Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2017 Kasım Ayı Burç Yorumlarım

Koç Burcu

Güneş Yükselen ve yada burcu Koç olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerimden yeniden doğuyor sabrımın emeğimin sevgimin mükafatını yaşamdan alıyorum.

Sağlık: Bu ay sağlığınız ile ilgili konular hassasiyet kazanmakta. Özellikle Kadın Koç burcu mensupları kadın hastalıkları lenf bezleri ve alt batın bölgesi ile ilgili sorunlar yaşayabilirler. Aile bireylerinizin sağlık sorunları ile de ilgilenebilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günler de tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklenmedik sonuçları doğurabilir. Ay’ın hangi burçta olduğunu öğrenmek için Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Jüpiter, doğum haritalarınızda 7. Evinizde etkili olacak Bu sizler için olumlu bir geçiş. Yararlı sonuçları işletme ve iş ilişkilerinizde deneyimleyebilirsiniz. Öte yandan Ketu transitleri olumlu bir şekilde size fayda sağlayacaktır. Dikkat etmeniz gereken alan özel hayatınız ve evliliğiniz olmalı. Dışarıdan gelecek her türlü düşmanlık ilişkinizde huzursuzluklara yol açabilir. Bu ay kariyer hayatınızda sosyal duruşunuz hedeflerinizi geliştirmeniz açısından önem taşımakta. Yeni insanlar tanımaktan çekinmemelisiniz. Öğrenci Koçlar bu ay sınavlarınızda başarılı performans sergileyerek pek çok kişiyi şaşırtıp destek görebilirsiniz.

Bu ay Jüpiterin yansıması ile birlikte ortaklıklar ve iş birlikleri sizlere maddi manevi kazançlar getirebilir. İletişim yönünüz bu ay daha keskin bir hal alacak ve düzensizlikler ile baş edebilecek gücü kazanmanıza yardımcı olacaktır. Kazançlarınızda olumlu yönde bir artış yaşayabilirsiniz bu ay. İstihdam değişikliği ya da terfi bekliyorsanız, acele kararlar almamalısınız beklenmedik senaryo ve iş koşulları, iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Bu ay evlilik yaşantınızda dikkatli olmalı inatlaşmalar ve fikir ayrılıklarını büyüterek ilişkilerinizi yıpratmamalısınız. Aksi halde çok üzülebilir ve ilişkinizi toparlamakta fazlası ile zorlanabilirsiniz. Evlilik hayali kuran fakat bir türlü yolu doğru insanla kesişmeyen Koçlar ise hızlı gelişmeler ile bu hayallerini gerçeğe çevirecek o özel insanla tanışabilir kalıcı bir beraberliğin içinde yer alabilirler.
Çocuk doğumunu ya da çocuk sahibi olmayı bekleyen evli insanlar bu ay iyi haberler alabilirler. Sosyal çevreniz bu ay genişleyebilir ve sosyal popülerliğiniz de bu ay fazlası ile artacaktır.

Bu ay şehirler arası ve yurt dışı yolculuklarınızda son anda iptaller ve sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda araştırma gerektiren işlerde istikrarlı etkiler ile karşı karşıyasınız. Önemli çıkışlar gerçekleştirerek statünüzü yükseltme şansını elde edebilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

İş hayatı pürüzsüz ve değişim enerjisinin parlak etkileri ile şekillenebilir bu ay. İşiniz ile ilgili her türlü durumu kontrol altına alacak liderlik yeteneklerinizi en güzel hali ile ortaya koyabileceksiniz. Sağlık sorunlarınız ise bu ay hızla iyileşme gösterecektir. 16 Kasım 2017’den sonra eş ile ilişkilerde gerginlikler karşılıklı tutumla şekillenecek ya aşkı zincirlemeden birbirinizi olduğu gibi kabul edecek kırıldığınız yerden yeniden iyileşecek ya da sen ben üstünlüğü ile ayrılığın soğuk rüzgarına kapılıp gideceksiniz. Seçimlerinizi kalbinizle yapmalı kalbinizin sesini duymazdan gelmemelisiniz.

Kasım ayının en iyi günleri: 9 18 27 Kasım

 

Boğa Burcu ♉

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bana olgunluk katan beni ruhsal ve fiziksel olarak zenginleştiren geliştiren tüm değerlerimi seviyor ve sahip çıkıyorum. Sağlık bilgelik şans en yüce hali ile benimle birlikte.

Sağlık: Bu ay sağlığınız la ilgili konularda bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye özen göstermeli ve uyku düzeninizi önemsemelisiniz. Yıldızların öğretmeni Satürn'ün Ashtam Shani, özellikle zihinsel gerginlik olasılığının yüksek olması nedeniyle, sorunlar yaşatabileceğinden bedeninizi olduğu kadar ruhunuzu da önemsemeniz gerektiğinin farkındalığı ile ilerlemelisiniz. Ay karşıt burcunuz Akrepte olduğu günler de önemli kararlar cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Ay’ın ilk haftası Karmik enerjilerin temsilcisi Rahu’nun yansıması ile hizmet sektöründe olan Boğa burçları zorlayıcı enerjiler ile karşı karşıya kalsalar da zorlu enerjileri doğru yöneterek hem kazanacak hem de isteklerini elde edebilecekler. Öğretmen Satürn Akıl gücünüzü doğru şekilde ortaya koyabilmenize yardımcı olacaktır. Merkür enerjisi de sizleri iş hayatınızda da eğitim hayatınızda da yukarılara taşıyacak enerjileri barındırmakta. Bu güçlü transitler evli Boğaların çocukları ile ilgili gurur verici deneyimlerin de müjdecisidir aynı zamanda. İş değişikliği ya da uzun zamandır iş arayışınız varsa bu ay beklentilerinizi gerçekleştirecek o güzel haberi alabilirsiniz. Tamamlamakta zorlandığınız işlerde her şey su gibi ilerleyecektir sorumluluklarınızı yerine getirebilmiş olmanın rahatlaması ile yeni işlere yönelebilir hem güven tazeleyip hem de kazanımlarınızı hatırı sayılır bir şekilde arttırabilirsiniz. Siz bir kurumda çalışansanız ay boyunca iş yeri politikalarınızı yakından takip etmeli işinizi şansa bırakmadan sorumlu olduğunuz konuları sürekli gözden geçirmelisiniz aksi halde başkalarının hatalarından sorumlu tutulabilirsiniz dikkatli olmalısınız.

Yönetici gezegeniz Venüs, bu ay 5.nci evinizden geçiş yapıyor. Bu transit sevgi ile ilgili konularda son derece güçlü elverişli enerjileri barındırıyor sizler için. Sizin devam eden bir ilişkiniz varsa bu ay başkalarının neden olduğu her türlü olumsuzluk etkisiz hale gelecek ve aşkın muhteşem gücünün zorlukları alt etmesine şahitlik edeceksiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğalar sosyal olmayı başardığınız anda sizin için doğru insanla karşılaşacağınız enerjiler söz konusu. Evli Boğa’lar ise bu ay ilişkinizin gidişatını eşinizin tutumu seçimleri ve fedakarlıkları belirleyecek. Sabrınızın fazlası ile hassas olduğu konularda güven vermesi ilişkinizi sahiplenerek geçmişte yaşananlardan dersler çıkarması ilişkiniz açısından fazlası ile önem taşımakta. Sizi gerçekten seviyorsa yapması gereken hiç bir şeyi ertelemeden hareket edecek ve kalbinizde ki yerini daha da sağlam bir noktaya taşıyabilmeyi başaracaktır. Tepki vermeden bekleyin ve yapacakları doğrultusunda kararlar almaya özen gösterin. Bu ay itibarınızı yükseltecek son derece önemli olaylar ile karşı karşıyasınız. Toplumsal duruşunuz popülerliğiniz bu ay önemli bir artış kazanacak ve yeni insanlarla tanışma ve onlarla olan ilişkilerinizi geliştirme fırsatlarını elde edeceksiniz. Çocuk sahibi olan Boğalar onların yaptıklarından ve başarılarından çok gurur duyacaktınız.

Bu ay öğrenci Boğa’lar hızlı ve olumlu gelişmeler ile karşı karşıyalar. Özellikle önemli sınavlarınız varsa yüksek konsantrasyon beceriniz sayesinde hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Bu ay özellikle Kasım ayının 10’nuna kadar güçlü sezgileriniz sizleri agresifleştirebilir ve son söyleyeceğinizi başta söyleyerek iş hayatınızda da eğitim hayatınızda da zorlanabilirsiniz. Finansal konularda ödemeler ile ilgili verilen sözlerin yerine getirilmemesi gerginlikleri tırmandırabilir. Endişelenmeyin 9 Kasımdan sonra her şey düzelir ve hayatınızda önemli bir dönüm noktası ile sabrınızın mükafatını alabilirsiniz. Bu ay estetik operasyonlar diyet ile ilgili girişimler başarısız sonuçlar getirebilir sizlere. Özel yaşamınızda ise beklentileriniz arzularınız 16 Kasım 2017’den sonra gerçekleşmeye başlayacaktır.

Kasım ayının en iyi günleri: 6, 15, 24Kasım.

 

İkizler Burcu ♊

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Sorumluluk alıyor cesur adımlarla ilerleyerek hakkım olanı alıyorum. Seviyor seviliyor değer verip değer görüyorum.

Sağlık

Bu ay sağlığınız ile ilgili konularda duyarlı olmalısınız. Özellikle eklemler ve eklem sıvıları ile ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor gökyüzü sizleri. Kilo sorunları olan İkizler ise bu ay spora ve diyete başlayabilirsiniz. Diyetinize fesleğen , soğan , zeytin ve tarçın gibi yiyecekleri dahil ederek yağ yakımını hızlandırabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızın sağlığı ile ilgili ufak sorunlar da söz konusu olabilir bu ay.
Ay karşıt burcunuz Yay’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Savaşçı Mars, Yönetici gezegeniniz Merkür, Öğretmen Satürn, Rahu ve Ketu Transitleri bu ay sizleri iş hayatınızda stratejinize yeni bir yön verebilmenin avantajlarını getirebilir sizlere. Özellikle çalışma hayatınızda patron ve yöneticileriniz ile ilişkilerinizi iyileştirebilir isteklerinizi elde etmekte önemli başarılar yakalayabilirsiniz. Yeter ki isteyin daha doğrusu istemeyi bilerek hareket edin. Bu olumlu geçiş nedeniyle, promosyon terfi zam gibi beklentileriniz ay içinde gerçekleşebilir. Dikkat etmeniz gereken enerji ise Yıldızların öğretmeni Satürn'ün transit in yaratabileceği ortak işler de yaşanacak sorunlar olmalı. Tepkinizi ortaya koyarken hırsla değil akılcı bir yaklaşımla hareket etmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Aksi halde evde ki hesap çarşıya uymadı misali ortağınızdan kaynaklı zararlar deneyimleyebilirsiniz. Bu ay aşk hayatınızda aşk eş ya da sevgiliniz ile aranızda ki bağı daha güçlü ve etkili bir hale getirecektir.

Evlilik planınız varsa bu ay aile bireylerinizin de destek ve teşviki ile bu arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Evlilik hayatınızda da olumlu enerjiler söz konusu evli ve ilişkisinde heyecanı kaybetmiş bir İkizler burcu mensubuysanız bu ay sürprizlere hazır olabilirsiniz. Jüpiter'in olumlu geçişi, sevgi dolu olan insanlara yardımcı olacak, aşk bağlarını güçlendirecek enerjileri getirecektir.

Öğrenci İkizler sizler ise bu ay eğitim hayatınızda araştırma gerektiren konularda büyük sorunlar ile karşılaşabilir öğretmen ve üst düzey kişilerden ciddi uyarılar ve baskılar ile karşılaşabilirsiniz. Tartışma ortamına girmeden hareket etmeniz faydanıza olacaktır.

Bu ay iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızdan kaynaklanabilecek olumsuzluklara dikkat etmelisiniz. Siz bir İş kadını ya da İş adamıysanız çalışanlarının verimliliği tam olarak vermediğini fark ederek hayal kırıklıkları ile yüzleşebilirsiniz. Ay boyunca riskli veya spekülatif işlemlerden kaçının. Ortaklıklarınız varsa birlikte yapılan teşebbüsler gecikebilir.

Mars'ın geçişi iş ve eğitim araştırmalarında engeller ile karşılaştırabilir sizleri ve Ketu'nun Transit'iyle birleşince, eğitim araştırmalarında engeller ve hayal kırıklığı yaratan sonuçlar çıkabirlir ancak iyi bir Jüpiter'in transit geçmesi şansınızın kötü olmayacağı ve nihai sonuçların ortalamanın üzerinde olacağı anlamına geliyor. Seyahat etmeniz, resmi nedenlerden ötürü özellikle siz devlet ya da otorite kabul edilen bir alanda çalışıyorsanız iyi sonuçlar verecektir. Kendi işinizin sahibiyseniz işletmenizle ilgili seyahat, beklediğiniz kadar iyi sonuç vermeyebilir.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Bu ay sizler için , anneniz veya anneye ait konular ile ilgilenebilirsiniz. Bu ay yerleşim değişikliği ve satın almalar ile karlı girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Sağlık sorunları 16 Kasım 2017’den sonra sizleri yorabilir evli ve çocuk sahibi İkizler çocuklarla ilgili sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Kronik mide problemi olan İkizler bu ay iş ve eğitim hayatınızda sorumluluklarınızın artması ile bu anlamda sorunlar yaşayabilir tedavi gerektiren durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Kasım ayının en iyi günleri: 5, 14, 23 Kasım

 

Yengeç Burcu ♋

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Ruhumu bilgi ile eğitiyor geçmişi affediyor yenileniyor sevgiyi aşkı yaşamıma davet ediyor inanç ile kabul ediyorum.

Sağlık: Anne Baba Eş ve kardeşlerinizin sağlığı ile ilgili konular endişe yaratabilir. Kendi sağlığınız da ise beslenme tarzınızı değiştirebilir başta kilo sorununuz olmak üzere sizi zorlayan kronik sağlık sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Oğlak’ta olduğu günler de resmi işleriniz ile ilgili konularda ve yeni kararlar alırken ayrıntıları kaçırmamak için dikkatli olmalısınız. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay savaşçı Mars’ın yansıması ile enerjiniz yükseliyor. Öğretmen Satürn’ün yansımaları ile kariyer ve iş hayatınızda daha elverişli şartlar ile karşı karşıyasınız. Daha sosyal olacak iletişim kurmakta zorlandığınız kişiler ile etkin bir iletişim kurarak maddi ve manevi faydalar görebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç burcu mensupları özellikle dikkat etmeliler. Eşle duygusal bağınız zayıflayabilir ve tepkileriniz daha önce olmadığı kadar sert bir şekilde tezahür edebilir ilişkinizi sarsacak yaklaşımlarda bulunabilirsiniz AMAN DİKKAT! Sonunda kırdığınızdan daha fazla kırılabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam edenler ise ilişkinizi bozmak isteyen insanların dolduruşuna gelerek hareket etmek sahip olduğunuz güzelliklerin elinizden kayıp gitmesine neden olabilir. Doğruluğundan emin olmadığınız hiç bir konu hakkında sorun yaratacak kişiler ile çatışma içine girmemeli sakinliğinizi soğukkanlılığınızı korumalı kıskançlık duygunuza yenilmeden hareket etmelisiniz.

Eğitim hayatı olan öğrenci Yengeç’ler içinse şanslı enerjiler söz konusu kendinizi geliştirebileceğiniz daha iyi adapte olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yüksek öğrenim için ülkeden ayrılmak isteyen öğrenciler, seçtikleri derslerde ve kolejlerde / üniversitelerde kabul görürler.

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda da seyahatleriniz sıklaşabilir ve seyahatler aracılığı ile kazanımlarınızı yükseltecek önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

16 Kasımdan önce iş hayatınızda keskin kararlar bilmediğiniz alanlara yatırımlardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. Bu tarihlerde iş hayatınızda zorluklarla ve sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir ve üstleriniz ile ilişkilerinizi bozmak isteyen kişilerin düşmanca davranışları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle bir işte bir değişiklik bekliyorsanız veya iş yerinde olumlu bir transfer bekliyorsanız 16 Kasımdan itibaren olumlu enerjiler sizler ile ilerleyecektir.

İş yerindeki itibarınız büyük ölçüde artacak ve iyi çalışmalarınızın mükafatını maddi manevi alabileceksiniz. Yaptığınız iş hangi sektörde olursa olsun kasım ayı enerjileri altında arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızla iyi bir şöhrete sahip olacaksınız. Aleyhinize çalışan düşmanlarınız alt olacakları enerjiler ile karşı karşıyalar.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Seyahatler bu ay sizler için sürprizler ile dolu. Finansal olarak emlak konut arsa gibi yatırımlar yapabilir ilk defa değerli bir şeylere sahip olabilme mutluluğunu yakalayabilirsiniz. Ailevi konularda baba ve kardeşleriniz ile ilgili gerginlikler yaşayabilir maddi konular da ki adaletsiz dağılımlardan dolayı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Özellikle üvey kardeşleri olan Yengeçler bu ay bu anlamda kardeşler ile ters düşecek pek çok olay yaşayabilirler. Aşk hayatınızda ise yılların hayal kırıklığını pişmanlığını ruhunuzdan kalbinizden söküp atacak harika bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Kasım ayının en iyi günleri: 2, 7, 11, 16, 20 Kasım

 

Aslan Burcu ♌

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Zayıf yönlerimi geliştiriyor hatalarımı kabullenip yaşadıklarımın olgunluğu ile aşka emeğe dostluğa değerlerime sahip çıkabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Sağlık: Satürn'ün zorlayıcı geçişi sağlığınız ile ilgili kaygılarınızı arttırabilir. Yanlış teşhis sonucu endişe verici bir olay deneyimleyebilirsiniz tek bir hekime bağlı kalmadan hareket etmek doğruların daha çabuk ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır. Çocuk sahibi Aslanlar çocuğunuzun sağlığını etkileyecek enerjiler söz konusu olabilir. İlaç kullanımına bağlı alerjik reaksiyonlar ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bay ve Bayan Aslan burcu mensupları bu ay boyunca ürolojik sağlık sorunları ile ilgili hassasiyetlere dikkat etmelisiniz.

Ay karşıt burcunuz Kova’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ile kararlar almamalısınız. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay iş hayatınızda şans sizden yana kesintisiz para akışı elde etmeniz mümkün. İşleriniz her hangi bir sorun olmaksızın istediğiniz gibi ilerleyecektir. Bu ay akraba ve kardeşleriniz ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Her zaman sizinle aynı fikirde olmayacaklarını kabullenmeli olayları büyütüp tartışmaların daha da ileri boyutlara gitmemesine özen göstermelisiniz. Bu ay yeni bir iş arıyorsanız aradığınız gibi bir iş bulabilir güçlü ve sağlam temeller üzerine kurulu bir başlangıç yapabilirsiniz. İş değişikliği terfi bu ayın sizlere getirileri arasında. Ailevi ilişkilerinizde hep ben benim isteklerim benim önceliklerim dememeyi başardığınız anda ilişkileriniz de daha iyi hale gelecektir. Özveri size çok şey kazandırırken ego çok şeyi kaybettirebilir. 16 Kasıma kadar olan süreci hayatınızın her alanında başarılı bir şekilde yönetmeyi denemelisiniz. Emin olun emeğinizin karşılığını fazlası ile alacaksınız. Finansal konular bankalar ile ilgili işlerde başvurularınız istediğiniz gibi neticelenecektir. Zorluklar ardınızda kalıyor siz yeter ki nasıl bir yol izlemeniz gerektiğinin farkına vararak hareket edebilin. Bu ay özel yaşamınızda evli Aslanlar eşinizden kaynaklanan finansal zorluklar ile uğraşabilir saklı şeylerin gün yüzüne çıkması ile zorlu olaylar deneyimleyebilirsiniz. Anlamaya çalışmalı olabildiğince kızgınlıkla kararlar almamaya özenli olmalısınız. Ay sonuna doğru pek çok netlik kazanacaktır.

Ortaklıkları olan Aslanlar ise dikkati elden bırakmamalılar geçmişte size doğru gelen konularda attığınız imzalar verdiğiniz sözler yüzünden finansal zorluklar ve hukuki sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olmalı hataları tekrara düşmemek için gözünüzü dört açmalısınız. Paniğe kapılmadan hareket etmeniz gerektiğini aklınızdan çıkartmamalısınız.

Savaş ve cesaretin temsilcisi Mars’ın enerjisi öfkenizi arttırabilir hemen her şeye öfkeli yaklaşımlarda bulunarak size değer veren insanları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz dikkatli davranın. Öfke ateşten bir gömlektir ve öncelikle onu taşıyanı yakar unutmadan hareket edin. Özel yaşamınızda da arkadaşlık ilişkilerinizde de agresif davranışların yüzünden eleştiriler alabilir ve gerçek dostlarınızı kaybedebilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslanlar kalbiniz de aşk acısı varken unutmak için başkalarını da kendinizi de üzecek hızla başlayıp hızla biten ilişkiler kurmamaya özen gösterin biraz sabır biraz kendinizle baş başa kalmak ruhunuza yapacağınız en güzel ve etkili iyilik olacaktır.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün yansıması eğitim sektöründe bulunan ve aynı zamanda öğrencilik hayatı devam eden Aslan’lar performansınız başarınız dikkat çekecek etkili olacak ve ilerlemenizi istediğiniz şekilde sağlayacağınız engebeli yolları aşmanızı sağlayacaktır. Eğer sizler eğitimsel ya da entelektüel faaliyetler yürütüyorsanız beklenmedik engellemeler ile karşılaşmanız olası. Üniversitelerde yurt dışında başvuran öğrenciler başvurularının geciktiğini veya reddedilmesi ile karşılaşabilirler.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Bu ay öncelikler listenizin başında finans gelebilir. 9 Kasım’dan sonra Büyük iyilik Jüpiter sizler için daha cömert enerjileri getirecek ve evlilik hayatı işinizle ilgili zam yeni gelir beklentileri konusunda pek çok ilerlemenin hızla gerçekleşmesine katkıda bulunacaktır. 16 Kasım 2017’den sonraki dönem de eğitim hayatınızda oldukça olumlu bir değişiklik yaşanabilir. Bu ay dostluklara aileye verdiğiniz önem hayatın her alanında size yardımcı olacaktır. Yerli veya yurt dışı ile ilgili herhangi bir ticaret anlaşması uzun vadede kârlı olacaktır sizler için.

Kasım ayının en iyi günleri: 1, 4, 10, 13, 19 Kasım

 

Başak Burcu ♍

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Her doğan günle yenileniyor ruhumu bedenimi şifalandırıyor doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Sağlık: Savaş ve cesaretin temsilcisi Mars’ın yansıması ile sağlık sorunları yaşanabilir. Kanla ilgili sorunlar hazımsızlık stresin yansıması olarak bedeninizi zorlayabilir bu ay.

Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay’ın ilk 10 gününde iş ve kariyer hayatınızda zorluklar iptaller ve baskılar ile karşılaşmanız olasıdır. Hemen panik yapmayın sabırlı olmalı ve süreci doğru yönetebilmek için soğuk kanlı tavrınızı korumalısınız. İlerleyen günlerle birlikte istekleriniz gerçekleşmeye başlayacaktır. Azimli tavrınızdan uzaklaşmadan hareket edebildiğiniz takdirde ikili ilişkileriniz ve girişimlerinizin meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. İş değişikliği gibi bir düşünceniz varsa 16 Kasıma kadar beklemeniz yararınıza olacaktır. Öğrenim hayatı devam eden Başak’lar bu ay çabalarınızın sonuç vermediği konularda kendinizi geliştirmek adına eğitim faaliyetlerinize önem verebilir yeni bir kursa eğitim programına katılarak kendinizi geliştirmeyi deneyebilir başarılı olabilirsiniz. Yaşamın kalbi Güneş’in para evinizde ki etkileri sizleri finansal konularda zorlayabilir ve en güvendiğiniz insanlardan bile destek görememenin huzursuz edici yansımalarını kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Ay’ın 2nci yarısında finansal zorluklar ortadan kalkmaya başlarken kim dost kim düşman tanıyacak ve arkadaşlarınızdan bazıları ile kendi isteğiniz ile yollarınızı ayıracaksınız. Her hangi bir alanda yatırım planınız alım ya da satım gibi bir düşünceniz varsa 17 Kasımdan itibaren bunların pek çoğu gerçekleşebilir olacaktır. Elinizi çabuk tutmalı üzümün sapı armudun çöpü diyerek detaylara takılmamalısınız. İş hayatınız da yeni bir oluşum ya da projenin başındaysanız çok dikkatli olmalı yapacaklarınızı duyurmadan gizlilik içinde yürütmelisiniz. Fikirlerinizin dışarıya yansıması emeklerinizin boşa gitmesine neden olabilir.

Ay boyunca ailevi ilişkileriniz önem taşımakta aranızda ufak tefek sorunlar olan yakınlarınız ile ilişkilerinizi güçlendirmek için çabalamalı ve hiç kimse ile aranızda buzdan dağlar koymamanız gerektiğinin farkına varmalısınız bir an önce! Daha iyi yaşam standartlarına sahip olmak arzusunu taşıyorsanız yüreğinizde bunu yapmalısınız. Bu ay evli Başak burcu mensupları eşinizle duygusal bedensel yakınlaşmalarınız her iki taraf içinde daha heyecan verici daha samimi bir hal alacaktır. Özverili davranışlarınızın mükafatını almaya başlıyorsunuz. Bebek bekleyen ve tedavi sürecinde olan Başak’lar ise beklenmedik riskler ile karşılaşabilirler doktor muayenelerinizi ihmal etmemeli bedeninizi çok fazla yormamaya özen göstermelisiniz. İlişkisi olmayan Başaklar bu ay aşk beklenmedik bir şekilde kalbinizi aydınlatabilir. Korkuları kıyaslamaları bir yana bırakmalı mutlu olmak için kendinize bir şans tanımalısınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Başak burcu mensupları ise sevgilinizin arkadaşlarını kıskanıp huzursuzluk çıkartmamaya özen göstermelisiniz.

Yüksek öğretim içinde olan Başak’lar seçtikleri üniversitelere kabul için hazırlanan öğrenciler çabalarının başarısızlığı ve hayal kırıklığını deneyimleyebilirler Araştırmacı akademisyenler, PHD yapan kişiler ise çalışmalarının bu aşamada onaylandığını ve takdir edilebileceği enerjiler ile karşı karşıyalar.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Kendi hayatınızı sorgulayarak doğru adımlar kararlar alacağınız enerjiler iyi karşı karşıyasınız. Başkalarının sizin için ne düşündüğü konusunda endişelenmemeli bu hayata bir kez geldiğinizin farkındalığı ile hareket etmelisiniz. Kasım bu anlamda çok yoğun bir dönem olacaktır. İş ve eğitim hayatınızda yabancı kaynaklardan olumlu bir gelişme meydana gelebilir. 9 Kasım’dan sonra devlet makamları veya bankalar ile ilişkileriniz istikrar kazanacak. Bu dönem de mirasla ilgili konularda da hakkaniyetli gelişmeler yaşanarak hakkınızı alabilirsiniz. 16 Kasım 2017 tarihinden itibaren finans, vergi ve devlet daireleri ve aile ile ilgili konularda gelişmeler istikrar kazanacaktır . Ay ilerledikçe finansta daha iyi şanslar görülecektir.

Kasım ayının en iyi günleri: 5, 14, 23 Kasım

 

Terazi Burcu ♎

Güneş Yükselen yada Ay burcu Terazi olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Korkularımı hatalarımı pişmanlıklarımı dünde bırakıp anı tüm zenginliği ile yaşamayı seçiyorum.

Sağlık:  Savaş ve cesaretin temsilcisi Mars’ın enerjisi sağlığınız ile ilgili konularda uyarıyor sizleri halsizlik baş ağrıları sizleri zorlayabilir. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Özellikle annenizin sağlık sorunları konusunda daha duyarlı olmanız gereken bir aydasınız.

Ay karşıt burcunuz Koç’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Kasım ayı büyük iyilik Jüpiter transitinin sizler için zorlayıcı olabileceği konusunda uyarıcı enerjileri barındırmakta. Finansal konularda kayıplar zamanında yapılmayan ödemeler yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. Özellikle ortaklıklarınız varsa ve yeni bir işe yönelmeyi düşünüyorsanız dikkatli davranmanız gerektiğini aklınızdan çıkartmamalısınız. Gelir gider dengesinde sorunlar yaşayabilir ödemelerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz dikkatli davranın. 17 Kasımdan itibaren iyi şans sizler ile ilerleyecektir. İş değişikliği yapmayı düşünüyor yeni insanlar ile işinizi büyütmeyi planlıyorsanız yapacağınız bazı kişisel değerlendirmeler ile bu düşüncenizden vazgeçerek daha farklı bir çıkış yolu deneyerek var olanı yenileyerek daha iyi hale getirebilirsiniz. İş hayatınızda yalnızca güvene dayalı işler yapmamanız gereken bir aydasınız.

Özel yaşamınızda ise kaliteli keyifli tamamlayıcı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Eş ya da sevgiliniz ile ilişkilerinizi güçlendirebilir sürekli sorun yaşadığınız konuları bu kez bir daha tekrar etmemek üzere hayatınızda etkisiz hale getirebilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi burcu mensupları ise arkadaşlarınız aracılığı ile ısrarları kıramayarak tanışacağınız biri sizleri fazlası ile etkileyebilir ön yargılı hareket etmenin yanlış bir olgu olduğunu yaşayarak öğrenebilirsiniz. Bu ay arkadaşlık ilişkilerinizde aşk hayatınızda önem kazanıyor güzelliklerin bir parçası olduğunuzu daha iyi kavrayabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay dikkat etmeniz gereken konu akrabalarınız özellikle kadın akrabalarınızın eşlerinin yalan yanlış söylemleri yüzünden kulağınıza çalınacak dedikodular olmalı.

Eğitim hayatı devam eden Terazi’ler kimse ile yarışa girmemeli sadece bilginin peşinden giderek kendinizi geliştirmeyi seçmelisiniz. Bunu yaptığınız anda başarı sizinle ilerleyecektir. İyi şeyler elde etmek istiyorsanız kendi çizginizden uzaklaşmamalısınız. Bu ay Yurtdışındaki üniversitelere kabul görmek isteyen öğrenciler, çabalarının iyi sonuçlar doğurduğunu görebilirler. Vize için başvuru yapmak istediğiniz ülkeye vize alabilir ve başvurunuz kabul edilmesi ile büyük bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Gökyüzü bu ay boyunca parasal kayıplar yaşamamanız için dikkatli olmanız yatırımlardan uzak durmanız ve hırsızlık gibi olaylara karşı kişisel güvenliğinize dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Büyük iyilik Jüpiter 9 Kasım’dan sonra şans oranınızı iş ve eğitim ile ilgili konularda arttırırken girişimci olmalı geri planda kalmadan kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Giderler 16 Kasım 2017’den sonra kontrol altında olacak ve zarar ettiğiniz konularda da istikrar yakalayabileceksiniz. Özel yaşamınızda aileye katılacak bir bebek haberi alabilir uzun süredir bebek sahibi olmak için yaptığınız tedavinin mucizesini yaşayabilirsiniz.

Kasım ayının en iyi günleri: 6, 15, 24 Kasım.

 

Akrep Burcu ♏

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Kendimi seviyor sürekli gelişmeyi seçiyorum sevgi ile emek veriyor maddi manevi zenginliklere erişiyorum.

Sağlık: Zihinsel ve fiziksel sağlığınızın iyi olması için aşırı stres kaygı ve korkudan uzaklaşacak aktiviteler ile ruhunuzu beslemeyi öğrenmelisiniz. Aksi takdirde beklenmedik sağlık sorunları ciğerler ve kan değerleriniz ile ilgili sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Boğa’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay sizler için karmik enerjiler ile dolu. İş hayatınızda kendi işinizin patronuysanız işyerinde zor zamanlar yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanlar sizleri hayal kırıklıklarına uğratabilir. Borç alacak vereceklerinden her türlü riskli işten uzak durmanız gereken enerjiler ile karşı karşıyasınız. Siz çalışansanız İşverenleriniz ve yöneticilerinizin kasti baskıları ile karşılaşabilirsiniz. Sürekli hatalarınız aranabilir ve üzerinizde ki baskılardan dolayı hata yapma eğiliminiz yükselebilir. İşinize sahip çıkmalı ve statükoyu korumaya çalışmalısınız. Yeni bir görev maddi artış hatta takdir edilmeniz bile zorlaşabilir. Gerek Ticarette gerek yatırım planlarınızda tüm riskli yatırımlardan kaçının. Harcamalar gelirden daha fazla olacaktır. Tarımcılık sektöründe yer alan Akrepler için oldukça zorlu bir zaman dilimi. Fakat araç satın almak ve satmak için iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Aşk ve romantizm sizler için farklı bir anlam kazanabilir. Bir ilişkiniz varsa ve siz ilişkinizde fedakarlıkların tek taraflı olmasından bunaldıysanız ilişkiniz gerginleşecektir. Bu gerginlik esnasında başka biri ile gönül macerasına girebilir maddi manevi zarar göreceğiniz durumlar yüzünden zorlu zamanlar geçirebilirsiniz. Davranışlarınızda öfke size sadece zarar getirecektir. İlişkinizde kötü giden bir şeyler varsa bitirmenin yolu aldatmak olmamalı kendi gerçekleriniz ile yüzleşmeli her iki tarafı da incitmeyecek ortak kararlar almaya özen göstermelisiniz. Her türlü olumsuz düşünce ve söylemden uzak durmalısınız. Evli ve çocuk sahibi Akrepler Çocuklarla olan ilişkiler deki gerginlikleri biraz anlayış ile ortadan kaldırabilirsiniz onların fikir ve düşüncelerini kendi düşüncelerinize bir meydan okuma olarak algılamamalı güçlü yönlerini ortaya koyarlarken nasıl davranmalı gerektiği konusunda onlara rehberlik etmeye çalışmalısınız. SAKİNLİK ile. Dengeleri değiştirmek daha iyi hale getirmek için baskın davranışlardan uzaklaşmanız gerektiğinin farkına varmalı daha duygusal daha sezgisel tavırlar içinde olup yüreğinizin güzel ve duygu dolu yanlarını ortaya çıkarmalısınız. Üzmek ya da üzülmemek adına en doğrusu bu olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayan Aşktan uzak Akrepler ise aşkın kalıplarını yıktırıp saflığı duyarlılığı cesareti ve güzellikleri getirecek olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Bu ay kariyeriniz yükselmeye devam edecektir. Çalışma hayatıyla birlikte, kişisel alanınızda olumlu gelişmeler de sizleri karşılamakta, Terfi alabilir yeni bir proje ile önemli kazançlar elde edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. İdeallerinizi hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşarak kendinizi kariyer hayatınızda yeni bir dönemin içinde bulacaksınız. Popülaritenizin yükseleceği bir süreç. Bu dönemde dikkat etmeniz çevrenizde ki negatif insanların etkisinde kalmadan size müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz olmalıdır. Ayrıca hedeflerinizi belirlemeden hayatın rüzgarına teslim olarak yaşamı ağırdan alırsanız ve insanların üzerinizde baskı kurmalarına izin vermeye devam ederseniz. Bu şanslı süreçten payınıza düşeni alamayacağınız gibi kendinize olan güveninizi de fazlasıyla zedelemiş olursunuz.

Kasım ayının en iyi günleri: 4, 5, 7, 8, 17 Kasım.

 

Yay Burcu ♐

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Şikayet etmiyor mücadele ediyorum. Şükrediyor paylaşıyor her ana sevgi emek yüklüyor karşılığını aşk ile alıyorum.

Sağlık: Bu ay sağlıkla ilgili en önemli şikayetiniz aşırı halsizlik ve gözleriniz ile ilgili alerjik reaksiyonlar olabilir dikkatli olmalısınız. Ay karşıt burcunuz İkizler’de olduğu günler de enerjiniz diğer günlere nazaran düşük olacağından keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu aya Satürn Sade Sati’si damga vurabilir bu enerji ayın ilk günlerinde kariyer hayatınızı zorlayabilir ve sizleri ruhsal anlamda daha gergin bir ruh haline büründürebilir. Bu ay’ın ilk yarısında Ticari ve resmi nedenlerle yapacağınız yolculuklar istediğiniz sonuçları elde edememenize neden olabilir. Eğitim hayatı devam eden öğrenci Yay’lar başarılı olmak adına daha fazla çaba harcayabilirler. Girişimciliğinizin önem taşıdığı enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş, hayatınızda beklediğiniz sonuçları ve beğenileri elde ederek işinizi büyütme imkanı elde edebilir güçlü işbirlikleri ile önemli yatırımlar ile karşılaşabilirsiniz. Siz kendi işinizin sahibiyseniz yatırımlarınızı işinizi büyütmekten yana yaparak büyüme gelişme kazanç artışları elde edebilirsiniz. Siz bir çalışansanız Patron ve yöneticileriniz ile ilişkileriniz son derece uyumlu ve iş hayatınızda size katkısı yüksek şekilde ilerleyecektir. Yeni bir görev maaşınızda artış bekleyebilirsiniz. Ticarette ve bireysel yatırımlar da iyi kazançlar elde edebilirsiniz. size iyi getiriler getirir. Düşmanlarınızı ve rakiplerinizi alt edeceğiniz önemli girişimler bu transitin sizlere yansıması arasında.

Bekar bir Yay burcu mensubuysanız romantizm ve aşk doğru insanla yollarınızın birleşmesini sağlayabilir. Sürpriz bir şekilde nikah masasına oturabilirsiniz bu ay. Evli olanlar ailelerine yeni bir üye bekleyebilir. Bu yeni bir bebek olabileceği gibi yetişkin çocuklarınızın evliliği ya da onlardın birlikteliğinden doğacak bir torunda olabilir. Aile üyeleri ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz daha iyi olacak. Gerek iş hayatınızda Gerek toplumda çok daha iyi bir statüye sahip olabileceksiniz. Arkadaşlarınızdan ve akrabalarınızdan kazançlar da elde edebilir iş birlikleri ile önemli alanlarda başarılı bir şekilde boy gösterebilirsiniz.

Geziler ayın 2nci yarısında hem manevi huzur hem de kazançlar getirecektir. İş ya da eğitim hayatınız ile ilgili yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Bu ay ın ilk 10 günü seyahatlerinizi ertelemek zorunda kalabilir beklenmedik iptaller yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda köklü değişimler ve kazançlar söz konusu oldukça yoğun ve tempolu bu süreci akıllıca değerlendirmeli yapabileceğinizden fazla yükün altına girmeden hareket etmelisiniz. İş çevreniz genişlerken sizde daha tanınır olacaksınız. Ay sonuna doğru aşk hayatınız hareketleniyor hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Uzun zamandır arkadaş olduğunu kişi ruh eşiniz olabilir. Bu ay dikkat etmeniz gereken konu kendi arkadaşlarınızdan gelecek zararlar olmalı duygusal davranır olayları görmek istedikleri şekli ile değerlendirirlerse hem evlilikleri hem de iş hayatları olumsuz etkilenebilir..

Kasım ayının en iyi günleri: 3, 12, 21, 30 Kasım.

 

Oğlak Burcu ♑

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Tüm hastalıklı düşüncelerimden ruhsal ve bedensel hastalıklarımdan arınıyorum. Şifa enerjisi benimle birlikte hayatımda yeni bir sayfa açıyor başarı ile aşk ile büyüyor gelişiyorum.

Sağlık: Bu ay mideniz ve bağırsaklarınız ile ilgili sorunlar söz konusu olabilir. Özellikle yediğiniz gıdalara dikkat etmeli sürekli ertelediğiniz diyet programını daha fazla zaman kaybetmeden bu ay uygulamaya geçmelisiniz. Sağlıklı kalabilmek için bitkisel detoks yapmanız yararınıza olacaktır.

Ay karşıt burcunuz Yengeç’te olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Yönetici gezegeni Satürn'ün Sade Sati'si iş hayatınızda ve akrabalarınız ile ilişkilerinizde beklenmedik zorluklar ile karşı karşıya bırakabilir sizleri. Dikkatli olmalı duygusal davranarak geçmişte yaptığınız yanlışları tekrarlamamaya özenli olmalısınız. Oldukça karmaşık enerjiler ile karşı karşıyasınız. Size değer vermeyen insanlara değer vererek aynı hataları tekrarlamak bu kez geçmişte olduğundan daha ağır bir fatura ile karşılaştırabilir sizleri hem maddi hem manevi anlamda. Bu ay ki gezegensel transitler altında iş hayatınızda yaptıklarınızla bağdaşık olarak iyi ya da kötü bir ün sahibi olabilirsiniz. Satürn'ün Sade Sati etkisi ile iş hayatınızda engeller yaşayabilirsiniz her hangi bir taşınma ortaklık gibi projeleriniz varsa temkinli olmalısınız. Gizli düşmanlarınızın akıl oyunlarına yenik düşebilir sahip olduğunuz işinizi kaybedecek riskler ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda sahip olduklarınızı geliştirmek korumak adına çok daha fazla mücadele etmeli hiç bir işinizi sorumluğunuzu atlamadan hareket etmeye özen göstermelisiniz. Siz kendi işinizin sahibi bir Oğlak kişisiyseniz daha dikkatli olmalı profesyonelliğinize gölge düşürecek her türlü davranıştan uzak kalmayı başarmalısınız. Siz bir çalışansanız iş hayatınızda Görüşlerinizi kabul etmeyecekleri için işyerinizde üstlerinizle olan anlaşmazlıklar ve tartışmalardan kaçının. Sabırla kabul ettirmenin orta yol bulabilmenin yolarını arayın aksi takdirde iş hayatınız da büyük bir darbe alabilirsiniz. İş hayatınızda kendi kan bağınız olan insanlardan düşmanlıklar görebilir onurunuzu zedeleyecek olaylar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. HAYIR demeyi bilmeli iş hayatınızı hiç kimsenin allak bullak etmesine de izin vermemelisiniz. Bu transit altında dolandırılabilir kredi bankalar ve para ile ilişkili şirketlerle zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu transit altında tüm riskli yatırımlardan kaçının.

Aşk ve romantizm açısından zorlu enerjiler ile karşı karşıyasınız bu ay. Takıntı bencillik ve geçmişte kendi hatalarınızı eş ya da sevgiliniz yapmış gibi düşünceler içinde olmak aile hayatınızı alt üst edecek yaklaşımlarda bulunup aynı şekilde karşılık bulmanıza neden olabilir. Bunun sorumlusu olmak istemezseniz aklınızı başınıza toplamalı sabırlı sevgi dolu insanların sabrınızı ve sevgisini hırpalayacak tavırlar içinde bulunmamalısınız. Bu transitin enerjisini doğru şekilde yapılandırmak için sizlere önerim öncelikle kendi geçmişinizi yanlışlarınızı affedin ve kendi içinizde ruhunuzla barışın ve size değer katan size sevmeyi öğreten o kıymetli insana haksızlık etmeyin. Siz boşanma ya da ayrılık arifesinde bir Oğlak kişisiyseniz karşı tarafı suçlar yaklaşımlarla kendinizi haklı çıkarmaya çalışmamalısınız. Aksi halde gizli kalacağından emin olduğunuz pek çok konu hiç beklemediğiniz kişiler tarafından gündeme gelebilir ve altından kalkmakta zorlanacağınız olaylar yüzünden zorlu zamanlar geçirebilirsiniz. Kötü söz söylememeli hiç kimseyi hassas olduğu noktalardan sınamaya kalkamamalısınız. Faturası ağır olabilir. Bekar Oğlaklar süregelen bir ilişkiniz varsa gereğinden fazla hayalci davranmanız üzüleceğiniz sonuçlar ile karşılaştığınızda duygusal olarak fazlası ile sarsabilir sizleri. Yeni bir ilişkiye başlamak için 18 kasımı beklemeniz çok daha iyi olacaktır sizler için.

Seyahatler finansal konulara dayalı istenilen sonuçları vermeyebilir ve diğer zamanlara göre daha yorucu olabilir sizler için.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Bu ay güvendiğiniz inandığınız fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.. Yaratıcı fikirleriniz sayesinde iş hayatınızda başarılı projeler gerçekleştirebileceksiniz. Önemli anlaşmalar yoğun görüşme ve toplantılar maddi rahatlamaları da beraberinde getirecektir sizlere. Ortak iş yapan Oğlaklar süreci iyi değerlendirmeli ve ortaklık yaptığınız insanları denetim altında tutmalısınız. Aksi halde sizin bilginiz dışında gelişen olaylar sebebi ile finansal problemler le karşılaşabilir ciddi suçlamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ay iş ya da ev hayatınızda bir taşınma yeni bir yer söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise aşka yelken açacağınız bir dönem sizleri karşılamakta. 16 Kasım 2017’den sonra istikrar her bakımdan güçlü kılacak sizleri.

Kasım ayının en iyi günleri: 4, 8, 13, 17, 19, 22 Kasım.

 

Kova Burcu ♒

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Kendime güveniyorum güvensizliklerin yorgunluğundan arınıyor seviyor seviliyor yarım kalan her şeyi aşk ile tamamlamayı seçiyorum.

Sağlık: Bu ay başta Annenizin sağlığı olmak üzere kendiniz ile ilgili Kemik sağlığı ve cinsel organlar ile ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmeli aniden gelişen bu anlamda rahatsızlıklarınız için vakit kaybetmeden uzman bir hekime görünmelisiniz.
Ay karşıt burcunuz Aslan’da olduğu günler de enerjiniz düşebilir sağlıklı ve doğru kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay iş hayatınız ve finansal büyüme için şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir alana sektöre geçiş yaparak kazançlarınızda artış sağlayabilirsiniz. Ortaklıklardan ailenizden gördüğünüz zararları kontrol altına alabilir daha fazla zarar görmeden akılcı hamleler ile yola tek başınıza devam etme kararı alabilirsiniz. Toprak arabuluculuk ve taşınmalar ile ilgili yatırımlarınız kârlı sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Bu ay birikimlerinizle ev sahibi olabilirsiniz. Öğrenci Kovalar içinde başarı çıtalarının öğrenme güçlerinin yükseleceği bir dönem. Bu transit altında geçmiş hatalardan ders çıkarmalı egodan kibirden uzak durup bilmediğiniz konularda ahkam kesen tavırlarda bulunmamalısınız. Ayrıca ay boyunca iş yaptığınız kişilerin yanlışlarına kendi çıkarları uğruna size karşı yapabilecekleri düşmanlıklara dikkat etmeniz onların yanlışlarından zarar görmemek adına fazlası ile önem taşımakta. Bu ay yılbaşından bu yana yaşadığınız zorluklardan sonra hayatınızda barış ve huzura erişebileceksiniz. Eşiniz ile ilişkiniz samimi ve eğlenceli olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayan Kova burcu mensupları Dostlarınız aracılığı ile unuttuğunuz aşkı yüreğinizde diriltecek o özel insanla karşılaşabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova kişileri ise nişan veya evlilik düşüncelerini gerçekleştirebilirler.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Vücudunuzun savunma mekanizması zayıf düşebilir. İş ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için başkalarının hatalarını örtmeye çalışarak kendinizi tüketmemeniz gerekir. Bu ay boyunca duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeli ve başkasına yardımcı olmaya çalışırken kendinizi zor bir duruma sürükleyecek bir davranış içinde olmamalısınız. Yine bu ay yeni bir ilişkiye adım attıysanız karşınızda ki insanı tanımaya çalışın. Ayın 2nci yarısında uzun seyahat ve yolculuklarda problemler getirebilir. Araç kullanırken dikkatli olmalı sert ve ani hareketler yapmamaya özen göstermelisiniz. Aşkta şanslı döneminiz 11 Kasımla birlikte başlıyor… Ay sonundan itibaren finansal gelirlerde artış iş hayatınızda ki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissederek verimli çalışmanızı sağlayacak.

Kasım ayının en iyi günleri: 17, 19, 22 26 Kasım

 

Balık Burcu ♓

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Hayattan korkmuyor akışa ayak uydurmayı seçiyorum. Tekrarlardan uzaklaşıp yenilikleri deneyimliyorum..

Sağlık: Bu ay boyunca sağlık problemleriniz diş eti iltihapları ayak sağlığı insülin direnci ve tiroitlerinizden kaynaklı olabilir sağlık kontrolleriniz konusunda hassas olmalısınız.

Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günler de enerjiniz düşük olabilir karamsarlıkla pişmanlık duyacağınız davranışlar ve kararlar alabilirsiniz bu tarz davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Ay takvimini www.astrodeha.com/gokyuzunde-bugun gökyüzünden bugün bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay yüzleşmeler Kaf dağının arkasında kabul edip yok saydığınız olaylar ardı ardına karşınıza çıkarak hayal kırıklıkları yaşatabilir sizlere. Hayat sizleri büyümek yolunda yüzleşmeler ile sınayacaktır adeta. İş hayatınızda beklenmedik anlaşmazlıklar olabilir. Siz kendi işinizin patronu bir Balık burcu mensubuysanız çalışanlarınızdan zararlar görebilir finans vergi daireleri maliye gibi alanlarla ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Siz bir Çalışan Balık burcu mensubuysanız dikkat dağınıklığı ve çalışmalarınızı tamamlayamamanızı ve ani gelişen olayları tetikleyici olabilir. İş hayatınızda ani ayrılıklar yaşamamak adına işinizin tamamlanması için daha fazla çabalamalı sorumluluklarınızı başkaları ile paylaşmadan kendiniz yerine getirmeye çalışmalısınız. Bu ay özellikle yaşadığınız finansal zorluklardan bunalarak yasadışı faaliyetlerde bulunan kişiler ile iletişim kurmaktan onlar ile birlikte hareket etmekten kaçının verdiğiniz taahhütlerinize ve yazılı belgelerinize dikkat edin, çünkü yetkililerle sıkıntılar yaşarsınız ve yasal işlemler ve özgürlüğünüzü kısıtlayan yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ay iş değişikliği ortaklıklar size bu transit altında ekstra zorluklar getirebilir güven sorunu yaşadığınız insanlara yeni bir şans vermeden önce iki kez düşünmeli daha fazla kazanacağım hayalleri ile kendinizi boş bir maceraya sürüklememelisiniz. Öğrenci Balıklar da bu transit altında önceliğinizi eğitim hayatınıza vermeli duygusal meselelere çok zaman ayırıp ders ve eğitim hayatınızı ihmal etmemelisiniz. Aşk hayatınızda ise evli Balık burcu mensupları eşinizin her davranışından rahatsızlık duyabilir ona daha önce yapmadığınız şekilde sert çıkışlarda bulunarak evliliği her iki taraf içinde çekilmez noktalara getirebilirsiniz dikkatli davranın. Sakin olun küçük meselelerin yıkıcı enerjilere dönüşmesine izin vermeyin. hiç kimseye fayda getirmeyeceğini kabullenerek hareket edin. Özellikle ay boyunca eşinizin ailesi ile sorunlara neden olacak yaklaşımlar içinde bulunmamanız gerektiğinin bilinci ile hareket edin. Bekar ve ilişkisi sorunsuz devam eden Balık burcu mensubu kişiler ise aşkın arayınca bulunan bir olgu olmadığını beklemediğiniz anda yaşanacak hızlı gelişmeler ile öğreneceğiniz sürprizler deneyimleyebilirsiniz. Aşk sizi bulduğunda korkuları geçmişi arkanızda bırakıp yeni başlangıçlara sakinlikle hazır olarak başlamalısınız.
Mümkün olduğunca seyahatlerinizi iş ve eğitim amaçlı kendinizi geliştirmek büyütmek için yapmaya çalışın ve aşırı süratli araçlardan uzak durmaya özen gösterin ay boyunca.

Hint Astrolojisine göre Kasım Ayı

Bu ay kariyer hayatınızda hızlı ilerlemeler kaydedecek mesleki başarınızla bulunduğunuz sektörde adınızdan sıklıkla söz ettirme şansını elde edebileceksiniz. Finansal konularda beklentileriniz çok üzerinde gelirler elde ederek işinizi büyütebilir. Kendi işinizin patronu olabilirsiniz. 9 17 Kasım tarihleri arasında ailenizle sorunlar yaşayabilir fikir ayrılıkları endişeler aile büyüklerinin sağlık sorunları psikolojileri ile ilgili problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Sağlık sorunlarında yanlış teşhislerin netleşmesi zorlukların aşılmasına da yardımcı olacaktır. Aşk hayatınız hareketleniyor. Aşkta ki huzur ve uyum yaşamın her alanında başarılı istikrarlı kılacak sizleri.

Kasım ayının en iyi günleri: 12, 16, 21, 25, 30 Kasım

imza-senay-yangel

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık