Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Temmuz Ayı Gökyüzü Enerjileri

Hayat okulundan aldığımız dersleri ustalıkla yaşamımıza yansıtmamız gereken enerjiler ile karşı karşıyayız bu ay. İlerlemek bir yana geriye doğru gittiğimiz engellendiğimiz konular iş ve özel hayatımızda dengelenmeye başlıyor. Kendi çaba ve sabır ölçümüz doğrultunda. Her konuda doğru bildiklerimizde daha fazla mücadele etmeli daha fazla emek vermeliyiz.

1 Temmuz 7 Ağustos tarihleri arasında, Dünyada ve ülkemizde petrol değerli sıvılar ilaç sektörü ve kimyasallar finansal kurum ve kuruluşlar ile ilgili endişe verici olaylar söz konusu olabilir. Mali destek arayışları ve bazı ülkelerin iflas tehlikesi ile karşı karşıya kalabilecekleri enerjiler dünya basınında yer alabilir. Bu ay özellikle siber dolandırıcılık, aldatmalar iş ve aşk hayatımızda etkili olabilir. Kendimiz ile yüzleşmek yerine bilinmeyene olan ilginin artışı bu yönde suiistimal edilip maddi manevi zararlı durumlara neden olabilir. Dünya da ve ülkemizde para piyasaları finansla ilgili kuruluş ve sektörlerde yaşanacak sansasyonlar ekonomik açıdan etkili olabilir. Fanatik ve ideolojik savaşlar daha da kötüleşebilir dünya da ve ülkemizde daha derin yaraların açılmasına sebep olabilecek enerjilerle gündemimize gelebilir. Özellikle aşırı fanatik grupların saldırganlık içeren girişimleri spekilasyonlara korkunun yükselmesine neden olacak durumlara sebep olabilir. Yılbaşından bu yana yorumlarda belirtiğim gibi Dünya genelinde ülkemizin batı ve güney doğu bölgelerinde doğal afetlerin artış göstereceği enerjiler gökyüzüne hakim görünmekte. Özellikle dünya da seyahatler dini bölge ve ibadethaneler ile ilgili saldırılar ile karşılaşmamız da mümkün görünmekte. Dünya ülkelerinde ve ülkemizde Sanat ve Politika ile ilgili bu alanda söz sahibi önemli kişilerin sağlık sorunları iş ve özel yaşamlarında sırların ifşa olması gibi sansasyonel olaylar söz konusu olabilir ve buna bağlı ani değişimler mecburu bir takım yasal düzenlemeler yapılabilir. Hayvanları etkileyen salgın hastalıklar ve yine hayvanlar ile ilgili yapılanmalar söz konusu olabilir. 9 24 Temmuz tarihleri arasında basın medya veya eğlence alanlarında yeni ve köklü değişimler söz konusu olabilir. Bu ay bilimsel araştırmalarda sağlık başta olmak üzere Evren, yıldızlar ve galaksimizin pek çok gizeminin açığa çıkacağı enerjiler söz konusu.

ABD’de şiddet terör ve ekonomik aksaklıklar.

Kolombiya, Şili ve Ekvator siyasi istikrarsızlıklar.

Fransa İngiltere İtalya panik ve terör saldırıları ile karşı karşıya kalabilirler.

Fransızlar, Sınırlarına göçmenlere karşı sınırlamalar getirebilirler.

Doğu Avrupa (Yunanistan ve Afrika’nın bölgeleri de dahil olmak üzere) özellikle 2017 yılının başında kendi içsel çatışmaları ve güvenlik sorunları hükümeti hedef alan olaylar ile mücadele edebilirler aile içi şiddet bu ülkelerde dikkat çekici noktalara çıkabilir.

Hindistan muhtemelen Nisan ayında halk kaygısı ve rejim değişikliği ile karşı karşıya kalabilir.

Çin büyüme ile ilgili büyük bir azalma yaşayabilir ve ABD’ye finansal açıdan baskı uygulayabilirler.

Hindistan ve Çin bu yıl en sıkıntılı ülkelerden olacak. Ekonomik ayaklanma, rejim değişiklikleri gibi…

Japonya ve Avustralya bu yıl büyük ölçüde güvende olabilir.

ABD, Güney Amerika, Afrika’nın bazı bölümleri ve Rusya üzerinden iletişimin yöneticisi Merkür’ün çizgilerinin güçlü bir kesişimi var. Bu işaretler bahsettiğim ülkelerde muhtemelen siber saldırıların olabileceğine işaret etmekte.

Haiti ve Arjantin Finlandiya’dan Doğu Avrupa’ya ve Afrika Doğu Avrupa ve Yunanistan da deprem ve doğa olayları söz konusu olabilir.

2017 boyunca coğrafi huzursuzluktan daha politik huzursuzluk etkili olacak gibi görünmekte. Ayrıca, Uçak yolculuklarında beklenmedik olaylar tehlikeler yaşanabilir. Bu yıl başlayacak pek çok teknolojik atılım, ve Tıpta yaklaşık 16 yıl boyunca etkili olacak önemli gelişimler dünyaya ve insanlığı fazlası ile ilgilendirecek.

imza-senay-yangel

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık