Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Temmuz Ayı Burç Yorumlarım

Koç Burcu ♈

Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar,

Sağlık
Bu ay sağlığınız ile ilgili konularda mide ve baş bölgeniz ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Estetik müdahaleler ile ilgili beklenmedik sorunlar yaşamak istemiyorsanız Ay takvimini dikkate almanız yararınıza olacaktır. Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günler de bu tarz uygulamalardan uzak durmalısınız.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Ev hayatınıza ve ailenize daha fazla odaklanabilirsiniz ve bozulan gergin ilişkilerinizi daha iyi bir hale getirmek için çalışabilirsiniz. Ay boyunca kalbiniz ve zihniniz uyum içinde olacaktır bu sayede aşk hayatınız da ikili ilişkileriniz de de uyumu yakalayabileceksiniz. Özel yaşamınız da 6 17 Temmuz tarihleri arasında geçmişle ilgili konular geçmişte yaşanmış ilişkiler ile ilgili sırlar ortaya çıkabilir gizli ve açık düşmanlıklarda bulunan kişiler ile baş etmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu durum daha fazla dallanıp budaklanmaması için elinizden gelen her şeyi yapın ve gerçeklerin yalanların gölgesinden daima kurtulacağına inanarak hareket edin. Bu sayede evliliğiniz de ya da süregelen ilişkinizde huzursuzlukların önüne geçebilirsiniz. İletişimin gezegeni Merkür’ün Aslan burcunda ki geçişi sizleri panik havasından kurtarıp çıkış yolları bulma konusunda uyanık kılacak. Aşkın güzelliklerin gezegeni Venüs’ün İkizler burcunda ki seyri 6- 31 Temmuz tarihleri arasında sizleri güçlü kılacak. Bekar Koçlar bu enerji altında daha önce yaşamadığınız duygular ile keyifli ve kalıcı bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Son birkaç aya göre iş ilişkilerinizi geliştirmek, yeni insanlarla tanışmak, uzlaşmak, ve finansal dengeyi sağlamakta oldukça zorluk çekmiş olabilirsiniz, 7 Temmuz ile birlikte daha iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Zorlu dönem ardınızda kalmaya başlıyor ve işleriniz iş ilişkileriniz istediğiniz düzeyde ilerlemeye başlıyor.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak burcunda gerçekleşecek Oğlak Dolunayı, ile Yöneticiniz patronunuz ya da aile büyüklerinizden biri ile otorite konumunda biri ile çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bu enerji altında herhangi bir güç haklı çıkma üstün gelme mücadelesine girmemelisiniz. Üzülen ve zarar gören taraf siz olabilirsiniz.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Aslan Yeni Ay’ı aşk hayatınız ve yaratıcılığınız için parlak ve olumlu etkileri getirecek sizlere. Oldukça tutkulu hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Romantizm fazlası ile etkili olacak sizler için. Kalbiniz büyük bir aşkın coşkusunu yaşamaya başlayabilir.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Ayın ilk günlerinde bencilce yaklaşımlardan uzak durmalı duygusal konularda kıskançlığınızın ağır basması yüzünden ilişkinize haksızlık yapacak davranışlarda bulunmamalısınız. İş hayatınızda finansal konular öncelikler listesinin başında görünüyor. 16 Temmuz 2017'den sonra olumlu değişiklikler olabilir. Bununla birlikte sağlığınız ile ilgili ağız veya yüz ile ilgili küçük sorunlardan mustarip olabilirsiniz. Bu ay ortaklıkları olan Koçlar ortaktan kaynaklanan zararlar ile karşılaşabilirler. Diplomatik olmalı hakkınızı aramalı ve hukuki yollara başvurarak işin peşini bırakmamalısınız. Yurt dışı ile ilgili planlarınız varsa bu ay sürpriz gelişmeler yaşayabilir bu arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 10-11-15-16-20-24 Temmuz

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 23-26-27-28 Temmuz

 

Boğa Burcu ♉

Güneş Yükselen ve Ay burcu Boğa olanlar,

Sağlık
Ay’ın ilk gününden itibaren sağlık sorunlarınız hafiflemeye başlıyor. Geçen ay yaşadığınız ani gelişmeler korku ve endişeler ardınızda kalacak. Baş bölgeniz ve ciğerleriniz ile ilgili hassasiyetlerin azalmaya başlaması ile daha sağlıklı hissedeceğiniz enerjinizin yükseleceği bir ay Temmuz. Yeter ki geçmişle hesaplaşıp kendi kendinizi üzüp kan basıncınızı yükseltecek davranışlar içinde olmayın. Bu ay 10 Temmuz ile birlikte diyete başlayabilir spor salonuna kaydınızı yaptırarak sağlıklı yaşam tarzını benimsemeyi başarabilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
6 Temmuz ile birlikte evlilik ve aşk hayatınızda etkili olmuş tüm karanlıkları aydınlığa kavuşturacak enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa’lar evliliğe giden yolda ilk adımı bu ay atabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sürekli sorunlar yaşayan Boğa’lar eş ya da sevgilinizin aşırı baskısı ve suçlamaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizlere tavsiyem haklı olma çabası içine girmeden tartışmalardan uzak durmalı ve birlikte olduğunuz insanın öfkesinin dinmesini bekledikten sonra sakinlikle konuları ele almalı ve bu ilişkini karşı taraf için taşıdığı anlamı ifade etmesini ortaya koyması gerektiğini ifade etmelisiniz. Emin olun iyi niyetiniz karşı tarafında tüm duygularını olgunlukla samimiyet ile ifade etmesini hatalarını yanlışlarını kabullenip düzeltmek için ilişkinize emek vermesini sağlayacaktır.
İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir finansal anlamda birden fazla uzun süreli gelirler elde edeceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyacak ve güçlü işbirliklerinin altına imza atabileceksiniz. Finansal konular bu ay sizleri fazlası ile mutlu edecek! 6 -31 Temmuz arası yönetici gezegeniniz Venüs’ün İkizler geçişi gelirleriniz ile ilgili önemli etkileri getirebilir sizlere. Nakit akışınızı artırabileceğiniz olağanüstü bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Yeni bir hizmet veya ürün ile ilgili girişimlerinizi uygulamaya hazır olun 16 18 Temmuz bu anlamda çok olumlu enerjileri barındırmakta sizler için.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Yayıncılık, yazarlık ya da reklamcılık alanlarında bir iş ile uğraşıyorsanız, 9 Temmuz'da gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile yüksek bir stresle karşılaşabilirsiniz. Zamanla ilgili kısıtlamalar ve muhatap olduğunuz baskın karakter de birinin söylemleri ile gerilebilirsiniz. Sizlere önerim öfkeyle ya da alınganlık ile hareket etmemeniz . Gerçek şu ki, herkesin birbirine ihtiyacı var. Dürüstlüğünüzden ödün vermeden taleplerinizi ifade etmenin uzlaşmacı bir yolunu bulmalısınız. Oğlak Dolunayı ile birlikte, İnançlarına daha fazla bağlı hissedebilir ve kendi doğrularınızı daha da geliştirmenin yollarını bulabilirsiniz.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Aslan yeni ayı ile yeni bir projeye başlayabilir, aile toplantısı veya gezi planlayabilir, taşınabilir, emlak işlemleri yapabilir veya sevdiğiniz birini destekleyerek yeni bir fırsatlar elde edebilirsiniz. İş ve Aşk hayatınızda Yeni başlangıçlar sizleri karşılamakta. 23 Temmuz'dan sonra bir gayrimenkul fırsatı ya da aile bireylerinizden biriyle karlı bir yatırım gerçekleştirebilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Bu ay öfke kontrolünüzü yapmalı haksızlıkları adaletsizlikleri düşünerek geçmişte kalması gereken konuların zihninizi meşgul etmesine izin vermemelisiniz. Aksi halde 2013 2014 yıllarında yaşadığınız sağlık sorunlarının tekrarı ile kendinize büyük bir haksızlık yapabilirsiniz. Bırakın geçmiş dünde kalsın ve siz her günü yeniden doğmuş gibi yaşayarak güzelliklere odaklanın. Bu ay yurt dışı ve yabancı kaynaklardan iyi haberler alabilir bu ay yurt dışı seyahatlerinizi iş gezilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 16 Temmuz 2017'den sonra hayatınızın odak noktası aile ve finansal konular olacaktır. Bu ay 3 gezegenin birleşmesinden dolayı ayın ikinci yarısında çok fazla faaliyet ile ilgilenecek başarılı ve manevi olarak ta memnun edici gelişmeler ile moral bulacaksınız. Ayın son günlerine şans finansal konularda sizden yana.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 3-11-12-16-20-21-24-25-28

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 21-22-23-24 Temmuz

 

İkizler Burcu ♊

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar,

Sağlık
Bu ay strese bağlı cilt döküntüleri ve eklem ağrıları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Uzun süreli tedaviler ile uğraşmak durumunda kalmak istemiyorsanız stresten olabildiğince kendi iyiliğiniz için uzak durmalısınız.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Aşk hayatınızda son derece pozitif gelişmeler söz konusu uzun zamandır yalnızlıktan şikayet ediyor, Aşka olan inancınızı yitirdiyseniz. Aşk hiç beklenmedik şekilde kalbinize taht kurabilir. Sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evli İkizler sizde aileniz ve eşiniz arasında yaşanan gerginlikleri doğru müdahaleler ile ortadan kaldırdığınız anda huzursuzluk çemberinden ilişkinizi kurtarabileceksiniz. 6-31 Temmuz tarihleri arasında burcunuzda geçişini sağlayacak aşkın gezegeni Venüs ruhunuzu aşkın güçlü enerjisi ile tüm yorgunluklarından arındıracak. Biten ilişkinizde geri dönüşler yaşayabileceğiniz gibi yarım kalan bir aşk hikayesi gerçeğiniz olabilir. Bu ay gökyüzü kadın erkek tüm İkizler burcu mensuplarına çekicilik, manyetizma ve zarafet gibi güçlü yansımalar getirecek. Belki de ilk kez özel hissedip aşk hayatınız da ki sorunların sona ermesi ile kalıcı huzuru yakalayabileceksiniz. Venüs’ün burcunuzda ki seyri ile fiziksel görünümünüzde herhangi bir değişiklik yapmak için uygun enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yeni bir saç stilinden estetik müdahale kişisel bakımla ilgili hemen her konuda oldukça memnun kalacağınız sonuçlar elde edebilirsiniz.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile finansal konularda önemli bir karar almak zorunda kalabilirsiniz. Ortağınız varsa onun yaptığı yanlışlardan dolayı ödemelerden sorumlu tutulabilir ve beklenmedik ödemeleri karşılamak zorunda kalabilirsiniz. Bazen, özgürlüğe ulaşmak için sorumluluk almak gerekir zor olsa da bunu yaptığınıza değecektir. Oğlak Dolunayı ile çok daha ciddi hissedebilir ve ciddi bir sorunlar için kökünden bir çözüm bulmaya odaklanabilirsiniz. Derin araştırmalar yaparak önemli bilgiler öğrenerek zarar ettiğiniz konuları lehe çevirebilirsiniz.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

İş ve özel hayatınızda yeni fikirler bulabilir, yeni kısa vadeli planlar üzerinde çalışabilir, haber alabilir veya verebilir, işiniz ile ilgili önemli veriler elde edebilirsiniz. Bu yeni ay ile daha olumlu düşünecek ve kendinizi ruhunuzun derinliklerinde ki korkularınızdan uzaklaştırabileceksiniz.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Bu ay mali sorunlara karşı tedbirli olmalısınız. Ortaklıkları olan İkizler maddi kayıplar ile karşı karşıya kalabilir hukuki sorunlar yaşayabilirler. Finansal konularda dikkatli davranmalı işinizle ilgili her ayrıntının takipçisi olmalısınız. 16 Temmuz 2017'den sonra işler daha iyi sonuçlanacaktır sizler için. Sağlık sorunları olan İkizler de bu tarihlerden itibaren daha iyi enerjiler ile karşı karşıyalar. İlişkilerde ise sen ben üstünlüğü içine girmemeli ego çatışmaları ile ilişkinizi yıpratacak davranışlar içinde olmamalısınız.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 11-15-16-20-24 Temmuz

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 5-6-13-14-26 Temmuz.

 

Yengeç Burcu ♋

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar,

Sağlık
Bu ay gözle ilişkili rahatsızlıklar mümkün olabilir. Ateş, baş ağrısı, boğaz enfeksiyonu ve vücut ağrıları sizin için bir sorun haline gelebilir. Zindelik ve sağlıklı kalabilmek için yağlı, baharatlı veya kızartılmış yiyeceklerden kaçınmalısınız. Temmuz her zamankinden daha gizemli hissettiğiniz bir ay olabilir sizler için. Bu, ay özel yeteneklerinizden birini yetiştirmek üzere hareket ettiğinizi düşünüyorsanız, neyin başında gelin sizin için oldukça karlı hale gelebilir. Bu ay yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız enerjiler sizinle ilerlerken zamanı emekle kazanca çevirebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Finansal konularda rakiplerden kaynaklanan kısa sureli engellerle karşılaşmanız olası. Bu durum sözde arkadaşlarınızın iğneleyici sözleri ile muhatap olmanıza neden olabilir. Siz yolunuza bakın kimin ne yapıp ne söylediğine değil! Kısa sureli engeller sizi yolunuzdan döndürecek güçte ve yeterlilikte değil.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, evlilik hayatınız süregelen ilişkiniz de krizlere neden olabilir. Duygusal olarak kendinizi bezgin hissedebilir kendi içinizde hesaplaşmalar yaşayabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları halledebilir olgunlukla sakinlikle iletişim kurmayı başararak aşk hayatınızı iyileştirebilirsiniz. Bekar Yengeçler sizlerde hayatınızdaki biri ile yakınlaşabilir duygusal bir beraberliğin içinde yer alabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu Dolunay ile birlikte her şey daha da zorlaşabilir ve ilişkinizden uzaklaşabilirsiniz. bu nokta.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Aslan Yeni ayı ile yeni bir finansal proje veya girişim içine girebilir, İkinci bir işe başlayabilir uzun zamandır ilgilendiğiniz bir hobini karlı getiriler haline getirebilirsiniz.. Genel olarak duygusal konularda kıskançlık duygunuz ilişkilerinizde gerginliklere neden olabilir dikkatli davranın.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Bu ay işiniz ile ilgili krizleri sosyal çevreniz ve kişisel girişimleriniz ile çözüme kavuşturabilirsiniz. Pek çok yeni fikir iş hayatınıza ilham verecek ve tekdüzeliği alt etmenize katkıda bulunacaktır. 16 Temmuz 2017'den sonraki günler gelir ve harcamalar arasındaki dengesizlik nedeniyle finans için zorluklara neden olabilir. Bu ay öfke kontrolü yapmakta zorlanabilir en ufak bir konuyu büyüterek kızgınlıkla tepkiler verebilir iş hayatınız da da özel hayatınızda da sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu ay yatırım planlarınız ile ilgili konularda acele etmemeli yatırımlarınızı ayın ilk 10 günü yapmaya özen göstermelisiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 3-4-13-14-17- 30 Temmuz

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 11-18-22-26-31 Temmuz

 

Aslan Burcu ♌

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan olanlar,

Sağlık
Rahu'nun Doğum haritanızda 1.nci evinizde sizin için fiziksel olarak dikkatli olmanız noktasında uyarıyor sizleri. Kalp, kan basıncı ve mide ile ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir önemseyerek hareket etmelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Temmuz ayı enerjileri ile finansal gelirlerde artış iş hayatınızda ki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissederek verimli çalışmanızı sağlayacak. Evli Aslan’lar bu ay eşinizden gelecek destekle yeni bir eve taşınabilir hayalini kurduğunuz evin sahibi olabilirsiniz. Bekar Aslanlar ise iş arkadaşlarınızdan birinin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmazsanız keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Devamlılık arz etmeyen bir işiniz varsa profesyonel düşünmeli işinizi sürekli hale getirmek için sosyal ilişkilerinize önem vermeli ve artık hep vermeyi bir yana bırakıp istemeyi bilmelisiniz! Aile ve dostluk bağlarınız ise güçlenecek bu ay neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu anlamış olmanın getirileri ile başkaları için yaptığınız fedakarlıklardan uzaklaşıp kendiniz için hak edenler için emek vermeyi ve yüklerinizden uzaklaşmayı başarabileceksiniz. Bu ay sosyal yaşamınız son derece olumlu enerjiler getirecek sizlere. 6-31 Temmuz süresi içinde Aşk ve güzelliklerin gezegeni Venüs, doğum haritalarınızda 11nci evinizde etkili olacak. Arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızla geçirdiğiniz zamanın tadını çıkaracaksınız.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı iş arkadaşınız veya çalıştığınız biriyle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Diplomatik olmalı ve bir başkası yüzünden kendinizi sıkıntılı bir sürecin içine sokmamalısınız. Dolunay enerjisini olumlu yönde değerlendirmeli iş projelerinizi tamamlamalı işinizle ilgili sorunları çözüme kavuşturmalısınız. Ayrıca zararlı bir alışkanlığınızdan vazgeçebilir ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı deneyebilirsiniz.
20 Temmuz'da dinamik bir ruh haline bürünebilirsiniz. Mars’ın enerjisi başlattığınız yeni projelerin başarışını tahmin etmediğiniz noktalara taşımanızı sağlayabilir.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Aslan Yeni Ay’ı ile birlikte, İş ve özel yaşamınızda çabalarınız için mükemmel geri dönüşler kazanacağın enerjiler hakim. Şimdi Hazırlanın ve hayat yolunda derin bir nefes ile koşmaya başlayın.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Temmuz, Sizleri amaçlarınıza ulaştıracak fırsatlar açısından önemli bir ay. Özellikle kariyer için aktif ve üretken bir dönemdir. Hem mesleki hem de kişisel hayatta beklentilerinizi karşılayabileceğiniz güçlü etkiler söz konusu. Yeni bir projeye başlayabilir iş değişikliğine gidebilirsiniz. 16 Temmuz 2017'den sonra, özellikle de yabancı kaynaklardan elde ettiğiniz gelirler söz konusu olabilir. Bu ay boyunca dostlarınızdan gelecek faydalar da söz konusu. Özellikle aşksız bir Aslansanız arkadaşlarınız vasıtası ile tanıyacağınız biri kalbinize AŞK ın varlığını en saf hali ile hissettirebilir.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: -5-6-9-16 Temmuz

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 20-24-28 Temmuz

 

Başak Burcu ♍

Güneş Yükselen ve Ay burcu Başak olanlar,

Sağlık
Bu ay adeta bir enerji patlaması hissedeceksiniz. Genel olarak sağlığınız daha iyi olacaktır. Bu dönemde deri ile ilgili ürtiker tarzı rahatsızlıklar alabilir. Endişelenmeyin ve hayatınızdaki her ufak şey hakkında kendinizi yormamanız gerektiğini öğrenin. Hayatınızda mükemmel bir denge kurmak için kendinizi değer verin sağlıklı, beden ve zihninizi koruyun.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay iş hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir yükseliş görev değişikliği terfi ya da kendi işinizin sahibi olabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. 6 -31 Temmuz tarihleri arasında yeteneklerinizi başkaları tarafından takdir edilecek ve istikrarlı enerjiler ile yükselişe geçmeye başlayacaksınız.

Aşk hayatınız da 10 Temmuza kadar dikkatli olmalısınız. Kısa süre önce biriyle çıkmaya başladıysanız, ilişkinin hızla sizi hırpaladığını fark ederek obsesif veya kontrolsüz davranışları ile sizi baskı altına almaya çalışan kişiden uzaklaşabilirsiniz. 20 Temmuz itibari ile , hayatınızda ki kaoslardan kurtulmak için daha güçlü hissedeceksiniz. Ruhunuzu sevgi ve inançla beslemenin meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz. Yönetici gezegeniz Merkür 26 Temmuz'dan itibaren burcunuzda ilerlemeye başlayacak zihinsel enerjiniz artabilir ve üzerinde düşündüğünüz çalıştığınız fikirlerinizi ortaya koyabilir ve önemli gelişmeler ile kazanımlarınızı arttırabilirsiniz.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile birlikte sevdikleriniz ile yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz maddi ve manevi olarak. Bir hobiniz size yeni kazanç kapılarını aralayabilir ve artık umursamadığınız sizin için anlamını yitiren birinden vazgeçerek sorunlu bir arkadaşlık ya da ilişkinize son noktayı koyabilirsiniz. Sevilen biriyle daha yakınlaşmak veya birinden uzaklaşmak Oğlak dolunayının getirileri arasında sizler için. İş ve eğitsel konularda yaratıcı bir projeyi bitirmek ya da vazgeçmek te bu sürecin yansımaları arasında. Duygusal olarak daha olumlu düşünceler ile hareket edeceğiniz enerjiler hakim olmaya başlıyor sizler için.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Alsan Yeni ayı ile sahnenin arkasında veya arka planında çalışmak, kendi başınıza daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bir şeyleri bırakmak ve yeni bir şeylere başlayacağınız gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Çocuk sahibi Başaklar onlar ile ilgili anlaşmazlıkları çözüme kavuşturabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Gezegenler bu ay boyunca size destek olacak. Eğlenceli ve kazançlı geziler Temmuz ayında gerçekleşebilir. Barış bulmak için erdemli işlerde yer almalısın. İkinci yarıdaki gelir beklentilerinizi iyileştirmek için anahtar gezegenler bir araya geliyor. Kariyerde önemli ilerleme 16 Temmuz 2017'den sonra olacaktır. İşyerinizdeki pozisyonunuz ve genel durumunuz bu ay olumlu olarak yükselmeye devam edecektir.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 1- 2- 27- 28- 29 Temmuz

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 8-9-12-16 Temmuz

 

Terazi Burcu ♎

Güneş Yükselen ve Ay burcu Terazi olanlar,

Sağlık
Yönetici gezegeniniz Venüs'ün doğum haritalarınızda 8.nci evde transit geçişi nedeniyle bu ay aşırı fiziksel aktivitelerden kaçınmanız yararınıza olacaktır. Aksi takdirde, sorunlar söz konusu olabilir. Ay boyunca çok fazla zihinsel stres sizi çok fazla endişelendirir ve panik yapabilir, bu yüzden şiddetli baş ağrıları ve boyun bölgeniz ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Evli ve ilişkisi devam eden Terazi’ler bu ay eşinizin çabaları ile, ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Eşinizle de bir gezi planlayabilirsiniz. İlişkinizin gidişatının olumlu şekilde ilerlemesi için eşinize karşı, şeffaflığınızı muhafaza etmeniz ve eşinizle her şey hakkında konuşmanız oldukça önemli olacak. Eşinize bir şeyler hediye etmek veya onlarla birlikte güzel bir yere seyahat etmek ilişkinizin sıkıntılarını sona erdirmenin bir yolu olabilir sizler için. İş hayatınızda hayallerinize erişmek için fırsat bulmaya can atarsınız ve bunu yapmanıza yardım edecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinizi zorlayabilir ve alışılmadık gelişmeler ile yeni ve istikrarlı bir rotaya gidebilirsiniz. Planladığınız değişiklikleri yapmak için daha açık olabilirsiniz bu ay. Geleceğinize daha fazla odaklanabilirsiniz ve değişime açık tavrınız, yenilikçi veya yaratıcı enerjiler ile finansal krizleri çözüme kavuşturmanızı sağlayabilir. Yayıncılık, reklamcılık gibi bir sektörde çalışıyorsanız ya da uluslararası alanda bir işiniz varsa bir aylık kariyer gelişimi ve artmış kâr oranınız sizi maddi manevi mutlu kılacaktır. Başka bir olasılık ise bekar Teraziler aşk hayatınız da geçmişinizden oldukça farklı olan bir kişi ile duygusal bir bağ kurabilirsiniz. Dünyanın farklı bir yerinde olan farklı dini ya da manevi inançlara sahip olan biriyle tanışabilirsiniz. Halihazırda bir ilişki içinde iseniz, yurtdışı tatili geçirebileceğiniz fırsatlar da söz konusu olabilir.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile ev ve aileyle ilgili sorunları halledebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilir ve özel yaşamınızda köklü bir başlangıcın temelini atarak hayat arkadaşınız olacak kişiyi hayatınızın merkezine taşıyabilirsiniz. Bu dolunayda duygusal olarak daha sakin olabilmek için desteğe ihtiyacınız olabilir öfke kontrolü yapmakta zorlanabilir en ufak bir konuya bile gereğinden fazla tepki verme eğilimi içinde zorluklar çıkaran taraf olabilirsiniz. Ailenizden biri size ihtiyaç duyabilir ve onun yaşadıklarından dolayı bir akrabanız ile stresli tartışmalar yaşayabilirsiniz. Olan biteni anlamadan kimsenin avukatlığına soyunmamalısınız En iyisi, kenarda durmanız ve olanı biteni anlamaya çalışarak sabırlı davranmanız olacaktır.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Aslan Yeni ayı ile hayatınızda daha önce yapmadığınız ruhsal fiziksel ya da maddesel bir değişiklik yapabilir, farklı şeyler deneyebilir, rüyalarınızı gerçekleştirmek için bir fırsat bulabilir veya yeni insanlarla tanışabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Finansal beklentileriniz 23 Temmuz'dan sonrasında dikkat gerektiriyor. Vergilerinize, sigortanıza veya kredilere bağlı masraflar ile karşılaşabilirsiniz ancak aynı zamanda doğrudan maaşınızın artışı ya da eşinizden gelecek yeni bir kaynakta olabilir endişelenmeyin.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Bu ay kendinizi ruhsal ve fiziksel kendinizi yenilenmiş hissederek başlayacaksınız. Bu ay engeller ve şans yan yana ilerleyecek sizler için. Özellikle resmi daireler ile ilgili evrak ve ödemeleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Devlet dairelerinde çalışan kişiler ile tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. 16 Temmuz 2017'den itibaren kazançlarınız artabilir ve sahte dostlar etrafınızda belirerek özel yaşamınızla ilgili zihninizi saçma sapan şeylerle doldurmaya kalkabilirler dikkatli olun ve bu tarz kişilere pirim verip kendi manevi zenginliklerinizden de maddi değerlerinizden de olacak yaklaşımlara girmeyin. Burcunuzdaki gezegenlerin birleşimi, kariyer için yeni gelir kaynakları ve büyüme ile ilgili konuları gündeminize getirecek akıllıca değerlendirmelisiniz . Temmuz ayı sonuna doğru ani ama zevkli bir seyahat meydana gelebilir.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 10-11-12-14 Temmuz.

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 2-3-4-30-31 Temmuz

 

Akrep Burcu ♏

Güneş Yükselen ve Ay burcu Akrep olanlar,

Sağlık
Bu ay kilo alma eğiliminiz yükselebilir. Abur cubur baharat ve aşırı tuz tüketmekten uzak durmalısınız. Burun kanamaları çarpma ve ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız. Psikolojik sorunları olan Akrepler dua meditasyon gibi çalışmalar bu ay sizi bu durumdan tam anlamı ile arındırarak kurtarabilir.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay iş eğitim ve aşk hayatınızda daha ciddi konularda yoğunlaşmaya, araştırma yapmaya veya daha iyi şeyler yapmaya yöneleceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. İlişkilerinizi işlerinizi daha iyi hale getirmenin yollarını bulabilirsiniz. Aşktan daha ciddi beklentiler içine girebilir sizi de aynı şekilde ciddiye alacak biri ile güçlü bir duygusal bağ kurabilirsiniz. İş değişikliği yeni bir alana yönelmek gibi düşüncelerinizi yeni deneyimler ve büyük fikirlere açık olarak gerçekleştirebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Evliliğinizde süre gelen ilişkinizde daha fazla tutku daha yoğun duygular için beklentileriniz yükselebilir. Finansal konularda daha pratik bir yaklaşımda bulunabilir ve saygı duyduğunuz insanlardan tavsiyeler alabilir veya harekete geçebilmek için önce sahip olmanız gereken bilgileri elde edebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşma ve başarılı olma konusunda daha iddialı, yönlendirici ve odaklanmış hissedebilirsiniz. Hayat yolunuza daha da ileri gidebilir, hayatınız için doğru olanı bulmaya odaklanabilirsiniz çalıştıklarınızla başarılar yaşayabilir var olandan daha yüksek bir noktaya geldiğinizi hissedebilirsiniz. Özellikle yaklaşık bir yıl önce başladığınız işler ile ilgili sorunlar ya da gecikmeler yaşarsanız, daha ileri gitmeden önce planlarınızı tekrar gözden geçirin ve bazı değişiklikler yapmaktan korkmadan hareket edin. İş hayatınızda dikkat çekmek ve başarılı olmak için yeni fikirler bulabilir ve alışılmamış yöntemler ile istikrarı yakalayabilirsiniz. Değişim planlarına odaklanabilirsiniz düşüncelerinizi yeni fikirlerinizi arkadaşlarınızla veya bir grup halinde değerlendirerek onlarında desteği ile önemli gelişmeler söz konusu olabilir sizler için.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile çok sayıda küçük projeyi tamamlayabilir, yeni bir fikirleriniz için kısa vadeli planları sonuçlandırarak maddi rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Tutkun olduğunuz konulara odaklanabilirsiniz bu enerji ile. Özel yaşamınızda Duygularınızı ifade etmeyi kolaylıkla başarabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise kardeşleriniz ile ilgili gelişmeler olmalı. Oğlak Dolunayı ile kardeş ya da kardeşleriniz ile iletişim kurmakta her yönden zorlanabilir ve kırıcı durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Aslan Yeni ayı ile iş hayatınızda arzuladığınız hedefe ulaşmak, doğru insanlar ile iletişim kurmak ve iyi bir izlenim bırakmanız mümkün olacaktır. Finansal yatırımlar ya da yeni terfi sorumluluk almak için ani fakat olumlu gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. Bu enerji aşk hayatınızda güven tazeleyeceğiniz olumlu gelişmeler olarak yansıyacak hayatınıza.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Bu ay aşk ve iş hayatınızda anlaşmazlıklar yaşayabilir keskin ve baskın tavırlarınız ile ilişkilerinizde krizlere neden olabilirsiniz dikkatli davranın ve pişmanlık duyacağınız cümleler kurmamaya özen gösterin. 16 Temmuz 2017'den sonra emek verdiğiniz projelerin karşılığını Maddi olarak almaya başlayacaksınız uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınızın aşka dönüşebileceği gibi arkadaşlarınız aracılığı ile tanışacağınız yeni bir insanla keyifli bir beraberliğe başlayabilirsiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 9-17-18-19 Temmuz.

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 5-6-7-12 Temmuz.

 

Yay Burcu ♐

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yay olanlar,

Sağlık
Bu ay bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalı sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak için çaba harcamalısınız. Gözleriniz uykusuzluk, karın ya da kulak sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Trafikte’ de dikkatli olmalı direksiyon başında trafik kurallarını takip etmelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay iş ve arkadaşlık ilişkilerinizde daha uzlaşmacı bir tavır size maddi manevi pek çok şey kazandırabilir. Son 6 ay da verilen taahhütlerin gerçekleşmeye başlaması ile keskin dönemlerden başarılı zaferler elde ederek çıkabileceksiniz. Aşık olarak, daha büyüleyici ve sevecen olabilirsin. Aşkın ve güzelliklerin gezegeni Venüs, aşk hayatınıza da yeni bir soluk getiriyor. Kalıcı bir beraberliğe duygusal bir adım atabilirsiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Yay’lar başkalarından kaynaklı sorunların sona ermesi ile sen ben kavgalarından üstün gelmek için birbirinizi hırpalamaktan vazgeçip BİZ olmayı başarabileceksiniz. 20 Temmuz dan itibaren iş ve eğitim hayatınız ile ilgili konularda kalıplarınızı kırarak yeni bir şeyler öğrenebilir, öğretebilir, konuşabilir veya yazabilirsiniz ve zihninizi genişletmek için harika bir zamandasınız. Yeni deneyimler yaşarken kendinizi yeniden keşfetmeye başlayacaksınız bu da sizi daha iyimser ve dingin kılacak. İş ve finansal konularda hedeflerinize odaklanabilir ve büyük fikirlerinizle daha pratik, uzun vadeli planlar üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz.

6 ve 31 Temmuz tarihleri arasında, Eşiniz ya da partnerinizle aranızda barış ve uyumun egemen olduğunun farkına varacaksınız ve ikiniz de olabilecek her türlü sorundan etkilenmeden duygusal bağınızı güçlendireceksiniz. Sizin ciddi bir ilişkiniz varsa bu ay söz nişan yapabilir ya da ani bir karar ile evlenebilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Bu ay boyunca, Sosyal yaşamınızda ki etkiler oldukça başarılı olarak iş hayatınızda yansıyacak. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir evliliğe ilk adımı atabilirsiniz. Yine bu ay işbirlikleri sosyal sorumluluk projeleri sizlere önemli ve kazançlı etkiler yeni alanlarda başarı yakalamanızı sağlayacak farklı işlerin içinde olmayı da getirebilir. Bu ay dostlarınız ile ilişkilerinizi sorgular yaptıklarınız ve yapmadıklarınızı gözden geçirerek bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Ailenizle daha yakın ilişkiler kurmak ortak kararlar almak yerleşim değişiklikleri bu ayın yansımaları arasında. 6 Temmuz 2017'den sonra iş hayatınızda oldukça yoğun zamanlar sizleri karşılamakta.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile maddi meseleler ile ilgilenebilir zekice hamleler ile krizleri çözüme kavuşturabilirsiniz. İnandığınız gibi yol aldığınız takdirde başarılı olabileceksiniz. Bu enerji ile Başkalarının sizin hakkınızda düşündükleri şeylere karşı daha hassas davranabilirsiniz. Başkalarından kaynaklı sürekli gelen bir gelir ile ilgili sorunlar yaşanabilir bu gelir akışını devam ettirmek için çok çalışabilirsiniz, ancak pekte beklediğinizi bulamayabilir güven sarsıldığı için girişimlerinizi sürdürmeme kararı da alabilirsiniz.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Aslan Yeni ayı ile mesleki konularda lisans ya da sertifika almak isteyebilir bu konularda başvurularınızın olumlu sonuçları ile emeğinizin karşılığını alabilirsiniz. Bir iş fırsatı uluslararası bir kaynaktan yayıncılık ya da reklamcılık endüstrisi yoluyla önemli gelirler elde etmeniz mümkün.

Hayatınızın genel olarak yeni yollarla genişletmek, yeni deneyimler yaşamak, seyahat etmek, öğrenmek, konuşmak ve konuşmak için fırsatlar sizleri karşılamakta. Her konuda çok daha iyimser olabilirsiniz ve hayatınızdaki iyiye odaklanabilirsiniz. Büyük bir yeni fikir ortaya çıkarabilir ve kazanımlarınızı bir anda yükseltecek fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 4-8-9-11-17 Temmuz.

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 6-8-9-19-30 Temmuz.

 

Oğlak Burcu ♑

Güneş Yükselen ve Ay burcu Oğlak olanlar,

Sağlık
Doğum haritalarınızda 8. evdeki Rahu, sağlık açısından dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıcı. Özellikle kronik sağlık sorunları olan Oğlaklar dikkat etmeliler. İlaçlarınızı düzenli almalı doktor kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. 25 Temmuz itibari ile sağlık sorunlarınız azalmaya başlayacaktır.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Temmuz ayı enerjileri ile bitmesi gereken işlerinizi sorunsuz bir şekilde tamamlamanın ve bunun getirilerinin maddi yansımalarının tadını çıkarabilirsiniz. Yapmaktan hoşlandığınız işe daha fazla odaklanabilir mesleğiniz ile ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz daha fazla kitleye ulaşabileceğiniz önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkın ve güzelliklerin gezegeni Venüs, 6 ve 31 Temmuz tarihleri arasında hayatınıza yeni ve keyifli gelişmeler ile aydınlıklar kazandıracak siz kendi işinizi kurmak düşüncesindeyseniz bu ay bunu gerçekleştirebilirsiniz. ve şirket sahibi olmaktan zevk almaya odaklanabilirsiniz. Hukuki konular resmi daireler ile ilgili işlerde detaylardan çok önemli veriler toplayarak aleyhinize gelişen pek çok şeyi doğru bir hamle ile lehinize çevirebilirsiniz. Finansal konularda geçtiğimiz son 3 ay ın zorluklarından uzaklaşıyor ve kazanımlarınızın artması ile rahatlıyorsunuz. Ticaretle ilgilenen Oğlak’lar önemli gelişmeler beklemediğiniz kişilerin aracılığı ile karşınıza çıkabilir duygularınız ile değil aklınızla hareket etmeli şansı görmezden gelmemelisiniz.

9 Temmuz saat 07:07 burcunuzda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Son 4 yılda ektiğiniz her şeyi biçtiğiniz bir zaman daha tutkulu daha kararlı olduğunuz her şeyin maddi manevi ödüllerini alabilirsiniz. İkinci bir iş ya da ek iş düşünceniz varsa burcunuzda gerçekleşen Dolunay enerjisi ile harekete geçmelisiniz.. Bu ek iş sayesinde zevkinize göre gelirinizi de ciddi şekilde arttırabileceksiniz. Bu dönemde yapmanız gereken ekip projeleri varsa herkes karşılıklı işbirliği ve saygı ile sorunsuz bir şekilde birlikte çalışacaktır.

Aşk hayatınız da ise romantizm etkili olmaya başlıyor. Özellikle bekar Oğlaklar olabildiğince sosyal olmalı yeni çevrelere girmekten korkmamalısınız. Ayrıca bu ay hayatınızdan çıkarmanız gereken ama cesaret edemediğiniz kişiler ile ilgili hesaplaşmalar arka planda saklanan gerçeklerin ortaya çıkması ile gerçekleşebilir. Bu bir kişi, amaç ya da size zarar veren olumsuz bir alışkanlık olabilir.

20 Temmuz'dan sonra önemli bir ticari ya da hukuki konuyu emeklerinizle başarılı bir neticeye kavuşturabilir önemli gelir kaynakları ve statünüzü yükseltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu ay eşinize olan ilginiz sözlerinizde kalmamalı onun haklı olmasını gurur meselesi yapmadan haklısın diyebilmeli ve ona karşı sevginizi her şekilde göstermeye çalışmalısınız.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Aslan Yeni ayı ile karşılıklı yarar sağlayan, bir iş ya da finansal ortaklıklar gerçekleştirebilirsiniz. Ani gelişmeleri doğru değerlendirebilmek için araştırmalar yapın, daha iyi bir fikir edinmek için yeni bir dönüşüm başlatmak, için cesaretli ve gerçekçi davranarak doğru kararlar alabilirsiniz. Bekar Oğlaklar mesai arkadaşlarınızdan biri ile yoğun bir duygusal yakınlaşma içine girebilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda değişimlere karşı koymadan kendinizi geliştirmeye yönelik eğitim seminer gibi konularda gönüllü olarak görev almalı ve önemli değişikliklerin içinde yer almaktan korkmamalısınız. Kendi işinizin sahibiyseniz riskli işlere yönelmekten uzak durmalı ve var olan şartlarınızı büyütmek için mücadele etmelisiniz. Olumlu ve yapıcı eleştirilere açık olmalısınız. Ay sonuna doğru hem iş hem de aile yaşamınızda keyifli gelişmeler ortaklaşa yapılacak seyahatler özellikle yurt dışı gezileri sizlere hem maddi hem manevi zenginlikler getirebilir.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 9-10-11-12-17 Temmuz.

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 8-18-23-29 Temmuz.

 

Kova Burcu ♒

Güneş Yükselen ve Ay burcu Kova olanlar,

Sağlık
Doğum haritalarınızda Ketu'nun 1.nci evde transit yapması sağlığınız için iyi bir işaret değildir. Sindirim sitemi ile ilgili problemler ve aşırı strese bağlı psikolojik alerjik sağlık sorunları yaşayabilirsiniz dikkatli olun hiç bir şey ve hiç kimse için sağlığınızı bozacak kadar kendinizi baskı altına almayın ve başkalarının da bunu yapmasına izin vermeyin.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Yarım kalan bir aşk hikayesi engellere ve zorluklara rağmen yeniden hayatınızda yer almaya başlayabilir. Yeter ki kendinize ve sizi seven insana güvenerek hareket edin. Aşkın ve güzelliklerin gezegeni Venüs, 6 ve 31 Temmuz tarihleri arasında sizleri daha mutlu huzurlu olmanız ve küçük detaylara takılıp kalmadan mutlu olmak için mücadeleci bir ruh haline büründürecek. Ne istediğinizi bilmek aşk hayatınıza doğru yön vermenize yardımcı olacak. Aşk hayatınız da en hayırlı gezegensel döngülerden biri ile karşı karşıyasınız. Ancak evde oturup hiçbir şey yapmadan bu enerjiden yararlanamazsınız. Şimdi sosyalleşmek yeni insanlarla tanışmak için en güçlü enerjiler ile karşı karşıyasınız. İsteksiz olsanız da yapın inanın buna değecek! Ayrıca evli Kovalar aile katılacak özlem duyduğunuz bebek müjdesi bu ay içinde gerçekleşebilir. Bu ay sorun yaşadığınız arkadaşlarınız iş arkadaşlarınız ile barışı sağlayabilir hırpalayıcı süreçleri atacağınız sevgi ve iyi niyetli bir adımla arkanızda bırakabilirsiniz. barışla çevrili olduğunuzda daha iyi düşünebilir ve daha kararlı olabilirsiniz. Ailevi konularda sağlık sorunları yaşanabilir aile büyükleriniz ile ilgili konular ile biraz daha fazla ilgilenebilirsiniz. Evli Kova’lar eşinizin maddi konularda sizden sakladığı bir olayı onun arkadaşlarının ifadeleri ile öğrenmeniz olası. Kızgınlıkla tepki vermeden önce eşinizi gerekçelerini dinlemeniz çok daha doğru bir yaklaşım olacaktır.

Finansal konularda ise 20 Temmuza kadar temkinli olmalı yeni başlangıçlar ile ilgili acele etmeden ince eleyip sıkı dokuyarak kararlar almalı ve uygulamalısınız.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı sizleri gergin kılabilir pek çok konuda sizden beklenmeyen bir merak içinde olabilirsiniz. Bu durum pek çok kişi tarafından rahatsız edici bulanabilir ve bir anda büyük sorunlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Merakınızı kendinizi geliştirebileceğiniz alanlarda değerlendirmeli başkaları ile ilgili konularda bilip bilmeden fikir yürütmemelisiniz. Dolunay enerjisi ev kazalarına ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Karşıt burcunuz Aslan da gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile aileniz ve eşiniz ile geçmişte yaşanan bir konunun hatırlatılması yüzünden kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Sizlere önerim geçmiş dünde kaldı diyerek kötü niyetle yapılmayan şeylere büyük tepkiler vermeden hareket etmeniz. Aslan Yeni ayı ile bekar Kovalar yeni biriyle tanışabilir ve yeni bir ilişki içine girebilirsiniz. Ayrıca ortaklık ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin yanlışlarını görüp öğrenerek daha büyük zararlar görmeden ilişkilerinizi sona erdirebilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Bu ay iş ya da eğitim hayatınız la ilgili olarak ilk kez yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz. Gittiğiniz ülkede tanışacağınız insanlarla kuracağınız bağlantılarla yeni fikir ve önerilerle iş hayatınızın rotasını çok daha farklı ve kazançlı bir yöne doğru çevirebilirsiniz. Aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmeler söz konusu uzun zamandır yalnızlıktan şikayet ediyorsanız, Sürprizlere hazır olun. Aşka olan inancınızı yeniden kazandıracak hayatınıza farklı anlamlar yükleyebilecek o özel insanla yollarınız kesişebilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 4-6-12-13-14 Temmuz

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 8-9-10 Temmuz.

 

Balık Burcu ♓

Güneş Yükselen ve Ay burcu Balık olanlar,

Sağlık
Bu ay sağlık sorunlarınız azalarak daha etkisiz bir hal almaya başlıyor. Kendinize baktığınız sürece hızla olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Dikkat etmeniz gereken konu bilinçsizce diyet yapmamanız ve bilmediğiniz ilaçları kullanmamanız olmalı. Aksi halde mide bağırsak sisteminiz ile ilgili ani sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler
Bu ay ev ve aile hayatınızla ilgili gelişmeler yoğun bir şekilde etkili olabilir. 6 ve 31 Temmuz tarihleri arasında aşkın ve güzelliklerin gezegeni Venüs, ün yansıması ile çevrenizde ki gerginlikler her gelen gün ile daha da sakinleşecektir, Aynı zamanda akrabalarınız ile olan ilişkiniz de olumlu yönde gelişecektir. Halihazırda güçlü aile bağlarınız varsa, daha da derinleşecektir. Ayın ilk hafta iş hayatınızda beklemediğiniz biriyle güç mücadelesi vermek zorunda kalabilir ona karşı sabırlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Bu durum sizi yeni bir iş arayışına ya da iş değişikliğine yönlendirebilir kaygılanmayın ve her şerde bir hayır vardır ilkesi ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise özellikle Bekar Balıklar son derece olumlu enerjiler aşk hayatınıza yön verecek yeter ki duygularınızı ifade etmekten reddedilme kaygısı ile çekinmeden hareket edin. 20 Temmuz’dan itibaren çok daha çalışkan bir tutum içine girebilirsiniz. Yeni oluşumlar içine yer alabilir departman değişikliği daha üst bir konuma gelme gibi keyifli enerjiler ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay arkadaşlarınızla para alışverişlerinizde dikkatli olmalı merhamet duygunuza yenilerek kimseye nakit ya da kefil olmak gibi ilerleyen günlerde sorunlar yaşayacağınız durumlar içinde olmamalısınız. Yeni iş projeleri veya sağlık rejimleri başlatabilir, küçük bir projeye odaklanabilir, programınızı veya rutini yenileyebilir veya çok sayıda küçük görev ve iş bitirdirebilirsiniz.

9 Temmuz saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunay’ı ile bir arkadaşınızla ya da ticari iş birliği alışveriş içinde olduğunuz bir grupla önemli bir işi tamamlayabilirsiniz. İş finansal ortaklık gibi konularda Dolunay günü gördüğünüz rüyaların anlamlarını anlamaya çalışmanız evrenin bir hediyesi olabilir sizler için. Özel yaşamınızda bekar bir Balık burcu mensubuysanız yeni tanıdığınız kişiye duyduğunuz anlık ilgi karşı tarafı gereğinden özel hissettirebilir ve iyi niyetinize rağmen zarar görebileceğiniz hızla başlayıp hızla biten bir ilişki yaşayabilirsiniz.

23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Aslan Yeni ayı ile ruhsal fiziksel olarak kendinizi daha iyi hissedeceğiniz aktivitelere yönelerek başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Diyete başlayabilir ilgi duyduğunuz bir hobiniz ile ilgili eğitim alarak ruhunuzu da kendinizi de daha özgür ve mutlu hissedebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu eş ya da sevgiliniz ile ilgili özel konulara başkaları ile konuşmamak olmalı. Güvendiğiniz sözde iyi niyetli arkadaşlarınız boş boğazlık ederek zor ve uzun süreli sorunların fitilini ateşe verebilirler dikkatli davranın ve yaşadığınız olumlu ya da olumsuz hiç bir şeyi 3ncü şahıslar ile paylaşmayın.

Hint Astrolojisine göre Temmuz Ayı

Bu ay keyifli farklı deneyimler ve kazanımlar elde edebileceğiniz geziler yapmanız muhtemeldir. Ruhsal deneyimler yaşayabilir karanlıktan aydınlığa giden yolda güçlü değişimlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa ruhsal olarak dinginliği yakalamış olmanız fiziksel sağlık sorunlarında da hızla iyileşmeye yardımcı olacaktır. Bekar Balık’lar yeni insanlar tanıyabilir sürpriz bir evlilik kararı alabilirsiniz.

AŞK ve EVLİLİK hayatınız için TEMMUZ ayının en iyi günleri: 9-20-23-27- Temmuz

Para ve Finansal konuların en iyi günleri: 15-16-21-22 Temmuz.

imza-senay-yangel

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık