Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2015 Yılı Burç Yorumları

KOÇ: Zorlu geçen 2 yılın ardından hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Satürn Yay burcunda Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek sizlere etkisi ise engeller söz konusu olsa da inançlarınız cesaretiniz ve olgunlaşmanız sayesinde büyüme fırsatlarını da beraberinde getirecek. Yüksek öğrenim eğitsel konular gündeminizde yer alabilir yarım kalan eğitim hayatınıza geri dönebilir bu konularla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Satürn Yay geçişi sizlere meslek hayatınızda yeni fırsatları getirebilir. Yeni bir alana yönelebilir koçluk yayıncılık gibi konularda mesleki yeniliklerin içinde yer alabilirsiniz. Satürn sizi size keşfettirirken BİLGİ’nin gücünün sırrına da vakıf olmanızı sağlayacak. Aile hayatınızda son derece iyi bir yıl karşılıyor sizleri. Kırgınlıkları olumsuzlukları arkanızda bırakıyor ve istikrarlı ilişkilerinizle güçleniyorsunuz.

Koç 2015 Sağlık: Genel anlamda 2015 sağlığınız için oldukça iyi etkilere sahip. Ruh ve beden sağlığınızı güçlendirmek için yoga meditasyon gibi kişisel gelişimle ilgili konulara yönelebilir başarılı sonuçlarla kendinizi baştan aşağıya yenileyebilirsiniz. Şubat ve Mart aylarında geçmişte geçirdiğiniz bir rahatsızlık söz konusu ise bu aylarda dikkatli olmalı mutlaka uzman bir doktora giderek ihmalkar hareket etmemelisiniz.

Koç 2015 Aşk: Yılın ilk yarısında aşk hayatınızda oldukça karışık etkiler söz konusu geçmişte kalan yarım bir aşk hikayesi yılın ilk aylarında karşınıza çıkabilir ve bir anda evliliğe giden yolda ilk adımı atabilirsiniz. İlişkisi devam edenler ise aşırı şüphe kıskançlık ve inat duygunuzu kontrol altına almalı ve ilişkinizi güçlendirme çabası içinde olmalısınız. Yılın 2nci yarısında ise sorunlu bir evlilik ya da uzun süredir devam eden yorucu tek taraflı fedakarlığa dayanan ilişkinizi sonlandırabilirsiniz.

Koç 2015 Kariyer: Bu yıl geçtiğimiz senenin yorucu etkileri arkanızda bıraktığınız deneyimli insanların destek ve önerileri ile başarılı çıkışlar elde edeceğiniz yenilikler ve ilklerin yılı olacak sizler için. Yılın 2nci yarısı meslek hayatınızda değişimler farklı görevler ve daha önce yapmadığınız bir alana yönelebilir istikrarlı bir sürecin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Finansal olarak kazancınızda sürekliliğin olması yılın 2nci yarısında karlı yatırımlar yapabilirsiniz. Özelikle gayrimenkule yapılacak yatırım sizler için oldukça karlı sonuçları beraberinde getirecektir. Hayalini kurduğunuz evi bu sene içinde alabilirsiniz.

Koç 2015 Eğitim: Eğimle ilgili konularda görev alan Koçlar için oldukça şanslı etkilerle dolu bir yıl. Eğitim hayatı devam eden öğrenci Koçlar ise yurt dışı ile bağlantılı şanslar söz konusu öğrenme gücünüz ve konsantrasyonunuz oldukça yüksek kendinize güvenin ve başaracağınıza inanın yeter gerisi kendisinden gelecektir.

BOĞA: Haksızlığın sonlandığı emeğin sabrın inancın mükafatını aldığınız güçlü olduğunuzu hissettiğiniz ve hissettirdiğiniz bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Bilge Satürn Yay burcunda seyrine devam ediyor. Sizlere yansıması ise iş birlikleri kazanç ve istikrar olarak yansıyacak. Özellikle 2012 yılından bu yana evlilik hayatlarında dışardan gelen müdahalelerden dolayı yaşadığınız huzursuzluklar acılar yerini kalıcı güven ve mutluluğa bırakacak. Acılara neden olanlar içinde son derece sancılı bir dönem başlayacak. Finansal konularda ise meslek hayatınızda iş birlikleri ortaklıklar yurt dışı ile ilgili iş ve eğitim hayatınızda yaşanacak gelişmeler meslek hayatınızda çığır açmanızı sağlayacak. Gücünüzün farkına varın ve size güç katanlarla ortak kararlar alarak istikrara doğru yürüyün. göre, Yılın ilk yarısında iş hayatınızda temponuz artacak iş birliklerine açık olun ve hiç bir şeyin sizi yolunuzdan alıkoymasına izin vermeyin. Yılın ilk yarısı aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Endişe etmeyin her şey olumlu şekilde sonuçlanacaktır.

Boğa 2015 Sağlık: Yılın ilk 4 ayı sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Geçmişte yaşanan gerginlikler sizleri ruhsal ve bedensel olarak yordu. Evinizi iş yerinizi huzurlu hissedeceğiniz şekilde düzenlemeli size ağırlık veren yoran her şeyi yenilemeli ferah bir ortam yaratmalısınız. Sizlere tavsiyem bedeninizi ruhunuzu sevin beslenmenizden yaşam şekline kadar her şeyi yenilemeli kendinize hak ettiğiniz değeri vermelisiniz. Yılın 2nci yarısında uzun seyahat ve yolculuklarda aksilikler yaşanabilir dikkatli olmalı huzursuz ve yorgun olduğunuzda yolculuklardan uzak kalmalısınız.

Boğa 2015 Aşk: Aşk hayatınızda yüzünüzün yüreğinizin güleceği bir yıl karşılıyor sizleri. Aşktan yana her şey olumlu ilerleyecek sizler için. Bekar Boğa’lar yılın ilk yarısı sizi aşkla sevip yüceltecek o özel insanla bir araya gelebilir aşk dolu bir beraberliğe ilk adımı atabilirsiniz. Evli Boğa’lar sizlerde yılın ilk 3 ayı  ilişkinize zarar vermek isteyenler eşinizin size yalan söylediği düşüncesine kapılmanız için türlü entrikalar çevirebilirler sakin olun ve başkalarının yanlış düşüncelerine kapılarak mutlu yuvanızı huzursuzluk rüzgarına teslim etmeyin. Yılın 2nci yarısında eşinizle ilişkinizde aşk güven ve sevginin gücü sizleri maddi manevi güçlü kılacak.

Boğa 2015 Kariyer: Kariyer hayatınızın ALTIN çağı başlıyor sizler için. Kendinize olan güveniniz sizleri başarıya taşıyor. Yaptığınız işte itibarınız her geçen gün daha da artacak. Yılın ilk 6 ayı iş arıyorsanız bulabilir var olan işinizi büyüterek aynı anda birden fazla işi bir arada ilerletebilirsiniz. Yılın 2nci yarısı  yeni fikir ve oluşumların içinde yer almadan iki kez düşünün ve her türlü ayrıntıyı hesapladıktan sonra değerlendirmeye alın. Mali konularda hatırı sayılır birikimler elde edebilirsiniz. Ayrıca şans oyunlarından elde edilecek beklenmedik gelirlerde yılın getirileri arasında. Temmuz ve Ağustos aylarında harcamalarınızı kontrol etmeli ve anlık kararlarla yatırımlar gerçekleştirmemelisiniz.

 

Boğa 2015 Eğitim: Yılın ilk yarısında Jüpiter güçlü etkisi ile öğrenme kabiliyetiniz ve başarınız müthiş güçlü olacaktır. Yılın ilk yarısı kendinizi geliştirebileceğiniz her türlü imkanla karşılaşabilirsiniz hızlı düşünüp hızlı kararlar vermelisiniz. Yurt dışı ile ilgili eğitim planlarınız varsa yılın 2nci yarısında sürpriz gelişmelerle bu fırsatı yakalayabilirsiniz.

İKİZLER: Geçmişin acısı ve tatlısını yüreğinizde harmanlayıp eğriyi doğrudan ayırt ederek arındığınız yenilendiğiniz ve yeniliklere yürüdüğünüz bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Bilge Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği karşıt burcunuz Yay burcunda Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek sizlere yansıması ise, Stresli ilişkiler ve iş hayatınızda yaşadıklarınız kaybettiklerinizle yaptığınız yüzleşmeler ve olgunluğunuzun farkındalığı ile iş ve özel yaşamınızda size zarar veren alışkanlıklarınızı değiştirecek hayatınıza yeni bir düzen vermeye başlayacaksınız. Bilgelik acıyla sancılı ilişkiler ve maddi zorluklarla deneyimlediğiniz olaylarla ruhunuz da ki yerini aldı. Şimdi tevazu ve uyum göstererek kime fedakarlık etmeniz gerektiğinin seçimini belirleyerek hareket etmenizde! Yılın ilk yarısında, Evli İkizler aileye katılan yeni bir bebekle mutluluğunuzu perçinleyebilirsiniz. Ailevi hayatınızda son derece huzurlu ve birliğin gücünün yansıması ile güçleneceğiniz zamanlar sizleri karşılamakta.

İkizler 2015 Sağlık: Uzun süredir mücadele ettiğiniz bir sağlık sorununuz varsa yılın ilk 6 ayı tedaviniz başarıya ulaşacak ve siz rahatsızlığınızdan tamamen sağlığınıza kavuşabileceksiniz. Yeter ki siz sağlığınız önemseyerek tedavinizi aksatmadan devam ettirin. Üst solunum yolları ile ilgili sorunları olan İkizler sizlerde bu süreç içinde tıbbi yardım aldığınız takdirde yılın ikinci yarısını sağlıkla karşılayabileceksiniz.

İkizler 2015 Aşk: Yılın ilk yarısı aşk hayatınız oldukça karışık olabilir. Aynı anda birden fazla kişinin duygusal yakınlığı doğru seçim yapmanıza engel olabilir. Sizlere tavsiyem acele kararlar vermemeli duygularınızın net olduğundan emin olmalısınız. Nisan ayından itibaren kararlarınız netleşecek ve kalbiniz sizi doğru insana yönlendirecek yılın 2nci yarısı söz nişan gibi konular söz konusu olabilir. Evli İkizler içinde uyum ve huzurun hakim olduğu bir yıl 2015 eşinizle aşk tazeleyecek ve birbirinize her anlamda şans getireceksiniz.

İkizler 2015 Kariyer: Uzun bir süreçten sonra şans yıldızı sizin için parlamakta. İş arıyorsanız bulabilir var olan işinizde yılın ilk yarısı terfi ya da zam alabilirsiniz. Kendi işinin sahibi İkizler yatırım fırsatlarını kısa sürede değerlendirmeli ve bu anlamda yılın ilk yarısını akıllıca değerlendirmelisiniz. Yılın 2nci yarısında ise ev araba gibi gayrimenkuller kardeşlerle yapılacak ortak yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Yılın ilk yarısın mali konularda çok çok olumlu sizler için. Özellikle kısa süre içinde değerine değer katacak bir arazi satın alabilirsiniz.

İkizler 2015 Eğitim: Öğrenciler için son derece olumlu bir yıl 2015. İyiliğin büyümenin gelişmenin gezegeni büyük iyilik  Jüpiter öğrencilere fazlası ile cömert etkiler kazandırmakta. Dikkatinizi eğitiminize verip amaçlarınızı belirlediğiniz takdirde başarılı olmamanız için hiç bir sebep yok önünüzde. Yılın 2nci yarısında ise duygusal geçişlerinizi dengelemeli ve aklınızı korkularınızın alt etmesine izin vermemeli 1nci önceliğinizi eğitim hayatınıza vererek hareket etmelisiniz.

YENGEÇ: Aile hayatınızın istikrar huzur bulduğu olumlu etkilerle dolu bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcunda Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Sizlere yansıması ise; Hayatınıza güzellik katmak için yenilenmek için frene basmalı yeme alışkanlığınızdan sevmelerinize gereğinden fazla değer vermelerinizi değiştirmelisiniz. Bilge Satürn ün size en önemli katkısı bu olacaktır. Son 2 yıldır Satürn sizleri romantizm ve aşk hayatınızda bir dizi sınavdan geçirdi şimdi ise yaptıklarınız ve size yapılanlardan aldığınız dersleri yaşama yansıtma süreci başlıyor. Tutku heyecan kalıcı beraberlikler yenilenme ve aşk hayatınızı yeniden yapılandırmaya başlıyor.

 

Yengeç 2015 Sağlık: Yılın ilk 6 ayı hava yolu ile bulaşan rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle kulaklarınızla ilgili işitme ağrı gibi konular söz konusu olabilir. Bunun dışında ciddi bir sağlık sorununuz olmaması için olumsuz enerjileri düşünceleri zihninizden uzaklaştırmayı başarmalısınız. Yılın 2nci yarsında kiloya bağlı sağlık sorunları yaşanabilir. Sıkı bir diyetle kilolarınızı verirken sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilirsiniz.

 

Yengeç 2015 Aşk: Aşk hayatınızda istikrarlı ve şanslı bir yıl sizler için. Bekar yengeçler aşklarını evlilikle taçlandırabilir. Yeter ki küçük meseleleri büyük sorunlar haline getirmeyin ve kimsenin de ilişkiniz üzerinde söz sahibi olmasına izin vermeyin. Bu sorunları engelleyebilmek sizin elinizde kararlı olun yeter. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyen Yengeç’ler de bu yıl evlat sevgisini yaşayabilir. Tedavi ile çocuk sahibi olma çabasında olanlar da bu özel duyguyu yaşayarak mutluluklarına mutluluk katabilirler.

 

Yengeç 2015 Kariyer: Siz yaratıcı olumlu enerjinizi toplayıp iş hayatınızda ki uzun süren sancılı sessiz sürecinden sonra sahip olduğunuz gücü iş hayatınıza yansıtacak ve yaptıklarınızı başarıya çevirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız.  Sakinlikle tüm zorlukları aşarak isteklerinizi yılın 5nci ayından itibaren gerçekleştirebileceksiniz. Finansal konularda bilinçli işbirlikleri ve doğru kararlar kazancınızı da arttıracak. Yılın ilk yarısı birikim yapmalı. 2nci yarısından itibaren mülk edinebilir mali gelirlerinizde ortak işlerle karlı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Yengeç 2015 Eğitim: Bu yıl eğitim alanında ki tüm öğrenciler ve bu sektörde görev alan herkes için mükemmel etkiler söz konusu. Azmini zamanı doğru değerlendirmeniz amaçlarına hızla ulaşmanızı sağlayacak etkilere sahip.

 

 

 

ASLAN: Gökyüzü yılın ilk 6 ayı doğum haritalarımızda 12’nci ev: “RUH”umuzu gizli benliğimizi herkesten gizlenen düşünce ve hayallerimizle ilgilidir. Ayrıca hapishane, hastane gibi kısıtlayıcı yerleri de temsil eder. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter 6 ay boyunca bu konularda yaşamınıza yenilikler ve olumlu etkiler getirecek. Yılın ilk 4 ayı ailenizle sorunlar yaşayabilir fikir ayrılıkları endişeler aile büyüklerinin sağlık sorunları psikolojileri ile ilgili problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Yılın 6 ayından itibaren Jüpiter 1nci evinizde ilerleyecek ve size huzur başarı istikrar ve kazanç getirecek. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine Yay burcu geçişi Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek Satürn aşkı romantizmi ve eğlenceyi temsil eden 5nci evinizde. Sanatsal yeteneklerinizi ortaya koyacağınız gerçekçi yaklaşımlarınızla maddi manevi aklınızla yaşamınızı kontrol edebileceğiniz özel bir süreç sizleri karşılamakta. Satürn ün geçişi çocuk sahibi olmak isteyen Aslanlara zorluklar yaşatabilir bu süre içinde uzun süreli tedaviler söz konusu olabilir. Bilge Satürn ailevi konularda da özellikle anne ile ilgili konularda sıkıntılara sebep olabilir. Sağlık sorunlarında yanlış teşhislerin netleşmesi zorlukların aşılmasına da yardımcı olacaktır. Şimdi aşk ve aile hayatınızda karanlıklar sona eriyor.

Aslan 2015 Sağlık: Yılın ilk 4 ayı sağlığınızla ilgili konularda hassas davranmalı kronikleşmiş sağlık sorunlarınızla ilgili ihmalkar davranmamalısınız. Zihinsel sorunlar merkezi sinir sistemine bağlı sağlık sorunları söz konusu olabilir. Sizlere tavsiyem yıl boyunca doğada vakit geçirmeli ve kendinize özel zamanlar ayırmalısınız. Yılın 2nci yarısında ise daha iyi ve olumlu etkiler söz konusu sizler için.

 

Aslan 2015 Aşk: Aşk hayatınız uzunca bir zaman sonra hareketleniyor ve sevgi üzerine kurulu kalıcı beraberliklere imza atacağınız bir yılı karşılıyorsunuz. Aşkta ki huzur ve uyum yaşamın her alanında başarılı istikrarlı kılacak sizleri. Evliliğe çok uzak olduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Doğru yer doğru zaman doğru insanla yaşamınızı birleştirebilirsiniz. Evli Aslanlar yılın ilk 3 ayı eşinizle küçük tartışmaları büyütmemeli karşı tarafın hatalarını irdelerken kendi yaptıklarınızı da görmezden gelmemeli ve gerçekçi davranmalısınız aksi halde sürekli şüphe ile yaklaştığınız eşinizden beklenmedik tepkiler alabilir ve ilişkinizi çıkmaza sokabilirsiniz sonrasında pişmanlık duyacağınız olaylar yaşamak istemiyorsanız dikkatli ve özverili davranın. Özellikle yılın 2nci yarısı duygusal konularda şans rüzgarı aşktan yana esecek sizler için. Özellikle evli Aslanlar ilişkinize bir şans daha vermenin mutluluğu yaşamınızı olumlu bir şekilde köklü  ve olumlu bir değişimle taçlandırabilir.

Aslan 2015 Kariyer: Yılın ilk 6 ayında mücadele gerektiren durumlar söz konusu olacak rakiplerinizden gelecek hamleler ve engeller zorlanmanıza sebep olabilir asla vazgeçmemeli bir savaşçı gibi değerlerinize sahip çıkmalısınız. Yılın 2nci yarısından itibaren daha iyi etkiler söz konusu kazançlar itibar ve yükselme sizleri istediğiniz noktaya getirecek.  Yılın 2nci yarısında kendi işinizi kurabilir yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Gelir ve giderlerinizde ki artış istikrarlı bir şekilde ilerleyecektir.

Aslan 2015 Eğitim: Yılın ilk yarısında eğitim sektöründe görev alanlar ve öğrenciler için zorlayıcı etkiler söz konusu. Öğrenmeye gelişime açık olmalı eleştirileri yapıcı yönde değerlendirmelisiniz. Yılın 2nci yarısından itibaren ise çok daha olumlu ve pozitif etkiler hakim bu süreçte yurt dışında okuma fırsatı kurs ve burs imkanı elde edebilirsiniz.

 

BAŞAK: Hayatınızda ki karanlıkların belirsizliklerin sona erip yeni başlangıçlarla heyecanı umudu yeniden kazandığınız güçlü bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcu geçişi, Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Öğretmen Satürn önümüzdeki 2.5 yıl boyunca kariyer hayatınız ve aile hayatınızla ilgili konularda etkili olacak değişime ayak uydurup uzlaşmacı olduğunuz takdirde 2017 ye kadar yapacaklarınızı planlamalı takıntı kaygı ve korkuların esiri olmayı bırakıp mücadele edip yeniliklerin peşinden gitmelisiniz.  Özellikle aile bireyleriniz eş ya da sevgilinizle ilişkilerinizde önemli etkiler söz konusu olabilir. Özellikle Baba ile ilişkiler ve iletişim fazlası ile önem kazanmakta. Tutumunuz ilişkilerinizin gidişatını belirleyecek sakinlik ve uyum olası zararları en aza indirecektir. Ya kaygılarınız ve haklı çıkma arzunuzla hırsınıza yenilenecek ya da bilgeliğin yolunu bulup azim ve sebatla yenileneceksiniz.

 

Başak 2015 Sağlık: Yılın ilk yarısı sağlıkla ilgili ciddi sorunlar yaşayacağınıza işaret etmiyor gökyüzü ruh ve beden sağlığınıza gereken önemi verip belli aralıklarla sağlık kontrolünden geçtiğiniz sürece. Yılın 2nci yarısından itibaren mide bağırsak ve cildinizle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsin iz dikkatli davranın.

 

Başak 2015 Aşk: Evliliğinde sorunlar yaşayan Başaklar yılın ilk 3 ayı sorunlarınızı çözüme kavuşturacaksınız. Ama ayrılıkla ama birlikte verilen emeğin sevginizi güçlendirmesi ile. Bekar ve ilişkisi olmayan Başaklar yılın 5nci ayından itibaren Aşk gönül kapınızı çalacak siz yeter ki korkularınıza geçmişte yaşadığınız olumsuzluklara takılıp kalmadan anın güzelliklerini aşkla kabul edin. Yılın 6ncı ayından itibaren evli Başaklar eşinizin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Yılın 9ncu ayı ise eş ya da sevgilinizle kuşkularınız yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz.

 

Başak 2015 Kariyer: Yılın ilk yarısı iş hayatınızda değişimler yaşanabilir. Yeni bir işe girebilir sektör değiştirebilirsiniz. Yılın ilk 6 ayı iş birliklerine açık olmalı ve parlak zekanızı ortaya koymalısınız. Yılın 2nci yarısından itibaren yurt dışı kaynaklı imkanlarla karşılaşabilir çabalarınızın karşılığında terfi belki de ortaklık teklifi ile işinizi büyütebilirsiniz.  Yılın ilk yarısı artan gelirlerinizi birikim yapmak için değerlendirmeli yatırımlardan uzak durmalı yatırımlar için yılın 2nci yarısından itibaren harekete geçmelisiniz. Biriken borçlarınızı kapatacak kazancınızı değerine değer katacak bir gayrimenkule yatırım yapabilirsiniz.

Başak 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe görev alanlar ve öğrenci başaklar karamsarlıktan uzaklaşıp yarış atı gibi çalışma sisteminizden uzaklaşmadıkça başarıya ulaşmanız güç olacaktır. Öncelikle öğrenmeye çabalamalı ve kimse ile yarışmadan kendinizi geliştirmeye bakmalısınız. Bunu yaptığınızda her şey sizin için olumlu yönde ilerleyecektir ve başarınızla pek çok fırsatı da elde edeceğiniz imkanlar size sunulacaktır.

 

TERAZİ: Gökyüzü yılın ilk 4 ayı ailevi konularda yaşanacak karışıklıklara ve sizin olaylar karşısında fazlası ile emek vereceğiniz durumlara işaret etmekte. Ailenizin ortak gayrimenkul ya da ticari ilişkileri varsa kendi aranızda buna bağlı sorunlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Sizlere tavsiyem hayatın akışına ayak uydurun ve zor olan durumları daha da zora sokacak inatçı tavırlardan sakının.Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcu geçişi Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Satürn 2012 den bu yana Akrep geçişi ile sizleri maddi olarak oldukça hırpaladı ve kariyer hayatınızda istenmeyen düşüşlere neden oldu. Şimdi ise maddi manevi müreffeh bir zaman karşılıyor sizleri. Geçmişle birlikte ardınızda kalan başarı emeğin mükafatını almaya başladığınız güçlü bir değişim sürecinin içine giriyorsunuz. Maddi manevi şükredeceğiniz deneyimlere hazır olun! Doğum haritanızda iletişimi temsil eden 3ncü evinizde ilerleyecek Satürn size kendinizi daha iyi ifade edebilme imkanı ve zamanı doğru insanlarla değerlendirebileceğiniz fırsatları beraberinde getirecek. Yeni insanlar tanıyarak kendinizi geliştirip değerlerinizi ortaya koyup iletişimin gücünü sonuna kadar kullanabileceksiniz. Şimdi yaşanmışlıkları sözlerinize yansıtma vaktidir.

Terazi 2015 Sağlık: Yılın ilk 4 ayı baş ve böbreklerinizle ilgili sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Erken teşhis olası ciddi bir sorunun önüne geçecektir. Kaygılanmamalı ve tedavinin olumlu sonuçlar getireceğini bilerek hareket etmelisiniz. Yılın 2nci yarısında ise daha iyi etkiler söz konusu.

Terazi 2015 Aşk:

Sizi seven değer veren o özel insana güvenmeyi öğrendiğiniz takdirde evli ve ilişkisi devam eden Terazi’ler için yılın 3ncü ayından itibaren her şey yoluna girecek. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise 27 Nisan 2015 ile birlikte aşk hayatınızda yaşanacak olumlu etkilerle ayağınızı yerden kesecek bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi. Mutlu olmak istiyorsanız arkadaşlarınızın ilişkiniz üzerinde söz sahibi olmalarına izin vermemelisiniz. Söz nişan düğün yazın size getireceği güzellikler arasında.

Terazi 2015 Kariyer: Ortaklıkları olan Teraziler yılın ilk yarısında yapılan her işi kontrol etmeli bilginiz dışında hiç bir onayın verilmemesine dikkat etmelisiniz aksi halde ortaktan gelecek zararlar ve maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Yılın ilk 6 ayı iş değiştirmek ve yeni bir işe yönelmek için acele kararlar vermemeli var olan şartları korumak için çaba göstermelisiniz. Yılın 2nci yarısından itibaren aileden gelecek kazançlar ortaklardan gelecek alacaklar miras ya da hukuk yolu ile gelecek kazançlar söz konusu sizler için.

 

Terazi 2015 Eğitim:

Eğitim sektöründe görevli olanlar ve öğrenci Teraziler yılın ilk yarısı isteklerinizi hayallerinizi gerçekleştirmek için disiplinli bir şekilde çalışmalı ve 1nci önceliğinizi iş hayatınıza vermelisiniz. Kendinize güvenin ve başaracağınıza tüm kalbinizle inanın. Size söylenenleri bir yana bırakın ve ben neler yapabilirimi kendinize sorup cevaplarını aldıktan sonra kendinize en uygun çalışma prensiplerini geliştirerek ilerleyin.

 

AKREP: Hayatınızı yeniden yapılandıracağınız unutulmaz bir yıl sizleri karşılamakta. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcunda geçişine başladı. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Doğum haritanızda finansı temsil eden 2.nci evinizde Bilge Satürn, Maddi manevi duygusal hemen her konuda sınandığınız ben bunu yaşamam dediğini her ne varsa yaşadığınız zorlu sınav bitiyor ve özgürlüğünüze kavuşuyorsunuz ta’ ki Haziran ayında ki tekrar burcunuzu ziyaret edeceği zaman dilimine kadar. Seçenekler yapmak istedikleriniz ve gerçekler bu üçlü üzerinde 2 yıldır öğrendiğiniz yaşadığınız hemen her şeyi gözden geçirmeli Hazirana kadar gideceğiniz yolu net bir şekilde belirleyerek hareket etmelisiniz. Ya siyah ya beyaz diyerek ilerlemelisiniz. Siyah karanlığınız beyaz aydınlığınız olacak seçim sizin. Maddi konularda olumlu gelişmeler alacakların tahsili yeni bir iş imkanı özel yaşamda pişmanlık duyup vicdan azabı çektiğiniz konularla yaşanacak yüzleşmeler gerçek özgürlüğü ve sevgiyi bulmanızı sağlayacak. Yılın ilk 6 ayı ailevi ilişkileriniz güçleniyor ve geçmişte yaşanan zorluklarda yanınızda yeteri kadar yer almamış ya da alamamış olmanın pişmanlığı ile sizin doğrularınızı arzularınızı yaşama aktarmak için tüm kalpleri ve imkanları ile yanınızda yer alacaklar.

Akrep 2015 Sağlık: Yılın ilk 4 ayı sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmalısınız özellikle geçmişte geçirdiğiniz bir rahatsızlık varsa iki kere dikkat edin. Bu süreçte erken teşhis sizi zorlayacak sağlık sorunlarının önüne geçecektir. Yılın 2nci yarısı bitkisel tıp ve doğru beslenme alışkanlığı edinebilir fazla kilolarınızdan sağlıkla kurtulabilirsiniz.

Akrep 2015 Aşk: Bekar ve ilişkisi devam eden Akrep’ler yılın ilk yarısı beraberliğinizi Evliliğe taşıyabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise yine bu süreçte kalbinizin sahibini bulabilir ve yaz başlarında söz nişan gibi evlilik yolunda ilk adımı atabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayanlar ise 4 ve 5nci aylarda ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Bilin ki sıkıntı stres çıkıp gidiyor hayatınızdan ve siz aşka sizi tüm kalbi ile sevecek o özel insana doğru yol alıyorsunuz.

 

Akrep 2015 Kariyer: 2015 sizler için oldukça şanslı etkilerle dolu eğer siz iş arıyorsanız yılın ilk 4 ayı başarılı olup istikrarlı bir işe  başlayabilirsiniz. İş hayatınızda deneyimli insanlarla yapacağınız iş birlikleri sizleri hemen her konuda kısa süre içinde başarıya ulaştıracak. Yurt dışı ile bağlantılı işleriniz varsa ve engellere takılıp kaldıysanız şimdi her şey yoluna giriyor ve siz çok daha iyi bağlantılar gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. Yılın ilk ayları işinizle ilgili seyahatler yoğun olabilir yükselen temponuzdan şikayet etmeyin ve bilinki ilerleyen günlerle birlikte her şey sizin için maddi olarak kazanca dönüşecek. Emekleriniz takdir toplarken kariyer hayatınızda da başarılarınızla adınızdan söz ettireceksiniz. Yılın 2nci yarısında ise yakınlarınızla ilgili finansal konular alacak vereceklerden uzak durmalı duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz aksi halde maddi kayıplar ve hukuksal sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Akrep 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe görevli ve öğrenci Akrepler için son derece verimli ve başarılı bir yıl 2015. Öğrenme gücünüz konsantrasyonunuz son derece yüksektir kendinize hedefler koyun ve ilerleyin. Başarıdan başarıya erişeceğiniz bir yolculuğu azminizle unutulmaz kılın.

 

 

 

YAY: Gökyüzü karanlığın derinliğini ve yalnızlığını ve ışığın gücünü ve aydınlığını yaşayacağınız özel bir yılı müjdeliyor sizlere. Ailevi yaşamınızda deneyimleyeceğiniz önüne geçemeyeceğiniz bir takım gerçekler karışık olaylar karanlıktan sonra gelen aydınlığının önemini çok daha iyi kavrayarak yaşamınızda ki önem sırasında köklü değişimleri de beraberinde getirecek sizlere. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl boyunca burcunuzda  devam edeceği geçişine başladı. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra burcunuzda ki seyrine devam edecek. Acılarla öğrenilen bilgeliğin temsilcisi Satürn burcunuzda 2.5 senelik seyrine başlıyor ve sizleri ağırlıklarınızdan yaptıklarınızdan sorumluluk ve sorumsuzluklarınızdan bir dizi sınavın içine doğru yer almaya çağırıyor. Kayıp ve kazançlar dünyevi hırslar ve mecburiyetlerden dolayı neredeyse unuttuğunuz ruhunuzu bedeninizi zihninizi yenilemeniz adeta kabuk değiştirip gecenin karanlığında kaybolan sizi size buldurmaya geliyor. Zorluklar aşılmak içindir ilkesi ile hareket eder tevekkül ve kabullenişin idrakinde olursanız her şey sizler için çok daha olumlu ilerleyecektir. Eskiye ait ne varsa sizi yoran kıran yanıltan arkanızda bırakıp yaşama yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Unutmayın Satürn bir komutan gibidir. Sert dikkatli ve unutmayan. Kendi içinizde ruhunuzu medite edebilmeyi başardığınızda yanlışlar yanlışa neden olanlar davranışlarınız ve kişiler çıkıp gidecektir hayatınızdan bırakın gitsinler siz inançlarınızla güçlendirdiğiniz ruhunuzun verdiği enerji ile sımsıkı bağlanın yaşama ve zümrü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğabilmenin mucizesine doğru yürümeyi seçin inançla. Geçmişe takılıp kalmadan anı güzelleştirip özel kılma çabası içinde olun ki yaşam sizin için yeniden başlasın durmadan yıpranmadan.

Yay 2015 Sağlık: Sağlığınızla ilgili özellikle yılın ilk 6 ayı hava yolu ile bulaşıcı hastalıklara karşı bünyenizi koruyarak hareket etmeli ve ihmalkar davranıp nasıl olsa önemli bir şey yok demeden hareket etmelisiniz. Özellikle kulaklarınızla ilgili sağlık sorunlarına dikkatli olmalı ve ses tellerinizde oluşabilecek iltihaplanmaları hassasiyetle dikkate almalısınız. Eylül ve Ekim aylarında ise direksiyon başında hızdan ve aceleci davranışlardan uzak durmanız yararınıza olacaktır.

Yay 2015 Aşk: Yılın ilk 6 ayı aşk hayatınızla ilgili tereddütler kaygılar doğru kararlar vermenizin önüne geçecektir ve yanlış beraberlikler hayal kırıklıklarını da beraberinde getirecektir sizlere. Dikkatli olun ve yılın ilk 6 ayı yeni tanıdığınız insanların tatlı sözlerinin başınızı döndürmesine izin vermeyin. 6 Hazirandan itibaren Aşk hayatınız olumlu yönde etkilenmeye başlıyor ve kırılan kanayan kalbiniz aşkın iyileştirici gücü ile aşkla şifalanıyor. Aşkla şahlanan kalbiniz sizi baştan aşağıya yenileyecek. Ani bir kararla evlenebilir sıkıntılı ilişkilerinizi aşkla çözüme kavuşturabilirsiniz.

Yay 2015 Kariyer: Yılın ilk 3 ayı iş hayatınızda başkalarının yapmadığı işleri de tamamlamak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi yeni arayışlara yöneltebilir sakin davranın ve farklı bir işin sizi hem maddi hem manevi zarara uğratabileceğinin bilinci ile hareket edin. Yılın 2nci yarısında her şey sizin için çok daha kolay ilerleyecek terfi alabilir kendi işinizi kurabilir finansal konularda karlı ortaklıklarla başarıya ulaşabilirsiniz. Kendi işinin sahibi Yay’lar 21 Mayısa kadar krediler yolu ile yatırımlar için beklemede kalmalı var olanı değerlendirip kazancınızı arttırdıktan sonra 21 Mayıs tan itibaren yatırımlara yönelmelisiniz. Ekim ve Kasım aylarında harcamalarınızı kontrol altında tutmalı anlık heveslerle yatırım planları yapmamalısınız.

Yay 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe görevli ya da öğrenci Yay’lar ufkunuzu genişletecek kişilerin önerileri ile başarılı olabilir yeniliklere açık olmanın getirilerinin mükafatını kısa süre içinde başarıya dönüştürerek alabilirsiniz. Yurt dışında eğitim görmek isteyen Yay’lar yılın 3ncü ayından itibaren bu alanda başvurularda bulunmaya başlayın ve hiç vazgeçmeyin 7nci aydan itibaren beklediğiniz haberleri alarak bu fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

 

OĞLAK: Enerjisi yüksek karanlıktan aydınlığa yürüdüğünüz bir yıldasınız. Yenilenecek arınacak zararlı her türlü zararlı alışkanlık ve davranışlarınızdan uzaklaşacaksınız. Yönetici gezegeniniz Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcuna geçiş yapacak. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Yönetici gezegeniniz Satürn doğum haritanızda gizli düşmanlıklar ve siz izin vermedikçe kimsenin bilmediği ruhsallığınızı temsil eden 12.nci evinizde ilerlemeye başlıyor ve sizi kabul etmekte zorlandığınız hatalarınızla yüzleştirmeye öfke kaygı ve hırsla yorulan ruhunuzu sakinlikle eğitmeye başlıyor. Pişmanlıklar duyabilir hatalarınızla yüzleşirken ama isteyerek ama istemeden yaptığınız haksızlıklar için kendinizi suçlama eğilimi içinde olabilirsiniz. HAYIR bunu yapmayın. Kendinize yönelin dua edin meditasyonu günlük hayatınızın bir parçası haline getirin ve her şeyden önce kalbinizde biriken olumsuzluk tortusunu aşkla inançla severek ve sevilerek temizleyin. Oyuncuların maskeleri düşüyor Kral Çıplak! Enerji vampirleri gidiyor hayatınızdan kendinizi suçlamak yerine sevdiklerinizle her anı daha güzel ve değerli kılmak için içinizde ki çocuğu saf duyguları arındırdığınız kalbinizle ortaya çıkarıp iş hayatınızı özel hayatınızı fedakarlığın aşkın sevginin gücünün içine alın ve sahip çıkın. İş ve özel yaşamınızı yeniden yapılandırma fırsatı sunulmuşken size sapı samandan güzeli çirkinden ayırt edebilmiş olmanın şükrü ile yürüyün kararlılıkla hayat yolunda. Yılın ilk yarısı iş hayatınızda yeni bir işe başlayabilir var olan işinizle ilgili köklü değişiklikler yaşayabilirsiniz. Yılın 2nci yarısı Jüpiter sizleri maddi konularda fazlası ile rahatlatacak etkilerle borçlarınızı ödeyebilir yeni ve güçlü başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz.

Oğlak 2015 Sağlık: Yılın ilk 4 ayı sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Uzun süredir hastalıklarla uğraştıysanız bu sıkıntılı dönem sonlanıyor. 7 ve 8nci aylarda alerjik reaksiyonlar ve diş diş eti gibi konularda sıkıntılar yaşanabilir.

Oğlak 2015 Aşk: Aşka küskün oğlaklar unuttuğunuz duyguları yaşamaya hazır olun. Yılın 3ncü ayından itibaren kalıcı bir ilişkiye doğru insanla adıma atabilir yüreğinizi aşka açabilirsiniz. Evli Oğlaklar ise 2 yıldır ilişkinizi hırpalayan her türlü konu çözüme kavuşuyor ve siz eşinizin sabrına hayran kalacak aşkı emekle aşkı sevgiyle daima dinamik kılacaksınız. Temmuz ayında bekar Oğlaklar evlilik kararı alabilirler.

 

Oğlak 2015 Kariyer: Kariyer hayatınız da yılın ilk yarısı oldukça olumlu etkiler söz konusu. Kendi işinizi kurabilir iş birlikleri ile farklı bir sektöre güçlü bir giriş yapabilirsiniz. Yılın 5nci ayından itibaren birikim yapabilir kendi evinizi ya da iş yerinizi alabilirsiniz. Ekim ve Kasım aylarında ise riskli her türlü işten uzak durmalı ve yatırım yapmamalısınız.

Oğlak 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe olan ve öğrenci olan Oğlaklar yılın ilk 6 ayı çok olumlu etkiler sizlerle birlikte. Kimsenin etkisi ve yönlendirmesine takılıp kalmadığınız takdirde. Yılın 2nci yarısında ise bir takım engel ve zorluklar söz konusu olabilir mücadele etmez kabullenir tarzda hareket ederseniz üzülürsünüz. Sorunlar aşılmak içindir teslim olmak için değil!

 

 

KOVA: 2015 in sizlere mesajı: Sadece kendin ol kendi doğrularınla değerlerinle ilerle. Hiç bir olay ve kişinin sizi size uzaklaştırmasına izin vermeden içinizde ki sizi özgür bırakın ve yaşamın akışına ayak uydurun yeter gerisi kendiliğinden gelecektir. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcunda geçişine başladı. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Son 2 yıldır başkalarının doğrularını sanki kendi doğrunuzmuş gibi kabullenip hareket etmenin getirdiği zorluklarla karşılaşabilir ve bundan dolayı maddi olarak zararlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sizlere tavsiyem sadece ve sadece kendi doğrularınıza sahip çıkın ve kabullenişte olun. Hırsınız öfkeye öfkeniz sözlerinize yansırsa bu ders sizler için daha da pahalıya patlayabilir. Ruhunuzu sakinleştirip özünüze sadık kalarak hareket ettiğinizde yok saydığınız değerlerin farkına varacak ve kendi doğrularınızı bulup içinde hapsolduğunuz o derin uykudan uyanacak ve uyanıklığın dinginliği ile yaşam perdesinde bir bölümü kapatıp yeni ve temiz bir perdeyi aralayabilecek imkanlarla karşılaşacaksınız. Seçim sizin ya kendiniz olup başaracak yada başkalarının doğruları ile hareket etmenin maddi manevi duygusal zorluklarında  sıkışıp kalacaksınız. İradenizi yüreğinizle birleştirin ve yenilenmek için bir adım atın. Özel yaşamınızda huzur arıyorsanız yeni insanlar tanıyabilir yeni bir yere taşınarak yaşanan olumsuzlukları arkanızda bırakabilirsiniz. Seçim sizin. Şimdi yolunuzu belirleyin ve seçimlerinizle yaşamınızı yeniden şekillendirin. Yılın ilk 6 ayı aile hayatınızda kontrol edemeyeceğiniz  karışıklar söz konusu olabilir. Bazı şeyleri kontrol altına alamamak isyankar bir tutum içinde olmanıza neden olabilir. Sizlere tavsiyem değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenerek hareket edin. Yılın 2nci yarısından itibaren her şey sizin için çok daha kolay ilerleyecektir. Maddi manevi iyileşmeler ilişkilerin dengeye oturması ile iç huzurunuza kavuşacaksınız.

Kova 2015 Sağlık: Yılın ilk 6 ayı genel olarak kendinizi yorgun bitkin aşırı derece de halsiz hissedebilirsiniz. Bu durum duygusal olarak kendinizde yarattığınız baskılarla ilişkilidir sizlere tavsiyem beslenme alışkanlıklarınızdan uyku düzeninize göre hemen her şeyi değiştirmeli sporu günlük yaşamınızın bir parçası haline getirmelisiniz. Yılın 2nci yarısı mide ve bağırsaklarınızla ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir dikkatli olduğunuz takdirde sorunlar aşılabilir olacaktır.

Kova 2015 Aşk: Yılın ilk 3 ayı duygusal konularda zorluklar yaşayabilir aşkta umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Dikkatli adımlar atmalı duygularınızdan emin olmadığınız biri ile ilişkiye başlamak için acele etmemelisiniz. Yılın 5nci ayından itibaren ise bekar Kova’lar aşkı dolu dizgin yaşayacağınız o özel insanla bir araya gelebilir kalıcı bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Evli Kova’lar sizlerde haziran ayından itibaren her şey yoluna girecek.

Kova 2015 Kariyer: Yılın ilk 6 ayı iş hayatınızda sorunlu işler geçmişle ilgili konular gün yüzüne çıkabilir maddi ve hukuksal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yılın 2nci yarısından itibaren azimli çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Yeni bir işe başlayabilir güçlü ortaklıklar yaparak mesleki değişimler yaşayabilirsiniz. Yılın ilk 6 ayı birikim yapmalı ve 7nci aydan itibaren gayrimenkul ve toprağa yatırım yapmalısınız. Büyük yatırımlar krediler gibi konularda ise risk almaktan yıl boyu uzak durmalısınız.

Kova 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe görevli olan ve öğrenci Kovalar son derece başarılı bir yıl karşılıyor sizleri. Korkularınızı alt edip kendinize güvenerek birinci önceliğinizi eğitim hayatınıza verdiğiniz takdirde. Yılın 2nci yarısından itibaren ise takdir görecek ve eğitimlerinizle ilgili destekler söz konusu olacak.

 

 

BALIK: Ailenizle ilişkilerinizin güçlendiği artısı ile eksisi ile hoşgörünün hakimiyetinin getirdiği güzellikleri deneyimleyeceğiniz bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Satürn 2.5 yıl seyrine devam edeceği Yay burcunda geçişine başladı. Haziran ayında tekrar Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay da ki seyrine devam edecek. Satürn 2.5 yıl boyunca Yay burcunda ki seyrine başlarken iş ve eğitim hayatınızda uzun vadeli planlarınızı yapmanız için harekete geçiriyor sizleri. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız ve her zamankinden daha fazla çalışmanız gereken bir periyodun içerisindesiniz. İsyan etmeden yaşadıklarınızdan dolayı başkalarını suçlamadan çözüm odaklı gerçekçi ve cesaretli davranıp olgunluğa erişmeniz gereken bir dönem. İsteklerinize ulaşmak için yüreğinizi ortaya koymalı hatalarınızın eksiklerinizin her anlamda farkına vararak kendinize acımaktan vazgeçip gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. Aile büyükleri ya da Babası ile ilgili sorunlar yaşayanlarınız bu süre içinde kimseyi aptal yerine koymamız gerektiğini alacağınız tepkilerle öğrenebilirsiniz. Sizlere tavsiyem sizi yukarıya taşımaya hazır insanların önerilerini tavsiyelerini dikkate alın ve özür dileyebilmenin size katacağı güzelliklerin samimiyetin bilincine idrak ederek hareket edin. Aksi halde fazlası ile yıpranır dünyanın sizin etrafınızda dönüp durmadığınız sarsıla savrula öğrenirsiniz. Özel yaşamınızda da haklı olmak mı? Mutlu olmak mı? Amacınız hangisi bu sorunun cevabını kendinize verdikten sonra tavır ve davranışlarınızı buna göre belirleyin. Yılın 2nci yarısında aile büyüklerinin sağlık sorunları yaşanabilir. Yaşam acısı ile tatlısı ile olgunlaştırır insanı ilkesi ile sağ duyulu davranmak saplantılı düşüncelerden uzaklaşıp gerçekçi davranmak sizlere olumlu etkileri getirecektir.

Balık 2015 Sağlık: Yılın ilk günlerinden itibaren diyet başta olmak üzere sağlığınızla ilgili her türlü girişim olumlu sonuç verecek bünyeniz güçlenecektir. Yılın 2nci yarısında bir checkuptan geçebilir olası riskleri en aza indirebilirsiniz.

Balık 2015 Aşk: Gökyüzü bu yıl aşkta heyecanlı zamanları müjdeliyor sizlere. Yılın ilk yarısı evliliğe giden yolda ilk adımı atabilir söz nişan gibi özel günlerin kral ya da kraliçesi olabilirsiniz. Yılın 2nci yarısında evli Balıklar eş in yakın çevresinin sebep olacağı baskı ve huzursuzluklar la karşılaşabilir buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun ve başkalarının yaptıkları ile eşinizi sorgulayan bir tutum içinde olmayın.

Balık 2015 Kariyer: Yılın ilk yarısı iş hayatınızda saygınlığınız ve itibarınız artacak yaptıklarını beğeni toplarken sizlerde kariyer hayatınızda bir yıldız gibi parlamaya başlayacaksınız. 4 aydan itibaren iş yerinizi yeni bir yere taşıyabilir. Yeni insanlarla bir ekip kurabilirsiniz. Yılın 8nci ayına kadar birikim yapmaya bakmalı ticari faaliyetler ve gayrimenkullerle ilgili yatırımlarını Ağustos ayından itibaren gerçekleştirmelisiniz.

Balık 2015 Eğitim: Eğitim sektöründe yer alan ve öğrenci Balıklar için yılın ilk 4 ayı olağanüstü güzel etkilerle dolu. Öğrenmeye açık olduğunuz takdirde her türlü zorluğu aşarak başarıya ulaşabileceksiniz özverili olun ve eleştirileri yapıcı yönde değerlendirerek hedeflerinize ulaşmak için çaba gösterin.

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık