkadaşlarınızdan biri ile tutkulu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Fakat  İş ve romantizm arasında bir denge kurmanız gerektiğini de aklınızdan çıkartmayın. Eşinizle yada uzun zamandır süre gelen sevgiliniz ile aranızda buzdan duvarlar varsa iletişim gücünüzü ortaya koyarak hislerinizi tüm yalınlığı ile ifade ederek buzları eritebilirsiniz.
Şanslı günler 5, 14, 23

 

TERAZİ

TERAZİ Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi

Bu Ay 4 Mart'tan sonra, Evli Teraziler ilişkinizin selameti açısından eşinizle olan ilişkinize karşı daha anlayışlı olmanız gerektiği vurgusunu yapmakta. Ayın ilk günlerinde arazi, araç taşınma gibi konularda önemli gelişmeler elde etme imkânı yakalayabilirsiniz. 14 Mart 2017'den sonra, çocuklar ile ilgili sağlık sorunları olabilir. Yeni bir ilişkinin içinde olan Teraziler 3ncü şahısların kıskançlıkları ilişkinizde sorunlara neden olabilir. Bu durum hayatınızın düzgün akışını bozabilir.

TERAZİ Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Bu ay öğretmen Satürn, Doğum haritalarınızda 3cü evinizi geçecek ve bunun sonucunda enerji seviyeniz yükselecek ve kendinizi pek çok konuda huzurlu başarılı hissedeceksiniz. 3ncü  eviniz deki Rahu transiti ani kazançlar verebilir sizlere. İş hayatınızda yeni bir terfi alabilirsiniz. 1nci evdeki Jüpiter'in transit geçişi zihinsel ve ruhsal bakış açınızı zenginleştirecek getirir. Bağışlar yardımlar yüreğinizden yapacağınız destekler size huzur vererek maneviyatınızı yükseltecektir.  yürekten bir memnuniyet sağlayacaktır.  Ketu’nun 5nci evinizde Güneş ve Merkür transiti ile finansal konularda karlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşiniz ile ilgili önemli bir belge anlaşma bu transitin altında gerçekleşebilir. 6ncı evinizde ki Venüs ve Mars'ın konumu işiniz miras mülk ya da araçla ilgili devam eden bir dava kazanabilir sizlere.
Finans Dış ticaretle ilgilenen Teraziler önemli finansal gelişmeler büyümeler yaşayabilirler. Aktörler, tiyatro sanatçıları güzellik ve kozmetik sektörü için de olanlar içinde kazançlı başarılı gelişmeler yaşanacaktır. İhracat ve ithalat Sanat, yayıncılık, yazarlık, oyunculuk, film sektöründe olanlar için kazanımların yüksek olacağı bir ay.
Sağlık Sağlığınız ay boyunca iyi ilerleyecektir. Kulaklarınız ile ilgili olası sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz.
Aşk ve Evlilik  Karşı cinsle ilişkileriniz önem kazanıyor aşk acısı ile taşlaşmış kalbiniz hayatınıza girecek yeni biri ile yine aşkın yüceliği ile kalbiniz yeniden hayat bulabilir. Birden bire beklemediğiniz bir yıldırım aşkı yaşayabilirsiniz. Evli Teraziler eşinizle güven tazeleyerek birbirinizi tamamlayarak kaybettiğiniz huzuru yeniden birlikte emek vererek yakalayacaksınız.
Şanslı günler 6, 15, 24

 

AKREP

AKREP Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Bu ay yüksek egolu çalışanlar ve yöneticiler ile problemler yaşayabilir size karşı saygısızlıklarına sert tepkiler vererek iş hayatınızda farklı arayışlara girebilirsiniz. Ne olursa olsun öfke ile kararlar almamalı çıkış yolunu daha akılcı yollar ile bulmaya özen göstermelisiniz.  Finansla ilgili konularda yabancı para birimleri ve borsa büyük zararlara neden olabilir dikkatli olmalısınız. 14 Mart 2017'den sonra daha iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda ise evli Akrepler bir takım gerçeklerin ortaya çıkması ile sorunlu ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz.
AKREP Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Bu ay öğretmen Satürn doğum haritalarınızda 2ci evinizde transitini gerçekleştirecek. Harcamalarınızın yükseleceği dengelerin değişeceği enerjiler söz konusu. Kardeşler  arkadaşlar, maddi zorlukları aşmanızı sağlayacak. Duygusal değil mantıklı hareket ederseniz 1nci evdeki Jüpiter'in transiti sizlere büyük parasal kazançlar getirebilir. Öğrenci Akrepler eğitim hayatınızda başarıyı yakalayacaksınız. Evlilik hayatınız, keyifli hale gelecek. Rahu’nun 1oncu evinizde transit geçişi ile mevcut işinizi değiştirebilirsiniz. Dördüncü evdeki Güneş Transitleri, işte ve terfi etmede faydalı olacaktır. Bu ay annenizle ilgili konular gündeminizde yer alacak onunla vakit geçirmeli ona değer verdiğinizi size ihtiyaç duyduğu anda yanında yer alacağınızı hissettirmelisiniz. Merkür’ün 4ncü evinize geçişi, arazi veya mülk satın alımının bir işareti olacak sizler için.  Gayrimenkul danışmanı Akrepler bu ay , iyi kazançlar elde edeceklerdir. Beşinci eviniz de Venüs'ün Mars ile birlikte yapacağı kombinasyon, aşk hayatınızda güzel enerjileri getirecek sizlere.
Finans Bu ay beklentinizden daha fazlasını kazanacaksınız. Ancak Satürn'ün ikinci eve geçişi harcamalarınızı artıracaktır. Birden fazla kaynaktan  gelir elde edebilirsiniz. kazanabilirsiniz.  Ortaklıkları olan Akrepler için karlı gelişmeler söz konusu olacaktır.
Sağlık Sağlığınız bu ay zarfında mükemmel olacak. Stres ve duygu yükünün yarattığı kas ağrılarınız dışında  önemli bir sağlık sorununuz kişisel haritalarınızda sert bir gezegen yerleşimi yoksa iyi ilerleyecektir.
Aşk ve Evlilik  Doğum haritalarınızda 7nci evdeki Jüpiter'in evlilik hayatınızda şanslı huzurlu gelişmeleri getirecek sizlere. Bu ay ilişkinizde AŞK emek varsa evliliğiniz daha iyi bir hal alacak. Bu duygu tek taraflı ise artık dayanacak gücünüzün kalmaması ile ilişkiniz sizin isteğiniz ile sonlanacak.  Bekar ve ilişkisi olmayan Akrepler ise aşkta oldukça uzun bir zamandan sonra şanslı bir dönem sizleri karşılıyor.
Şanslı günler 9, 18, 27

 

YAY

YAY Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Bu ay finansla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Birikimlerinizi yatırımlara yönlendirmeden akıllıca değerlendirin ve beklemede kalın uç noktalarda harcamalarda bulunmadan size sürekli kazanç getirecek yatırımlara yönelin. Yeteneklerinizin hakkını vermek için birçok fırsatla karşılaşacaksınız. İş ve eğitim hayatınızla ilgili ne kadar çok iletişimde olursanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Bu ay içinde aile bağlarınız da oldukça kuvvetlenecek bu bir büyüğünüzün hastalığı vesilesi ile olabilir. Birlik ve beraberliğin önemini daha iyi kavrayacaksınız. Aile bireylerinden önemli destekler görecek ve güçleneceksiniz. 14 Mart 2017'den itibaren kendinizi şımartacak ve ay sonuna doğru değerli bir şeylere maddi manevi sahip olma şansı elde edebileceksiniz.
YAY Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Öğretmen Satürn doğum haritalarınızın ilk evinde etkili olacak. Bir şeyleri yeniden yapılandırabilmek istediklerinize erişmek için çok uğraşmanız gerekecek. Yılmadan yorulmadan şikayet etmeden hedefleriniz için emek vermelisiniz. 3ncü evinizdeki Güneş'in geçişi iş fırsatları için şanslı gelişmeleri getirebilir. Kardeşler dostlarınız ile yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. madan kaçınılmalıdır. Özel hayatınızda eşiniz Hayat arkadaşınız bu dönemde yeterince destekleyici değildir ve öngörülemeyen davranışlarla sizi fazlası ile rahatsız edebilir. Eşinizin ruh hali ve rahatsızlığıyla baş etmeniz zor olabilir.  Kardeşler ve dostlarınız ile  yapılacak ortaklık işi sizin için şans ve kazanç getirecektir.
Finans Finans ve kariyer için Altın döneminiz olabilir. İş kadınları ve İş adamları için bu ay çok şanslı gelişmeler söz konusu . Bu ay boyunca seyahatleriniz iş amaçlı olabilir.  Mobilya sektörü basın yayın, bankacılık, ticaret, matbaa işleri gibi. Alanlarda çalışan kişiler hatırı sayılır kazançlar elde edebilirler.
Sağlık Sağlık için bu ay karışık enerjiler söz konusu. 10ncu evde ki Jüpiter'in konumu iş baskısını ve buna bağlı sağlık sorunlarını oluşturabilir. Kendinizi mevsimsel soğuk algınlığı ve gripten koruyun. Diyetinize dikkat edin. Mideyle ilgili problemleri önlemek için aşırı yemekte kaçının. Kulak, omuz ve kol kaslarıyla ilgili hastalık sizi rahatsız edebilir. Bol dinlenin ve düzenli egzersiz yapın.
Aşk ve Evlilik Bu ay birlikteliğinizde evliliğinizde huzurun mutluluğun sağlanması sizin sabrınız ve fedakarlıklarınız ile belirlenecek.. Eşinizle tartışmalardan uzak durun.  Haklı olsanız bile tartışmalar ilişkinizi bir anda alt üst edebilir ne olduğunu anlayamadan kendinizi ayrılığın eşiğinde bulabilirsiniz. Bekar ve evlenmeyi planlıyorsanız, Gecikmeler yaşanabilir paniğe kapılmadan zamanla yarışmadan beklemeli ve ilişkinizi zora sokacak söylem ve davranışlarda bulunmamalısınız.  Bekar Yay’lar sizlerde 10 Marttan sonra yeni  bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
Şanslı günler 3, 12, 21, 30

 

OĞLAK

OĞLAK Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi
İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmasıyla kendi şansınızı kendiniz yaratacak ve önemli ilklerin altına başarıyla imzanızı atacaksınız. Bekar Oğlaklar bu ay karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacaksınız. Bu süreci değerlendirirken geçmiş deneyimlerinizden aldığınız tecrübeleri hatırlamalısınız. Seyahatler toplantılar ve bunların ardından gelen olumlu sonuçlarla bu ayı güçlü bir şekilde değerlendirmeniz gereken enerjiler ile karşı karşıyasınız. Parasal gelirlerinizde artış söz konusu olabilir bu durumdan en yüksek seviyede faydalanmak için hızlı hareket etmeniz ve her günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Ancak her zamanki gibi temkinli davranmayı elden bırakmayın. Yaşadıklarınız beklentilerinizi arttırırken isteklerinizin kısa vadede gerçekleşmesini beklememelisiniz. Bu süreçte; Özellikle uzun vadeli yatırımları iyice araştırmalı acele kararlar vermemelisiniz.
OĞLAK Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Yönetici gezegeniniz Satürn'ün 12 nci eve geçişi harcamalarınızı artırabilir. Özellikle kendi akrabalarınızın iyi niyetinizi suiistimal etmeleri finansal zorluklara neden olabilir. Finansal konularda dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde ay sizler için finansal konularda oldukça zorlayıcı olabilir. Sağlığınızda da ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Babanız ile ilgili sorunlar hak etmediğiniz eleştiriler sinirlerinizin bozulmasına aile bireyleriniz ile gerginliklere neden olabilir yapmadığınız şeylerle suçlanabilirsiniz. Asla taviz vermeyin aksi takdirde istemediğiniz olayların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Stratejiniz olumsuz kişileri hayatınızdan uzaklaştırmak üzere olduğunda başaracak mutlu ve huzurlu olacaksınız.
Finans Bu ay boyunca finansla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Yatırım yapmadan önce iyi  düşünün. Satürn'ün onikinci evinizdeki transit geçişi işinizde istikrar kazanmanızı sağlayabilir. Bu ay zarfında konfeksiyon sektörü, sanat  tiyatro, sinema, müzik, otomobil, hukuk antika ve ithal ürünler büyük bir başarıya dönüşebilir bu meslek sahibi Oğlaklar için.
Sağlık Bu ay ağız ve diş sağlığı  ayaklarla ilgili hastalıklara dikkat edin. 8nci evinizde ki Rahu transiti sizi fiziksel yaralanmalara karşı uyarıcı.  Herhangi bir aksilikten kaçınmak için 8 11 14 Mart tarihlerinde araba kullanırken çok dikkatli olun. Uyku düzensizlikleri de sizler için oldukça yorucu olabilir.
Aşk ve Evlilik  Evli Oğlaklar için çok şanslı enerjiler söz konusu. Eşinizin gerek işinde gerek sizinle ilgili konularda hassasiyeti mükemmel performansı mutluluğunuzu iki katına çıkartabilir. Evliliğiniz bu ay romantizm ve sevgi dolu bir hal alabilir. Karşılıklı anlayışınız harika olacak ve eşiniz sizi pek çok konuda  destekleyecektir. Bekar Oğlaklar ise kısa seyahatler sırasında fazlası ile etkilenip etkileyeceğiniz biri ile keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.
Şanslı günler 4, 8, 13, 17, 19, 22

 

KOVA

KOVA Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Bu ay maddi konularda gelir gider dengesini korumakta zorlanabilirsiniz. 12 Şubata kadar  yatırımlar krediler finansal harcama gerektiren ortaklıklarda dikkatli olmalı iyice araştırmadan kazanç konusunda endişe duyduğunuz netlik kazanmamış oluşumların içinde yer almamalısınız. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir ve birlikte çalıştığınız kişi ya da kişilerin yeteri kadar sorumluluk almaması ya da sizi yarı yolda bırakmaları yüzünden finansal konularda ödeme zorlukları ve yükümlülükleri altında kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eski ilişkinizle ilgili takıntılarınız var olan ilişkinizde sorunlara ve bitişlere neden olsun istemiyorsanız sağ duyuyu elden bırakmamalı. Arkanıza baktığınız sürece mutlu olmayı başaramayacağınızı bilmelisiniz.
KOVA Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi
Bu ay Öğretmen Satürn, 11.nci evinizde etkili olacak  yarım kalan işlerinizi  mücadele ve sabırla tamamlayacak nakit akışınızı daha iyi bir hale getireceksiniz.  Yaptığınız işin ve sektörün durumuna göre kazançlarınız artacaktır. Aile ve eşinizle ilgili konularda hayal kırıklıkları beklemediğiniz gelişmeler sizler için duygusal olarak yorucu olabilir. Bu ay Sağlık konuları önemsenmemelisiniz. Yıllar önce geçirdiğiniz rahatsızlıklar tekrar nüksedebilir dikkatli olun.  Eşiniz ile fedakarlıklarınıza rağmen uyumu huzuru yakalamakta zorlanabilir sizin üzerinizde kurduğu baskı ve anlamsız doğru olmayan suçlamaları anlamakta ve dayanmakta zorlanabilirsiniz. Ne olursa olsun sabırlı olmalı bu süreci daha da hızlandırıp olumsuz yerlere taşıyacak taraf olmamaya dikkat etmelisiniz. Bu süreç yorucu olmakla birlikte geçicidir. Ateşe körükle gidilmez sakin olun ve haklılığınızın doğruluğunuzun eninde sonunda eşiniz tarafından anlaşıl aşılacağına inanın.
Finans Mali faaliyetler için çok iyi bir ay Mart. Siz ev hanımı iseniz ve daha önce çalışma hayatınız olmadıysa para kazanmak için fırsatlar bulacaksınız. Eğlence, sinema, moda endüstrileri otelcilik ile ilgili meslekler ile ilgilenen Kovalar bu dönemde kar ederek başarılarını arttırabilirler. Bu ay, daha fazla para kazanmak istiyorsunuz. Nakit akışını korumak için çok çalışacaksın. Yurtdışı ile ilgili ticari faaliyetler gayrimenkul yatırımları uzun süreli gelirler elde etmenizi sağlayacak fırsatlar olarak çıkabilir karşınıza.
Sağlık Bu ay, sağlık ile ilgili konularda fiziksel ve zihinsel yorgunluklara dikkat edin. Özellikle kan ile ilgili sağlık sorunlarını önemseyin gerekirse bir kan testi yaptırıp kontrolden geçin.
Aşk ve Evlilik  Evli Kova’lar eşinizin yakınlarının sağlık sorunları ile ilgilenebilir eşinizin gerginliğinizi size yansıtması yüzünden zorlanabilirsiniz. Eş ya da sevgilinizin işinde istikrarı yakalayamamasına bağlı gerginliklerinin  altında başka bir şey arar şüpheci yaklaşımlar içinde olursanız ilişkinizi mahvedebilirsiniz. Bekar Kovalar bu ay  yeni bir ilişki ya da  evlilik teklifi gibi kararlarınızda aceleci davranmayın gerekirse erteleyin.
Şanslı günler 4, 8, 13, 17, 22, 26

 

BALIK

BALIK Batı Astrolojisi Mart Ayı Analizi
İş arıyorsanız bu dönemde kapıları çalmalı başvurularınızı yüz yüze yaparak ısrarcı olmalısınız. Ortaklıkları olan Balık burçları sizlerde ortağınızın sizden sakladığı bir takım gerçekleri öğrenebilir iş ve arkadaşlık ilişkinizi bitirerek işinizin kontrolünü tamamen kendiniz alabilir ikili ilişkileriniz ve dostlarınız aracılığı ile kısa sure içinde istikrarı yakalayabilirsiniz. 14 Mart 2017'den sonra gizli ve açık düşmanlara karşı dikkatli olunmalıdır. Bu ay işinizle ilgili büyüme yatırım ve evlilik gibi büyük projeleri veya girişimleri ertelemelisiniz.
BALIK Hint Astrolojisi Mart Ayı Analizi 
Bu ay,  Öğretmen Satürn 10n cu evinizden geçecek. İş ve işle ilgili konularda olumlu  değişiklikler getirecek sizlere. Yurtdışına seyahat edebilir iş ve eğitim hayatınızda yapacağınız seyahatler ile önemli gelişmeler bağlantılar kurarak hayallerinizi gerçeğe çevirebilirsiniz. Bu ay kendi arzunuz ile evinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İş hayatınızda kıskanç mesai arkadaşlarınıza ve  rakiplerinize dikkat etmelisiniz.  Sırlarınızı paylaştığınız kişilere dikkat etmeli özellikle geçmişte kalan ilişkilerinizden arkadaşlarınıza söz etmemeye dikkat etmelisiniz. Bu ay Göz ve baş ağrısı ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir ve sizleri zorlayabilir.
Finans Bu ay finansal konularda kişisel çabalarınız parasal kazançlar getirecek sizlere. İş fırsatları, oldukça karlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süre boyunca giderleriniz artabilir endişe etmeyin. Kendi işinizin sahibiyseniz işletmenizi yabancı girişimcilerle ilişkilendirebilirsiniz. İş amaçlı, yurtdışına gidebilirsiniz.  Çokuluslu firmalarla ilişkili insanlar aracılığı ile önemli fırsatlar bulabilirsiniz.  Dikkat etmeniz gereken bu şanslı süreçte gizlilik ve yol arkadaşlarınızın güvenilirliğinden emin olmanız.
Sağlık Bu ay boyunca sağlıklı enerjik hissedeceksiniz.  Transitlerin enerjisi ile göz ve ayak sorunları da yaşayabilirsiniz.  Bir doktora danışın ve ihmalkar davranmayın.  Bireysel doğum haritalarınızda zararlı bir gezegen yerleşimi yoksa bu ay sağlığınız açısından iyi enerjiler söz konusu olacaktır.
Aşk ve Evlilik  Evli hayatınızda şanslı enerjiler yapılandırıcı olacak sizler için. Doğum haritalarınızda 7nci evdeki Jüpiter'in transit geçişi hem sizi hem de eşinizin ruhsal seviyesini yükseltecek ve manevi olarak aynı değerlerde bulaşabilmenin pozitif yansıması ile birbirinize daha da yakınlaşarak ortak planlar yapıp uygulayabileceksiniz. Bekar Balıklar Aşk için çok umut vaat eden gelişmeler söz konusu olabilir sizler için. Kimlik kazandırıp emek verdiğiniz ama yarı yolda bırakıldığınız  eski eş ya da sevgilinizin uzun bir süre sonra geri dönmesi ile şaşkınlığı ve hüznü aynı anda hissederek nasıl bir tavır takınacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Dikkatli olun bir kalp sizi kıran yoran kişiye 2nci kez emanet edilirse ne olur. Hayalleri bir yana bırakın gerçeklere odaklanıp yeni insanlar tanıyabileceğiniz bu süreci iyi değerlendirmek için yolar arayın.
Şanslı günler 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30
  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık